ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 5.992 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Tentoonstelling ‘Aan boord van een slavenschip’

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geven twee tentoonstellingen antwoord. In het kader van de herdenking va..

Gratis speurtocht Museum Bingo

Middelburg

Het zeeuws museum heeft gratis speurtochten (dagelijks). Bij de vaste collectie is de speurtocht museum bingo gemaakt die je kriskras door het museum voert. De hele familie kan m..

Bioscoopagenda

Mode- en streekdrachtzalen

Middelburg

De streekdracht van de 19e eeuw was (kleur)rijk en liet zich volop beïnvloeden door hetgeen er in de mode was. Hedendaagse ontwerpers weten al lang hoe bijzonder die streekdracht..

Zazi in Luctor et Emergo

Zazi met hun programma ‘sirene’kom dichterbij. Nee, nog dichterbij. Zo dichtbij dat je alles hoort. Alles ziet. Voelt. Je kunt ze bijna aanraken. Maar pas op: hoe dichterbij je k..

My Fair Lady in De Mythe

Goes

My fair lady speelt zich af in londen in het jaar 1912. Eliza doolittle is een jonge vrouw uit de arbeidersklasse die bloemen verkoopt op covent garden. Ze heeft weinig manieren ..

Taste of Anarchy 2015: Nasty + Lionheart + Cruel Hand + Desolated + Coldburn + H

Goes

In samenwerking met zlhc staat één van de vetste hardcore-lineups van 2015 in ‘t beest! De taste of anarchy 2015 tour brengt nasty, lionheart, cruel hand, desolated, coldburn en ..

Handwerk

Middelburg

In handwerk nodigt het zeeuws museum ontwerpers en vakopleidingen uit om aan de slag te gaan met ambachtelijke technieken. De meest gespecialiseerde ambachtslieden dragen zorg vo..

Ralph van Raat - The Köln Concert van Keith Jarret

Middelburg

Het is een mooi verhaal. Op 24 januari 1975 arriveerde pianist keith jarret, ziek en vermoeid, in de opera van keulen. De piano voldeed niet aan zijn eisen en bijna werd het conc..

Suikerland

Wissenkerke

Suikerland is een even liefdevol als genadeloos portret van drie jonge ambitieuze mensen op een keerpunt in hun bestaan. Een stuk over de twijfels, angsten, hoop en levensverwach..

Ralph van Raat - The Köln Concert van Keith Jarret

Middelburg

Het is een mooi verhaal. Op 24 januari 1975 arriveerde pianist keith jarret, ziek en vermoeid, in de opera van keulen. De piano voldeed niet aan zijn eisen en bijna werd het conc..

Trafassi

Vlissingen

Trafassi werd in 1981 opgericht door ex-leden van the happy boys, de voormalige begeleidingsband van lieve hugo. Trafassi begon als kaseko-formatie maar ontwikkelde zich geleidel..

Van Tuus; prachtige Zeeuwse Schilderië

Goes

Van tuus. Naar aanleiding van de oproep 'museum zoekt schilderij' hebben een aantal vrienden van het museum hun schilderijen aangeboden om deze te exposeren. Dit heeft geleid tot..

Weekmarkt Vlissingen

Vlissingen

Wekelijkse markt: elke vrijdag

Weekmarkt

Sint Philipsland

Kleine warenmarkt met 8 kramen

Weekmarkt

Yerseke

Weekmarkt

Kleine warenmarkt

Anutosh

Vlissingen

Anutosh schildert het onbekende. Werelden met oerzeeën, uitvergrote microkosmos vol mysterieuze zwammen of vreemde planetenstelsels. door de suggestie van beweging en de afsnijdi..

Workshop make-up met fotoshoot

Goes

Een bijzonder leuke workshop onder leiding van een professionele visagiste en fotograaf in onze ruimte studio te goes. U krijgt make-up advies en kunt zelf aan de slag met make-u..

Bij de “Kiekkast”, een schilderij van Piet Rijken (1915-2001)

Oostkapelle

De 100ste geboortedag van piet rijken was voor preparateur en oud directeur van het zeeuws biologisch museum wim phaff aanleiding om de originele kiekkast in ere te herstellen en..

