ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 2.945 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

VLEK

Middelburg

Vlek is een bijzonder gedreven en eigenwijs collectief van jazz-musici, met hun wortels stevig in de brabantse zandgrond.de individuele leden hebben palmares uitstaan in uiteenlo..

Valentijnsconcert Kir Royal

Sint Annaland

Bioscoopagenda

IJsbaan Zierikzee

Zierikzee

Ook in 2016 zal er weer een ijsbaan in zierikzee aanwezig zijn. De locatie is wederom het prachtige havenplein. Van 5 t/m 27 februari 2016  is er van alles te doen op de ijsbaan...

SIGN OF THE TIMES. SOCIAL MEDIA VAN DE MIDDELEEUWEN

Middelburg

Heeft u wel eens van draagtekens of insignes gehoord? Het zijn eeuwenoude loodtinnen broches met de meest uiteenlopende afbeeldingen – van religieus tot uiterst obsceen. Met name..

Winterzeilwedstrijden Grevelingencup

Winterwedstrijden waarbij zeiljachten op 6 dagen de strijd met elkaar en de kou aangaan op het grevelingenmeer.20 december 201510 januari 201614 februari 201616 maart 2016locatie..

Valentijnsconcert - zondagmiddag koffieconcert in Waterlandkerkje

Valentijnsconcert in 't kerkje van waterlandkerkje wouter vandenabeele (viool) en sara salverius (accordeon) nemen ditmaal ook een cellist mee naar ons kerkje. Met zijn drieën v..

cantateconcert

Aardenburg

Actus tragicus, bwv 106, meine freundin, du bist schön. J.s. Bach

ZEEUWS MUSEUM: PRESENTATIE JAKTRUI ANTOINE PETERS

Middelburg

In het kader van handwerk deed modeontwerper antoine peters het afgelopen jaar intensief onderzoek naar een negentiende eeuws jak. Dit ingenieus gevouwen en strak gesneden vrouwe..

Concert Fantastic Frozen

Heinkenszand

De fanfare en het jeugdorkest van muziekvereniging euterpe nemen u mee naar de betoverende wereld van frozen. Dit is een vervloekt koninkrijk dat omhult is door een strenge en ee..

Torenbeklimming - Belfort Sluis!

Sluis

Beleef sluis vanuit de lucht! Torenbeklimming onder leiding van een deskundige gids! Vanaf de toren van het belfort heeft u een prachtig uitzicht over de zwinstreek en kan u zelf..

Staatsbosbeheer, excursie strandjutten Noordzeestrand, Excursieschuur

Westenschouwen

Strandjutten is een leuke ervaring voor jong en oud. Soms spoelen er dingen aan waarvan je niet weet wat het precies is. Samen met anderen speuren langs de waterkant en de vondst..

VALENTIJN creatieve workshop: TXT je HART

Terneuzen

De inspiratieveranda.nl geeft ruim 40 verschillende creatieve workjops van allerlei materialen (oa klei, takken, aluminium sieraden, zilverdraad...) en voor allerlei gelegenheden..

Suffragette, FiZi

Zierikzee

Uk, 2015, 106 minuten, drama. Regie: sarah gavron, met: carey mulligan, helena bonham carter, brendan gleeson, anne-marie duff, meryl streep.honderd jaar geleden ondervonden vrou..

Fishing for Litter

De expositie ‘fishing for litter’ gaat over het opschonen van de zee voor duurzame visserij en is opgezet door kimo nederland & belgië. Kimo is een vereniging van gemeenten met g..

Clean River Project

Clean river project is een organisatie die zorgt voor schone rivieren, meren en zeeën. Hun missie is het schoonmaken, beschermen en bieden van veiligere wateren op de hele wereld..

Jubileumexpositie Elly Mes 85 jaar

Domburg

Kunstenares elly mes uit westenschouwen wordt 85 jaar en viert dat met haar jubileumexpositie in de duingalerie te domburg. De expositie bestaat uit schilderijen en beelden en za..

Lezing Humanistisch Verbond Walcheren

Middelburg

Lezing humanistisch verbond walcheren zondag 14 februari 2016 kantine van zorgstroom breestraat 15 middelburg inloop 09.45 koffie en bijpraten aanvang lezing 10.15 spreker: mi..

Bijbelse achtergronden van de Joodse godsdienst

Vlissingen

Uitnodiging op uitnodiging van de leiding van de pinkstergemeente shalom spreekt dr. J.b.m. Vanhees uit mol (belgië). op 14 en 28 februari a.s. locatie: geb. Adventkerk adres: k..

‘Lightnin guy’ Guy Verlinde one man band

Oostburg

Zondag 14 februari 16:00u : ‘lightnin guy’ guy verlinde one man band het begon allemaal voor guy verlinde met een akoestische gitaar en een harp. En hoewel hij nooit katoen heef..

Valentijnsdag: Roofvogelworkshop

IJzendijke

Verras uw geliefde, goede vriend of familie met een roofvogelworkshop! na een korte uitleg over de valkerij en het werken en trainen van de vogels gaan jullie zelf aan de slag me..

creatieve workshop TXT je HART

Terneuzen

De inspiratieveranda.nl geeft ruim 40 verschillende creatieve workjops van allerlei materialen (oa klei, takken, aluminium sieraden, zilverdraad...) en voor allerlei gelegenheden..

Who wants to live forever

Hulst

Who wants to live forever. Expositie assemblagebeelden in ‘s landshuis in hulst van 29 januari t/m 17 februari 2016. In ’s landshuis in hulst zijn er ook dit jaar doorlopend expo..

Marjan Berk

Oost-Souburg

Zondag 14 februari in de historische kerk souburg marjan berk met haar programma nooit te oud ( to be happy ) aanvang 15.00 uur zondag 14 februari in de historische kerk soubu..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

***************************************************************** het cameramuseum biedt u een tijdlijn in de ontwikkeling van de fotografie. een volledig overzicht van camera's ..

Nie loalaete

Ouwerkerk

op zondag 14 februari 2016 wordt in het watersnoodmuseum in ouwerkerk het toneelspel ‘nie loslaete’ opgevoerd door leden van de werkgroep levensbeschouwing van ’t kerkje van el..

Champagne Charlie in 't Kerkje van Ellesdiek

Ellewoutsdijk

Op zondagmiddag 14 februari om 14.30 uur treedt champagne charlie op in 't kerkje van ellesdiek, ellewoutsdijk. De groep treedt op met de mooiste nummers uit hun repertoire, maar..

Tentoonstelling Nico Out

Sluis

Veel mensen zullen nico out kennen van zijn stukken en lezingen over beeldende kunst. Minder mensen weten dat hij ook projecten doet op uiteenlopende terreinen, fotografeert en m..

Toneelspel ‘Nie loslaete’

Ouwerkerk

Op 14 februari 2016 wordt het toneelspel ‘nie loslaete’ opgevoerd in het watersnoodmuseum te ouwerkerk. dit spel, geschreven en geregisseerd door jopie minnaard, heeft betrekki..

Workshop zilverklei

Kruiningen

Wat is zilverklei? kneedbaar zilver bestaande uit fijn zilver in poedervorm met daaraan toegevoegd een organisch bindmiddel en water. Deze substantie is te verwerken als klei. N..