ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 415 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Concert Delta Quintet

Burgh-Haamstede

Op woensdag 2 sept. Geeft het salon-ensemble " delta quintet" een concert in de hervormde kerk van haamstede. weense salon- , zigeuner muziek, oude jazz en licht-klassiek . aanva..

LinkedIN training voor ondernemers

Goes

Benieuwd hoe jij jezelf het beste kunt profileren? En hoe zet je linkedin in als business tool? Gedurende deze avond leren wij u omgaan met linkedin en dit medium in te zetten al..

Bioscoopagenda

DRU yoga kennismakingsles

Vlissingen

Dru yoga ‘dru yoga helpt je om met plezier en vanuit je eigen kracht in het leven te staan. Door regelmatige beoefening zul je je vitaler, energieker en vrolijker voelen, houd ..

Botje bij botje

Oostkapelle

In de loop der jaren verzamelde betty ras, biologe en als vrijwilliger werkzaam voor terra maris, een enorme berg botten. Veelal zijn het middeleeuwse botten, afkomstig van boerd..

Strange Encounters

Terneuzen

Strange encounters – tentoonstelling in lokaal 54, terneuzen van 2 sept. T/m 25okt. op zaterdag 5 september om 15 uur vindt in lokaal 54 de officiele opening plaats van de tento..

OPENBARE KUNST- EN ANTIEKVEILING

Middelburg

Openbare kunst- en antiekveiling bekijk onze facebook pagina voor een voorproefje van de catalogus. veilingdagen : maandag 31.08.15 om 19:00 dinsdag 01.09.15 om 19:00 woen..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..

ZOMEREXPO CADZAND

Cadzand

Expositie van realistische landschap- en stillevensschilderijen van ives de roo, aquarel van cathi van der heijde, keramiek van josé d'amoh in de dorpskerk cadzand.

Dru Yoga in Terneuzen

Terneuzen

Dru yoga is de perfect manier om door met aandacht te ademen, te bewegen en te ontspannen evenwicht te brengen tussen lichaam, geest en ziel. Dru yoga kenmerkt zich door zachte e..