ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 2.844 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Eindejaarsactie Sluis

Sluis

Vanaf 1 december t/m 30 december vindt de jaarlijkse eindejaarsactie plaats. Waarbij naast de hoofdprijs, de  prijzen bestaan uit waardebonnen die te besteden zijn bij de leden v..

Expositie: 200 jaar afschaffing slavenhandel

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geeft deze tentoonstelling antwoord. In het kader van 200 jaar afschaffi..

Bioscoopagenda

Goes Winterstad

Goes

Tijdens de kerstvakantie zijn er volop gezellige, winterse activiteiten in goes met een kerstmarkt, de kerstmannenloop en nog veel meer. 

Kledingverkoop Dorcas Schouwen-Duiveland

Zierikzee

Dorcas winkel zierikzee aan de zandweg;  verkoop van goede 2e hands kleding en schoenen, voor zowel volwassenen als kinderen, speelgoed, boeken en klein huisraad. openingstijden ..

Kerstconcert Brassband Concordia

20.00 uur kerstconcert door brassband concordia in mfg dorpstienden, dorpstienden 4 in ouddorp.

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: R.K. Bonifaciuskerk

Kwadendamme

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.. Open voor een moment van rust en bezinning.

Zeeuwse sieraden

Zierikzee

Zeeuwse sieraden die op ambachtelijke wijze worden gemaakt. De oorspronkelijke zeeuwse knoop is hierbij het uitgangspunt. Marielle overdulve ontwerpt en vervaardigt moderne zeeuw..

Gratis speurtocht Museum Bingo

Middelburg

Het zeeuws museum heeft gratis speurtochten (dagelijks). Bij de vaste collectie is de speurtocht museum bingo gemaakt die je kriskras door het museum voert. De hele familie kan m..

Tasten in het duister. Hoe een verloren van Reymerswale wordt herontdekt

Middelburg

In tasten in het duister. Hoe een verloren van reymerswale wordt herontdekt staat een 16e-eeuws schilderij centraal dat wordt toegeschreven aan de zeeuwse schilder marinus van re..

Mode- en streekdrachtzalen

Middelburg

De streekdracht van de 19e eeuw was (kleur)rijk en liet zich volop beïnvloeden door hetgeen er in de mode was. Hedendaagse ontwerpers weten al lang hoe bijzonder die streekdracht..

Expositie Paviljoen Sluishaven

Het paviljoen waar u lekker kunt genieten van een hapje en een drankje is ook een plaats waar u kunt genieten van een mini-expositie met kleurrijk vrouwelijk schoon uit de collec..

Kerst Inn

Vogelwaarde

Na het succes van vorig jaar wordt er op vrijdag 19 december 2014 wederom een kerst-inn gehouden op het terrein van het leger des heils, hoeve la salette te vogelwaarde. op het..

Kerst-Inn

Vogelwaarde

Na het succes van vorig jaar wordt er op vrijdag 19 december 2014 wederom een kerst-inn gehouden op het terrein van het leger des heils, hoeve la salette te vogelwaarde (rapenbur..

ONGOING GROWTH - Suzan Drummen

Vlissingen

Suzan drummen maakt schilderijen, fotoʼs, films, installaties en werken in de openbare ruimte. Het werk is ontstaan vanuit de fascinatie voor het kijken. Al spelend met ruimte, i..

Actie "Samen voor de voedselbank"

Oost-Souburg

Omroep zeeland gaat in december samen met de andere regionale omroepen zo veel mogelijk levensmiddelen inzamelen voor de voedselbank. In de weken voor kerst, van maandag 8 decemb..

Expositie "Kruisbestuiving"

Terneuzen

Kruisbestuiving, expositie in lokaal 54 op zaterdag 1 november om 15 uur wordt de nieuwe expositie in lokaal 54 officieel geopend. De expositie, die als titel kruisbestuiving hee..

Weekmarkt

Sint Philipsland

Kleine warenmarkt met 8 kramen

Weekmarkt Vlissingen

Vlissingen

Wekelijkse markt: elke vrijdag

Weekmarkt

Yerseke

Weekmarkt

Kleine warenmarkt

Land van over zee

Wissenkerke

Theaterproductiehuis zeelandia brengt met land van over zee een toneelstuk over een relatie op afstand: moeder anna blijft verpauperd achter in zeeland, haar dochters gaan op zoe..

Zeeuws Goed - Stik Goed

Middelburg

Begin 2014 nodigde cbk zeeland alle creatieven van zeeland (en ver daarbuiten)uit om producten te ontwikkelen met een zeeuwse touch. Meer dan vijftig inzendingen zijn geselecteer..

IN EXTREMIS [bodies with no regret] - Sandro Gordiano

Vlissingen

De fotoserie in extremis van sandro giordano (rome 1972) is een grote hit op internet. Mannen en vrouwen liggen neergestort tussen hun eigendommen. Het zich continu willen meten ..

