ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 5.439 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Havendagen, (donderdagavond), Zierikzee

Zierikzee

Traditiegetrouw kunt u weer culinair genieten, maar er is ook gezorgd voor enorm veel muzikaal vermaak.info: havendagzierikzee.nl  

Weekmarkt

Zierikzee

Iedere donderdag  9.00 - 16.00 uur met een selectie van versproducten, bloemen en planten, vis, noten en kaas, kleding, kaarten, etc.  aansluitend koopavond tot 21.00 uur.

Bioscoopagenda

Driedaagse kunstroute: "Kunst aan de Kust"

In 2014 zal de zevende, driedaagse kunstroute "kunst aan de kust" in de dorpen zoutelande en meliskerke worden gehouden op: donderdag 21 aug. Van 14.00 tot 20.00 uur vrijdag 22..

Familierondvaart, Passagiersschip de Onrust -Gebied Oosterschelde 11.00 uur

Extra vaartocht. Vertrek is 11.00 uur.  een korte rondvaart van 1,5 uur. Onder begeleiding van een gids gaat u een rondvaart maken over de oosterschelde. Bij laagwater zien we d..

Natuurvaartocht om 18.30 uur, rondvaart Passagiersschip de Onrust

Van 18.30 - 21.00 uur. Rondvaart op het national park de oosterschelde dit deel heeft een rijke historie en een prachtige gevarieerde flora en fauna. Er vaart een professionele g..

Natuurvaartocht, onder leiding van een gids, boot 'Frisia'

Zierikzee

Van 13.00 - 15.00 uur.  natuurtocht naar de roggeplaat onder leiding van een natuurgids. Op de roggeplaat liggen bij laag water zeehonden, deze kunnen we spotten vanaf het schip..

Amusefietstocht Noord-Beveland

In mei, juni en september: iedere donderdag en vrijdag.in juli en augustus: iedere dagmet deze tocht kunnen zowel de vaste bewoner, als de toerist op een leuke en sportieve manie..

Seizoensmarkt Oostkapelle

Oostkapelle

Seizoensmarkt in oostkapelle. Iedere donderdag van 3 juli t/m 28 augustus 2014 van 12.00 tot 20.00 uur.

Workshop schilderen in het Goereese duinlandschap

Workshop schilderen met beeldend kunstenaar sarette bakelaar in het goereese duinlandschap voor beginners en gevorderden. Tijdsduur: 2,5 uur. Ontvangst in theetuin de halve maan,..

Workshop natuurfotografie

8.30-12.30 uur workshop natuurfotografie, door jan baks. Meer informatie: www.janbaks.nl. thema's:zaterdag 3 mei: bloemen, orchideeën in heemtuin en in duinen kwade hoekzaterda..

Dagtocht naar Zierikzee vanaf Kamperland Roompot Beach resort

Kamperland

In de maanden juli en augustus vaart frisia rondvaarten vanaf het vakantiepark roompot beach resort in kamperland naar zierikzee. Het vakantiepark vrij toegankelijk. U kunt grati..

Rondritten met Goeree-Express

Het toeristentreintje van g-o, de goeree-express, verzorgt leuke rondritten, elke wo, do, vr. En zat. (zie actuele info: www.goeree-express.nl).

Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooi Dishoek

Dishoek

Strandpaviljoen kaapduin is de locatie voor de badkoerier zomeravond beachvolleybaltoernooien in de omgeving van koudekerke en vlissingen. Op dit strand komen veel jongeren van c..

Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooi Dishoek

Dishoek

Strandpaviljoen kaapduin is de locatie voor de badkoerier zomeravond beachvolleybaltoernooien in de omgeving van koudekerke en vlissingen. Op dit strand komen veel jongeren van c..

Bridgen op park 'Het Oude Nieuwland'

Bridgen om 19.30 uur op het oude nieuwland, oude nieuwlandseweg 11 in ouddorp.

Kunst- antiek en ambachtenmarkt in Middelburg

Middelburg

Snuffelen tussen antiek, curiosa en kunst op een van de mooiste pleintjes van de stad. Op de vismarkt kunt u het iedere donderdag (van 26 juni tot en met 29 augustus) beleven. Va..

