ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 7.557 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Mode- en streekdrachtzalen

Middelburg

De streekdracht van de 19e eeuw was (kleur)rijk en liet zich volop beïnvloeden door hetgeen er in de mode was. Hedendaagse ontwerpers weten al lang hoe bijzonder die streekdracht..

Open tuin bij "Juust Wa'k Wou"

Schoondijke

Een liefhebberstuin van 5200 m2 naar eigen ontwerp en aanleg. Zeer de moeite waard zijn de witte- kruiden- varen- grassen- siergroentetuin en engelseborder van 88m lang met zijn ..

Bioscoopagenda

Trekpaarden evenement in Noordwelle

Noordwelle

Trekpaardwedstrijden met meerdere (europese) trekpaardrassen, zowel indoor (winter), met vier wedstrijden en outdoor (zomer), met zeven wedstrijden in nederland en belgië, bestaa..

6e Giro di Schouwen-Duiveland 2015

Zierikzee

Fietsevenement op het zeeuwse eiland schouwen-duiveland ten bate van stichting leergeld. 3 routes: 25, 50 en 100 km. Prachtige nieuwe fietsroutes langs plekjes die u mogelijk nog..

Expositie Dorpskerk Cadzand

Cadzand

Expositie in de dorpskerk door de kunstkring cadzand, werken van ria de lijser.info: 0117-851957toegang gratis.

B(l)oeiende Quilts in Historisch Museum

Goes

80 wedstrijdquilts van het quiltersgilde. alle quilts zijn eigen ontwerp waarbij kleur een grote rol speelt. 80 ingestuurde quilts met als thema ‘bloei’ zijn in deze periode te ..

Zeehonden Rondvaart met Frisia 12.00 uur

Zierikzee

Vertrek 12.00 tot 14.00 uur. wij verlaten de haven van zierikzee en varen over het nationaal park oosterschelde.er liggen nl op de zandplaat zeehondjes bij laag water, ze zijn me..

familie rondvaart - passagiersschip de Onrust 11.00 uur

De familie rondvaart is het leukste uitje voor heel het gezin. Lekker uit waaien in zeeland. Laat je verrassen door de bruinvissen en zeehonden, deze leven het gehele jaar in het..

Rondritten met het Boemeltreintje

Brouwersdam zondag en dinsdag: rondrit via de brouwersdam langs de noordzeestrand waar we stoppen om zeehonden spotten en dan via het grevelingenmeer terug, met uitleg over de de..

Zeiltocht meezeilen met traditionele Zeilklipper ( Scaldis / Morgenster )

Zierikzee

Heeft u zin in een gezellige vaartocht over de oosterschelde? Uw tocht begint aan 't luitje in zierikzee, waar de scaldis en morgenster gebroederlijk naast elkaar in het zeeuwse ..

ZomerVestingWandeling Hulst

Hulst

In hulst is er veel te beleven! Bijvoorbeeld deze prachtige zomervestingwandeling door de binnenstad, waarbij hulst als vestingstad centraal staat. Ontmoet reynaert de vos, bewon..

Torenbeklimming Willibrordus Basiliek Hulst

Hulst

Hulst is één van de mooiste stadjes van zeeuws-vlaanderen, waar alle dagen de winkels open zijn (op zondag van 14.00-18.00 uur). De 60 meter hoge toren van de willibrordusbasilie..

Groot zomervliegerfeest

Groot vliegerfeest op 1 en 2 augustus met verlichte vliegers, demonstraties met 2,3,4-lijns vliegers en kitesurfen. Vliegers beschilderen, ballonnen vangen en vouwen en stokbrood..

Wisselexpositie Stadhuismuseum

Zierikzee

In het stadhuismuseum in zierikzee is van vrijdag 13 februari tot en met 30 september een bijzondere (wissel)expositie te zien met voorwerpen uit het boek de kajak van zierik een..

Amusefietstocht Noord-Beveland

In mei, juni en september: alle donderdagen, vrijdagen zaterdag en zondagen.in juli en augustus: iedere dagmet deze tocht kunnen zowel de vaste bewoner, als de toerist op een leu..