Schaatsbaan in de Kaai

Sluis

Van 13 december t/m 4 januari is sluis in winterse sferen. In de kaai wordt een heuse kunstijsbaan geplaatst op pontons. Daarbij komen leuke chaletjes waar koek en zopie verkrijg..

Grafiektentoonstelling 'INDRUK'

Terneuzen

November: maand van de kunstuitleen zaterdag 1 november: druksessie door jorien brugmans met uniek cadeau voor nieuwe leden. een huis vol grafiek! Van zaterdag 1 november t/m z..

Serious Request

Westkapelle

Het glazen huis in westkapelle!al jaren staat nederland op zijn kop in de laatste weken voor de kerstdagen. Serious request betreft een zeer succesvolle actie i.s.m. Het rode kru..

Theaterfestival Winterburg

Middelburg

Het festival begint op 10 december met een spectaculaire dansmusical van danstheater aya: snow white & de 7 breakers. Een spetterende show waarin spel, zang, hiphop, b-boying en ..

Vogeltentoonstelling in de Meulvliet

Tholen

Vogelvereniging vogelvreugd bestaat dit jaar 60 jaar en organiseert ter ere van dit jubileum de districtstentoonstelling van het district zeeland van de nederlandse bond van voge..

Handwerk

Middelburg

In handwerk nodigt het zeeuws museum ontwerpers en vakopleidingen uit om aan de slag te gaan met ambachtelijke technieken. De meest gespecialiseerde ambachtslieden dragen zorg vo..

Workshop 'Zeeuwse Kopstukken'

Goes

Nieuwe workshop !! een superleuke nieuwe workshop, na succesvolle startersgroepen gehad te hebben, (nieuwe) datums voor de workshop 'zeeuwse kopstukken', kijk op mijn site voo..

Passaggio - Einaudi by Lavinia Meijer

Middelburg

De muziek van einaudi spreekt tot mij via mijn vingers en mijn harp en overstijgt alle begrenzingen. De muziek vervult mij met plezier en ontroering en dat is wat ik met mijn pub..

KERSTMARKT

Terneuzen

Gezellige druk bezochte kerstmarkt met veel kerst gerichte artikelen waaronder gerookte hammen en worsten, echte zeeuwse bieren en streekproduckten ,sieraden-wintershawls en mu..

Clouds of Sils Maria, FiZi, De Weverij

Zierikzee

Op het hoogtepunt van haar internationale carrière wordt actrice maria enders gevraagd voor de hoofdrol in het toneelstuk dat haar twintig jaar eerder beroemd maakte. Destijds sp..

Land van over zee

Wissenkerke

Land van over zee is een toneelstuk dat gaat over een relatie op afstand. De moeder blijft in zeeland, terwijl haar dochters naar amerika gaan, op zoek naar vruchtbare grond, hun..

Voet- en stoelmassage

Breskens

Onze voeten dragen ons elke dag en we vinden dat maar heel vanzelfsprekend . Toch krijgen de voeten veel te verduren door verkeerde lichaamshouding of schoenen enz… het is een da..

Passaggio - Einaudi by Lavinia Meijer

Middelburg

De muziek van einaudi spreekt tot mij via mijn vingers en mijn harp en overstijgt alle begrenzingen. De muziek vervult mij met plezier en ontroering en dat is wat ik met mijn pub..

Muzikale familievoorstelling Pinokkia

Middelburg

Theatergroep duinart speelt de muzikale winter(familie)voorstelling ter gelegenheid van het 12½-jarig jubileum van 't spiegeltheater!het beroemde verhaal van carlo collodi, speci..

Lezing onafhankelijkheid

Breskens

Deze lezing is een vervolg op de lezing: hoe deze wereld werkelijk geregeerd wordt en door wie en waarom…..! (lezing van 22 juli) om die reden alleen geschikt voor mensen die zic..

Kerst & Zo Hulst

Hulst

Aan de nieuwe bierkaai wordt op vrijdag 19 december de tweede zing, luister en wensavond gehouden. Een uur lang sfeer met, liedjes zingen, dansen, luisteren naar het kerstverhaal..

Volkskerstzang St. Willibrorduskerk

M.m.v. Het bevelands kerstkoor en fanafare sint caecillia.

Stillevens komen tot leven

Zierikzee

Kunstenaar dirk bal exposeert zijn stillevens in olieverf op doek en zijn bronzen beelden. Voor meer informatie zie : www.galeriehetmoment.nl

Lezing: Het hart is sterker dan het hoofd

Aardenburg

Spiritueel café aardenburg organiseert een lezing "het hart is sterker dan het hoofd". een lezing van dirk vieren over het thema: hartcoherentie de lezing wordt gehouden in de..

