ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 7.096 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Zeeuwse Rijwiel- en Toervierdaagse Goes

Goes

De zeeuwse rijwiel- en toervierdaagse is een recreatief fietsevenement voor jong en oud door noord- en zuid-beveland. De tochten gaan door vele dorpen, over dijken en langs water..

Familierondvaart, Passagiersschip de Onrust -Gebied Oosterschelde 11.00 uur

Extra vaartocht. Vertrek is 11.00 uur.  een korte rondvaart van 1,5 uur. Onder begeleiding van een gids gaat u een rondvaart maken over de oosterschelde. Bij laagwater zien we d..

Bioscoopagenda

Natuurvaartocht om 18.30 uur, rondvaart Passagiersschip de Onrust

Van 18.30 - 21.00 uur. Rondvaart op het national park de oosterschelde dit deel heeft een rijke historie en een prachtige gevarieerde flora en fauna. Er vaart een professionele g..

Snuffel & Brocante markt, Evenemententerrein Camping Kloet

Zierikzee

Van 10.00 tot 16.00 uur. Vlooien & brocante markt. Voor vele duizenden mensen, zowel kopers als verkopers, is dit evenement een begrip geworden dat staat voor gezelligheid, leuke..

Toeristendag; grote braderie in Ouddorp

8.30-18.00 uur toeristendag in het centrum van ouddorp. Grote braderie met meer dan 100 kramen en standplaatsen! Gezelligheid voor jong én oud! Data 2014 onder voorbehoud.

Frisia, rondvaart Nationaal Park Oosterschelde

Zierikzee

Van 13.00 - 16.00 uur. De oosterschelde, nederlands duurst beveiligde natuurgebied, wordt ontsloten door de zeelandbrug, de langste brug van nederland en de stormvloedkering. De ..

Dorpswandeling Cadzand

Cadzand

Onder leiding van een deskundige gids komt de historie van cadzand-dorp tot leven. Een nog goed herkenbaar middeleeuws ringdorp met in het midden de gotische kerk uit begin 14e e..

Rondvaart Mosselbeleving

Yerseke

Bij deze rondvaart laten wij u zien wat er zo al op het water afspeelt, voordat de mosselen aan wal komen om verwerkt te worden. De veiling, het verwatergebied, de vismethode en ..

Rommelmarkt op de Camping

Retranchement

Woensdag 23 juli is het weer tijd voor de jaarlijkse rommelmarkt op camping de zwinhoeve! U kunt gezellig komen snuffelen, maar uiteraard ook deelnemen, beiden is gratis. Opgeven..

Kinderbingo in de Zwinzaal!

Retranchement

Woensdag 23 juli is het om 19:00 weer tijd voor kinderbingo!! Deze gezellige bingo word gepresenteerd door ons vrolijke animatieteam in de zwinzaal en uiteraard mag je je papa of..

Delta Sport atletiek Wedstrijd, Burgh-Haamstede

Burgh-Haamstede

Vanaf 18.00 uur

Strandjutterstocht voor kinderen

Iedere woensdag in juli en augustus en op 4 september.met een snuffelrugzak op ontdekking naar het strand op zoek naar de schatten van de zee…onder begeleiding van een gids het..

Tekenen

Breskens

Tekenen voor kinderen in de zomervakantie. Iedere woensdagmiddag atelier, w.van der lee,dorpsstraat 25 breskens

Nattelaarzentocht Schor en Slik bij Sint Annaland

Een spectaculaire pittige wandeltocht door een gebied waar eb en vloed nog heersen en waar men slechts bij uitzondering mag komen. Een buitendijkse ontdekkingstocht met modderige..

Chabot aan zee- De Zeeuwse landschappen van Henk Chabot

Domburg

Begin 20e eeuw wordt domburg een van de belangrijkste kunstenaarsdorpen van nederland. Bekende schilders als jan en charley toorop en piet mondriaan strijken er neer. Ze komen af..

Rondvaart met Sleepnetvissen

Breskens

Ze vertrekken vanuit de handelshaven/westhaven en varen de westerschelde op, richting hoofdplaat. Net als bij de rondvaart hopen we ook nu weer vele vogels en zeehondjes te zien,..

