ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 3.205 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Weekmarkt

Zierikzee

Iedere donderdag  9.00 - 16.00 uur met een selectie van versproducten, bloemen en planten, vis, noten en kaas, kleding, kaarten, etc.  aansluitend koopavond tot 21.00 uur.

Expositie: 200 jaar afschaffing slavenhandel

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geeft deze tentoonstelling antwoord. In het kader van 200 jaar afschaffi..

Bioscoopagenda

DigiDesk / Digitaal inloopspreek uur

Vlissingen

Vragen over je laptop, pc, smartphone, tablet, e-reader of sociale media? Kom naar digidesk: een gratis inloopspreekuur in de bibliotheek voor leden en niet-leden. wil je met ee..

Expositie (november) int 't Blaeuwe Huus - Susanne Herppich

Een expositie van susanne herppich in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zate..

Zeeuwse sieraden

Zierikzee

Zeeuwse sieraden die op ambachtelijke wijze worden gemaakt. De oorspronkelijke zeeuwse knoop is hierbij het uitgangspunt. Marielle overdulve ontwerpt en vervaardigt moderne zeeuw..

Gratis speurtocht Museum Bingo

Middelburg

Het zeeuws museum heeft gratis speurtochten (dagelijks). Bij de vaste collectie is de speurtocht museum bingo gemaakt die je kriskras door het museum voert. De hele familie kan m..

Tasten in het duister. Hoe een verloren van Reymerswale wordt herontdekt

Middelburg

In tasten in het duister. Hoe een verloren van reymerswale wordt herontdekt staat een 16e-eeuws schilderij centraal dat wordt toegeschreven aan de zeeuwse schilder marinus van re..

Mode- en streekdrachtzalen

Middelburg

De streekdracht van de 19e eeuw was (kleur)rijk en liet zich volop beïnvloeden door hetgeen er in de mode was. Hedendaagse ontwerpers weten al lang hoe bijzonder die streekdracht..

Tom Lash – Fubar

Goes

Yuri en rajko disseldorp : rajko en z'n broer twee voorstellingen voor de prijs van één! deze jonge cabaretiers hebben de krachten gebundeld om samen op tour te gaan. Omdat dat v..

Expositie Paviljoen Sluishaven

Het paviljoen waar u lekker kunt genieten van een hapje en een drankje is ook een plaats waar u kunt genieten van een mini-expositie met kleurrijk vrouwelijk schoon uit de collec..

Ashton Brothers in de Mythe

Goes

Een unieke combinatie van slapstick,magie, acrobatiek, rock & roll en variété. meer dan ooit zoeken pepijn, pim, joost en friso de grenzen van het theater en  hun fysieke mogelij..

DigiDesk

Vlissingen

Vragen over je laptop, pc, smartphone, tablet, e-reader of sociale media? Kom naar digidesk: een gratis inloopspreekuur in de bibliotheek voor leden en niet-leden.

ONGOING GROWTH

Vlissingen

Suzan drummen maakt schilderijen, fotoʼs, films, installaties en werken in de openbare ruimte. Het werk is ontstaan vanuit de fascinatie voor het kijken. Al spelend met ruim..

Weekmarkt

Kleine warenmarkt met 9 kramen

Weekmarkt Middelburg

Middelburg

Elke donderdag, gezellige weekmarkt op de grote markt van middelburg midden in het centrum.

Weekmarkt

Heinkenszand

Weekmarkt

Oud-Vossemeer

Kleine warenmarkt

Expositie "Kruisbestuiving"

Terneuzen

Kruisbestuiving, expositie in lokaal 54 op zaterdag 1 november om 15 uur wordt de nieuwe expositie in lokaal 54 officieel geopend. De expositie, die als titel kruisbestuiving hee..

Ronald Snijders - One man show, reprise

Speciaal voor normale mensen presenteert absurdist ronald snijders een groots opgezette split personality show. Het showballet, de kandidaten, de gastartiesten en de gestoorde ni..

Land van over zee

Oostburg

Theaterproductiehuis zeelandia brengt met land van over zee een toneelstuk over een relatie op afstand: moeder anna blijft verpauperd achter in zeeland, haar dochters gaan op zoe..

IN EXTREMIS [bodies with no regret] - Sandro Gordiano

Vlissingen

De fotoserie in extremis van sandro giordano (rome 1972) is een grote hit op internet. Mannen en vrouwen liggen neergestort tussen hun eigendommen. Het zich continu willen meten ..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..

Grafiektentoonstelling 'INDRUK'

Terneuzen

November: maand van de kunstuitleen zaterdag 1 november: druksessie door jorien brugmans met uniek cadeau voor nieuwe leden. een huis vol grafiek! Van zaterdag 1 november t/m z..

