ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 7.492 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

4e Tulpenwandeltocht

Aan de hand van de locaties van de tulpenvelden rond middelharnis en stad aan ’t haringvliet worden gevarieerde routes door polders en over dijken uitgezet, van 10 km, 17,5 km, 2..

Mode- en streekdrachtzalen

Middelburg

De streekdracht van de 19e eeuw was (kleur)rijk en liet zich volop beïnvloeden door hetgeen er in de mode was. Hedendaagse ontwerpers weten al lang hoe bijzonder die streekdracht..

Bioscoopagenda

Ezelwandeling Noord-Beveland door polders en langs Veerse Meer

Kamperland

Wij organiseren ezelwandelingen met prachtige ezels, waaronder de zeldzame baudet du poitou (langharige reuzen-ezel) over het eiland noord-beveland. Een bijzondere wandeling van ..

Balletstudio Free in De Mythe

Goes

Fantasie en licht zijn de ingrediënten voor de jubileumvoorstelling van balletstudio free. Dertig jaar geleden opende balletstudio free haar deuren en nog steeds staan er gedreve..

Southern Stars Theatre Company

Zierikzee

Een wervelende show met afwisselende authentieke live muziek uit het zuiden van de usa, doorweven met top dans performances van wereldklasse!geniet van de welbekende songs van ke..

Openstelling bezoek Korenmolen d'Arke

Oostkapelle

In  oostkapelle staat aan de noordweg korenmolen “d’arke”. Deze ronde stenen stellingmolen dateert uit 1858 en is nog steeds in bedrijf. Vrijwel iedere zaterdag draait de molen e..

Handwerk

Middelburg

In handwerk nodigt het zeeuws museum ontwerpers en vakopleidingen uit om aan de slag te gaan met ambachtelijke technieken. De meest gespecialiseerde ambachtslieden dragen zorg vo..

Keldermans concerten oude Stadhuis

Tholen

 op uitnodiging van de stichting anthonie keldermans concerten, die dit jaar haar derde lustrum viert, zal hij liederen van john dowland uitvoeren, waarbij hij zichzelf op de lui..

Bingo Sint-Albert 18 april

Sas van Gent

Showband sas van gent organiseert in de maanden september t/m april, elke 3de zaterdag van de maand een bingo avond, onder de naam “winter bingo avonden”. de deuren van buurtcen..

Bingo Sint-Albert 18 april

Sas van Gent

Showband sas van gent organiseert in de maanden september t/m april, elke 3de zaterdag van de maand een bingo avond, onder de naam “winter bingo avonden”. de deuren van buurt..

The Deaf + support

Goes

Za 18 april 2015 “awesome band! He’s a combination of pelle almqvist (the hives), wilco johnson (dr. Feelgood) and pete townsend (the who).. All rolled into one” die woorden ..

Passion4Drums presents clinic with Martin en Anouk Verdonk

Hulst

Passion4drums heeft een mooie dag voor alle belangstellenden georganiseerd met o.a. Martin verdonk die samen met anouk een clinic percussion komt verzorgen. Martin is in 2014 wed..

3 Daagse rondvaart met Witte Waaier Zeezeilschool

Wemeldinge

Gedurende 3 dagen een zeiltocht met schipper doen door zeeland, met comfortabel verblijf in hotel wemeldinge. het beste van twee werelden: heerlijk actief zeilen en toch lekker h..

Jubileumconcert Accordeonvereniging Concertina

Middelburg

Concertina bestaat di jaar 25 jaar en dat vieren we met een gevarieerd concert in de concertzaal te middelburg. aanvang 20:00 uur. aan de avonden werken diverse muzikanten meer..

Grote Rommelmarkt en Boekenmarkt

Terneuzen

Grote rommelmarkt, boekenmarkt, kleding voor jong en oud, speelgoed, elektra. verkoop van oliebollen en wafels, koffie, thee, fris. verkoop van meubels op het plein voor de kerk.

Beklimming Sint Lievensmonstertoren (Dikke Toren)

Zierikzee

Vanaf 18 april is er naast de beklimming van de toren met het mooie uitzicht van de omgeving een film "silhouetten tegen het licht' ook maquettes en een stadsontdekkingtocht door..

