ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 3.093 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Workshop Intuïtief Schilderen

Aardenburg

Stichting innerlijk landschap organiseert: een workshop intuïtief schilderen (hele dag). "ontdek je eigen innerlijke landschap" plaats: in het atelier aan de herendreef 41 te aar..

Monumentale bomenwandeling Middelburg

Middelburg

Een ervaren ivn gids neemt u mee op een wandeling langs de mooie bomen in de binnenstad van middelburg op plaatsen waar u niet dagelijks loopt.de gids vertelt u over de bomen die..

Bioscoopagenda

de Zeeuwse Auto Model Ruilbeurs

Heinkenszand

De zeeuwse auto model ruilbeurs zaterdag 25 oktober de stenge stengeplein 1 hienkenszand 10.00 - 15.30 u alle soorten en maten modelauto's nieuw en gebruikt kopen of ru..

Weekendje keramiek keramiek, Atelier De Bakkerij

Dreischor

Met professionele, individuele begeleiding en natuurlijk alle ruimte voor zowel eigen ideeën als het werken met een opdracht. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden. 2 dag..

Sportvissen op de Westerschelde

Breskens

Vooral in het najaar, winter en voorjaar organiseren we vele sportvistochten. Er is dan voor zowel de gevorderde als de beginnende sportvisser iets te vangen. Mensen die het nog ..

90's Night

Vlissingen

Felle kleding, tuinbroeken en grote gympen... Het mag allemaal tijdens de 90’s night! De theaterzaal van het arsenaaltheater wordt een 90's party-zone! Ga uit je dak op de muziek..

90's Night

Vlissingen

Felle kleding, tuinbroeken en grote gympen... Het mag allemaal tijdens de 90’s night! De theaterzaal van het arsenaaltheater wordt een 90's party-zone! Ga uit je dak op de muziek..

Nacht van de Nacht

De nacht van de nacht is een jaarlijks evenement dat georganiseerd wordt door de natuur- en milieufederaties. Doel van het evenement is aandacht vragen voor de gevolgen van licht..

Natuurtocht door Het Verdronken Land van Saeftinghe

Een excursie door het verdronken land van saeftinghe, een buitendijks gelegen brakwaterschor, is een ware belevenis! Diepe geulen doorsnijden het gebied, en brengen iedere vloed ..

Staatsbosbeheer, Paddenstoelen excursie, Boswachterij

Westenschouwen

Van 13.30 - 15.30 uur. Op zoek naar paddenstoelen in de boswachterij onder leiding van een deskundige gids.  onderweg kunt u genieten van de herfstkleuren en geuren en van de vel..

Staatsbosbeheer, Paddenstoelen excursie, Boswachterij

Westenschouwen

Van 13.30 - 15.30 uur. Op zoek naar paddenstoelen in de boswachterij onder leiding van een deskundige gids.  onderweg kunt u genieten van de herfstkleuren en geuren en van de vel..

Staatsbosbeheer, Nacht van de Nacht wandeling, Westenschouwen

Westenschouwen

Op zaterdag 25 oktober ontdek je het bos by night! Een avondwandeling door de boswachterij westerschouwen. Vertrek vanuit de excursieschuur. Vertrek 20.00 uur en duur +/- 2 uur. ..

Staatsbosbeheer, Nacht van de Nacht wandeling, Westenschouwen

Westenschouwen

Op zaterdag 25 oktober ontdek je het bos by night! Een avondwandeling door de boswachterij westerschouwen. Vertrek vanuit de excursieschuur. Vertrek 20.00 uur en duur +/- 2 uur. ..

For Sail Herfst Boatshow

10.00-17.00 uur for sail herfst boatshow, steiger k in marina port zélande, ouddorp. Ca. 50 gebruikte zeiljachten te bezichtigen in de prijsklasse vanaf € 50.000,-. Toegang is gr..

Zelf op excursie door 'de Kleistee' vanuit 'de Overkant'

Vanuit “de overkant”, dijkstelweg 33 in ouddorp, zelf een leuke excursie maken naar het nabijgelegen natuurgebied 'de kleistee'. Dvd bekijken, vragen “meenemen” en met verrassend..

