ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 2.787 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Ezelwandeling Noord-Beveland door polders en langs Veerse Meer

Kamperland

Wij organiseren ezelwandelingen met prachtige ezels, waaronder de zeldzame baudet du poitou (langharige reuzen-ezel) over het eiland noord-beveland. Een bijzondere wandeling van ..

Modderen en ploeteren door Saeftinghe

Nieuw-Namen

Een tocht door het verdronken land van saeftinghe is pittig, maar een onvergetelijke ervaring! Ongeveer 3 uur lang loodst een ervaren gids u door het grootste brakwaterschor van ..

Bioscoopagenda

Bezichtiging Molen de Korenbloem

Kortgene

Molen geopend voor publiek. Geniet van het uitzicht vanaf de stelling. Molenwinkel met o.a. Allerlei soorten meel en cadeau-artikelen geopend van 11.00 tot 16.00. Meer info via w..

Vogeltentoonstelling door vogelvereniging 'de Putter'

Vogeltentoonstelling door vogelvereniging ‘de putter’ in mfg dorpstienden, dorpstienden 4 in ouddorp. Toegang is gratis.

Donkerwandeling Kwade Hoek

19.30-21.30 uur donkerwandeling kwade hoek. Verzamelplaats: parkeerplaats oostdijkseweg 81a in goedereede. Deelname: € 7,- (niet-leden), € 4,- (vw) en € 2,- (kind t/m 12 jaar). A..

Winterfair Ouddorp

10.00-16.00 uur 4e ouddorpse winterfair in het centrum van ouddorp. De fair zal aangekleed worden met diverse attracties, zoals: wederom een ‘ouddurps snertkampioenschap’ en dive..

Beiaardconcert vanaf Goereese Toren

16.00-17.00 uur beiaardconcert vanaf de goereese toren, kerkpad 9 in goedereede.11 juli: jan bezuijen18 juli: kenneth theunissen (hasselt, belgie)25 juli: janno den engelsman (ut..

Zelf op excursie door 'de Kleistee' vanuit 'de Overkant'

Vanuit “de overkant”, dijkstelweg 33 in ouddorp, zelf een leuke excursie maken naar het nabijgelegen natuurgebied 'de kleistee'. Dvd bekijken, vragen “meenemen” en met verrassend..

Miniatuur- en spionagecamera’s

Zierikzee

Vanaf zondag 7 juni tot 1 december staat een vitrine van het cameramuseum in het teken van miniatuur- en spionagecamera's. En ondanks dat het een klein deel van het museum beslaa..

Miniatuur- en spionagecamera’s

Zierikzee

Vanaf zondag 7 juni tot 1 december staat een vitrine van het cameramuseum in het teken van miniatuur- en spionagecamera's. En ondanks dat het een klein deel van het museum beslaa..

Don KosakenChor Russland, Nieuwe kerk

Zierikzee

Op zaterdag 28 november 2015 vind in de nieuwe kerk zierikzee het don kosakenchor russland concert plaats.  'the voices of russia'  dirigent marcel nicolajevich verhoeff.dit inte..

WINTERFAIR te Lewedorp

Lewedorp

Op vrijdag 27 november 2015 en zaterdag 28 november 2015 is er weer een gezellige en sfeervolle indoor winterfair te lewedorp u kunt hier terecht voor woonaccesoires voor in en..

Het Ambachtscentrum Goes

Goes

Rondom een ouderwets bestraat marktpleintje, met sfeervolle verlichting, zijn karakteristieke huisjes gebouwd, welke voorzien zijn van oud-hollandse geveltjes. Deze oud-hollandse..

Reiki-behandeling

Aardenburg

Reiki behandeling reiki (usui reiki) letterlijk betekent reiki: “kracht van de zon”. Het is universele energie waaruit al het leven is opgebouwd. Het is een milde, liefdevolle ..

Don KosakenChor Russland - A Russian Night

Zierikzee

Russische gezangen en volksliederen. Het don kosakenchor russland kent zijn oorsprong in de zang van de kozakken. Kozak betekent ‘vrij man’. Deze stoere ruiters, strijders voor d..

