ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 2.926 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Tentoonstelling ‘Aan boord van een slavenschip’

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geven twee tentoonstellingen antwoord. In het kader van de herdenking va..

Weekmarkt Goedereede

Elke donderdag van 9.00 tot 13.00 uur een kleine weekmarkt aan de noordzijde haven in goedereede.

Bioscoopagenda

Weekmarkt Zierikzee

Zierikzee

Iedere donderdag  9.00 - 16.00 uur met een selectie van versproducten, bloemen en planten, vis, noten en kaas, kleding, kaarten, etc.  aansluitend koopavond tot 21.00 uur.

Sportvissen op de Westerschelde

Breskens

In het najaar, winter en voorjaar organiseren we vele sportvistochten. Er is dan voor zowel de gevorderde als de beginnende sportvisser iets te vangen. Mensen die het nog nooit o..

Afsluiting jubileumjaar Societeit Rethorica

Verschillende sprekers en/of toneelgroepen zullen het jubileumjaar feestelijk afsluiten. Tevens zal het jubileumboek worden gepresenteerd. Toegang voor genodigden.

Zelf op excursie door 'de Kleistee' vanuit 'de Overkant'

Vanuit “de overkant”, dijkstelweg 33 in ouddorp, zelf een leuke excursie maken naar het nabijgelegen natuurgebied 'de kleistee'. Dvd bekijken, vragen “meenemen” en met verrassend..

Miniatuur- en spionagecamera’s

Zierikzee

Vanaf zondag 7 juni tot 1 december staat een vitrine van het cameramuseum in het teken van miniatuur- en spionagecamera's. En ondanks dat het een klein deel van het museum beslaa..

Miniatuur- en spionagecamera’s

Zierikzee

Vanaf zondag 7 juni tot 1 december staat een vitrine van het cameramuseum in het teken van miniatuur- en spionagecamera's. En ondanks dat het een klein deel van het museum beslaa..

Roy Martina in Breskens met 2 lezingen

Breskens

Roy martina komt naar breskens! op 26 november is deze wereldwijd bekende arts bij ons in qi biotaria te gast. locatie: veerhaven 3, 4511 ra breskens 2 interessante lezingen st..

Rutger en Walter

Vlissingen

In de voorstelling übermensch gaan rutger en walter op zoek naar antwoorden. Ze doorkruisen de fascinerende werelden van wetenschap, filosofie, kunst en geschiedenis. Wegkijken i..

Rutger en Walter - Übermensch

Vlissingen

De nieuwe mens is in aantocht. technologie gaat ons radicaal veranderen. We worden nóg gezonder, nóg slimmer, nóg gelukkiger. straks zijn we allemaal übermenschen. Maar willen ..

Meditatie

Aardenburg

Stichting innerlijk landschap (centrum voor creativiteit, spiritualiteit en persoonlijke groei) organiseert iedere donderdagavond een meditatie-avond de meditatie-avond vindt p..

Gebroeders "Kist"

Zeer muzikale jeugdvoorstelling ( 5-12 jaar ) met de gebroeders kist. De voorstelling is een spannend verhaal met weinig woorden, aanstekelijk slagwerk, acrobatiek en heel veel h..

Huis van Sinterklaas

Hulst

Op zondag 15 november gaat het huis van sinterklaas open. Alles is in gereedheid gebracht om de goedheiligman te verwelkomen. Het 's landshuis zal zijn residentie zijn van waarui..

Sint in Hulst

Hulst

De gezellige tijd van sinterklaas is er weer. Van 15 november t/m 6 december zijn er allerlei leuke activiteiten rondom sinterklaas in hulst vestingstad.de intocht 15 november is..

WEG ERMEE! Jeroen Jongeleen

Vlissingen

Op 31 december sluit expositieruimte willem3, onderdeel van cultuurwerf, definitief haar deuren. De sluiting is het directe gevolg van de ingrijpende bezuinigingen van de gemeent..

Weekmarkt

Kleine warenmarkt met 9 kramen

Orgelconcert door Jos Vogel

Middelburg

Middagpauzeconcert op het historische de rijckere-orgel

Weekmarkt

Heinkenszand

Weekmarkt Middelburg

Middelburg

Elke donderdag is er een gezellige weekmarkt op de markt van middelburg, midden in het centrum.