Korren ( Sleepnetvissen)

Korren ( sleepnetvissen)deelname € 5,00 p.p. Per uurvolgens ons ook  via twitter http://twitter.com/moiobeach en facebook http://goo.gl/vhuhw

O die Zee

Ritthem

'o die zee'tom de ket maakte een eigenzinnige en eigentijdse bewerking van het beroemde verhaal van de omzwervingen van odysseus, zich losjes baserend op het boek ‘waar eens tr..

Fototentoonstelling Schipbreuk, Bunitesa di Dekadensia

Vlissingen

Fototentoonstelling schipbreuk, bunitesa di dekadensia. Oftewel: schoonheid van verval. Zowel curacao als vlissingen is verweven met de zee. De op curacao woonachtige fotografe m..

Snuffelen aan Zee

Breskens

Ga je mee snuffelen aan zee?op het strand is van alles te vinden en te beleven. Samen met een natuurgids van natuur&zo gaan jij en je (groot)ouders deze ochtend onderzoeken wat d..

Excursie in Het Zwin

Iedere vloed komt zeewater het zwin binnen, dat zich via de zandige strandvlakten een weg baant naar de schorren. De excursie start bij strandpaviljoen de zeemeeuw. Parkeren bij ..

staatsbosbeheer, excursie Meeuwenduinen, vanaf de betonnen uitkijktoren

Burgh-Haamstede

Genieten van de natuur in het meest westelijke duingebied van schouwen duiveland onder leiding van staatsbosbeheer. Een deskundige gids wijst de weg.de meeuwenduinen is een dyn..

Expositie: 200 jaar afschaffing slavenhandel

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geeft deze tentoonstelling antwoord. In het kader van 200 jaar afschaffi..

Spoor van Geloof

In de kerkgebouwen in breskens, oostburg, aardenburg, groede, schoondijke, ijzendijke en waterlandkerkje worden tentoonstellingen ingericht rondom diverse geloofsthema’s van de..

Expositie 'Zeeuws-Vlamingen over vroeger'

Terneuzen

De expositie staat in de grote kerk (noordstraat 62) te terneuzen. Deze expositie toont 32 filmpjes waarbij inwoners van zeeuws-vlaanderen vertellen over vroeger. Er staan vier t..

Zeven Zomerse Weken `kunst uit `t kerkje` Waterlandkerkje

Waterlandkerkje

't kerkje van waterlandkerkje opent haar deuren voor u en het kunstenaarstrio marlies ingels, stien bol en hanneke manschot. Marlies ingels marlies was al heel vroeg creatief bez..

Tentoonstelling ‘Kind aan de ketting’

Middelburg

Kind aan de ketting besteedt aandacht aan kinderen in slavernij, vroeger en nu. Een bijzondere tentoonstelling van het ninsee, het nationaal instituut nederlands slavernijverlede..

Staatsbosbeheer, excursie Meeuwenduinen, vanaf de betonnen uitkijktoren

Burgh-Haamstede

Genieten van de natuur in het meest westelijke duingebied van schouwen duiveland onder leiding van staatsbosbeheer. Een deskundige gids wijst de weg.de meeuwenduinen is een dyn..

12e Akershoekse Bokbokaal

19.30 uur 12e akershoekse bokbokaal in ouddorp. Trimloop over 8 en 16 km. Inschrijven vanaf 18.30 uur in mfg dorpstienden in ouddorp (ook kleedgelegenheid). Start om 19.30 uur vo..

Expositie Dorpskerk Cadzand

Entree gratis.

Expositie Schoolmuseum Schooltijd Terneuzen

Terneuzen

In het museum zijn voorwerpen te zien, die in de afgelopen 200 jaar op de lagere scholen gebruikt zijn. Ook allerlei oude spelletjes, leer- en leesboeken kunt u hier bewonderen. ..

Openstelling Dorpskerk Hervormde Gemeente Goedereede

De 300 jaar oude dorpskerk van de hervormde gemeente, kerkpad 3 te goedereede, is in de maanden juli en augustus open voor bezichtiging. U kunt de kerk bezoeken van maandag t/m z..

Rondleiding en wijnproeverij wijnhoeve 'de Kleine Schorre'

Dreischor

Rondleiding en proeverij op wijnhoeve ‘de kleine schorre’, zuiddijk 4 in dreischor (± 30 km vanaf ouddorp, routebeschrijving wordt verstrekt!). Proefdomein, wijngaard en wij..