Openlucht kerkdienst

Kamperland

Bij de steiger van het fietsvoetveer aan de veerdam. Na iedere dienst is er gelegenheid om na te praten met koffie, thee en limonade. Bij slecht weer is de dienst in het kerkgebo..

Openstelling Nehalenniatempel

Colijnsplaat

Openstelling nehalenniatempelin zomerseizoen dagelijks van 10.00 tot 20.00.ervaar de magie van de godin nehalennia uit de romeinse oudheid door het bezichtigen van de permanente ..

Modderen en ploeteren door Saeftinghe

Nieuw-Namen

Een tocht door het verdronken land van saeftinghe is pittig, maar een onvergetelijke ervaring! Ongeveer 3 uur lang loodst een ervaren gids u door het grootste brakwaterschor van ..

Yoga aan 't water in Ouddorp

10.00-11.00 uur yoga aan 't water door yogastudio ouddorp. Woensdag: yoga aan ’t water bij zeil- & surfcentrum brouwersdamdonderdag en zondag: beach yoga op strand brouwersdam (b..

Midzomernachtmarkt

Breskens

Midzomernachtmarkt, bresjes culinair met streekproducten.

expositie "Verlangen, Droom en Werkelijk

Geersdijk

Tentoonstelling van verschillende soorten kunstenaars. Locatie: galerie hofstede lijn 3, geersdijk. Toegang: €3 meer informatie: www.galerielijn3.nl / 0113-850609.

3e Beiaardconcert Belfort Sluis 2015

Sluis

Ook dit jaar organiseert de stichting johan van dale een serie van vijf speciale concerten door gastbeiaardiers op het carillon van het belfort te sluis. de concerten zijn op zo..

De kunstenaarskolonie Schwaan

Domburg

Tentoonstelling van landschapschilderijen en dorpsgezichten van de noord-duitse kunstenaarskolonie schwaan.zoals er in de tweede helft van de negentiende eeuw talrijke kunstenaar..

Pleingoed pop-up architectuurproject

Zierikzee

Nieuwe projecten en leuke samenwerkingsverbanden!kianoosh gerami en eef de graaf gerami zijn door reggy hulskens en kris van der wervevan idna architecten en vormgevers benaderd ..

Albert Heijn Badgasten toernooi tennis+jeu de boules

Albert heijn badgastentoernooi tennis & jeu de boules bij l.t.c. Ouddorp, klarebeekweg 22 in ouddorp. Meer info op poster en via info@ltc-ouddorp.nl. 

Paarden polo Domburg

Aagtekerke

Kom kijken naar deze geweldige paardensport tussen 18 juli en 2 augustus in domburg. Paardensport en zeeland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En er wordt fanatiek polo ge..

Tafelgoochelaar

Domburg

De tafelgoochelaar laat je versteld staan door al zijn goochelkunsten! Hij komt langs op de terrassen tussen 19.00 - 22.00 uur.

Inschrijven voor de Griezels en Spoken tocht

Domburg

U kunt zich voor de griezels en spoken tocht inschrijven op de vertrektijd dat u wilt vertrekken bij 't groentje. De tocht zal op maandag 3 augustus plaatsvinden.

Openstelling Bunkers in Zoutelande

Zoutelande

Iedere woensdag- en zondagmiddag vanaf 3 mei tot 1 november is het bunkermuseum in zoutelande geopend van 13.00-17.00 uur. De toegang is gratis!

Brocante markt

Middelburg

Vanaf mei tot en met oktober worden de koopzondagen in middelburg verrijkt met een antiek- en brocantemarkt op de markt. Deze wordt georganiseerd door le collectionneur (damplein..

Roofvogeldemonstratie Valkeniershof

IJzendijke

Het wordt een gezellige middag, waarin weer veel te zien zal zijn. Maak kennis met onze grappige biko, kleine daantje en kom kijken naar onze snelwandelaar pino, zie hoe harrie r..

Rondvaart op de Grevelingen, Rederij Zeeland, Den Osse

Brouwershaven

Maak een pleziervaart op het grevelingenmeer met het party- en rondvaartschip "grevelingen"u maakt een vaart van ± 1,5 uur vanuit haven den osse langs port zélande daarna varen w..

