ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 2.646 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Eindejaarsactie Sluis

Sluis

Vanaf 1 december t/m 30 december vindt de jaarlijkse eindejaarsactie plaats. Waarbij naast de hoofdprijs, de  prijzen bestaan uit waardebonnen die te besteden zijn bij de leden v..

Beiaardconcert vanuit het Belfort

Sluis

Van 15.30 uur tot 16.30 uur geeft stadsbeiaardier richard de clerck een beiaardconcert op het carillon van het belfort op de groote markt.

Bioscoopagenda

Expositie 'Barbie 55 jaar', Blikmuseum 'de Blikvanger'

Renesse

Blikmuseum de blikvanger bestaat dit jaar 20 jaar. De tentoonstelling van barbie 55 jaar loopt van 1 oktober  t/m 7 januari 2015. Ook barbie's en attributen te koop. De openingst..

Koopzondag Goes

Goes

Beleef het in de binnenstad van goes, elke laatste zondag van de maand. 

Goes Winterstad

Goes

Tijdens de kerstvakantie zijn er volop gezellige, winterse activiteiten in goes met een kerstmarkt, de kerstmannenloop en nog veel meer. 

Welkom Dienst in Doopsgezinde Gemeente Ouddorp

Welkom dienst in de doopsgezinde gemeente, dorpstienden 3 in ouddorp.

Trio D'Affaire in Luctor et Emergo.

Kerstkoffieconcert door trio d’affaire met caroline erkelens, zang, fluit, percussie, renate jörg, accordeon, zang en anne koene, harp en zang.zoals gebruikelijk uiteraard ook we..

Gratis speurtocht Museum Bingo

Middelburg

Het zeeuws museum heeft gratis speurtochten (dagelijks). Bij de vaste collectie is de speurtocht museum bingo gemaakt die je kriskras door het museum voert. De hele familie kan m..

Tasten in het duister. Hoe een verloren van Reymerswale wordt herontdekt

Middelburg

In tasten in het duister. Hoe een verloren van reymerswale wordt herontdekt staat een 16e-eeuws schilderij centraal dat wordt toegeschreven aan de zeeuwse schilder marinus van re..

Mode- en streekdrachtzalen

Middelburg

De streekdracht van de 19e eeuw was (kleur)rijk en liet zich volop beïnvloeden door hetgeen er in de mode was. Hedendaagse ontwerpers weten al lang hoe bijzonder die streekdracht..

Expositie Paviljoen Sluishaven

Het paviljoen waar u lekker kunt genieten van een hapje en een drankje is ook een plaats waar u kunt genieten van een mini-expositie met kleurrijk vrouwelijk schoon uit de collec..

Op Reis

Veere

Wat betekende ’op reis gaan’ in de eerste helft van de vorige eeuw voor de inwoners van het geïsoleerde zeeuwse eilandenrijk? de tentoonstelling op reis neemt u mee naar de tijd..

ONGOING GROWTH - Suzan Drummen

Vlissingen

Suzan drummen maakt schilderijen, fotoʼs, films, installaties en werken in de openbare ruimte. Het werk is ontstaan vanuit de fascinatie voor het kijken. Al spelend met ruimte, i..

grote kerst show met giga grote verloting

Terneuzen

Grote kerstshow met optredens van diverse artiesten en grote kerst verloting cafe wilhelmina terneuzen

Expositie "Kruisbestuiving"

Terneuzen

Kruisbestuiving, expositie in lokaal 54 op zaterdag 1 november om 15 uur wordt de nieuwe expositie in lokaal 54 officieel geopend. De expositie, die als titel kruisbestuiving hee..

GroeneGordelFietsfeest

Op zondag 29 april is het groene fietsgordeldag. Damme is een stopplaats in het groene gordelcircuit rond brugge. Redenen genoeg om hier halt te houden! Op het marktplein kan je ..

Damme Boekenmarkt

Op zoek naar een onvindbaar boek? Al overal gezocht? U bent ongetwijfeld nog niet in damme boekendorp geweest. Kom naar de boekenwinkeltjes en ontdek het boek dat u zocht! Maar d..