Nachtwandeling op Neeltje Jans

Vrouwenpolder

In het kader van de nacht van de nacht wordt een natuurwandeling in het donker georganiseerd, in natuurgebied neeltje jans. Bij een excursie in het donker wordt een beroep gedaan..

Kledingverkoop Dorcas Schouwen-Duiveland

Zierikzee

Dorcas winkel zierikzee aan de zandweg;  verkoop van goede 2e hands kleding en schoenen, voor zowel volwassenen als kinderen, speelgoed, boeken en klein huisraad. openingstijden ..

Halloweendag

Geersdijk

Onze derde en laatste open dag van het seizoen staat volledig in het teken van halloween. Ons erf ligt deze dag vol met alle soorten en maten halloween pompoenen. En ook onze ver..

Zeeland zet KANT in beeld in de Meestoof

De kracht van het museum ‘de meestoof’ ligt óók in de jaarlijkse wisseltentoonstellingen. De meestoof is altijd weer anders.zeeland zet kant in beeldin samenwerking met 3 andere ..

Halloweendag

Geersdijk

Zo vlak voor halloween kunt u bij ons terecht om mooie halloweenpompoenen uit te snijden. Ook onze eetpompoenen staan centraal op deze dag. U kunt diverse soorten pompoengerechte..

Workshop Intuïtief Schilderen

Aardenburg

Stichting innerlijk landschap organiseert: een workshop intuïtief schilderen (hele dag). "ontdek je eigen innerlijke landschap" geplande data zijn: zondag 27 april 2014 zaterdag ..

Beeldentuin

In de beeldentuin bij tuincentrum ter lucht tonen 14 zeeuwse kunstenaars hun werk. Er is een grote diversiteit aan beelden te zien van abstract tot figuratief in de materialen, g..

Tentoonstelling ‘Grenzen aan een grenzeloze oorlog’

Hulst

De tentoonstelling wordt opgebouwd als een kennismaking met de eerste wereldoorlog. Aan bod komen de 'dodendraad', de vluchtelingen, het leven aan weerszijden van de rijksgrens/d..

Nacht van de Nacht in het Fort.

Ellewoutsdijk

De landelijke nacht van de nacht. Ook natuurmonumenten doet hier aan mee en organiseert deze avond een activiteit voor kinderen in het fort ellewoutsdijk. Er wordt een circuit ui..

Voorstudies Zeeuwse Paarden Ena Marie van Bockel Rivera Streek en Landbouw Museum Goemanszorg

Dreischor

Ena marie van bockel rivera exposeert enkele voorstudies van haar schilderijen uit zeeland zwart/wit in het streek en landbouw museum goemanszorg in dreischor. Voor informatie ov..

Expositie (oktober) int 't Blaeuwe Huus - Hanneke Keuning

Een expositie van hanneke keuning in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zater..

Openstelling Grote Kerk

Tholen

Over de oorsprong van de grote of onze lieve vrouwe kerk is niets bekend. Zeker is dat er in de 13e en 14e eeuw een kerk heeft gestaan op de plaats van het huidige middenschip. D..

Not all that is over is past

Vlissingen

Expositie met beelden van barbara polderman en tekeningen van jissel kerkstra. opening zondag 7 sept 15:00  bron van inspiratie: ll that is gold does not glitter; all that is lo..

Op sterk water in de Haestinge

Sint Maartensdijk

Dit seizoen nemen de mannen van nederlands beste impro-cabaretgroep u mee op een ongelooflijke ontdekkingsreis. Met snelle, intelligente, hilarische en muzikale improvisaties sch..

Zeeuwse sieraden

Zierikzee

Zeeuwse sieraden die op ambachtelijke wijze worden gemaakt. De oorspronkelijke zeeuwse knoop is hierbij het uitgangspunt. Marielle overdulve ontwerpt en vervaardigt moderne zeeuw..

Michiel de Ruyterdag Vlissingen

Vlissingen

De michiel de ruyterdag, georganiseerd door het muzeeum, is een dag vol met maritieme activiteiten en een muziekprogramma. er zal veel te doen zijn rondom het thema michiel de ru..

