Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 28 "Stage" vacatures voor je gevonden

 • Mbo/hbo meewerkstage commerciële dienstverlening

  Wij zijn per direct op zoek naar een meewerkstagiair(e) MBO/HBO Inkoopmedewerker. Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. Over de afdeling Als stagiair(e) van onze purchasedesk ben je onderdeel van de afdeling Finance en zorg je met drie andere collega’s voor de gehele orderverwerking. De werkzaamheden zijn uiteenlopend van het zorgen voor correcte inkoopprijzen tot het navragen van de levertijden van de bestelde goederen bij onze leveranciers. De afdeling is er continu mee bezig om het systeem te voorzien van actuele en juiste gegevens.

  3 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Stagiair(e) tempo-team

  Ben jij een ambitieuze HBO student met een commerciële drive, een organisatietalent, een echte teamplayer en goed in multitasken? Ben jij vanaf september beschikbaar voor minimaal 5 maanden, opzoek naar een uitdaging en op zoek naar een stageplek waar geen één dag hetzelfde is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestiging in Vlissingen zijn wij op zoek naar een HBO stagiair(e) met een commerciële opleiding (bijvoorbeeld CE, BE, MER of VMT) die ons team komt versterken waarbij je de ruimte krijgt om je (afstudeer)onderzoek uit te voeren. Je krijgt alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en samen met je vaste stagebegeleider krijg je ook de kans om op professioneel gebied te groeien. Je word gezien als een volwaardige collega en werkt samen in een informele, collegiale omgeving met enthousiaste professionals.

  3 dagen geleden Tempo-Team Uitzenden ( Vlissingen )
 • Stageplek bij actief werkt!

  Volg jij momenteel een MBO opleiding en ben je op zoek naar een leuke stageplek om je meewerk- of afstudeerstage te lopen? Bij Actief Werkt! In Middelburg zijn we vanaf februari 2018 op zoek naar jou! Als stagiair intercedent op de Actief Werkt! vestiging in Middelburg sta je dagelijks in contact met zowel klanten als flexcollega’s en werk je zo aan je communicatieve vaardigheden. Wij geven jou de mogelijkheid de kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie toe te passen in de praktijk en tegelijkertijd andere mensen aan het werk te helpen. Jouw functie: • Als intercedent ben je verantwoordelijk voor het inschrijven van nieuwe flexcollega’s. Je gaat met ze in gesprek over hun arbeidsverleden en wensen en zorgt dat de administratie duidelijk en volledig is. Ook beantwoord je vragen over mogelijke functies en procedures; • Je matcht flexcollega’s aan openstaande vacatures en zoekt zo naar de juiste persoon om voor te stellen aan de klant; • Je staat in regelmatig contact met onze zakelijke klanten en gaat (onder begeleiding) op bedrijfsbezoek; • Je werkt mee aan de verloning en facturatie voor onze flexcollega’s; • Je bent verantwoordelijk voor het regelmatig online plaatsen en vernieuwen van vacatures; • Je biedt administratieve ondersteuning waar nodig; • Indien van toepassing werk je aan een overeengekomen stageopdracht.

 • Mbo/hbo meewerkstage social media goes

  Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) MBO/HBO Social Media om het marketing team van Bax Music te ondersteunen vanaf 5 februari 2018! Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor bij onze winkel in Amsterdam. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. De opdracht is als volgt: Als Social Media stagiair(e) ben je op de hoogte van de laatste online trends op het gebied van Sociale Media.Tijdens jouw meewerkstage bij Bax Music ga je helpen met het up-to-date houden van de sociale media kanalen, het bijhouden van de contentplanningen, het bedenken/ontwerpen van content en visuals en de resultaten hiervan bekijken en analyseren.

  4 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Mbo/hbo meewerkstage online marketing en communicatie goes

  Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) MBO/HBO Online Marketing en Communicatie om het marketing team van Bax Music te ondersteunen vanaf februari 2018 tot en met juni 2018. Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor bij onze winkel in Amsterdam. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. De opdracht is als volgt: Tijdens jouw meewerkstage bij Bax Music werk je voornamelijk samen met de marketing specialisten en ondersteunt hen waar nodig. Je oefent werkzaamheden uit op het gebied van SEO, SEA, affiliatie marketing, websitebeheer, email marketing, social marketing, web analyses, wilt je op de afdeling van specialisten bewijzen en pakt taken zelfstandig op.

  4 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Mbo/hbo meewerkstage inkoper goes

  Wij zijn op zoek naar een meewerkstagiair(e) MBO/HBO Commerciële Economie/Bedrijfskunde/Accountancy om de inkoopafdeling van Bax Music te ondersteunen. We zoeken iemand die kan beginnen in februari 2018. Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor bij onze winkel in Amsterdam. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. De opdracht is als volgt: Als stagiair(e) van onze inkoopafdeling ondersteun je de inkopers, pricing manager en andere medewerkers. Tijdens je stage ben je voornamelijk bezig met het bewaken en verwerken van levertijden van de openstaande inkooporders. Je gaat actief in overleg met leveranciers hierover, je staat dus stevig in de schoenen. Je volgt de bestelde artikelen en zorgt dat deze zo snel mogelijk bij Bax Music arriveren. Hiernaast zorg je er samen met de medewerkers voor dat het optimale rendement gehaald wordt.

