ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 2.835 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Ezelwandeling Noord-Beveland door polders en langs Veerse Meer

Kamperland

Wij organiseren ezelwandelingen met prachtige ezels, waaronder de zeldzame baudet du poitou (langharige reuzen-ezel) over het eiland noord-beveland. Een bijzondere wandeling van ..

Peter Pannekoek, Podium De Weverij

Zierikzee

Deze voorstelling is uitverkocht. de man achter peter pannekoek is peter pannekoek. Ze zijn onafscheidelijk. Overal waar peter pannekoek loopt, zit peter pannekoek achter. Peter ..

Bioscoopagenda

LEO BLOKHUIS, RUBEN HEIN & RICKY KOOLE

Vlissingen

In dit programma gaat leo blokhuis met ricky koole en ruben hein op reis naar new orleans. Zij doen dat met een viermansband en een vijfkoppige blazersgroep. Het theaterprogramma..

Leo Blokhuis, Ricky Koole en Ruben Hein

Vlissingen

New orleans. Bakermat. Bruisend hart. Verdronken en weer bovengeworsteld. Een stad met een verhaal. Een ziel. Een dramatische geschiedenis. En tegelijkertijd: een onverwoestbaar ..

Plattelanders De Getemde Feeks

Oostburg

Dit seizoen staan de plattelanders op de planken met het toneelstuk "de getemde feeks". Schijn en werkelijkheid spelen een grote rol in dit stuk. Het hele verhaal is een toneelst..

Reiki-behandeling

Aardenburg

Reiki behandeling reiki (usui reiki) letterlijk betekent reiki: “kracht van de zon”. Het is universele energie waaruit al het leven is opgebouwd. Het is een milde, liefdevolle ..

The King's Consort

Vlissingen

Couperin’s levendige en sfeervolle, rijk aan dissonante zettingen, van jeremia’s bitter gekwelde teksten, bieden muziek van een intensiteit en kracht, die uniek is in het religie..

OMER in AXEL-Omer Gielliet 90 jaar in 90 beelden

Axel

Omer gielliet is dit jaar 90 geworden. We vieren zijn verjaardag samen met heel zeeuws-vlaanderen en omringende gebieden van woensdag 4 november 2015 t/m 2 april 2016. Museum het..

Expositie Jong Talent: Gijs Scholten

Sluis

Stichting johan hendrik van dale organiseert de expositie jong talent in de raadskelder van museum het belfort. Voor de vierde keer jong talent, deze keer worden de tekeningen va..

Zeeuwse Auto Model Ruilbeurs

Heinkenszand

De zeeuwse auto model ruilbeurs zaterdag 6 fabruari 2016 congrescentrum de stenge stengeplein 1 heinkenszand open van 10.00 - 15.30 uur alle soorten en maten modelauto's o..

Sinas + Moeders Mooiste

Vlissingen

Een space cocktail van afrobeat, cumbia en balkan met de vibe van dance. wie op de zaterdagavond van afgelopen festival onderstroom op het bellamypark was kon er letterlijk niet..

27e biljarttoernooi De Grote Prijs Schadeherstel Roland Poppe

Wissenkerke

Een libre biljarttoernooi met 80 deelnemers verdeeld over 20 poules van 4. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdagen vanaf 11.00 uur en door de week om 19.30 uur. De finales w..

Straô een folkloristisch feest met versierde paarden, Burgh-Haamstede

Burgh-Haamstede

Het straofeest in burgh-haamstede is op zaterdag 6 februari. Het programma begint deze dag om 12.00 uur. Om 14.00 uur start er een kinderprogramma op de ring van haamstede. Om 18..

Ernst Jansz ‘In Concert’

Met ernst jansz staat er een brok nederlandse popgeschiedenis op het podium. Hij maakte in de jaren 60 deel uit van de legen- darische hippieband ccc inc. En daarna schreef hij g..

