ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 3.077 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Prijsklaverjassen HCR Akershoek

20.00 uur prijsklaverjassen in hcr akershoek, boompjes 1 in ouddorp. Elke ronde diverse prijzen te winnen!  voor meerinformatie: 0187-681437. Org. Supportersvereniging wfb.

Chris Chameleon, Danielle Deysel en Sarel Fourie

Vrijdag 12 februari 2016 20.00 uur luctor et emergo , rillandchris chameleon, danielle deysel en ‘sarel fourie’ met “drie vriende” *tip van jacques! geweldig dat chris weer bij o..

Bioscoopagenda

Jongeren Plattelanders: De Maanezel

Oostburg

Een knettergek sprookjesverhaal het begint bijna traditie te worden: de jongeren van de plattelanders. Ook dit jaar staan zij weer op de planken met een eigen stuk: de maanezel. ..

OMER in AXEL-Omer Gielliet 90 jaar in 90 beelden

Axel

Omer gielliet is dit jaar 90 geworden. We vieren zijn verjaardag samen met heel zeeuws-vlaanderen en omringende gebieden van woensdag 4 november 2015 t/m 2 april 2016. Museum het..

Toe Maar – 35 Jaar Skunk!

Goes

35 jaar ‘t beest, 35 jaar skunk van doe maar! Eén van de beste nederpop-platen aller tijden verscheen in maart 1981, en om dat heuglijke feit te vieren tourt de doe maar tribute-..

PJZ Toneel in de Haestinge

Sint Maartensdijk

De toneelvoorstelling 'extra hulp op de eerste hulp' wordt door de toneelvereniging van pjz tholen opgevoerd. Het zal weer een veelbelovende avond worden. de voorstellingen vind..

IJsbaan Zierikzee

Zierikzee

Ook in 2016 zal er weer een ijsbaan in zierikzee aanwezig zijn. De locatie is wederom het prachtige havenplein. Van 5 t/m 27 februari 2016  is er van alles te doen op de ijsbaan...

SIGN OF THE TIMES. SOCIAL MEDIA VAN DE MIDDELEEUWEN

Middelburg

Heeft u wel eens van draagtekens of insignes gehoord? Het zijn eeuwenoude loodtinnen broches met de meest uiteenlopende afbeeldingen – van religieus tot uiterst obsceen. Met name..

Wijnproeverij in de Zeeuwse Rozentuin te Kats

Kats

De zeeuwse rozentuin organiseert wederom een gezellige wijnproeverij van o.a. Witte en rode voorjaars/zomerwijnen en minimaal 1 bijzondere wijn. Er worden kleine hapjes geserveer..

Cursus Cupping Massage

Vlissingen

Een methode die goed inzetbaar is als (sport)masseur of bij triggerpoint therapie. Het heeft een enorme dieptewerking op de huid, de bindweefsellaag en de spieren. Vanuit de oost..

King Dude (us) + Kiss The Anus Of A Black Cat (b)

King dude – nom de plume van de in seattle gevestigde thomas jefferson cowgill – bevindt zich volledig aan de donkere kant van het muzikale firmament, daar waar creaturen als tim..

Weekmarkt

Sint Philipsland

Kleine warenmarkt met 8 kramen

Weekmarkt

Yerseke

Weekmarkt

Kleine warenmarkt

Weekmarkt Vlissingen

Vlissingen

Wekelijkse markt: elke vrijdag

Maritieme expositie Schepen op de Westerschelde

Middelburg

Maritieme expositie in het zeeuws archief schepen op de westerschelde middelburg - “ik zie meerdere malen per dag ‘schilderijen’ voorbijkomen.” aan het woord is zeeschilder wille..

Bert en Lysandre Begijn, schilderijen

Philippine

Expositie schilderijen, te koop vanaf 500 euro.

ZEEUWS MUSEUM: PRESENTATIE JAKTRUI ANTOINE PETERS

Middelburg

In het kader van handwerk deed modeontwerper antoine peters het afgelopen jaar intensief onderzoek naar een negentiende eeuws jak. Dit ingenieus gevouwen en strak gesneden vrouwe..

Expositie Witjes door cursisten Toonbeeld

Terneuzen

Expositie cursisten toonbeeld “witjes” de werkgroep cursisten toonbeeld laat vanaf 20 januari werk zien van cursisten onder de naam “witjes” diverse leerlingen van de afdeling b..

