ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 3.086 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Eindejaarsactie Sluis

Sluis

Vanaf 1 december t/m 30 december vindt de jaarlijkse eindejaarsactie plaats. Waarbij naast de hoofdprijs, de  prijzen bestaan uit waardebonnen die te besteden zijn bij de leden v..

Weekmarkt

Breskens

Elke maandagochtend weekmarkt in breskens.markt met een selectie van versproducten als kaas, vleeswaren, groenten.

Bioscoopagenda

staatsbosbeheer, excursie Meeuwenduinen, vanaf de betonnen uitkijktoren

Burgh-Haamstede

Genieten van de natuur in het meest westelijke duingebied van schouwen duiveland onder leiding van staatsbosbeheer. Een deskundige gids wijst de weg.de meeuwenduinen is een dynam..

Expositie: 200 jaar afschaffing slavenhandel

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geeft deze tentoonstelling antwoord. In het kader van 200 jaar afschaffi..

Goes Winterstad

Goes

Tijdens de kerstvakantie zijn er volop gezellige, winterse activiteiten in goes met een kerstmarkt, de kerstmannenloop en nog veel meer. 

Expositie Paviljoen Sluishaven

Het paviljoen waar u lekker kunt genieten van een hapje en een drankje is ook een plaats waar u kunt genieten van een mini-expositie met kleurrijk vrouwelijk schoon uit de collec..

Kerstmarkt op de boerderij

Middelburg

Op maandag voorafgaand aan de kerstdagen nodigen wij u uit op de kleine kerstmarkt op kaasboerderij schellach. Met diverse activiteiten luiden we de kerstdagen in, waarbij u uw k..

Schnupperkurs Niederländisch

Sint Kruis

***sommer-spaß-akademie*** workshops und ferienkurse für die ganze familie! Nederlanders welkom: tweetalige docenten! Das ganze programm finden sie unter www.talentenbureau.eu h..

Zumba - flott bewegen!

Breskens

***sommer-spaß-akademie*** workshops und ferienkurse für die ganze familie! Nederlanders welkom: tweetalige docenten! Das ganze programm finden sie unter www.talentenbureau.eu he..

Zeeuws Goed - Stik Goed

Middelburg

Begin 2014 nodigde cbk zeeland alle creatieven van zeeland (en ver daarbuiten)uit om producten te ontwikkelen met een zeeuwse touch. Meer dan vijftig inzendingen zijn geselecteer..

Schaatsbaan in de Kaai

Sluis

Van 13 december t/m 4 januari is sluis in winterse sferen. In de kaai wordt een heuse kunstijsbaan geplaatst op pontons. Daarbij komen leuke chaletjes waar koek en zopie verkrijg..

Beklimming Sint Lievensmonstertoren (Dikke Toren)

Zierikzee

De toren beheerst het stadssilhouet van zierikzee. In 1454 werd begonnen met de bouw van de toren die vrijstaand gebouwd werd naast de bijbehorende gotische kerk, die helaas in 1..

Serious Request

Westkapelle

Het glazen huis in westkapelle!al jaren staat nederland op zijn kop in de laatste weken voor de kerstdagen. Serious request betreft een zeer succesvolle actie i.s.m. Het rode kru..

Het spookhuis van Veere

Veere

Vanaf zaterdag 1 november 2014 vormt historisch museum de schotse huizen het decor voor een bijzondere expositie. Freelance fotograaf karin den boer brengt een oude zeeuwse sage ..

Una via a Palermo, FiZi, de Weverij

Zierikzee

Twee auto’s rijden elkaar tegemoet in de nauwe via castellana bandiera in palermo. Doordat de steeg te smal is om elkaar te kunnen passeren komen de auto’s tegenover elkaar stil ..

Wintertentoonstelling van de Zeeuwse Kunstkring.

Middelburg

De leden van de zeeuwse kunstkring exposeren ook dit jaar weer in de vleeshal te middelburg in deze historische ambiance bieden ze de bezoeker een proeve van hun werk dat nog ni..

