ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 3.264 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Niederländisch für deutsche Gäste

Breskens

Endlich mitreden können! Niederländisch lernen ohne mühe: der urlaubsspaß für die ganze familie! Schon in der ersten stunde sprechen sie die ersten sätze niederländisch und erfah..

Expositie: 200 jaar afschaffing slavenhandel

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geeft deze tentoonstelling antwoord. In het kader van 200 jaar afschaffi..

Bioscoopagenda

Expositie 'Barbie 55 jaar', Blikmuseum 'de Blikvanger'

Renesse

Blikmuseum de blikvanger bestaat dit jaar 20 jaar. De tentoonstelling van barbie 55 jaar loopt van 1 oktober  t/m 7 januari 2015. Ook barbie's en attributen te koop. De openingst..

Workshop Schilderen

Breskens

Workshop schilderen in breskens. Maak kennis met verschillende technieken, zoals pastelkrijt,acryl en olieverf en breng uw talent naar voren. A.u.b. Aanmelden via telefoon of ema..

Expositie (november) int 't Blaeuwe Huus - Susanne Herppich

Een expositie van susanne herppich in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zate..

Zeeuwse sieraden

Zierikzee

Zeeuwse sieraden die op ambachtelijke wijze worden gemaakt. De oorspronkelijke zeeuwse knoop is hierbij het uitgangspunt. Marielle overdulve ontwerpt en vervaardigt moderne zeeuw..

Gratis speurtocht Museum Bingo

Middelburg

Het zeeuws museum heeft gratis speurtochten (dagelijks). Bij de vaste collectie is de speurtocht museum bingo gemaakt die je kriskras door het museum voert. De hele familie kan m..

Tasten in het duister. Hoe een verloren van Reymerswale wordt herontdekt

Middelburg

In tasten in het duister. Hoe een verloren van reymerswale wordt herontdekt staat een 16e-eeuws schilderij centraal dat wordt toegeschreven aan de zeeuwse schilder marinus van re..

Mode- en streekdrachtzalen

Middelburg

De streekdracht van de 19e eeuw was (kleur)rijk en liet zich volop beïnvloeden door hetgeen er in de mode was. Hedendaagse ontwerpers weten al lang hoe bijzonder die streekdracht..

Ezelwandeling Noord-Beveland door polders en langs Veerse Meer

Kamperland

Wij organiseren ezelwandelingen met prachtige ezels, waaronder de zeldzame baudet du poitou (langharige reuzen-ezel) over het eiland noord-beveland. Een bijzondere wandeling van ..

Expositie Paviljoen Sluishaven

Het paviljoen waar u lekker kunt genieten van een hapje en een drankje is ook een plaats waar u kunt genieten van een mini-expositie met kleurrijk vrouwelijk schoon uit de collec..

Weekmarkt

Stavenisse

Expositie "Kruisbestuiving"

Terneuzen

Kruisbestuiving, expositie in lokaal 54 op zaterdag 1 november om 15 uur wordt de nieuwe expositie in lokaal 54 officieel geopend. De expositie, die als titel kruisbestuiving hee..

Hartekreten (eindejaarsshow) - Maikel Harte

In het dagelijks leven verdient hij de kost als advocaat, maar ieder jaar maakt maikel harte in december tijd vrij voor zijn grote passie: cabaret. Ook in 2014 brengt hij weer ee..

Land van over zee

Middelburg

Theaterproductiehuis zeelandia brengt met land van over zee een toneelstuk over een relatie op afstand: moeder anna blijft verpauperd achter in zeeland, haar dochters gaan op zoe..

The Tale of the Princess FiZi de Weverij

Zierikzee

Japan, 2013, 137 minuten, animatie. Regie: isao takahata. Stemmen: aki asakura, kengo kora.een kinderloze bamboesnijder ontdekt op een dag een duimgroot prinsesje in een magisch ..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..

Grafiektentoonstelling 'INDRUK'

Terneuzen

November: maand van de kunstuitleen zaterdag 1 november: druksessie door jorien brugmans met uniek cadeau voor nieuwe leden. een huis vol grafiek! Van zaterdag 1 november t/m z..

Land van over zee, Stadsschouwburg

Middelburg

Land van over zeeland van over zee gaat over een relatie op afstand.er gaapt een oceaan tussen de twee werelden: moeder anna blijft verpauperd achter in zeeland, haar dochters ga..

Intocht Sinterklaas Hulst

Hulst

De gezellige tijd van sinterklaas is er weer. Van 16 november t/m 6 december zijn er allerlei leuke activiteiten rondom sinterklaas in hulst vestingstad. De intocht 16 november i..

Huis van Sinterklaas

Hulst

Op zaterdag 15 november gaat het huis van sinterklaas open. Alles is in gereedheid gebracht om de goedheiligman te verwelkomen. Het 's landshuis zal zijn residentie zijn van waar..

lezing Stichting I.S.I.S. Raja Yoga van het reïncarnerende kind

Middelburg

Lezing van stichting i.s.i.s. Over ‘rāya-yoga opvoeding van het reïncarnerende kind’ we geven onze kinderen in hun opvoeding belangrijke lessen mee. Daarmee bepalen wij de richti..

Expositie 'van Westkapelle tot Antwerpen'

Westkapelle

Op 1 november jl. Was het 70 jaar geleden dat in het kader van de slag om de schelde, de landing bij westkapelle en vlissingen plaats vond. In de navolgende felle gevechten hier ..

Sin City 2 in 't Beest

Goes

In dit deel verweeft miller zijn klassieke verhalen met nieuwe. Bekende koelbloedige personages als nancy, dwight en marv keren terug en kruizen paden met de meest beruchte bewon..

Men’s and Ladies Night bij Hairstyling Hélène

18.00 uur men’s and ladies night bij hairstyling hélène, oranjeplein 14 in stellendam. De toegang is gratis.

Weekmarkt Sommelsdijk

8.00-15.00 uur weekmarkt op de voorstraat in sommelsdijk. Deze markt is een begrip, en niet meer weg te denken uit de dorpsgemeenschap sommelsdijk. Er wordt niet alleen gekocht, ..

Handwerk

Middelburg

In handwerk nodigt het zeeuws museum ontwerpers en vakopleidingen uit om aan de slag te gaan met ambachtelijke technieken. De meest gespecialiseerde ambachtslieden dragen zorg vo..

Land van over zee

Middelburg

Land van over zee is een toneelstuk dat gaat over een relatie op afstand. De moeder blijft in zeeland, terwijl haar dochters naar amerika gaan, op zoek naar vruchtbare grond, hun..

Stillevens komen tot leven

Zierikzee

Kunstenaar dirk bal exposeert zijn stillevens in olieverf op doek en zijn bronzen beelden. Voor meer informatie zie : www.galeriehetmoment.nl

Fruitteeltmuseum - 'In de Aanbieding"

Kapelle

Deze tentoonstelling is samengesteld met reclamemateriaal uit ons depot. wij willen laten zien hoe fruit wordt en werd gepropageerd. Het belooft een kleurrijke tentoonstelling t..

Workshop Kerst boltaartje

s-Gravenpolder

We gaan een 15 cm boltaartje doorsnijden en vullen met jam en vanillecreme. Daarna gaan we de taart bekleden met de door jezelf gekleurde marsepein. Om de taart af te maken versi..

Meditatie avond

Middelburg

Vanavond is er om de week op woensdag avond. de meditatieavonden worden gegeven in een groep van max 12 mensen. De sfeer is vrij en ongedwongen en inmiddels uitgegroeid tot een ..