Kennismaken met de Tarot

Breskens

Tijdstip 10.00-12.00 uur kosten €20 per keer in 4 opeenvolgende vrijdagen leer je de symboliek van de tarot kennen. Ook leer je de nummerologische betekenis en de betekenis van d..

Lezing Bio ethiek door Eric Morbé

Breskens

Tijdstip 19.30-21.30 kosten €10 aanmelden verplicht op 06-47032113 in de lezing wordt de oorsprong en de definitie van de term bio-ethiek uitgediept. Ethiek betreft het deugdzame..

Michiel de Ruyter, FiZi, De Weverij

Zierikzee

 halverwege de 17de eeuw is nederland een van de grootste zeevarende naties ter wereld en in oorlog met de engelsen. Met een ingenieuze strategie verslaat michiel de ruyter op sp..

Expositie architectuur

Eerste expositie van galarie de ouverture in 2015. Wat betekent architectuur en welke link is er tussen architectuur en kunst?met o.a. Max baris, guido ellebaut, wim jonker (beel..

Funky Octopus (cafe 't Schuttershof, gratis entree!)

Middelburg

De party kan beginnen als dj vindictiv achter de draaitafels kruipt. Deze beat sherif geeft hiphop muziek zijn eigen tintje door oldskool met vinyl te draaien. hierna volgt oli..

Toneelavond

Hoedekenskerke

Toneelvereniging baarland speelt voor u de klucht "boer zoekt slip". organisatie buurtvereniging klaver 3, kaarten reserveren via www.buurtverengingklaver3.nl of telefonisch 0113..

keramiek expositie in Bibliotheek Oostburg

Oostburg

In de vitrinekasten van bilbliotheek oostburg staat een expositie van keramiek gemaakt door juliette dieudonne.voor juliette dieudonne uit terneuzen is creatief bezig zijn een mu..

Expositie (maart) in 't Blaeuwe Huus - De heer Fichtner

Een expositie van de heer fichtner in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zate..

Funky Octopus

Middelburg

De party kan beginnen als says who? & dj vindictiv achter de draaitafels kruipt. Deze beat sherif geeft hiphop muziek zijn eigen tintje door oldskool met vinyl te draaien. hiern..

Expositie Walcherse Boerderijen

Middelburg

In het zeeuws archief is de expositie 'walcherse boerderijen' te zien in het kader van de activiteiten rondom de herdenkingen van de inundatie van walcheren, 1944-1945. Cees van ..

Toneelvereniging Stad

Op de  vrijdagen 27 februari en 6 maart staat toneelgroep "stad|" weer op het podium in 't trefpunt in stad aan "t haringvliet met het stuk "familie bruinsma in de bocht: leve de..

Klapstoelconcert in Goedereede

19.30 uur klapstoelconcert in verschillende woonhuizen in goedereede. Verzamelen om 18.45 uur in de toren, kerkpad 9 in goedereede. U kunt zich alleen aanmelden via www.klapstoel..

Winter op zolder- Stadhuismuseum,

Zierikzee

Deze expositie is met medewerking van de kunstenaars diana hoogeveen, christiaan keulemans, kees van de ven en hetty de wette. Geopend dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur...

PJZ toneel in de Haestinge

Met "prinses op de vlucht". 

Expositie "Zeeuws missje aan de muur"

Kapelle

Expostie: zeeuws missje aan de muur!uit het huiskamerkantoor van ilse en liesbeth komt een frisse zeeuwse lijn overgewaaid met zeeuwse missjes in heldere lijnen en primaire kleur..

Wisselexpositie Stadhuismuseum

Zierikzee

In het stadhuismuseum in zierikzee is van vrijdag 13 februari tot en met 30 september een bijzondere (wissel)expositie te zien met voorwerpen uit het boek de kajak van zierik een..

expositie Transparant - Toonbeeld Terneuzen

Terneuzen

De expositiewerkgroep passerelle brengt in samenwerking met toonbeeld de expositie ‘transparant’ graag onder uw aandacht. Van 23 februari tot 6 april is er werk te zien van de ku..

