ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 6.832 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Staatsbosbeheer, excursie Vogels Plan Tureluur, Gebied De Prunje

Kerkwerve

Aanvang 13.30 uur. Plan tureluur is de naam van een groots natuurontwikkelingsproject met heel veel vogels. vogelen in de prunje op schouwen vertrekpunt vanaf het parkeerterrein ..

Gratis speurtocht Museum Bingo

Middelburg

Het zeeuws museum heeft gratis speurtochten (dagelijks). Bij de vaste collectie is de speurtocht museum bingo gemaakt die je kriskras door het museum voert. De hele familie kan m..

Bioscoopagenda

Mode- en streekdrachtzalen

Middelburg

De streekdracht van de 19e eeuw was (kleur)rijk en liet zich volop beïnvloeden door hetgeen er in de mode was. Hedendaagse ontwerpers weten al lang hoe bijzonder die streekdracht..

Handwerk

Middelburg

In handwerk nodigt het zeeuws museum ontwerpers en vakopleidingen uit om aan de slag te gaan met ambachtelijke technieken. De meest gespecialiseerde ambachtslieden dragen zorg vo..

Familierondvaart, Passagiersschip de Onrust. -Gebied Oosterschelde 13.30 uur

Vertrek is 13.30 uur.  een korte rondvaart van 1,5 uur. Onder begeleiding van een gids gaat u een rondvaart maken over de oosterschelde. Bij laagwater zien we de zeehonden en wel..

familie rondvaart - passagiersschip de Onrust

Beleef de oosterschelde in het vroege voorjaar. Geniet van de vogels zeehonden en bruinvissen en laat je verrassen door de natuur. Lekker buiten maar ook vanuit de verwarmde salo..

Concertlezing Jan Brokken & Marcel Worms

Middelburg

Schrijver jan brokken en pianist marcel worms geven op zondag 29 maart 2015 om 15.00 uur de derde en laatste concertlezing in de kloveniersdoelen. De lezing maakt onderdeel uit v..

Van Tuus; prachtige Zeeuwse Schilderië

Goes

Van tuus. Naar aanleiding van de oproep 'museum zoekt schilderij' hebben een aantal vrienden van het museum hun schilderijen aangeboden om deze te exposeren. Dit heeft geleid tot..

Bij de “Kiekkast”, een schilderij van Piet Rijken (1915-2001)

Oostkapelle

De 100ste geboortedag van piet rijken was voor preparateur en oud directeur van het zeeuws biologisch museum wim phaff aanleiding om de originele kiekkast in ere te herstellen en..

familie rondvaart - passagiersschip de Onrust 13.30 uur

Familie rondvaart de familie rondvaart is het leukste uitje voor heel het gezin. Lekker uit waaien in zeeland. Laat je verrassen door de bruinvissen en zeehonden, deze leven het ..

Vriendinnendagen Goes

Goes

In de binnenstad zijn modeshows, films, een popup market, workshops en muzikale optredens die dit koopweekend superleuk maken. Veel winkels haken in met speciale vriendinnen acti..

Anutosh

Vlissingen

Anutosh schildert het onbekende. Werelden met oerzeeën, uitvergrote microkosmos vol mysterieuze zwammen of vreemde planetenstelsels. door de suggestie van beweging en de afsnijdi..

GroeneGordelFietsfeest

Op zondag 29 april is het groene fietsgordeldag. Damme is een stopplaats in het groene gordelcircuit rond brugge. Redenen genoeg om hier halt te houden! Op het marktplein kan je ..

Damme Boekenmarkt

Op zoek naar een onvindbaar boek? Al overal gezocht? U bent ongetwijfeld nog niet in damme boekendorp geweest. Kom naar de boekenwinkeltjes en ontdek het boek dat u zocht! Maar d..

Koffieconcert Nederlands Hervormde Kerk Retranchement

Retranchement

Iedere laatste zondag van de maand is er een gratis koffieconcert in de nederlands hervormde kerk. Aanvang 11.00 uur tijdens de pauze krijgt u een gratis kopje koffie aangeboden.

Rondritten met het Boemeltreintje

Rondrit via de brouwersdam langs de noordzeestrand waar we stoppen om zeehonden spotten en dan via het grevelingenmeer terug, met uitleg over de deltawerken in 3 talen. Vertrek i..

Grootste rommelmarkt van Zeeland

Kloosterzande

In het weekend van 28 en 29 maart 2015 wordt voor de 42e keer de grootste rommelmarkt van zeeland gehouden. De rommelmarkt is in kloosterzande. De opbrengst komt volledig ten goe..

Jongerendienst in de Gereformeerde Kerk

18.30-20.00 uur jongerendienst in de gereformeerde kerk, kerkhoflaan 4 in stellendam.

Wisselexpositie Stadhuismuseum

Zierikzee

In het stadhuismuseum in zierikzee is van vrijdag 13 februari tot en met 30 september een bijzondere (wissel)expositie te zien met voorwerpen uit het boek de kajak van zierik een..

expositie Transparant - Toonbeeld Terneuzen

Terneuzen

De expositiewerkgroep passerelle brengt in samenwerking met toonbeeld de expositie ‘transparant’ graag onder uw aandacht. Van 23 februari tot 6 april is er werk te zien van de ku..

