ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 6.981 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Doortje Doezel de Goudvis Held

Sint Maartensdijk

Dit wordt wel een hele bijzondere belevenis! de voorstelling wordt namelijk gespeeld in een mobiel theater, een zogenaamde theaterwagen (max. 40 zitplaatsen). Deze theaterwagen, ..

Gratis speurtocht Museum Bingo

Middelburg

Het zeeuws museum heeft gratis speurtochten (dagelijks). Bij de vaste collectie is de speurtocht museum bingo gemaakt die je kriskras door het museum voert. De hele familie kan m..

Bioscoopagenda

Mode- en streekdrachtzalen

Middelburg

De streekdracht van de 19e eeuw was (kleur)rijk en liet zich volop beïnvloeden door hetgeen er in de mode was. Hedendaagse ontwerpers weten al lang hoe bijzonder die streekdracht..

Ezelwandeling Noord-Beveland door polders en langs Veerse Meer

Kamperland

Wij organiseren ezelwandelingen met prachtige ezels, waaronder de zeldzame baudet du poitou (langharige reuzen-ezel) over het eiland noord-beveland. Een bijzondere wandeling van ..

Emilia Kirovae Tzigani in Luctor et Emergo

Concert tzigani & emilia kirova bestaande uit pal szomora, viool (hongarije), iulian jantea, accordeon (roemenië), ernest bangó - cymbaal en gitaar (hongarije), herman de rycke, ..

Matthäus-Passion

Aardenburg

Tweeënzestigste jaarlijkse uitvoering van de matthäus-passion van j.s. Bach in de sint baafskerk te aardenburg door musici van de nederlandse bachvereniging met internationaal ve..

Openstelling bezoek Korenmolen d'Arke

Oostkapelle

In  oostkapelle staat aan de noordweg korenmolen “d’arke”. Deze ronde stenen stellingmolen dateert uit 1858 en is nog steeds in bedrijf. Vrijwel iedere zaterdag draait de molen e..

Handwerk

Middelburg

In handwerk nodigt het zeeuws museum ontwerpers en vakopleidingen uit om aan de slag te gaan met ambachtelijke technieken. De meest gespecialiseerde ambachtslieden dragen zorg vo..

Suikerland

Nieuw- en Sint Joosland

Suikerland is een even liefdevol als genadeloos portret van drie jonge ambitieuze mensen op een keerpunt in hun bestaan. Een stuk over de twijfels, angsten, hoop en levensverwach..

Fruitteeltmuseum - 'In de Aanbieding"

Kapelle

Deze tentoonstelling is samengesteld met reclamemateriaal uit ons depot. wij willen laten zien hoe fruit wordt en werd gepropageerd. Het belooft een kleurrijke tentoonstelling t..

Van Tuus; prachtige Zeeuwse Schilderië

Goes

Van tuus. Naar aanleiding van de oproep 'museum zoekt schilderij' hebben een aantal vrienden van het museum hun schilderijen aangeboden om deze te exposeren. Dit heeft geleid tot..

Voorjaarsfair te Lewedorp

Lewedorp

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart 2015 is er weer een gezellige voorjaarsfair te lewedorp. u kunt hier terecht voor: woonacecoires voor in en om het huis, planten/bloemstukjes,..

Voorjaarsbal te Lewedorp

Lewedorp

Op zaterdag 28 maart 2015 is er weer een voorjaarsbal in dorpshuis "de zandlooper" te lewedorp. lekker onder genot van een hapje en een drankje met de voetjes van de vloer. de..

Bij de “Kiekkast”, een schilderij van Piet Rijken (1915-2001)

Oostkapelle

De 100ste geboortedag van piet rijken was voor preparateur en oud directeur van het zeeuws biologisch museum wim phaff aanleiding om de originele kiekkast in ere te herstellen en..

Vriendinnendagen Goes

Goes

In de binnenstad zijn modeshows, films, een popup market, workshops en muzikale optredens die dit koopweekend superleuk maken. Veel winkels haken in met speciale vriendinnen acti..

Anutosh

Vlissingen

Anutosh schildert het onbekende. Werelden met oerzeeën, uitvergrote microkosmos vol mysterieuze zwammen of vreemde planetenstelsels. door de suggestie van beweging en de afsnijdi..