IN EXTREMIS [bodies with no regret] - Sandro Gordiano

Vlissingen

De fotoserie in extremis van sandro giordano (rome 1972) is een grote hit op internet. Mannen en vrouwen liggen neergestort tussen hun eigendommen. Het zich continu willen meten ..

Schaatsbaan in de Kaai

Sluis

Van 13 december t/m 4 januari is sluis in winterse sferen. In de kaai wordt een heuse kunstijsbaan geplaatst op pontons. Daarbij komen leuke chaletjes waar koek en zopie verkrijg..

Kerstmarkt, Grote of Sint Nicolaaskerk

Brouwershaven

2 gezellige dagen in de sint nicolaaskerk tijdens de kerstmarkt op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 13.00 tot 18.00 uur.. Voor informatie nel van dongen 0638754722.

Koren zonder Kaf

Axel

Koren zonder kaf wordt nu voor de 3e keer georganiseerd door vocaal ensemble encore. Er nemen 5 koren verdeeld over 2 dagen aan deel, 3 koren per dag. Verdere informatie kunt u v..

Kerstconcert

Kamperland

Zondag middag 21 december a.s. Wordt er een "kerstconcert" gegeven door de gezamenlijke koren, "harpe davids" uit colijnsplaat en "zingend getuigen" uit kamperland, onder leiding..

Serious Request

Westkapelle

Het glazen huis in westkapelle!al jaren staat nederland op zijn kop in de laatste weken voor de kerstdagen. Serious request betreft een zeer succesvolle actie i.s.m. Het rode kru..

Handwerk

Middelburg

In handwerk nodigt het zeeuws museum ontwerpers en vakopleidingen uit om aan de slag te gaan met ambachtelijke technieken. De meest gespecialiseerde ambachtslieden dragen zorg vo..

Het spookhuis van Veere

Veere

Vanaf zaterdag 1 november 2014 vormt historisch museum de schotse huizen het decor voor een bijzondere expositie. Freelance fotograaf karin den boer brengt een oude zeeuwse sage ..

Clouds of Sils Maria, FiZi, De Weverij

Zierikzee

Op het hoogtepunt van haar internationale carrière wordt actrice maria enders gevraagd voor de hoofdrol in het toneelstuk dat haar twintig jaar eerder beroemd maakte. Destijds sp..

Wintertentoonstelling van de Zeeuwse Kunstkring.

Middelburg

De leden van de zeeuwse kunstkring exposeren ook dit jaar weer in de vleeshal te middelburg in deze historische ambiance bieden ze de bezoeker een proeve van hun werk dat nog ni..

Finn, FiZi de Weverij

Zierikzee

De negenjarige finn woont met zijn vader op het platteland. Samen met zijn beste vriend erik zit finn op voetbal. Hij wil graag muziek maken, maar zijn vader wil liever dat hij g..

Muzikale familievoorstelling Pinokkia

Middelburg

Theatergroep duinart speelt de muzikale winter(familie)voorstelling ter gelegenheid van het 12½-jarig jubileum van 't spiegeltheater!het beroemde verhaal van carlo collodi, speci..

Creatieve workshop Donkere Dagen Tak

Breskens

Een prachtig sfeervolle workshop! De donkere dagentak ruwe tak, heeeeeel veel kleine lampjes, 3 glazen mini vaasjes en genoeg alure, kralen, stukjes glas, stenen en inspiratie. €..

IJsbaan in Middelburg

Middelburg

Schaatsen op de markt in middelburg, ook dit jaar kan het weer! Van 4 december tot en met 4 januari 2015 . Met ook dit jaar weer een curlingbaan. Kortom volop schaatsplezier en w..

Kerstmannenloop Goes

Goes

De leukste funloop van het jaar! alle deelnemers lopen verkleed als kerstman door de binnenstad van goes. Het parcours is 1,5 / 3 / 6 of 9 km lang. opbrengst bestemd voor mec d..

workshop Yoga Nidra

Zierikzee

Yoga nidra betekent "slaap van de yogi's". Het is een soort yoga die wordt gebruikt om zich zowel geestelijk als lichamelijk voor te bereiden op een dieper niveau van bewustzijn...