Doorlopende Rommelmarkt

Rommelmarktschuur aan de van weelstraat 1 is iedere vrijdag en zaterdag geopend. Gratis koffie of thee. 

Rock the 90's

Rockt he 90's en woodstock tribute. Een avondvullende show en alle nummers 100% live. Met o.a. Nummers van anouk, whitesnake, kim wilde, u2, nirvana enz.  de woodstock tribute ba..

expositie Van plaagdier tot prooidier

Traas ongediertebestrijding/traas nature-care wilt haar manier van werken graag op een educatieve en maatschappelijk betrokken wijze delen. In samenwerking met o.a. Terra maris, ..

Huis van Sinterklaas

Hulst

Op zondag 15 november gaat het huis van sinterklaas open. Alles is in gereedheid gebracht om de goedheiligman te verwelkomen. Het 's landshuis zal zijn residentie zijn van waarui..

Sint in Hulst

Hulst

De gezellige tijd van sinterklaas is er weer. Van 15 november t/m 6 december zijn er allerlei leuke activiteiten rondom sinterklaas in hulst vestingstad.de intocht 15 november is..

Zaterdag 28 november 'Dag van de Klant' in Sluis

Sluis

Zaterdag 28 november - dag van de klant - gratis parkerenop zaterdag 28 november is het dag van de klant in sluis. het parkeren op de gemeentelijke parkeertereinen (p1, p2 & p3) ..

WEG ERMEE! Jeroen Jongeleen

Vlissingen

Op 31 december sluit expositieruimte willem3, onderdeel van cultuurwerf, definitief haar deuren. De sluiting is het directe gevolg van de ingrijpende bezuinigingen van de gemeent..

Weekmarkt

Goes

De markt op dinsdag heeft allerlei kramen, op zaterdag is er een groente fruit en bloemenmarkt.

Weekmarkt

Wemeldinge

Paardenspektakel Tagad'Art

Magisch spectakel tagad'art. Nieuwe familieshow van de franse scenograaf benjamin aillaud, bekend van cavalia en odysseo, laten 28 paarden en 25 internationale artiesten het publ..

Groente- en fruitmarkt Middelburg

Middelburg

Elke zaterdag, groente en fruitmarkt op de markt, 8.30 – 16.00 uur

Rondrit scheepswerfterrein Vlissingen

Vlissingen

Een rondrit met antieke daf vrachtwagen over het voormalige werfterrein van scheepswerf de schelde. Met stops en mogelijkheid tot uitstappen in de machinefabriek, timmerfabriek o..

II Fondamento

Vlissingen

Il fondamento is de top van de hedendaagse oude muziek. Wie bijvoorbeeld ooit hun versie van de “orchestral suites” van bach gehoord heeft, hoeft verder niets meer te horen. Diri..

Kleindierenshow Ter Verbetering Axel

Axel

Ter verbetering axel organiseert ook dit jaar weer een kleindierenshow locatie : ruitersportvereniging axel boslaan 2, 4571 sw axel tel 0115-561664 ( bij zomerlust,sportvelden ..

Wandeling Zwaakse Weel met boswachter (4.8 km)

Kwadendamme

Op 28 november 2015 wordt er in samenwerking met natuurmonumenten een wandeling georganiseerd langs de zwaakse weel. Tijdens deze wandeling zal er samen met u en honderd andere w..

Tentoonstelling Tweezijdig Belicht

Veere

In museum veere is tot en met 29 november tweezijdig belicht te zien. Moderne beeldende kunst uit nederland en belgië brengt het maritieme leven van beide zijden van de grens pra..

Inloop expositie 'Van plaagdier tot prooidier'

Traas ongediertebestrijding/traas nature-care wilt haar manier van werken graag op een educatieve en maatschappelijk betrokken wijze delen. In samenwerking met o.a. Terra maris, ..

Club30

Goes

Jullie hebben er even op moeten wachten maar er komt dit jaar zeker weer een club30 aan en wel op 28 november! alhoewel de mededeling wat aan de late kant is hebben we er zeker n..

Workshop Bonbons een heerlijke 3uur durende workshop in Heinkenszand!