Gratis speurtocht Museum Bingo

Middelburg

Het zeeuws museum heeft gratis speurtochten (dagelijks). Bij de vaste collectie is de speurtocht museum bingo gemaakt die je kriskras door het museum voert. De hele familie kan m..

Tijdelijk Thuisland - Belgische kunstenaars in Domburg 1914-1918

Domburg

Tijdens de eerste wereldoorlog verbleven de kunstenaars emmanuel viérin, jozef posenaer, jean gouweloos en frans willems met hun families in domburg. De zomertentoonstelling 2014..

Films Land van Verandering, Zeeuwse Klei en Retour

Middelburg

Het zeeuws museum heeft regisseurs jos de putter, hanro smitsman en het duo mirka duijn/nina spiering gevraagd een film voor het museum te maken. Dit heeft geresulteerd in de kor..

Tasten in het duister. Hoe een verloren van Reymerswale wordt herontdekt

Middelburg

In tasten in het duister. Hoe een verloren van reymerswale wordt herontdekt staat een 16e-eeuws schilderij centraal dat wordt toegeschreven aan de zeeuwse schilder marinus van re..

Mode- en streekdrachtzalen

Middelburg

De streekdracht van de 19e eeuw was (kleur)rijk en liet zich volop beïnvloeden door hetgeen er in de mode was. Hedendaagse ontwerpers weten al lang hoe bijzonder die streekdracht..

Ezelwandeling Noord-Beveland door polders en langs Veerse Meer

Kamperland

Wij organiseren ezelwandelingen met prachtige ezels, waaronder de zeldzame baudet du poitou (langharige reuzen-ezel) over het eiland noord-beveland. Een bijzondere wandeling van ..

Ontmoetingen, expositie met schilderijen, keramiek en sieraden.

Terneuzen

Open atelier bij Puck Meijer

Sint Maartensdijk

Cultuurhistoricus/schilder puck meijer houdt  op  zaterdag in haar atelier open huis voor belangstellenden.

Workshop aquarel

Koudekerke

In atelier "zeeuws genieten" wordt weer een leuke workshop gegeven onder deskundige begeleiding..dit keer wordt het pompoenen schilderen.(aquarel). In kaartvorm. Slechts € 12,50 ..

Weekmarkt

Goes

De markt op dinsdag heeft allerlei kramen, op zaterdag is er een groente fruit en bloemenmarkt.

Expositie int 't Blaeuwe Huus - mevrouw Santifort

Een expositie van mevrouw santifort in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zat..

RVS tuinbeelden van Arjan van Hekke bij Ter Lucht

De roestvaststalen (rvs) tuinbeelden van arjan van hekke krijgen ruim aandacht in de beeldentuin van tuincentrum ter lucht. Dieren en in het bijzonder insecten zijn de belangrijk..

Groente- en fruitmarkt Middelburg

Middelburg

Elke zaterdag, groente en fruitmarkt op de markt, 8.30 – 16.00 uur

Eric van Sauers met zijn voorstelling: Ontroert

Wie eric van sauers ooit heeft gezien weet wat hij kan verwachten. Hij is ongemeen grappig en gevaarlijk, maar vooral een meester-verteller. Hij verzint, hij verandert, hij daagt..

Expositie Paviljoen Sluishaven

Het paviljoen waar u lekker kunt genieten van een hapje en een drankje is ook een plaats waar u kunt genieten van een mini-expositie met kleurrijk vrouwelijk schoon uit de collec..

Oktoberfest in Graauw

Graauw

Oktoberfest in feesttent te graauw waarbij de gasten aan lange tafels en banken geserveerd worden door serveersters in dirnl. Drank in bierpullen van 500 cc. Optredens van o.a. D..

Halloween Griezeltocht Vogelwaarde

Vogelwaarde

Halloween griezeltocht vogelwaarde op zaterdag 25 oktober vertrek vanaf café het karrewiel 19.00 uur toelichting: zowel jong en oud worden uitgenodigd voor een spannende griezel..

Weekmarkt

Wemeldinge

Collectie in kant

Veere

De tentoonstelling laat zien dat kant nog altijd een inspiratiebron is voor creatief talent. Deelneemsters aan het handwerkcafe hebben de collectie van het museum als uitdaging g..