Optreden The Good, Bad & Bart

Sas van Gent

The good, the bad & bart. Bestaande uit merel, marieke en bart ingels en pascal vale. Hun repertoire varieert van de good old sixties tot nu. Sinds de release van de ep ‘fly with..

Kunst, natuurlijk! Pim Palsgraaf |Maartje Korstanje

Vlissingen

1e en 2e paasdag geopend. Officiele opening zondag 12 april 15:00 leven en dood, groei en wildgroei en alles wat daaruit voortkomt. het werk van pim palsgraaf doet soms denken a..

Museumweekend , Schouwen-Duiveland

De monumenten openen haar deuren voor publiek.er zijn historische figuren die op verschillende locaties in zierikzee hun eigen verhaal vertellen. stadhuismuseum koningin hortense..

FOCUS Brogum, muziek & theater

Zierikzee

Geloof het of niet, focus, hocus pocus, komt naar brogum! (ja echt)met een volstrekt eigen en dus unieke vorm van progressieve rock manifesteerde focus zich in de eerste helft va..

Expositie (april) in 't Blaeuwe Huus - mevrouw Santifort

Een expositie van mevrouw santifort in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zat..

Fancy Fair voor het goede doel!

Middelburg

Op 18 april a.s. Bent u tussen 10.00u en 15.00u van harte welkom aan de kruitmolenlaan 70 in middelburg voor een fancy fair met o.a. Een rommelmarkt, kleedjesmarkt, live muziek, ..

Persoonlijk Leiderschap

Ellewoutsdijk

Persoonlijk leiderschap we willen graag dat anderen ons aardig vinden. We werken hard, doen enorm ons best. we passen ons aan. En soms weten we beter voor een ander dan voor ..

Voorjaarsmarkt

Biezelinge

rommelmarkt, grote boekentafel, dvd's, planten/ fruitbomen, fruit, kaarten, div creatie verkopen, springkussen, verzorging voor de inwendige mens, en meer…. graag tot ziens..

Zoma Swing

Oostburg

Zoma swing, caramba

Concert Laudando "Vier je vrijheid"

Concert ter gelegenheid van 70 jaar vrijheid door c.o.v. Laudando. Meer info volgt t.z.t.

Wisselexpositie Stadhuismuseum

Zierikzee

In het stadhuismuseum in zierikzee is van vrijdag 13 februari tot en met 30 september een bijzondere (wissel)expositie te zien met voorwerpen uit het boek de kajak van zierik een..

Wintertentoonstelling

Terneuzen

Op zaterdag 28 februari gaat in lokaal 54, na 2 maanden winterstop, het nieuwe tentoonstellingsseizoen weer van start met de opening van de wintertentoonstelling. Zoals gewoonlij..

Passion4Drums Presents ......

Hulst

Vanwege het 5 jarig bestaan van passion4drums zal er dit jaar een 2e evenement plaatsvinden. Op 24 januari zijn we van start gegaan met ons jaarlijkse optreden wat wederom een su..

Snuffelmarkt op de markt te Middelburg

Middelburg

Snuffelmarkt op de markt te middelburg zaterdag 18 april zaterdag 16 mei geen markt = juni zaterdag 11 juli zaterdag 25 juli zaterdag 15 augustus zaterdag 26 september zaterdag ..

Weekmarkt

Goes

De markt op dinsdag heeft allerlei kramen, op zaterdag is er een groente fruit en bloemenmarkt.

Groente- en fruitmarkt Middelburg

Middelburg

Elke zaterdag, groente en fruitmarkt op de markt, 8.30 – 16.00 uur

ZLM Roompot Tour

De “zlm roompot tour” is een bijzondere wedstrijd. Het is namelijk de enige nederlandse wedstrijd die meetelt voor de “uci nations’ cup under 23”. De renners die meedoen aan de z..

expositie

Geersdijk

Expositie "het kind in de kunst en de kunstenaar"4 april t/m 14 juni do t/m zo van 11.00 tot 17.00 uurentree € 3,00 p.ptevens zijn er enkele workshops voor kinderen i.v.m. Het pr..