Carillon concert Belfort

Sluis

In de zomermaanden zijn er op de woensdagavond concerten op het carillon, van 19.00 tot 20.00 uur. De volgende gastbeiaardiers komen naar sluis: 16 juli: koen van assche ( belgi..

Amusefietstocht Noord-Beveland

In mei, juni en september: iedere donderdag en vrijdag.in juli en augustus: iedere dagmet deze tocht kunnen zowel de vaste bewoner, als de toerist op een leuke en sportieve manie..

Seizoensmarkt Vrouwenpolder

Vrouwenpolder

Seizoensmarkt in vrouwenpolder. Iedere woensdag van 2 juli t/m 27 augustus 2014 van 12.00 uur tot 20.00 uur.

Niederländisch für deutsche Gäste

Breskens

Endlich mitreden können! Niederländisch lernen ohne mühe: der urlaubsspaß für die ganze familie! Schon in der ersten stunde sprechen sie die ersten sätze niederländisch un..

Dagtocht naar Zierikzee vanaf Kamperland Roompot Beach resort

Kamperland

In de maanden juli en augustus vaart frisia rondvaarten vanaf het vakantiepark roompot beach resort in kamperland naar zierikzee. Het vakantiepark vrij toegankelijk. U kunt grati..

Rondvaart Oosterschelde vanuit kamperland

Kamperland

Op woensdag in de maanden juli en augustus vaart frisia rondvaarten een tocht over het nationaal park de oosterschelde. De boot vertrekt om 11.00 uur en om 14.30 uur voor een 3 u..

Rondritten met Goeree-Express

Het toeristentreintje van g-o, de goeree-express, verzorgt leuke rondritten, elke wo, do, vr. En zat. (zie actuele info: www.goeree-express.nl).

Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooi Zoutelande

Zoutelande

Op woensdagavond wordt het badkoerier zomeravond beachvolleybal georganiseerd bij strandpaviljoen neptunus. Erik en debbie maken er op hun paviljoen altijd wel iets bijzonders va..

Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooi

Zoutelande

Op woensdagavond wordt het badkoerier zomeravond beachvolleybal georganiseerd bij strandpaviljoen neptunus. Erik en debbie maken er op hun paviljoen altijd wel iets bijzonders va..

Trekpaardenfeesten op de Paardenmelkerij

Oostburg

 beleef de trekpaardenwereld, bezoek de ponyarena of rijd mee op de snelle marathonwagen. Neem een kijkje in de paardenmelkstal onder leiding van een van onze gidsen (nederlands..

Mondriaan Rondwandeling o.l.v. een gids

Domburg

Iedere woensdag in juli en augustus.de badplaats domburg is een geslaagde mengeling van historie, natuurschoon, cultuur en vertier. De plaats heeft een indrukwekkend verleden, wa..

Moio Funsportkampen

Reserveer alvast een week van je vakantie!tijdens dit 3-5 daags kamp maak je kennis met de vetste fun&beach sports.ben je minimaal 8 jaar oud? Meld je dan aan voor één van ..

Golfsurfen&SUP en Skim- & Bodyboarden

Golfsurfen&sup € 20,00 p.p. Per uur.skim- & bodyboarden € 15,00 p.p. Per uur.meer info:  www.moio.nlvolgens ons ook  via twitter http://twitter.com/moiobeach en facebook ht..

Excursie in de Verdronken Zwarte Polder

De verdronken zwarte polder is een zandig schor, door een hoog duin begrensd van de westerschelde. Landinwaarts zijn de duinen begroeid met struwelen. Er leven talloze planten- e..

Fototentoonstelling Schipbreuk, Bunitesa di Dekadensia

Vlissingen

Fototentoonstelling schipbreuk, bunitesa di dekadensia. Oftewel: schoonheid van verval. Zowel curacao als vlissingen is verweven met de zee. De op curacao woonachtige fotografe m..

Expositie: 200 jaar afschaffing slavenhandel

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geeft deze tentoonstelling antwoord. In het kader van 200 jaar afschaffi..

