Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 26 "Stage" vacatures voor je gevonden

 • Stage grafisch ontwerper

  Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) Grafisch Ontwerper om het design team van Bax Music te ondersteunen vanaf februari 2018 tot en met juni 2018. Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor bij onze winkel in Amsterdam. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. Werkzaamheden Tijdens jouw meewerkstage bij Bax Music werk je voornamelijk samen met de specialisten op de marketing afdeling en ondersteunt hen waar nodig. Je bewaakt de huisstijl van Bax Music, in alle uitingen die van je gevraagd worden te ontwerpen. Dit loopt uiteen van sitebanners, print advertenties en snelwegmasten tot flyers en ons Bax Music magazine in meerdere talen. Je werkt samen met andere grafische ontwerpers, fotografen en een videograaf. Deze stage wordt uitgevoerd vanuit ons hoofdkantoor in Goes.

  3 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Stage audio engineer

  Ben jij een technicus in opleiding met een passie voor muziekapparatuur en instrumenten en wil jij deel uitmaken van het leukste team van Nederland? Kun jij met gemak een lichteffect weer in elkaar zetten of vervang je gemakkelijk onderdelen van een speakerset? Dan is deze stage echt iets voor jou! Rapaat Logistics B.V. is op zoek naar een stagiair(e) Audio Engineer. Als stagiaire Audio Engineer wordt je opgeleid tot Audio Engineer muziekapparatuur en instrumenten. Tijdens de stage sta je de Senior Audio Engineer bij met het onderhoud en de reparaties van (eigen merk) producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voorraadbeheer van (eigen merk) onderdelen. Deze stage wordt uitgevoerd vanuit ons Repair center in Goes.

  3 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Stage fotografie

  Wij zijn per direct op zoek naar een student voor de meewerkstage Fotografie om de studio van Bax Music te ondersteunen vanaf februari 2018 tot en met juni 2018. De opdracht is als volgt: Tijdens jouw meewerkstage bij Bax Music werk je voornamelijk samen met de foto specialisten en ondersteunt hen waar nodig. Je gaat aan de slag met het zelfstandig fotograferen en productfotografie.

  3 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Stage inkoper

  Wij zijn op zoek naar een meewerkstagiair(e) MBO/HBO Commerciële Economie/Bedrijfskunde/Accountancy om de inkoopafdeling van Bax Music te ondersteunen. We zoeken iemand die kan beginnen in februari 2018. Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor bij onze winkel in Amsterdam. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. De opdracht is als volgt: Als stagiair(e) van onze inkoopafdeling ondersteun je de inkopers, pricing manager en andere medewerkers. Tijdens je stage ben je voornamelijk bezig met het bewaken en verwerken van levertijden van de openstaande inkooporders. Je gaat actief in overleg met leveranciers hierover, je staat dus stevig in de schoenen. Je volgt de bestelde artikelen en zorgt dat deze zo snel mogelijk bij Bax Music arriveren. Hiernaast zorg je er samen met de medewerkers voor dat het optimale rendement gehaald wordt.

  3 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Stage human resource

  Bax Music zoekt een enthousiaste stagiair(e) Human Resource Management om vanaf februari 2018 tot en met juni 2018 het HR team te komen versterken! Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. Werkzaamheden Als HRM stagiair(e) werk je mee op de afdeling met alle voorkomende werkzaamheden en draai je volledig mee in het team. Je bent bezig met het correct verwerken van de personeelsadministratie, verzuimadministratie en tijdregistratie. Daarnaast ben je mede verantwoordelijke voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Zo plaats je vacatures, screen je cv’s, nodig je kandidaten uit voor een gesprek en help je mee met de introductie van nieuwe medewerkers. Naast deze werkzaamheden is er ook ruimte voor verschillende projecten afhankelijk van behoefte van de organisatie en richtlijnen vanuit je studie (interne communicatie, functieprofielen ect.). De stage wordt uitgevoerd vanuit onze locatie te Goes.

  3 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Stage campagne marketeer

  Wij zijn op zoek naar een MBO of HBO meewerkstagiair(e) om het marketing team van Bax Music te ondersteunen vanaf februari 2018 tot en met juni 2018. Je werkzaamheden zijn als volgt: – Marketeeren – Bedenken en uitzetten van marketing campagnes, je bent in staat om met vernieuwende ideeën te komen om zo succesvolle campagnes te draaien! – ondersteuning campagne marketeer – campagnes internationaal uitzetten in zowel Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zweden als Engeland.

  3 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Stage copywriter

  Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor bij onze winkel in Amsterdam. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. De opdracht is als volgt: Tijdens jouw meewerkstage bij Bax Music werk je voornamelijk samen met onze copywriters, maar ook met de rest van het team (productmanagers, inkopers en voorraadbeheerders). Je zorgt ervoor dat de producten op de website optimaal gepresenteerd worden. Dit doe je door het invoeren van producten, schrijven van teksten en invullen van specificaties en prijzen. Daarnaast ondersteun je de afdeling op diverse gebieden. Deze stage wordt uitgevoerd vanuit onze locatie in Goes.