Activiteitendag in zwemcomplex 't Zuiderdiep

12.00-17.00 uur activiteitendag in zwemcomplex ’t zuiderdiep, zuiderdiepstraatweg 4 in stellendam. Variërend van leuke hindernisbaan tot verschillende speelmaterialen in het b..

Kunstenaars lopen met molentjes

Aaquaart heeft een tiental kunstenaars die wonen en werken in zeeuws-vlaanderen uitgenodigd om, tijdens de grote festiviteiten, georganiseerd in het kader van het 200 jarig besta..

Zelf op excursie door 'de Kleistee' vanuit 'de Overkant'

Vanuit “de overkant”, dijkstelweg 33 in ouddorp, zelf een leuke excursie maken naar het nabijgelegen natuurgebied 'de kleistee'. Dvd bekijken, vragen “meenemen” en met ve..

Beach Yoga Ouddorp

10.00-11.00 uur yoga door yogastudio ouddorp. Woensdag: yoga aan ’t water bij zeil- & surfcentrum brouwersdamdonderdag en zondag: beach yoga op strand brouwersdam (bij natural ..

Zomerexcursie Slikken van Flakkee

19.30 uur zomerexcursie over de slikken van flakkee, achter melissant. Met een ervaren gids wordt u per excursiewagen achter een trekker, meegenomen over het zuidelijke deel van ..

Zomermarkt Kamperland

Kamperland

Op deze donderdagen is er een zomermarkt in het centrum. Een gezellige happening van 11.00 tot 18.00 uur. Met (nostalgische) marktkramen, kinderactiviteiten, streekproducten en d..

Rondvaart Veerse Meer

Van 1 juli t/m 28 augustus (iedere dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag muv 16 en 23 aug.)geniet tijdens deze anderhalf uur durende tocht van het veerse meer in optima forma. O..

Workshop Jam koken

Colijnsplaat

 na een rondleiding in de pluktuin, gaat u zelf fruit plukken en vervolgens jam koken. Na afloop kunt u genieten van zeeuwse thee met wat lekkers. U gaat naar huis met zelfgemaa..

Rondleiding en wijnproeverij op Wijnhoeve De Kleine Schorre

Dreischor

Op woensdagmiddag en donderdagochtend : rondleiding en proeverij op wijnhoeve “de kleine schorre”, zuiddijk 4 te dreischor. rondleiding proefdomein, wijngaard (één  va de..

Donderdagavond Orgelconcert, Joost de Nooijer, Jacobuskerk

Renesse

Joost de nooijer behaalde het diploma hoofdvak orgel aan het koninklijk conservatorium in den haag. Een tijd lang was hij tweede organist op het kerkorgel in renesse.met regelmaa..

Jan Willem Hament exposeert

Kapelle

De 'vader' van leuntje en merien exposeert met zijn werken bij bas & mar de jager b.v. Tijdens de openingstijden kan je de schitterende afbeeldingen bewonderen die je steeds vake..

Ringrijden Middelburg

Middelburg

Ringrijden is een folkloristische traditie waarbij men te paard een lans door een ring probeert te steken.

Activiteiten, Hervormde Jacobuskerk

Renesse

Evenals vorige jaren is het receatiepastoraat in renesse in de maanden mei t/m. September 2014 actief met verschillende activiteiten.in de maanden mei, juni en september is de do..

Ringpromotie, toeristische markt

Burgh-Haamstede

Van 10.00 tot 16.00 uur. Het centrum van haamstede is dan weer het decor van een gezellige markt met leuke attracties voor jong en oud. De markt bied een breed assortiment met pr..

Tablet Café in de Bibliotheek Oosterschelde

Goes

Leren en delen! Heb je een ipad of een ander tablet, en wil je graag wat tips en trucs opdoen? Dat kan tijdens het tablet café in de bibliotheek.het tablet café is geschikt voo..

Zeeland zet KANT in beeld in de Meestoof

De kracht van het museum ‘de meestoof’ ligt óók in de jaarlijkse wisseltentoonstellingen. De meestoof is altijd weer anders.zeeland zet kant in beeldin samenwerking met 3 a..

