ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 7.482 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Familierondvaart, Passagiersschip de Onrust -Gebied Oosterschelde 11.00 uur

Extra vaartocht. Vertrek is 11.00 uur.  een korte rondvaart van 1,5 uur. Onder begeleiding van een gids gaat u een rondvaart maken over de oosterschelde. Bij laagwater zien we d..

Snuffel & Brocante markt, Evenemententerrein Camping Kloet

Zierikzee

Van 10.00 tot 16.00 uur. Vlooien & brocante markt. Voor vele duizenden mensen, zowel kopers als verkopers, is dit evenement een begrip geworden dat staat voor gezelligheid, leuke..

Bioscoopagenda

Frisia, rondvaart Nationaal Park Oosterschelde

Zierikzee

Van 13.00 - 16.00 uur. De oosterschelde, nederlands duurst beveiligde natuurgebied, wordt ontsloten door de zeelandbrug, de langste brug van nederland en de stormvloedkering. De ..

Dorpswandeling Cadzand

Cadzand

Onder leiding van een deskundige gids komt de historie van cadzand-dorp tot leven. Een nog goed herkenbaar middeleeuws ringdorp met in het midden de gotische kerk uit begin 14e e..

Zomermarkt bij Zwinplaza

Retranchement

Woensdag 30 juli is het weer tijd voor de gezellige zomermarkt bij zwinplaza en camping de zwinhoeve! Heerlijk winkelen en snuffelen in de buitenlucht.. Uitgeshopt? Het terras va..

Kinderbingo in de Zwinzaal

Retranchement

Woensdag 30 juli is het om 19:00 weer tijd voor kinderbingo!! Deze gezellige bingo word gepresenteerd door ons vrolijke animatieteam in de zwinzaal en uiteraard mag je je papa of..

Strandjutterstocht voor kinderen

Iedere woensdag in juli en augustus en op 4 september.met een snuffelrugzak op ontdekking naar het strand op zoek naar de schatten van de zee…onder begeleiding van een gids het..

Tekenen

Breskens

Tekenen voor kinderen in de zomervakantie. Iedere woensdagmiddag atelier, w.van der lee,dorpsstraat 25 breskens

Circus Herman Renz in Ouddorp

15.00 en 19.00 uur voorstellingen van nederlands nationaal circus herman renz! Locatie: terrein bij recreatiepark de klepperstee, vrijheidsweg 1 in ouddorp. Kaarten zijn verkrijg..

Dierenvriendjespad vanaf eind Kastelijnsweg, onderaan de Zeedijk

Je moet niet bang zijn om je handen te gebruiken en misschien worden je kleren ook wel een beetje vies maar je kunt een hoop beleven op het dierenvriendjespad in het dorpsbos/lan..

Rondvaart met Sleepnetvissen

Breskens

Ze vertrekken vanuit de handelshaven/westhaven en varen de westerschelde op, richting hoofdplaat. Net als bij de rondvaart hopen we ook nu weer vele vogels en zeehondjes te zien,..

Carillon concert Belfort

Sluis

In de zomermaanden zijn er op de woensdagavond concerten op het carillon, van 19.00 tot 20.00 uur. De volgende gastbeiaardiers komen naar sluis: 16 juli: koen van assche ( belgi..

Amusefietstocht Noord-Beveland

In mei, juni en september: iedere donderdag en vrijdag.in juli en augustus: iedere dagmet deze tocht kunnen zowel de vaste bewoner, als de toerist op een leuke en sportieve manie..

Seizoensmarkt Vrouwenpolder

Vrouwenpolder

Seizoensmarkt in vrouwenpolder. Iedere woensdag van 2 juli t/m 27 augustus 2014 van 12.00 uur tot 20.00 uur.

Niederländisch für deutsche Gäste

Breskens

Endlich mitreden können! Niederländisch lernen ohne mühe: der urlaubsspaß für die ganze familie! Schon in der ersten stunde sprechen sie die ersten sätze niederländisch un..

