ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 2.900 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Weekmarkt

Zierikzee

Iedere donderdag  9.00 - 16.00 uur met een selectie van versproducten, bloemen en planten, vis, noten en kaas, kleding, kaarten, etc.  aansluitend koopavond tot 21.00 uur.

Eindejaarsactie Sluis

Sluis

Vanaf 1 december t/m 30 december vindt de jaarlijkse eindejaarsactie plaats. Waarbij naast de hoofdprijs, de  prijzen bestaan uit waardebonnen die te besteden zijn bij de leden v..

Bioscoopagenda

Sportvissen op de Westerschelde

Breskens

Vooral in het najaar, winter en voorjaar organiseren we vele sportvistochten. Er is dan voor zowel de gevorderde als de beginnende sportvisser iets te vangen. Mensen die het nog ..

Expositie: 200 jaar afschaffing slavenhandel

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geeft deze tentoonstelling antwoord. In het kader van 200 jaar afschaffi..

Goes Winterstad

Goes

Tijdens de kerstvakantie zijn er volop gezellige, winterse activiteiten in goes met een kerstmarkt, de kerstmannenloop en nog veel meer. 

Tablet Café

Vlissingen

In het tablet café in bibliotheek vlissingen kun je terecht met allerlei vragen over tablets. leren en delen! Heb je een ipad of een ander tablet, en wil je graag wat tips en tr..

TabletCafé in de bibliotheek

Vlissingen

Tijdens het tabletcafé kun je op een informele manier bij de bibliotheek terecht met allerhande vragen over tablets. Vergeet niet je tablet mee te nemen! Gratis toegang. Info: ww..

Zeeuwse sieraden

Zierikzee

Zeeuwse sieraden die op ambachtelijke wijze worden gemaakt. De oorspronkelijke zeeuwse knoop is hierbij het uitgangspunt. Marielle overdulve ontwerpt en vervaardigt moderne zeeuw..

Gratis speurtocht Museum Bingo

Middelburg

Het zeeuws museum heeft gratis speurtochten (dagelijks). Bij de vaste collectie is de speurtocht museum bingo gemaakt die je kriskras door het museum voert. De hele familie kan m..

Tasten in het duister. Hoe een verloren van Reymerswale wordt herontdekt

Middelburg

In tasten in het duister. Hoe een verloren van reymerswale wordt herontdekt staat een 16e-eeuws schilderij centraal dat wordt toegeschreven aan de zeeuwse schilder marinus van re..

Mode- en streekdrachtzalen

Middelburg

De streekdracht van de 19e eeuw was (kleur)rijk en liet zich volop beïnvloeden door hetgeen er in de mode was. Hedendaagse ontwerpers weten al lang hoe bijzonder die streekdracht..

Expositie Paviljoen Sluishaven

Het paviljoen waar u lekker kunt genieten van een hapje en een drankje is ook een plaats waar u kunt genieten van een mini-expositie met kleurrijk vrouwelijk schoon uit de collec..

Richard Groenendijk in De Mythe

Goes

Wederom een personalityshow met hilarische verhalen, scherpe observaties en prachtige nummers. “op zijn allerbeste momenten is hij een moderne toon hermans” schreef het parool. €..

Tablet Café

Vlissingen

In het tablet café in bibliotheek vlissingen kun je terecht met allerlei vragen over tablets.

ONGOING GROWTH - Suzan Drummen

Vlissingen

Suzan drummen maakt schilderijen, fotoʼs, films, installaties en werken in de openbare ruimte. Het werk is ontstaan vanuit de fascinatie voor het kijken. Al spelend met ruimte, i..

Actie "Samen voor de voedselbank"

Oost-Souburg

Omroep zeeland gaat in december samen met de andere regionale omroepen zo veel mogelijk levensmiddelen inzamelen voor de voedselbank. In de weken voor kerst, van maandag 8 decemb..

Expositie "Kruisbestuiving"

Terneuzen

Kruisbestuiving, expositie in lokaal 54 op zaterdag 1 november om 15 uur wordt de nieuwe expositie in lokaal 54 officieel geopend. De expositie, die als titel kruisbestuiving hee..

