ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 5.950 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Tentoonstelling ‘Aan boord van een slavenschip’

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geven twee tentoonstellingen antwoord. In het kader van de herdenking va..

Van Tuus; prachtige Zeeuwse Schilderië

Goes

Van tuus. Naar aanleiding van de oproep 'museum zoekt schilderij' hebben een aantal vrienden van het museum hun schilderijen aangeboden om deze te exposeren. Dit heeft geleid tot..

Bioscoopagenda

Niederländisch für deutsche Gäste

Breskens

Endlich mitreden können! Der etwas andere kurs über land und sprache für eine prima deutsch-niederländische verständigung! Wollen sie im urlaub ein wenig niederländisch sprechen?..

The Salt of the Earth, FiZi, de Weverij

Zierikzee

Een portret van de wereldwijd gerenommeerde fotograaf sebastião salgado, bekend van projecten als ‘workers’, ‘other americas’, ‘africa’ en ‘genesis’. De afgelopen veertig jaar fo..

Cursus Vogels van Schouwen-Duiveland

Zierikzee

Altijd al wat meer willen weten over de vogels die u in de tuin en tijdens een ommetje ziet? Dat kan: de vogelwerkgroep van de natuur en vogelwacht schouwen-duiveland geeft vanaf..

cursus wegwijs Ipad voor beginners

Terneuzen

Vorig schooljaar was deze cursus een enorm succes en startten er meerdere groepen. De ipad is de revolutie van de laatste jaren. Je kunt ermee e-mailen, internetten, foto’s en fi..

keramiek expositie in Bibliotheek Oostburg

Oostburg

In de vitrinekasten van bilbliotheek oostburg staat een expositie van keramiek gemaakt door juliette dieudonne.voor juliette dieudonne uit terneuzen is creatief bezig zijn een mu..

Expositie (maart) in 't Blaeuwe Huus - De heer Fichtner

Een expositie van de heer fichtner in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zate..

Expositie Walcherse Boerderijen

Middelburg

In het zeeuws archief is de expositie 'walcherse boerderijen' te zien in het kader van de activiteiten rondom de herdenkingen van de inundatie van walcheren, 1944-1945. Cees van ..

Wegwijs op de iPad - cursus Toonbeeld Terneuzen

Terneuzen

Wegwijs op de ipad vorig schooljaar was deze cursus een enorm succes en startten er meerdere groepen. De ipad is de revolutie van de laatste jaren. Je kunt ermee e-mailen, intern..

Expositie "Zeeuws missje aan de muur"

Kapelle

Expostie: zeeuws missje aan de muur!uit het huiskamerkantoor van ilse en liesbeth komt een frisse zeeuwse lijn overgewaaid met zeeuwse missjes in heldere lijnen en primaire kleur..

expositie Transparant - Toonbeeld Terneuzen

Terneuzen

De expositiewerkgroep passerelle brengt in samenwerking met toonbeeld de expositie ‘transparant’ graag onder uw aandacht. Van 23 februari tot 6 april is er werk te zien van de ku..

Tikken tegen de maan Poëzie expositie

Terneuzen

Een expositie op basis van de gelijknamige door joke van leeuwen samengestelde bundel. Joke van leeuwen verzamelde in tikken tegen de maan vijftig schitterende gedichten voor kin..

Expo Rinneke van Looveren

Hulst

Abstracte schilderijen, acryl op doek. Https://www.facebook.com/pages/rinneke-van-looveren

Michiel de Ruyter

Oostburg

Epische avonturenfilm over het leven van nederlands grootste zeeheld michiel de ruyter (1607-1676).

Inspriratiebijeenkomst in de Meulvliet

Tholen

 regiobank organiseert een inspiratiebijeenkomst in tholen. Onderwerp van gesprek is de levensvatbaarheid van verenigingen in dorpen en kleine steden nu de overheid en sponsoren ..