Dagtocht naar Zierikzee vanaf Kamperland Roompot Beach resort

Kamperland

In de maanden juli en augustus vaart frisia rondvaarten vanaf het vakantiepark roompot beach resort in kamperland naar zierikzee. Het vakantiepark vrij toegankelijk. U kunt grati..

Rondvaart Oosterschelde vanuit kamperland

Kamperland

Op woensdag in de maanden juli en augustus vaart frisia rondvaarten een tocht over het nationaal park de oosterschelde. De boot vertrekt om 11.00 uur en om 14.30 uur voor een 3 u..

Rondritten met Goeree-Express

Het toeristentreintje van g-o, de goeree-express, verzorgt leuke rondritten, elke wo, do, vr. En zat. (zie actuele info: www.goeree-express.nl).

Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooi Zoutelande

Zoutelande

Op woensdagavond wordt het badkoerier zomeravond beachvolleybal georganiseerd bij strandpaviljoen neptunus. Erik en debbie maken er op hun paviljoen altijd wel iets bijzonders va..

Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooi

Zoutelande

Op woensdagavond wordt het badkoerier zomeravond beachvolleybal georganiseerd bij strandpaviljoen neptunus. Erik en debbie maken er op hun paviljoen altijd wel iets bijzonders va..

Trekpaardenfeesten op de Paardenmelkerij

Oostburg

Beleef de trekpaardenwereld, bezoek de ponyarena of rijd mee op de snelle marathonwagen. Neem een kijkje in de paardenmelkstal onder leiding van een van onze gidsen (nederlands o..

Mondriaan Rondwandeling o.l.v. een gids

Domburg

Iedere woensdag in juli en augustus.de badplaats domburg is een geslaagde mengeling van historie, natuurschoon, cultuur en vertier. De plaats heeft een indrukwekkend verleden, wa..

Golfsurfen&SUP en Skim- & Bodyboarden

Golfsurfen&sup € 20,00 p.p. Per uur.skim- & bodyboarden € 15,00 p.p. Per uur.meer info:  www.moio.nlvolgens ons ook  via twitter http://twitter.com/moiobeach en facebook ht..

Excursie in de Verdronken Zwarte Polder

De verdronken zwarte polder is een zandig schor, door een hoog duin begrensd van de westerschelde. Landinwaarts zijn de duinen begroeid met struwelen. Er leven talloze planten- e..

Fototentoonstelling Schipbreuk, Bunitesa di Dekadensia

Vlissingen

Fototentoonstelling schipbreuk, bunitesa di dekadensia. Oftewel: schoonheid van verval. Zowel curacao als vlissingen is verweven met de zee. De op curacao woonachtige fotografe m..

Natuurtocht door Het Verdronken Land van Saeftinghe

Een excursie door het verdronken land van saeftinghe, een buitendijks gelegen brakwaterschor, is een ware belevenis! Diepe geulen doorsnijden het gebied, en brengen iedere vloed ..

Expositie: 200 jaar afschaffing slavenhandel

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geeft deze tentoonstelling antwoord. In het kader van 200 jaar afschaffi..

Spoor van Geloof

In de kerkgebouwen in breskens, oostburg, aardenburg, groede, schoondijke, ijzendijke en waterlandkerkje worden tentoonstellingen ingericht rondom diverse geloofsthema’s van de..

Expositie 20 jaar 'de Blikvanger' Blikmuseum

Renesse

Het jaar 2014 is een bijzonder jaar : blikmuseum de blikvanger bestaat 20 jaar!!!! Natuurlijk staan er bijzondere dingen te gebeuren. De voorjaars expositie start op dinsdag 16 f..

Staatsbosbeheer, Netvissen - Noordzeestrand, Excursieschuur Boswachterij

Westenschouwen

Speciaal voor de jeugd maar ook leerzaam voor de ouders. Met een sleepnet vissen in de noordzee en de vangst bekijken. Educatief. duur: ongeveer 2 uur. Kosten €4,50 per volwas..

Dijken van Wijven kunstmanifestatie

Sas van Gent

De door zeeland reizende kunstbiënnale dijken van wijven heeft voor de editie 2014 een bijzondere en verrassende locatie uitgezocht: sas van gent, zeeuws-vlaanderen. Geen forten..