11 zwaarste 10 van Zeeland

Burgh-Haamstede

Op 6 februari organiseert atletiekvereniging delta sport de 11e editie van de  zwaarste 10 van zeeland.  aanvang: 13.00 uur locatie: burgh-haamstede. Meer informatie: www.avdelta..

Sinas + Moeders Mooiste

Vlissingen

Een space cocktail van afrobeat, cumbia en balkan met de vibe van dance. Wie op de zaterdagavond van afgelopen festival onderstroom op het bellamypark was kon er letterlijk niet ..

IJsbaan Zierikzee

Zierikzee

Ook in 2016 zal er weer een ijsbaan in zierikzee aanwezig zijn. De locatie is wederom het prachtige havenplein. Van 5 t/m 27 februari 2016  is er van alles te doen op de ijsbaan...

SIGN OF THE TIMES. SOCIAL MEDIA VAN DE MIDDELEEUWEN

Middelburg

Heeft u wel eens van draagtekens of insignes gehoord? Het zijn eeuwenoude loodtinnen broches met de meest uiteenlopende afbeeldingen – van religieus tot uiterst obsceen. Met name..

Weekmarkt

Goes

De markt op dinsdag heeft allerlei kramen, op zaterdag is er een groente fruit en bloemenmarkt.

Indoor Atletiekwedstrijd

Zierikzee

In sportcentrum laco in zierikzee een indoor atletiekwedstrijd voor pupillen en junioren

Straô

Een jaarlijks terugkerend dorpsfeest waarbij de voeten van de paarden in de zee worden "gewassen". De dorpen aan de westkant van schouwen-duiveland hebben allemaal hun eigen stra..

Paardenspektakel Tagad'Art

Magisch spectakel tagad'art. Nieuwe familieshow van de franse scenograaf benjamin aillaud, bekend van cavalia en odysseo, laten 28 paarden en 25 internationale artiesten het publ..

Wim Mertens (b)

Minimalistisch, klassiek, hedendaags, … pianist, componist wim mertens laat zich niet in een hokje steken. Met een sterk melodisch fundament lijkt zijn muziek opvallend eenvoudig..

Weekmarkt

Wemeldinge

Groente- en fruitmarkt Middelburg

Middelburg

Elke zaterdag, groente en fruitmarkt op de markt, 8.30 – 16.00 uur

Choral Evensong

Optreden van vocaal ensemble magnificat  o.l.v. Rinus verhage en het csg prins maurits schoolkoor o.l.v. Marco van 't hoff in de hervormde kerk in dirksland. Organist is paul kie..

Solistenconcert

Middelburg

Op zaterdag 6 februari 2016 houdt muziekvereniging onda nieuw- en sint joosland een solistenconcert. Het concert vindt plaats in de hofpleinkerk in middelburg, aanvang 19.30 uur...

Orgelconcert Gerrit Chr. de Gier

Terneuzen

Orgelconcert in de grote kerk in terneuzen door gerrit chr. De gier met een albert schweitzer programma

Carnaval

Hulst

Vier dagen lang wordt er in hulst carnaval gevierd. Trek je boerenkiel aan en vier het mee! Alle dagen is er op de ene of andere kern een optocht en in hulst vestingstad iedere d..

Speurtocht door het Belfort

Sluis

Kom vandaag  een leuke speurtocht doen in het museum. Zo ontdek je het belfort en alle leuke wetenswaardigheden over de geschiedenis van sluis, johan hendrik van dale en de rest ..

Toneelver. ‘Kant noch Wal’ presenteert ‘Boerenbont & rode lampjes'

19.30 uur toneelvereniging ‘kant noch wal’ presenteert ‘boerenbont & rode lampjes’ in wijkgebouw de zwaluw, sperwer 55 in sommelsdijk. Bestel uw kaarten bij yolanda van driel, 01..