Heinkenszand

Workshop chocolade & bonbons zeeland: verras uw collega's, vrienden of familie met deze unieke teambuilding, vrijgezellen, vrienden of familiefeest van 'meer dan koken' in zeelan..

atb wintercup x-treme

Burgh-Haamstede

Voor de mountainbike liefhebbers wordt op 28 november de atb wintercup x-treme georganiseerd in de boswachterij westerschouwen.zowel voor de jeugd als voor de senioren is er weer..

Kookworkshops Zeeland: Keuze uit 6 verschillende thema's!

Heinkenszand

Meer dan koken biedt u een leuk alternatief voor een restaurantbezoek met vrienden of collega’s. Aan het eind van onze kookworkshops geniet u samen van een uitstekend zelfbereide..

Workshop High Tea leer verschillende Engelse lekkernijen te maken!

Heinkenszand

Workshop high tea: ongedwongen genieten van een lekker kopje thee met allerlei zelfgemaakte hapjes. Dat is het ‘recept’ van onze workshop high tea! Tijdens deze drie uur durende ..

Zeeuwse kookworkshops. Welke kookworkshop kiest u? Keuze uit 3!

Heinkenszand

Zeeuwse kookworkshops keuze uit 3 verschillende zeeuwse kookworkshops. Deze workshops zijn een leuk alternatief voor een restaurantbezoek met vrienden of collegas. Het resultaat ..

Winterprogramma in het kerstdorp

Koudekerke

Van de herfstvakantie tot en met de kerstvakantie organiseert intratuin koudekerke een gevarieerd winterprogramma. Dit programma staat boordevol beleving, inspiratie en activitei..

Rommelmarkt, kunst- en boekenmarkt t.b.v. NKFD

Terneuzen

Op zaterdag 28 november is er een rommelmarkt, kunst- en boekenmarkt t.b.v. Het nederlands kankerfonds voor dieren. Van 08.00 - 15.00 uur in dierenziekenhuis zeeuws-vlaanderen, l..

Winter Wonder Weg Markt

Kom zaterdag 28 november a.s tussen 10.00 en 16.00 lekker snuffelen in winter wonder weg sferen op de nieuwe vlissingseweg te middelburg en vlissingen. 2, 5 kilometer om gezellig..

'Be A Star' Live show i.s.m. Sir Olivers Band

20.00 uur ‘be a star’ live show sir olivers band in het prieel van de staver, olympiaweg 32 in sommelsdijk. Deelnemers hebben gerepeteerd en geven deze avond een live show samen ..

POP UP 3

Middelburg

Van vrijdag 6 november t/m zaterdag 28 november vindt bij cbk zeeland de tentoonstelling pop up 3 plaats. Gedurende deze tijdelijke kunstuitleen kunt u direct werk meenemen voor ..

Gentse Gasten

Gentse gasten - expositie - 28 oktober t/m 27 december op zaterdag 31 oktober om 15 uur vindt in lokaal 54 de officiële opening plaats van de expositie met als titel: gentse gast..

Rommelmarkt Diekhuus

10.00-16.00 rommelmarkt in zaal 6 van het diekhuus, beneden zandpad 7 in middelharnis. zaal 6 staat vol met verkooptafels waar van alles is te vinden. Onder andere speelgoed, boe..

Mustang, FiZi

Zierikzee

In een turks dorpje komen lale en haar vier zussen terug van hun laatste schooldag voor de zomer begint. Onderweg spelen de meisjes onschuldig uitgelaten wat met de jongens uit h..

Muziekpietendag in Zierikzee

Zierikzee

Vandaag in het centrum de muziekpieten gezellig in zierikzee

OMER in AXEL-Omer Gielliet 90 jaar in 90 beelden

Axel

Omer gielliet is dit jaar 90 geworden. We vieren zijn verjaardag samen met heel zeeuws-vlaanderen en omringende gebieden van woensdag 4 november 2015 t/m 2 april 2016. Museum het..

Wintermarkt

Terneuzen

bij deze willen wij u graag uitnodigen voor onze wintermarkt, deze zal plaatsvinden op zaterdag 28 november van 9:30 uur tot 14:30 uur. tijdens deze dag kunt in ons centrum ..

winterfair Waarde

Waarde

In de tuin van de oude dorpskerk wordt een sfeervolle winterfair gehouden. met de feestdagen in aantocht is er van alles te vinden om in feeststemming te komen. verschillende st..