Op Reis

Veere

Wat betekende ’op reis gaan’ in de eerste helft van de vorige eeuw voor de inwoners van het geïsoleerde zeeuwse eilandenrijk? de tentoonstelling op reis neemt u mee naar de tijd..

Expositie 'Dijkwacht 2014'

Westkapelle

In deze expositie laten amateurkunstenaars werken zien, die zij hebben gemaakt na de ontmoetingsdag op 17 mei 2014 bij het polderhuis in westkapelle. Op die dag waren er diverse ..

Open middag in Kerkje van Ellesdiek

Ellewoutsdijk

Open middag met tentoonstelling:het zonnelied in beeld loflied van franciscus van assisi met schilderijen van martine buijtink, jan schef-fers en harold sarneel.

Top 2000

Goes

De top 2000 is een fenomeen dat iedereen in nederland wel kent. Ieder jaar, tegen het einde van het jaar, zijn mensen druk met stemmen op hun favoriete nummers en barst er een st..

Snuffelmarkt in de Zeelandhallen

Goes

Tijdens deze snuffelmarkt in zeelandhallen goes kan je heerlijk rondsnuffelen langs de honderden kramen, waar je een divers aanbod vindt van oude en nieuwe artikelen en unieke ko..

workshop aquarel

Koudekerke

Leuke workshop pompoenen in aquarel. onder deskundige begeleiding maakt u uw eigen aquarel in kaartvorm...leuk om later thuis mee verder te gaan? 12,50 all in. zowel voor gevo..

Vaders Voor Lezen

Vlissingen

Een voorleesmiddag mèt vaders, vóór vaders en hun kinderen op een bijzondere locatie. Deze maand leest een vader voor in het gemeentearchief in vlissingen.

Toeristische Wandeltocht

Axel

De anbo afdeling axel organiseert op zaterdag 25 oktober een toeristische wandeltocht. Deze tocht leidt de wandelaars door axel en het buitengebied van axel. De deelnemers kunnen..

25 jaar passie en schoonheid

Geersdijk

In deze tentoonstelling zijn bijzondere figuratieve schilderijen te bewonderen, sterk abstract werk. De fotografie en verfijnd tekenwerk komen tot hun recht en zullen u verbazen ..

Truien bij de Vleet, Zeeuwse visserstruien en hun verhaal.

Arnemuiden

Had elk zeeuws vissersdorp een unieke, eigen visserstrui? en zo ja, hoe zag die er dan uit? Op deze tentoonstelling duiken we in de geschiedenis van het visserijverleden van zee..

Tragikomedie "Dekking"

Sas van Gent

In het mnh (militair neurose hospitaal) op de generaal van creveld kazerne verblijven soldaten met diverse trauma’s. Majoor van creveld, de dochter van generaal van creveld, heef..

The Homesman, FiZi, De Weverij

Zierikzee

De cynische zwerver briggs vergezelt de vrome alleenstaande boering mary bee cuddy tijdens een reis met drie waanzinnige vrouwen. Gedurende vijf weken maken de twee totaal versch..

Concert

Goes

Een bijzondere ontmoeting tussen ‘koper’ en ‘stemmen’! ‘broadway’ wordt vertolkt door koor a58 dat een selectie van musicalnummers zal brengen, brassband excelsior staat voor de..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..

Museum 'Ouddorps Raad- & Polderhuis'

Workshop Nachtfotografie

Biervliet

In het kader van de 'nacht van de nacht' organiseert staatsbosbeheer een workshop nachtfotografie. Hoeveel licht is er nog aanwezig in het nachtelijk natuurgebied van de braakman..

Ga mee met de Schemerschim

Biervliet

Vannacht is het de 'nacht van de nacht'. Staatsbosbeheer organiseert daarom een speciale wandeling door de donkere braakmanbossen. Loop mee met de schemerschim over smalle paadje..

Ontdek “Haven – kunst en Stad”

Terneuzen

Op zaterdag 4, 11, 18 en 25 oktober organiseren wij een tour met de bezoekerstrein langs en door maritiem terneuzen. Dit is een speciaal programma rondom het kanaal van gent naar..