Vers Zeeuws Beeld

Middelburg

Een expositie van een selectie van de beelden die gemaakt zijn tijdens het project ‘vers zeeuws beeld’. Deze tentoonstelling geeft visueel antwoord op de vraag hoe zeeuwse jo..

Expositie 'Zeeuws-Vlamingen over vroeger'

Terneuzen

De expositie staat in de grote kerk (noordstraat 62) te terneuzen. Deze expositie toont 32 filmpjes waarbij inwoners van zeeuws-vlaanderen vertellen over vroeger. Er staan vier t..

Tentoonstelling ‘Kind aan de ketting’

Middelburg

Kind aan de ketting besteedt aandacht aan kinderen in slavernij, vroeger en nu. Een bijzondere tentoonstelling van het ninsee, het nationaal instituut nederlands slavernijverlede..

Staatsbosbeheer, Netvissen - Noordzeestrand, Excursieschuur Boswachterij

Westenschouwen

Speciaal voor de jeugd maar ook leerzaam voor de ouders. Met een sleepnet vissen in de noordzee en de vangst bekijken. Educatief. duur: ongeveer 2 uur. Kosten €4,50 per volwas..

Expositie Dorpskerk Cadzand

Entree gratis.

Openstelling Dorpskerk Hervormde Gemeente Goedereede

De 300 jaar oude dorpskerk van de hervormde gemeente, kerkpad 3 te goedereede, is in de maanden juli en augustus open voor bezichtiging. U kunt de kerk bezoeken van maandag t/m z..

Rondleiding en wijnproeverij wijnhoeve 'de Kleine Schorre'

Dreischor

Rondleiding en proeverij op wijnhoeve ‘de kleine schorre’, zuiddijk 4 in dreischor (± 30 km vanaf ouddorp, routebeschrijving wordt verstrekt!). Proefdomein, wijngaard en wij..

Rommelmarkt bij Van der Linde

8.30-12.00 uur rommelmarkt in loods van v/d linde, zuidweg 3 in ouddorp. Opbrengst is voor div. Goede doelen. Toegang is gratis!

workshop schilderen

Breskens

Workshop schilderen in breskens. Maak kennis met verschillende technieken, zoals pastelkrijt,acryl en olieverf en breng uw talent naar voren. A.u.b. Aanmelden via telefoon of ema..

Zeezwemtocht Oostkapelle - Domburg

Oostkapelle

Oostkapelle - domburg: zeezwemtocht van 4 km voor zwemmers, triatleten en geoefende recreantenmeer informatie: www.zwemmenlangswalcheren.nl

Sunset Safari; vaartocht door de Voordelta

Sunset safari; vaartocht door de voordelta vanuit buitenhaven stellendam. Zeehonden, natuur en de zonsondergang op zee beleven. Kosten: € 18,- (vw), € 12,- (kinderen tot 12 j..

Kunstenaars lopen met molentjes

Aaquaart heeft een tiental kunstenaars die wonen en werken in zeeuws-vlaanderen uitgenodigd om, tijdens de grote festiviteiten, georganiseerd in het kader van het 200 jarig besta..

Beach Yoga Ouddorp

10.00-11.00 uur yoga door yogastudio ouddorp. Woensdag: yoga aan ’t water bij zeil- & surfcentrum brouwersdamdonderdag en zondag: beach yoga op strand brouwersdam (bij natural ..

Kinderexcursie Kwade Hoek, door Natuurmonumenten

13.00-15.00 uur kinderexcursie (6-12 jaar) in kwade hoek. Verzamelplaats: parkeerplaats kwade hoek, t.h.v. Kantoor nm, oostdijkseweg 107 in goedereede. Deelname: € 2,-. Aanmeld..

Kiddies Kids Klup

Terneuzen

Iedere woensdagmiddag in de zomermaanden (april tot en met september) is het kiddies kids klup, bij skidôme in rucphen en bij skidôme in terneuzen. Op woensdagmiddag kunnen de ..

Ezelwandeling met bijzondere ezels

Kamperland

Wij organiseren ezelwandelingen met prachtige ezels, waaronder de zeldzame baudet du poitou (langharige reuzen-ezel) over het eiland noord-beveland. Een bijzondere wandeling llan..