Workshop Bellydance (buikdansen) door Asiyah Suad

Breskens

Workshop bellydance oftewel......buikdansen! 18 april komt asiyah suad naar qi om deze dansvorm te leren aan alle vrouwen groot en klein. Zij neemt heupsjaaltjes met belletjes me..

Weekmarkt

Wemeldinge

Concert Clementine Volker in de Overkant

20.00 uur concert clementine volker in de overkant, dijkstelweg 33 in ouddorp. Clementine, afkomstig uit goedereede, treedt op met philip masure en siad de jong. Kaarten à € 12,5..

Flakkeese Dagen

Flakkeese dagen in de tent aan de edison in middelharnis. De flakkeese dagen is het langst bestaande en bekendste jaarlijkse popfestival op goeree-overflakkee en daarmee het bela..

Fietsexcursie Staats Spaanse Linies

Sluis

Een begeleide fietstocht van ca. 20 kilometer waarbij van alles verteld wordt over de tachtigjarige oorlog en de staat spaanse linies. Stop- en vertelplaatsen zijn onder andere a..

Reynaert, de Rekel uit de Regio

Hulst

Tentoonstelling over reynaert de vos met werk van theo van de goor.

Rommelmarkt

Scherpenisse

Grote rommelmarkt met veel leuke aanbiedingen. De opbrengst t.b.v. De schutse gehandicaptenzorg in oud-vossemeer.

Bezichtiging Molen de Korenbloem

Kortgene

Molen geopend voor publiek. Geniet van het uitzicht vanaf de stelling. Molenwinkel met o.a. Allerlei soorten meel en cadeau-artikelen geopend van 11.00 tot 16.00. Meer info via w..

Open dag Wellness Moriaanshoofd.

Kerkwerve

3 bedrijven stellen hun praktijk open op 18 april. kom binnen kijken, stel vragen, doe mee aan een leuk actie. boek met korting win een leuke prijs. geniet van koffie of thee.

Persoonlijk Leiderschap

Ellewoutsdijk

We willen graag dat anderen ons aardig vinden. We werken hard, doen enorm ons best. we passen ons aan. En soms weten we beter voor een ander dan voor onszelf wat er nodig is. w..

Creatieve workshops op Speelhof Hoogerzael

Middelburg

Kiek artistiek organiseert in april en mei weer diverse creatieve workshops op het speelhof hoogerzael. zo kan je onder begeleiding van een professioneel kunstenaar de kunst van ..

De Nacht van Nieuwland

Nieuw- en Sint Joosland

Na het overweldigende succes van editie 2014 organiseert muziekvereniging onda ook dit jaar weer de nacht van nieuwland. Editie 2015 wordt gehouden op 18 april 2015. evenals vor..

Rommelmarkt Meiveld Souburg Noord 18 april 2015

Oost-Souburg

Op 18 april 2015 is er op het meiveld in oost-souburg een rommelmarkt. Met meer dan 25 deelnemers, speelgelegenheid voor kinderen en de aanwezigheid van een hapje en een drankje ..

Moeders en dochters

Middelburg

“moeders en dochters, tussen mythe en werkelijkheid”. Moeders geven hun dochters van alles mee uit hun eigen leven en daarmee ook uit vorige generaties. Veel daarvan is waardev..

Eenakterfestival 2015- `t Spiegeltheater

Middelburg

Amateur theatergezelschappen, de winnaars van de monologenwedstrijd zuid-nederland en de winnares van de zeeuwse finale van kunstbende,  bieden het publiek een bonte mix van voor..

Bingo camping de Magneet

20.00-23.00 uur bingo op camping de magneet, klarebeekweg 11 in ouddorp.

Tentoonstelling Balanceren tussen Zoet en Zout ,Bewaerschole

Burgh-Haamstede

Opening: zondag 22 maart door dhr. R maaskant.grenswerelduitnodiging om de wereld tussen zout en zoet te ervarener is geen heldere scheidslijn tussen zout en zoet, er ligt een we..