Kunstroute Havenkwartier te Zierikzee

Zierikzee

Vanaf zondag 3 mei kan de kunstroute in het havenkwartier te zierikzee weer gedaan worden.iedere eerste zondag van de maand houden de deelnemers hun deuren open van 13.00 uur tot..

Made in Vlissingen Zomerexpo 2015

Vlissingen

Vlissingen 700 jaar is de aanleiding om te laten zien hoeveel kunst er in vlissingen gemaakt wordt. Deze zomer treedt cultuurwerf in de voetsporen van de zomerexpo, de grootste l..

Expo Koorkerk en Librije H.Willibrordusbasiliek Hulst

Hulst

Basiliek hulst is in 2009 door ncrv radio plaza uitgeroepen tot mooiste kerk van nederland! En de kerk staat ook nog eens in de mooiste vestingstad van nederland volgens de lezer..

Beeldentuin 's Landshuis Hulst

Hulst

Maandag 25 mei 2015, vindt om 14.00 uur de feestelijke opening van de jaarlijkse buitententoonstelling in de tuin van ’s-landshuis, aan de steenstraat 37 te hulst, plaats. Deze t..

MOODS! Festival Brugge

Na een eerste kennismaking staat moods! Dit jaar opnieuw vol goesting klaar om sfeer te strooien in de brugse binnenstad. Verspreid over 8 concertavonden laat het verse stadsfest..

Natuurmonumenten: Bunkerexcursie

Burgh-Haamstede

Een paar keer per jaar kun jij door het normaal gesloten slotbos en bunkers wandelen. Benut deze unieke kans! Tijdens deze wandeling kom je heel veel te weten over de bunkers en ..

Natuurcentrum De Braakmanboerderij

Biervliet

De braakmanboerderij (braakmanweg 5 - 4521 pv biervliet) is het informatiecentrum van staatsbosbeheer in zeeuws-vlaanderen. Het ligt midden in het natuurgebied braakman noord, wa..

Tentoonsteling in Voormalige kerk Ossenisse

Ossenisse

Tentoonstelling van geblazen glas-objecten, tekeningen. toegankelijk op de zondagen 24 en 31 mei van 14.00 tot 17.00ude maanden juli en augustus, eveneens op de zondagen van 14...

expositie schilderijen Chrisje van der Heyden – Ronde

Groede

Expositie in de grote kerk van groede van schilderijen van chrisje van der heyden – ronde.

Zomeravondgebeden

Goes

Serie van tien zomeravongebeden in de grote kerk in goes met als thema de tien woorden, regels voor een leven in vrijheid. 10 zondagmiddagen om 17.00. Van 7 juni t/m 9 augustus.

Expositie Buitenwerk Schatten Nu en Toen

Baarland

Expositie buitenwerk schatten toen en nu6 juni t/m 27 september 2015 zaterdag en zondag12:00 - 17:00 uuroude polderdijk 2baarland0113-639209www.g-achttien88.nl

Disney Frozen Summer Fun

Deze zomer viert het internationaal zandsculpturenfestival samen met disneyland® paris een frozen zomer op het groot strand van oostende en le front de mer in le touquet paris pl..

Fietstocht van 42 km met start- en eindpunt bij Uitspanning Cadsandria

IJzendijke

Fietstocht van 42 km met start- en eindpunt bij uitspanning cadsandria. inschrijven van 10.00 u. Tot 13.30. In de zomer wordt elke derde zondag van de maand een fietstocht met tw..

Brouws BBQ

V.a. 17.00 uur een zomerse brouw bbq met verse salades, mals vlees, huisgemaakte dipjes en nog veel meer. 

Met Electric City Mobiel langs de Damse Vaart

Sluis

Verhuur van electric citymobiel voor een ritje langs de damse vaart. alle dagen te boeken van tussen 12 juni en 30 september.van 10.00 tot 14.00 uurvan 14.30 tot 18.30 uurkosten ..

Sacramentsprocessie Kwadendamme

Kwadendamme

7 juni 201514:00 uur: eucharistieviering "stenen hoeve", siguitsedijk 15, kwadendamme.15:00 uur: start processie16:30 uur: lof in de bonifaciuskerk te kwadendamme 17:00 uur: geze..

Kleurrijk Goes

Goes

Kleurrijkgoes is een culturele activiteit van stichting variant goes.het is een activiteit met een rijk programma aan optredens van bands en andere bezienswaardigheden uit divers..

