Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 155 "Horeca" vacatures voor je gevonden

 • Afwashulp

  Bij de Oesterij in Yerseke zijn wij op zoek naar een harde werk(ster) die ons team wil komen versterken in de afwas.

  2 weken geleden OesterijBV ( Yerseke )
 • Ervaren en enthousiaste medewerker bediening

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en gemotiveerde medewerker bediening voor 32 uur. Je zult veel werken met seizoensgebonden producten en gerechten en waar mogelijk ook zeeuws! We hebben een kleinschalig restaurant en leggen de gast graag in de watten. Ons restaurant is gespecialisserd in vis, schaal- en schelpdieren. We werken naast onze á la carte kaart ook met een verassingsmenu/menu van de chef en met wijnarrangementen. Daarnaast hebben we ook een zeer uitgebreide wijnkaart met altijd ongeveer 30 wijnen per glas.

  4 weken geleden Restaurant de Goese kade ( Goes )
 • Parttime medewerker bediening voor mooi strandpaviljoen in renesse

  Ben jij op zoek naar een parttime baan of bijbaan in de bediening? Dan hebben wij de beste optie voor jou! In het toeristische Renesse, zijn wij op zoek naar een medewerker bediening. Voor een mooi strandpaviljoen zoeken wij een parttime kandidaat voor een vaste aanstelling. Je zal onder aansturing van de vaste medewerkers jouw werk doen in de dagelijkse gang van zaken. jij zorgt samen met je collega's voor structuur en een continue kwaliteit en vrolijkheid. Het werk zal bestaan uit het serveren van hapjes en drankjes, opnemen van bestellingen, bar-werkzaamheden enz.

  een uur geleden Hospitality Support ( Renesse )
 • Medewerker bediening voor mooi strandpaviljoen in renesse

  Ben jij op zoek naar een fulltime aanstelling in de bediening? Dan hebben wij de beste optie voor jou! In het toeristische Renesse, zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker bediening. Voor een mooi strandpaviljoen zoeken wij een fulltime kandidaat voor een vaste aanstelling. Je zal als één van de vaste medewerkers medeverantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken. jij zorgt samen met je collega's voor structuur en een continue kwaliteit en vrolijkheid.

  een uur geleden Hospitality Support ( Renesse )
 • Bedieningsmedewerker gezocht in domburg (fulltime)

  Ben jij op zoek naar een fulltime aanstelling in de bediening? Dan hebben wij de beste optie voor jou! In het toeristische centrum van Zeeland, Domburg, zijn wij op zoek naar fulltime medewerkers bediening. Voor een mooi strandpaviljoen zoeken wij meerdere fulltime kandidaten voor een vaste aanstelling. Je zal als één van de vaste medewerkers medeverantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken. jij zorgt samen met je collega's voor structuur en een continue kwaliteit en vrolijkheid.

  een uur geleden Hospitality Support ( Domburg )
 • Medewerker bediening op toplocatie in burgh haamstede

  Heb jij een passie voor horeca en wil je er alles aan doen om gasten de perfecte beleving te geven in het restaurant van onze opdrachtgever? Wij zoeken mensen die weten dat horeca een afwisselende baan is en dat elke dag anders kan zijn. Voor dit seizoen zoeken wij mensen die graag hard willen werken. Indien je niet in de buurt van Burgh-Haamstede woont en/of niet beschikt over vervoer hier naartoe kunnen wij een plaats realiseren waar je kan overnachten/verblijven.

  een uur geleden Hospitality Support ( Burgh-Haamstede )
 • Afwasmedewerker voor strandpaviljoen in renesse (oproep)

  Als afwasmedewerker ben je baas van de spoelkeuken, geen bord verlaat vies jouw terrein. Je werkt nauwkeurig en secuur. Je bent flexibel inzetbaar in het voor- en naseizoen. Het team waarin jij werkt is jong en dynamisch. De locatie is super, midden op het strand van Renesse. Voor deze functie geldt dat ervaring geen vereiste is, enthousiasme en flexibiliteit!

  een uur geleden Hospitality Support ( Renesse )
 • Medewerker bediening voor strandpaviljoen in renesse (oproep/fulltime)