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het cameramuseum biedt u een tijdlijn in de ontwikkeling van de fotografie. een volledig overzicht van camera's en fotografische middelen is in het museum aanwezig. op 3 etages..

KERSTMARKT TE BROUWERSHAVEN

Brouwershaven

21 december 16e jaargang een kerstmarkt in de grote of st. Nicolaaskerk te brouwershaven. er is van alles te zien, een groot aanbod van handel. ook de kerk is de moeite waard om ..

Inloop Kerstconcert

Domburg

Op de zondagmiddag van 21 december organiseert muziekvereniging apollo uit domburg een "inloop kerstconcert" in verschillende ruimtes van het gemeenschapshuis schuttershof in dom..

Kerstlunchconcert

Oost-Souburg

zondag 21 december lunchconcert met voci miste in de historische kerk te oost souburg aanvang 11.30 uur voci miste is een vocaal a capella ensemble, het repertoire bestaat uit k..

Kinderkerstfeest

Oostkapelle

In oostkapelle vind zondag 21 december het jaarlijkse kinderkerstfeest plaats aanvang 18.30 in de dorpskerk na afloop gezellig samenzijn met een hapje en een drankje in´t pkc

Opendeurdag, werk van Leo de Jong, zondag 21 dec. Axel

Axel

We nodigen u van harte uit voor een opendeurdag wat houdt deze opendeurdag in?: aantrekkelijke december kortingen van groot en klein origineel werk. schilderijen met gestalte..

Winterexpositie

De ouverture heeft op veler verzoek zijn eerste wintertentoonstelling. Er zal werk getoond worden van de nieuwe parels in het kunstenaarscollectief kunstenaars die later in het j..

Speurtocht door het Belfort

Sluis

Kom vandaag tussen 10 en 15 uur een leuke speurtocht doen in het museum. Zo ontdek je het belfort en alle leuke wetenswaardigheden over de geschiedenis van sluis, johan hendrik v..

Winter Expositie 'Blik op Kunst' in Hotel de Zeeuwse Stromen

Renesse

Dé december presentatie van: atelier uit de kunst, atelier joke broekhuis, galerie zeeuwart, blikmuseum de blikvanger, keramiekhoek, atelier doexzelf en ja mar natuurlijk.wat kun..

Kerstmarkt Brouwershaven

Brouwershaven

In de grote of st nicolaaskerk wordt op 20 & 21 een gezellige kerstmarkt gehouden

Familiekerstfeest

Vlissingen

Vlissingen - op zondag 21 december organiseren de "jongeren" van pinkstergemeente shalom een familiekerstfeest met als thema: "happy birthday". Tijdens deze kerkdienst vieren we ..

Helden in het muZEEum

Vlissingen

Gratis heldenrondleiding het zeeuws maritiem muzeeum vertelt verhalen over rijkdom en avontuur, over verlies en gevaar. De gids leidt u langs de helden van het muzeeum. Zeehelden..

Duo 15 Ton's - live optreden

Oostburg

Wil jij de donkere dagen voor kerst samen met blues brothers, rockers, metal freaks of hippies in een verlichte sfeer doorbrengen? kom dan naar café penny lane en profiteer met..

Open Atelier en Beeldentuin tijdens de Kerstvakantie

Burgh-Haamstede

Tijdens de kerstvakantie bent u bijna dagelijks welkom in tuin en atelier van daniëlle orelio. Er is binnen en buiten van alles te bezichtigen: brons, keramiek, schilderijen en s..

kerst imkerij geopend

Ovezande

Na het succes van vorig jaar is ook dit jaar imkerij de dansende ambrosius speciaal voor de kerst geopend. Wij hebben onze imkerij, gevestigd in een klein dijkwoninkje, omgetover..

Expositie Vrijetijd Schilders Noord-Beveland

Colijnsplaat

De leden van de stichting kunstzinnige vormgeving noord-beveland nodigen u uit om ons werk te komen bezichtigen. een verzameling schilderijen met uiteenlopende thema's op doek, h..