  4 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Mbo/hbo meewerkstage grafisch ontwerper goes

  Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) Grafisch Ontwerper om het design team van Bax Music te ondersteunen vanaf februari 2018 tot en met juni 2018. Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor bij onze winkel in Amsterdam. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. Werkzaamheden Tijdens jouw meewerkstage bij Bax Music werk je voornamelijk samen met de specialisten op de marketing afdeling en ondersteunt hen waar nodig. Je bewaakt de huisstijl van Bax Music, in alle uitingen die van je gevraagd worden te ontwerpen. Dit loopt uiteen van sitebanners, print advertenties en snelwegmasten tot flyers en ons Bax Music magazine in meerdere talen. Je werkt samen met andere grafische ontwerpers, fotografen en een videograaf.

  4 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Mbo/hbo meewerkstage fotografie goes

  Wij zijn per direct op zoek naar een student voor de meewerkstage Fotografie om de studio van Bax Music te ondersteunen vanaf februari 2018 tot en met juni 2018. De opdracht is als volgt: Tijdens jouw meewerkstage bij Bax Music werk je voornamelijk samen met de foto specialisten en ondersteunt hen waar nodig. Je gaat aan de slag met het zelfstandig fotograferen en productfotografie.

  4 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Mbo/hbo meewerkstage campagne marketeer goes

  Wij zijn op zoek naar een MBO of HBO meewerkstagiair(e) om het marketing team van Bax Music te ondersteunen vanaf februari 2018 tot en met juni 2018. Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor bij onze winkel in Amsterdam. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. Je werkzaamheden zijn als volgt: – Marketeeren; – Bedenken en uitzetten van marketing campagnes, je bent in staat om met vernieuwende ideeën te komen om zo succesvolle campagnes te draaien! – ondersteuning campagne marketeer; – campagnes internationaal uitzetten in zowel Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zweden als Engeland. De opdracht is als volgt: Tijdens jouw meewerkstage bij Bax Music werk je voornamelijk samen met de marketing specialisten en ondersteunt hen waar nodig. Je oefent werkzaamheden uit op het gebied van SEO, SEA, affiliatie marketing, websitebeheer, email marketing, social marketing, web analyses, wilt je op de afdeling van specialisten bewijzen en pakt taken zelfstandig op.

  4 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Mbo/hbo (afstudeer)stage voorraadbeheer goes

  Wij zijn op zoek naar een MBO/HBO stagiair(e) om het team met voorraadbeheerders van Bax Music te ondersteunen vanaf februari 2018 tot en met juni 2018. Werkzaamheden Een voorraadbeheerder is gefocust op het continue verbeteren van de logistieke en commerciële performance, processen en procedures.Als stagiaire voorraadbeheerder ga je onderzoek doen naar het restock proces van Bax-Music en haar leveranciers. Naar aanleiding van je onderzoek doe je een voorstel ter verbetering van het restock proces. Naast je onderzoek ondersteun je ook de voorraadbeheerders in diverse werkzaamheden. Deze stage wordt uitgevoerd vanuit ons hoofdkantoor in Goes.

  4 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Mbo meewerkstage ict goes

  Wij zijn op zoek naar een MBO ICT-student voor een meewerkstage copywriting op de afdeling ICT van Bax Music. Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor bij onze winkel in Amsterdam. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. De opdracht is als volgt: Tijdens jouw stage help je onze ICT’er bij het inrichten en beheren van de interne IT infrastructuur. Je bent voornamelijk bezig met werkplek beheer, zoals computers en printers installeren, werkplekken inventariseren en hands-on gebruikersproblemen oplossen. Daarnaast draag je zorg voor een optimale beschikbaarheid, continuïteit en beveiliging van de systemen. Je analyseert technische problemen en wijzigingen en komt met adequate oplossingen. Je implementeert nieuwe releases, service packs en updates in de infrastructuur en je voert back-up en restoreprocessen uit. Deze stage wordt uitgevoerd op onze locatie in Goes.