Spoor van Geloof

In de kerkgebouwen in breskens, oostburg, aardenburg, groede, schoondijke, ijzendijke en waterlandkerkje worden tentoonstellingen ingericht rondom diverse geloofsthema’s van de..

Expositie 20 jaar 'de Blikvanger' Blikmuseum

Renesse

Het jaar 2014 is een bijzonder jaar : blikmuseum de blikvanger bestaat 20 jaar!!!! Natuurlijk staan er bijzondere dingen te gebeuren. De voorjaars expositie start op dinsdag 16 f..

Dijken van Wijven kunstmanifestatie

Sas van Gent

De door zeeland reizende kunstbiënnale dijken van wijven heeft voor de editie 2014 een bijzondere en verrassende locatie uitgezocht: sas van gent, zeeuws-vlaanderen. Geen forten..

Vers Zeeuws Beeld

Middelburg

Een expositie van een selectie van de beelden die gemaakt zijn tijdens het project ‘vers zeeuws beeld’. Deze tentoonstelling geeft visueel antwoord op de vraag hoe zeeuwse jo..

'Zeven Zomerse Weken' kunst uit 't kerkje'

Waterlandkerkje

In ’t kerkje van waterlandkerkje is in de week van zaterdag 19 juli t/m zaterdag 26 juli werk te zien van kunstenaars daniëlle vrijsen (aquarel) en leo van der heyden (beeldho..

Tentoonstelling ‘Kind aan de ketting’

Middelburg

Kind aan de ketting besteedt aandacht aan kinderen in slavernij, vroeger en nu. Een bijzondere tentoonstelling van het ninsee, het nationaal instituut nederlands slavernijverlede..

Zomerzangdienst Hervormde Kerk Goedereede

19.30 uur zomerzangdienst in hervormde kerk, kerkpad 3 in goedereede.

Expositie Dorpskerk Cadzand

Entree gratis.

Openstelling Dorpskerk Hervormde Gemeente Goedereede

De 300 jaar oude dorpskerk van de hervormde gemeente, kerkpad 3 te goedereede, is in de maanden juli en augustus open voor bezichtiging. U kunt de kerk bezoeken van maandag t/m z..

Rondleiding en wijnproeverij wijnhoeve 'de Kleine Schorre'

Dreischor

Rondleiding en proeverij op wijnhoeve ‘de kleine schorre’, zuiddijk 4 in dreischor (± 30 km vanaf ouddorp, routebeschrijving wordt verstrekt!). Proefdomein, wijngaard en wij..

Rommelmarkt bij Van der Linde

8.30-12.00 uur rommelmarkt in loods van v/d linde, zuidweg 3 in ouddorp. Opbrengst is voor div. Goede doelen. Toegang is gratis!

workshop schilderen

Breskens

Workshop schilderen in breskens. Maak kennis met verschillende technieken, zoals pastelkrijt,acryl en olieverf en breng uw talent naar voren. A.u.b. Aanmelden via telefoon of ema..

Sunset Safari; vaartocht door de Voordelta

Sunset safari; vaartocht door de voordelta vanuit buitenhaven stellendam. Zeehonden, natuur en de zonsondergang op zee beleven. Kosten: € 18,- (vw), € 12,- (kinderen tot 12 j..

Kunstenaars lopen met molentjes

Aaquaart heeft een tiental kunstenaars die wonen en werken in zeeuws-vlaanderen uitgenodigd om, tijdens de grote festiviteiten, georganiseerd in het kader van het 200 jarig besta..

Beach Yoga Ouddorp

10.00-11.00 uur yoga door yogastudio ouddorp. Woensdag: yoga aan ’t water bij zeil- & surfcentrum brouwersdamdonderdag en zondag: beach yoga op strand brouwersdam (bij natural ..

Kiddies Kids Klup

Terneuzen

Iedere woensdagmiddag in de zomermaanden (april tot en met september) is het kiddies kids klup, bij skidôme in rucphen en bij skidôme in terneuzen. Op woensdagmiddag kunnen de ..

