Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 311 "Horeca" vacatures voor je gevonden

 • Chef-kok

  Grand Cafe de Paardekreek ligt pal aan Het Veerse Meer en heeft verschillende zonnige terrassen, een serre met open haard en een eigentijds restaurant. In en om Het Grand Cafe kan je lunchen, borrelen, dineren, barbecuen, feesten en zelfs trouwen! Omdat een groot deel van onze gasten op vakantie is, is de sfeer ongedwongen, gezellig en relaxed. Wij gaan na onze wintersluiting begin maart weer open en hebben wij plaats voor een chef-kok met passie voor het vak!

 • Grand cafe de paardekreek is op zoek naar jou! Gastvrouw, gastheer

  Grand Cafe de Paardekreek ligt pal aan Het Veerse Meer en heeft verschillende zonnige terrassen, een serre met open haard en een eigentijds restaurant. In en om Het Grand Cafe kan je lunchen, borrelen, dineren, barbecuen, feesten en zelfs trouwen! Omdat een groot deel van onze gasten op vakantie is, is de sfeer ongedwongen, gezellig en relaxed. Wij gaan na onze wintersluiting begin maart weer open en hebben wij plaats voor gastvrouwen en heren,

 • Ervaren medewerker bediening

  Wij zoeken jou! Jij bent iemand die onze waardes en normen door je aderen hebt lopen; de gast is het belangrijkste, van moment van welkom tot en met het helpen van de jassen aandoen is de gast het enige wat telt! Jij bent iemand die als zelfstandige gastheer/gastvrouw kan functioneren. We verwachten dat je de gerechten met eventueel begeleidende wijnen, na enige training, vlekkeloos en zelfstandig aan tafel kunt toelichten. Je weet wanneer je een passend praatje kunt maken met de gasten. Kortom, wij zoeken iemand met passie voor het vak, iemand die doorgaat wanneer anderen stoppen en die interesse heeft in alles waar het vak voor staat en is!

  een week geleden Restaurant de Goese kade ( Goes )
 • Horeca medewerker

  Camping Duinhoeve is op zoek naar NIEUWE COLLEGA'S voor in de keuken, bakkerij, snackbar en bediening. Ben jij beschikbaar ook in de weekenden. Gastvrijheid,nette en vlotte uitstraling en collegiaal staan bij ons hoog in het vaandel.Kom versterk onze enthousiaste team. Heb je ervaring,en heb je een juiste instelling. Dan zijn wij op zoek naar jouw

  3 weken geleden Camping Duinhoeve Renesse ( Renesse )
 • Locatie verantwoordelijke schouwen duiveland

  Voor een project op schouwen-Duiveland zoeken wij een horeca locatie medewerker. Je komt te werken in een seizoensbedrijf met een restaurant gedeelte en een cafetaria. De horeca zal vanaf half maart geopend worden en hierna is de horeca in de weekenden geopend en een aantal vakanties Je bezit goede sociale communicatieve vaardigheden Je runt dit bedrijf met collega's volgens een vooraf opgesteld horeca plan . In het hoogseizoen gaat de horeca 7-dagen per week open.

  een uur geleden Onder de Toren ( Goes )
 • Chef de partie/ zelfstandig werkend kok/ (aankomend) sous chef

  Je bent verantwoordelijk voor een eigen partie, maken van bestellingen,begeleiden van stagiare(s) Allround kok met interesse in alle parties in de keuken, het koken met mooie Zeeuwse producten en deze verwerken tot Internationale gerechten uit alle werelddelen. Verzorgen van diners op lokatie, ala carte, groepen Geopend: Di t/m Za v/a 18.00 (lunch uitsluitend voor gezelschappen op reservering) Werktijden: Gemiddeld vanaf 13.00 tot sluit (incl koffiepauze en eet pauze tussen 17.00 en 18.00) Vakantiesluiting: twee weken meivakantie, twee weken zomer vakantie, twee weken na kerst

  een uur geleden Mart1 ( Middelburg )
 • Fulltime kok (het jaar rond)

