ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 6.416 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Wat de sterren vertellen.........in vertelbos cathelinehof

Oostburg

Een nachtelijke evenement in het vertelbos cathelinehof. Verhalenvertelster marjolein van viegen vertelt, onder de fonkelende sterrenhemel, de mythen van de sterrenbeelden de gro..

Workshop Wraparmband Maken

Goes

De wraparmband is hip en trendy! het is erg leuk om de wraparmband te maken. Je vlecht drie suède veters tot één lange armband, die drie tot vier keer rond de pols gewikkeld kan ..

Bioscoopagenda

Carbootsale / Kofferbakverkoop, terrein van recreatieboerderij van Langeraad

Kerkwerve

Recreatieboerderij van langeraad organiseert in kerkwerve op het terrein in het bos een zogeheten kofferbakverkoop. Dit is eigenlijk een soort van “kleedjesmarkt” maar dan vanuit..

Openstelling Nehalenniatempel

Colijnsplaat

Openstelling nehalenniatempelervaar de magie van de godin nehalennia uit de romeinse oudheid door het bezichtigen van de permanente expositie.in het zomerseizoen dagelijks van 10..

Film Het getij voorbij; Veere na de Watersnood

Veere

55 jaar geleden, op 24 april 1961, ontstond met het dichten van de veersegatdam het veerse meer. De eerste fase van de deltawerken was daarmee succesvol afgerond. De sluiting van..

Puzzelroute rond Breskens - 12,8 km

Groede

Wilt u breskens beter leren kennen? Doe de puzzelroute rond breskens (12,8 km)! Met de fiets of te voet. beantwoord onderweg vragen over breskens en de visserij. En maak kans op..

SIGN OF THE TIMES. SOCIAL MEDIA VAN DE MIDDELEEUWEN

Middelburg

Heeft u wel eens van draagtekens of insignes gehoord? Het zijn eeuwenoude loodtinnen broches met de meest uiteenlopende afbeeldingen – van religieus tot uiterst obsceen. Met name..

Zomermarkt

Tijdens de zomerperiode bouwt de ondernemersvereniging smalstad op een aantal vrijdagen de weekmarkten uit : het aanbod van deze markten is groter en de kraampjes blijven langer ..

Expositie Woord & Kunst

Dit keer zijn de gedichten op grote banieren gedrukt die speciaal voor de portdagen zijn opgehangen. De bijbehorende kunstwerken worden geëxposeerd in de toren van goedereede, ke..

Expositie Paaseiland in Streekmuseum

In de historische kern van sommelsdijk vind je in een rijtje schattige trapgevelhuisjes het streekmuseumgoeree-overflakkee. Je maakt er een tijdreis door 2000 jaar eilandgeschied..

Beach Yoga Domburg

Domburg

Beach yoga op het strand in domburg; van 4 juli t/m 26 augustus dagelijks (ook zonder aanmelding vooraf) op het strand bij watertoren oost ma t/m za van 9.30 tot 10.30 uur. Deeln..

beeldentuin Ter Lucht 2016

Expositie tuinbeelden van vooral zeeuwse kunstenaars in de beeldentuin van tuincentrum-bloembinderij ter lucht. Er is een zeer grote diversiteit aan werk te zien. exposanten 201..

Optreden blaasband "Teisterband"

Domburg

De teisterband uit heemstede onder leiding van dirigent miklós fürst komt van vrijdag 1 tot en met 3 juli spelen op verschillende locaties op walcheren. de teisterband bestaat a..

Expositie 'Kunst met een verhaal'

Geersdijk

Expositie ’kunst met een verhaal’ 4 juni tot 14 augustus – do t/m zo van 11.00 tot 17.00entree € 3,-- p.p. Locatie: hofstede galerie lijn 3, provincialeweg 1, geersdijk.

Expositie Phantasms Dikke Toren

Zierikzee

Met de ontdekkingstocht van zierikzee van de vvv komt u eerst langs het stadhuismuseum, dit museum organiseert van 18 april tot en met  6 september een presentatie over silhouett..

Strandyoga met Jacqueline

10.00-11.00 uur strandyoga met jacqueline (gentle yoga) bij beachclub ’t gorsje aan de brouwersdam bij ouddorp. Deelname € 7,50 p.p. (contant betalen). Aanmelden is niet nodig. C..