Ezelwandeling met bijzondere ezels

Kamperland

Wij organiseren ezelwandelingen met prachtige ezels, waaronder de zeldzame baudet du poitou (langharige reuzen-ezel) over het eiland noord-beveland. Een bijzondere wandeling llan..

Reddingsdemonstratie Banjaardstrand

Kamperland

Op het banjaardstrand te noord beveland wordt er gedemonstreerd wat het werk van de reddingsbrigade inhoudt. De domburgse reddingsbrigade bewaakt dagelijks in het hoofdseizoen he..

Vaarexcursie Voordelta, door Natuurmonumenten

10.00, 12.30 en 15.00 uur afvaarten vaarexcursie voordelta. Verzamelplaats: naast visafslag, buitenhaven stellendam. Deelname: € 14,- (niet-leden), € 10,- (vw) en € 5,- (ki..

Rondleiding en wijnproeverij op Wijnhoeve De Kleine Schorre

Dreischor

Op woensdagmiddag en donderdagochtend : rondleiding en proeverij op wijnhoeve “de kleine schorre”, zuiddijk 4 te dreischor. rondleiding proefdomein, wijngaard (één  va de..

Jan Willem Hament exposeert

Kapelle

De 'vader' van leuntje en merien exposeert met zijn werken bij bas & mar de jager b.v. Tijdens de openingstijden kan je de schitterende afbeeldingen bewonderen die je steeds vake..

Activiteiten, Hervormde Jacobuskerk

Renesse

Evenals vorige jaren is het receatiepastoraat in renesse in de maanden mei t/m. September 2014 actief met verschillende activiteiten.in de maanden mei, juni en september is de do..

Ringrijden bij Camping Ons Buiten

Oostkapelle

Ringrijden is een folkloristische traditie waarbij men te paard een lans door een ring probeert te steken.

Sjezenrijden Zoutelande

Zoutelande

Een sjees is een tweewielige vaak antieke wagen die achter een paard is gespannen. In de sjees zitten man en vrouw in zeeuwse klederdracht. Het paard moet draven door het parcour..

Roofvogeldemonstratie, Roofvogelshow Valkeniershof

IJzendijke

Het wordt een gezellige middag, waarin weer veel te zien zal zijn. Maak kennis met onze grappige biko, kleine daantje en kom kijken naar onze snelwandelaar pino, zie hoe harrie r..

Zeeland zet KANT in beeld in de Meestoof

De kracht van het museum ‘de meestoof’ ligt óók in de jaarlijkse wisseltentoonstellingen. De meestoof is altijd weer anders.zeeland zet kant in beeldin samenwerking met 3 a..

Zomeravondconcert

Oostkapelle

Goedele taveirne-piano olav stenen olsen-cello toegang: vrijwillige bijdrage website: www.zomeravondconcertenoostkapelle.nl

Strandyoga Westenschouwen, elke zondag en woensdag

Westenschouwen

Heerlijk in de buitenlucht, met de voeten in het zand. Iedere zondagmorgen en woensdagmorgen verzamelen we om 10.00 uur bij brasserie zeelust. Zorg om ontspannen te beginnen dat ..

Meester van der Heijdengroeve Nieuw-Namen

Het is eigenlijk een goed verborgen schat: de meester van der heijdengroeve in nieuw-namen. In dit zeeuwse dorp, verscholen in een klein bosje achter de kerk, is het oudste stukj..

RenesseAanZee Sportbreak Renesse

Renesse

Kijk voor het juiste programma op www.sportbreakrenesse.nl

Beklimming Sint Lievensmonstertoren (Dikke Toren)

Zierikzee

De toren beheerst het stadssilhouet van zierikzee. In 1454 werd begonnen met de bouw van de toren die vrijstaand gebouwd werd naast de bijbehorende gotische kerk, die helaas in 1..

Historie, Slot Haamstede beamer + toelichting

Burgh-Haamstede

Diapresentatie in de ridderzaal van slot haamstedekaartverkoop aan het hek, bij ingang!vanaf 25 juni t/m 10 september, alleen op woensdagtijd 11.30 uurprijs: volwassenen 2,50 eur..