Weekmarkt

Goes

De markt op dinsdag heeft allerlei kramen, op zaterdag is er een groente fruit en bloemenmarkt.

Weekmarkt

Wemeldinge

Groente- en fruitmarkt Middelburg

Middelburg

Elke zaterdag, groente en fruitmarkt op de markt, 8.30 – 16.00 uur

David Bowie Tribute: Echo Bowie

Vlissingen

Van space oddity tot heroes en van let’s dance tot hallo spaceboy, de muziek van living legend david bowie vormt voor velen de soundtrack van hun leven. De nederlandse band echo ..

paasfair wijkgebouw het getij te middelburg

Middelburg

28 maart 2015 paasfair. wijkgebouw het getij oosterscheldestraat 18 te middelburg. achter het gebouw op het schoolplein komen er kramen te staan en een kinderrommelmarkt. tijden..

Verkoping bij de Gereformeerde Gemeente

Bruinisse

Van 9:3 0 tot 15:00 uur .

De ronde van Bru

Bruinisse

Wielerronde elite/belofte/amateurs over 80 km en een hardloopwedstrijd over 5 en 10 km.

eetbare natuur

Middelburg

De jager verzamelaars die tot 10.000 jaar geleden leefde in het stenentijdperk ook wel paleolithicum, gebruikte de natuur als hun supermarkt. Totdat de mens ging leven van de lan..

Nationale Popquiz – de video editie!

Goes

Voor de tweede keer dit seizoen doet ‘t beest mee aan de nationale popquiz, met vragen en opdrachten gaan over de beste en slechtste muziek van de afgelopen vijf decennia. Deze k..

Grootste rommelmarkt van Zeeland

Kloosterzande

Voor de 42e keer organiseert kloortje in kloosterzande de grootste rommelmarkt van zeeland. vrijwilligers halen huis-aan-huis in het dorp spullen op die in één weekend verkocht ..

Bingo-avond

Kloosterzande

Gezellige bingo-avond voor het hele gezin. Er zijn vele leuke prijzen te winnen, waaronder een aantal gevulde boodschappentassen. De opbrengst is voor muziekvereniging kloortje e..

Jacco Ricardo

Oostburg

Jacco's lentekriebels

Mok ok eh (workshop 2 schaaltjes met Zeeuws Bont) en mok ok bie weze.

Goes

Je gaat creatief aan de slag en komt thuis met twee zeeuwse "mok ok e" schaaltjes om onder anderen te gebruiken voor babbelaars, garnaaltjes en andere zeeuwse heerlijkheden. Je k..

Zadelpijn en ander damesleed

Middelburg

Zo'n vier maanden voordat de karavaan van de tour de france in zeeland neerstrijkt, brengt het middelburgs theater aan de verwerijstraat 53 zijn eigen wielerspektakel. Onder de t..

Wisselexpositie Stadhuismuseum

Zierikzee

In het stadhuismuseum in zierikzee is van vrijdag 13 februari tot en met 30 september een bijzondere (wissel)expositie te zien met voorwerpen uit het boek de kajak van zierik een..

expositie Transparant - Toonbeeld Terneuzen

Terneuzen

De expositiewerkgroep passerelle brengt in samenwerking met toonbeeld de expositie ‘transparant’ graag onder uw aandacht. Van 23 februari tot 6 april is er werk te zien van de ku..

Wintertentoonstelling

Terneuzen

Op zaterdag 28 februari gaat in lokaal 54, na 2 maanden winterstop, het nieuwe tentoonstellingsseizoen weer van start met de opening van de wintertentoonstelling. Zoals gewoonlij..

Nieuw Open Podium bij Kom !

Sint Maartensdijk

Ze woont sinds 2005 in een monumentale boerderij bij stavenisse, en het liefst schildert ze portretten, annemiek buijs bakx exposeert met diverse werken . 

Elfkroegentocht

Terneuzen

Voor de vierde keer wordt door de terneuzense horeca-ondernemers de winter uitgewuifd met de immer gezellige elfkroegentocht. Voor het eerst is ook de vliegende hollander in het ..

