ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 2.783 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Tentoonstelling ‘Aan boord van een slavenschip’

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geven twee tentoonstellingen antwoord. In het kader van de herdenking va..

B(l)oeiende Quilts in Historisch Museum

Goes

80 wedstrijdquilts van het quiltersgilde. alle quilts zijn eigen ontwerp waarbij kleur een grote rol speelt. 80 ingestuurde quilts met als thema ‘bloei’ zijn in deze periode te ..

Bioscoopagenda

Niederländisch für deutsche Gäste

Breskens

Endlich mitreden können! Der etwas andere kurs über land und sprache für eine prima deutsch-niederländische verständigung! Wollen sie im urlaub ein wenig niederländisch sprechen?..

Nordic Walking o.b.v. ervaren trainster

Van 10.30-11.30 uur is het mogelijk om onder begeleiding te nordic walken door de prachtige natuur van goeree. Start: hondsweg 13 (vlakbij de middel- en oostduinen en de kwade ho..

Expositie (oktober) in 't Blaeuwe Huus - Ingrit Raven

Een expositie van ingrit raven in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag..

beeldentuin Ter Lucht 2015

De 14 deelnemende kunstenaars zijn : betsy de jonge,onno jongewaard, hendrike huijsmans, marion kamper, frans kegels, juul kortekaas, frida van overbeeke, glenn priester, marian ..

Informatiecentrum CADZAND-Maritiem

Kom eens langs in het informatiecentrum cadzand-maritiem. U kunt er het ontwerp, planningen en de film van het project te bekijken. Er ligt foldermateriaal, er staan maquettes en..

Expositie fotokunst 'Thuiskomst' van Frank van Driel

Domburg

De solo expositie 'thuiskomst' van kunstenaar frank van driel is te bezichtigen van af begin augustus in de duingalerie te domburg. Dagelijks geopend van 12.00 - 18.00. Het conce..

Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen

Het festival van zeeuws-vlaanderen (2 oktober t/m 17 oktober 2015) heeft tot doel het brengen van kwalitatief hoog niveau concerten klassieke muziek. Deze concerten worden verdee..

Het brieschend paard

Dreischor

Werk van rien poortvliet in de grote schuur met als thema: het brieschend paard. Er zijn diverse tekeningen naar goemanszorg gehaald om het thema werkpaard extra aandacht te geve..

Textielwerken van Els Lemkes

Dreischor

Werk van els lemkes hangt in de hal van het boeren woonhuis. Er hangen werken van stof tot grafiek/grafisch linnen. Jaren geleden kreeg els van haar schoonmoeder enkele rollen ha..

Een zoektocht naar het stadswapen van Vlissingen

Vlissingen

Ilt u meer te weten komen over het stadswapen van vlissingen? Bezoek dan de tentoonstelling 'de fles. Een zoektocht naar het stadwapen van vlissingen.'. De tentoonstelling in het..

Goese netwerklunch: samenwerking is kracht!

Goes

Zijn jullie erbij? Voortaan hebben we op iedere eerste maandag van de maand de ondernemerslunch! Wat dit precies is? Gezellig en effectief netwerken met zeeuwse ondernemers onder..

Weekmarkt Hulst

Hulst

Gezellig even markten kan in de meeste plaatsen in zeeland, maar op maandag in hulst vestingstad, het hele jaar door. Gezellig vanaf terras op de grote markt de levendigheid in h..

iPadcursus voor senioren.

Tholen

Servicebureau “voor elkaar” van de gemeente tholen organiseert dit najaar een ipad cursus. Alle inwoners van de gemeente tholen van 65 jaar en ouder die in het bezit zijn van een..

Zeiltocht Veerse meer

Veere

Kom zeilen op het veerse meer! jolie outdoor & sailing veerse meer organiseren dagelijks meerdere zeiltochten op het veerse meer vanuit veere! Deze zeiltochten duren 3 uur, vert..

Round and Round

Middelburg

Cbk zeeland toont van zondag 4 oktober t/m zondag 1 november schilderijen van gerard kodde en een muurschildering van jan van der ploeg. Gerard kodde (veere 1954) toont een veert..

Foto-expositie in het Diekhuus

Expositie 'de woestijn in al zijn eenvoud en schoonheid'.van 1 september tot 12 oktober exposeeert nelleke van nieuwenhuijzen woenstijnfoto's van egypte en zuid-algerije.door haa..

kennismakingscursus mode en textiel

Terneuzen

Nieuw!!! Textiel! Korte cursus in 8 lessen op maandagavond van 18.30-21.00u waarin wordt gewerkt aan volgende thema's: tassen, schorten, kussens, eenvoudig kledingstuk. Er wordt ..

cursus keramiek voor beginners Toonbeeld Terneuzen

Terneuzen

Korte introductiecursus voor beginnende keramist. Experimenteren met klei, vormen en technieken is de basis van deze cursus. In 10 lessen maak je kennis met diverse manieren om k..

Uilenshow in SVRZ Ter Valcke

Goes

Op maandag 5 oktober brengt ‘the barn owl’ vanaf 14.30 uur een bezoek aan svrz ter valcke in goes. Aan de louise de colignylaan zijn die middag diverse uilen aanwezig die zo tam ..

Kermis Hulst

Hulst

Weer vier dagen lang kermisplezier voor jong en oud op de grote markt van hulst. Suikerspinnen, oliebollen, zuurstokken, twee keer in het jaar, mag dat allemaal! Het is op zijn m..

beeldentuin Ter Lucht 2015 ook nog in oktober open

De 14 deelnemende kunstenaars zijn : betsy de jonge,onno jongewaard, hendrike huijsmans, marion kamper, frans kegels, juul kortekaas, frida van overbeeke, glenn priester, marian ..

Franse taal en cultuur bij de Alliance Française Walcheren

Middelburg

De alliance française walcheren start op 5 oktober weer met haar cursussen frans op elk niveau. Van absolute beginners tot ver gevorderden. Ook cursussen conversatie en civilisat..

Cursussen Frans op elk niveau bij de Alliance Française de Walcheren

Middelburg

Afgelopen zomer in frankrijk geweest en wederom tot de conclusie gekomen dat uw kennis van de franse taal nog steeds tekortschiet? Wilt u kunnen praten met uw franse campinggenot..

Cursussen en workshops edelsmeden

Kapelle

Je kunt je nog opgeven voor de volgende cursussen of workshops edelsmeden: workshop van 3,5u, tijdens deze middag maak je je eigen zilveren sieraad naar keuze: nog 1 plaats vrij..

Tentoonstelling Tweezijdig Belicht

Veere

In museum veere is tot en met 29 november tweezijdig belicht te zien. Moderne beeldende kunst uit nederland en belgië brengt het maritieme leven van beide zijden van de grens pra..

Amy - FiZi

Zierikzee

Zaterdag 3 en maandag 5 oktober, 20.00 uuramy           12, drugs, grof taalgebruikuk, 2014, 127 minuten, biografie. Regie: asif kapadia, met amy winehouse.de getalenteerde en au..

Spaans voor gevorderden

Terneuzen

Vanavond begint weer de eerste les spaans voor gevorderden van 19.15 u tot 20.15 u. In een lokaal in het zeldenrustcollege. De lessen worden gegeven door een gediplomeerde docent..