ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 8.073 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Onno Innemee in De Mythe

Goes

Met ojee, papadag!, een eigentijdse klucht. Onno is de uitvinder van de solocabaretklucht, waarin hij verschillende typetjes voor zijn rekening neemt. Hij rent zich rot, wringt z..

Weekmarkt

Zierikzee

Iedere donderdag  9.00 - 16.00 uur met een selectie van versproducten, bloemen en planten, vis, noten en kaas, kleding, kaarten, etc.  aansluitend koopavond tot 21.00 uur.

Bioscoopagenda

Dan Bern

Nieuw- en Sint Joosland

Dan bern is een amerikaanse singer-songwriter met politiek getinte maar ook cynische teksten. Zijn muziek wordt vaak vergeleken met die van bob dylan, woody guthrie, bruce spring..

J.H. Schorer, eerste Gouverneur des Konings in Zeeland

Middelburg

In het zeeuws archief is binnenkort de expositie ‘j.h. Schorer, eerste gouverneur van zeeland’ te zien in het kader van ‘2014 – 200 jaar provincie zeeland’. In 1814 wer..

Chabot aan zee- De Zeeuwse landschappen van Henk Chabot

Domburg

Begin 20e eeuw wordt domburg een van de belangrijkste kunstenaarsdorpen van nederland. Bekende schilders als jan en charley toorop en piet mondriaan strijken er neer. Ze komen af..

Sportvissen op de Westerschelde

Breskens

Vooral in het najaar, winter en voorjaar organiseren we vele sportvistochten. Er is dan voor zowel de gevorderde als de beginnende sportvisser iets te vangen. Mensen die het nog ..

Monologenwedstrijd Jeugdtheaterschool Zeeland

Goes

Alweer voor de vijfde de keer doet de jeugdtheaterschool mee met de monologenwedstrijd. een uitdaging voor jongeren (13+) én volwassenen, die niet bang zijn om alleen op de pla..

Weekmarkt

Kleine warenmarkt met 9 kramen

Weekmarkt Middelburg

Middelburg

Elke donderdag, gezellige weekmarkt op de grote markt van middelburg midden in het centrum.

Weekmarkt

Oud-Vossemeer

Kleine warenmarkt

Weekmarkt

Heinkenszand

Fototentoonstelling Schipbreuk, Bunitesa di Dekadensia

Vlissingen

Fototentoonstelling schipbreuk, bunitesa di dekadensia. Oftewel: schoonheid van verval. Zowel curacao als vlissingen is verweven met de zee. De op curacao woonachtige fotografe m..

Expositie Cisca Dek, Frans Dingemanse, Elsbeth Rijken, Frida van Overbeeke

Grijpskerke

Wisselende exposities van exposanten uit binnen- en buitenland met daarbij concerten, lezingen, workshops en literaire evenementen.

Expositie 'Dan liever naar Domburg'-Duingalerie

Domburg

Een expositie van henk vierveijzer in de duingalerie domburg 'dan liever naar domburg'.

Beweging en Verstilling

Grijpskerke

Frans dingemanse, aquarellen - elsbeth de kuijper, schilderijen - frida van overbeeke, brons, keramiek, glas - en anderen

Openingstentoonstelling

Terneuzen

Op 8 maart om 15 uur wordt in de nieuwstraat 54 in terneuzen de nieuwe galerie annex kunstcafe lokaal 54 geopend door de burgemeester van terneuzen, de heer lonink. Gelijktijdig ..

Tentoonstelling ‘Kind aan de ketting’

Middelburg

Kind aan de ketting besteedt aandacht aan kinderen in slavernij, vroeger en nu. Een bijzondere tentoonstelling van het ninsee, het nationaal instituut nederlands slavernijverlede..

James Cauty – The Aftermath Dislocation Principle

Vlissingen

Een overweldigende installatie, die aan het denken zet over vrijheid. "the aftermath dislocation principle” van james cauty ziet eruit als een verwoest, verlaten, vernietigd en..

