ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 418 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Teken en schildercursus

Heikant

Gedurende de maanden september-juni 2015-2016 worden er iedere week tekenlessen gegeven in het atelier van nicole henderiks. De cursus start vanaf 1 september op dinsdag, woensda..

Excel &training word

Goes

Wil jij de basis van word en excel onder de knie krijgen? Meld je aan voor deze training! Ook onze digiconsultent biedt de mogelijkheid voor 1 op 1 training. kosten 50 euro!

Bioscoopagenda

OPENBARE KUNST- EN ANTIEKVEILING

Middelburg

Openbare kunst- en antiekveiling bekijk onze facebook pagina voor een voorproefje van de catalogus. veilingdagen : maandag 31.08.15 om 19:00 dinsdag 01.09.15 om 19:00 woen..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..

Borselse Moedersoos

Heinkenszand

Elke eerste dinsdag van de maand (behalve schoolvakanties) is er de borselse moedersoos. moeders uit de gemeente borsele komen samen om koffie te drinken, ervaringen uit te wi..

ZOMEREXPO CADZAND

Cadzand

Expositie van realistische landschap- en stillevensschilderijen van ives de roo, aquarel van cathi van der heijde, keramiek van josé d'amoh in de dorpskerk cadzand