O die zee

Ritthem

O die zee, een homerische rockopera.in augustus vindt in zeeland een uniek evenement plaats. Een spetterend muziektheaterspektakel: de homerische rockopera ‘o die zee’. tom ..

Meester van der Heijdengroeve Nieuw-Namen

Het is eigenlijk een goed verborgen schat: de meester van der heijdengroeve in nieuw-namen. In dit zeeuwse dorp, verscholen in een klein bosje achter de kerk, is het oudste stukj..

Beklimming Sint Lievensmonstertoren (Dikke Toren)

Zierikzee

De toren beheerst het stadssilhouet van zierikzee. In 1454 werd begonnen met de bouw van de toren die vrijstaand gebouwd werd naast de bijbehorende gotische kerk, die helaas in 1..

Rondleidingen in de Valkeniershof.

IJzendijke

Nieuw! Rondleidingen in de valkeniershof tijdens de vakantieperiodes. Een leuke, educatieve rondleiding met informatie over de valkerij, de vogels, het werken met de vogels en de..

Tramrit met de RTM, vanaf de Punt Ouddorp

Maak een tramrit met de rtm! De tram vertrekt vanaf de rtm-remise, g.c. Schellingerweg 2 (op de punt) in ouddorp. Informatie over prijzen en programma verkrijgbaar bij vvv ouddor..

700 jaar Vrouwenpolder

Vrouwenpolder

€vrouwenpolder 700 jaar , 1314-2014 , van bedevaartsoord tot badplaats”.het jaar 2014 is een belangrijk jubileumjaar: in 2014 bestaat vrouwenpolder 700 jaar. Zeventig jaar ge..

Collectie in kant

Veere

De tentoonstelling laat zien dat kant nog altijd een inspiratiebron is voor creatief talent. Deelneemsters aan het handwerkcafe hebben de collectie van het museum als uitdaging g..

Glasblaasdemonstratie

Breskens

Glasblaasdemonsratie met aansluitend uitleg over andere glasbewerkings technieken. Entree 5 euro. Kinderen 2,50 euro. Iedere donderdag om 14 uur.de maanden juli en augustus ook o..

Beeldentuin

In de beeldentuin bij tuincentrum ter lucht tonen 14 zeeuwse kunstenaars hun werk. Er is een grote diversiteit aan beelden te zien van abstract tot figuratief in de materialen, g..

Open Tuin

Serooskerke (SD)

De ´praet´ tuin ligt op schouwen duiveland vlak buiten het kleine dorpje serooskerke. De landschappelijk aangelegde tuin van 1,25 ha. Is verdeeld in verschillende niveaus. de ..

Rondleiding Abdijcomplex Middelburg

Middelburg

De abdij werd omstreeks 1100 gesticht door monniken uit vlaanderen. Het complex is nu, met uitzondering van de kerken, in gebruik als zetel van de staten van zeeland. De rondleid..

Edle Seide bemalen

Sint Kruis

***sommer-spaß-akademie*** workshops und ferienkurse für die ganze familie nederlanders welkom: tweetalige docenten! Das ganze programm finden sie unter www.talentenbureau.eu h..

schicke Schürze mit Hollandmotiven

Terneuzen

***sommer-spaß-akademie*** workshops und ferienkurse für die ganze familie nederlanders welkom: tweetalige docenten! Das ganze programm finden sie unter www.talentenbureau.eu h..

Museum 'Ouddorps Raad- & Polderhuis'

€75 jaar ouddorpse negotie“ en “ouddorpers in den vreemde”. Twee thematentoonstellingen dit jaar in museum “ouddorps raad- en polderhuis”. Beneden is een klein winkel..

”Verrassend Colijnsplaat“

Colijnsplaat

Interessante en sfeervolle cultuurhistorische rondleiding door colijnsplaat en de directe omgeving. Anekdotes en wetenswaardigheden over de godin nehalennia, het monument van de ..

Open Tuin dagen De 'Praet' tuin

De ´praet´ tuin ligt op schouwen duiveland vlak buiten het kleine dorpje serooskerke. De landschappelijk aangelegde tuin van 1,25 ha. Is verdeeld in verschillende niveaus. De h..

Zumba - flott bewegen!