Kerstconcert

Buiten Zeeland

Kerstconcert zeeuws-vlaams kamerkoor o.l.v marcel van westen

Kerstconcert

Middelburg

Groot kerstconcert in de nieuwe kerk met veel koren! div. Koren o.l.v. Peter wildeman geven kerstconcert in de nieuwe kerk te middelburg op vrijdag 19 dec. op 19 dec. Geven di..

IJsbaan in Middelburg

Middelburg

Schaatsen op de markt in middelburg, ook dit jaar kan het weer! Van 4 december tot en met 4 januari 2015 . Met ook dit jaar weer een curlingbaan. Kortom volop schaatsplezier en w..

Vrijdagmiddagborrel MFG Dorpstienden

16.00-19.00 uur vrijdagmiddagborrel met dj ian met gratis hapjes in mfg dorpstienden, dorpstienden 4 in ouddorp. Gezellig de werkweek afsluiten en het weekend inluiden. Uw kids k..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..

Kerst Inn

Vogelwaarde

Muzikaal kerstverhaal a star is born overdekt kerstmarkt. hapje en drankje kerstboom verkoop. Kies zelf u kerstboom

Kerstconcert Concordia Hervormde Kerk

Tholen

Muziek vereniging concordia verzorgd een kerstconcert.

Pride in 't Beest

Goes

Het is de zomer van 1984. Margaret thatcher is aan de macht en de nationale unie van mijnwerkers (num) is in staking. Tijdens de gay pride mars in londen, besluit een groep van h..

Expositie (november) int 't Blaeuwe Huus - Susanne Herppich

Een expositie van susanne herppich in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zate..

Galerie Anna Blom Art

Zierikzee

Verschillende kunstenaars nodigen u uit voor een zeeuws feest! zeeuws feest > charlotte beunders verbeeldt met haar verborgen schoonheid de zeeuwse mosselhangcultuur. Haar uniek ..

Foto-expositie Fotoproef 13 in het Diekhuus

Van 10 november tot en met eind december 2014 is er een prachtige foto expositie van fotoproef 13 te bewonderen in het diekhuus te middelharnis. de tentoon gestelde foto’s zijn f..

Kids2fun. Ouder en kind workshop Aluwire engeltjes en mini mutsjes maken.

Terneuzen

Op zaterdag 3 januari kun je @de inspiratieveranda terecht voor een leuke creatieve middag, samen met een van je ouders/verzorgers. Er is natuurlijk iets lekkers om te eten en d..

Moonlight shopping in kerstsfeer

Brouwershaven

Vrijdagavond 19 december organiseren de winkeliers aan de markt in brouwershaven een speciale moonlightshopping. brouwershaven in kerstsfeer met diverse vuurplaatsen, warme choco..

Kerstconcert fanfare Vlijt en Volharding

Oost-Souburg

Op vrijdagavond 19 december a.s. Zal de fanfare van de souburgse muziekvereniging vlijt en volharding een kerstconcert verzorgen. dit concert onder leiding van dirigent albert-j..

Expositie keramiek en schilderijen

Koudekerke

Leuke expositie te bewonderen in atelier zeeuws genieten te koudekerke. Een keur aan objecten, schilderijen en sieraden. elke vrijdag en zaterdag geopend van 10.00-17.00 uur. t..

Mea Dulcea in RK kerk

Tholen

Het vrouwenkoor meadulcea verzorgt in samenwerking met het roosendaals kamerkoor een kerstconcert.

Kerstuitvoering Muziekschool Goeree-Overflakkee in het Diekhuus

Op vrijdag 19 december, aanvang 19.30 uur, is er een prachtige kerstuitvoering die verzorgd wordt door leerlingen van de muziekschool “goeree-overflakkee” in de rabobankzaal van ..

Ouddurpse Kerstborrel

21.00 uur ouddurpse kerstborrel bij café/bar ‘de topper’, strandweg 2 in ouddorp. Ga swingend de kerst in met de allerbeste hits voor deze kerst! Gratis entree en 1 welkomstdrank..

Historische Kroegentocht Axel

Axel

Op 19 december aanstaande organiseert de werkgroep promotie axel een  bijzondere kroegentocht door axel waar iedereen aan kan deelnemen.  er staat om 19.00 uur een professionele ..

Winter Expositie 'Blik op Kunst' in Hotel de Zeeuwse Stromen

Renesse

Dé december presentatie van: atelier uit de kunst, atelier joke broekhuis, galerie zeeuwart, blikmuseum de blikvanger, keramiekhoek, atelier doexzelf en ja mar natuurlijk.wat kun..

Expositie schilderijen

Middelburg

Wegens verandering expositieruimte " after exhibition sale " in december en januari vindt een geweldige kunstverkoop plaats van schilderijen van de afgelopen jaren voor een zeer ..

braderie zuidpolder terneuzen

Terneuzen

In en verkoop van spelcomputers/games/lego/playmobiel/cd,s en dvd,s morgen staan wij weer op de braderie van winkelcentrum zuidpolder in terneuzen dit is een overdekte markt ..