  4 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Hbo meewerkstage hrm goes

  Bax Music zoekt een enthousiaste stagiair(e) Human Resource Management (HRM) om vanaf januari of februari 2018 het HR team te komen versterken! Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. Werkzaamheden Als HRM stagiair(e) werk je mee op de afdeling met alle voorkomende werkzaamheden en draai je volledig mee in het team. Je bent bezig met het correct verwerken van de personeelsadministratie, verzuimadministratie en tijdregistratie. Daarnaast ben je mede verantwoordelijke voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Zo plaats je vacatures, screen je cv’s, nodig je kandidaten uit voor een gesprek en help je mee met de introductie van nieuwe medewerkers. Naast deze werkzaamheden is er ook ruimte voor verschillende projecten afhankelijk van behoefte van de organisatie en richtlijnen vanuit je studie (interne communicatie, functieprofielen ect.). De stage wordt uitgevoerd vanuit onze locatie te Goes.Bax Music zoekt een enthousiaste stagiair(e) Human Resource Management (HRM) om vanaf januari of februari 2018 het HR team te komen versterken! Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. Werkzaamheden Als HRM stagiair(e) werk je mee op de afdeling met alle voorkomende werkzaamheden en draai je volledig mee in het team. Je bent bezig met het correct verwerken van de personeelsadministratie, verzuimadministratie en tijdregistratie. Daarnaast ben je mede verantwoordelijke voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Zo plaats je vacatures, screen je cv’s, nodig je kandidaten uit voor een gesprek en help je mee met de introductie van nieuwe medewerkers. Naast deze werkzaamheden is er ook ruimte voor verschillende projecten afhankelijk van behoefte van de organisatie en richtlijnen vanuit je studie (interne communicatie, functieprofielen ect.). De stage wordt uitgevoerd vanuit onze locatie te Goes.Bax Music zoekt een enthousiaste stagiair(e) Human Resource Management (HRM) om vanaf januari of februari 2018 het HR team te komen versterken! Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. Werkzaamheden Als HRM stagiair(e) werk je mee op de afdeling met alle voorkomende werkzaamheden en draai je volledig mee in het team. Je bent bezig met het correct verwerken van de personeelsadministratie, verzuimadministratie en tijdregistratie. Daarnaast ben je mede verantwoordelijke voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Zo plaats je vacatures, screen je cv’s, nodig je kandidaten uit voor een gesprek en help je mee met de introductie van nieuwe medewerkers. Naast deze werkzaamheden is er ook ruimte voor verschillende projecten afhankelijk van behoefte van de organisatie en richtlijnen vanuit je studie (interne communicatie, functieprofielen ect.). De stage wordt uitgevoerd vanuit onze locatie te Goes.

  4 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Hbo meewerkstage finance goes

  Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) HBO Bedrijfseconomie of Accountancy om de financiële afdeling van Bax Music te ondersteunen vanaf februari 2018 tot en met juni 2018. De opdracht is als volgt: Als stagiair(e) van onze afdeling ondersteun je de financieel directeur en de andere medewerkers van de administratie met projectmatige analyses. Je trekt de juiste conclusies in samenspraak met de Financiële Directeur. Vervolgens werk je de bevindingen uit in concrete actiepunten, rapportages en/of presentaties. Voorbeelden zijn: voorraadadministratie en budgetteringsproces. Naast projectmatige werkzaamheden help je met het verwerken van facturen, beoordeelt cijfers voor de maandelijkse rapportages en assisteert bij interne controles. Deze stage wordt uitgevoerd vanuit ons hoofdkantoor in Goes.

  4 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Hbo meewerkstage copywriting goes

  Wij zijn op zoek naar een HBO-student Communicatie of Marketing voor een meewerkstage copywriting op de afdeling Category Management van Bax Music voor de periode februari 2018 tot en met juni 2018. Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor bij onze winkel in Amsterdam. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. De opdracht is als volgt: Tijdens jouw meewerkstage bij Bax Music werk je voornamelijk samen met onze copywriters, maar ook met de rest van het team (productmanagers, inkopers en voorraadbeheerders). Je zorgt ervoor dat de producten op de website optimaal gepresenteerd worden. Dit doe je door het invoeren van producten, schrijven van teksten en invullen van specificaties en prijzen. Daarnaast ondersteun je de afdeling op diverse gebieden.

  4 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Hbo afstudeerstage finance goes

  Wij zijn op zoek naar een afstudeerstagiair(e) HBO Bedrijfseconomie of Accountancy voor de periode van februari 2018 tot en met juni 2018. De opdracht is als volgt: Als afstudeerstagiair(e) onderzoek je binnen de afdeling Finance met ondersteuning van de financieel directeur en de andere medewerkers van de administratie in de vorm van projectmatige analyses. Je trekt de juiste conclusies in samenspraak met de Financiële Directeur. Vervolgens werk je de bevindingen uit in concrete actiepunten, rapportages en/of presentaties. Voorbeelden zijn: voorraadadministratie en budgetteringsproces. Naast projectmatige werkzaamheden help je met het verwerken van facturen, beoordeelt cijfers voor de maandelijkse rapportages en assisteert bij interne controles. Deze stage wordt uitgevoerd vanuit ons hoofdkantoor in Goes.

  4 dagen geleden Bax Music ( Goes )