ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 7.944 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Weekmarkt

Zierikzee

Iedere donderdag  9.00 - 16.00 uur met een selectie van versproducten, bloemen en planten, vis, noten en kaas, kleding, kaarten, etc.  aansluitend koopavond tot 21.00 uur.

Dian Liesker, Podium De Weverij

Zierikzee

aanvang  20:15 uur. In ‘ik blijf verdomme hier!’ bindt dian met vrolijk snijdende humor de strijd aan met het toenemende assertiviteitsniveau in de samenleving in het algem..

Bioscoopagenda

J.H. Schorer, eerste Gouverneur des Konings in Zeeland

Middelburg

In het zeeuws archief is binnenkort de expositie ‘j.h. Schorer, eerste gouverneur van zeeland’ te zien in het kader van ‘2014 – 200 jaar provincie zeeland’. In 1814 wer..

Chabot aan zee- De Zeeuwse landschappen van Henk Chabot

Domburg

Begin 20e eeuw wordt domburg een van de belangrijkste kunstenaarsdorpen van nederland. Bekende schilders als jan en charley toorop en piet mondriaan strijken er neer. Ze komen af..

Sportvissen op de Westerschelde

Breskens

Vooral in het najaar, winter en voorjaar organiseren we vele sportvistochten. Er is dan voor zowel de gevorderde als de beginnende sportvisser iets te vangen. Mensen die het nog ..

Weekmarkt

Kleine warenmarkt met 9 kramen

Weekmarkt Middelburg

Middelburg

Elke donderdag, gezellige weekmarkt op de grote markt van middelburg midden in het centrum.

Weekmarkt

Oud-Vossemeer

Kleine warenmarkt

Weekmarkt

Heinkenszand

Film: De Baby

Documentaire over de geschiedenis van de nederlandse onderduikbaby anneke, die na 65 jaar geconfronteerd wordt met haar beladen verleden.in 1942 wordt de joodse baby anneke door ..

Fototentoonstelling Schipbreuk, Bunitesa di Dekadensia

Vlissingen

Fototentoonstelling schipbreuk, bunitesa di dekadensia. Oftewel: schoonheid van verval. Zowel curacao als vlissingen is verweven met de zee. De op curacao woonachtige fotografe m..

Open tuin

Oostkapelle

Voorjaarstuin in oostkapelle. In de intieme tuinkamers heb ik steeds andere kleurschema’s toegepast om u te verrassen. Zo heeft de voortuin een vrolijke uitstraling met rode en..

Digitaal inloopspreekuur

Vlissingen

Bibliotheek vlissingen organiseert een digitaal spreekuur. Voor iedereen met vragen over digitale media of digitale apparatuur. De toegang is gratis. wil je met een beetje hulp b..

Expositie Cisca Dek, Frans Dingemanse, Elsbeth Rijken, Frida van Overbeeke

Grijpskerke

Wisselende exposities van exposanten uit binnen- en buitenland met daarbij concerten, lezingen, workshops en literaire evenementen.

Expositie 'Dan liever naar Domburg'-Duingalerie

Domburg

Een expositie van henk vierveijzer in de duingalerie domburg 'dan liever naar domburg'.

Beweging en Verstilling

Grijpskerke

Frans dingemanse, aquarellen - elsbeth de kuijper, schilderijen - frida van overbeeke, brons, keramiek, glas - en anderen

Openingstentoonstelling

Terneuzen

Op 8 maart om 15 uur wordt in de nieuwstraat 54 in terneuzen de nieuwe galerie annex kunstcafe lokaal 54 geopend door de burgemeester van terneuzen, de heer lonink. Gelijktijdig ..

Tentoonstelling ‘Kind aan de ketting’

Middelburg

Kind aan de ketting besteedt aandacht aan kinderen in slavernij, vroeger en nu. Een bijzondere tentoonstelling van het ninsee, het nationaal instituut nederlands slavernijverlede..

James Cauty – The Aftermath Dislocation Principle

Vlissingen

Een overweldigende installatie, die aan het denken zet over vrijheid. "the aftermath dislocation principle” van james cauty ziet eruit als een verwoest, verlaten, vernietigd en..

MAURICE BOGAERT - THE APARTMENT

Vlissingen

The apartment is een architectonische reconstructie uit een film van roman polanski. Loop door de opeenvolgende ruimtes, neem de rol van de camera over en maak je eigen verhaal.

INGRID SILIAKUS

Vlissingen

Architectonische hoogstandjes gemaakt van papier waarin m.c. Escher werkelijkheid wordt. Houd onze website www.cultuurwerf.nl in de gaten want ingrid komt workshops geven.