Dorp in Beweging Scharendijke

Scharendijke

Een midwinterloop te scharendijke. van 18:45 uur tot 20:30 uur. De route gaat vanaf dorpshuis de putmeet naar de boutlaan, via de haven vanscharendijke naar het baken, platteweg ..

IJsbaan in Middelburg

Middelburg

Schaatsen op de markt in middelburg, ook dit jaar kan het weer! Van 4 december tot en met 4 januari 2015 . Met ook dit jaar weer een curlingbaan. Kortom volop schaatsplezier en w..

Kerstconcert in Zorgcentrum Ten Anker

Tholen

Vocaal ensemble viva la musica o.l.v. Sarien bout verzorgd een kerstconcert.

Het leven volgens Nino in 't Beest

Goes

Het leven lacht de 8-jarige nino toe totdat zijn moeder plots wegvalt. Vanaf dan gaat nino totaal zijn eigen gang: hij gaat niet meer naar school, eet chips als ontbijt, slaapt i..

Pride in 't Beest

Goes

Het is de zomer van 1984. Margaret thatcher is aan de macht en de nationale unie van mijnwerkers (num) is in staking. Tijdens de gay pride mars in londen, besluit een groep van h..

Expositie (november) int 't Blaeuwe Huus - Susanne Herppich

Een expositie van susanne herppich in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zate..

Foto-expositie Fotoproef 13 in het Diekhuus

Van 10 november tot en met eind december 2014 is er een prachtige foto expositie van fotoproef 13 te bewonderen in het diekhuus te middelharnis. de tentoon gestelde foto’s zijn f..

Sportvissen op de Westerschelde

Breskens

Vooral in het najaar, winter en voorjaar organiseren we vele sportvistochten. Er is dan voor zowel de gevorderde als de beginnende sportvisser iets te vangen. Mensen die het nog ..

Het leven volgens Nino

Goes

(simone van dusseldorp, 2014, nl, 80 min) het leven lacht de 8-jarige nino toe totdat zijn moeder plots wegvalt. Vanaf dan gaat nino totaal zijn eigen gang: hij gaat niet meer n..

Speurtocht door het Belfort

Sluis

Kom vandaag tussen 10 en 15 uur een leuke speurtocht doen in het museum. Zo ontdek je het belfort en alle leuke wetenswaardigheden over de geschiedenis van sluis, johan hendrik v..

Helden in het muZEEum

Vlissingen

Gratis heldenrondleiding het zeeuws maritiem muzeeum vertelt verhalen over rijkdom en avontuur, over verlies en gevaar. De gids leidt u langs de helden van het muzeeum. Zeehelden..

Oudhollandse en Vlaamse spelletjes

Wemeldinge

Oudhollandse en vlaamse spelletjes te huur: voor uw bedrijfsfeest, themafeest, buurtfeest, schoolfeest, kinderfeest, ouderenmiddag, sinterklaasfeest, kerstfeest of gewoon geze..

Kersthuis Hulst

Hulst

Bezoek het kersthuis ('s landshuis) in hulst t/m 24 december a.s. 12.30 uur. Op woensdag, zaterdag en zondagmiddag zijn de kerstman en zijn vrouw aanwezig tussen 14.00 en 16.00 u..

Lunchvoorstelling op Maandag, Kerst met StarkLinnemann

Maandag 22 december tijdens de ‘lunchvoorstelling op maandag’ spelen starklinnemann klassiek en jazz, een prachtig kerst concert in het diekhuus. Het starklinnemann trio heeft sp..

Van Tuus; prachtige Zeeuwse Schilderië

Goes

Van tuus. Naar aanleiding van de oproep 'museum zoekt schilderij' hebben een aantal vrienden van het museum hun schilderijen aangeboden om deze te exposeren. Dit heeft geleid tot..

Borduren, maar dan anders

Goes

In het museum zijn een aantal borduurlappen te zien van geertje westra. Geertje westra staat bekend om haar bijzondere ontwerpen, improvisatietechnieken en gebruik van vele versc..