ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 2.732 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Tentoonstelling ‘Aan boord van een slavenschip’

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geven twee tentoonstellingen antwoord. In het kader van de herdenking va..

Niederländisch für deutsche Gäste

Breskens

Endlich mitreden können! Der etwas andere kurs über land und sprache für eine prima deutsch-niederländische verständigung! Wollen sie im urlaub ein wenig niederländisch sprechen?..

Bioscoopagenda

Nordic Walking o.b.v. ervaren trainster

Van 10.30-11.30 uur is het mogelijk om onder begeleiding te nordic walken door de prachtige natuur van goeree. Start: hondsweg 13 (vlakbij de middel- en oostduinen en de kwade ho..

Informatiecentrum CADZAND-Maritiem

Kom eens langs in het informatiecentrum cadzand-maritiem. U kunt er het ontwerp, planningen en de film van het project te bekijken. Er ligt foldermateriaal, er staan maquettes en..

Weekmarkt Hulst

Hulst

Gezellig even markten kan in de meeste plaatsen in zeeland, maar op maandag in hulst vestingstad, het hele jaar door. Gezellig vanaf terras op de grote markt de levendigheid in h..

Huis van Sinterklaas

Hulst

Op zondag 15 november gaat het huis van sinterklaas open. Alles is in gereedheid gebracht om de goedheiligman te verwelkomen. Het 's landshuis zal zijn residentie zijn van waarui..

Sint in Hulst

Hulst

De gezellige tijd van sinterklaas is er weer. Van 15 november t/m 6 december zijn er allerlei leuke activiteiten rondom sinterklaas in hulst vestingstad.de intocht 15 november is..

Workshop Bonbons een heerlijke 3uur durende workshop in Heinkenszand!

Heinkenszand

Workshop chocolade & bonbons zeeland: verras uw collega's, vrienden of familie met deze unieke teambuilding, vrijgezellen, vrienden of familiefeest van 'meer dan koken' in zeelan..

Kookworkshops Zeeland: Keuze uit 6 verschillende thema's!

Heinkenszand

Meer dan koken biedt u een leuk alternatief voor een restaurantbezoek met vrienden of collega’s. Aan het eind van onze kookworkshops geniet u samen van een uitstekend zelfbereide..

Workshop High Tea leer verschillende Engelse lekkernijen te maken!

Heinkenszand

Workshop high tea: ongedwongen genieten van een lekker kopje thee met allerlei zelfgemaakte hapjes. Dat is het ‘recept’ van onze workshop high tea! Tijdens deze drie uur durende ..

Zeeuwse kookworkshops. Welke kookworkshop kiest u? Keuze uit 3!

Heinkenszand

Zeeuwse kookworkshops keuze uit 3 verschillende zeeuwse kookworkshops. Deze workshops zijn een leuk alternatief voor een restaurantbezoek met vrienden of collegas. Het resultaat ..

Winterprogramma in het kerstdorp

Koudekerke

Van de herfstvakantie tot en met de kerstvakantie organiseert intratuin koudekerke een gevarieerd winterprogramma. Dit programma staat boordevol beleving, inspiratie en activitei..

Dromenvanger maken

Terneuzen

Kom een dromenvanger maken!! Toegankelijk voor iedereen van 5-100 jaar wanneer: maandag 30-11 van 14-15.30 door: inspiratieveranda.nl in ontspannen sfeer. Met bloemen, kralen, ..

Koffie-inloop

Middelburg

In alle rust genieten van een kopje koffie/thee met lekkers? gezellig praten? bordspelletje erbij? of iets anders ontspannends? u bent van harte welkom bij een van onze koffie-i..

alzheimer cafè de BEVELANDEN

Goes

Alzheimercafé de bevelanden heeft op maandag 30 november 2015 een gespreksthema juridische aspecten. de gastspreker is dhr. H witte werkzaam bij de g.g.d en bemoeizorg deze avond..

“Schilderachtige Lichtschrijverij”

Zierikzee

Een expositie van het werk van hans oosterom uit bruinisse, een groot deel van de geēxposeerde werken heeft de zee als onderwerp.het kleurrijke en veelal impressionistisch, schil..

Hulst Pakt Uit

Hulst

1 t/m 11 november is er in hulst weer een hulst pakt uit actie. Bij alle aankopen ontvangt men een lot tot maximaal 5 stuks. Hiermee kunnen via de website www.bezoekhulst.nl vele..

Zelf een zilveren sieraad maken.

Kapelle

Er kunnen nog 2 mensen meedoen aan een workshop edelsmeden op maandagmiddag 30 november van 13.00-16.30u je maakt dan in ongeveer 3,5 uur je eigen zilveren sieraad. nu last-minu..

Sjoelen

Stichting zijn houdt een gezellige sjoelmiddag in het buurthuus. Entree € 4,- incl. Koffie/thee.