ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 3.772 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Weekmarkt

Breskens

Elke maandagochtend weekmarkt in breskens.markt met een selectie van versproducten als kaas, vleeswaren, groenten.

Seizoensmarkt Domburg

Domburg

Seizoensmarkt in domburg.iedere maandag van 19 mei t/m 22 september 2014.mei, juni en september van 10.00 uur tot 19.00 uur. Juli en augustus van 10.00 uur tot 21.00 uur.

Bioscoopagenda

Boeken- en Verzamelmarkt te Middelburg

Middelburg

Boeken- en verzamelmarkt in het centrum van middelburg van 11.00 tot 17.00 uur.

Fototentoonstelling Schipbreuk, Bunitesa di Dekadensia

Vlissingen

Fototentoonstelling schipbreuk, bunitesa di dekadensia. Oftewel: schoonheid van verval. Zowel curacao als vlissingen is verweven met de zee. De op curacao woonachtige fotografe m..

Expositie: 200 jaar afschaffing slavenhandel

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geeft deze tentoonstelling antwoord. In het kader van 200 jaar afschaffi..

Tentoonstellingsproject ‘WOI in Zeeuws-Vlaanderen’

Hulst

Van 1914 tot 1918 staat de wereld in brand. 34 landen voeren oorlog. Nederland is neutraal. Toch is de eerste wereldoorlog in zeeuws-vlaanderen nooit ver weg. Belgische vluchteli..

Nordic Walking o.b.v. ervaren trainster

Elke maandag van 10.30-11.30 uur is het mogelijk om onder begeleiding te nordic walken door de prachtige natuur van goeree. Start: hondsweg 13 (vlakbij de middel- en oostduinen e..

Meester van der Heijdengroeve Nieuw-Namen

Het is eigenlijk een goed verborgen schat: de meester van der heijdengroeve in nieuw-namen. In dit zeeuwse dorp, verscholen in een klein bosje achter de kerk, is het oudste stukj..

Beeldentuin

In de beeldentuin bij tuincentrum ter lucht tonen 14 zeeuwse kunstenaars hun werk. Er is een grote diversiteit aan beelden te zien van abstract tot figuratief in de materialen, g..

Beeldentuin 's Landshuis Jacky Zegers

Hulst

De zomer buiten expositie van beelden (thema kleur in de tuin) van jacky zegers in de binnentuin van het landshuis (steenstraat 37, 4561 ar hulst). De expositie is de hele zomer ..

Voorstudies Zeeuwse Paarden Ena Marie van Bockel Rivera Streek en Landbouw Museum Goemanszorg

Dreischor

Ena marie van bockel rivera exposeert enkele voorstudies van haar schilderijen uit zeeland zwart/wit in het streek en landbouw museum goemanszorg in dreischor. Voor informatie ov..

Niederländisch für deutsche Gäste

Breskens

Endlich mitreden können! Der etwas andere kurs über land und sprache für eine prima deutsch-niederländische verständigung! Wollen sie im urlaub ein wenig niederländisch sprechen?..

Zumba - flott bewegen!

Breskens

***sommer-spaß-akademie*** workshops und ferienkurse für die ganze familie! Nederlanders welkom: tweetalige docenten! Das ganze programm finden sie unter www.talentenbureau.eu he..

Schnupperkurs Niederländisch

Sint Kruis

***sommer-spaß-akademie*** workshops und ferienkurse für die ganze familie! Nederlanders welkom: tweetalige docenten! Das ganze programm finden sie unter www.talentenbureau.eu h..

Expositie (september) int 't Blaeuwe Huus - mevrouw Santifort

Een expositie van mevrouw santifort in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zat..

Expositie 'Gewapend in beton en staal'

Westkapelle

De expositie toont circa 23 foto’s van bunkers in heel europa. De foto’s werpen letterlijk een andere licht op de kolossen uit de tweede wereldoorlog. Prachtig lijnenspel en bijz..

RVS tuinbeelden van Arjan van Hekke bij Ter Lucht

De roestvaststalen (rvs) tuinbeelden van arjan van hekke krijgen ruim aandacht in de beeldentuin van tuincentrum ter lucht. Dieren en in het bijzonder insecten zijn de belangrijk..

Expositie Paviljoen Sluishaven

Het paviljoen waar u lekker kunt genieten van een hapje en een drankje is ook een plaats waar u kunt genieten van een mini-expositie met kleurrijk vrouwelijk schoon uit de collec..

Expositie Waterdunen

Groede

Vanaf 1 mei is de expositie waterdunen weer te bezichtigen in de grote kerk aan de markt in groede. Bezoekers kunnen op alle dagen van de week gratis een bezoek brengen. De expos..

TO BE BODY

Middelburg

Cbk zeeland toont van zaterdag 13 september t/m 24 oktober ruimtelijk werk van teja van hoften en grote tekeningen van femke gerestein. Werk met als invalshoek het menselijk lich..

Expositie Dutch Delight | Frank van Driel

Domburg

Tot half oktober is de expositie ‘dutch delight’ van frank van driel te zien in restaurant zee&land in het badhotel te domburg.een unieke kans om kennis te maken met deze bijzond..

Kinder en dames kledingbeurs

Vlissingen

Welkom op onze kledingbeurs!! kinderkleding: maandag 22 september van 9.00 -21.00 uur dinsdag 23 september van 9.00 - 12.00 uur dameskleding: donderdag 25 september van 9...

Een spirituele avond

Lewedorp

22 september zitten we weer volop in de bloemen. Hennie schot zal aan de hand van een door u meegenomen bloem(in een vaasje) een boodschap overbrengen.

Collectie in kant

Veere

De tentoonstelling laat zien dat kant nog altijd een inspiratiebron is voor creatief talent. Deelneemsters aan het handwerkcafe hebben de collectie van het museum als uitdaging g..

Op Reis

Veere

Wat betekende ’op reis gaan’ in de eerste helft van de vorige eeuw voor de inwoners van het geïsoleerde zeeuwse eilandenrijk? de tentoonstelling op reis neemt u mee naar de tijd..

Met Frank Ouweneel bijbelstudie Israel

Vlissingen

Op 22 september 2014 gaan we in vlissingen weer verder met de bijbelstudie-cyclus "belangrijke bijbelse begrippen". > onderwerp: "het volk israël" > bbb-studie: 24> deel 3: "de o..

Rijbewijskeuringen, chauffeurskeuringen

Kruiningen

We hebben en daartoe bevoegde arts bereid gevonden om voor een laag bedrag rijbewijskeuringen en chauffeurskeuringen te doen. De keuringen zullen plaats vinden in ons dorpshuis, ..

Kledingbeurs

Vlissingen

Welkom op onze kledingbeurs!! kinderkleding: maandag 22 september van 9.00 -21.00 uur dinsdag 23 september van 9.00 - 12.00 uur dameskleding: donderdag 25 september van 9...