ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 2.764 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Tentoonstelling ‘Aan boord van een slavenschip’

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geven twee tentoonstellingen antwoord. In het kader van de herdenking va..

Ezelwandeling Noord-Beveland door polders en langs Veerse Meer

Kamperland

Wij organiseren ezelwandelingen met prachtige ezels, waaronder de zeldzame baudet du poitou (langharige reuzen-ezel) over het eiland noord-beveland. Een bijzondere wandeling van ..

Bioscoopagenda

Weekmarkt Sommelsdijk

8.00-15.00 uur weekmarkt op de voorstraat in sommelsdijk. Deze markt is een begrip, en niet meer weg te denken uit de dorpsgemeenschap sommelsdijk. Er wordt niet alleen gekocht, ..

Boek- & filmavond in bibliotheek

19.30 uur boek&film in de bibliotheek, hofdijksweg 20 in ouddorp. Deze avond wordt de verfilming van het leven van amelia earhart vertoond. Toegangskaarten (€ 5,00 voor leden/€ 7..

Expositie (december) in 't Blaeuwe Huus - Maria Kloet

Een expositie van maria kloet in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag ..

Botje bij botje

Oostkapelle

In de loop der jaren verzamelde betty ras, biologe en als vrijwilliger werkzaam voor terra maris, een enorme berg botten. Veelal zijn het middeleeuwse botten, afkomstig van boerd..

Het Ambachtscentrum Goes

Goes

Rondom een ouderwets bestraat marktpleintje, met sfeervolle verlichting, zijn karakteristieke huisjes gebouwd, welke voorzien zijn van oud-hollandse geveltjes. Deze oud-hollandse..

Botje bij Botje

Oostkapelle

In de loop der jaren verzamelde betty ras, biologe en als vrijwilliger werkzaam voor terra maris, een enorme berg botten. Veelal zijn het middeleeuwse botten, afkomstig van boerd..

Huis van Sinterklaas

Hulst

Op zondag 15 november gaat het huis van sinterklaas open. Alles is in gereedheid gebracht om de goedheiligman te verwelkomen. Het 's landshuis zal zijn residentie zijn van waarui..

Sint in Hulst

Hulst

De gezellige tijd van sinterklaas is er weer. Van 15 november t/m 6 december zijn er allerlei leuke activiteiten rondom sinterklaas in hulst vestingstad.de intocht 15 november is..

Weekmarkt

Stavenisse

Scootmobieltocht Middelharnis

14.00 uur scootmobieltocht platform gehandicaptenbeleid. Start  is bij tieleman keukens, korendreef 15 in middelharnis. Opgeven voor 4 augustus bij wilnoteboom@hotmail.com. Meer ..

Workshop Bonbons een heerlijke 3uur durende workshop in Heinkenszand!

Heinkenszand

Workshop chocolade & bonbons zeeland: verras uw collega's, vrienden of familie met deze unieke teambuilding, vrijgezellen, vrienden of familiefeest van 'meer dan koken' in zeelan..

Kookworkshops Zeeland: Keuze uit 6 verschillende thema's!

Heinkenszand

Meer dan koken biedt u een leuk alternatief voor een restaurantbezoek met vrienden of collega’s. Aan het eind van onze kookworkshops geniet u samen van een uitstekend zelfbereide..

Workshop High Tea leer verschillende Engelse lekkernijen te maken!

Heinkenszand

Workshop high tea: ongedwongen genieten van een lekker kopje thee met allerlei zelfgemaakte hapjes. Dat is het ‘recept’ van onze workshop high tea! Tijdens deze drie uur durende ..

Zeeuwse kookworkshops. Welke kookworkshop kiest u? Keuze uit 3!

Heinkenszand

Zeeuwse kookworkshops keuze uit 3 verschillende zeeuwse kookworkshops. Deze workshops zijn een leuk alternatief voor een restaurantbezoek met vrienden of collegas. Het resultaat ..

Winterprogramma in het kerstdorp

Koudekerke

Van de herfstvakantie tot en met de kerstvakantie organiseert intratuin koudekerke een gevarieerd winterprogramma. Dit programma staat boordevol beleving, inspiratie en activitei..

2 December Spiritueel café

Breskens

Deze avonden hebben een zelfbezinnend karakter. Er komen allerlei verschillende onderwerpen aan bod die jullie inbrengen op het gebied van spiritualiteit en levensvragen, dit all..

Gentse Gasten

Gentse gasten - expositie - 28 oktober t/m 27 december op zaterdag 31 oktober om 15 uur vindt in lokaal 54 de officiële opening plaats van de expositie met als titel: gentse gast..

Inloop ochtend over voeding.

Tholen

Anke dazler-van der hoeven over voeding ‘wat doe ik met voeding’ en ‘wat doet voeding met mij’ is de rode draad in het verhaal dat anke ons vertelt. Geen geboden en verboden, de ..