  Als medewerker bediening loop jij jouw eigen " wijk", elke gast die bij jou in de wijk zit valt onder jouw verantwoordelijkheid. Jij zorgt ervoor dat zij het aan niks te kort komen. Je neemt bestellingen op, haalt tafels leeg, zorgt ervoor dat alles er netjes uit ziet en niemand zijn glas leeg is. Het team waarin jij werkt is jong en dynamisch. De locatie is super, midden op het strand van Renesse. Voor deze functie geldt dat ervaring geen vereiste is, enthousiasme, flexibiliteit en gastvrijheid wel!

  een uur geleden Hospitality Support ( Renesse )
 • Catering medewerker op oproep basis

  Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om op oproepbasis in de catering te werken. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het bereiden van eten in bedrijfsrestaurants, assisteren in de keuken en het netjes houden van het bedrijfsrestaurant. Het werken vindt meestal overdag plaats, maar soms zijn er ook wel eens partijen of recepties in de avond.

  een uur geleden Hospitality Support ( Goes )
 • Hart-loper retail / medewerker supermarkt

  Jordana (36): “Ik check alle producten op datum. Ook zorg ik dat de schappen altijd gevuld zijn. Alles moet er tiptop uitzien voor onze gasten.” Jouw recept Gasten verrassen met je enthousiasme en hen adviseren over de producten in de Foodstore. Met jouw gevoel voor service bied je hen een onvergetelijke ervaring. Als Hart-Loper zorg je ervoor dat alles in de Foodstore goed verloopt: helpen in de bakkerij en bij de kassa, displays inrichten en producten controleren op kwaliteit. • Onze gasten adviseren over de producten in de Foodstore • Kassa draaien, displays inrichten, broodjes bakken, toonbank aanvullen • Perfecte service bieden op een vrolijke, oplettende en attente manier • Het bezorgen van boodschappen • Zorgdragen voor een schone en nette Foodstore • Producten prijzen en controleren op kwaliteit

 • Inkopper horeca, specialisatie bar

  Bestellingen klaar maken, evt. bestellingen opnemen en onze gasten verrassen met je enthousiasme. Tegelijk: kansen zien en slimme verkooptechnieken toepassen. Zo creëer jij als Inkopper smaakvolle herinneringen voor onze gasten én draag je bij aan de omzet van ons park. • Gasten een warm welkom geven als hét visitekaartje van onze Action Factory Café • Perfecte service bieden op een vrolijke, oplettende en attente manier • Gasten adviseren, bestellingen maken en evt. opnemen en uitserveren • Je draagt samen met jouw collega’s bij aan de juiste sfeer beleving van onze Action Factory Café • Samenwerken met anderen en hen helpen waar nodig • Alert zijn op verkoopkansen en deze grijpen

 • Albron center parcs port zélande zoekt vliegende kiep keuken (hulpkracht)

  Nathan (18): “Het is een leuke en afwisselende bijbaan, elke dag is anders! De ene keer sta ik in de keuken van ons pizza restaurant, de ander keer sta ik met kinderen pannenkoeken te bakken bij de Evergreenz.” Jouw recept Als Vliegende Kiep in de keuken bereid je de heerlijkste gerechten voor de gasten. Van belegde broodjes tot exotische wok gerechten. Verder help je de koks bij de bereiding en presentatie van verschillende gerechten. Je hebt een goed gevoel voor presentatie en bewaakt onder alle omstandigheden de kwaliteit en hygiëne in de keuken. • Het bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. • Jou inzet voor de diverse diensten in onze diverse keukens. • Het verrichten diverse voorbereidende werkzaamheden zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place maken. • Het bewaken van goede hygiëne in de keuken (werkplek schoonhouden). • Het leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

 • Albron center parcs port zélande zoekt vliegende kiep retail (hulpkracht)