Vroege Vogels in Oranjezon

Vrouwenpolder

Oranjezon is een dynamische en gevarieerd landschap met een grote rijkdom aan planten en dieren. Zeker zo 's morgens vroeg is het er weergaloos mooi en zingen de vogels - als het..

Fietsen langs de Staats Spaanse Linies

Sluis

Door heel zeeuws-vlaanderen zijn de sporen van de tachtigjarige oorlog nog duidelijk zichtbaar. Samen met een gids maakt u een fietstocht van ca 20 km. De route voert langs de ve..

Fair met gezellige rommelmarkt bij bloemenkwekerij Klepper

Fair met gezellige rommelmarkt bij bloemenkwekerij klepper, oudelandseweg 27 in ouddorp. Voor kinderen zijn er activiteiten zoals een springkussen, ponyrijden en bloemschikken. O..

Boekenmarkt in de Jacobskerk

Renesse

Ben je op zoek naar dat ene leuke boek dan moet je zeker de boekenmarkt niet overslaan!ook kan je genieten van een lekker kopje koffie.

Opening Nationale Sportweek

Zierikzee

Opening nationale sportweek onder de beuze en op het havenplein t e zierikzee .

Ron Glasbeek, Berookte Beelden - Sinti & Roma toen en nu. Schilderijen

Middelburg

Side-event van de concerten van het requiem voor auschwitz op 1, 2 en 4 mei 2015, achtereenvolgens in zierikzee, aardenburg en middelburg. Ron glasbeek is o.a. Door ontmoetingen ..

De kunstenaarskolonie Schwaan

Domburg

Tentoonstelling van landschapschilderijen en dorpsgezichten van de noord-duitse kunstenaarskolonie schwaan.zoals er in de tweede helft van de negentiende eeuw talrijke kunstenaar..

Make believe + Support.

Vlissingen

De groningse band makebelieve is terug. In de drie jaar van publiekelijke afwezigheid werd er keihard gewerkt aan een nieuw album. Dat album heet matter of time en laat horen dat..

Element Earth bij Fort Prins Frederik

Element earth op 18 en 19 april op onze bijzondere, sfeervolle en unieke locatie, fort prins frederik.op beide dagen van 12:00u tot 18:00u staat ons fort geheel in het teken van ..

De Geveltjesfair

Meer dan 30 kramen met leuke, mooie en lekkere zeeuwse producten! Heel veel gezelligheid, leuke koopjes en een knusse sfeer tijdens de geveltjesfair.

Plantjesdag op Kruytenburg

Poortvliet

Op deze dagen bieden wij u veel verschillende en bijzondere soorten (kruiden) planten aan. Tevens kunt u terecht voor advies en al uw vragen over de groei, bloei en werking van d..

EXPOSITIE Herinneringen in textiel en meer

Grijpskerke

Uitnodiging expositie ‘herinneringen in textiel en meer’ els van baarle, textielkunst lydia klomp, beelden glenys mann, digitale bewerkingen cherilyn martin, texti..

Workshop Natuurfotografie

Goes

Hoe word je een echte natuurfotograaf? ben je graag buiten en wil je (beter) leren fotograferen? Kom dan naar milieu educatie centrum de bevelanden en volg de fotografie works..

'40 x 40' tentoonstelling met 40 verschillende kunstenaars op formaat

Terneuzen

De tweede editie ’40 x 40’ is nu te zien in terneuzen! Een veertigtal in nederland werkende kunstenaars hebben werken gemaakt op het formaat 40 x 40, in totaal 100 stuks. Voor de..

Rommelmarkt bij Van der Linde

8.30-12.00 uur rommelmarkt in loods van v/d linde, zuidweg 3 in ouddorp. Opbrengst is voor div. Goede doelen. Toegang is gratis!

Veeristen en Veerse Joffers

Veere

Een documentaire en tentoonstelling over de veerse kunstenaarskolonieaan het begin van de twintigste eeuw stond het zeeuwse veere in binnen- en buitenland bekend als de schilders..