Weekmarkt Middelburg

Middelburg

Elke donderdag, gezellige weekmarkt op de grote markt van middelburg midden in het centrum.

Weekmarkt

Heinkenszand

Weekmarkt

Oud-Vossemeer

Kleine warenmarkt

Weekmarkt

Kleine warenmarkt met 9 kramen

Land van over zee

Domburg

Theaterproductiehuis zeelandia brengt met land van over zee een toneelstuk over een relatie op afstand: moeder anna blijft verpauperd achter in zeeland, haar dochters gaan op zoe..

Zeeuws Goed - Stik Goed

Middelburg

Begin 2014 nodigde cbk zeeland alle creatieven van zeeland (en ver daarbuiten)uit om producten te ontwikkelen met een zeeuwse touch. Meer dan vijftig inzendingen zijn geselecteer..

IN EXTREMIS [bodies with no regret] - Sandro Gordiano

Vlissingen

De fotoserie in extremis van sandro giordano (rome 1972) is een grote hit op internet. Mannen en vrouwen liggen neergestort tussen hun eigendommen. Het zich continu willen meten ..

Schaatsbaan in de Kaai

Sluis

Van 13 december t/m 4 januari is sluis in winterse sferen. In de kaai wordt een heuse kunstijsbaan geplaatst op pontons. Daarbij komen leuke chaletjes waar koek en zopie verkrijg..

Grafiektentoonstelling 'INDRUK'

Terneuzen

November: maand van de kunstuitleen zaterdag 1 november: druksessie door jorien brugmans met uniek cadeau voor nieuwe leden. een huis vol grafiek! Van zaterdag 1 november t/m z..

Kerstconcert Grootkoor Zeeland

Middelburg

Het grootkoor zeeland geeft op 18 december haar jaarlijkse kerstconcert. er wordt medewerking verleend door de dwarsfluitist thijs van leer. er worden liederen ten gehore gebrac..

Expositie 'van Westkapelle tot Antwerpen'

Westkapelle

Op 1 november jl. Was het 70 jaar geleden dat in het kader van de slag om de schelde, de landing bij westkapelle en vlissingen plaats vond. In de navolgende felle gevechten hier ..

Serious Request

Westkapelle

Het glazen huis in westkapelle!al jaren staat nederland op zijn kop in de laatste weken voor de kerstdagen. Serious request betreft een zeer succesvolle actie i.s.m. Het rode kru..

Theaterfestival Winterburg

Middelburg

Het festival begint op 10 december met een spectaculaire dansmusical van danstheater aya: snow white & de 7 breakers. Een spetterende show waarin spel, zang, hiphop, b-boying en ..

Vuurwerk open avond

Axel

Vuurwerk open avond, voor meer info: www.vuurwerkmagazijnxxl@gmail.com

Kerstmarkt Leger des Heils

Sint Maartensdijk

Sfeervolle kerstmarkt met spullen die het hele jaar ingezameld zijn.

Vogeltentoonstelling in de Meulvliet

Tholen

Vogelvereniging vogelvreugd bestaat dit jaar 60 jaar en organiseert ter ere van dit jubileum de districtstentoonstelling van het district zeeland van de nederlandse bond van voge..

Weekmarkt Goedereede

Elke donderdag van 9.00 tot 13.00 uur een kleine weekmarkt aan de noordzijde haven in goedereede.

Handwerk

Middelburg

In handwerk nodigt het zeeuws museum ontwerpers en vakopleidingen uit om aan de slag te gaan met ambachtelijke technieken. De meest gespecialiseerde ambachtslieden dragen zorg vo..

Kerstworkshop Sieraden maken

Middelburg

Beadle organiseert in december speciale workshops in kerstsferen! denk hierbij aan een gezellig versierde workshop ruimte, warme chocomelk, koekjes en kerstmuziek! je kunt tijde..

Land van over zee

Domburg

Land van over zee is een toneelstuk dat gaat over een relatie op afstand. De moeder blijft in zeeland, terwijl haar dochters naar amerika gaan, op zoek naar vruchtbare grond, hun..