ZEEUWS MUSEUM: PRESENTATIE JAKTRUI ANTOINE PETERS

Middelburg

In het kader van handwerk deed modeontwerper antoine peters het afgelopen jaar intensief onderzoek naar een negentiende eeuws jak. Dit ingenieus gevouwen en strak gesneden vrouwe..

Muzikale familievoorstelling MEISJE EN DE REUS in Spiegeltheater

Middelburg

Kaarten € 12,50, reserveren via 0900 - 3300033 of via www.spiegeltheater.nl theatergroep duinart, de zeeuwse muzikanten en de jeugdtheaterschool zeeland (jtsz) gaan een uniek sa..

Rommelmarkt in Meubilair

Terneuzen

Rommelmarkt in meubilair polenweg 16, 4538 ap terneuzen elke 1e zaterdag van de maand alle soorten meubilair, matrassen, lampen. voor info: 612735

Mannendag Goeree-Overflakkee

9.30-13.00 uur mannendag goeree-overflakkee in het kerkgebouw van de doopsgezinde gemeente, dorpstienden 3 in ouddorp. Spreker is jan pool en er wordt afgesloten met een gezamenl..

Expositie Witjes door cursisten Toonbeeld

Terneuzen

Expositie cursisten toonbeeld “witjes” de werkgroep cursisten toonbeeld laat vanaf 20 januari werk zien van cursisten onder de naam “witjes” diverse leerlingen van de afdeling b..

Dicht op Kunst in Galerie KunstPlus

In galerie kunstplus, dabbehof 40 in oude tonge is de nieuwe expositie dicht op kunst te zien. Het is een expositie die bestaat uit een combinatie van gedichten van els huurman e..

Bijzonder dou op accordeon en viool.

Baarland

Een bijzonder duo, salvérius-vandenabeele, in de maartenskerk te baarland. op zaterdagavond 6 februari organiseert de plaatselijke afdeling van de st. Oude zeeuwse kerken een co..

Dansavond in Goes voor Paren & Alleenstaanden

Goes

Dansavond voor paren & alleenstaanden goes - zaterdag 6 februari organiseert dansclub "de vriendschap" uit goes weer een ouderwets gezellige dansavond voor paren & alleenstaande..

Carnavals disco

Vlissingen

Gezellige carnavals disco van vlissingen. waar: slangenburg 3. (school de omnibus) entree is 1,50 pp incl 1 limonade consumptiebon. er wordt een prins en prinses carnaval gek..

Volwassen Bingo te Vlissingen

Vlissingen

Super gezellige volwassen bingo. (18+) met veel entertainment en super prijzen. let op nieuwe locatie: waar: csw bestevear te vlissingen. Bossenburghpad 10 wat kost een boekje...

Snuffelmarkt

s-Heer Arendskerke

Snuffelschuur eindewege sponser buurtvereniging eindewege iedere eerste en tweede zaterdag van de maand open van 10 tot 17.00 uur u kunt ons altijd bellen en wij zijn open. sheer..

Windy Business bij concert Koninklijke fanfare Apollo

19.30 uur windy business bij concert koninklijke fanfare apollo in verenigingsgebouw oostdam, jongkoenstraat 1 in goedereede. De fanfare wordt dit jaar bijgestaan door windy busi..

Open dag, Watersnoodmuseum

Ouwerkerk

Het museum vertelt het verhaal van de watersnood van 1 februari 1953 en dat van de waterveiligheid waar nederland sindsdien hard aan heeft gewerkt. Tijdens de open dag presentere..

Benefietconcert in het Diekhuus

19.00 uur benefietconcert in het diekhuus, beneden zandpad 7 in middelharnis. Een benefietconcert voor kansarme kinderen in uganda. Watchels, sir oliversband en integendeel geven..

Fishing for Litter

De expositie ‘fishing for litter’ gaat over het opschonen van de zee voor duurzame visserij en is opgezet door kimo nederland & belgië. Kimo is een vereniging van gemeenten met g..

