ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 6.015 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Tentoonstelling ‘Aan boord van een slavenschip’

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geven twee tentoonstellingen antwoord. In het kader van de herdenking va..

Gratis speurtocht Museum Bingo

Middelburg

Het zeeuws museum heeft gratis speurtochten (dagelijks). Bij de vaste collectie is de speurtocht museum bingo gemaakt die je kriskras door het museum voert. De hele familie kan m..

Bioscoopagenda

Mode- en streekdrachtzalen

Middelburg

De streekdracht van de 19e eeuw was (kleur)rijk en liet zich volop beïnvloeden door hetgeen er in de mode was. Hedendaagse ontwerpers weten al lang hoe bijzonder die streekdracht..

Weekmarkt Goedereede

Elke donderdag van 9.00 tot 13.00 uur een kleine weekmarkt aan de noordzijde haven in goedereede.

Handwerk

Middelburg

In handwerk nodigt het zeeuws museum ontwerpers en vakopleidingen uit om aan de slag te gaan met ambachtelijke technieken. De meest gespecialiseerde ambachtslieden dragen zorg vo..

Van Tuus; prachtige Zeeuwse Schilderië

Goes

Van tuus. Naar aanleiding van de oproep 'museum zoekt schilderij' hebben een aantal vrienden van het museum hun schilderijen aangeboden om deze te exposeren. Dit heeft geleid tot..

Goes

Weekmarkt

Zierikzee

Iedere donderdag  9.00 - 16.00 uur met een selectie van versproducten, bloemen en planten, vis, noten en kaas, kleding, kaarten, etc.  aansluitend koopavond tot 21.00 uur.

Weekmarkt

Oud-Vossemeer

Kleine warenmarkt

Weekmarkt

Heinkenszand

Weekmarkt Middelburg

Middelburg

Elke donderdag is er een gezellige weekmarkt op de markt van middelburg, midden in het centrum.

Weekmarkt

Kleine warenmarkt met 9 kramen

Creëer je eigen belevingstuin!

Goes

Maak van je tuin, balkon, dakterras, plantsoen of buurttuin een belevingstuin! in 5 avonden en 3 excursies leer je hoe je je eigen tuin, klein of groot, kan omtoveren in een gro..

Stiltecursus Zendo Esszenza

Oostburg

Heb jij behoefte aan: * stilte * zingeving * bezinning * en wat diepgang? Zorg dan dat je erbij bent! Op 5 februari begint in oostburg onze nieuwe stiltecursus. In 16 weken tijd ..

Anutosh

Vlissingen

Anutosh schildert het onbekende. Werelden met oerzeeën, uitvergrote microkosmos vol mysterieuze zwammen of vreemde planetenstelsels. door de suggestie van beweging en de afsnijdi..

Bij de “Kiekkast”, een schilderij van Piet Rijken (1915-2001)

Oostkapelle

De 100ste geboortedag van piet rijken was voor preparateur en oud directeur van het zeeuws biologisch museum wim phaff aanleiding om de originele kiekkast in ere te herstellen en..

*Bio* Disco voor 37,5+++

Breskens

*bio* disco voor 37,5 +++++ :) vanaf 19 februari kun je jezelf helemaal laten gaan....lekker 1,5 uur uit je dak gaan....jezelf in het zweet dansen....blaren op je voeten dansen !..

Expositie architectuur

Eerste expositie van galarie de ouverture in 2015. Wat betekent architectuur en welke link is er tussen architectuur en kunst?met o.a. Max baris, guido ellebaut, wim jonker (beel..

Martin Šimek: Enkelspel

Goes

Expositie (maart) in 't Blaeuwe Huus - De heer Fichtner

Een expositie van de heer fichtner in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zate..

Expositie Walcherse Boerderijen

Middelburg

In het zeeuws archief is de expositie 'walcherse boerderijen' te zien in het kader van de activiteiten rondom de herdenkingen van de inundatie van walcheren, 1944-1945. Cees van ..

Winter op zolder- Stadhuismuseum,

Zierikzee

Deze expositie is met medewerking van de kunstenaars diana hoogeveen, christiaan keulemans, kees van de ven en hetty de wette. Geopend dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur...

Expositie "Zeeuws missje aan de muur"

Kapelle

Expostie: zeeuws missje aan de muur!uit het huiskamerkantoor van ilse en liesbeth komt een frisse zeeuwse lijn overgewaaid met zeeuwse missjes in heldere lijnen en primaire kleur..

Wisselexpositie Stadhuismuseum

Zierikzee

In het stadhuismuseum in zierikzee is van vrijdag 13 februari tot en met 30 september een bijzondere (wissel)expositie te zien met voorwerpen uit het boek de kajak van zierik een..

expositie Transparant - Toonbeeld Terneuzen

Terneuzen

De expositiewerkgroep passerelle brengt in samenwerking met toonbeeld de expositie ‘transparant’ graag onder uw aandacht. Van 23 februari tot 6 april is er werk te zien van de ku..

Tikken tegen de maan Poëzie expositie

Terneuzen

Een expositie op basis van de gelijknamige door joke van leeuwen samengestelde bundel. Joke van leeuwen verzamelde in tikken tegen de maan vijftig schitterende gedichten voor kin..

Wintertentoonstelling

Terneuzen

Op zaterdag 28 februari gaat in lokaal 54, na 2 maanden winterstop, het nieuwe tentoonstellingsseizoen weer van start met de opening van de wintertentoonstelling. Zoals gewoonlij..

Martin Simek: Enkelspel in 't Beest

Goes

P'TIT Quinquin in `t Beest

Goes

In een klein frans dorp vindt een reeks bizarre moorden plaats. De wat onnozele politieagent en zijn assistent staan voor een raadsel, terwijl de kleine quinquin en zijn geliefde..

Schat van Vlissingen

Vlissingen

Uit het muzeeum depot is werk van schilders in allerlei stijlen uit alle tijden gehaald, om zo de diversiteit van deze rijke schat van de gemeente vlissingen te laten zien. Veel ..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..

Michiel de Ruyter

Oostburg

Epische avonturenfilm over het leven van nederlands grootste zeeheld michiel de ruyter (1607-1676).

Samen wandelen van mooie routes

Oostkapelle

Elke week kunnen mensen elkaar ontmoeten en samen een mooie route wandelen in en om oostkapelle. Er zijn verschillende routes van 5 of 10 km beschikbaar (met start en finish: mag..

Bonte Middag SVRZ ZorgThuis voor KWF

Axel

´overleden collega wordt herdacht´ bonte middag svrz zorgthuis voor kwf medewerkers van svrz zorgthuis herdenken hun overleden collega annelies dieleman op een bijzondere manie..

Kunstlezing Stadhuismuseum over het Zeeuwse licht

Zierikzee

Het diffuse zeeuwse licht was een belangrijke inspiratiebron voor kunstenaars als jan toorop en piet mondriaan. Dat bijzondere zeeuwse licht zorgde ervoor dat domburg zich rond ..