ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 3.166 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Expositie: 200 jaar afschaffing slavenhandel

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geeft deze tentoonstelling antwoord. In het kader van 200 jaar afschaffi..

Vogeltentoonstelling door vogelvereniging 'de Putter'

Vogeltentoonstelling door vogelvereniging ‘de putter’ in mfg dorpstienden, dorpstienden 4 in ouddorp. Toegang is gratis.

Bioscoopagenda

Kledingverkoop Dorcas Schouwen-Duiveland

Zierikzee

Dorcas winkel zierikzee aan de zandweg;  verkoop van goede 2e hands kleding en schoenen, voor zowel volwassenen als kinderen, speelgoed, boeken en klein huisraad. openingstijden ..

Expositie (november) int 't Blaeuwe Huus - Susanne Herppich

Een expositie van susanne herppich in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zate..

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: R.K. Bonifaciuskerk

Kwadendamme

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.. Open voor een moment van rust en bezinning.

Winterfair te Lewedorp

Lewedorp

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 november houden wij een winterfair. er is van alles te koop tijdens deze fair, van planten/bloemen/winterarangementen, sieraden, kleding, babbelaar..

Zeeuwse sieraden

Zierikzee

Zeeuwse sieraden die op ambachtelijke wijze worden gemaakt. De oorspronkelijke zeeuwse knoop is hierbij het uitgangspunt. Marielle overdulve ontwerpt en vervaardigt moderne zeeuw..

Gratis speurtocht Museum Bingo

Middelburg

Het zeeuws museum heeft gratis speurtochten (dagelijks). Bij de vaste collectie is de speurtocht museum bingo gemaakt die je kriskras door het museum voert. De hele familie kan m..

Theaterproduktiehuis in De Meiboom

Krabbendijke

Theaterproductiehuis zeelandia speelt  ‘het land van overzee’ van marjolijn bierens. een zeeuwse blues.in het land van over zee wordt de relatie tussen de moeder en één van haar ..

Tasten in het duister. Hoe een verloren van Reymerswale wordt herontdekt

Middelburg

In tasten in het duister. Hoe een verloren van reymerswale wordt herontdekt staat een 16e-eeuws schilderij centraal dat wordt toegeschreven aan de zeeuwse schilder marinus van re..

Mode- en streekdrachtzalen

Middelburg

De streekdracht van de 19e eeuw was (kleur)rijk en liet zich volop beïnvloeden door hetgeen er in de mode was. Hedendaagse ontwerpers weten al lang hoe bijzonder die streekdracht..

Expositie Paviljoen Sluishaven

Het paviljoen waar u lekker kunt genieten van een hapje en een drankje is ook een plaats waar u kunt genieten van een mini-expositie met kleurrijk vrouwelijk schoon uit de collec..

Lampionnenoptocht

Oud-Vossemeer

Met je lampion in het donker door het dorp, samen met andere kinderen in een optocht.

ONGOING GROWTH

Vlissingen

Suzan drummen maakt schilderijen, fotoʼs, films, installaties en werken in de openbare ruimte. Het werk is ontstaan vanuit de fascinatie voor het kijken. Al spelend met ruim..

Weekmarkt

Yerseke

Weekmarkt

Kleine warenmarkt

Weekmarkt Vlissingen

Vlissingen

Wekelijkse markt: elke vrijdag

Weekmarkt

Sint Philipsland

Kleine warenmarkt met 8 kramen

Noordse Wintermarkt

Westkapelle

Noordse wintermarkt vrijdag 28 november van 15.00-20.00 uur vuurkorven, feestelijk verlichte huizen, tientallen kramen met cadeau- en winterartikelen en huisdecoraties, gezelli..

Expositie "Kruisbestuiving"

Terneuzen

Kruisbestuiving, expositie in lokaal 54 op zaterdag 1 november om 15 uur wordt de nieuwe expositie in lokaal 54 officieel geopend. De expositie, die als titel kruisbestuiving hee..

