ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 3.009 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Expositie: 200 jaar afschaffing slavenhandel

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geeft deze tentoonstelling antwoord. In het kader van 200 jaar afschaffi..

Regionale Postduivententoonstelling

Regionale postduivententoonstelling door p.v. De trekvogels in mfg dorpstienden, dorpstienden 4 in ouddorp. Toegang is gratis.

Bioscoopagenda

Scaldis Fair in de Grote Kerk

Goes

Alle goede dingen in het leven komen samen tijdens dit life style event dat zich richt op de consument in het midden en hoger segment. De stijlvolle en karakteristieke monumental..

Kledingverkoop Dorcas Schouwen-Duiveland

Zierikzee

Dorcas winkel zierikzee aan de zandweg;  verkoop van goede 2e hands kleding en schoenen, voor zowel volwassenen als kinderen, speelgoed, boeken en klein huisraad. openingstijden ..

Expositie (november) int 't Blaeuwe Huus - Susanne Herppich

Een expositie van susanne herppich in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zate..

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: R.K. Bonifaciuskerk

Kwadendamme

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.. Open voor een moment van rust en bezinning.

Zeeuwse sieraden

Zierikzee

Zeeuwse sieraden die op ambachtelijke wijze worden gemaakt. De oorspronkelijke zeeuwse knoop is hierbij het uitgangspunt. Marielle overdulve ontwerpt en vervaardigt moderne zeeuw..

Back at Sea bij Center Parcs Port Zélande

Een lang weekend om je concert at sea vrienden weer te ontmoeten, ’s avonds te genieten van een aantal te gekke optredens in een feesttent op het park, gewoon een beetje te relax..

Gratis speurtocht Museum Bingo

Middelburg

Het zeeuws museum heeft gratis speurtochten (dagelijks). Bij de vaste collectie is de speurtocht museum bingo gemaakt die je kriskras door het museum voert. De hele familie kan m..

Tasten in het duister. Hoe een verloren van Reymerswale wordt herontdekt

Middelburg

In tasten in het duister. Hoe een verloren van reymerswale wordt herontdekt staat een 16e-eeuws schilderij centraal dat wordt toegeschreven aan de zeeuwse schilder marinus van re..

Mode- en streekdrachtzalen

Middelburg

De streekdracht van de 19e eeuw was (kleur)rijk en liet zich volop beïnvloeden door hetgeen er in de mode was. Hedendaagse ontwerpers weten al lang hoe bijzonder die streekdracht..

Theaterloods-B Vuile was

Goes

Een familiekroniek, uitgevoerd door zeeuwse acteurs, in de vorm van een theatrale lezing. in 1892 wordt in breskens een jongen geboren: johannes, een jongen zonder vader. Zijn m..

Expositie Paviljoen Sluishaven

Het paviljoen waar u lekker kunt genieten van een hapje en een drankje is ook een plaats waar u kunt genieten van een mini-expositie met kleurrijk vrouwelijk schoon uit de collec..

JP&The Seeger Session Band in De Mythe

Goes

P & the seeger session band, geformeerd rond de middelburgse zanger/gitarist jan piet de klerk (jp) brengt een aanstekelijke mix van folk, new orleans jazz en gospel. de zeer gev..

POP UP KUNSTUITLEEN

Middelburg

Pop up kunstuitleen vanaf zaterdag 1 november t/m zaterdag 22 november 2014 tijdelijke kunstuitleen in middelburg geopend van: maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur zaterdag va..

Weekmarkt

Yerseke

Weekmarkt

Kleine warenmarkt

Weekmarkt Vlissingen

Vlissingen

Wekelijkse markt: elke vrijdag

ONGOING GROWTH

Vlissingen

Suzan drummen maakt schilderijen, fotoʼs, films, installaties en werken in de openbare ruimte. Het werk is ontstaan vanuit de fascinatie voor het kijken. Al spelend met ruim..

Weekmarkt

Sint Philipsland

Kleine warenmarkt met 8 kramen

Scaldis Fair

Goes

Van kunst tot antiek. Van interieur tot heerlijke gerechten. In de woonkamer of keuken. Binnen of buiten. Sieraden, exclusieve kleding en culinaire specialiteiten. De combinatie ..

Expositie "Kruisbestuiving"

Terneuzen

Kruisbestuiving, expositie in lokaal 54 op zaterdag 1 november om 15 uur wordt de nieuwe expositie in lokaal 54 officieel geopend. De expositie, die als titel kruisbestuiving hee..

Kleindierenshow Ter Verbetering Axel

Axel

Ter verbetering axel organiseert ook dit jaar weer een kleindierenshow wat is er allemaal te zien:diverse konijnenrassen van reuzen tot dwerg rassen.verschillende soorten cavia´s..

Scaldis Fair 2014

Goes

Van kunst tot antiek. Van interieur tot heerlijke gerechten. In de woonkamer of keuken. Binnen of buiten. Sieraden, exclusieve kleding en culinaire specialiteiten. De combinatie ..

wintermarkt

Kloosterzande

Jaarlijkse wintermarkt in de hof te zande kerk. koffie met wafels, loterij, snuffeltafel, diverse hobbyisten, o.a. Bloemschikwerk, sieraden, handwerk, hakhoning, enz. Dit alles ..

wintermarkt

Kloosterzande

Jaarlijkse wintermarkt in de hof te zande kerk te kloosterzande. Gezellige markt, loterij, snuffeltafel, koffie met versgebakken wafels, diverse hobbyisten o.a. Sieraden, hakhoni..