  3 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Stage communicatie service

  Rapaat Logistics B.V. is per direct op zoek naar een HBO Communicatie Afstudeerstagiair(e) tijdens de periode februari 2018 tot en met juni 2018 om de service van ons After Sales team te verbeteren. Als stagiair op de After Sales afdeling ben je tijdens jouw stage bezig met het onderzoek doen naar het efficiënter maken van zowel de interne communicatie (binnen de afdeling, maar ook tussen andere afdelingen) als de externe communicatie (naar klanten en leveranciers). Dit doe je vanuit de Service & Administration van de After Sales afdeling. Naar aanleiding van jouw onderzoek doe je de After Sales Manager een voorstel ter verbetering van de communicatie. Naast je onderzoek ondersteun je in drukke tijden de afdeling met een variatie aan werkzaamheden.

  3 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Stage communicatie marketing

  Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) MBO/HBO Online Marketing en Communicatie om het marketing team van Bax Music te ondersteunen vanaf februari 2018 tot en met juni 2018. Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor bij onze winkel in Amsterdam. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. De opdracht is als volgt: Tijdens jouw meewerkstage bij Bax Music werk je voornamelijk samen met de marketing specialisten en ondersteunt hen waar nodig. Je oefent werkzaamheden uit op het gebied van SEO, SEA, affiliatie marketing, websitebeheer, email marketing, social marketing, web analyses, wilt je op de afdeling van specialisten bewijzen en pakt taken zelfstandig op.

  3 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Afstudeer stagiair(e) hrm

  Vanaf februari ’18 hebben we een leuk afstudeeronderzoek beschikbaar op de afdeling HRM. Wil jij je verdiepen in een HR-vraagstuk, je kennis op het vakgebied vergroten en hou je van een uitdaging? Pak dan nu je kans en kom bij ons afstuderen! Zeeland Seaports staat voor de havengebieden van Vlissingen en Terneuzen. Samen de 3e haven van Nederland en één van de snelst groeiende havens van Europa. Zeeland Seaports draagt zorg voor een veilig scheepvaartverkeer in de haven van Vlissingen en accommodeert en ondersteunt zowel nieuwe als bestaande bedrijven. In totaal werken er zo’n 90 mensen bij de organisatie. Wij hebben een HR-vraagstuk op het gebied van duurzame inzetbaarheid en meer specifiek ouderenbeleid. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste student die voor ons een onderzoek doet naar duurzame inzetbaarheid bij Zeeland Seaports.

  4 dagen geleden Zeeland Seaports ( Terneuzen )
 • Stagiair(e) hrm

  Vanaf februari ’18 hebben we een leuke stageplek beschikbaar op de afdeling HRM. Wil jij brede ervaring op doen in het HR werkveld en hou je van een uitdaging? Pak dan nu je kans en kom bij ons stagelopen! Zeeland Seaports staat voor de havengebieden van Vlissingen en Terneuzen. Samen de 3e haven van Nederland en één van de snelst groeiende havens van Europa. Zeeland Seaports draagt zorg voor een veilig scheepvaartverkeer in de haven van Vlissingen en accommodeert en ondersteunt zowel nieuwe als bestaande bedrijven. In totaal werken er zo’n 90 mensen bij de organisatie. Je bent werkzaam op de afdeling HR waar je onderdeel bent van het team met 3 andere collega’s. Naast de dagelijkse werkzaamheden zijn er binnen onze organisatie tal van vraagstukken en uitdagingen waar wij jouw kennis en inbreng goed voor kunnen gebruiken!

  4 dagen geleden Zeeland Seaports ( Terneuzen )
 • Stagiair afdeling qesh

  Analyse maken van de geldende wet- en regelgeving in Europa op het gebied van Veiligheid en Milieu.

  4 dagen geleden Indaver Nederland ( Nieuwdorp )
 • Hr stagiaire gezocht bij center parcs port zelande

  Voor de afdeling HR zijn wij vanaf februari 2018 op zoek naar een enthousiaste stagiaire voor ongeveer 5 maanden. Je loopt 4 a 5 dagen per week stage, met daarbij de mogelijkheid om aan je schoolopdracht te werken. De afdeling HR bestaat uit een HR Manager en een HR Officer. Als stagiaire op de afdeling HR maak je kennis met alle aspecten van het vak als medewerker HR. Je houdt je onder andere bezig met de administratieve ondersteuning van de afdeling, zoals: ziekteverzuimregistratie, mutaties verwerken in het personeelssysteem, arbeidsovereenkomsten maken en in- en uitdienst tredingen verwerken. Verder ondersteun je bij het werving en selectieproces van nieuwe medewerkers en maak je kennis en help je mee met alle voorkomende werkzaamheden binnen de afdeling Human Resource. Daarnaast is het ook mogelijk om aan opdrachten voor school te werken, zodat je theorie en praktijk aan elkaar kunt koppelen. Er is geen dag hetzelfde op de afdeling HR, kortom heb jij zin in een leuke, afwisselende stage waarbij je veel kunt leren? Dan ben je bij Center Parcs Port Zélande aan het juiste adres!

 • Medewerker bediening

  - Begroeten van gasten op een warme manier - Bestellingen opnemen - Drankjes klaarmaken - Zorgen dat de gast zich thuis voelt - Het onderhouden van contacten met gasten in verschillende talen

  5 dagen geleden www.vierwegen.nl ( Domburg )
 • Front office medewerker

  Voor onze beide hotels, Domburg4you en Hotel Pannenkoekhuis Vierwegen, zijn we op zoek naar een enthousiaste front office medewerker. De werkzaamheden zijn afwisselend: Ontbijt klaarmaken Receptie Boekingen verwerken Gasten werven Medewerkers aansturen