Wandeling Zwaakse Weel met boswachter (4.8 km)

Kwadendamme

Op 28 november 2015 wordt er in samenwerking met natuurmonumenten een wandeling georganiseerd langs de zwaakse weel.tijdens deze wandeling zal er samen met u en tientallen andere..

Intocht Sinterklaas Dreischor

Dreischor

Van 09:00 tot 12:00 uur met de aankomst van sinterklaas en zijn pieten in de kern en het dorpshuis te dreischor.meer info volgt!

Kerst actie

Zierikzee

Tijdens deze kerst actie staan er bij de beuze twee tafels om spullen en geld in te zamelen om voor de mensen die gebruik maken van de voedselbank om een leuk cadeautje te verzor..

Roos Blufpand Theaterconcert

Oostburg

Volgens roos blufpand liggen liedjes overal voor het oprapen. Verscholen in het wit van de ogen van mensen of verstopt in een grijs en grauw industrieterrein. Sommigen zullen roo..

Play-inn OVM in de De Vossenkuil

Oud-Vossemeer

In verband met het 90-jarig jubileum van ovm een play-in voor alle muzikanten van de thoolse fanfare en harmonie orkesten. Op deze dag komen veel muzikanten van de orkesten naar ..

Expositie Jong Talent: Gijs Scholten

Sluis

Stichting johan hendrik van dale organiseert de expositie jong talent in de raadskelder van museum het belfort. Voor de vierde keer jong talent, deze keer worden de tekeningen va..

Concert Oratoriumkoor

20.00 concert oratoriumkoor in de r.k. Kerk, nieuwstraat 8 in oude-tonge. Op het programma stat het requiem van gabriel faure en werken van mendelssohn. Entree €15,00 p.p. Scholi..

Foto-expositie Verlaten en vergeten gebouwen

Aren admiraal houdt zich al jaren bezig met fotografie, maar sinds een paar jaar fotografeert hij voornamelijk verlaten en vergeten plekken.hij zoekt voortdurend naar de schoonhe..

horen, zien, lopen en vooral...delen!

Wolphaartsdijk

Elke zelfdoding is een verhaal dat te vroeg stopt.... wie achterblijft, moet verder... na een warme en zinvolle wandeling nov. Vorig jaar, organiseren we wederom op zaterdag 28 ..

Brocante in Kerstsferen

Driewegen

Brocante en antiek 't bagatelletje opent haar deuren voor opendagen we hebben de winkel ingericht met (frans) brocante in kerstsferen. mooie oude ballen, figuurtjes, lampjes, ou..

sinterfair

Middelburg

Sinterfair 28 november 2015 locatie wijkgebouw het getij oosterscheldestraat 18 te middelburg. tijd van 10.00 t/m 15.00 uur sinterklaas komt ook even kijken tussen 14.00 en 14.3..

Open dag Showkorps Jonge Kracht

Kapelle

Open dag bij showkorps jonge kracht 28 nov 2015 van 13:00 - 16:00 je bent van harte welkom in ons clubgebouw aan de stationsstraat 10 te kapelle.

Vogeltentoonstelling Vogelvreugd in de Wellevaete

Sint Annaland

 alle leden van vogelvereniging vogelvreugd mogen hieraan meedoen. Alle vogels worden na het inbrengen op woensdagavond gekeurd door de keurmeesters op donderdag. De keurmeesters..

Requiem

Oratoriumkoos onder leiding van bas van houte geeft een concert in de r.k. Kerk. Het requiem van gabriel fauré , cantique de jeuan racine, psalm 42, veni domine van felix medelss..

Vaders voorleesmarathon in Bibliotheek Terneuzen

Terneuzen

De bibliotheek wilt zoveel mogelijk (groot-)vaders laten voorlezen. Daarom organiseert ze zaterdag 28 november een vaders voorleesmarathon. Ben jij (groot-)vader en lees je wel e..