Samen wandelen van mooie routes

Oostkapelle

Elke week kunnen mensen elkaar ontmoeten en samen een mooie route wandelen in en om oostkapelle. Er zijn verschillende routes van 5 of 10 km beschikbaar (met start en finish: mag..

Stillevens komen tot leven

Zierikzee

Kunstenaar dirk bal exposeert zijn stillevens in olieverf op doek en zijn bronzen beelden. Voor meer informatie zie : www.galeriehetmoment.nl

IJsbaan in Middelburg

Middelburg

Schaatsen op de markt in middelburg, ook dit jaar kan het weer! Van 4 december tot en met 4 januari 2015 . Met ook dit jaar weer een curlingbaan. Kortom volop schaatsplezier en w..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..

expositie fotografie basiscursus

Terneuzen

Wanneer je liever foto's kijkt dan maakt kom dan naar de tentoonstelling van de basiscursus fotografie kijken. Bij binnenkomst wordt je omarmd door een deel van het werk waar de ..

Kerstconcert Grootkoor Zeeland

Middelburg

Grootkoor zeeland organiseert op 18 december haar jaarlijkse kerstconcert. er wordendoor het koor werken gezongen van een groot aantal componisten. verder treden voor u op: ro..

TabletCafé

Terneuzen

In het bezit van een ipad of een andere tablet en wil je graag tips en trucs, of zit je met een aantal vragen? Kom dan naar het tabletcafé. tijdens het tabletcafé kun je op een i..

De jaarrekening '14 in`t Beest

Goes

 even het afgelopen jaar rustig doornemen met roel meijvis en tom lash. Kijken wat we allemaal gedaan hebben, en wat anderen gedaan hebben. Wat ging er goed, en wat minder. . Wel..

Pride in 't Beest

Goes

Het is de zomer van 1984. Margaret thatcher is aan de macht en de nationale unie van mijnwerkers (num) is in staking. Tijdens de gay pride mars in londen, besluit een groep van h..

Expositie (november) int 't Blaeuwe Huus - Susanne Herppich

Een expositie van susanne herppich in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zate..

Galerie Anna Blom Art

Zierikzee

Verschillende kunstenaars nodigen u uit voor een zeeuws feest! zeeuws feest > charlotte beunders verbeeldt met haar verborgen schoonheid de zeeuwse mosselhangcultuur. Haar uniek ..

Foto-expositie Fotoproef 13 in het Diekhuus

Van 10 november tot en met eind december 2014 is er een prachtige foto expositie van fotoproef 13 te bewonderen in het diekhuus te middelharnis. de tentoon gestelde foto’s zijn f..

Expositie Zeeland-Dordrecht uit de Kunst

Grijpskerke

De expositie zeeland-dordrecht uit de kunst in boerderijgalerie de osseberg wordt met 1 week verlengd. u kunt nog t/m zaterdag 20 december de werken bekijken van 15 kunstenaars ..

Kerstsamenzang

Sluiskil

Muziek en zang in de protestantse kerk in sluiskil i.v.m kerst.

Winter Expositie 'Blik op Kunst' in Hotel de Zeeuwse Stromen

Renesse

Dé december presentatie van: atelier uit de kunst, atelier joke broekhuis, galerie zeeuwart, blikmuseum de blikvanger, keramiekhoek, atelier doexzelf en ja mar natuurlijk.wat kun..

De december expositie van Blik op Kunst Renesse

Renesse

Expositie van verschillende kunstvormen in de zeeuwse stromen. keramiek, sieraden, brons, schilderijen, glaskunst, en verschillende blikken van het blikmuseum.

Kids2fun; Make-up workshop met kleuradvies voor meisjes

Koewacht

Bij jomi in koewacht leer je om je gezicht te verzorgen en krijg je een kleurenanalyse met daarop aangepaste make-up. ook is er tijd om nagels te verzorgen en versieren. Voor me..

Expositie schilderijen

Middelburg

Wegens verandering expositieruimte " after exhibition sale " in december en januari vindt een geweldige kunstverkoop plaats van schilderijen van de afgelopen jaren voor een zeer ..