Hoofdplaat

***sommer-spaß-akademie*** workshops und ferienkurse für die ganze familie! Nederlanders welkom: tweetalige docenten! Das ganze programm finden sie unter www.talentenbureau.eu ..

Beiaard(stads)wandeling door Goedereede

10.00 uur beiaard(stads)wandeling door historisch goedereede. O.l.v. Een gids langs o.a. Prachtige gevels, delen van de oude stadsmuren en u stopt op diverse mooie “luisterplaa..

De prehistorie: vuurstenen en vlammen

Oostkapelle

Vuursteen bewerken en zelf aan de slag om met prehistorisch materiaal, zoals een geweidrukker of klopsteen vuursteenscherven te bewerken en een pijlpuntje, boortje of schraper ma..

Beeldentuin 's Landshuis Jacky Zegers

Hulst

De zomer buiten expositie van beelden (thema kleur in de tuin) van jacky zegers in de binnentuin van het landshuis (steenstraat 37, 4561 ar hulst). De expositie is de hele zomer ..

Voorstudies Zeeuwse Paarden Ena Marie van Bockel Rivera Streek en Landbouw Museum Goemanszorg

Dreischor

Ena marie van bockel rivera exposeert enkele voorstudies van haar schilderijen uit zeeland zwart/wit in het streek en landbouw museum goemanszorg in dreischor. Voor informatie ov..

Expositie (augustus) int 't Blaeuwe Huus - Sija Vermaat en Theo Heydenrijk

Een expositie van sija vermaat en theo heydenrijk in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17..

Beach Yoga Domburg

Domburg

Beach yoga; 28 en 29 juni van 10.00 - 11.00 uur. Verder dagelijks van 1 juli t/m 21 augustus op het strand bij watertoren oost di t/m za van 9.30 tot 10.30 uur en maandag en woen..

Expositie 'Westkapelle 1914-2014, 100 jaar door de ogen van de toerist'

Westkapelle

In de expositie 'westkapelle 1914 - 2014, 100 jaar door de ogen van de toerist' biedt het polderhuismuseum een bijzondere blik op het eigen dorp en omgeving. De ogen en de belevi..

Toren beklimmen en open kerk Oostkapelle

Oostkapelle

In juli en augustus is op dinsdagavond en donderdagavond van 19.00-20.00 de dorpskerk open voor bezichtiging. Ook kan de toren beklommen worden voor een prachtig uitzicht! Onderw..

Dream On

Vlissingen

Een ode aan de kwetsbaarheid dagdromen, zoete dromen, natte dromen. Kleurige beelden vol tegenstellingen zweven tussen droom en werkelijkheid. Bescheiden en overweldigend tegelij..

Expositie Galerie het Moment; ze zijn er weer

Zierikzee

Deze zomer exposeert galerie het moment in zierikzee weer tal van schilderijen van de kunstenaar hans leijerzapf. Zijn schilderstijl die gekenmerkt wordt door een soepele penseel..

Tentoonstelling bijzondere borduurwerken HCR de Schelphoek

In hrc de schelphoek (langs de n59 bij serooskerke op schouwen-duiveland). Is vanaf 1 juni a.s. Een expositie ingericht van bijzondere borduurwerken, gemaakt door joke jense. De ..

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: RK H Maria Magdalenaparochiekerk

Goes

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.. Open voor een moment van rust en bezinning.

Zeeuwse Proeverij

Wemeldinge

Een proeverij waarin een keur aan ‘zeker zeeuwse’ hapjes en drankjes langskomen met bij behorend verhaal. De varieteit en smaak zullen u verbazen. Volledige maaltijd. 2 a 3 u..

Zomeravondbridge

Koudekerke

Gezellig een zomeravond bridge. U kunt met uw partner inschrijven aan de zaal tot 19.15 of telefonisch bij piet de kok: 06 34038140we spelen 28 spellen, maar als u liever 24 spe..

Zomeratelier 2014

Middelburg

Zes conceptuele kunstenaars vervaardigen ieder in een week tijd een levensgrote wandtekening in de tentoonstellingsruimte van cbk zeeland. De deelnemers zijn: piet dieleman, mart..

