ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 2.654 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Koffieconcert Nederlands Hervormde Kerk Retranchement

Retranchement

Iedere laatste zondag van de maand is er een gratis koffieconcert in de nederlands hervormde kerk. Aanvang 11.00 uur tijdens de pauze krijgt u een gratis kopje koffie aangeboden.

Rondritten met het Boemeltreintje

Renesse

Brouwersdam zondag en dinsdag: rondrit via de brouwersdam langs de noordzeestrand waar we stoppen om zeehonden spotten en dan via het grevelingenmeer terug, met uitleg over de de..

Bioscoopagenda

Koopzondag binnenstad Vlissingen

Vlissingen

Iedere laatste zondag van de maand koopzondag in de binnenstad van vlissingen van 13.00-17.00 uur.

familie rondvaart - passagiersschip de Onrust 13.30 uur

De familie rondvaart is het leukste uitje voor heel het gezin. Lekker uit waaien in zeeland. Laat je verrassen door de bruinvissen en zeehonden, deze leven het gehele jaar in het..

Miniatuur- en spionagecamera’s

Zierikzee

Vanaf zondag 7 juni tot 1 december staat een vitrine van het cameramuseum in het teken van miniatuur- en spionagecamera's. En ondanks dat het een klein deel van het museum beslaa..

Miniatuur- en spionagecamera’s

Zierikzee

Vanaf zondag 7 juni tot 1 december staat een vitrine van het cameramuseum in het teken van miniatuur- en spionagecamera's. En ondanks dat het een klein deel van het museum beslaa..

Gezellige binnenmarkt in Arsenaaltheater Vlissingen

Vlissingen

Zondag 29 november a.s. Wordt er een markt georganiseerd in het arsenaaltheater. U vindt hier cadeautjes, brocante, kleding ,sieraden enz. de markt wordt gehouden in het arsena..

Raak! & Jochem van Gelder - Sinterklaas

Vlissingen

Sinterklaas komt en daarom hebben nederlands grootste kindervriend jochem van gelder en de populaire meidengroep raak! De handen ineen geslagen om een verrassingsfeestje te organ..

Jochem & Raak! - Sinterklaas

Vlissingen

Sinterklaas komt en daarom hebben nederlands grootste kindervriend jochem van gelder en de populaire meidengroep 'raak!' de handen ineen geslagen om een verrassingsfeestje te org..

Codarts Chamber Orchestra - MMM Mozart Mendelssohn Mahler

Middelburg

Gratis entree ! wie nog nooit het adagietto van gustav mahler heeft gehoord, zou naar dit concert moeten gaan. Deze prachtige, weemoedige muziek klinkt als sluitstuk van dit con..

Codarts Chamber Orchestra - MMM Mozart Mendelssohn Mahler

Middelburg

Gratis entree wie nog nooit het adagietto van gustav mahler heeft gehoord, zou naar dit concert moeten gaan. Deze prachtige, weemoedige muziek klinkt als sluitstuk van dit concer..

Huis van Sinterklaas

Hulst

Op zondag 15 november gaat het huis van sinterklaas open. Alles is in gereedheid gebracht om de goedheiligman te verwelkomen. Het 's landshuis zal zijn residentie zijn van waarui..

Sint in Hulst

Hulst

De gezellige tijd van sinterklaas is er weer. Van 15 november t/m 6 december zijn er allerlei leuke activiteiten rondom sinterklaas in hulst vestingstad.de intocht 15 november is..

WEG ERMEE! Jeroen Jongeleen

Vlissingen

Op 31 december sluit expositieruimte willem3, onderdeel van cultuurwerf, definitief haar deuren. De sluiting is het directe gevolg van de ingrijpende bezuinigingen van de gemeent..

Reinbert de Leeuw

Vlissingen

Reinbert de leeuw is in vele zaken betrokken en heeft vele zaken gedaan, maar wat de meeste mensen wellicht al enigszins vergeten zijn, hij heeft ook de bestverkochte klassieke p..

Sacramentsprocessie Kwadendamme

Kwadendamme

7 juni 201514:00 uur: eucharistieviering "stenen hoeve", siguitsedijk 15, kwadendamme.15:00 uur: start processie16:30 uur: lof in de bonifaciuskerk te kwadendamme 17:00 uur: geze..

Kleindierenshow Ter Verbetering Axel

Axel

Ter verbetering axel organiseert ook dit jaar weer een kleindierenshow locatie : ruitersportvereniging axel boslaan 2, 4571 sw axel tel 0115-561664 ( bij zomerlust,sportvelden ..

gezellige markt in Arsenaaltheater Vlissingen

Vlissingen

Gezellige markt op koopzondag met cadeautjes voor de feestdagen. U vindt er mooie winterkleding, cosmetica, parfum sieraden, poppenkleding kaarten ,oud hollands snoepgoed, brocan..

Tentoonstelling Tweezijdig Belicht

Veere

In museum veere is tot en met 29 november tweezijdig belicht te zien. Moderne beeldende kunst uit nederland en belgië brengt het maritieme leven van beide zijden van de grens pra..

Wandeltochten van 7 en 10 km bij Uitspanning Cadsandria te IJzendijke

IJzendijke

Op zondag 1 november start het wandelseizoen bij cadsandria. Vanaf 11.00 u. Is de inschrijving geopend. Men kiest uit 2 afstanden: 7 of 10 km. Kosten € 3,- (incl. Consumptie). Bi..

Gentse Gasten

Gentse gasten - expositie - 28 oktober t/m 27 december op zaterdag 31 oktober om 15 uur vindt in lokaal 54 de officiële opening plaats van de expositie met als titel: gentse gast..