Beeldentuin 's Landshuis Hulst

Hulst

De komende zomer vormt de tuin van het ’s landshuis te hulst wederom het decor voor beeldhouwwerken. Dit jaar zullen anne mannaerts uit terneuzen en paul de wachter uit burcht, b..

Open tuin - Juust wa’k wou

Schoondijke

Een liefhebberstuin van 5200 m2 naar eigen ontwerp en aanleg. Zeer de moeite waard zijn de witte- kruiden- varen- grassen- siergroentetuin en engelseborder van 88m lang met zijn ..

Rondleiding visafslag en Stellendamse haven

Maak op vrijdagochtend een rondleiding op de visafslag en door de stellendamse haven. Beleef de visserij in al zijn facetten! Nadat u onder het genot van een kopje koffie en een ..

Babyshower

Goes

Wil jij een zwangere vriendin of zus verrassen? dan is deze babyshower iets voor jou! Sis@work heeft een compleet pakket voor een onvergetelijk zwangerschapsfeest! Dit arrangemen..

Expositie foto’s De Man in Dirksland

Van 11 juni tot 2 juli is op vrijdag en zaterdag de expositie ‘dirksland 1930-1944 door de ogen van johannis (han) de man’ te zien in de schuur van het hof, stationsweg 14 in dir..

Driekleur Challenger Zeeland - International Tennis Tournament

Middelburg

Driekleur challenger zeeland is een internationaal toptennis- en businessevenement dat plaatsvindt op tennispark de veste in middelburg van 25 juni t/m 3 juli 2016 in samenwerkin..

De Grote Ezelwandeling Ezelhuis

Kamperland

Inmiiddels beroemd! 1 vd 10 leukste uitjes van zeeland volgens de anwb. Met zijn allen op stap met onze bijzondere ezels waaronder zeldzame reuzenezels. We lopen met de ezels aan..

Expositie cursisten van Elsa van der Wal in Theetuin Herkingen

Van 3 juni t/m 28 augustus zijn er schilderijen te bezichtigen van de cursisten van elsa van der wal in theetuin de bongerd, molendijk 65 in herkingen. 

Expositie 'Beeld van een zeeslag anno 1304' Dikke Toren

Zierikzee

Beeld van een zeeslag  anno 1304 . in de dikke toren staat al 40 jaar een beeld van een zeeslag. Naar aanleiding  van  dit beeld is een presentatie gemaakt over de zeeslag op de ..

Aquarel cursus in de tuin

Schoondijke

Informatie over de cursus: de cursus is zowel voor beginners als gevorderden. Zelf je aquarel of schilder spullen meenemen. We beginnen om 17.30 uur tot 21.00 uur. De prijs is € ..

Beklimming Sint Lievensmonstertoren (Dikke Toren)

Zierikzee

De toren beheerst het stadssilhouet van zierikzee. In 1454 werd begonnen met de bouw van de toren die vrijstaand gebouwd werd naast de bijbehorende gotische kerk, die helaas in 1..

Concert at SEA

Met een groep vrienden nog even naar het zeeuwse strand. Vooraan staan bij je favoriete artiest. Op de dam liggen met een biertje en lekker eten. Een rondje in het reuzenrad en m..

Het getij voorbij; Veere na de Watersnood

Veere

Van 12 maart tot en met 7 augustus is de tentoonstelling ‘ ‘het getij voorbij; veere na de watersnood’ in museum veere te zien. Onderdeel van de tentoonstelling is de prachtige f..

Workshop fotografie basis

Heinkenszand

We starten in september weer met de workshops voor data zie website. basis workshop digitale fotografie we geven al drie jaar workshops in zeeland! de workshop fotografie is ..

Open Tuin Rammekenshof

Ritthem

Open tuin - rammekenshof vanaf het pinksterweekend is de tuin weer open voor bezoekers. De meimaand staat in het teken van de pioenen en irissen, de junimaand staat in het teken ..

Beach Yoga in Ouddorp

10.00-11.00 uur beach yoga door yogastudio ouddorp. Woensdag: yoga aan ’t water bij zeil- & surfcentrum brouwersdamdonderdag en zondag: beach yoga op strand brouwersdam (bij natu..

Gezellige hobbymarkt in Westkapelle

Westkapelle

Ook dit jaar organiseren we weer de hobbymarkten in westkapelle. hier kunt u terecht voor leuke cadeautjes en hobby ideeën. de markt wordt gehouden op het plein van de moriaker..