Seadance Indoor @ Gorsje

21.30-02.00 uur seadance indoor @ gorsje, brouwersdam ouddorp. Entree € 10,-. Minimum leeftijd 21 jaar. Voorverkoop via  beachclub ’t gorsje en online via www.seadance.nl.

Workshop Tassen maken

Groede

Eéndaagse workshop in atelier josé van pamelen in groede.samen met ontwerpster wendy van pamelen maakt u zelf uw eigen tas van stof of leer.voor iedereen, jong en oud, met of zon..

Nacht van de Nacht Hulst

Hulst

Verzamelen in de tuin van ‘s landshuis waarna in een aantal groepen een nachtwandeling wordt gemaakt met onderweg diverse nachtactiviteiten zoals o.a. Sterrenkijken

Zeeuwse Avond in het Tonnenmagazijn, Bouwershaven

Brouwershaven

Deze gezellige zeeuwse avond wordt opgeluisterd door pier en co met zeeuwse liedjes.verder zijn er : zeeuwse sien en jan hamelink kaarten à  € 8.00 reserveren bij : ada van kloos..

Nacht van de Nacht

19.30-22.15 uur jaarlijkse nacht van de nacht in natuurgebied de kleistee in ouddorp. Start vanuit “de overkant”, dijkstelweg 33 in ouddorp. We gaan een nachtelijke wandeling mak..

halloween optocht aansluitend kinderdisco de goese polder

Goes

Kwart over zes vezamelen voor de halloween optocht bij wijkgebouw de spinne in de goese polder. Na de optocht is er een kinderdisco tegen een kleine vergoeding van leden 0,50 gee..

Oktoberfest

Ovezande

Oktoberfest in ovezande. met muziek van otto orgel bekend van o.a. Lowlands, paaspop en cabaret groep enge buren verder ook muziek van ron moerman the voice of zuud beveland. op ..

Montoya plays Cuby

Oostburg

Montoya plays cuby bij bluesclub the lane toen op 26 september 2011 harry "cuby" muskee op 70-jarige leeftijd overleed, betekende dit het definitieve einde van de legendarische n..

Nacht van de Nacht Terra Maris

Oostkapelle

Oostkapelle is de donkerste plaats in zeeland. Tijdens de nacht van de nacht 2014 worden verschillende activiteiten georganiseerd:van 18.30-19.30 uurtijdens de nacht van de nacht..

Nacht van de nacht Middelburg

Middelburg

Dit jaar staat de n8vdn8 in middelburg in het thema van de 4 elementen water-vuur-aarde-wind en is origineler en magischer dan ooit.brand een kaarsje voor een geliefde in de petr..

Herfst Puzzeltocht

Terneuzen

Autoclub de zeeuwen organiseert op zaterdagmiddag 25 oktober een puzzel-gezelligheidsrit voor het hele gezin waar iedereen aan mee kan doen met de auto. Inschrijven van 13.30 tot..

Film: Mannenharten

De film ‘mannenharten’ van regisseur mark de cloe in de rabobankzaal van het diekhuus. Met katja herbers, hadewych, daan schuurmans, barry atsma, georgina verbaan, loek peters, j..

Man of the Dam 2014

Man of the dam is back! Het jaarlijkse freestyle kitesurf contest waarin kitesurfers tot 18 jaar de kans krijgen om hun skills te laten zien!  de jury, waarin regelmatig grote na..

Een bijzondere ontmoeting

Goes

Een bijzondere ontmoeting tussen ‘koper’ en ‘stemmen’! ‘broadway’ wordt vertolkt door koor a58 dat een selectie van musicalnummers zal brengen, brassband excelsior staat voor de..

concert try-out

Vlissingen

Na een intensieve voorbereiding gaan op 1 november a.s. Twee vlissingse muziekverenigingen naar een concours van de koninklijke landelijke muziek organisaties in terneuzen. De fa..

Rondleiding naar het Gravensteen

Zierikzee

Rondleiding naar het gravensteen stadsgevangenis van 500 jaar oud. tijdens de herfstvakantie, van dinsdag 14 oktober tot en met zaterdag 25 oktober 2014, wordt er vanuit de vier..