Wintertentoonstelling

Terneuzen

Op zaterdag 28 februari gaat in lokaal 54, na 2 maanden winterstop, het nieuwe tentoonstellingsseizoen weer van start met de opening van de wintertentoonstelling. Zoals gewoonlij..

Concert

Terneuzen

Zondag 29 maart verzorgt het harmonieorkest van de muziekvereniging de vliegende hollander uit terneuzen een bijzonder concert in dansschool kiel, mr. Fj haarmanweg 25, terneuzen..

Proefduik zwembad

Renesse

Inschrijven bij het duikcentrum

Jo de Roo signeert zijn biografie

Goes

Zondag 29 maart signeert jo de roo zijn biografie "jo de roo, wielerheld" van 14.30 tot 16.00 bij boekhandel het paard van troje in goes.

Boeken- en brocantemarkt in het Blauwe Hof

Koudekerke

Op zaterdag 28 en zondag 29 maart wordt er weer een overdekte boeken en brocantemarkt georganiseerd in het blauwe hof, breeweg 11 in koudekerke. er worden door particulieren boe..

Mega 2e hands kinderkleding/speelgoedmarkt

Koewacht

Koop en verkoop van spulletjes die met kinderen te maken hebben. koewacht

PPZ Schoolband, FiZi - De Weverij

Zierikzee

De schoolband van de pontes pieter zeeman, ook wel de ‘tosti band’ genoemd, werd in 2003 opgericht om leerlingenmusicals te begeleiden. In de loop der jaren trad de schoolband in..

The Salvation, FiZi -De Weverij

Zierikzee

Vs,1871. Kolonisten uit europa trekken naar amerika op zoek naar een beter leven. Zeven jaar lang heeft de deense jon zijn vrouw en zoontje niet gezien terwijl hij met zijn broer..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het cameramuseum biedt u een tijdlijn in de ontwikkeling van de fotografie. een volledig overzicht van camera's en fotografische middelen is in het museum aanwezig. op 3 etages..

Tentoonstelling Balanceren tussen Zoet en Zout ,Bewaerschole

Burgh-Haamstede

Opening: zondag 22 maart door dhr. R maaskant.grenswerelduitnodiging om de wereld tussen zout en zoet te ervarener is geen heldere scheidslijn tussen zout en zoet, er ligt een we..

Ron Glasbeek, Berookte Beelden - Sinti & Roma toen en nu. Schilderijen

Middelburg

Side-event van de concerten van het requiem voor auschwitz op 1, 2 en 4 mei 2015, achtereenvolgens in zierikzee, aardenburg en middelburg. Ron glasbeek is o.a. Door ontmoetingen ..

De kunstenaarskolonie Schwaan

Domburg

Tentoonstelling van landschapschilderijen en dorpsgezichten van de noord-duitse kunstenaarskolonie schwaan.zoals er in de tweede helft van de negentiende eeuw talrijke kunstenaar..

André van den Boogaart

Vlissingen

De brabantse songwriter andré van den boogaart is niet van de zoetsappigheid. Hij zingt over drank, depressie en het gebrek aan geld. In het hoesje van zijn plaat rauwe rand vert..

Bezinningscafé

Goes

Bezinningscafé zondag 29 maart as. (nb: vooraf aanmelden noodzakelijk) zou jij ook graag de rust vinden om even te bezinnen zo nu en dan? Heb je behoefte aan inspiratie? En vin..

Optreden Stik hewoon en Red rocks in Panta Rhei

Vlissingen

Op zondag 29 maart zal dialektrockband stik hewoon en engelstalige rockcoverband red rocks een optreden geven in de panta rhei op het nollestrand in vlissingen. de aanvang is 17...

Boeken- en Brocantemarkt in Koudekerke

Koudekerke

Op zaterdag 28 en zondag 29 maart wordt er weer een overdekte boeken en brocantemarkt georganiseerd in het blauwe hof, breeweg 11 in koudekerke. Er worden door particulieren boe..

Omnium orchideeënweken

Goes

Om de tropen te ontdekken hoef je niet ver van huis. Kom naar de tropische plantenwereld van omnium in goes en ervaar hoe we bomen en planten – zonder het te beseffen – gebruiken..

De Passie van Kloetinge

Kloetinge

De passie van kloetinge. Een mooi evenement met popliedjes, koren ,dans en nog veel meer een  kruis zal door het dorp gedragen worden en het verhaal wordt op een moderne manier g..

Fietsverhuur Zeelandfietsen voor de Bevelanden

Kapelle

Fietsverhuur - fietsreparatie - fietsverkoop met haal - en brengservice voor zuid-beveland en noord-beveland het service - center in kapelle kunt u alleen op afspraak bezoeken. ..