Weekmarkt Renesse

Renesse

Markt op woensdag , met diverse kramen van 8.00 tot 15.00 uur. Deze markt is een trekpleister voor zowel de toerist als de bewoners.  een uitgebreide markt met een selectie van ..

Tramrit met de RTM, vanaf de Punt Ouddorp

Maak een tramrit met de rtm! De tram vertrekt vanaf de rtm-remise, g.c. Schellingerweg 2 (op de punt) in ouddorp. Informatie over prijzen en programma verkrijgbaar bij vvv ouddor..

700 jaar Vrouwenpolder

Vrouwenpolder

€vrouwenpolder 700 jaar , 1314-2014 , van bedevaartsoord tot badplaats”.het jaar 2014 is een belangrijk jubileumjaar: in 2014 bestaat vrouwenpolder 700 jaar. Zeventig jaar ge..

Collectie in kant

Veere

De tentoonstelling laat zien dat kant nog altijd een inspiratiebron is voor creatief talent. Deelneemsters aan het handwerkcafe hebben de collectie van het museum als uitdaging g..

Stadswandeling Goes

Goes

Op elke woensdagmiddag in de maanden mei, juni, juli, augustus en september kan men deelnemen aan de gratis stadsrondleiding in goes.voor wie, naast het royale aanbod van winke..

Amusewandeling in Wemeldinge

Wemeldinge

Een wandeling door het mooie dorp wemeldinge en langs de oosterschelde met onderweg drie stops voor een lekkere amuse. De wandeling start bij schoudee.

Boogschieten in Wemeldinge

Wemeldinge

Bezoek de trainingsavond van de boogschieters en je/u mag het zelf ook eens proberen! Uiteraard onder begeleiding van een ervaren schutter.

Beeldentuin

In de beeldentuin bij tuincentrum ter lucht tonen 14 zeeuwse kunstenaars hun werk. Er is een grote diversiteit aan beelden te zien van abstract tot figuratief in de materialen, g..

Kombikurs Farbe-Seide-Schmuck

Sint Kruis

***sommer-spaß-akademie*** workshops und ferienkurse für die ganze familie nederlanders welkom: tweetalige docenten! Das ganze programm finden sie unter www.talentenbureau.eu h..

Stadswandeling Terneuzen

Terneuzen

Onze stadsgids vertelt u allerlei (ludieke) wetenswaardigheden over de stad van de ‘vliegende hollander’. Maak kennis met deze stoere havenstad en laat u verrassen door “ou..

Workshop malen und zeichnen

Breskens

***sommer-spaß-akademie*** workshops und ferienkurse für die ganze familie nederlanders welkom: tweetalige docenten! Das ganze programm finden sie unter www.talentenbureau.eu ..

Beeldentuin 's Landshuis Jacky Zegers

Hulst

De zomer buiten expositie van beelden (thema kleur in de tuin) van jacky zegers in de binnentuin van het landshuis (steenstraat 37, 4561 ar hulst). De expositie is de hele zomer ..

Voorstudies Zeeuwse Paarden Ena Marie van Bockel Rivera Streek en Landbouw Museum Goemanszorg

Dreischor

Ena marie van bockel rivera exposeert enkele voorstudies van haar schilderijen uit zeeland zwart/wit in het streek en landbouw museum goemanszorg in dreischor. Voor informatie ov..

Expositie (juli) int 't Blaeuwe Huus - Ria van der Touw

Een expositie van ria van der touw in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op z..

Weekmarkt

Stavenisse

Openstelling Grote Kerk

Tholen

Over de oorsprong van de grote of onze lieve vrouwe kerk is niets bekend. Zeker is dat er in de 13e en 14e eeuw een kerk heeft gestaan op de plaats van het huidige middenschip. D..

Rondleiding mosselbedrijf

Yerseke

Een gids zal u in 2 uur alles vertellen over de mosselcultuur en verwerking van de mosselen. Na de mosselfabriek bezoekt u nog een oesterkwekerij waar u een oester kunt proeven. ..