Rondleiding en wijnproeverij op Wijnhoeve De Kleine Schorre

Dreischor

Op woensdagmiddag en donderdagochtend : rondleiding en proeverij op wijnhoeve “de kleine schorre”, zuiddijk 4 te dreischor. rondleiding proefdomein, wijngaard (één  va de..

Jan Willem Hament exposeert

Kapelle

De 'vader' van leuntje en merien exposeert met zijn werken bij bas & mar de jager b.v. Tijdens de openingstijden kan je de schitterende afbeeldingen bewonderen die je steeds vake..

Activiteiten, Hervormde Jacobuskerk

Renesse

Evenals vorige jaren is het receatiepastoraat in renesse in de maanden mei t/m. September 2014 actief met verschillende activiteiten.in de maanden mei, juni en september is de do..

Ringrijden bij Kamphuis Weltevreden Oostkapelle

Oostkapelle

Ringrijden is een folkloristische traditie waarbij men te paard een lans door een ring probeert te steken.

Rommelmarkt Vlissingen

Vlissingen

Ook in 2014 zijn er weer rommelmarkten op de oude markt te vlissingen. De markt is van 13.00-17.00 uur en gratis toegankelijk voor publiek. De data zijn op woensdag 16 april, 7 m..

Roofvogeldemonstratie, Roofvogelshow Valkeniershof

IJzendijke

Het wordt een gezellige middag, waarin weer veel te zien zal zijn. Maak kennis met onze grappige biko, kleine daantje en kom kijken naar onze snelwandelaar pino, zie hoe harrie r..

Zeeland zet KANT in beeld in de Meestoof

De kracht van het museum ‘de meestoof’ ligt óók in de jaarlijkse wisseltentoonstellingen. De meestoof is altijd weer anders.zeeland zet kant in beeldin samenwerking met 3 a..

Zomeravondconcert

Oostkapelle

Duo esacala catherine struys-gitaar stéphane parent-cello toegang:vrijwillige bijdrage www.zomeravondconcertenoostkapelle.nl

Strandyoga Westenschouwen, elke zondag en woensdag

Westenschouwen

Heerlijk in de buitenlucht, met de voeten in het zand. Iedere zondagmorgen en woensdagmorgen verzamelen we om 10.00 uur bij brasserie zeelust. Zorg om ontspannen te beginnen dat ..

Meester van der Heijdengroeve Nieuw-Namen

Het is eigenlijk een goed verborgen schat: de meester van der heijdengroeve in nieuw-namen. In dit zeeuwse dorp, verscholen in een klein bosje achter de kerk, is het oudste stukj..

Beklimming Sint Lievensmonstertoren (Dikke Toren)

Zierikzee

De toren beheerst het stadssilhouet van zierikzee. In 1454 werd begonnen met de bouw van de toren die vrijstaand gebouwd werd naast de bijbehorende gotische kerk, die helaas in 1..

Historie, Slot Haamstede beamer + toelichting

Burgh-Haamstede

Diapresentatie in de ridderzaal van slot haamstedekaartverkoop aan het hek, bij ingang!vanaf 25 juni t/m 10 september, alleen op woensdagtijd 11.30 uurprijs: volwassenen 2,50 eur..

Kermis

Renesse

Joepie; het is weer kermis. Kom naar de grootste kermis van zeeland en maak het kind in je los.

Weekmarkt Renesse

Renesse

Markt op woensdag , met diverse kramen van 8.00 tot 15.00 uur. Deze markt is een trekpleister voor zowel de toerist als de bewoners.  een uitgebreide markt met een selectie van ..

Tramrit met de RTM, vanaf de Punt Ouddorp

Maak een tramrit met de rtm! De tram vertrekt vanaf de rtm-remise, g.c. Schellingerweg 2 (op de punt) in ouddorp. Informatie over prijzen en programma verkrijgbaar bij vvv ouddor..