GroeneGordelFietsfeest

Op zondag 29 april is het groene fietsgordeldag. Damme is een stopplaats in het groene gordelcircuit rond brugge. Redenen genoeg om hier halt te houden! Op het marktplein kan je ..

Damme Boekenmarkt

Op zoek naar een onvindbaar boek? Al overal gezocht? U bent ongetwijfeld nog niet in damme boekendorp geweest. Kom naar de boekenwinkeltjes en ontdek het boek dat u zocht! Maar d..

Fototour door Zierikzee Cameramuseum

Zierikzee

 heeft u ook wel eens zin in een wandeling door het pittoreske zierikzee met al haar mooie monumenten? En dat onder begeleiding van een fotograaf met meer dan 40 jaar ervaring, l..

Zomerprogramma 2015 Wemeldinge

Wemeldinge

In de maanden juni t/m september worden er meer dan 300 evenementen georganiseerd in wemeldinge.het volledige programma is terug te vinden op: www.wemeldinge.info/zomerprogramma

Expositie fotokunst 'Thuiskomst' van Frank van Driel

Domburg

De solo expositie 'thuiskomst' van kunstenaar frank van driel' is te bezichtigen van af begin augustus in galerie wilduin te domburg. Dagelijks geopend van 12.00 - 18.00. Het con..

Openluchtkerk, Toeristenkerk te Dishoek

Dishoek

Informatie over de vieringen in de rk toeristenkerk dishoek, de emmauskerk met het oog op de eerste viering van het seizoen in de openluchtkerk in dishoek, de rk toeristenkerk ge..

Beeldenroute op de Scheldeboulevard 2015

Terneuzen

De beeldenroute op de scheldeboulevard zal plaatsvinden vanaf zaterdag 4 juli tot en met zondag 30 augustus op en rondom de scheldeboulevard in terneuzen. In de passerelle van he..

Yoga, kanoën en biologische wildpluk lunch.

Kamperland

Na een korte kano introductie vertrekken we naar een eiland op het veerse meer in zeeland hier aangekomen krijg je een yoga les van jessica groenenberg van yoga by the sea. we ma..

Beelden op de Scheldeboulevard

Terneuzen

Internationale kunstexpositie in de openlucht op de scheldeboulevard en in het stadhuis te terneuzen. Gratis toegang.de routefolder is vanaf begin juli verkrijgbaar bij: gemeent..

familie rondvaart - passagiersschip de Onrust 13.30 uur

De familie rondvaart is het leukste uitje voor heel het gezin. Lekker uit waaien in zeeland. Laat je verrassen door de bruinvissen en zeehonden, deze leven het gehele jaar in het..

Cameramuseum: Fototour onder leiding van fotograaf Leen Koper

Zierikzee

Heeft u ook wel eens zin in een wandeling door het pittoreske zierikzee met al haar mooie monumenten? En dat onder begeleiding van een fotograaf met meer dan 40 jaar ervaring, di..

Limburg aan Zee

Terneuzen

Zomerexpositie 'Frieda'

Westkapelle

Herontdekt zeeuws werk van frieda rutgers van der loeff-mielziner (1877-1948). De expositie toont schetsen, tekeningen en schilderijen, waaronder enkele topstukken, uit het heron..

Miniatuur- en spionagecamera’s

Zierikzee

Vanaf zondag 7 juni tot 1 december staat een vitrine van het cameramuseum in het teken van miniatuur- en spionagecamera's. En ondanks dat het een klein deel van het museum beslaa..

Miniatuur- en spionagecamera’s

Zierikzee

Vanaf zondag 7 juni tot 1 december staat een vitrine van het cameramuseum in het teken van miniatuur- en spionagecamera's. En ondanks dat het een klein deel van het museum beslaa..

Het brieschend paard

Dreischor

Werk van rien poortvliet in de grote schuur met als thema: het brieschend paard. Er zijn diverse tekeningen naar goemanszorg gehaald om het thema werkpaard extra aandacht te geve..

Textielwerken van Els Lemkes

Dreischor

Werk van els lemkes hangt in de hal van het boeren woonhuis. Er hangen werken van stof tot grafiek/grafisch linnen. Jaren geleden kreeg els van haar schoonmoeder enkele rollen ha..