Tweede hands kinderkledingbeurs

Zierikzee

Het laatste weekend van maart houdt de stichting kinderkledingbeurs zierikzee weer een 2 hands voorjaarskinderkleding beurs. De kinderkledingbeurs wordt gehouden in scholengemeen..

Toneelclub "De Klokkedieven" speelt:

Toneelclub "de klokkedieven" speelt: crisis op de camping. wij heten u van harte welkom in zaal- en partycentrum 'oostdam'! Kaarten € 9,50. Kaartverkoop bij o.a. Vvv ouddorp aan ..

Literair cafe in Oude-Tonge

14.00-16.30 uur literair café van de ‘reizende dichters’ in galerie kunstplus, dabbehof 40 in oude-tonge. Toegang is gratis.

Excursie Verdronken Land van Saeftinghe

Nieuw-Namen

Het verdronken land van saeftinghe is een buitendijkse gelegen brakwaterschor, diepe geulen doorsnijden het gebied, en brengen iedere vloed brak water mee dat het gebied grotende..

Barefoot style en mindfull running met Twan Timmermans

Breskens

Tijdstip 9.30-10.30 uur kosten €5 per les aanmelden kan per les op onderstaand mailadres het betreft hier een introductie om op een andere manier te lopen en alles wat hiermee sa..

Open atelier bij Puck Meijer

Sint Maartensdijk

Cultuurhistoricus/schilder puck meijer houdt  op  zaterdag in haar atelier open huis voor belangstellenden.

Elfkroegentocht

Terneuzen

Voor de vierde keer wordt door de terneuzense horeca-ondernemers de winter uitgewuifd met de immer gezellige elfkroegentocht. Voor het eerst is ook de vliegende hollander in het ..

workshop schilderen, narcissen in acryl

Koudekerke

Leuke workshop narcissen schilderen in acryl. Op 28 maart in atelier zeeuws genieten te koudekerke. Onder deskundige begeleiding schildert u in 2 uur een prachtig schilderij. Suk..

Leef je uit op de draaischijf

Terneuzen

Een dag werken op de draaischijf. het draaien van werkstukken op een draaischijf is bij veel mensen wel bekend. Een pottenbakker aan het werk, je hebt het vast wel eens ergens ge..

Boeken- en brocantemarkt in het Blauwe Hof

Koudekerke

Op zaterdag 28 en zondag 29 maart wordt er weer een overdekte boeken en brocantemarkt georganiseerd in het blauwe hof, breeweg 11 in koudekerke. er worden door particulieren boe..

Boeken- en brocantemarkt in het Blauwe Hof

Koudekerke

Op zaterdag 28 en zondag 29 maart wordt er weer een overdekte boeken en brocantemarkt georganiseerd in het blauwe hof, breeweg 11 in koudekerke. er worden door particulieren boe..

Workshop leef je uit op de draaischijf

Terneuzen

Een dag werken op de draaischijf. Het draaien van werkstukken op een draaischijf is bij veel mensen wel bekend. Een pottenbakker aan het werk, je hebt het vast wel eens ergens ge..

Doortje Doezel de Goudvis Held

Stavenisse

Dit wordt wel een hele bijzondere belevenis! de voorstelling wordt namelijk gespeeld in een mobiel theater, een zogenaamde theaterwagen (max. 40 zitplaatsen). Deze theaterwagen, ..

Doortje Doezel de Goudvis Held

Dit wordt wel een hele bijzondere belevenis! de voorstelling wordt namelijk gespeeld in een mobiel theater, een zogenaamde theaterwagen (max. 40 zitplaatsen). Deze theaterwagen, ..

Fossielenexcursie Het Zwin

In strandpaviljoen de zeemeeuw houdt fossielendeskundige ruud lie een presentatie over fossielen. Hierna wordt met hem op het strand naar fossielen zoals haaientanden gezocht. Aa..

Still life, FiZi, De Weverij

Zierikzee

Gemeenteambtenaar john may heeft tot taak een passende uitvaart te verzorgen voor overledenen zonder nabestaanden. Hij is perfectionistisch en verzamelt zo veel mogelijk informat..