  Nick (19): “Naast het assortiment bijwerken en de kassa draaien, sta ik regelmatig in de bakkerij broodjes te bakken. Boodschappen bezorgen vind ik het leukst. Ik ga er dan met een busje op uit in het park. Leuk om onze gasten te ontmoeten en een praatje te maken.” Jouw recept Gasten helpen bij de kassa, het assortiment aanvullen en boodschappen bezorgen. Tegelijk: zorgen voor een nette foodstore en gasten persoonlijke aandacht geven. Altijd enthousiast en met een glimlach. Zo bezorg jij de gasten een onvergetelijk verblijf. • Onze gasten adviseren over de producten in de Foodstore • Kassa draaien, displays inrichten, broodjes bakken, toonbank aanvullen • Perfecte service bieden op een vrolijke, oplettende en attente manier • Het bezorgen van boodschappen • Zorgdragen voor een schone en nette Foodstore • Producten prijzen en controleren op kwaliteit De Foodstore Je gaat aan de slag in onze Daily Foodstore. De Daily Foodstore is dé supermarkt in het park waar gasten op elk moment van de dag terecht kunnen voor heerlijke producten. Op het verseiland presenteren we de hele dag een assortiment dat past bij dat specifieke moment van de dag: vers sap met croissants in de ochtend, broodjes met salades en vleeswaren voor de lunch en tapas en aperitieven aan het einde van de middag. Daarnaast vinden jouw gasten in de Daily Foodstore kant-en-klaar maaltijden en kunnen zij gourmet-, fondue- en BBQ- pakketten bestellen voor een smakelijk diner in de Cottage: dat is helemaal genieten!

 • Albron center parcs port zélande zoekt inkopper horeca (medewerker bediening)

  Bestellingen opnemen, gerechten serveren, de chefs ondersteunen in de keuken en onze gasten verrassen met je enthousiasme. Tegelijk: kansen zien en slimme verkooptechnieken toepassen. Zo creëer jij als Inkopper smaakvolle herinneringen voor onze gasten én draag je bij aan de omzet van ons park. Jouw recept: Gasten bedienen, bestellingen bezorgen en onze koks helpen Ervoor zorgen dat onze gasten zich welkom voelen Samenwerken met anderen en hen helpen waar nodig Perfecte service bieden op een vrolijke, oplettende en attente manier Alert zijn op verkoopkansen en deze grijpen Scarlet (25): “Twijfelt er iemand over een gebakje bij de koffie? Dan neem ik deze gast mee naar de gebaksvitrine om de keuzemogelijkheden te tonen.”

 • Albron center parcs port zélande zoekt medewerkers die 2 avonden in de week beschikbaar zijn

  Binnen Albron Center Parcs Port Zélande (Ouddorp) zijn we op zoek naar collegas die het leuk vinden om enkele avonden per week extra geld te verdienen en tegelijkertijd een mooie werkervaring op te doen. Wij hebben diverse functies waarbij dit mogelijk is: Als Medewerker Horeca ben je werkzaam in één van de restaurants of cafés binnen Center Parcs. Je bent het visitekaartje naar onze gast, betrokken, energiek en gastvrij. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: -Opnemen en uitserveren van bestellingen, kassahandelingen, afruimen en schoonmaken; -Onze gasten actief benaderen, een optimale service bieden, het naar hun zin maken en adviseren waar nodig; -Het beoordelen van het product op kwaliteit en zo nodig maatregelen nemen; -Focussen op verkoopkansen en deze optimaal benutten. Als Medewerker Keuken ben je werkzaam in één van onze keukens binnen Center Parcs. Je bereid hier de heerlijkste gerechten voor de gasten. Van belegde broodjes tot exotische wokgerechten. Verder help je de koks bij de bereiding en presentatie van verschillende gerechten. Je hebt een goed gevoel voor presentatie en bewaakt onder alle omstandigheden de kwaliteit en hygiëne in de keuken. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: -Het bereiden van componenten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten; -Jou inzet voor de ontbijtdienst in de Centrale keuken; -Het verrichten diverse voorbereidende werkzaamheden zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place maken; -Het bewaken van goede hygiëne in de keuken (werkplek schoonhouden); -Het leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt. Als Medewerker Spoelkeuken verricht je alle voorkomende werkzaamheden in de spoelkeuken. Tevens ben je verantwoordelijk voor de afwas in de onze centrale spoelkeuken. Je zorgt ervoor dat het vaatwerk, het glaswerk en het bestek wordt gereinigd en je controleert de kwaliteit. Dit alles met behulp van onze spoelmachine. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: -Afwassen en gereed maken van het serviesgoed, bestek en keukengereedschap; -Opruimen van schone afwas; -Schoonmaken van de spoelkeuken; -Signaleren van beschadigingen aan het vaatwerk.