Expositie Kwarteleitjes in kommetjes en nestjes

Middelburg

Expositie kwarteleitjes in kommetjes en nestjes. Op 2e paasdag 6 april, wordt deze expositie geopend door middelburgs emeritus stadsdichter joop h. Buma in het bijzijn van de kun..

Lady's Day 18 April

Wemeldinge

Zaterdag 18 april is er een lady's day met het thema moederdag in de wemel te wemeldinge leuke stands met vele moederdag aanbiedingen kom gezellig langs en ervaar een heerlijke..

Ebike testweekend

Domburg

Benieuwd of een elektrische fiets iets voor u is? Kom dan naar het ebike testweekend!! https://www.facebook.com/events/1397360083911689/

Nicolas Achten, bariton en luit

Tholen

Het jonge vlaamse muzikale multi-talent nicolas achten zal op zaterdag 18 april in het oude stadhuis van tholen het programma "i saw my lady weepe" uitvoeren. nicolas achten, di..

Lezing Nederlandse Genealogische Vereniging

Kapelle

Op zaterdag 18 april 2015 wordt er een lezing gehouden in 'de vroone'; c.d. Vereekestraat 74 te kapelle. aanvang is omstreeks 14.30 uur. toegang is gratis en is voor iedereen t..

Rommelmarkt

Vlissingen

Op 18 april 2015 houdt de vc vlissingen een rommelmarkt bij of in het clubhuis aan de irislaan te vlissingen. indien u nog spulletjes over heeft, die u niet meer gebruikt, neem d..

Nicolas Achten, bariton en luit

Tholen

De jonge vlaamse musicus nicolas achten is zowel zanger als luitist, harpist, clavecinist en dirigent. in het 15e eeuwse fraaie oude stadhuis van tholen voert hij het programma "..

Schuurverkoop: opbrengst voor Afrika

Oudelande

Schuurverkoop, kleding ook voor kinderen, boeken, speelgoed, oude en nieuwe dingen van vroeger en nu. o.a. Vouwwagen, boeken over de oorlog, kleinen meubeltjes, blikken voorraad..

3 Kerken fietstocht ten bate van St. Leergeld de Bevelanden

s-Heer Arendskerke

3 kerken fietstocht zaterdag 18 april wordt er een fietstocht georganiseerd door de mooie zak van zuid – beveland. De kerken van lewedorp, borssele en ’s heer arendskerke dienen..

Stec Speelt Daan & Doris en Dik & Debbie

Oost-Souburg

Toneelvereniging souburgs toneel en cabaret (stec) brengt daan & doris en dik & debbie ten tonele op zaterdag 11 en 18 april. Voor een flitsende toneel avond trakteert onze veren..

18 april voorjaarsstekjesmarkt van Groei & Bloei !

Terneuzen

Voorjaarsstekjesochtend 18 april 2015 dit jaar vindt de traditionele voorjaarsstekjesochtend plaats op zaterdag 18 april. De markt is voor alle tuinliefhebbers open vanaf 09.30 t..

Bingo avond

Heel Zeeland

Hallo allemaal, op zaterdagavond 18 april aanstaande organiseren de doordouwers uit vlissingen een bingo avond in het vtv gebouw aan het einde van het baskenburgpad. de zaal ga..

Brocante markt

Tholen

Diverse standhouders met mooie oude brocante spulletjes, meubeltjes e.d.

Rommelmarkt Diekhuus

10.00-16.00 rommelmarkt in zaal 6 van het diekhuus, beneden zandpad 7 in middelharnis. zaal 6 staat vol met verkooptafels waar van alles is te vinden. Onder andere speelgoed, boe..

Marathon Zeeuws Vlaanderen

Hulst

Zeeuws-vlamingen staan bekend als vriendelijk, gastvrij en gastronomisch. Achter de finish is het dus heerlijk bijkomen op één van de vele gezellige terrassen. Alles in het centr..

Stec Speelt: Daan & Doris en Dik & Debbie

Oost-Souburg

Toneelvereniging “souburgs toneel en cabaret” (stec) brengt “ daan & doris en dik & debbie” ten tonele op zaterdag 11 en 18 april. Voor een flitsende toneel avond trakteert onze ..