Intocht Sinterklaas Hulst

Hulst

De gezellige tijd van sinterklaas is er weer. Van 16 november t/m 6 december zijn er allerlei leuke activiteiten rondom sinterklaas in hulst vestingstad. De intocht 16 november i..

Huis van Sinterklaas

Hulst

Op zaterdag 15 november gaat het huis van sinterklaas open. Alles is in gereedheid gebracht om de goedheiligman te verwelkomen. Het 's landshuis zal zijn residentie zijn van waar..

Expositie 'van Westkapelle tot Antwerpen'

Westkapelle

Op 1 november jl. Was het 70 jaar geleden dat in het kader van de slag om de schelde, de landing bij westkapelle en vlissingen plaats vond. In de navolgende felle gevechten hier ..

Tom Lash: Fubar in 't Beest

Goes

Deze jonge cabaretiers hebben de krachten gebundeld om samen op tour te gaan. Omdat dat veel gezelliger is, en op onverklaarbare wijze ook meer mensen komen kijken. tom lash: fub..

Grote Kerstbloemschikdemonstratie georganiseerd door Groei & Bloei.

Axel

Door: freddy verhaeghe en de floristieke laatstejaarsleerlingen uit de provinciale tuinbouwschool van kortrijk - belgië plaats: cultureel centrum , de halle, rooseveltlaan 1a,..

Kerstmarkt Leger des Heils

Sint Maartensdijk

Sfeervolle kerstmarkt met spullen die het hele jaar ingezameld zijn.

Clouds of Sils Maria in`t Beest

Goes

Op het hoogtepunt van haar internationale carrière wordt actrice maria enders (juliette binoche) gevraagd voor de hoofdrol in het toneelstuk dat haar twintig jaar eerder beroemd ..

Weekmarkt Goedereede

Elke donderdag van 9.00 tot 13.00 uur een kleine weekmarkt aan de noordzijde haven in goedereede.

Handwerk

Middelburg

In handwerk nodigt het zeeuws museum ontwerpers en vakopleidingen uit om aan de slag te gaan met ambachtelijke technieken. De meest gespecialiseerde ambachtslieden dragen zorg vo..

Bloemschikdemonstratie Groei en Bloei

s-Gravenpolder

De afdeling goes, noord- en zuid- beveland van groei en bloei organiseert op donderdag 27 november een bloemschikdemonstratie. de demonstratie wordt gegeven door carry krebbers ..

Tom Lash: Fubar Yuri en Rajko Disseldorp: Rajko en z'n broe

Goes

Twee voorstellingen voor de prijs van één! deze jonge cabaretiers hebben de krachten gebundeld om samen op tour te gaan. Omdat dat veel gezelliger is, en op onverklaarbare wijze ..

Filmhuis: Clouds of Sils Maria

Goes

(olivier assayas. 2014. Fra, 124 min) op het hoogtepunt van haar internationale carrière wordt actrice maria enders (juliette binoche) gevraagd voor de hoofdrol in het toneelstuk..

Kerstfair GOEDt

Grijpskerke

Komt u kijken naar onze gezellige kerstfair. Wij verkopen brocante meubels die we geverfd hebben met matte krijtverf. Ook zijn er allerlei stoere, industriele en zelfgemaakte acc..

Winterfair 2014 bij Warstaal

Grijpskerke

We nodigen je hartelijk uit voor een bezoek aan onze woonwinkel in het laatste weekend van november. Met het oog op de feestdagen zijn er hele mooie aankopen gedaan en die willen..

Land van over zee

Oostburg

Land van over zee is een toneelstuk dat gaat over een relatie op afstand. De moeder blijft in zeeland, terwijl haar dochters naar amerika gaan, op zoek naar vruchtbare grond, hun..

Samen wandelen van mooie routes

Oostkapelle

Elke week kunnen mensen elkaar ontmoeten en samen een mooie route wandelen in en om oostkapelle. Er zijn verschillende routes van 5 of 10 km beschikbaar (met start en finish: mag..

Stillevens komen tot leven

Zierikzee

Kunstenaar dirk bal exposeert zijn stillevens in olieverf op doek en zijn bronzen beelden. Voor meer informatie zie : www.galeriehetmoment.nl

Gratis spelmomenten van het imagospel

Middelburg

"het imago spel" laat zien hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander met plezier nodigen wij je uit voor het lanceerevenement van het imago spel. heb jij wel eens een imag..

Expositie Vrijetijd Schilders Noord-Beveland

Colijnsplaat

De leden van de stichting kunstzinnige vormgeving noord-beveland nodigen u uit om ons werk te komen bezichtigen. een verzameling schilderijen met uiteenlopende thema's op doek, h..