Jubileumzangavond in Maartenskerk

Sint Maartensdijk

Zangvereniging “met hart en stem” uit sint-maartensdijk organiseert in verband met haar 25-jarig bestaan een jubileumzangavond.  tijdens deze avond zijn twee koren te beluisteren..

Bezichtiging Molen de Korenbloem

Kortgene

Molen geopend voor publiek. Geniet van het uitzicht vanaf de stelling. Molenwinkel met o.a. Allerlei soorten meel en cadeau-artikelen geopend van 11.00 tot 16.00. Meer info via w..

creatieve workshop

Goes

Kom gezellig tijdens de vriendinnendag in goes bij suffe tutten opwarmen en creatief uitpuffen. Samen met ons en mag je zeeuwse “mok-ok-e” schaaltjes maken. Twee te leuke schaal..

Theaterproductiehuis Zeelandia speelt Suikerland

Nieuw- en Sint Joosland

Suikerland is een even liefdevol als genadeloos portret van drie jonge ambitieuze mensen op een keerpunt in hun bestaan. Een stuk over de twijfels, angsten, hoop en levensverwach..

Snoeicursus steenfruit

Kwadendamme

Op zaterdag 28 maart en 11 april organiseert het fruitteeltmuseum in kapelle een cursus over het snoeien van resp. Pruimen- en kersenbomen. Tijdens de cursus wordt aandacht be..

Glitter & Glamour 28 maart - Uitvoering OKK 2015!

Wemeldinge

Zaterdagavond 28 maart is de jaarlijkse uitvoering van okk wemeldinge! De hele vereniging zal van zich laten horen: de fanfare met dirigent anton kempe, de slagwerkgroep met diri..

rommelmarkt voor jong en oud

s-Heer Arendskerke

28 maart in het heer arendhuis te 's-heer arendskerke gezellig rommelmarkt voor jong en oud toegang tot de rommelmarkt is gratis, er zijn nog een paar kramen te huur.

Straat rommelmarkt - Offenbachlaan Vlissingen

Vlissingen

bewoners van de offenbachlaan e/o houden op zaterdag 28 maart 2015 weer een straatrommelmarkt van 09.00 tot 13.00 uur. deelnemende straatbewoners zijn herkenbaar aan de ballonne..

Open monument van de maand maart

Bruinisse

Van oudheidkamer tot hedendaagse mosselvisserij. Dat vindt u in bruinisse, op het eeuwen-oude snijpunt van grevelingen, krammer en zijpe.de mossel, een zeeuws product, wordt al s..

Fancy Fair in de Maartenshof

Babbelaars, boeken, bloemen, wenskaarten, cadeautjes en sieraden er is van alles te koop. Bij klavertje vier is er een gezellig terras.

Snoeicursus Steenfruit

Kapelle

 het fruitteeltmuseum organiseert op zaterdag 28 maart en 11 april een cursus over het snoeien van resp. Pruimen- en kersenbomen. Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan o.a..

Kermis Tholen

Tholen

Voorjaarsverkoping Adullam

Stavenisse

Verkoping stichting adullam.

Tentoonstelling Balanceren tussen Zoet en Zout ,Bewaerschole

Burgh-Haamstede

Opening: zondag 22 maart door dhr. R maaskant.grenswerelduitnodiging om de wereld tussen zout en zoet te ervarener is geen heldere scheidslijn tussen zout en zoet, er ligt een we..

Suikerland

Nieuw- en Sint Joosland

In opdracht van theaterproductiehuis zeelandia schreef peer wittenbols een zwarte komedie over de doodsangst om aan het leven te beginnen. Suikerland is een even liefdevol als ge..

Ron Glasbeek, Berookte Beelden - Sinti & Roma toen en nu. Schilderijen

Middelburg

Side-event van de concerten van het requiem voor auschwitz op 1, 2 en 4 mei 2015, achtereenvolgens in zierikzee, aardenburg en middelburg. Ron glasbeek is o.a. Door ontmoetingen ..

Comedy Kitchen

Middelburg

Comedy kitchen is hèt uithangbord voor female comedy in nederland. Een knallende avond vol stand-up comedy en cabaret dóór vrouwen, vóór iedereen. Drie of vier verschillende come..