Rondleiding De Blauwe Hoeve

Retranchement

Rondleiding op melkveehouderij de blauwe hoeve. Ervaar de boerderij met hart, hoofd en gevoel. Met uitleg over de melkrobot en het dagelijkse leven van de koeien en kalfjes; pano..

Proefduiken Grevelingenmeer

Renesse

Er gaat een nieuwe wereld voor je open. Met een complete duikuitrusting, duiken we het grevelingenmeer in. Ineens zijn we gewichtloos en zweven tussen de vissen en zien zeesterre..

Workshop intuïtief werken met speksteen voor kinderen

Workshop intuïtief werken met speksteen voor kinderen in theetuin de bongerd

Altijd Leuk Om Te Doen- arrangement

Borssele

Je krijgt een bolderkar met stoeltjes, koffiemand,schaar en emmer mee. De emmer vul je met bloemen uit de tuin en van de koffie/thee geniet je ergens waar je dat wil.wel even voo..

Zeeland Zwart/Wit Ena van Bockel bij La Boule Interieur

Zierikzee

Ena marie van bockel rivera exposeer in zierikzee de serie schilderijen, tekeningen en keramiek "zeeland zwart/ wit". Met de thema's zeeuwse paarden, zeeuwse klederdracht en zeeu..

Rondleiding Heemtuin 'De Mienige'

13.00 uur rondleiding door heemtuin ‘de mienige’. Een prachtig aangelegde tuin die grenst aan het natuurgebied “de kleistee”. De heer hoek, eigenaar van de zelf aangelegd..

Weekmarkt

Kleine warenmarkt met 9 kramen

Op safari door het grootste bos van Zeeland , Natuurinformatiepunt/trampolinecentrum Westerschouwen

Westenschouwen

Skelterexpeditie door bos en duin,  op stap met routekaart en opdrachten. Op  skelter(s)/ familiefiets/ truusje trap de geheimen van het bos verkennen. Duur van de tocht voor ..

Weekmarkt Middelburg

Middelburg

Elke donderdag, gezellige weekmarkt op de grote markt van middelburg midden in het centrum.

Interview Jan Vantoortelboom in Bibliotheek Goes

Goes

Interview jan vantoortelboom over zijn boek 'meetser mitraillette' in bibliotheek goes om 20.00 uur. 

Symbiose, expositie met schilderijen, beelden en sieraden

Terneuzen

Symbiose, tentoonstelling in lokaal 54 met stenen en keramische beelden, schilderijen en sieraden. Op zaterdag 5 juli om 15 uur wordt in lokaal 54 de nieuwe tentoonstelling offic..

MissMoza exposeert in Beeldentuin Ter Lucht

 expositie met tuinbeelden van missmoza. Zij zal dan toelichting geven op haar werk en er is gelegenheid om met haar in gesprek te gaan. De toegang is gratis en geïnteresseerde..

Weekmarkt

Oud-Vossemeer

Kleine warenmarkt

Yogasessie Staatsbosbeheer Veermansplaat 'Rust en bezinning'

Door de unieke samenwerking tussen yoga studio zeeland met staatsbosbeheer mogen er op het onbewoonde eiland veerrmansplaat in het grevelingenmeer yogalessen worden gehouden. Ver..

Orgelconcert in Dorpskerk Hervormde Gemeente

20.15 uur: orgelconcert in de dorpskerk, weststraat 2 in ouddorp. Toegang: € 10,- p.p., kinderen t/m 15 jaar gratis. Meer info: www.hervormdouddorp.nl.10 juli: paul kievit17 ju..

Weekmarkt

Heinkenszand

Zomerse Taferelen

Zierikzee

Warme kleuren, schitterend licht, dat zijn de kenmerken van het beeldend werk van angenelle thijssen. Of het schilderijen, houtsneden of haar glaskunst is, in al haar werk is ste..

Rondvaart op de Grevelingen, Rederij Zeeland, Den Osse

Brouwershaven

Maak een pleziervaart op het grevelingenmeer met het party- en rondvaartschip "grevelingen"u maakt een vaart van ± 1,5 uur vanuit haven den osse langs port zélande daarna varen..

IRIS

Veere

Op zaterdag 28 juni a.s. Opent wethouder rené molenaar om 16.00 uur in museum de schotse huizen te veere de duo-tentoonstelling ‘iris’, met werken van tjeerd vrielink en mic..