ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 2.737 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Tentoonstelling ‘Aan boord van een slavenschip’

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geven twee tentoonstellingen antwoord. In het kader van de herdenking va..

Rondleiding visafslag en Stellendamse haven

Maak op vrijdagochtend een rondleiding op de visafslag en door de stellendamse haven. Beleef de visserij in al zijn facetten! Nadat u onder het genot van een kopje koffie en een ..

Bioscoopagenda

B(l)oeiende Quilts in Historisch Museum

Goes

80 wedstrijdquilts van het quiltersgilde. alle quilts zijn eigen ontwerp waarbij kleur een grote rol speelt. 80 ingestuurde quilts met als thema ‘bloei’ zijn in deze periode te ..

Rondvaart naar de Zeehondjes

Breskens

Vanuit de haven van breskens vertrekken we voor een leuke/gezellige rondvaart over de westerschelde. We gaan speciaal op zoek naar de kolonie zeehondjes die hier leeft. De laatst..

Beklimming Sint Lievensmonstertoren (Dikke Toren)

Zierikzee

Vanaf 18 april is er naast de beklimming van de toren met het mooie uitzicht van de omgeving een film "silhouetten tegen het licht' ook maquettes en een stadsontdekkingtocht door..

Expositie "Geschonden schoonheid"

Geersdijk

Expositie "geschonden schoonheid"  entree € 3,-- p.p.

Prijsklaverjassen HCR Akershoek

20.00 uur prijsklaverjassen in hcr akershoek, boompjes 1 in ouddorp. Elke ronde diverse prijzen te winnen!  voor meerinformatie: 0187-681437. Org. Supportersvereniging wfb.

Expositie (oktober) in 't Blaeuwe Huus - Ingrit Raven

Een expositie van ingrit raven in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag..

Expositie 'Silhouetten tegen het Licht' Dikke Toren

Zierikzee

Met de ontdekkingstocht van zierikzee van de vvv komt u eerst langs het stadhuismuseum, dit museum organiseert van 18 april tot en met  6 september een presentatie over silhouett..

beeldentuin Ter Lucht 2015

De 14 deelnemende kunstenaars zijn : betsy de jonge,onno jongewaard, hendrike huijsmans, marion kamper, frans kegels, juul kortekaas, frida van overbeeke, glenn priester, marian ..

Quilts op 't Eiland in de Meestoof

De kracht van het museum ‘de meestoof’ ligt óók in de jaarlijkse wisseltentoonstellingen. De meestoof is altijd weer anders.museum de meestoof heeft vier bekende quiltsters gevra..

Zelf op excursie door 'de Kleistee' vanuit 'de Overkant'

Vanuit “de overkant”, dijkstelweg 33 in ouddorp, zelf een leuke excursie maken naar het nabijgelegen natuurgebied 'de kleistee'. Dvd bekijken, vragen “meenemen” en met verrassend..

Johnny Beerens - Sublieme verbeelding van het landschap

Vlissingen

Schelpen, fossiele haaientanden, vulkanisch zand en zelfs stukken nylondraad worden verwerkt in de gelaagde schilderijen en aquarellen van johnny beerens. Met behulp van een zoge..

Expositie fotokunst 'Thuiskomst' van Frank van Driel

Domburg

De solo expositie 'thuiskomst' van kunstenaar frank van driel is te bezichtigen van af begin augustus in de duingalerie te domburg. Dagelijks geopend van 12.00 - 18.00. Het conce..

Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen

Het festival van zeeuws-vlaanderen (2 oktober t/m 17 oktober 2015) heeft tot doel het brengen van kwalitatief hoog niveau concerten klassieke muziek. Deze concerten worden verdee..

Miniatuur- en spionagecamera’s

Zierikzee

Vanaf zondag 7 juni tot 1 december staat een vitrine van het cameramuseum in het teken van miniatuur- en spionagecamera's. En ondanks dat het een klein deel van het museum beslaa..

Miniatuur- en spionagecamera’s

Zierikzee

Vanaf zondag 7 juni tot 1 december staat een vitrine van het cameramuseum in het teken van miniatuur- en spionagecamera's. En ondanks dat het een klein deel van het museum beslaa..

Het brieschend paard

Dreischor

Werk van rien poortvliet in de grote schuur met als thema: het brieschend paard. Er zijn diverse tekeningen naar goemanszorg gehaald om het thema werkpaard extra aandacht te geve..

Textielwerken van Els Lemkes

Dreischor

Werk van els lemkes hangt in de hal van het boeren woonhuis. Er hangen werken van stof tot grafiek/grafisch linnen. Jaren geleden kreeg els van haar schoonmoeder enkele rollen ha..

Bezoek de vuurtoren van Breskens

Breskens

Op 3 juli 2015 is de vuurtoren van breskens feestelijk geopend voor het publiek..de toren zal op vrijdag, zaterdag en zondag open gesteld wordt voor het publiek van 13.00 uur tot..