Tussenruimte

Middelburg

Cbk zeeland toont van 6 april t/m 16 mei 2014 recent werk van guido lippens die dit jaar 75 wordt. Op zijn beurt nodigde lippens de jonge kunstenaar niels broszat uit. In zijn we..

Brocante markt / en meer

Vrouwenpolder

In een schuur op camping hofstede elzenoord organiseert bric & brac dit jaar de brocante markt / en meer. met verkoop van o.a. Brocante spullen, creatief, hobby, tassen, ketti..

Tentoonstelling 'OVERKANTEN'

Terneuzen

Solo-expositie ‘overkanten’ adri geelhoed in de kunstuitleen terneuzen.opening vrijdag 14 maart om 16.30 door andré van der veeke  adri geelhoed (1957, nieuwdorp) toont twe..

DigiDesk / Digitaal inloopspreek uur

Vlissingen

Vragen over je laptop, pc, smartphone, tablet, e-reader of sociale media? Kom naar digidesk: een gratis inloopspreekuur in de bibliotheek voor leden en niet-leden. wil je met ee..

Oranjeconcert

Sint Annaland

Persbericht op d.v. Donderdag 24 april 2014 wordt er een oranjeconcert georganiseerd in hervormde kerk te sint-annaland met medewerking van de urker mans formati..

Jan Willem Hament exposeert

Kapelle

De 'vader' van leuntje en merien exposeert met zijn werken bij bas & mar de jager b.v. Tijdens de openingstijden kan je de schitterende afbeeldingen bewonderen die je steeds vake..

For Sail Paas Boatshow

10.00-17.00 uur for sail paas boatshow, steiger k in marina port zélande, ouddorp. Ca. 50 gebruikte zeiljachten te bezichtigen in de prijsklasse vanaf € 50.000,-. Toegang is g..

Interview Jan Vantoortelboom in Bibliotheek Goes

Goes

Interview jan vantoortelboom over zijn boek 'meetser mitraillette' in bibliotheek goes om 20.00 uur. 

Expositie Tijdloze Actualiteit

Sluis

Tijdloze actualiteit" een bijzondere en unieke combinatie toont in deze expositie hun werk: peete van spankeren (fotografie) en mieke selleslagh (keramiek) fotograaf peete van sp..

Kleurstapeling

Middelburg

Gebouwen worden gestapeld. Met baksteen per laag. Of per verdieping. Of zo men wil met functies. De lucht in, net als ooit de toren van babel. Architekten van de eenentwintigste ..

Wandelen door cultureel Ellewoutsdijk

Ellewoutsdijk

De gemeente borsele organiseert tijdens de nationale sportweek diverse sportieve activiteiten en de seniorenraad haakt hierbij aan. Sportieve cultuurliefhebbers kunnen de zogenaa..

Theaterloods-B: De Draad

Goes

Een kort toneelspel voor een zeeuwse moeder en een militair in de eerste wereldoorlog plaatst duitsland een elektrische barrière van 2000 volt langs de grens van zeeuws vlaander..

Filmhuis: The selfish giant

Goes

(clio barnard, uk, 2013, 93 min) arbor, 13 jaar, en swifty, zijn beste vriend, leven aan de rand van de maatschappij en zijn beiden geschorst van school. Ze ontmoeten kitten, ee..

Schot in de Roos

Hulst

Schutterijen van de middeleeuwen tot heden. Prijs vanaf € 1

Dicht op de huid - Zeeuwse Bibliotheek

Middelburg

In het keramisch werk van willy neve speelt de structuur van het oppervlak van de klei een belangrijke rol. Niet alleen in de sobere, krachtige vormgeving, maar ook in de ‘huid..

Mary Remijnse - Zeeuwse Bibliotheek

Middelburg

Een verhalenverteller - filmisch fotograaf & fotografisch filmmaker - dat typeert mary remijnse. Met mooie beelden een intrigerend verhaal vertellen, daar ligt haar passie.naast ..

Klein en bijzonder. Bijzonder klein - Zeeuwse Bibliotheek

Middelburg

De zeeuwse bibliotheek bezit een grote verzameling miniatuurboekjes en kleine drukwerkjes.in de schatkamervitrine op de eerste verdieping is een selectie uit deze collectie van d..

Digitaal inloopspreekuur - Bibliotheek Vlissingen

Vlissingen

Digitaal inloopspreekuur in de bibliotheek vlissingen om 14.00 uur.  voor iedereen met vragen over digitale media of digitale apparatuur. Gratis toegang. 