Gezellige Wintermarkt

Kloosterzande

Jaarlijkse wintermarkt.allen welkom. Er is een loterij, koffie met wafels, snuffeltafel, div. Hobbyisten (o.a. Bloemschikwerk, sieraden, hakhoning, enz.). De opbrengst van deze d..

Land van over zee

Buiten Zeeland

Theaterproductiehuis zeelandia brengt met land van over zee een toneelstuk over een relatie op afstand: moeder anna blijft verpauperd achter in zeeland, haar dochters gaan op zoe..

Das Wochenende, FiZi , De Weverij

Zierikzee

De voormalige r.a.f.-terrorist jens kessler wordt na achttien jaar gevangenisstraf vervroegd vrijgelaten. Zijn eerste weekend als vrij man brengt hij door in een huis op het plat..

IN EXTREMIS [bodies with no regret] - Sandro Gordiano

Vlissingen

De fotoserie in extremis van sandro giordano (rome 1972) is een grote hit op internet. Mannen en vrouwen liggen neergestort tussen hun eigendommen. Het zich continu willen meten ..

Schuurverkoop / Opendag Brocante Kerstartikelen

Driewegen

Brocante en antiek 't bagatelletje te driewegen heeft de mooiste en leukste brocante artikelen voor u weten te vinden. Mooie collectie frans brocante kerstartikelen. Maar ook vee..

Zingen voor Israël in de Doopsgezinde kerk

19.30 uur zingen voor israël in de doopsgezinde kerk, dorpstienden 3 in ouddorp. Muzikale medewerking wordt verleend door verschillende koren en ensembles. De toegang is gratis, ..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..

Grafiektentoonstelling 'INDRUK'

Terneuzen

November: maand van de kunstuitleen zaterdag 1 november: druksessie door jorien brugmans met uniek cadeau voor nieuwe leden. een huis vol grafiek! Van zaterdag 1 november t/m z..

Intocht Sinterklaas Hulst

Hulst

De gezellige tijd van sinterklaas is er weer. Van 16 november t/m 6 december zijn er allerlei leuke activiteiten rondom sinterklaas in hulst vestingstad. De intocht 16 november i..

Huis van Sinterklaas

Hulst

Op zaterdag 15 november gaat het huis van sinterklaas open. Alles is in gereedheid gebracht om de goedheiligman te verwelkomen. Het 's landshuis zal zijn residentie zijn van waar..

Workshop moodboard maken.

Goes

Wil jij een nieuwe start maken? zijn er dingen die je los wilt laten of juist dingen waar je nu eindelijk mee wilt beginnen of positieve veranderingen in aan wilt brengen? het..

Winterfair

Heinkenszand

Gratis naar de winterfair in heinkenszand. op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 november a.s. Wordt het in de hallen van bloemisterij wisse (zwake 7) weer volop genieten van d..

Consumentenbeurs Vision

Consumentenbeurs vision in mfg dorpstienden, dorpstienden 4 in ouddorp. Ruim 30 tot 40 stands met de nieuwste consumentenartikelen. Toegang is gratis.

Theaterloods-B in 't Beest

Goes

Vuile was. Een familiekroniek, uitgevoerd door zeeuwse acteurs, in de vorm van een theatrale lezing.in 1892 wordt in breskens een jongen geboren:  johannes, een jongen zonder vad..

Een vlucht regenwulpen in 't Beest

Goes

Celbioloog maarten houdt zich bezig met klonen, voortplanting zonder dat er seks aan te pas komt. Op een nacht droomt hij dat hij nog slechts één week te leven heeft, tenzij hij ..

Expositie 'van Westkapelle tot Antwerpen'

Westkapelle

Op 1 november jl. Was het 70 jaar geleden dat in het kader van de slag om de schelde, de landing bij westkapelle en vlissingen plaats vond. In de navolgende felle gevechten hier ..

Goede doelen Fair

Oostkapelle

Ook dit jaar wordt er weer een fair georganiseerd op molenweg 33 en 41 (deze huizen liggen naast elkaar) in oostkapelle. Er staan elf verschillende deelnemers om spulletjes te ve..

KennisCafe De Zeeuws identiteit

Middelburg

Kenniscafe de zeeuwse identiteit met o.a. Gert-jan hospers - leescafe

kadomarkt

Vlissingen

Op deze kadomarkt kunt u tegen lagen prijzen uw sint-en kerstinkopen doen. de opbrengst gaat naar de stichting leergeld en naar de fam. De waal uit middelburg. Zij wonen in zuid..

FRESH Teenage Party | 12 t/m 16 jaar | DJ Freddy Moreira

Vlissingen

Vrijdag 21 november 2014 is het zo ver! De eerste editie van fresh teenage party! fresh is de leukste teenage party op walcheren voor jongeren van 12 t/m 16 jaar. Een avond waa..

Kleindierenshow

Axel

Ter verbetering axel organiseert een kleindierenshow locatie : ruitersportvereniging axel boslaan 2 4571 sw axel tel 0..