Opendeurdag Bezoekerscentrum Saeftinghe

Als aftrap van het nieuwe seizoen houdt bezoekerscentrum saeftinghe open huis! Er is van alles te zien, doen en beleven, zowel in als rondom het bezoekerscentrum. Natuurlijk is e..

Lunchconcert

Oost-Souburg

Zondag 29 maart lunchconcert met het vrouwenensemble cantando in de historische kerk souburg aanvang 11.30 uur. het bevelandsvrouwenensemble cantando heeft een repertoire da..

Live optreden Billy & Bloomfish

Oostburg

In het verleden toerden deze 2 klassedames met de blue(s) angels & about queens of the blues in gezelschap van jan , anneke de bruijn en pieter van bogaert en speelden ze op o..

Tryout No Regrets

Burgh-Haamstede

Op 29 maart a.s. Presenteren wij onze band no regrets aan het publiek. u bent van harte welkom bij ons optreden in burgh-haamstede van 14.30-17.00 no regrets speelt bekende en mi..

bachkoor zingt Buxtehude

Veere

Op 29 maart vindt er in de kleine kerk te veere om 16.30 uur weer een cantatedienst plaats met het bachkoor uit middelburg. Deze keer voert het koor, aangevuld met musici en soli..

Oostkappel zingt - Time2Sing on tour

Oostkapelle

Time2sing on tour in oostkapelle. op 29 maart 2015 is er in oostkapelle om 19.00 een bijzondere kerkdienst van oostkappel zingt. De dienst wordt volledig ingevuld door time2si..

Dubbel D De Dijk coverband in ’t Kerkje van Ellesdiek

Ellewoutsdijk

Op zondagmiddag 29 maart a.s. Om 14.30 uur is er in ’t kerkje van ellesdiek een optreden van dubbel d de dijk coverband. dubbel d is opgericht met als doel om de muziek, de tekst..

Kizomba Matinee III

Vlissingen

Kizomba matinee iii - zondag 29 maart 2015 zorg dat je klaar bent voor kizomba matinee iii, dan komen enah&carolina (spain&france ♂ ♀). Deze twee artiesten zijn momenteel 'hot' ..

Optreden Billy & Bloomfish

Oostburg

In het verleden toerden deze 2 klassedames met de blue(s) angels & about queens of the blues in gezelschap van jan , anneke de bruijn en pieter van bogaert en speelden ze op o..

Opening Museum Veere

Veere

Op zondag 29 maart is museum veere voor het speciale openingstarief te bezoeken. Het vernieuwde museum bundelt de krachten van twee historische gebouwen: het prachtig gerestauree..

Natuurmonumenten, Voorjaarswandeling, Slotbos /Zeepeduinen

Burgh-Haamstede

Wandel zondag 29 maart mee over landgoed slot haamstede en beleef het voorjaar in het slotbos! Een paar keer per jaar kun je in dit bijzondere natuurgebied wandelen. Benut daarom..

Jeu de Boules strandtoernooi

Zoutelande

Jeu de boules strandtoernooi op zondag 29 maart 2015inschrijfgeld: € 8.00 per persoonaanvang: 11.00 uursoort toernooi: doublettensysteem: 5 voorgeloten partijenprijzen: elke poul..

Expositie studio + huis + tuin

Goes

Ineke otte laat u verrassen door vrijblijvend langs komen in haar studio! Nieuwe collectie t-shirts, 3d printing sieraden, sjaals, glas, tafels, lampen en beelden.meer informatie..

Veeristen en Veerse Joffers

Veere

Een documentaire en tentoonstelling over de veerse kunstenaarskolonieaan het begin van de twintigste eeuw stond het zeeuwse veere in binnen- en buitenland bekend als de schilders..

kinderkookworkshop

Kruiningen

Ben jij 6 jaar of ouder en vind je het leuk om te koken? dan kan dat met bijv. Je kinderfeestje bij van kaantjes tot kaviaar gezellig met een groepje van min.6 e..

Gratis uitproberen kids klimparcours Westerschouwen

Burgh-Haamstede

Dit seizoen is er een nieuw kids klimparcours in het klimbos zeeuwse helden / westerschouwen. op zondag 29 maart wordt het seizoen geopend en is er de mogelijkheid voor kindere..

Matthijs Vlaardingerbroek en zijn buikspreekpop Henkie

Vlissingen

zondag 29 maart dienst voor kinderen van 4 tot 12 jaar en het is ook leuk voor ouders en opa’s en oma’s, dus kom met de hele familie! matthijs vlaardingerbroek en zijn buikspr..

Gratis opendeurdag Bezoekerscentrum Saeftinghe

Nieuw-Namen

Tijdens de opendeurdag, die op zondag 29 maart 2015 gehouden wordt als aftrap van het nieuwe seizoen, kunnen alle geïnteresseerden gratis een kijkje komen nemen in bezoekerscentr..

De Kracht van Liefde workshop

Goes

Als je de wereldgodsdiensten en allerlei geestelijke stromingen zou bestuderen, zou je ontdekken dat door al deze stromingen een rode draad loopt. De uiterlijke verschillen zijn ..