Puzzeltocht museum Sommelsdijk

Basisleerlingen vanaf groep 4 kunnen een leerzame puzzeltocht door het museum maken. De kinderen komen spelenderwijs in aanraking met het erfgoed van goeree-overflakkee. Voor ied..

Beumer & Drost: IJzersterk

Goes

Try-out “als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat”. twee broers accepteren een klus om een oud vrachtschip ‘weg te brengen’ tegen een riante vergoeding. M..

Weekmarkt

Yerseke

Weekmarkt

Kleine warenmarkt

Weekmarkt Vlissingen

Vlissingen

Wekelijkse markt: elke vrijdag

Weekmarkt

Sint Philipsland

Kleine warenmarkt met 8 kramen

Zwintentoonstelling

Sluis

De tentoonstelling zin in het zwin in de raadskelder van het belfort wordt geopend op 12 september en eindigt op 22 november. zin in het zwin bestaat uit drie onderdelen: informa..

Wisselexpositie "70 jaar bevrijding" Streekmuseum Goeree-Overflakkee

In de historische kern van sommelsdijk vind je in een rijtje schattige trapgevelhuisjes het streekmuseumgoeree-overflakkee. Je maakt er een tijdreis door 2000 jaar eilandgeschied..

The Dublin Legends

Vlissingen

Sommige bands zijn onsterfelijk. Toen john sheahan, voorman van de fameuze dubliners, in 2012 aankondigde te stoppen met de band, leek het doek definitief te zijn gevallen voor d..

Dam X

Hét surfevent dat in het teken staat van zien, doen & beleven! Bezoekers kunnen kennis maken met watersport door deel te nemen aan diverse boardsport clinics, de sup tour by nigh..

Elzenoord Fair

Vrouwenpolder

In traditionele zeeuwse schuur op hofstede elzenoord wordt deze fair gehouden met verkoop van o.a. Creatief, hobby, kleding, kaarten, sieraden, brocante spullen.adres: koningin e..

Sprokkelmarkt Emmauskerk

Sprokkelmarkt met vele kraampjes met onder andere brocante, speelgoed, boeken, cadeauartikelen, curiosa,gebakken vis,oliebollen,jam,lunchterras,poppenkastvoorstelling en nog veel..

Zeiltocht Veerse meer

Veere

Kom zeilen op het veerse meer! jolie outdoor & sailing veerse meer organiseren dagelijks meerdere zeiltochten op het veerse meer vanuit veere! Deze zeiltochten duren 3 uur, vert..

De Dublin Legends (The Dubliners)

Vlissingen

Dublin legends sean cannonn, eamonn campbell, gerry o’connor en paul watchorn weten hoe ze de harten van hun publiek moeten veroveren. Dit is de ierse pub op zijn best, het klopp..

Hans Liberg Jazz & Pop-up Comedy humor that swings

Oostburg

Rasentertainer en muziekkomiek, hans liberg, komt met een show, die alléén dit seizoen in de nederlandse theaters te zien is; dus grijp uw kans om deze virtuoze, muzikale enterta..

Strange Encounters, groepsexpositie van 7 kunstenaars

Strange encounters – tentoonstelling in lokaal 54, terneuzen van 2 sept. T/m 25okt. Op zaterdag 5 september om 15 uur vindt in lokaal 54 de officiele opening plaats van de tentoo..

Round and Round

Middelburg

Cbk zeeland toont van zondag 4 oktober t/m zondag 1 november schilderijen van gerard kodde en een muurschildering van jan van der ploeg. Gerard kodde (veere 1954) toont een veert..

Tentoonstelling "Zeeuwse Oogst"

Philippine

Sjaak de wit houdt zich intensief bezig met diverse grafische en schildertechnieken. Een technische beheersing van het vak geeft hem meer vrijheid en expressie in zijn schilderij..

Foto-expositie in het Diekhuus

Expositie 'de woestijn in al zijn eenvoud en schoonheid'.van 1 september tot 12 oktober exposeeert nelleke van nieuwenhuijzen woenstijnfoto's van egypte en zuid-algerije.door haa..

ELZENOORD FAIR 9 en 10 OKTOBER

Vrouwenpolder

In traditionele zeeuwse schuur op hofstede elzenoord wordt deze fair gehouden met verkoop van o.a. creatief, hobby, kleding , kaarten, brocante spullen etc. openingstijden van 1..

54ste Tuindagen van Beervelde

Buiten Zeeland

Deze editie is japan het gastland met als uitzonderlijke eregasten benoit choteau (japanse esdoorns), danny use (bonsai) en luc van alboom (koi). Voor liefhebbers van tuinbeurze..