Rommelmarkt dorpshuis Hoek

Hoek

Op zaterdag 28 maart is er van 9:30 tot 12:00 uur een gratis toegankelijke rommelmarkt in het dorpshuis van hoek (naast de molen).

Buttinge kleding- en speelgoedbeurs

Grijpskerke

De beurs is op vrijdag 27 maart van 9.00-20.00 uur en zaterdag 28 maart van 9.00-13.00 uur. voorjaars-/zomerkinderkleding en schoenen vanaf maat 70 kinderspeelgoed, spelletjes, ..

Kinderkledingbeurs Heinkenszand

Heinkenszand

Binnenkort wordt er in heinkenszand weer een kinderkledingbeurs gehouden. de openingstijden van deze beurs zijn als volgt: woensdag 25 maart 9.30 - 15.00 uur en 19.00-..

David Bowie Tribute: Echo Bowie

Vlissingen

Van space oddity tot heroes en van let’s dance tot hallo spaceboy, de muziek van living legend david bowie vormt voor velen de soundtrack van hun leven. De nederlandse band echo ..

Kinderkleding- en speelgoedbeurs Kapelle!

Kapelle

Het voorjaar komt er weer aan! Op zaterdagmorgen 28 maart van 9:30 tot 11:30 hopen wij weer een 2de hands kinderkleding- en speelgoedbeurs te houden! wilt u graag uw kasten vul..

Symphosium 'Mysterie van het Heelal'

Middelburg

Symposium “mysteries van het heelal” onderwerp: donkere materie en energie een boeiende lezing door luc hendriks. natuur- en sterrenkundige van het radboud universiteit nijmeg..

Kledingbeurs - speelgoedbeurs - Buttingebeurs - Tweedehands - rommelmarkt

Grijpskerke

Buttingebeurs voorjaar 2015 vrijdag 27 maart 09.00 - 20.00 uur zaterdag 28 maart 09.00 – 13.00 uur middelburgseweg 42 te grijpskerke (zelfde locatie als woonwinkel eva & kato)..

Seadance Indoor

Buiten Zeeland

De voorjaars editie van seadance indoor op zaterdag 28 maart bij beachclub 't gorsje op de brouwersdam in ouddorp. in een ongedwongen sfeer in de beachclub zullen de seadance dj'..

Boeken- en Brocantemarkt in Koudekerke

Koudekerke

Op zaterdag 28 en zondag 29 maart wordt er weer een overdekte boeken en brocantemarkt georganiseerd in het blauwe hof, breeweg 11 in koudekerke. Er worden door particulieren boe..

Voorjaarscursus

Renesse

Voorjaarscursus "het landschap van schouwen- duiveland"het nme- centrum schouwen- duiveland geeft i.s.m. Oud boswachter dirk fluit een cursus over het landschap van ons eiland. D..

Straatrommelmarkt

Vlissingen

Bewoners van de offenbachlaan en omgeving houden op zaterdag 28 maart een straatrommelmarkt van 9.00-13.00 uur. Deelnemende straatbewoners zijn herkenbaar aan de ballonnen die vo..

Omnium orchideeënweken

Goes

Om de tropen te ontdekken hoef je niet ver van huis. Kom naar de tropische plantenwereld van omnium in goes en ervaar hoe we bomen en planten – zonder het te beseffen – gebruiken..

Landelijke jeugdmountainbike wedstrijd

Landelijke jeugdmountainbike wedstrijd in de boswachterij te westerschouwen

Fietsverhuur Zeelandfietsen voor de Bevelanden

Kapelle

Fietsverhuur - fietsreparatie - fietsverkoop met haal - en brengservice voor zuid-beveland en noord-beveland het service - center in kapelle kunt u alleen op afspraak bezoeken. ..

Axel.nl Streekproductenmarkt

Axel

Ondernemersorganisatie organiseert op zaterdag 28 maart a.s. Van 8.00 tot 16.00 h, samen met de axelse ondernemers een axel.nl streekproductenmarkt.

toneelvoorstelling Thalia

Breskens

'een streep door de rekening' is de titel van het blijspel dat in het nieuwe mfc in ghistelkerke te breskens door toneelvereniging thalia uitgevoerd zal worden. Na afloop is het ..