Meegebracht kant

Kapelle

Op zaterdag 25 oktober is het de laatste keer dat bezoekers in het fruitteeltmuseum te kapelle gratis, na betaling van entree, hun meegebracht streekdrachtkant kunnen laten beoor..

Snuffelmarkt

Goes

Van pannenlap tot pollepel, en van strijkijzer to strandschoen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het er wel vinden. Ook allerlei hobbyzaken zijn er te vinden. Letterli..

André van Vliet speelt voor Woord en Daad

Kruiningen

Kruiningen – aanstaande zaterdag 25 oktober organiseert stichting woord & daad een samenzangavond in de hervormde kerk te kruiningen. Aan deze avond werken andré van vliet (orgel..

Museumeetcafé De Vliegende Hollander & Paerdestal doen mee met De Nacht van de N

Terneuzen

De nacht van de nacht is een jaarlijks evenement dat georganiseerd wordt door de natuur- en milieufederaties. Doel van het evenement is aandacht vragen voor de gevolgen van licht..

Open dag Stal Serooskerke

Gapinge

Adri verhage gaat zaterdag zijn mangels (voederbieten) van het land aan de vriezenveenseweg in gapinge ophalen. Een boeiend schouwspel als hij met zijn wagens vol mangels, getrok..

Open Atelier en Beeldentuin 20 t/m 23, 25 en 26 okt

Burgh-Haamstede

Ook tijdens de herfstvakantie bent u welkom in tuin en atelier van daniëlle orelio. Er is binnen en buiten weer van alles te bezichtigen: brons, keramiek, schilderijen en sierade..

Open Beeldentuin en Atelier 25 en 26 okt

Burgh-Haamstede

Ook tijdens de herfstvakantie bent u welkom in tuin en atelier van daniëlle orelio. Er is binnen en buiten weer van alles te bezichtigen: brons, keramiek, schilderijen en sierade..

toneelvoorstelling

Kapelle

Een klucht met een knipoog van haye van der heyden wat doe je als je jet heet en een flat hebt om in vreemd te gaan met je minnaar karel? Maar deze karel is niet meer zo aantre..

Dansavond OVA

s-Gravenpolder

Ontspanningsvereniging 'amicitia' (ova) organiseert weer een dansavond in het dorpshuis 'ons dorpsleven'. Een mooie gelegenheid om de pas aangeleerde danspassen van dansles nog e..

Salsa by the Sea

Vlissingen

Salsa party powered by misalsa 21u workshop kizomba openlevel 22u party time music by: dj tiga and dj mc salsa - bachata - merengue - kizomba

Landelijke archievendag Gemeentearchief

Zierikzee

Op zaterdag 25 oktober 2014 is het gemeentearchief schouwen-duiveland open voor iedereen. De jaarlijkse open archievendag is onderdeel van de maand van de geschiedenis. De dag za..

Nacht van de Nacht, NME-centrum Schouwen-Duiveland

Renesse

 nachtwandeling tijdens de nacht van de nacht aanvang 20.30 uur - 22.30 uur. Kosten € 2 p.p.iedereen die 2 uur kan lopen, kan mee. Kledingadvies: aan het weer aangepaste kleding..

Meegebracht kant in Fruitteeltmuseum

Kapelle

Bezoekers in het fruitteeltmuseum te kapelle kunnen gratis, na betaling van entree, hun streekdrachtkant  laten beoordelen op o.a. Herkomst en  naast het meegebracht kant kunnen ..

Herfstfair in de Maartenshof

Babbelaars, boeken, bloemen, wenskaarten, cadeautjes en sieraden er is van alles te koop. Voor de lekkere trek is er erwtensoep. Bij klavertje vier is er een gezellig terras.

Week van de Streek

In deze week staan er voor zowel jong als oud heel veel bijzondere activiteiten op het programma. De jeugd kan aan de slag met koeien melken, boog schieten, breien, hoepelen, ste..

"Hollywood meets Broadway" concert van Brassband Excelsior en Koor A58

Goes

Een bijzondere ontmoeting tussen ‘koper’ en ‘stemmen’! ‘broadway’ wordt vertolkt door koor a58 dat een selectie van musicalnummers zal brengen, brassband excelsior staat voor de..