ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 3.754 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Tentoonstelling ‘Aan boord van een slavenschip’

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geven twee tentoonstellingen antwoord. In het kader van de herdenking va..

Gratis speurtocht Museum Bingo

Middelburg

Het zeeuws museum heeft gratis speurtochten (dagelijks). Bij de vaste collectie is de speurtocht museum bingo gemaakt die je kriskras door het museum voert. De hele familie kan m..

Bioscoopagenda

Tasten in het duister. Hoe een verloren van Reymerswale wordt herontdekt

Middelburg

In tasten in het duister. Hoe een verloren van reymerswale wordt herontdekt staat een 16e-eeuws schilderij centraal dat wordt toegeschreven aan de zeeuwse schilder marinus van re..

Mode- en streekdrachtzalen

Middelburg

De streekdracht van de 19e eeuw was (kleur)rijk en liet zich volop beïnvloeden door hetgeen er in de mode was. Hedendaagse ontwerpers weten al lang hoe bijzonder die streekdracht..

Schudden in De Mythe

Goes

Perron geluk is een halte in het midden van niets. Het is er een komen en gaan van alleenstaanden, meelopers, hemelbestormers, gelukzoekers, doemdenkers en vluchters. Ze verplaat..

MAGIC WORLD - Magic Tools en Nicolas Provost

Vlissingen

De donkere wintermaanden in vlissingen worden doorbroken door door de kunstenaars van magic tools en nicolas provost. Magic – tools transformeren zaal 1 in willem3 tot een magisc..

Creatieve Mindgym voor jongeren/volwassenen

Westdorpe

De 4 lessen bestaan altijd uit drie vaste onderdelen:1.ontspanning: we werken met vaardigheden van mindfulness om de aandacht in het heden te houden en voor een ontspannen gevoel..

Biljarttoernooi de Grote Prijs

Wissenkerke

Voor de 26e keer strijden 72 biljarters om de ereplaatsen op het podium. Weekdagen vanaf 19.30 in het weekend vanaf 11.00 uur. In hcr de kroon.

Handwerk

Middelburg

In handwerk nodigt het zeeuws museum ontwerpers en vakopleidingen uit om aan de slag te gaan met ambachtelijke technieken. De meest gespecialiseerde ambachtslieden dragen zorg vo..

Francesco di Fiore (Italië) - Nyman, Glass & Tiersen

Middelburg

Met filmmuziek van michael nyman (the piano), yann tiersen (amélie) en philip glass (the hours & the truman show). ook dit concert in de serie piano stories staat in het teken v..

Francesco di Fiore (Italië) - Nyman, Glass & Tiersen

Middelburg

Met filmmuziek van michael nyman (the piano), yann tiersen (amélie) en philip glass (the hours & the truman show). Ook dit concert in de serie piano stories staat in het teken va..

Workshop Kennismaken met Tarot

Breskens

In 4 opeenvolgende vrijdagen leer je de symboliek van de tarot kennen. Ook leer je de nummerologische betekenis en de betekenis van de kleuren. Je zult verbaasd zijn over de nauw..

Weekmarkt

Sint Philipsland

Kleine warenmarkt met 8 kramen

Weekmarkt

Yerseke

Weekmarkt

Kleine warenmarkt

Weekmarkt Vlissingen

Vlissingen

Wekelijkse markt: elke vrijdag

Galerie Anna Blom Art - Feest

Zierikzee

Een zeeuws feestje > charlotte beunders verbeeldt met haar verborgen schoonheid de zeeuwse mosselhangcultuur. Haar uniek gemengde techniek is ook nog eens een feest voor het oog...

King of the World + The Ann Lies Bluesband

Goes

De in 2012 opgerichte nederlandse bluesband king of the world mogen we gerust een supergroep noemen. Gitarist erwin java (herman brood, cuby and the blizzards) staat al zo ongeve..

King of The World in 't Beest Goes

Goes

De in 2012 opgerichte nederlandse bluesband king of the world mogen we gerust een supergroep noemen. Gitarist erwin java (herman brood, cuby and the blizzards) staat al zo ongeve..

Van Tuus; prachtige Zeeuwse Schilderië

Goes

Van tuus. Naar aanleiding van de oproep 'museum zoekt schilderij' hebben een aantal vrienden van het museum hun schilderijen aangeboden om deze te exposeren. Dit heeft geleid tot..

Borduren, maar dan anders

Goes

In het museum zijn een aantal borduurlappen te zien van geertje westra. Geertje westra staat bekend om haar bijzondere ontwerpen, improvisatietechnieken en gebruik van vele versc..

3 Coeurs, FiZi, De Weverij

Zierikzee

Marc mist op een avond in een provinciestadje de laatste trein naar parijs en raakt in gesprek met een vrouw, sylvie. Ze praten de hele nacht door, het is liefde op het eerste ge..

toneelstuk 'Schaduwen'

s-Heer Hendrikskinderen

Schaduwen schaduwen is een toneelstuk over liefde. Onbaatzuchtige liefde. Prachtige ontroerende scènes en heftige dialogen wisselen elkaar af. Dit stuk is geschreven door marti..

Expositie Peter Brounts

Vlissingen

Een expositie van schilderijen van peter brounts in de herberg in vlissingen. Op deze expositie vindt u vele werken in olieverf en matafbeeldingen van vlissingen, schepen en medi..

Ouwoeravond

Ouwoeravond in eetcafé orient express in 's-heerenhoek.

Een persoonlijk universum

Terneuzen

Nieuwkomer: maurits ippel een persoonlijk universum donderdag 15 januari t/m zaterdag 28 februari 2015 sinds een aantal jaren start de kunstuitleen terneuzen het jaar met een nie..

Expositie door Els Gladdines in het Diekhuus

Tot en met 1 maart kunt u de prachtige werken van els gladdines bewonderen in het diekhuus in middelharnis. Haar werken hangen in de gang van het diekhuus en er hangt een prachti..

Leggo! Walcheren

Middelburg

Na drie succesvolle edities in goes komt dé middelbare scholieren party van zeeland, leggo! Nu ook naar walcheren! Op vrijdag 30 januari, om precies te zijn, vindt de eerste edit..

IJsbaan Zierikzee

Zierikzee

Ook in 2015 zal er weer een ijsbaan in zierikzee aanwezig zijn. De locatie is wederom het prachtige havenplein. Van 30 januari tot en met 22 februari 2015 is er van alles te doen..

HOMMAGE #1

Goes

Tentoonstelling in w45 over kunstenaars die in de bevelanden gewoond en/of gewerkt hebben, t.w. Anton beijsens klaas boonstra hens van der spoel

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..