  Tussen Zoutelande en Westkapelle is Strandpaviljoen Scheldezicht op zoek naar een fulltime kok. Het Strandpaviljoen is gedurende het hoogseizoen (half maart tot en met de eerste week van november) elke dag geopend. In het laagseizoen (wintermaanden) zijn we in de weekenden van vrijdag t/m zondag en vakanties geopend, met een speciale wisselende avondkaart. Wij zoeken een fulltime kok, die graag ons team wil komen versterken. (eventueel is een parttime dienstverband van vier vaste werkdagen in de week ook bespreekbaar). Onze inzet is een langdurig samenwerkingsverband.

 • Vliegende kiep horeca / hulpkracht bediening

  Jelle (19): “Het is een leuke en afwisselende bijbaan, elke dag is anders! De ene keer sta ik achter de bar, de ander keer bedien ik de gasten aan tafel.” Jouw recept Bestellingen opnemen, heerlijke gerechten serveren en drankjes inschenken achter de bar. Vol enthousiasme en altijd met plezier. Bezorg de gasten van Center Parcs Port Zélande een smaakvolle en bijzondere herinnering, als vliegende kiep in de horeca. • Gasten een warm welkom geven als hét visitekaartje van het restaurant • Perfecte service bieden op een vrolijke, oplettende en attente manier • Gasten adviseren, bestellingen opnemen en uitserveren • Je draagt samen met jouw collega’s bij aan de juiste sfeer beleving van het restaurant • Samenwerken met anderen en hen helpen waar nodig • Alert zijn op verkoopkansen en deze grijpen

 • Smaakmaker / assistent kok

  Enthousiaste keuken-collega met oog voor beleving en kwaliteit Jochem (26): “Het is een leuke en afwisselende bijbaan, elke dag is anders! De ene keer sta ik in de keuken van ons pizza restaurant, de ander keer sta ik met kinderen pannenkoeken te bakken bij de Evergreenz.” Jouw recept Als smaakmaker in de keuken ben je assistent van de kok en tref je de voorbereidingen voor de heerlijkste gerechten voor de gasten. Van belegde broodjes tot exotische wok gerechten. Verder help je de koks bij de bereiding en presentatie van verschillende gerechten. Je hebt een goed gevoel voor presentatie en bewaakt onder alle omstandigheden de kwaliteit en hygiëne in de keuken. • Het bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. • Jou inzet voor de diverse diensten in onze diverse keukens. • Het verrichten diverse voorbereidende werkzaamheden zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place maken. • Het bewaken van goede hygiëne in de keuken (werkplek schoonhouden). • Het leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

 • Smaakmaker / zelfstandig werkend kok

  Jouw recept Met jouw goede smaak in gastronomie zorg je ervoor dat het gesmeerd loopt in elke keuken op het park. Jij ziet toe op een perfecte bereiding van elk gerecht voor onze gasten en stuurt ook je collega’s aan, als Smaakmaker bij Albron Center Parcs. • Bereiding van gerechten • Verrassende menusuggesties doen • Zorgdragen voor een optimale taakverdeling • Toezien op kwaliteit en presentatie van gerechten • Gasten met enthousiasme vertellen over de samenstelling van gerechten en hen eventueel voorzien van advies.

 • Albron center parcs port zélande zoekt vliegende kiep retail (hulpkracht)