Vivezza Trio

Groede

Sprankelend, afwisselend en niet al te tradtioneel, dat is het handelsmerk van vivezza trio. Dit opgewekte trio bestaat uit violiste inger van vliet, klarinettiste nicole van jaa..

Life, FiZi

Zierikzee

Aankomend fotograaf dennis stock ontmoet op een feestje de jonge acteur james dean. Dennis vraagt james dean toestemming voor het maken van een fotoserie. Hij wil die serie aan l..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het cameramuseum biedt u een tijdlijn in de ontwikkeling van de fotografie. een volledig overzicht van camera's en fotografische middelen is in het museum aanwezig. op 3 etages..

filmmiddag in 'de Kirke'

Westdorpe

'de rijdende grensrechter', een film over onze mooie landstreek waarin de grensrechter per solex sympathieke zeeuws-vlamingen ontmoet. Vertoont in het scheldetheater bij de openi..

Expositie Jong Talent: Gijs Scholten

Sluis

Stichting johan hendrik van dale organiseert de expositie jong talent in de raadskelder van museum het belfort. Voor de vierde keer jong talent, deze keer worden de tekeningen va..

DECEMBERWINKEL MIDDELBURG

Middelburg

nieuw in middelburg !!! de decemberwinkel... Kunt u bezoeken van 1 december tot en met 23 december 2015. Aan de zusterstr..

DECEMBER WINKEL MIDDELBURG

Middelburg

Nieuw in middelburg... In december kunt u in de zusterstraat in middelburg bij pottenbakkerij-keramiekwinkel " aardewerk" handgemaakte cadeaus kopen voor een betaalbare prijs. De..

Slagwerkfestival Euterpe Heinkenszand

Heinkenszand

Op zondag 29 november organiseert de slagwerkgroep van muziekvereniging euterpe voor de 9de keer een slagwerkfestival. Naast de slagwerkgroep treedt ook ‘aan de slag’, de jeugdsl..

Joop Keesmaat leest voor uit Dante's Goddelijke Komedie

Aardenburg

"de hel" in aardenburg acteur joop keesmaat komt opnieuw naar west zeeuws-vlaanderen. Op zondag 29 november brengt hij om 15.30 een compilatie uit dante's inferno. La divina comm..

Expositie "vrouwen vormen"

Expositie van marlies van adrighem. Zij tekent mensen en de vormen van een lichaam die veranderen bij iedere houding. Zij schuwt het experimenteren niet en zo ontstaat vaak verra..

Lunchconcert

Ritthem

Zondag 29 november lunchconcert in de historische kerk souburg met a quadrant aanvang 11.30 uur. lunchconcert met a quadrant . behoud het goede, voeg daar iets creatiefs aan t..

Sinterklaasstoomtrein Maldegem

Zoals elk jaar komt sinterklaas en zijn zwarte pieten ook op bezoek in het stoomcentrum maldegem. Op 22, 28-29 november en 5-6 december kan je samen met de sint op een echte stoo..

Máscura Walk of Hope

Hulst

Mensen wandelen met elkaar een korte route (1 km) door de binnenstad van hulst en vormen daarna met elkaar een hart op de grote markt. Vertrek is om 11u00 aan de dubbele poort op..

Hulst Pakt Uit

Hulst

1 t/m 11 november is er in hulst weer een hulst pakt uit actie. Bij alle aankopen ontvangt men een lot tot maximaal 5 stuks. Hiermee kunnen via de website www.bezoekhulst.nl vele..

JASZ Concert Bouncing Around

Middelburg

Zondag 29 november a.s. In hotel arneville van 14.30 tot 17.30 uur organiseert jasz een optreden van bouncing around geachte jazz liefhebber, deze keer de achtmans formatie “bo..

high tea

Kruiningen

Ben je binnenkort jarig en wil je dit vieren met een zelfgemaakte high tea? dan kan dit bij: van kaantjes tot kaviaar we gaan tijdens de workshop allerlei lekkere hapjes klaarma..

Winterfair Heinkenszand

Heinkenszand

Welkom op de 10e winterfair in heinkenszand. Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 november a.s. Wordt het in de hallen van bloemisterij wisse (zwake 7) weer volop genieten van..

Huis van Sinterklaas Schouwen-Duiveland

Zierikzee

Ik mag dit jaar samen met mijn pieten logeren in het stadhuismuseum van zierikzee. Jullie mogen bij ons op visite komen in ons mooie huis van sinterklaas. Samen met je papa, mama..

Expositie Openbare Lagere School Westkapelle 1884-1944

Westkapelle

Van 14 november 2015 t/m 31 januari 2016 organiseert het polderhuis de expositie openbare lagere school westkapelle 1884-1944 in het polderhuismuseum in westkapelle. centraal in..

Zelf een zilveren sieraad maken.

Kapelle

Er kunnen nog 2 mensen meedoen aan een workshop edelsmeden op maandagmiddag 30 november van 13.00-16.30u je maakt dan in ongeveer 3,5 uur je eigen zilveren sieraad. nu last-minu..

Workshop Zilverklei

Krabbendijke

Wat is zilverklei? kneedbaar zilver bestaande uit fijn zilver in poedervorm met daaraan toegevoegd een organisch bindmiddel en water. Deze substantie is te verwerken als klei. Na..

Open middag voor ‘Kleurig’

Ellewoutsdijk

Onder de naam ‘kleurig’ is in ’t kerkje van ellesdiek in ellewoutsdijk op zondagmiddag 29 november de tentoonstelling van kunstenares aja snelleman te bezichtigen. ’t kerkje is o..