De film Silhouettten tegen het Licht

Zierikzee

Silhouetten in de dikke toren. de première van de film ‘silhouetten tegen het licht’filmmaakster eef de graaf geramiheeft het idee opgepakt om een bijzondere film over schouwen-d..

Expositie 'Water over Walcheren, oktober 1944 - februari 1946'

Westkapelle

Expositie 'water over walcheren’ in polderhuis westkapelle vanaf 28 maart tot 20 juni 2015. De expositie ‘water over walcheren, oktober 1944 – februari 1946’ toont foto’s over de..

Expositie 'Silhouetten tegen het Licht' Dikke Toren

Zierikzee

Met de ontdekkingstocht van zierikzee van de vvv komt u eerst langs het stadhuismuseum, dit museum organiseert van 18 april tot en met  6 september een presentatie over silhouett..

Open dag kwekerij De Nollestee

Open dag bij kwekerij en zorgboerderij 'de nollestee'de nollestee is een zorgboerderij aan de rand van melissant op goeree-overflakkee. elke werkdag zijn 14 mensen, samen met 2 b..

Filmfestial Zeeuws Vlaanderen

Terneuzen

Filmfestival zeeuws- vlaanderen: ‘film is feest’de derde editie van filmfestival zeeuws-vlaanderen vindt plaats op 14 tot en met 19 april 2015.de filmprogrammering van het festiv..

Birdman, FiZi , De Weverij

Zierikzee

De tijd dat acteur riggan thomson wereldberoemd was door zijn rol als superheld ligt achter hem. Om zich opnieuw uit te vinden als serieus acteur gaat hij de hoofdrol spelen in e..

Rommelmarkt

Heinkenszand

Rommelmarkt zaterdag 18 april organiseert voetbalvereniging luctor '88 weer de jaarlijkse rommelmarkt bij de sportvelden van vv luctor '88 aan de dorpsstraat 102 in heinkensza..

Uitvoering gymnastiekvereniging Hygiëa Westkapelle

Westkapelle

Gymnastiekvereniging hygiëa doet rondje zeeland op zaterdag 18 april is de jaarlijkse uitvoering van gymnastiekvereniging hygiëa in westkapelle. Hygiëa maakt met het publiek een..

Concert

Middelburg

Musica juventa heeft een avondvullend programma samengesteld met werken van de barokcomponist johann pachelbel. In onze tijd kennen we deze componist vooral van de vaak gespeelde..

toneelvereniging Kunstvrienden: Is dit Liefde?

Nisse

Wij nemen u mee in de wereld van de liefde door middel van een avond vol sketches, liedjes, zelfgeschreven toneelstukjes en eenakters. Eens een keer een andere opzet maar zeker v..

Grote rommelmarkt

Terneuzen

Korfbalvereniging luctor in terneuzen organiseert een grote rommelmarkt, sponsorloop, schminken, etc.

Opening Nationale Sportweek

Wemeldinge

De nationale sportweek wordt spectaculair geopend door de wethouder sport van de gemeente kapelle. Na de opening begint het freestyle event. Het freestyle event bestaat uit clini..

Vier Je Vrijheid op Goeree-Overflakkee (themamaand)

Feestavond met live muziek

20.00 -01.30 uur feestavond in "ons cafe " met live muziek van dennes raterman en ruby van urk. Kaarten a € 10,- verkrijgbaar aan de bar in de voorverkoop. Op de avond zelf € 12,50

Handboogschieten

Scherpenisse

Ben je tussen de 12 en 18 jaar en wil je leren handboogschieten, je als een ware robin hood of willem tell voelen?  kom dan langs!  in samenwerking met schuttersvereniging cloven..

Praise- en feestavond in de Meulvliet

Tholen

Stichting “binnen bereik” uit tholen viert haar 5-jarig bestaan met een praise -en feestavond. Het wordt een avond vol zang, muziek en getuigenissen. Gospelband within reach verl..

Hawaii Party in The Sixties

Tholen