MAURICE BOGAERT - THE APARTMENT

Vlissingen

The apartment is een architectonische reconstructie uit een film van roman polanski. Loop door de opeenvolgende ruimtes, neem de rol van de camera over en maak je eigen verhaal.

INGRID SILIAKUS

Vlissingen

Architectonische hoogstandjes gemaakt van papier waarin m.c. Escher werkelijkheid wordt. Houd onze website www.cultuurwerf.nl in de gaten want ingrid komt workshops geven.

Tussenruimte

Middelburg

Cbk zeeland toont van 6 april t/m 16 mei 2014 recent werk van guido lippens die dit jaar 75 wordt. Op zijn beurt nodigde lippens de jonge kunstenaar niels broszat uit. In zijn we..

Lezingencyclus door Nico Out

Grijpskerke

Donderdag 3, 10 en 17 april lezingencyclus door nico out pzc-criticus nico out belicht in drie lezingen een boeiende selectie uit het museale expositie-aanbod in nederland en bel..

Week van de watersport bij Marina Port Zélande

Week van de watersport bij marina port zélande. Diverse watersportactiviteiten: duiken, suppen, rib-proefvaarten, rondleiding over de werf en boatshow.

Tentoonstelling 'OVERKANTEN'

Terneuzen

Solo-expositie ‘overkanten’ adri geelhoed in de kunstuitleen terneuzen.opening vrijdag 14 maart om 16.30 door andré van der veeke  adri geelhoed (1957, nieuwdorp) toont twe..

Ena van Bockel Zeeland Zwart /Wit Schilderijen Tekening en Keramiek, en Marijke Lamboo keramiek

Zierikzee

Ena marie van bockel rivera heeft een duo expositie met marijke lamboo(keramiek)in de gemeentehuis schouwen duiveland in zierikzee. Met haar schilderijen in inkt op zijde, tekeni..

Tablet Café

Vlissingen

In het tablet café in bibliotheek vlissingen kun je terecht met allerlei vragen over tablets. leren en delen! Heb je een ipad of een ander tablet, en wil je graag wat tips en t..

Thema middag 'Help,ik zit in de overgang!'

Zonnemaire

Résidence oud-bommenede te zonnemaire zal donderdag 17 april 2014 2 lezingen organiseren waar de care for women verpleegkundige miek van den boogaard ,die gespecialiseerd is in..

For Sail Paas Boatshow

10.00-17.00 uur for sail paas boatshow, steiger k in marina port zélande, ouddorp. Ca. 50 gebruikte zeiljachten te bezichtigen in de prijsklasse vanaf € 50.000,-. Toegang is g..

TabletCafé in de bibliotheek

Vlissingen

Tijdens het tabletcafé kun je op een informele manier bij de bibliotheek terecht met allerhande vragen over tablets. Vergeet niet je tablet mee te nemen! Gratis toegang. Info: w..

Interview Jan Vantoortelboom in Bibliotheek Goes

Goes

Interview jan vantoortelboom over zijn boek 'meetser mitraillette' in bibliotheek goes om 20.00 uur. 

Expositie Tijdloze Actualiteit

Sluis

Tijdloze actualiteit" een bijzondere en unieke combinatie toont in deze expositie hun werk: peete van spankeren (fotografie) en mieke selleslagh (keramiek) fotograaf peete van sp..

Kleurstapeling

Middelburg

Gebouwen worden gestapeld. Met baksteen per laag. Of per verdieping. Of zo men wil met functies. De lucht in, net als ooit de toren van babel. Architekten van de eenentwintigste ..

Algemene Ledenvergadering VVV Ouddorp aan Zee

19.30 uur algemene ledenvergadering vvv ouddorp aan zee in fletcher hotel-restaurant duinzicht, oude nieuwlandseweg 13 in ouddorp. Inloop vanaf 19.00 uur. Iedereen is van harte w..