700 jaar Vrouwenpolder

Vrouwenpolder

€vrouwenpolder 700 jaar , 1314-2014 , van bedevaartsoord tot badplaats”.het jaar 2014 is een belangrijk jubileumjaar: in 2014 bestaat vrouwenpolder 700 jaar. Zeventig jaar ge..

Collectie in kant

Veere

De tentoonstelling laat zien dat kant nog altijd een inspiratiebron is voor creatief talent. Deelneemsters aan het handwerkcafe hebben de collectie van het museum als uitdaging g..

Stadswandeling Goes

Goes

Op elke woensdagmiddag in de maanden mei, juni, juli, augustus en september kan men deelnemen aan de gratis stadsrondleiding in goes.voor wie, naast het royale aanbod van winke..

Amusewandeling in Wemeldinge

Wemeldinge

Een wandeling door het mooie dorp wemeldinge en langs de oosterschelde met onderweg drie stops voor een lekkere amuse. De wandeling start bij schoudee.

Boogschieten in Wemeldinge

Wemeldinge

Bezoek de trainingsavond van de boogschieters en je/u mag het zelf ook eens proberen! Uiteraard onder begeleiding van een ervaren schutter.

Beeldentuin

In de beeldentuin bij tuincentrum ter lucht tonen 14 zeeuwse kunstenaars hun werk. Er is een grote diversiteit aan beelden te zien van abstract tot figuratief in de materialen, g..

Zomerbraderie Meliskerke

Meliskerke

Op woensdag 30 juli 2014 is er in meliskerke de jaarlijkse zomerbraderie. Een van ouds, gezellige braderie met o.a. Oude ambachten, activiteiten voor de kinderen. De braderie bes..

Rommelmarkt VV,Bevelanders

Kamperland

Vanaf 13:00 weer de jaarlijkse rommelmarkt van vv. Bevelanders. met veel gesorteerde kramen en een verkoop per opbod. Ook zijn er wafels, mossels en saté te koop. Er is ook een..

Zomerbraderie Meliskerke

Meliskerke

Een van ouds, gezellige braderie met o.a. Oude ambachten, activiteiten voor de kinderen. De braderie bestaat uit ca. 60 standhouders, o.a. Diverse oude ambachten, shantykoor, div..

Stadswandeling Terneuzen

Terneuzen

Onze stadsgids vertelt u allerlei (ludieke) wetenswaardigheden over de stad van de ‘vliegende hollander’. Maak kennis met deze stoere havenstad en laat u verrassen door “ou..

Circus Renz Internationaal

Meer info en tijden volgen!

Rondleiding Yerseke en historische oesterputten start VVV

Yerseke

In de zomermaanden organiseert de vvv yerseke wandelingen door het dorp en over de oesterputten. Deze wandelingen zijn speciaal voor de toeristen die zeeland bezoeken maar ook de..

Kermis

Sint Maartensdijk

Plezier voor jong en oud.

Workshop malen und zeichnen

Breskens

***sommer-spaß-akademie*** workshops und ferienkurse für die ganze familie nederlanders welkom: tweetalige docenten! Das ganze programm finden sie unter www.talentenbureau.eu ..

Beeldentuin 's Landshuis Jacky Zegers

Hulst

De zomer buiten expositie van beelden (thema kleur in de tuin) van jacky zegers in de binnentuin van het landshuis (steenstraat 37, 4561 ar hulst). De expositie is de hele zomer ..

Voorstudies Zeeuwse Paarden Ena Marie van Bockel Rivera Streek en Landbouw Museum Goemanszorg

Dreischor

Ena marie van bockel rivera exposeert enkele voorstudies van haar schilderijen uit zeeland zwart/wit in het streek en landbouw museum goemanszorg in dreischor. Voor informatie ov..

Expositie (juli) int 't Blaeuwe Huus - Ria van der Touw

Een expositie van ria van der touw in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op z..

Openstelling Grote Kerk

Tholen

Over de oorsprong van de grote of onze lieve vrouwe kerk is niets bekend. Zeker is dat er in de 13e en 14e eeuw een kerk heeft gestaan op de plaats van het huidige middenschip. D..