200 jaar Zeeuws-Vlaanderen, je zal er maar zitten met een knipoog naar Dordrecht

Grijpskerke

Vrijdag 28 november een nieuw programma van adrie oosterling ‘200 jaar zeeuws-vlaanderen, je zal er maar zitten’ met een knipoog naar dordrecht aanvang 20.00 uur toegang € 11,-..

Boaz Black is Back

Middelburg

Na vijf jaar afwezigheid is het dan eindelijk zover …. De leden van de dertienkoppige soulband ‘boaz black & the soul patrol’ stappen weer op de soultrain voor een eenmalige zind..

Boaz Black is Back

Middelburg

Na vijf jaar weggeweest te zijn, is het dan eindelijk zover…. De leden van de dertienkoppige soulband ‘boaz black & the soul patrol’ stappen nog voor één keer op die soultrain vo..

Land van over zee

Krabbendijke

Theaterproductiehuis zeelandia brengt met land van over zee een toneelstuk over een relatie op afstand: moeder anna blijft verpauperd achter in zeeland, haar dochters gaan op zoe..

IN EXTREMIS [bodies with no regret] - Sandro Gordiano

Vlissingen

De fotoserie in extremis van sandro giordano (rome 1972) is een grote hit op internet. Mannen en vrouwen liggen neergestort tussen hun eigendommen. Het zich continu willen meten ..

Schuurverkoop / Opendag Brocante Kerstartikelen

Driewegen

Brocante en antiek 't bagatelletje te driewegen heeft de mooiste en leukste brocante artikelen voor u weten te vinden. Mooie collectie frans brocante kerstartikelen. Maar ook vee..

De Quiz! 200 jaar Zeeuws-Vlaanderen

Westdorpe

De baeckermat organiseert een diner met "de quiz! 200 jaar zeeuws-vlaanderen". De quizmaker is ruud van marion (vroegere vragenmaker van twee voor twaalf). Het ontvangst is om 18..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..

Leggo! Winter Wonderland

Goes

Rafya music i.s.m. Met moves! & smwo presents: leggo! Winter wonderland de tijd van warme chocomelk, sneeuwpoppen maken en sneeuwballen gooien is bijna aangebroken. Je raadt h..

Grafiektentoonstelling 'INDRUK'

Terneuzen

November: maand van de kunstuitleen zaterdag 1 november: druksessie door jorien brugmans met uniek cadeau voor nieuwe leden. een huis vol grafiek! Van zaterdag 1 november t/m z..

Intocht Sinterklaas Hulst

Hulst

De gezellige tijd van sinterklaas is er weer. Van 16 november t/m 6 december zijn er allerlei leuke activiteiten rondom sinterklaas in hulst vestingstad. De intocht 16 november i..

Huis van Sinterklaas

Hulst

Op zaterdag 15 november gaat het huis van sinterklaas open. Alles is in gereedheid gebracht om de goedheiligman te verwelkomen. Het 's landshuis zal zijn residentie zijn van waar..

Noordse Wintermarkt

Westkapelle

Noordse wintermarkt in westkapelle vrijdag 28 november van 15.00 -20.00 uur vuurkorven, feestelijk verlichte huizen, sfeervolle kramen met cadeau- en winterartikelen, huisdecora..

Expositie 'van Westkapelle tot Antwerpen'

Westkapelle

Op 1 november jl. Was het 70 jaar geleden dat in het kader van de slag om de schelde, de landing bij westkapelle en vlissingen plaats vond. In de navolgende felle gevechten hier ..

Leggo! Winter Wonderland

Goes

Rayfa music in samenwerking met moves! & smwo presents:   leggo! Winter wonderland de tijd van warme chocomelk, sneeuwpoppen maken en sneeuwballen gooien is bijna aangebroken. Je..

jongeren cafe avond

Middelburg

Deze cafe avond is speciaal voor jonge lhbters. lesbisch, homo, biseksuele, transgender jongeren. kom gezellig met ons een drankje doen in het glam cafe aan de lange noordstra..

Sinterklaasintocht Goedereede

18.45 uur sinterklaasintocht op de markt in goedereede. Om 19.30 uur start een zaklamp/lampionoptocht die wordt opgeluisterd door koninklijke fanfare apollo.

