ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 2.772 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Expositie Jong Talent: Gijs Scholten

Sluis

Stichting johan hendrik van dale organiseert de expositie jong talent in de raadskelder van museum het belfort. Voor de vierde keer jong talent, deze keer worden de tekeningen va..

IJsbaan Zierikzee

Zierikzee

Ook in 2016 zal er weer een ijsbaan in zierikzee aanwezig zijn. De locatie is wederom het prachtige havenplein. Van 5 t/m 27 februari 2016  is er van alles te doen op de ijsbaan...

Bioscoopagenda

SIGN OF THE TIMES. SOCIAL MEDIA VAN DE MIDDELEEUWEN

Middelburg

Heeft u wel eens van draagtekens of insignes gehoord? Het zijn eeuwenoude loodtinnen broches met de meest uiteenlopende afbeeldingen – van religieus tot uiterst obsceen. Met name..

Tijgers op de trap (5+)

Middelburg

Een muziekvoorstelling voor kinderen vanaf vijf jaar hoe klinkt dapper? Een tijger recht in de ogen durven kijken. Echt zoenen. De beste drummer van de wereld worden. Dat staat o..

Carnaval

Hulst

Vier dagen lang wordt er in hulst carnaval gevierd. Trek je boerenkiel aan en vier het mee! Alle dagen is er op de ene of andere kern een optocht en in hulst vestingstad iedere d..

Speurtocht door het Belfort

Sluis

Kom vandaag  een leuke speurtocht doen in het museum. Zo ontdek je het belfort en alle leuke wetenswaardigheden over de geschiedenis van sluis, johan hendrik van dale en de rest ..

ZEEUWS MUSEUM: PRESENTATIE JAKTRUI ANTOINE PETERS

Middelburg

In het kader van handwerk deed modeontwerper antoine peters het afgelopen jaar intensief onderzoek naar een negentiende eeuws jak. Dit ingenieus gevouwen en strak gesneden vrouwe..

EXTRA familievoorstelling MEISJE EN DE REUS in Spiegeltheater

Middelburg

Vanwege grote belangstelling extra matinee! kaarten € 12,50, reserveren via 0900 - 3300033 of via www.spiegeltheater.nl theatergroep duinart, de zeeuwse muzikanten en de jeugd..

Bro-Mantiek te Graauw

Graauw

Bro-mantiek brocanterie en snuisterijen in een gezellig uniek kader. Home made lekkers verse soep en taart elke eerste zondag van de maand van 14-17u

Torenbeklimming - Belfort Sluis!

Sluis

Beleef sluis vanuit de lucht! Torenbeklimming onder leiding van een deskundige gids! Vanaf de toren van het belfort heeft u een prachtig uitzicht over de zwinstreek en kan u zelf..

Testament of Youth, FiZi

Zierikzee

Uk, 2014,129 minuten, drama. Regie: james kent, met: alicia vikander, kit harington, hayley atwell, dominic west, emily watson.de achttienjarige schrijfster en feministe vera bri..

The Good Dinosaur - FiZi

Zierikzee

Vs, 2015, 100 minuten, animatie/familiefilm. Regie peter sohn. Stemmen: svenno van der kleij, gerard ekdom, hero muller, manou cardoso.wat als de meteoor die het leven op aarde v..

Fishing for Litter

De expositie ‘fishing for litter’ gaat over het opschonen van de zee voor duurzame visserij en is opgezet door kimo nederland & belgië. Kimo is een vereniging van gemeenten met g..

Clean River Project

Clean river project is een organisatie die zorgt voor schone rivieren, meren en zeeën. Hun missie is het schoonmaken, beschermen en bieden van veiligere wateren op de hele wereld..

Expositie Jan de Mey - Brugge

Domburg

Kunstschilder jan de mey uit brugge maakt voornamelijk zeegezichten. Zijn inspiratie doet hij op tussen calais en vlissingen. Sommige werken worden en plein air gemaakt, andere i..

Fototentoonstelling in Kerkje Ellesdiek

Ellewoutsdijk

Ronald peeters stelt foto’s tentoon in ’t kerkje van ellesdiek in ellewoutsdijk. Deze tentoonstelling is te bezichtigen tijdens de open middag op zondag 7 februari tussen 13.30 ..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

***************************************************************** het cameramuseum biedt u een tijdlijn in de ontwikkeling van de fotografie. een volledig overzicht van camera's ..

Antiek-,Curiosa en Brocante beurs

Veere

De beurs word georganiseerd in de grote kerk van veere. U kunt een groot en gevarieerd aanbod in antiek-, curiosa en brocante verwachten zoals klein meubelen, aardewerk, glas, go..

Who wants to live forever

Hulst

Who wants to live forever. Expositie assemblagebeelden in ‘s landshuis in hulst van 29 januari t/m 17 februari 2016. In ’s landshuis in hulst zijn er ook dit jaar doorlopend expo..

Muziek in café de Geere

Middelburg

Op zondagmiddag 7 februari is het gezellig in café de geere in middelburg. twee bands wisselen elkaar af: songbird (joyce v bavel/david egter van wissekerke/james denton) & kind..

dubbeloptreden van de bands: Kind of Blue en Songbird

Middelburg

Zondag 7 februari. aanvang 13.45 uur. cafe de geere middelburg.

Huishoudbeurs

Vlissingen

Hallo allemaal de doordouwers gaan naar de huishoudbeurs 2016 in de rai in amsterdam, en wel op zaterdag 27 februari 2016 ! de huishoudbeurs is al sinds jaar en dag een begrip ..