Weekmarkt

Oud-Vossemeer

Kleine warenmarkt

Soeur Sourire

Middelburg

Soeur sourire is een icoon uit de jaren zestig. Ze was een dochter van een brusselse bakker, ging het klooster in en veroverde in 1963 als zingende non de wereld met de hit domin..

Tentoonstelling Tweezijdig Belicht

Veere

In museum veere is tot en met 29 november tweezijdig belicht te zien. Moderne beeldende kunst uit nederland en belgië brengt het maritieme leven van beide zijden van de grens pra..

Workshop Bonbons een heerlijke 3uur durende workshop in Heinkenszand!

Heinkenszand

Workshop chocolade & bonbons zeeland: verras uw collega's, vrienden of familie met deze unieke teambuilding, vrijgezellen, vrienden of familiefeest van 'meer dan koken' in zeelan..

Kookworkshops Zeeland: Keuze uit 6 verschillende thema's!

Heinkenszand

Meer dan koken biedt u een leuk alternatief voor een restaurantbezoek met vrienden of collega’s. Aan het eind van onze kookworkshops geniet u samen van een uitstekend zelfbereide..

Workshop High Tea leer verschillende Engelse lekkernijen te maken!

Heinkenszand

Workshop high tea: ongedwongen genieten van een lekker kopje thee met allerlei zelfgemaakte hapjes. Dat is het ‘recept’ van onze workshop high tea! Tijdens deze drie uur durende ..

Zeeuwse kookworkshops. Welke kookworkshop kiest u? Keuze uit 3!

Heinkenszand

Zeeuwse kookworkshops keuze uit 3 verschillende zeeuwse kookworkshops. Deze workshops zijn een leuk alternatief voor een restaurantbezoek met vrienden of collegas. Het resultaat ..

Winterprogramma in het kerstdorp

Koudekerke

Van de herfstvakantie tot en met de kerstvakantie organiseert intratuin koudekerke een gevarieerd winterprogramma. Dit programma staat boordevol beleving, inspiratie en activitei..

Lezing door Dr Roy Martina

Breskens

Er staan 2 interessante lezingen op het programma. 18.00-19.30 uur: stressvrij leven pauze 20.00-21.30 uur: leven vanuit je hart; praktische spiritualiteit entree is voor beide l..

POP UP 3

Middelburg

Van vrijdag 6 november t/m zaterdag 28 november vindt bij cbk zeeland de tentoonstelling pop up 3 plaats. Gedurende deze tijdelijke kunstuitleen kunt u direct werk meenemen voor ..

Gentse Gasten

Gentse gasten - expositie - 28 oktober t/m 27 december op zaterdag 31 oktober om 15 uur vindt in lokaal 54 de officiële opening plaats van de expositie met als titel: gentse gast..

Lezing Berlage - Toonbeeld Terneuzen

Terneuzen

Lezing berlage nu gaat het weer om extra daglicht, maar dit keer aan het einde van de ijzeren eeuw. Nieuwe techniek maakt het mogelijk nog lichtere gebouwen te maken. Lichter in ..

Lezing Berlage - Toonbeeld Terneuzen

Terneuzen

Lezing berlage nu gaat het weer om extra daglicht, maar dit keer aan het einde van de ijzeren eeuw. Nieuwe techniek maakt het mogelijk nog lichtere gebouwen te maken. Lichter in ..

Jeugdvoorstelling in 't Centrum

15.45-16.45 uur jeugdvoorstelling ‘de gebroeders kist’. Een spectaculaire en zeer muzikale voorstelling in ‘centrum, weesmolenstraat 12 in ooltgensplaat. Een spannend verhaal met..

Heel Flakkee zingt mee

20.00-23.00 uur heel flakkee zingt mee, ’t centrum, weesmolenstraat 12  in ooltgensplaat. Een sfeervolle muzikale avond met een knipoog. M.m.v. Muziektheatergroep hellevoetsluis ..

OMER in AXEL-Omer Gielliet 90 jaar in 90 beelden

Axel

Omer gielliet is dit jaar 90 geworden. We vieren zijn verjaardag samen met heel zeeuws-vlaanderen en omringende gebieden van woensdag 4 november 2015 t/m 2 april 2016. Museum het..

Koffie-inloop

Middelburg

In alle rust genieten van een kopje koffie/thee met lekkers? gezellig praten? bordspelletje erbij? of iets anders ontspannends? u bent van harte welkom bij een van onze koffie-i..

