ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 3.710 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Gratis speurtocht Museum Bingo

Middelburg

Het zeeuws museum heeft gratis speurtochten (dagelijks). Bij de vaste collectie is de speurtocht museum bingo gemaakt die je kriskras door het museum voert. De hele familie kan m..

Tasten in het duister. Hoe een verloren van Reymerswale wordt herontdekt

Middelburg

In tasten in het duister. Hoe een verloren van reymerswale wordt herontdekt staat een 16e-eeuws schilderij centraal dat wordt toegeschreven aan de zeeuwse schilder marinus van re..

Bioscoopagenda

Mode- en streekdrachtzalen

Middelburg

De streekdracht van de 19e eeuw was (kleur)rijk en liet zich volop beïnvloeden door hetgeen er in de mode was. Hedendaagse ontwerpers weten al lang hoe bijzonder die streekdracht..

Ezelwandeling Noord-Beveland door polders en langs Veerse Meer

Kamperland

Wij organiseren ezelwandelingen met prachtige ezels, waaronder de zeldzame baudet du poitou (langharige reuzen-ezel) over het eiland noord-beveland. Een bijzondere wandeling van ..

Op Reis

Veere

Wat betekende ’op reis gaan’ in de eerste helft van de vorige eeuw voor de inwoners van het geïsoleerde zeeuwse eilandenrijk? de tentoonstelling op reis neemt u mee naar de tijd..

Winterwandeling vanuit de De Vossenkuil

Oud-Vossemeer

Wandelen in de winter. Er wordt gewandeld over de brug richting nieuw vossemeer st. Philipsland om daar te genieten van de mooie natuurgebieden in de winter en de uitgestrekte la..

MAGIC WORLD - Magic Tools en Nicolas Provost

Vlissingen

De donkere wintermaanden in vlissingen worden doorbroken door door de kunstenaars van magic tools en nicolas provost. Magic – tools transformeren zaal 1 in willem3 tot een magisc..

Jörgen Rayman & Brainpower 'Twee-eiig'

Zierikzee

Raymann en brainpower hebben veel gemeen, terwijl zij uit verschillende werelden komen. Raymann opgegroeid in suriname, economie gestudeerd en in de 'witte' wereld van het cabare..

Aemstie Alive Sportcentrum Westerschouwen

Burgh-Haamstede

10 jarig jubileuk voor een heerlijk avondje uit! Met onder andere jeroen van der boom met zijn band, de 12-koppige edwin evers band, de beste band van nederland die de hits uit d..

Aemstie Alive Kids Party Sportcentrum Westerschouwen

Burgh-Haamstede

De grote theatermusical van van hoorne met de sterren maud mulder en geert hoes in de hoofdrollen : sneeuwwitje en de zeven dwergende winnaars van de playbackshow van burgh-haams..

Openstelling bezoek Korenmolen d'Arke

Oostkapelle

In  oostkapelle staat aan de noordweg korenmolen “d’arke”. Deze ronde stenen stellingmolen dateert uit 1858 en is nog steeds in bedrijf. Vrijwel iedere zaterdag draait de molen e..

Biljarttoernooi de Grote Prijs

Wissenkerke

Voor de 26e keer strijden 72 biljarters om de ereplaatsen op het podium. Weekdagen vanaf 19.30 in het weekend vanaf 11.00 uur. In hcr de kroon.

Handwerk

Middelburg

In handwerk nodigt het zeeuws museum ontwerpers en vakopleidingen uit om aan de slag te gaan met ambachtelijke technieken. De meest gespecialiseerde ambachtslieden dragen zorg vo..

Het spookhuis van Veere

Veere

Vanaf zaterdag 1 november 2014 vormt historisch museum de schotse huizen het decor voor een bijzondere expositie. Freelance fotograaf karin den boer brengt een oude zeeuwse sage ..

Fruitteeltmuseum - 'In de Aanbieding"

Kapelle

Deze tentoonstelling is samengesteld met reclamemateriaal uit ons depot. wij willen laten zien hoe fruit wordt en werd gepropageerd. Het belooft een kleurrijke tentoonstelling t..

Weekmarkt

Goes

De markt op dinsdag heeft allerlei kramen, op zaterdag is er een groente fruit en bloemenmarkt.

Groente- en fruitmarkt Middelburg

Middelburg

Elke zaterdag, groente en fruitmarkt op de markt, 8.30 – 16.00 uur

IJsbaan Zierikzee

Zierikzee

Ook in 2015 zal er weer een ijsbaan in zierikzee aanwezig zijn. De locatie is wederom het prachtige havenplein. Van 30 januari tot en met 22 februari 2015 is er van alles te doen..

Weekmarkt

Wemeldinge

Scheldeblues 2015

Vlissingen

Op 15 januari zal de 6e editie van scheldeblues plaats vinden in het arsenaaltheater te vlissingen met optredens van o.a. mike morgan (usa) with little steve & the big beat (nl),..

Galerie Anna Blom Art - Feest

Zierikzee

Een zeeuws feestje > charlotte beunders verbeeldt met haar verborgen schoonheid de zeeuwse mosselhangcultuur. Haar uniek gemengde techniek is ook nog eens een feest voor het oog...