Deltaweekend Zierikzee

 alle wedstrijden worden geconcentreerd rond één weekend. Ook worden alle wedstrijden en walactiviteiten vanuit één haven georganiseerd, komend jaar is dat zierikzee. het deltawe..

expositie Erasmuspark Goes

Goes

In de fraaie ontvangstruimte van het erasmuspark is elke 2 maanden een nieuwe expositie te bezichtigen. in de maanden mei en juni exposeert hans van hoorn er een ruim aanbod van ..

Expositie ‘Puur’ bij Kunstwereld, Stichting de Zuidwester in Middelhar

Van 14 april t/m 31 juli is de foto-expositie genaamd ‘puur’ te bezichtigen. Portretfoto’s van clienten die werkzaam zijn in het dok gemaakt door fotograaf wim weeda. Opening von..

Kinderfeestjes met fotoshoots in studio

Heinkenszand

Kinderfeestjes uniek!! Omdat je alle goede foto's digitaal op grote kwaliteit bewerkt aangeleverd krijgt,er komen geen kosten bij en iedereen heeft zijn eigen unieke shoot!! wel..

Dubbelexpositie in Atelier Havenhoofd 1 van Renate van Opdorp

Vanaf 17 juni tot 16 juli zijn de werken te zien van hans oosterom en  sculpturen van jos de beer. Adres havenhoofd 1 in middelharnis.

Zaterdag een viswedstrijd bij de forellen vijver

Vlissingen

Aanstaande zaterdag organiseren de doordouwers een viswedstrijd bij de forellenvijver van de henricushoeve te oostburg.deze forellenvijvers liggen bij het natuurgebied “de henric..

Wisseltentoonstellingen in de Meestoof

Van ondergoed tot bovengoedmaak kennis met de kleding die vroeger op tholen gedragen werd. Uit eigen collectie laten we ondergoed zien van ca. 1790 tot 1940. Vroeger was het onde..

Weekmarkt

Yerseke

Klaverjassen camping de Magneet

20.30-23.30 uur klaverjassen op camping de magneet, klarebeekweg 11 in ouddorp.

Weekmarkt

Kleine warenmarkt

Zomeratelier Wie ben jij? - Part two

Middelburg

Zomeratelier ‘wie ben jij’, part two deze zomer organiseert cbk zeeland voor de elfde keer een zomeratelier. Voor 2016 staat wederom de façade van de mens centraal. Dit als opmaa..

Weekmarkt

Sint Philipsland

Kleine warenmarkt met 8 kramen

Weekmarkt Vlissingen

Vlissingen

Wekelijkse markt: elke vrijdag

Workshop Decopatch

Goes

Decopatch is een erg leuke en eenvoudige techniek. met speciaal gecoat vloeipapier, in allerlei leuke, hippe patronen en kleuren, ga je een zelfgekozen voorwerp pimpen. er wordt ..

Zwemvierdaagse in zwembad ’t Zuiderdiep

Zwemvierdaagse in zwembad ’t zuiderdiep, zuiderdiepstraatweg 4 in stellendam. Op ma, t/m vr. Kan er gezwommen worden tussen: 18.00-19.30 uur en op ma. T/m do. Tussen 20.30-21.15 ..

Nachtmarkt Goes

Goes

Nachtmarkt op de grote markt in goes. tijd: 19.00 – 00.00 uur

Camouflage Kunstenaars

Oostkapelle

Bij camouflage denk je waarschijnlijk als eerste aan een kameleon. Die verkleurt met zijn omgeving mee. Maar wist je dat er meer manieren zijn waarop dieren zich verstoppen voor ..

De Zaak Piet Mondriaan * Mondriaan in Domburg

Domburg

Loek grootjans (arnemuiden, 1955) verzamelt en archiveert alles wat hem als mens en kunstenaar raakt. In 2008 begon hij met zijn project storage for distorted matter. In dit veel..

Driekleur Challenger Zeeland

Middelburg

Driekleur challenger zeeland is hét topsport- en businessevenement van zeeland. Een internationaal tennisevenement waarbij 125 internationale topspelers uit 45 landen en 5 contin..

Panorama Walcheren

Vlissingen

Bij panorama walcheren zijn verschillende plekken op walcheren te zien. van ieder van die plekken is een panorama gemaakt: een meer dan manshoog schilderij, dat in een halve of d..

