ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 4.751 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Avondvierdaagse

Sluis

Avondvierdaagse georganiseerd door de stichting wandelsport sluis.aanvangtijd: vertrek 10 km. Om 18.00 uur en de 5 km om 18.30 uur. Inschrijfgeld € 4.00 p.p.

Eindseizoen-expositie Dorpskerk Cadzand

Entree gratis.

Bioscoopagenda

Zomer weekmarkt

Brouwershaven

Van 10.00 - 17.00 uur. Diverse kramen met o.a. Kleding, hobby-artikelen,  horloges, parfums, sierraden, zonnebrillen, slippers, fleece-kleding, speelgoed, lederwaren, textiel, i..

Zeeland Nazomerfestival 2014

Middelburg

Het zeeland nazomerfestival brengt theater en dans op verrassende locaties in de openlucht en in bijzondere gebouwen verspreid over zeeland. Het festivalhart in de abdij van midd..

Weekmarkt

Breskens

Elke maandagochtend weekmarkt in breskens.markt met een selectie van versproducten als kaas, vleeswaren, groenten.

Seizoensmarkt Domburg

Domburg

Seizoensmarkt in domburg.iedere maandag van 19 mei t/m 22 september 2014.mei, juni en september van 10.00 uur tot 19.00 uur. Juli en augustus van 10.00 uur tot 21.00 uur.

Boeken- en Verzamelmarkt te Middelburg

Middelburg

Boeken- en verzamelmarkt in het centrum van middelburg van 11.00 tot 17.00 uur.

Fototentoonstelling Schipbreuk, Bunitesa di Dekadensia

Vlissingen

Fototentoonstelling schipbreuk, bunitesa di dekadensia. Oftewel: schoonheid van verval. Zowel curacao als vlissingen is verweven met de zee. De op curacao woonachtige fotografe m..

Expositie: 200 jaar afschaffing slavenhandel

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geeft deze tentoonstelling antwoord. In het kader van 200 jaar afschaffi..

Spoor van Geloof

In de kerkgebouwen in breskens, oostburg, aardenburg, groede, schoondijke, ijzendijke en waterlandkerkje worden tentoonstellingen ingericht rondom diverse geloofsthema’s van de..

Openstelling Dorpskerk Hervormde Gemeente Goedereede

De 300 jaar oude dorpskerk van de hervormde gemeente, kerkpad 3 te goedereede, is in de maanden juli en augustus open voor bezichtiging. U kunt de kerk bezoeken van maandag t/m z..

Nordic Walking o.b.v. ervaren trainster

Elke maandag van 10.30-11.30 uur is het mogelijk om onder begeleiding te nordic walken door de prachtige natuur van goeree. Start: hondsweg 13 (vlakbij de middel- en oostduinen e..

Jan Willem Hament exposeert

Kapelle

De 'vader' van leuntje en merien exposeert met zijn werken bij bas & mar de jager b.v. Tijdens de openingstijden kan je de schitterende afbeeldingen bewonderen die je steeds vake..

Meester van der Heijdengroeve Nieuw-Namen

Het is eigenlijk een goed verborgen schat: de meester van der heijdengroeve in nieuw-namen. In dit zeeuwse dorp, verscholen in een klein bosje achter de kerk, is het oudste stukj..

700 jaar Vrouwenpolder

Vrouwenpolder

€vrouwenpolder 700 jaar , 1314-2014 , van bedevaartsoord tot badplaats”.het jaar 2014 is een belangrijk jubileumjaar: in 2014 bestaat vrouwenpolder 700 jaar. Zeventig jaar ge..

Collectie in kant

Veere

De tentoonstelling laat zien dat kant nog altijd een inspiratiebron is voor creatief talent. Deelneemsters aan het handwerkcafe hebben de collectie van het museum als uitdaging g..

Beeldentuin

In de beeldentuin bij tuincentrum ter lucht tonen 14 zeeuwse kunstenaars hun werk. Er is een grote diversiteit aan beelden te zien van abstract tot figuratief in de materialen, g..

Trommeln - Djembé

Sint Kruis

***sommer-spaß-akademie*** workshops und ferienkurse für die ganze familie nederlanders welkom: tweetalige docenten! Das ganze programm finden sie unter www.talentenbureau.eu h..