Lezing´Help, ik zit in de overgang!´

Zonnemaire

Résidence oud-bommenede te zonnemaire zal donderdag 17 april 2014 2 lezingen organiseren waar de care for women verpleegkundige miek van den boogaard ,die gespecialiseerd is in..

Lezing ´Help, ik zit in de overgang!´

Zonnemaire

Résidence oud-bommenede te zonnemaire zal donderdag 17 april 2014 2 lezingen organiseren waar de care for women verpleegkundige miek van den boogaard ,die gespecialiseerd is in..

Filmhuis: Violette

Goes

(martin provost, 2013, fra, 139 min) violette leduc, een buitenechtelijk kind, werd geboren in het begin van de vorige eeuw. Ze ontmoette simone de beauvoir in de jaren na de oo..

Schot in de Roos

Hulst

Schutterijen van de middeleeuwen tot heden. Prijs vanaf € 1

Dicht op de huid - Zeeuwse Bibliotheek

Middelburg

In het keramisch werk van willy neve speelt de structuur van het oppervlak van de klei een belangrijke rol. Niet alleen in de sobere, krachtige vormgeving, maar ook in de ‘huid..

Mary Remijnse - Zeeuwse Bibliotheek

Middelburg

Een verhalenverteller - filmisch fotograaf & fotografisch filmmaker - dat typeert mary remijnse. Met mooie beelden een intrigerend verhaal vertellen, daar ligt haar passie.naast ..

Klein en bijzonder. Bijzonder klein - Zeeuwse Bibliotheek

Middelburg

De zeeuwse bibliotheek bezit een grote verzameling miniatuurboekjes en kleine drukwerkjes.in de schatkamervitrine op de eerste verdieping is een selectie uit deze collectie van d..

Italiano circus

Zierikzee

Italiano circus komt naar zierikzee op het evenemententerrein hatfieldpark met acrobaten,jongleurs, clownerie en heel veel dieren. De voorstellingen vinden plaats op onderstaande..

Zeeland zet KANT in beeld in de Meestoof

De kracht van het museum ‘de meestoof’ ligt óók in de jaarlijkse wisseltentoonstellingen. De meestoof is altijd weer anders.zeeland zet kant in beeldin samenwerking met 3 a..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Mooi schouwen duiveland het cameramuseum beschikt sinds kort over enkele wand-stereokijkers en een tafel-stereokijker (ook wel 3d-diakijkers genoemd)! dankzij een subsidie va..

Braderie

Borssele

Leuk

Zangavond m.v. o.a. kamerkoor ‘Da Lui Cantiamo’

19.30 uur zangavond m.m.v. O.a. Kamerkoor ‘da lui cantiamo’ o.lv. Jurriën van kooten in de dorpskerk hervormde gemeente ouddorp, weststraat 2 te ouddorp. Toegang is gratis.

b&b apartement de nieuwe stal

Scherpenisse

Mooi en sfeervol appartement. Als u houd van rust ruimte water en natuur, bent u bij ons aan het goede adres. Op loopafstand van strand natuurgebied en restaurants. Mooie fietsro..

Meester van der Heijdengroeve Nieuw-Namen

Het is eigenlijk een goed verborgen schat: de meester van der heijdengroeve in nieuw-namen. In dit zeeuwse dorp, verscholen in een klein bosje achter de kerk, is het oudste stukj..

Beklimming Sint Lievensmonstertoren (Dikke Toren)

Zierikzee

De toren beheerst het stadssilhouet van zierikzee. In 1454 werd begonnen met de bouw van de toren die vrijstaand gebouwd werd naast de bijbehorende gotische kerk, die helaas in 1..

expositie, open-atelier

Middelburg

Op donderdag 17 april kunt u het atelier van sandra van der meulen bezoeken. Momenteel zijn daar vooral schilderijen te zien uit de serie "signs of life, een zoektocht naar eenv..