Afrikaanse beelden koesteren zich in de Zeeuwse zon

Koudekerke

Het doel van de expositie is het promoten van kunst uit ontwikkelingslanden in de westerse wereld. Het aanbieden van prachtige kunst op basis van fair trade is daarbij ons uitgan..

Workshop Etagere maken

Goes

Workhop etagère maken ...met lekkers je eigen unieke etagere maken, in jouw kleuren en in jouw style! Lekker kitch, romantisch brocante of toch liever strak en modern? De etagère..

Expo Metsers

Hulst

Expositie van de kunstenaars familie metsers. Deze is te zien in museum hulst van 2 april tm 24 juli en in het 's landshuis van 2 april tm 14 mei.het bevat werk van verschillende..

Expositie de Zandberg

Sluis

Bekijk de werken van de kunstenaars van kunstatelier de zandberg, atelier voor mensen met een beperking. Diverse technieken.

Streek- en landbouwmuseum Goemanszorg

Dreischor

Zaterdag 26 maart is de startdatum van het nieuwe seizoen 2016 voor het streek- en landbouwmuseum goemanszorg.aan de rand van het fraaie ringdorp dreischor ligt de monumentale bo..

Expositie van buiten-beelden

Expositie van buiten-beelden in de natuurtuin van landgoed 't vierendeel in vrouwenpolder. Op het terras is gelegenheid wat te drinken. In de winkel zijn op het bedrijf gemaakte ..

PITSTOP, expositie met schilderijen, beelden, objecten en tekeningen

Terneuzen

Pitstop, expositie van 29 juni t/m 28 augustus. Vanaf woensdag 29 juni is in lokaal 54 de expositie te bezoeken die bestaat uit kunstwerken van een aantal leden van het centrum v..

Workshop Steigerplank Pimpen

Goes

Steigerhout is hip & trendy en bij alle wooninrichtingen te combineren. Maak tijdens de workshop steigerplank pimpen je eigen persoonlijke kapstok, memoplank of gewoon een mooie ..

Expositie Sint Nicolaaskerk

Brouwershaven

De tweede kunstexpositie met als deelnemers:aren admiraal: fotografiewaldie van wetten: mixed medianicolette stierman: keramiek/sieradenmarian verrijp: keramiek18 juni 2016 - 28 ..

Strand.Yoga bij ZEECAFÉ Oostkapelle

Oostkapelle

Strand.yoga op het strand bij oostkapelle. In samenwerking met het zeecafé. In juli en augustus iedere woensdag, vrijdag en zondag van 10:00 tot 11:00. Kosten €10 per persoon. St..

Open tuin 't Puntje - Ritthem

Wanneer u een bezoek brengt aan sier- en moestuin 't puntje in ritthem wordt u verrast door de veelzijdigheid. 't puntje is ruim 3.000 m2 groot en ligt aan de oever van de wester..

Concert at Sea Café

Om alvast in de sfeer te komen en om de avond af te sluiten. Ook voor inwoners uit ouddorp en toeristen van buitenaf. Donderdag 30 juni vanaf 21.00 uur, 1 & 2 juli vanaf 22.00 uu..

Duo-expositie kunstuitleen Terneuzen

Terneuzen

De kunstuitleen in terneuzen presenteert met trots de expositie van helene briels en bert frijns. Helene briels werkt met papier, soms fors en soms subtiel. Bert frijns maakt wer..

Ode aan de Vlaamse kust

Veere

Van 25 maart tot en met 7 augustus in de schotse huizen van museum veere te zien: de tentoonstelling ‘ode aan de vlaamse kust’, met werken van de vlaamse zeeschilder maurice segh..

Workshop Tapas Maken

Goes

Workshop tapas maken tapas, die heerlijke kleine borrelhapjes in mediteraanse stijl… leer tijdens deze workshop originele tapashapjes maken. We maken alioli en een rode tapenade,..

Ontdek de geheimen van de landschapstuin

Oostkapelle

In terra maris werken 3 tuinmannen. Ieder met zijn eigen specialiteit. Erik speksnijder wordt de wandelende encyclopedie genoemd. Jan tuin is onze vogel specialist en geert pikse..

Orgelconcert

Vlissingen

Orgelconcert door jonathan oldengarm uit montreal (canada).locatie: sint jacobskerk, vlissingen.

Seizoensmarkt Westkapelle

Westkapelle

Seizoensmarkt westkapelle.iedere vrijdag van 1 juli t/m 26 augustus 2016 van 10.00 tot 19.00 uur.