  Nick (19): “Naast het assortiment bijwerken en de kassa draaien, sta ik regelmatig in de bakkerij broodjes te bakken. Boodschappen bezorgen vind ik het leukst. Ik ga er dan met een busje op uit in het park. Leuk om onze gasten te ontmoeten en een praatje te maken.” Jouw recept Gasten helpen bij de kassa, het assortiment aanvullen en boodschappen bezorgen. Tegelijk: zorgen voor een nette foodstore en gasten persoonlijke aandacht geven. Altijd enthousiast en met een glimlach. Zo bezorg jij de gasten een onvergetelijk verblijf. • Onze gasten adviseren over de producten in de Foodstore • Kassa draaien, displays inrichten, broodjes bakken, toonbank aanvullen • Perfecte service bieden op een vrolijke, oplettende en attente manier • Het bezorgen van boodschappen • Zorgdragen voor een schone en nette Foodstore • Producten prijzen en controleren op kwaliteit De Foodstore Je gaat aan de slag in onze Daily Foodstore. De Daily Foodstore is dé supermarkt in het park waar gasten op elk moment van de dag terecht kunnen voor heerlijke producten. Op het verseiland presenteren we de hele dag een assortiment dat past bij dat specifieke moment van de dag: vers sap met croissants in de ochtend, broodjes met salades en vleeswaren voor de lunch en tapas en aperitieven aan het einde van de middag. Daarnaast vinden jouw gasten in de Daily Foodstore kant-en-klaar maaltijden en kunnen zij gourmet-, fondue- en BBQ- pakketten bestellen voor een smakelijk diner in de Cottage: dat is helemaal genieten!

 • Mdw. Bediening

  Hotel Restaurant PICCARD in Vlissingen, gelegen direct achter de boulevard, met 45 hotelkamers en een restaurant, zoekt een medewerk(st)er BEDIENING. Voor in de avonduren zijn wij op zoek naar iemand die variabel 1 t/m 4 avonden per week per week beschikbaar is. Werktijden; aanvang vanaf ± 17.00 uur tot ongeveer 21.30 uur. Het aantal uren is variabel en altijd in overleg. Wij zijn geen seizoensbedrijf waarbij u in de winter niet werkt en de zomer heel veel.

 • Albron center parcs port zélande zoekt vliegende kiep keuken (hulpkracht)

  Nathan (18): “Het is een leuke en afwisselende bijbaan, elke dag is anders! De ene keer sta ik in de keuken van ons pizza restaurant, de ander keer sta ik met kinderen pannenkoeken te bakken bij de Evergreenz.” Jouw recept Als Vliegende Kiep in de keuken bereid je de heerlijkste gerechten voor de gasten. Van belegde broodjes tot exotische wok gerechten. Verder help je de koks bij de bereiding en presentatie van verschillende gerechten. Je hebt een goed gevoel voor presentatie en bewaakt onder alle omstandigheden de kwaliteit en hygiëne in de keuken. • Het bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. • Jou inzet voor de diverse diensten in onze diverse keukens. • Het verrichten diverse voorbereidende werkzaamheden zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place maken. • Het bewaken van goede hygiëne in de keuken (werkplek schoonhouden). • Het leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

 • Hart-loper retail / medewerker supermarkt

  Jordana (36): “Ik check alle producten op datum. Ook zorg ik dat de schappen altijd gevuld zijn. Alles moet er tiptop uitzien voor onze gasten.” Jouw recept Gasten verrassen met je enthousiasme en hen adviseren over de producten in de Foodstore. Met jouw gevoel voor service bied je hen een onvergetelijke ervaring. Als Hart-Loper zorg je ervoor dat alles in de Foodstore goed verloopt: helpen in de bakkerij en bij de kassa, displays inrichten en producten controleren op kwaliteit. • Onze gasten adviseren over de producten in de Foodstore • Kassa draaien, displays inrichten, broodjes bakken, toonbank aanvullen • Perfecte service bieden op een vrolijke, oplettende en attente manier • Het bezorgen van boodschappen • Zorgdragen voor een schone en nette Foodstore • Producten prijzen en controleren op kwaliteit

 • Hart-loper horeca

  Gerechten serveren, de chefs ondersteunen in de keuken en onze gasten verrassen met je enthousiasme. Tegelijk: gasten wijzen op leuke uitjes op het park. Zo creëer jij als Hart-Loper smaakvolle herinneringen voor onze gasten. • Gasten een warm welkom geven als hét visitekaartje van het restaurant • Perfecte service bieden op een vrolijke, oplettende en attente manier • Bestellingen opnemen, uitserveren en onze koks ondersteunen • Je draagt samen met jouw collega’s bij aan de juiste sfeerbeleving van het restaurant