DOW DAG-opening speeltuin

Terneuzen

Op 28-3 begint weer het speeltuinseizoen in het oranjekwartier. Dat betekend dat we weer iedere dag open zijn! Rond de speeltuin staat sinds eind vorig jaar mooi nieuw hek. Tijd ..

Schuilplaatsen van het gemoed

Ellewoutsdijk

Met als titel ‘schuilplaatsen van het gemoed’ is er in ’t kerkje van ellesdiek te ellewoutsdijk een tentoonstelling te zien met een selectie uit het werk van anita martens-beiren..

cup-cakes en basistaart workshops

Vlissingen

Cup cakes workshops voor kinderen. schrijf u nu in. Vol = vol in 3 groepen worden de kinderen verdeeld. Zie leeftijd

basis taarten maken workshop

Vlissingen

cup cakes maken: zaterdag 28 maart 14:00 uur tot 15:00 uur en een groep van 15:00 uur tot 16:00 uur cup cakes versieren. 6 cup cakes. leeftijd 4-7 jaar. koste 5,00 € zaterd..

rommelmarkt Arendskerke

s-Heer Arendskerke

Gezellige rommelmarkt zaterdag 28 maart 2015 in het heer arendhuis torenring 46 te ’s-heer arendskerke met kraampjes voor jong en oud van 9.00 tot 12.00 entree; helemaal grat..

Cursus snoeien van steenfruit

Kapelle

Op zaterdag 28 maart en 11 april organiseert het fruitteeltmuseum in kapelle een cursus over het snoeien van resp. Pruimen- en kersenbomen. Tijdens de cursus wordt aandacht be..

High Tea, tijdens de Autismeweek, op 28 maart a.s. in Terneuzen

Terneuzen

Tijdens de autismeweek organiseren wij, van het autisme informatie centrum (aic) zeeland, een gezellige middag voor ouders en belangstellenden met thee en lekkere hapjes. De hapj..

Feestelijke opening Museum Veere

Veere

Op zaterdag 28 maart om 11.30 uur opent burgemeester van veere rob van der zwaag het nieuwe ‘museum veere’ voor het publiek. Het museum bundelt de krachten van twee historische g..

Veeristen en Veerse Joffers, documentaire en tentoonstelling

Veere

Verhalen op zolder

Goes

Verhalencollectief 'de gouden tak' bestaande uit vier rasvertellers (m/v) komt naar goes en vertelt sprookjesachtige en spannende verhalen. Dit wordt afgewisseld met muzikale bij..

Schuurverkoop 2e hands spullen Domburg

Domburg

Op zaterdag 28 maart staan de deuren van de schuur open. Er is vanalles 2e hands te koop. ook zijn er tassen te koop die gemaakt zijn van oude spijkerstof / stropdassen. er zal..

Bruidsbeurs

Koudekerke

Op zaterdag 28 maart is er een trouwbeurs met de naam de trouwbeleving. in golden tulip hotel westduin te koudekerke word een gezellige bruidsbeurs gehouden voor bruidsparen. er..

Training Persoonlijk Leiderschap

Ellewoutsdijk

Tweedaagse training persoonlijk leiderschap we willen graag dat anderen ons aardig vinden. We werken hard, doen enorm ons best. we passen ons aan. En soms weten we beter voor e..

Mysteries in het Heelal

Middelburg

Donkere materie en energie in het heelal een boeiende lezing door luc hendriks natuur - en sterrenkundige aan de ratboud universiteit nijmegen. 28 maart; aanvang 14.00 uur klove..

Schuilplaatsen van het gemoed

Ellewoutsdijk

Met als titel ‘schuilplaatsen van het gemoed’ is er in ’t kerkje van ellesdiek te ellewoutsdijk een tentoonstelling te zien met een selectie uit het werk van anita martens-beire..

Dansavond OVA

s-Gravenpolder

Ontspanningsvereniging 'amicitia' (ova) organiseert weer een dansavond in het dorpshuis 'ons dorpsleven' een mooie gelegenheid om de pas aangeleerde danspassen van dansles nog ee..