OMER in AXEL-Omer Gielliet 90 jaar in 90 beelden

Axel

Omer gielliet is dit jaar 90 geworden. We vieren zijn verjaardag samen met heel zeeuws-vlaanderen en omringende gebieden van woensdag 4 november 2015 t/m 2 april 2016. Museum het..

Expositie Jong Talent: Gijs Scholten

Sluis

Stichting johan hendrik van dale organiseert de expositie jong talent in de raadskelder van museum het belfort. Voor de vierde keer jong talent, deze keer worden de tekeningen va..

Foto-expositie Verlaten en vergeten gebouwen

Aren admiraal houdt zich al jaren bezig met fotografie, maar sinds een paar jaar fotografeert hij voornamelijk verlaten en vergeten plekken.hij zoekt voortdurend naar de schoonhe..

grote Sinterklaas middag Reimerswaal 50 plus

Kruiningen

Sinterklaas middag voor de 10e keer voor alle 50 + en alleenstaanden. bingo en verloting en leuke optredens, samen gezellig eten !! woensdag 2 december 2015 in "ons dorpshuis kr..

Recreatiewandelen

Vlissingen

Recreatiewandeltocht georganiseerd door wandelsportvereniging willen is kunnen vlissingen. Locatie startbureau: "ons plekje", falckstraat 4, 4384 aa vlissingen. Er kan gekozen wo..

Expositie "vrouwen vormen"

Expositie van marlies van adrighem. Zij tekent mensen en de vormen van een lichaam die veranderen bij iedere houding. Zij schuwt het experimenteren niet en zo ontstaat vaak verra..

Kleintje Kunst

Terneuzen

‘kleintje kunst’ met kunst tot € 500,- brengt ‘kleintje kunst’ dit najaar weer een keur aan kunstwerken in zeer verschillende disciplines. Glas, keramiek, etsen, schilderijen, fo..

DECEMBER WINKEL MIDDELBURG

Middelburg

Nieuw in middelburg !!! de decemberwinkel... Kunt u bezoeken van 1 december tot en met 23 december 2015. Aan de zusterstraat 6c in de pottenbakkerij - keramiekwinkel van ankie ki..

Workshop Schilderen

Breskens

Maak kennis met verschillende technieken, zoals pastelkrijt,acryl en olieverf en breng uw talent naar voren. A.u.b. Aanmelden via telefoon of email. Per workshop 3 uren incl. Kof..

“Schilderachtige Lichtschrijverij”

Zierikzee

Een expositie van het werk van hans oosterom uit bruinisse, een groot deel van de geēxposeerde werken heeft de zee als onderwerp.het kleurrijke en veelal impressionistisch, schil..

Pieten-middag

Middelburg

Op woensdag 2 december komen de pieten van sinterklaas langs om samen met jullie lekkere pepernoten te eten, de pieten leren je een pietendans en kan je samen met de pieten onze ..

Hulst Pakt Uit

Hulst

1 t/m 11 november is er in hulst weer een hulst pakt uit actie. Bij alle aankopen ontvangt men een lot tot maximaal 5 stuks. Hiermee kunnen via de website www.bezoekhulst.nl vele..

Lezing 'Het zelfgenezende vermogen' door Ruud van Well

Kloetinge

Dorpshuis “amicitia” schimmelpenninckstraat 14, kloetinge zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur voor informatie: jeannette wolf, voorzitter tel.: 0113 -218425 “we bezitten al..

Huis van Sinterklaas Schouwen-Duiveland

Zierikzee

Ik mag dit jaar samen met mijn pieten logeren in het stadhuismuseum van zierikzee. Jullie mogen bij ons op visite komen in ons mooie huis van sinterklaas. Samen met je papa, mama..

Expositie Openbare Lagere School Westkapelle 1884-1944

Westkapelle

Van 14 november 2015 t/m 31 januari 2016 organiseert het polderhuis de expositie openbare lagere school westkapelle 1884-1944 in het polderhuismuseum in westkapelle. centraal in..

Dru Yoga in Terneuzen

Terneuzen

Op woensdagavond delen wij graag de zachte vloeiende kracht van dru yoga. Dru yoga biedt u handvatten om in datgene wat vastzit en dus een blokkade in uw leven vormt,beweging te ..

Interactieve Sinterklaasshow Tijl Damen en Baspiet

Axel

Op woensdagmiddag 2 december is er een fantastisch sinterklaasfeest in de halle in axel. Tijl damen en baspiet geven een knallend optreden waarbij het publiek geen moment stilzit..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..

Sinterklaasmiddag

Sportcomlex de gooye wordt omgetoverd tot een zwarte pieten speeltuin. Verschillende spring-en luchtkussens zullen de ruimte vullen. De middag is geschikt voor kinderen van 3 t/m..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..