Dicht op Kunst in Galerie KunstPlus

In galerie kunstplus, dabbehof 40 in oude tonge is de nieuwe expositie dicht op kunst te zien. Het is een expositie die bestaat uit een combinatie van gedichten van els huurman e..

Er ist wieder da, FiZi

Zierikzee

D, 2015, 110 minuten, komedie. Regie: david wnendt, met: oliver masucci, fabian busch, katja riemann, christoph maria herbs.zeventig jaar na zijn vermeende dood wordt adolf hitle..

Zeeuwse proevertjes

Oostkapelle

Zeeuwse proevertjes … met een verhaal. De tentoonstelling van terra maris vertelt vele verhalen, ieder met een andere smaak. Vandaag vertelt nicole vermorken, één van onze educat..

Ontdek de geheimen van de landschapstuin

Oostkapelle

In terra maris werken 3 tuinmannen. Ieder met zijn eigen specialiteit. Erik speksnijder wordt de wandelende encyclopedie genoemd. Jan tuin is onze vogel specialist en geert pikse..

Grote super bingo bij vv RCS

Oost-Souburg

Grote bingo met loterij en super ronde de bingo is op vrijdagavond 12 feb om 19.30 de zaal gaat om 18.45 open kosten 5 euro per boekje ook hebben we een mooie loterij en 2 grote..

Kampvuuravond Buutengeweun

Kampvuuravond met een groep mannen onder het genot van een biertje en goede gesprekken. Wim hoddenbagh, direkteur van de 4e musketier is te gast. Toegang gratis, consumpties niet.

Zeeuwse horizon in kleur

Middelburg

Afhankelijk van elk jaargetijde biedt de zeeuwse horizon een rijk wisselend kleurenpalet. Alleen al de weersgesteldheid of het uur van dag, zorgt voor een doorlopende kleurverand..

Who wants to live forever

Hulst

Who wants to live forever. Expositie assemblagebeelden in ‘s landshuis in hulst van 29 januari t/m 17 februari 2016. In ’s landshuis in hulst zijn er ook dit jaar doorlopend expo..

Zeeuwse Lichting 2015

Middelburg

Cbk zeeland presenteert van zondag 7 februari t/m vrijdag 18 maart 2016 het werk van tien in 2015 aan een nederlandse academie afgestudeerde kunstenaars, vormgevers, illustratore..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..

Valentijnshart maken

Zierikzee

Speciaal voor valentijnsdag, 14 februari, organiseert het nieuwe burgerweeshuis de workshop ‘portret voor je geliefde’. Create a portrait of your loved one, with printing techniq..

Zeeuwse Proevertjes

Oostkapelle

Zeeuwse proevertjes … met een verhaal. De tentoonstelling van terra maris vertelt vele verhalen, ieder met een andere smaak. Vandaag vertelt nicole vermorken, één van onze educat..

Darttoernooi in de Bommelstee

Deltarent open dart toernooi in de bommelstee in de bommel. Meer info www.dartshopdekattestaart.nl.

Ontdek de geheimen van de landschapstuin

Oostkapelle

In terra maris werken 3 tuinmannen. Ieder met zijn eigen specialiteit. Erik speksnijder wordt de wandelende encyclopedie genoemd. Jan tuin is onze vogel specialist en geert pikse..

Tentoonstelling Nico Out

Sluis

Veel mensen zullen nico out kennen van zijn stukken en lezingen over beeldende kunst. Minder mensen weten dat hij ook projecten doet op uiteenlopende terreinen, fotografeert en m..

Zeeuws-Vlaamse symphonic power-metal band Conspiracy of Seven in Bar American.

Middelburg

Wie zin heeft in een portie stevige metal zit op vrijdag 12 februari goed in bar american. Op het podium staan de symphonic power metal band conspiracy of seven en symphonic meta..

Workshop zilverklei

Krabbendijke

Wat is zilverklei? kneedbaar zilver bestaande uit fijn zilver in poedervorm met daaraan toegevoegd een organisch bindmiddel en water. Deze substantie is te verwerken als klei. N..

Zeeuwse portretten Margo Wisse Atelier-26

Middelburg

tentoonstelling in atelier26. aan de seissingel 26 in middelburg gelegen aan de singel van middelburg is atelier 26 . in het atelier is zowel figuratief als abstract werk in s..

Huishoudbeurs

Vlissingen

Hallo allemaal de doordouwers gaan naar de huishoudbeurs 2016 in de rai in amsterdam, en wel op zaterdag 27 februari 2016 ! de huishoudbeurs is al sinds jaar en dag een begrip..