Toneelvoorstelling Chez Dolly Encore

Hulst

Het wel en wee in een nachtclub: ‘chez dolly’, waarin zich allerlei komische en minder komische zaken afspelen. Uit het leven gegrepen, eigentijds en een verhaal waarbij, naar we..

Winterexpositie

De ouverture heeft op veler verzoek zijn eerste wintertentoonstelling. Er zal werk getoond worden van de nieuwe parels in het kunstenaarscollectief kunstenaars die later in het j..

Scheldeblues

Vlissingen

Op zaterdag 31 januari 2015 vindt de 6e editie van scheldeblues plaats in het arsenaaltheater in vlissingen. bands die spelen zijn: '56 slapback (b) the blue clay (nl) laurence ..

Van Tuus; prachtige Zeeuwse Schilderië

Goes

Van tuus. Naar aanleiding van de oproep 'museum zoekt schilderij' hebben een aantal vrienden van het museum hun schilderijen aangeboden om deze te exposeren. Dit heeft geleid tot..

Borduren, maar dan anders

Goes

In het museum zijn een aantal borduurlappen te zien van geertje westra. Geertje westra staat bekend om haar bijzondere ontwerpen, improvisatietechnieken en gebruik van vele versc..

Blaauwe Steen Flashback-avond

Goes

Een avond terug in de tijd. De blaauwe steen: in de jaren ‘80 een begrip in goes en omstreken; waar de punker gemoedelijk naast de man in pak zijn biertje stond te drinken. Deze ..

Song from the Forest, FiZi - De Weverij

Zierikzee

Als jongeman raakte de amerikaanse louis sarno gefascineerd door een lied op de radio. De bron van het geluid vond hij bij de bayaka, een pygmee-stam van jagers en verzamelaars i..

De Zeeuwse muzikanten en Scharretjoe

Vlissingen

Optreden van de zeeuwse muzikanten samen met smartlappenkoor scharretjoe. Er wordt een veelzijdig repertoire gespeeld van onder meer populaire en klassieke composities, instrumen..

Themaconcert muziekvereniging Euterpe

Heinkenszand

Themaconcert euterpe de fanfare van muziekvereniging euterpe nodigt u op zaterdag 31 januari en zondag 1 februari uit voor een bal masqué. Tijdens dit bal waant u zich in een spi..

toneelstuk 'Schaduwen', een mooi stuk over Afasie

s-Heer Hendrikskinderen

Schaduwen schaduwen is een toneelstuk over liefde. Onbaatzuchtige liefde. Prachtige ontroerende scènes en heftige dialogen wisselen elkaar af. Dit stuk is geschreven door marti..

Winterwandeling

Oud-Vossemeer

Wandel sport club vosmeer organiseert haar tweede winterwandeling 31 januari 2015 de afstanden en startijden zijn, 25 km van 09.00 uur -10.30 uur 15 km 09.00 uur – 11.00 uur ..

Workshop houden van jezelf Zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 2015

Goes

Workshop houden van jezelf zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 2015 in 't westlicht in goes ik hou van mijzelf! waarom tref ik altijd de verkeerde partner? waar..

Linedance avond Mae-uku Zaterdag 31 januari 2015

Oost-Souburg

Is line-dance ook uw hobby en heeft u zin in een gezellig avondje uit ? Kom dan naar onze dansavond op zaterdag 31 januari. Er wordt gedanst op diverse muziekstijlen.

Spetterdisco in zwembad 't Zuiderdiep

19.30-22.00 uur spetterdisco voor jongeren van 9 t/m 15 jaar in zwembad ’t zuiderdiep, zuiderdiepstraatweg 4 in stellendam. Tijdens de disco verzorgt een dj activiteiten om uit j..

Expositie Peter Brounts

Vlissingen

Een expositie van schilderijen van peter brounts in de herberg in vlissingen. Op deze expositie vindt u vele werken in olieverf en matafbeeldingen van vlissingen, schepen en medi..

CD presentatie - The Old World - Herman Brock Jr - Porgy & Bess

Terneuzen

Herman brock jr. - the old world - cd / lp release party met: herman brock jr & the brockettes the blue grass boogiemen the revenuers a.k.a. Brock's blue grass bunch herman brock..

Dance to the Music

Vlissingen

Op zaterdag 31 januari organiseren muziekvereniging onda nieuwland en balletschool suzanne de jong het muziek-dansspektakel dance to the music. het evenement vindt plaats in de s..

Dialoogwandeling 31 januari

Oostkapelle

A&j coaching a&j coaching is een kleinschalig coaching bureau. Wij werken vanuit huis en maken wandelingen op maat. naast individuele coach wandelingen organiseren wij in de toe..

Bal Masqué

Heinkenszand

De fanfare van muziekvereniging euterpe nodigt je uit voor een bal masqué. Tijdens dit bal waan je je in een spiegelzaal in de 17de / 18de eeuw . Je wordt meegenomen op een fanta..

Een persoonlijk universum

Terneuzen

Nieuwkomer: maurits ippel een persoonlijk universum donderdag 15 januari t/m zaterdag 28 februari 2015 sinds een aantal jaren start de kunstuitleen terneuzen het jaar met een nie..