Tikken tegen de maan Poëzie expositie

Terneuzen

Een expositie op basis van de gelijknamige door joke van leeuwen samengestelde bundel. Joke van leeuwen verzamelde in tikken tegen de maan vijftig schitterende gedichten voor kin..

Wintertentoonstelling

Terneuzen

Op zaterdag 28 februari gaat in lokaal 54, na 2 maanden winterstop, het nieuwe tentoonstellingsseizoen weer van start met de opening van de wintertentoonstelling. Zoals gewoonlij..

Nieuw Open Podium bij Kom !

Sint Maartensdijk

Ze woont sinds 2005 in een monumentale boerderij bij stavenisse, en het liefst schildert ze portretten, annemiek buijs bakx exposeert met diverse werken . 

Indiase dansshow Niembooda Street

Middelburg

Met internationale topartiesten uit india! laat u meevoeren door de ritmes van bollywood, kathak en flamenco in niembooda street. Een straat vol bedrijvigheid waar elke shop zi..

Kinderkleding en speelgoedbeurs

Wolphaartsdijk

Kinderkleding en speelgoedbeurs vrijdag 6 maart 2015 18.30 tot 20.30 dorpshuis de griffioen te wolphaartsdijk inleveren: donderdag 5 maart van 19.30 tot 21.00 ophalen: zaterda..

Trafassi & DJ Dino

Vlissingen

Gezellige dansavond met trafassi & dj dino vijdag 6 maart 2015 in het arsenaaltheater in vlissingen van 21.00 uur tot 02.00 uur kaarten: vvk €20 bij tropische winkel prem-vlissin..

Wintermarkt in de Zoute Viever

Oost-Souburg

Neem een kijkje op de wintermarkt in de zoute viever. Er zijn mooie tassen, 2 e hands kleding, kettingen en kadootjes. vrijburg 6 maart verzorgingshuis de zoute viever lekstraat ..

Toneelclub "De Klokkedieven" speelt:

Toneelclub "de klokkedieven" speelt: crisis op de camping. wij heten u van harte welkom in zaal- en partycentrum 'oostdam'! Kaarten € 9,50. Kaartverkoop bij o.a. Vvv ouddorp aan ..

Indiase Dansshow Niembooda Street

Middelburg

Met internationale topartiesten uit india: hari & chethana! Laat u meevoeren door de ritmes van bollywood, kathak en flamenco in niembooda street. Een straat vol bedrijvigheid wa..

Taste of anarchy in 't Beest

Goes

In samenwerking met zlhc staat één van de vetste hardcore-lineups van 2015 in ‘t beest! De taste of anarchy 2015 tour brengtnasty, lionheart, cruel hand, desolated, coldburn enha..

Schat van Vlissingen

Vlissingen

Uit het muzeeum depot is werk van schilders in allerlei stijlen uit alle tijden gehaald, om zo de diversiteit van deze rijke schat van de gemeente vlissingen te laten zien. Veel ..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..

Michiel de Ruyter

Oostburg

Epische avonturenfilm over het leven van nederlands grootste zeeheld michiel de ruyter (1607-1676).

Tabletcafé in de bibliotheek

18.00-20.00 uur tabletcafé in de bibliotheek, hofdijksweg 20 in ouddorp. Alle gebruikers van een ipad of een andere tablet zijn van harte welkom. Onder het genot van een hapje en..

51ste Fototentoonstelling Sasse Fotokring

Sas van Gent

De sasse fotokring houdt 6, 7 en 8 maart aanstaande haar 51ste fototentoonstelling in multifunctioneel centrum de statie in sas van gent. Zo’n 23 fotografen exposeren circa 120 f..

Workshop Hollands Gebak

s-Gravenpolder

Workshop hollands gebak. tijdens deze gezellige en vooral lekkere workshop nemen we de verschillende facetten van hollands gebak door en gaan we deze in praktijk brengen. er word..

Suikerland

Wissenkerke

Suikerland is een even liefdevol als genadeloos portret van drie jonge ambitieuze mensen op een keerpunt in hun bestaan. Een stuk over de twijfels, angsten, hoop en levensverwach..