54° Tuindagen van Beervelde

Deze editie is japan het gastland met als uitzonderlijke eregasten benoit choteau (japanse esdoorns), danny use (bonsai) en luc van alboom (koi). Voor liefhebbers van tuinbeurzen..

Doorlopende Rommelmarkt

Rommelmarktschuur aan de van weelstraat 1 is iedere vrijdag en zaterdag geopend. Gratis koffie of thee. 

Presentatie Zondebok 2015

Hulst

Enthousiaste horecaondernemers slaan de handen ineen bij de presentatie van de zondebok 2015 van bierbrouwerij de halve maan in hulst.naar traditie wordt in de eerste week van de..

Theater Thezidon

Hulst

Theater therzidon, door camere de rethorica de transfiguratie uit hulst.een theatergroep komt in de stad voorstellingen verzorgen. Deze groep wordt geleid door een ouder echtpaar..

Ladies Night

Ladies night op vrijdag 9 oktober 2015 van 18:00 tot 23:00 uur! Entree € 5,00 per persoon, inclusief een welkomstdrankje, torenticket én maak kans op één van de fantastische prij..

Anne-Marie Vermaat en Hans Groenendijk in Atelier Havenhoofd

De maand oktober zijn fotowerken te zien van anne-marie vermaat en hans groenendijk. de expositie van anne-marie staat in het teken van auto's uit het oostblok, namelijk de lada...

beeldentuin Ter Lucht 2015 ook nog in oktober open

De 14 deelnemende kunstenaars zijn : betsy de jonge,onno jongewaard, hendrike huijsmans, marion kamper, frans kegels, juul kortekaas, frida van overbeeke, glenn priester, marian ..

Ladies Night in Vrijburgbad

Vlissingen

Op vrijdag 9 oktober as. Organiseert het vrijburgbad een ladies night. de avond zal duren van 18.30 tot 21.00 uur. De entree is gratis. in het fitnessgedeelte van het vrijburgbad..

kinderkleding en speelgoedbeurs wolphaartsdijk

Wolphaartsdijk

Kinderkleding en speelgoedbeurs 9 oktober 18.30 tot 20.30 in dorpshuis de griffioen oostekerkestraat 24 te wolphaartsdijk een ruim aanbod van kinderkleding en speelgoed.

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..

Spectaculaire Grote Kledingbeurs!

Middelburg

Op vrijdag 9 oktober en zaterdag 10 oktober 2015 wordt er weer een grote kledingbeurs en georganiseerd in het voormalig roc gebouw aan de ravensteijnweg 1a in middelburg. Tijdens..

Jan Paul Schutten in Kapelle

Kapelle

vertellen bijen elkaar dánsend de weg? kunnen witte bonenplanten praten? zitten er onderdelen in onze cellen die pootjes hebben en kunnen wandelen? kun je een vinger weer lat..

Far from the Madding Crowd FiZi - De Weverij

Zierikzee

Vrijdag 9 en zondag 11 oktober, 20.00 uurdinsdag 13 oktober, 14.00 uur, literaire matineefar from the madding crowd          12, geweldvs, 2015, 119 minuten, drama. Regie: thomas..

DAM-X SURF EVENT

Dam-x europees kampioenschap freestyle windsurfen. Hét event waar de professionele windsurf atleten strijden voor de europese titel met side events om de sport te beleven, lifes..

Expositie "De Kunst van het Leven"; grafisch werk en porselein

Heinkenszand

Esther hoff (grafisch werk, tekst en beeld) en petra bouman (porselein) exposeren van 1 t/m 24 oktober hun grafisch werk en porselein. Esther hoff schilder en tekenaar, schrijver..

Rommelmarkt en kledingbeurs in Maria Oord Hansweert

Hansweert

Kom ook eens kijken in het gezellige maria oord in hansweert. Daar houden we een rommelmarkt en kledingbeurs. Heel veel mooie kleding en leuke rommelmarktspullen. De opbrengst is..

BEUMER & DROST: IJZERSTERK TRY-OUT

Goes

€als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat”. twee broers accepteren een klus om een oud vrachtschip ‘weg te brengen’ tegen een riante vergoeding. Maar als d..

Brocante en hebbedingen

Serooskerke Walcheren

Leuke meubeltjes en hebbedingetjes. open vrijdag en zaterdag van 10:30 - 17:00 uur. wilgenhoekweg 17 serooskerke w 0621835428

Open Ateliermiddag Atelier26 Middelburg

Middelburg

er staat weer nieuw werk in ons atelier26 /galerie , tevens diverse schilderijen instock. aan de seissingel 26 in middelburg gelegen aan de veste van middelburg is atelier 26..

Reanimeren kan je leren

Kapelle

elke week worden 300 mensen buiten het ziekenhuis getroffen door een hartstilstand weet wat u moet doen in een levensbedreigende situatie zoals: een hartstilstand, verdrinking ..