Grote Kerk Groede vertelt . . .

Groede

De kerktoren spreekt je aan zodra je binnen komt. Als je in de kerkbank gaat zitten geeft hij in woord en beeld een verslag van zijn leven van de dertiende eeuw tot heden. Daarna..

Limburg aan Zee - Expositie met schilderijen, grafiek, keramiek, brons

Jumpin' de Weel

Nisse

Jumpin de weel 2015 begint op 23/24 en 25 juli met de dressuur, op 26 juli worden de aangespannen rubrieken verreden en van 30 juli tot en met 2 augustus wordt er gesprongen aan ..

Deutscher Gottesdienst

Oostkapelle

Jeden sonntag im juli und am 02. Und 09. August findet in der 'dorpskerk' von oostkapelle, waterstraat 2, ein deutschsprachiger protestantischer gottesdienst statt. Anfang: 10.30..

Zeeuws Wadlopen

Yerseke

Onder leiding van een gids mag je op de zandplaat lopen. Je ziet hier bijzondere wieren en anemonen. Ook leer je over het rijke bodemleven van de oosterschelde, dat zo ontzettend..

Jumpin' de Weel, 8 dagen paardensport aangevuld met activiteiten voor

Nisse

Jumpin de weel 2015 begint op 23/24 en 25 juli met de dressuur, op 26 juli worden de aangespannen rubrieken verreden en van 30 juli tot en met 2 augustus wordt er gesprongen aan ..

Fototentoonstelling Romi Tweebeeke

Sluis

Fototentoonstelling romi tweebeeke in raadskelder belfort sluis. vanaf 24 juni toont de raadskelder van het belfort de foto’s van romi tweebeeke.  romi tweebeeke (25) is een docu..

Stefan van de Sande, On The Road Tour

Zoutelande

Troubadour & songwriter stefan van de sande bezoekt zijn geboorteland zeeland met zijn "on the road" tour 2015. hij speelt in juli en augustus ten minste 17 keer op strandpavilj..

Bezoek de vuurtoren van Breskens

Breskens

Op 3 juli 2015 is de vuurtoren van breskens feestelijk geopend voor het publiek..de toren zal op vrijdag, zaterdag en zondag open gesteld wordt voor het publiek van 13.00 uur tot..

Folkloristische dag

Colijnsplaat

Zondag 2 augustus van 11.00 tot 17.00 wordt op camping orisant aan de west zeedijk 2 in colijnsplaat een folkloristische dag georganiseerd.m.m.v.klederdrachtenvereniging ons boer..

Strand.Yoga bij Zeecafé

Oostkapelle

Iedere woensdag, vrijdag en zondag strand.yoga om 10.00 uur in juli en augustus en 11.00 uur in september. Locatie: het zeecafé op het strand in oostkapelle. Aanmelden bij martin..

Schattenjacht (schatgraven) bij strandpaviljoen 'De Zeemeeuw'.

Retranchement

Onder deskundige begeleiding kunnen kinderen tot en met twaalf jaar naast strandpaviljoen 'de zeemeeuw' in twee groepen (t/m 6 jaar en 7 t/m 12 jaar) naar 'schatten' graven om ee..

Burgerweeshuis Zomerexpositie

Zierikzee

Een zomerexpositie in het burgerweeshuis in zierikzeestijlkamer, beeldentuin, creatieve workshops en trouwlocatie.verkoopexpositie hedendaagse nederlandse beeldhouwkunst in monum..

Pop-up pretpark het Super Zomer Festival

Goes

Zet je schrap voor een geweldig speelavontuur. Regen of zonneschijn, het super zomer festival biedt een hele dag plezier en avontuur. Ontdek ruim 10.000 m² speelplezier. Ga lekke..

Kano, Yoga en Lunch

Wolphaartsdijk

We zullen vertrekken vanaf kanoa met een kano of kajak en koers zetten naar een eilandje in het veerse meer. Daar zullen we aanleggen voor een yogales in het gras. Vervolgens kan..