Tablet Café in de Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen

Terneuzen

Leren en delen! Heb je een ipad of een ander tablet, en wil je graag wat tips en trucs opdoen? Dat kan tijdens het tablet café in de bibliotheek.het tablet café is geschikt voo..

Tablet Café in de Bibliotheek Oosterschelde

Goes

Leren en delen! Heb je een ipad of een ander tablet, en wil je graag wat tips en trucs opdoen? Dat kan tijdens het tablet café in de bibliotheek.het tablet café is geschikt voo..

Fiks je blik

Heinkenszand

Suffe tutten organiseert ‘fiks je blik’ suffe tutten organiseert ‘fiks je blik’ op donderdagavond 24 april organiseert suffe tutten een workshop ‘fiks je blik’. Een..

Zeeland zet KANT in beeld in de Meestoof

De kracht van het museum ‘de meestoof’ ligt óók in de jaarlijkse wisseltentoonstellingen. De meestoof is altijd weer anders.zeeland zet kant in beeldin samenwerking met 3 a..

Lezing het Ware Gelaat

Middelburg

Lezing -het ware gelaat- icoon met het heilige gezicht van laon, tempera op paneel, kathedraal van lao..

Wandelen door cultureel Ellesdiek

Ellewoutsdijk

Op sportieve wijze de cultuur van ellesdiek beleven.... de gemeente borsele organiseert tijdens de nationale sportweek diverse sportieve activiteiten en de seniorenraad haakt hie..

Open Atelier en Beeldentuin

Burgh-Haamstede

Atelier en beeldentuin van danielle orelio zijn tijdens de paasweek te bezoeken van 18 t/m 27 april. 25 april: demonstratie door - tina: het omzetten van sieraden met een emot..

b&b apartement de nieuwe stal

Scherpenisse

Mooi en sfeervol appartement. Als u houd van rust ruimte water en natuur, bent u bij ons aan het goede adres. Op loopafstand van strand natuurgebied en restaurants. Mooie fietsro..

Meester van der Heijdengroeve Nieuw-Namen

Het is eigenlijk een goed verborgen schat: de meester van der heijdengroeve in nieuw-namen. In dit zeeuwse dorp, verscholen in een klein bosje achter de kerk, is het oudste stukj..

Fietsen langs de historische inlagen aan de Zuidkust van Schouwen-Duiveland

Zierikzee

Fiets mee met natuurmonumenten, langs de inlagen en karrenvelden van de zuidkust van schouwen en langs het nationaal park oosterschelde. De openheid van dit gebied is een heerlij..

Beklimming Sint Lievensmonstertoren (Dikke Toren)

Zierikzee

De toren beheerst het stadssilhouet van zierikzee. In 1454 werd begonnen met de bouw van de toren die vrijstaand gebouwd werd naast de bijbehorende gotische kerk, die helaas in 1..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pr..

Saartje's Theetuin in Ellewoutsdijk

Ellewoutsdijk

Saartje's theetuin is ook geopend tijdens de cultuurwandeling van 12.00u.-17.00u. Wandel de zeeuwse riempjesroute en kom bij ons genieten van een kopje koffie, thee of frisdrank ..

HZ High Tech Tea

Vlissingen

Op donderdag 24 april 2014 is het girlsday 2014! Wil jij meer weten over technische hbo-studies? En wil je weten welke mooie toekomstmogelijkheden je hebt in techniek? Dan is de ..

baby/kinderkledingbeurs

Yerseke

Heel veel mooie baby en kinderkleding zeker zo,n 500 stuks voorjaar en zomer , merken en geen merken, maar alles in prima staat , sommige als nieuw en nieuw in alle maten , ..

Sacrale Dans

Goes

Sacraal dansen beoogt het bevorderen van harmonie tussen lichaam, ziel en geest dansdocente jacqueline van der haar geeft vanaf donderdagavond 12 september maandelijks een works..

Buigen voor Oranje - Scheldetheater

Terneuzen

In buigen voor oranje neemt nel kars het publiek in dit koninklijke jaar mee naar den haag, paleis noordeinde in het jaar 1927. Voor de 18e verjaardag van kroonprinses juliana ..

gaan naar de grootste brocante markt van Europa

Vlissingen

De doordouwers hallo allemaal, de doordouwers gaan naar de grootste brocante markt van europa en wel op zaterdag 6 september aanstaande. deze markt vindt plaats in de stad lil..