Dialoogwandeling. 31 Januari

Serooskerke (W)

A&j coaching a&j coaching is een kleinschalig coaching bureau. Wij werken vanuit huis en maken wandelingen op maat. naast individuele coach wandelingen organiseren wij in de to..

Dialoogwandeling. 31 Januari

Serooskerke (W)

aanvang 13.00 uur einde ongev. 14.30 uur waar? Start parkeerplaats kasteel westhove kosten €8,00 incl. Evaluatie, koffie/thee a&j coaching is een kleinschalig coaching bureau..

Dialoogwandeling

Serooskerke (W)

Dialoogwandeling 31 januari aanvang 13.00 uur einde ongev. 14.30 uur waar? Start parkeerplaats kasteel westhove kosten €8,00 incl. Evaluatie, koffie/thee a&j coaching is een ..

Nieuwjaarsparty

Middelburg

Dansavond voor jong en oud

Inloopdagen

Goes

Voor valentijnsdag of een andere leuke gelegenheid een mooi kado? Kom naar de inloopdag in onze studio te goes! liefde voor je man, je vrouw, je zus, je kind, je oma of opa.... A..

workshop cyanotype

Terneuzen

Cyanotypie is één van de eenvoudigste edele fotografische methodes. Het is bovendien goedkoop, ongevaarlijk en vooral erg leuk om te doen. Het stamt uit de tijd van de engelse we..

Dialoogwandeling

Serooskerke (W)

Dialoogwandeling 31 januari aanvang 13.00 uur einde ongev. 14.30 uur waar? Start parkeerplaats kasteel westhove kosten €8,00 incl. Evaluatie, koffie/thee a&j coaching is een ..

Dansavond OVA

s-Gravenpolder

Ontspanningsvereniging 'amicitia' (ova) organiseert weer een dansavond in het dorpshuis 'ons dorpsleven'. een mooie gelegenheid om de pas aangeleerde danspassen van dansles nog e..

Kijkdag Kunst en Antiekveiling Middelburgs Veilinghuis

Middelburg

- kunst en antiekveiling middelburgs veilinghuis veiling : maandagavond 2 februari 2015 om 19:00 kijkdagen : za 31 januari 12:00 tot 17:00 zo 1 februari 13:00 tot 17:00 ..

Concert orkest de Zeeuwse Muzikanten , Marcel Minet en koor Scharretjoe.

Vlissingen

Op zaterdag 31 januari, aanvang 19.30 geven het orkest de zeeuwse muzikanten, zanger marcel minet en het smartlappenkoor scharretjoe samen een concert. Het belooft e en heel ve..

Herdenking Watersnood 1953

Nieuwerkerk

In  nieuwerkerk wordt de herdenking op zaterdag 31 januari gehouden. De start is om 11.00 uur op de begraafplaats aan de burgemeester van veenstraat.

Bij de “Kiekkast”, een schilderij van Piet Rijken (1915-2001)

Oostkapelle

De 100ste geboortedag van piet rijken was voor preparateur en oud directeur van het zeeuws biologisch museum wim phaff aanleiding om de originele kiekkast in ere te herstellen en..

Open lade verkoop in galerie Hans Dolieslager

11.00 uur open lade verkoop in galerie hans dolieslager, pieterstraat 22-24 in goedereede. Meer info www.hansdolieslager.nl. 

workshop cyanotype

Terneuzen

Cyanotypie is één van de eenvoudigste edele fotografische methodes. Het is bovendien goedkoop, ongevaarlijk en vooral erg leuk om te doen. Het stamt uit de tijd van de engelse we..

Literair cafe in Oude-Tonge

Er is weer een nieuw jaar aangebroken, 2015 en dat betekent dat de reizende dichters weer naar een nieuwe locatie getrokken zijn na een literair jaar in stad a/h haringvliet. dit..

HOMMAGE #1

Goes

Tentoonstelling in w45 over kunstenaars die in de bevelanden gewoond en/of gewerkt hebben, t.w. Anton beijsens klaas boonstra hens van der spoel

Theo van Teijlingen toont als troubadour zijn tonen!

Vlissingen

Theo van teijlingen toont als troubadour zijn tonen! op zaterdag 31 januari a.s. Treedt theo van teijlingen op in de herberg. Met zijn stem, een gitaar, een koffer met attribute..

rommelmarkt

Heinkenszand

In de sporthal de stenge wordt op 31-1-2015 rommelmarkt gehouden de plaats is heinkenszand

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..

Dansavond met Dj Peter

s-Gravenpolder

Zaterdag 31 januari draait de goese dj "dj peter" weer de dansplaatjes op de dansavond van o.v.a in zaal "ons dorpsleven" te s,gravenpolder.de hele avond kan er weer gedanst word..

dagje naar de zwarte markt in Beverwijk

Vlissingen

Hallo allemaal, de doordouwers gaan op veler verzoek weer een dagje naar de zwarte markt in beverwijk en wel op zaterdag 14 maart aanstaande. de bazaar bestaat uit ruim 2.200..