Beach Yoga Domburg

Domburg

Beach yoga; 28 en 29 juni van 10.00 - 11.00 uur. Verder dagelijks van 1 juli t/m 21 augustus op het strand bij watertoren oost di t/m za van 9.30 tot 10.30 uur en maandag en woen..

Expositie 'Westkapelle 1914-2014, 100 jaar door de ogen van de toerist'

Westkapelle

In de expositie 'westkapelle 1914 - 2014, 100 jaar door de ogen van de toerist' biedt het polderhuismuseum een bijzondere blik op het eigen dorp en omgeving. De ogen en de belevi..

Woon een veiling bij !

Woon een veiling bij in de hallen van alvantho, streekproducten staan centraal. Je kan dit bezoek combineren met een bezoek aan het streekmuseum de meestoof.  tijdens het veilin..

Vakantiebijbelclub Oostkapelle

Oostkapelle

Vanaf maandag 21 juli tot en met donderdag 24 juli is er vakantiebijbelclub in oostkapelle. Van 10.00 (welkom vanaf half 10) tot 12.00 uur gaan we luisteren naar verhalen, zingen..

Excursie Natuurmonumenten wandelen langs en door de inlagen van Koudekerke

Burgh-Haamstede

Langs de oosterschelde is van alles te beleven. De openheid van dit gebied is een heerlijke ervaring. De kleur van de lucht en van de zee is iedere keer weer anders.geheimzinnigd..

Fietsen op de grens van land en zee, Excursie Natuurmonumenten

Burgh-Haamstede

Langs de oosterschelde is van alles te beleven. De openheid van dit gebied is een heerlijke ervaring. De kleur van de lucht en van de zee is iedere keer weer anders. Fiets mee la..

Expositie Galerie het Moment; ze zijn er weer

Zierikzee

Deze zomer exposeert galerie het moment in zierikzee weer tal van schilderijen van de kunstenaar hans leijerzapf. Zijn schilderstijl die gekenmerkt wordt door een soepele penseel..

Tentoonstelling bijzondere borduurwerken HCR de Schelphoek

In hrc de schelphoek (langs de n59 bij serooskerke op schouwen-duiveland). Is vanaf 1 juni a.s. Een expositie ingericht van bijzondere borduurwerken, gemaakt door joke jense. De ..

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: Hervormde Kerk Yerseke

Yerseke

Oude kerken staan voor u open: om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, om de schoonheid van het gebouw te ervaren.  open.. Voor een moment van rust en bezinning onderweg!..

Kajakvaren naar de Roggenplaat

Serooskerke (SD)

Bij deze tocht varen we de schelphoek uit het grote water op en richten we onze punten op de oostkant van de roggenplaat. Een geweldige plek om te pauzeren. Onderweg zien we zeer..

Bezoek Duiktank ADRZ

Goes

Tjeerd is de arts en directeur van de afdeling hyperbare zuurstof therapie in het adrz. Deze hoge druktank kan ook worden ingezet ingeval van een duikongeluk. Deze avond krijgen ..

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: RK H Maria Magdalenaparochiekerk

Goes

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.. Open voor een moment van rust en bezinning.

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: Prot. Grote of Maria Magdalenakerk

Goes

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.. Open voor een moment van rust en bezinning.

Kerkenpad Route Zuid-Beveland

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.. Open voor een moment van rust en bezinning.

Kerkenpad Route Zuid-Beveland Prot. dorpskerk "de Ark"

Hoedekenskerke

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.... Open, voor een moment van rust en bezinning onderwe..

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: Hervormde Kerk

Kapelle

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.... Open, voor een moment van rust en bezinning onderwe..

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: Prot. Geerteskerk

Kloetinge

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.... Open, voor een moment van rust en bezinning onderwe..

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: Prot. Maartenskerk

Wemeldinge

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.. Open voor een moment van rust en bezinning.

Westkappelse dag!

Westkapelle

Dit is een bruisende themadag, gebaseerd op allerlei gebruiken en gewoontes van vroeger en een ode aan ons mooie dorp! Op de markt zijn er van 11.00 tot 18.00 uur diverse oude am..