Rondje Westhoek, fietstocht. Natuurinformatiepunt/trampolinecentrum We

Westenschouwen

Op deze route  kun je genieten van verschillende landschappen: bos, binnenduin, strand- noordzee, polder, buitendijks-oosterschelde, inlaag. Ook de dorpen en een haventje worden ..

Boskalis Beach Cleanup Tour: Vlissingen - Westkapelle

Vlissingen

Van 1 t/m 27 augustus maken we weer de héle noordzeekust schoon tijdens de boskalis beach cleanup tour van stichting de noordzee. In 27 etappes maken wij de hele noordzeekust, va..

Expositie "Zeeland Zwart/Wit" Ena Marie van Bockel Rivera

De expositie zeeland zwart/wit van ena marie van bockel rivera in de loggia van de abdij in middelburg is te bezichtigen vanaf de abdijplein. de schilderijen uit de serie "zeela..

Aan de Keukentafel

U bent van harte welkom om de openingstentoonstelling van inspiratiecentrum grevelingen te komen bekijken! Aan de keukentafel, een verhalenbundel van eilanders 60 bijzondere verh..

Vliegerdemonstratie/ Drachenfiegerdemo

Zoutelande

Vliegerdemonstratie op de boulevard in zoutelande. 

Inspiration Tour

Kom naar de nieuwe grevelingen experience op de brouwersdam en ga op inspiration tour! Ontdekken & beleven ga op ontdekkingsreis door inspiratiecentrum grevelingen, bezichtig de ..

Paardenspektakel Tagad'Art

Magisch spectakel tagad'art. Nieuwe familieshow van de franse scenograaf benjamin aillaud, bekend van cavalia en odysseo, laten 28 paarden en 25 internationale artiesten het publ..

Midzomernachtmarkt in Breskens

Breskens

Gezellige markt van 10-23 uur op het spuiplein in breskens

Expositie Ives de Roo

Wemeldinge

Expositie van stillevens, landschappen en dieren. Dit is een overgangsexpositie tussen de weekends kunstroute wemeldinge van 5, 6 en 7 juni en 22 en 23 augustus in de koorkerk va..

Zonnen op het dek

Wilhelminadorp

Lekker ontspannen aan boord. De wind bepaald de koers, de schipper haalt de zeilen aan en jij kan ontspannen genieten. Wil je toch even sturen aan de touwtjes trekken, your welco..

Garage Sale Hulst

Hulst

Zondag 2 augustus aanstaande houden wij een garage sale… wat hebben we allemaal? dat is teveel om op te noemen maar onder andere… • speelgoed • huishoudelijke artikelen • gesche..

Summerdance Kasteel van Batavia

Westkapelle

Op 2, 16 en 23 augustus organiseert café - restaurant kasteel van batavia summerdance avonden van 23.00 tot 2.00 uur. Tijdens summerdance kun je genieten van zomerse beats met dj..

DJ Redlum live @ Boekanier Lounge

Nieuwvliet

Sexy beats, cocktails, free entrance

Circus Renz Berlin

Westkapelle

Hooggeëerd publiek... Circus renz uit berlijn is bezig met de europatour 2015 en zal binnenkort naar zeeland komen. Het in 1842 opgerichte circus komt met een geheel vernieuwd pr..

Magic Circus

Vrouwenpolder

Strong!kracht. Zowel fysiek als ook mentaal staan centraal. Het magic circus presenteert met haar show strong! In 2015 een imponerende belevenis voor jong en oud. zoals altijd ee..

Art Atelier26 te Middelburg

Middelburg

er staat weer nieuw werk in ons atelier26 /galerie 27. nu enkele werken van 160 cm x 160 cm in de etalage. aan de seissingel 26 in middelburg gelegen aan de veste van middelbu..

Saartje's Theetuin in Ellewoutsdijk

Ellewoutsdijk

Saartje's theetuin is weer open! Even pauzeren tijdens uw ritje door de mooie zak van zuid-beveland. wij hebben voor u koffie, thee, frisdrank met heerlijke verse zelfgebakken ap..

Tentoonstelling

Ossenisse

Tentoonstelling geblazen glasobjecten loes smit & tekeningen heleen meulblok

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het cameramuseum biedt u een tijdlijn in de ontwikkeling van de fotografie. een volledig overzicht van camera's en fotografische middelen is in het museum aanwezig. op 3 etages..