Beach Yoga Domburg

Domburg

Beach yoga; 28 en 29 juni van 10.00 - 11.00 uur. Verder dagelijks van 1 juli t/m 21 augustus op het strand bij watertoren oost di t/m za van 9.30 tot 10.30 uur en maandag en woen..

Expositie 'Westkapelle 1914-2014, 100 jaar door de ogen van de toerist'

Westkapelle

In de expositie 'westkapelle 1914 - 2014, 100 jaar door de ogen van de toerist' biedt het polderhuismuseum een bijzondere blik op het eigen dorp en omgeving. De ogen en de belevi..

Woon een veiling bij !

Woon een veiling bij in de hallen van alvantho, streekproducten staan centraal. Je kan dit bezoek combineren met een bezoek aan het streekmuseum de meestoof.  tijdens het veilin..

Weekmarkt

Stavenisse

Excursie Natuurmonumenten wandelen langs en door de inlagen van Koudekerke

Burgh-Haamstede

Langs de oosterschelde is van alles te beleven. De openheid van dit gebied is een heerlijke ervaring. De kleur van de lucht en van de zee is iedere keer weer anders.geheimzinnigd..

Rondleiding mosselbedrijf

Yerseke

Een gids zal u in 2 uur alles vertellen over de mosselcultuur en verwerking van de mosselen. Na de mosselfabriek bezoekt u nog een oesterkwekerij waar u een oester kunt proeven. ..

Expositie Galerie het Moment; ze zijn er weer

Zierikzee

Deze zomer exposeert galerie het moment in zierikzee weer tal van schilderijen van de kunstenaar hans leijerzapf. Zijn schilderstijl die gekenmerkt wordt door een soepele penseel..

Tentoonstelling bijzondere borduurwerken HCR de Schelphoek

In hrc de schelphoek (langs de n59 bij serooskerke op schouwen-duiveland). Is vanaf 1 juni a.s. Een expositie ingericht van bijzondere borduurwerken, gemaakt door joke jense. De ..

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: Hervormde Kerk Yerseke

Yerseke

Oude kerken staan voor u open: om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, om de schoonheid van het gebouw te ervaren.  open.. Voor een moment van rust en bezinning onderweg!..

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: RK H Maria Magdalenaparochiekerk

Goes

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.. Open voor een moment van rust en bezinning.

Kerkenpad Route Zuid-Beveland

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.. Open voor een moment van rust en bezinning.

Kerkenpad Route Zuid-Beveland Prot. dorpskerk "de Ark"

Hoedekenskerke

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.... Open, voor een moment van rust en bezinning onderwe..

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: Hervormde Kerk

Kapelle

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.... Open, voor een moment van rust en bezinning onderwe..

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: Prot. Geerteskerk

Kloetinge

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.... Open, voor een moment van rust en bezinning onderwe..

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: Prot. Maartenskerk

Wemeldinge

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.. Open voor een moment van rust en bezinning.

Albert Heijn Badgasten toernooi tennis+jeu de boules

Albert heijn badgastentoernooi tennis & jeu de boules bij l.t.c. Ouddorp, klarebeekweg 22 in ouddorp. Meer info op poster en via info@ltc-ouddorp.nl. 

Glazen Huis van RTV SLOGO; 96 uur voor KiKa

Van 29 juli tot 2 augustus bevindt zich het glazen huis van rtv slogo op het diekhuusplein in middelharnis. Vraag een plaat aan voor geld en steun kika!

Zee- en Dijkdag

Westkapelle

Deze dag is er van alles op en rond de zee en dijk te ontdekken en te doen! Op het strand aan de joossesweg gaan we strandjutten, u zult verrast worden door het vele natuurschoon..

Zomeratelier 2014

Middelburg

Zes conceptuele kunstenaars vervaardigen ieder in een week tijd een levensgrote wandtekening in de tentoonstellingsruimte van cbk zeeland. De deelnemers zijn: piet dieleman, mart..

Ambachtsmarkt Koudekerke

Koudekerke

Tegen het indrukwekkende decor van de michaëlskerk op het pittoreske dorpsplein vindt midden in het centrum van koudekerke deze zomer een gezellige ambachtsmarkt plaats waar je ..