Expositie Jong Talent: Gijs Scholten

Sluis

Stichting johan hendrik van dale organiseert de expositie jong talent in de raadskelder van museum het belfort. Voor de vierde keer jong talent, deze keer worden de tekeningen va..

Foto-expositie Verlaten en vergeten gebouwen

Aren admiraal houdt zich al jaren bezig met fotografie, maar sinds een paar jaar fotografeert hij voornamelijk verlaten en vergeten plekken.hij zoekt voortdurend naar de schoonhe..

Sinterklaas kleurwedstrijd en schoentje zetten in het Sinterklaashuis

Vanuit het sinterklaashuis zullen op zaterdag 14 november a.s. Kleurplaten voor de kleurwedstrijd worden uitgedeeld (later ook verkrijgbaar bij de vvv). Meedoen aan de wedstrijd ..

Kleintje Kunst

Terneuzen

‘kleintje kunst’ met kunst tot € 500,- brengt ‘kleintje kunst’ dit najaar weer een keur aan kunstwerken in zeer verschillende disciplines. Glas, keramiek, etsen, schilderijen, fo..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..

Kerstmarkt Leger des Heils

Sint Maartensdijk

Sfeervolle kerstmarkt met spullen die het hele jaar ingezameld zijn.

“Schilderachtige Lichtschrijverij”

Zierikzee

Een expositie van het werk van hans oosterom uit bruinisse, een groot deel van de geēxposeerde werken heeft de zee als onderwerp.het kleurrijke en veelal impressionistisch, schil..

Kerstfair bij GOEDt

Grijpskerke

In onze karakteristieke boerenschuur in grijpskerke hebben wij een gezellige kerstfair met allerlei leuke accessoires, opgeknapte brocante in industriele meubels. Ook staat honey..

Presentatie Saskia H. 'de Overkant'

Saskia hameeteman-blanker houdt een presentatie "fitter dan ooit door de feestdagen heen" geen last van weglekkende energie of ergernissen maar handvatten voor ontspannen feestda..

Hulst Pakt Uit

Hulst

1 t/m 11 november is er in hulst weer een hulst pakt uit actie. Bij alle aankopen ontvangt men een lot tot maximaal 5 stuks. Hiermee kunnen via de website www.bezoekhulst.nl vele..

high tea

Kruiningen

Ben je 6 jaar of ouder en binnenkort jarig? dan kun je met je kinderfeestje een gezellige high tea doen met je kinderfeestje. als jullie komen gaan we eerst allemaal lekkere di..

Filmhuis Middelharnis

Film stil alice van de regisseurs richard gatzer en wash westmoreland met o.a. Juianne moore en alec baldwin. Neurowetenschapper lisa genova registreert de geleidelijke desintegr..

Winterfair Vliedberg

Winterfair in woonzorgcentrum de vliedberg in ouddorp. Er is verse patat, erwtensoep en oliebollen. Houten woondeco , bloemendecoraties  en nog veel meer

Kerstfair GOEDt 2015 in Poppendamme (Grijpskerke)

In onze karakteristieke boerenschuur in grijpskerke hebben wij een sfeervolle kerstfair. Met mooie accessoires en brocante en industriele meubels is onze boerenschuur een plaatje..

Sintmiddag

Stichting zijn organiseert een sintmiddag met high tea. De bedoeling is een cadeautje mee te nemen voor een ander. Dit mag niet meer kosten dan € 3,- -€ 3,50. Opgeven voor 24 nov..

Expositie Openbare Lagere School Westkapelle 1884-1944

Westkapelle

Van 14 november 2015 t/m 31 januari 2016 organiseert het polderhuis de expositie openbare lagere school westkapelle 1884-1944 in het polderhuismuseum in westkapelle. centraal in..

Zelf een zilveren sieraad maken.

Kapelle

Er kunnen nog 2 mensen meedoen aan een workshop edelsmeden op maandagmiddag 30 november van 13.00-16.30u je maakt dan in ongeveer 3,5 uur je eigen zilveren sieraad. nu last-minu..

Benefiet Gospel Concert voor Haiti

Vlissingen

Op vrijdagavond 27 november organiseert stichting shalom een benefiet gospel concert voor haïti. Tijdens deze avond zal er een optreden gegeven worden door diverse gospelartieste..

Atelier26 Najaars Schilderijenexpositie

Middelburg

tentoonstelling in atelier26. aan de seissingel 26 in middelburg gelegen aan de singel van middelburg is atelier 26 . in het atelier is zowel figuratief als abstract werk in s..