Lezing Gezond Verstand Avonden: Water en gezondheid

Breskens

Een open avond waarin kennis met elkaar gedeeld wordt over de rol van water voor de zuivering van mens en planeet. Ook zullen er praktijktests worden gedaan waarmee de gezondheid..

Concordia in De Wimpel

Sint Philipsland

Het eindejaarsconcert staat in het teken van vrijheid.

Clouds of Sils Maria in`t Beest

Goes

Op het hoogtepunt van haar internationale carrière wordt actrice maria enders (juliette binoche) gevraagd voor de hoofdrol in het toneelstuk dat haar twintig jaar eerder beroemd ..

Handwerk

Middelburg

In handwerk nodigt het zeeuws museum ontwerpers en vakopleidingen uit om aan de slag te gaan met ambachtelijke technieken. De meest gespecialiseerde ambachtslieden dragen zorg vo..

Lezing

Vlissingen

Lezing over ontdekkingsreiziger columbus. op vrijdag 28 november is er in ter reede de lezing ‘wist columbus waar hij heen ging?’ de lagere school leerde ons en leert nog ste..

Filmhuis: Clouds of Sils Maria

Goes

(olivier assayas. 2014. Fra, 124 min) op het hoogtepunt van haar internationale carrière wordt actrice maria enders (juliette binoche) gevraagd voor de hoofdrol in het toneelstuk..

Workshop basis fotografie januari

Heinkenszand

In januari starten we weer met een basis workshop fotografie. basis workshop digitale fotografie de workshop fotografie is geschikt voor zowel de beginner als de gevorderde foto..

Kerstfair GOEDt

Grijpskerke

Kom gezellig kijken bij onze kerstfair. In onze oude schuur verkopen we stoere kerststukken, brocante meubels geverfd met krijtverf, allerlei stoere, industriele en zelfgemaakte ..

Winterfair 2014 bij Warstaal

Grijpskerke

We nodigen je hartelijk uit voor een bezoek aan onze woonwinkel in het laatste weekend van november. Met het oog op de feestdagen zijn er hele mooie aankopen gedaan en die willen..

Dorsvloer vol confetti FiZi , De Weverij

Zierikzee

De jonge katelijne groeit in de jaren tachtig en negentig als enig meisje tussen zes broers op in een strenggelovig boerengezin in zeeland. Ze houdt van bijbelverhalen maar krijg..

Land van over zee

Land van over zee is een toneelstuk dat gaat over een relatie op afstand. De moeder blijft in zeeland, terwijl haar dochters naar amerika gaan, op zoek naar vruchtbare grond, hun..

Voet- en stoelmassage

Breskens

Onze voeten dragen ons elke dag en we vinden dat maar heel vanzelfsprekend . Toch krijgen de voeten veel te verduren door verkeerde lichaamshouding of schoenen enz… het is een da..

Wintersfeermarkt bij Country Garden

15.00-21.00 uur wintersfeermarkt bij country garden, dijkstelweg 28 in ouddorp. Diverse kramen van verschillende winkeliers, verkoop van eigengemaakte producten, goede doelen, et..

Winterfair in De Zandlôôper.

Lewedorp

Gezellige winterfair met tal van gezellige kraampjes.

Stillevens komen tot leven

Zierikzee

Kunstenaar dirk bal exposeert zijn stillevens in olieverf op doek en zijn bronzen beelden. Voor meer informatie zie : www.galeriehetmoment.nl

Nu aanmelden voor blokfluitles in Oost-Souburg

Oost-Souburg

Kom je ook muziek maken? muziekvereniging vlijt en volharding is op zoek naar jonge muzikanten!! nieuw! Nu aanmelden! Er starten lesgroepjes op de dinsdagmiddag. bij onze muzi..

Workshop Ouder/kind Kerstcupcakes decoreren

s-Gravenpolder

Samen met je kind cupcakes versieren speciaal voor kerst! Allebei aan de slag, elkaar helpen en een gezellige middag ervan maken. de workshop is op zaterdag 20 december en begin..