Vivezza Trio concert 28 november 2015

Groede

Sprankelend, afwisselend en niet al te traditioneel, dat is het handelsmerk van het vivezza trio. Dit opgewekte trio bestaat uit violiste inger van vliet, klarinettiste nicole va..

Lessons and Carols

Middelburg

Vocaal ensemble voice four brengt met lessons and carols de bekende engelse koortraditie in de mooie gasthuiskerk in middelburg. De lessons (lezingen) hebben betrekking op de geb..

Sinterklaas intochten

Een overzicht van alle sinterklaasintochten in zeeland vind je op:http://www.vvvzeeland.nl/nl/zien-en-doen/evenementen/sinterklaas-intochten-2015

Kleintje Kunst

Terneuzen

‘kleintje kunst’ met kunst tot € 500,- brengt ‘kleintje kunst’ dit najaar weer een keur aan kunstwerken in zeer verschillende disciplines. Glas, keramiek, etsen, schilderijen, fo..

Concert Sivan Traub (viool)

Veere

Museum veere geeft jonge musici een podium. Op zaterdag 28 november is violiste sivan traub bij ons te gast. Zij geeft een klein vioolconcert in onze beeldenzaal en wordt daarbij..

Schuurverkoop

Nisse

Schuurverkoop op 28 november houden wij een gezellige schuurverkoop in nisse. wij hebben curiosa, retro, emaille, blikken, lappen, kleding (van kinderkleding tot grote maten), ..

sint met zijn pieten op bezoek in het ambachtscentrum van Goes Gratis pepernoten

Goes

28 november komt de sint met zijn pieten op bezoek in het ambachtscentrum van goes. heel de middag kunnen de kinderen gratis pepernoten bakken. om 15:00 uur zal de sint met zij p..

Kerst Scratch

Middelburg

Op zaterdag 28 november organiseert koorplein zeeland weer een kerst scratch, waarin zangers kunnen kennismaken met kerstnummers in verschillende arrangementen. Via de website ww..

Sinterklaas Bingo

Vlissingen

Hallo allemaal, op zaterdagavond 28 november aanstaande organiseren de doordouwers uit vlissingen hun jaarlijkse sinterklaasbingo in het vtv gebouw aan het baskenburgpad 12 te v..

Kerstmarkt Leger des Heils

Sint Maartensdijk

Sfeervolle kerstmarkt met spullen die het hele jaar ingezameld zijn.

Sinterklaasstoomtrein Maldegem

Zoals elk jaar komt sinterklaas en zijn zwarte pieten ook op bezoek in het stoomcentrum maldegem. Op 22, 28-29 november en 5-6 december kan je samen met de sint op een echte stoo..

Zangavond Stellendam

Jubileumconcert van het christelijk mannenkoor "door eendracht verbonden" m.m.v.sander van den hout op orgel en piano. Presentatie van de jubileum cd.

Zangavond Middelharnis

Piet kieviet geeft zijn 60e bachconcert in de hervormde kerk in middelharnis.

Kerstfair bij GOEDt

Grijpskerke

In onze karakteristieke boerenschuur in grijpskerke hebben wij een gezellige kerstfair met allerlei leuke accessoires, opgeknapte brocante in industriele meubels. Ook staat honey..

Michael McDermott & Heather Horton: The Westies

Singer-songwriter michael mcdermott leverde ooit een uitstekend ontvangen debuut cd af in begin jaren ‘90 en werd toen vergeleken met springsteen en dylan. De hype duurde niet la..

Zangavond in de Eben-Haëzerkerk

Zangavond in de eben-haëzerkerk, diependorst 18a in ouddorp. M.m.v. Dameskoor shira, dirkslands mannenkoor en solist wijnand den hertog.

Bingo wijkvereniging De Zwaluw

 bingo wijkvereniging de zwaluw, sperwer 55 in sommelsdijk. Er worden 11 ronden gespeeld en er zijn leuke prijzen te winnen. Koffie en thee is gratis.

Hulst Pakt Uit

Hulst

1 t/m 11 november is er in hulst weer een hulst pakt uit actie. Bij alle aankopen ontvangt men een lot tot maximaal 5 stuks. Hiermee kunnen via de website www.bezoekhulst.nl vele..