Schnupperkurs Niederländisch

Nieuwvliet

***sommer-spaß-akademie*** workshops und ferienkurse für die ganze familie! Nederlanders welkom: tweetalige docenten! das ganze programm finden sie unter www.talentenbureau.eu..

Zumba - flott bewegen!

Breskens

***sommer-spaß-akademie*** workshops und ferienkurse für die ganze familie! Nederlanders welkom: tweetalige docenten! Das ganze programm finden sie unter www.talentenbureau.eu ..

Beeldentuin 's Landshuis Jacky Zegers

Hulst

De zomer buiten expositie van beelden (thema kleur in de tuin) van jacky zegers in de binnentuin van het landshuis (steenstraat 37, 4561 ar hulst). De expositie is de hele zomer ..

Voorstudies Zeeuwse Paarden Ena Marie van Bockel Rivera Streek en Landbouw Museum Goemanszorg

Dreischor

Ena marie van bockel rivera exposeert enkele voorstudies van haar schilderijen uit zeeland zwart/wit in het streek en landbouw museum goemanszorg in dreischor. Voor informatie ov..

The Fifteen Project | Quintet

Middelburg

Vijf dansers en bezoekers delen een intieme ruimte. Bijna tastbaar en onvermijdelijk legt the fifteen project | quintet gaandeweg onze fysieke verbondenheid bloot. Door spiegelne..

Trommeln - Djembé

Nieuwvliet

***sommer-spaß-akademie*** workshops und ferienkurse für die ganze familie nederlanders welkom: tweetalige docenten! Das ganze programm finden sie unter www.talentenbureau.eu h..

Zomeratelier 2014

Middelburg

Zes conceptuele kunstenaars vervaardigen ieder in een week tijd een levensgrote wandtekening in de tentoonstellingsruimte van cbk zeeland. De deelnemers zijn: piet dieleman, mart..

Niederländisch für deutsche Gäste

Breskens

Endlich mitreden können! Der etwas andere kurs über land und sprache für eine prima deutsch-niederländische verständigung! Wollen sie im urlaub ein wenig niederländisch spr..

Schnupperkurs Niederländisch

Sint Kruis

***sommer-spaß-akademie*** workshops und ferienkurse für die ganze familie! Nederlanders welkom: tweetalige docenten! Das ganze programm finden sie unter www.talentenbureau.eu ..

Expositie (september) int 't Blaeuwe Huus - mevrouw Santifort

Een expositie van mevrouw santifort in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op ..

Verrassende expositie foto schilderijen van Dieta Slabbekoorn

Yerseke

Vanaf zaterdag 19 juli is in yerseke een eerste foto-expositie van dieta slabbekoorn te bezichtigen. De expositie is een selectie van verrassende macro foto’s van dieren en pla..

week van Koudekerke uit de Kunst

Koudekerke

Al weer voor de 9e keer is er de week van koudekerke uit de kunst. Van 1 t/m 6 september. Tijdens de avonden zijn er optredens van koren en muziekgroepen. Van donderdag t/m zater..

Kunstenaars lopen met molentjes

Aaquaart heeft een tiental kunstenaars die wonen en werken in zeeuws-vlaanderen uitgenodigd om, tijdens de grote festiviteiten, georganiseerd in het kader van het 200 jarig besta..

RVS tuinbeelden van Arjan van Hekke bij Ter Lucht

De roestvaststalen (rvs) tuinbeelden van arjan van hekke krijgen ruim aandacht in de beeldentuin van tuincentrum ter lucht. Dieren en in het bijzonder insecten zijn de belangrijk..

Expositie Waterdunen

Groede

Vanaf 1 mei is de expositie waterdunen weer te bezichtigen in de grote kerk aan de markt in groede. Bezoekers kunnen op alle dagen van de week gratis een bezoek brengen. De expos..

Expositie Paviljoen Sluishaven

Het paviljoen waar u lekker kunt genieten van een hapje en een drankje is ook een plaats waar u kunt genieten van een mini-expositie met kleurrijk vrouwelijk schoon uit de collec..

Expositie Dutch Delight | Frank van Driel

Domburg

Tot half oktober is de expositie ‘dutch delight’ van frank van driel te zien in restaurant zee&land in het badhotel te domburg.een unieke kans om kennis te maken met deze bij..