Clean River Project

Clean river project is een organisatie die zorgt voor schone rivieren, meren en zeeën. Hun missie is het schoonmaken, beschermen en bieden van veiligere wateren op de hele wereld..

Expositie Jan de Mey - Brugge

Domburg

Kunstschilder jan de mey uit brugge maakt voornamelijk zeegezichten. Zijn inspiratie doet hij op tussen calais en vlissingen. Sommige werken worden en plein air gemaakt, andere i..

Open dag Watersnoodmuseum

Ouwerkerk

Het watersnoodmuseum organiseert zaterdag 6 februari een open dag. Het museum is van 10.00 tot 17.00 uur gratis toegankelijk en gebeurt er van alles. het museum vertelt het verh..

Carnavalsoptocht Aardenburg

Aardenburg

Carnavalsoptocht aardenburg (uulehat). "de leutigste optocht van zeeuws-vlaanderen" aanvang 14.00 uur. Deelname van 26 wagens, 4 muziekgezelschappen en meer dan 1100 deelnemende..

Open dag Scouting Gouden Cirkel

Middelburg

Zaterdag 6 februari organiseren wij een open dag. waar? Geersesweg 8a 4332ra middelburg hoelaat? 10.00u tot 12.00u scoutinggroep gouden cirkel heeft open dag. voor wie is de o..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..

Kledingbeurs Terneuzen zaterdag 6 februari 10-15 uur

Terneuzen

Zaterdag 6 februari hebben we weer een kledingbeurs van 10- 15 uur alle kleding is €1,00 per stuk en 10 stuks voor €7,50 schoenen €3,00 per paar laarzen €5,00 per paar ook hebb..

Rommelmarkt/schuurverkoop Kortgene

Kortgene

Groots opgezette rommelmarkt heerlijk overdekt in de loods aan de oudedijk 3 te kortgene. Van alles te koop: antiek en curiosa, meubels, boeken, speelgoed, cd's en dvd's, boeken ..

workshop aquarel

Koudekerke

Leuke workshop te doen in atelier "zeeuws genieten" te koudekerke op zaterdag 6 februari..... Het thema deze keer is een "sneeuwlandschapje" ...onder deskundige begeleiding schi..

Brocante & Opknappertjes

s-Heerenhoek

Carnavalsweekend in 's heerenhoek oftewel paerehat, daarom zijn wij vandaag gesloten. volgende week zaterdag, 13 februari zijn wij geopend van 10.00-16.00 uur. in de winkel en o..

Carnavalsoptocht Aardenburg

Aardenburg

De leutigste optocht van zeeuws-vlaanderen. Zaterdag 6 februari, aanvang 14.00 uur in aardenburg (uulehat). Met deelname van 26 wagens, 1100 personen en 4 muziekgezelschappen. Ro..

Antiek-,Curiosa en Brocante beurs

Veere

De beurs word georganiseerd in de grote kerk van veere. U kunt een groot en gevarieerd aanbod in antiek-, curiosa en brocante verwachten zoals klein meubelen, aardewerk, glas, go..

Vertoning oorlogsdocumentaire De Franse Slag in Zeeland

Baarland

Het dorpshuis in baarland vertoont de oorlogsdocumentaire "de franse slag in zeeland. Deze documentaire was vorig jaar te zien bij het filmfestival "film by the sea"

Workshop druktechnieken: Materiaaldruk en boekje binden

Zierikzee

Het nieuwe burgerweeshuis biedt drie workshops aan waarin diverse druktechnieken worden verkend. Je hoeft geen enkele ervaring te hebben om mee te kunnen doen; leuk resultaat geg..

Who wants to live forever

Hulst

Who wants to live forever. Expositie assemblagebeelden in ‘s landshuis in hulst van 29 januari t/m 17 februari 2016. In ’s landshuis in hulst zijn er ook dit jaar doorlopend expo..