Wintermarkt in de Gereformeerde kerk

09.00-16.00 uur wintermarkt van de gereformeerde kerk, dorpstienden 15 in ouddorp. Er zijn leuke kersdecoraties, crea artikelen, antieke spulletje, diverse sint en kerstcadeautje..

UITVOERING QUATRE-MAINSGROEP ZEELAND

Vlissingen

Uitvoering quatre-mainsgroep zeeland zaterdag 28 november treedt de quatre-mainsgroep zeeland op in ’t speelhuus van ter reede in vlissingen. 4-handig pianospel van enthousiaste ..

Kerstmarkt bij Dorcaswinkel Kapelle

Kapelle

Kerstmarkt bij de dorcas kringloopwinkel aan de ooststraat 13 in kapelle dorcas kapelle houdt op zaterdag 28 november 2015 zijn jaarlijkse kerstmarkt feest/ kerstkleding ,kers..

Lessons & Carols

Middelburg

Lesson & carols in middelburg. in de gasthuiskerk aan de lange delft in middelburg wordt op zaterdag 28 november een bijzonder concert gehouden. Tijdens het concert worden, naar ..

Avond van de Lach

s-Heerenhoek

Op zaterdag 28-11-2015 organiseert carnavalsstichting de koenkelpot uit paerehat de avond van de lach! de avond wordt muzikaal ingevuld door dj nico kuijer en met voorstellinge..

MOZART JUBILEUMCONCERT DOOR CAPELLA VEERENSIS

Veere

Capella veerensis bestaat 70 jaar en dat mag gehoord! Op zaterdag 28 november om 16.00 uur geeft het jubilerende koor uit serooskerke een speciaal concert dat geheel in het teken..

leven in een stromenland van beelden, Jorien Brugmans ten voeten uit!

Goes

Het historisch museum de bevelanden, singelstraat 13, te goes toont van 28 november 2015 tot en met 3 april 2016 werk van jorien brugmans, beeldend kunstenaar / dichter. De expos..

Schrijf eens mee met Loesje Zeeland!

Vlissingen

Iedereen die mee wil denken over leuke teksten voor verrassende loesje-posters, is van harte welkom om mee te komen schrijven. Je ervaart hoe het is om samen creatief bezig te zi..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een prisma met fotog..

Dansavond in Goes voor Paren & Alleenstaanden

Goes

Dansavond voor paren & alleenstaanden goes - zaterdag 28 november organiseert dansclub "de vriendschap" uit goes weer een ouderwets gezellige dansavond voor paren & alleenstaand..

sinterklaswandeltocht

Vlissingen

Met sinterklaas lopen bij de vrolijke tippelaars wsv de vrolijke tippelaars georganiseerd op zaterdag 28 november haar st. Nicolaastocht er zijn nieuwe routes uitgezet over 5, 1..

Dansavond OVA

s-Gravenpolder

Ontspanningsvereniging 'amicitia' (ova) organiseert weer een dansavond in het dorpshuis 'ons dorpsleven'. een mooie gelegenheid om de pas aangeleerde danspassen van dansles nog e..

60e Bachconcert

60e bachconcert door paul kieviet op het leeflangorgel van de hervormde kerk. J.s. Bach (1685-1750) is zonder twijfel de grootste orgelcomponist aller tijden.

Kindertheatervoorstelling Joris en de Draak

Kindertheatervoorstelling"joris en de draak" door ida van dril en michiel schreuders. Het eeuwenoude verhaal verpakt in een spannende voorstelling met live muzie ,zang, interacti..

Dance classics avond

21.30 uur dance classics avond in het diekhuus, beneden zandpad 7 in middelharnis. Er komen platen van earth, wind & fire, james brown, donna summer, bee gees, madonna enz. Voorb..

Concert Sivan Traub (viool)

Veere

Museum veere geeft jonge musici een podium. Op zaterdag 28 november is violiste sivan traub in het museum te gast. Zij geeft een klein vioolconcert in onze beeldenzaal en wordt d..

Winterfair Heinkenszand

Heinkenszand

Welkom op de 10e winterfair in heinkenszand. Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 november a.s. Wordt het in de hallen van bloemisterij wisse (zwake 7) weer volop genieten van..