ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 7.992 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Concert Champagne Charlie in Ons Dorpshuis

Kruiningen

Met in het voorprogramma singer songwriter elly kellner, uit zeeuws-vlaanderen.  een veel zijdig repertoire heeft deze zeeuwse stringband, met amerikaanse blues- en rootsmuziek.

LOGUS - de Hoop Marathon Zeeuws-Vlaanderen

Hulst

Op zaterdag 19 april vindt alweer de 6e logus-de hoop marathon zeeuws-vlaanderen plaats.de deelnemers lopen afwisselend door bossen, over schelpenpaden en dijken, langs forten en..

Bioscoopagenda

Paashazenparade in centrum Ouddorp

12.00-16.00 uur paashazenparade in het centrum van ouddorp. Vandaag zal de paashaas het centrum van ouddorp aan zee bezoeken. Ook heeft hij zijn speciale legkip meegenomen. Samen..

Vierde Shetland Menrally Schouwen-Duiveland

Renesse

Op zaterdag 19 april 2014 organiseert de afdeling zeeland van het nederlands shetland pony stamboek hun vierde menrally.de menrally bestaat uit een rit van ongeveer 18 km, die in..

Workshop Helen met Engelen, Chaldea, spiritueel Centrum

Kerkwerve

Helen met engelen: praktijkdag 19 april 2014 10.00 tot 16.00 uur.voor meer info zie: www.chaldea.nl | opgeven: 0647-90141 of info@chaldea.nlchaldea | weelweg 8 | 4321 ah kerkwerk..

Kazematten & Museum bezoek

Vlissingen

Rondleidingen kazematten keizersbolwerk & het maritiem muzeeum op zaterdag 19 april 2014 in vlissingen. De rondleiding in de kazematten start om 13.30 uur verzamelen bij het muze..

Basiscursus Natuurfotografie

Middelburg

Ivn walcheren organiseert een basiscursus natuurfotografie. Deelnemers hebben een spiegelreflexcamera of een andere camera met de mogelijkheid om diafragma en sluitertijd zelf in..

Chabot aan zee- De Zeeuwse landschappen van Henk Chabot

Domburg

Begin 20e eeuw wordt domburg een van de belangrijkste kunstenaarsdorpen van nederland. Bekende schilders als jan en charley toorop en piet mondriaan strijken er neer. Ze komen af..

Demodag bij Jorbeau Kreatief

10.00-16.00 uur demodag kaarten maken met nieuwste materialen bij jorbeau kreatief, weststraat 9 in ouddorp. Deelname is gratis.

3e Tulpenwandeltocht

Aan de hand van de locaties van de tulpenvelden rond middelharnis en stad aan ’t haringvliet worden gevarieerde routes door polders en over dijken uitgezet, van 10 km, 17,5 km,..

The Psalm Project met

Goes

Met “p(s)almpasen” neemt the psalm project je, met bekende psalmwoorden in hedendaagse composities, mee naar de laatste dagen van jezus. Met liederen waarin de wanhoop en pij..

Weekmarkt

Goes

De markt op dinsdag heeft allerlei kramen, op zaterdag is er een groente fruit en bloemenmarkt.

Weekmarkt

Wemeldinge

Groente- en fruitmarkt Middelburg

Middelburg

Elke zaterdag, groente en fruitmarkt op de markt, 8.30 – 16.00 uur

Theatervoorstelling de Man van Madonna

Als het over profeten gaat, wil het vuur nog wel eens hoog oplaaien. Een bijzondere versie van de spraakmakende voorstelling van tekstschrijfster daphne de bruin. In haar eigen i..

Film: The Great Gatsby

In het voorjaar van 1922 verlaat de schrijver nick carraway (tobey maguire) het midwesten en verhuist naar new york city. Hij jaagt zijn eigen american dream na en neemt zijn int..

Fototentoonstelling Schipbreuk, Bunitesa di Dekadensia

Vlissingen

Fototentoonstelling schipbreuk, bunitesa di dekadensia. Oftewel: schoonheid van verval. Zowel curacao als vlissingen is verweven met de zee. De op curacao woonachtige fotografe m..

Paas fair Markt Middelburg

Middelburg

Paas-fair met verkoop van verschillende artikelen o.a. Sierraden

Rondleiding door historisch Sluis met bezichtiging Belfort Museum

Sluis

Rondleiding onder begeleiding van een deskundige gids.de gids laat zien dat sluis een rijk verleden heeft en een bruisend heden. U loopt langs de prachtige oude stadspoorten, moo..

Expositie Cisca Dek, Frans Dingemanse, Elsbeth Rijken, Frida van Overbeeke

Grijpskerke

Wisselende exposities van exposanten uit binnen- en buitenland met daarbij concerten, lezingen, workshops en literaire evenementen.

Expositie 'Dan liever naar Domburg'-Duingalerie

Domburg

Een expositie van henk vierveijzer in de duingalerie domburg 'dan liever naar domburg'.

Bingo op camping de Magneet

20.00-23.00 uur bingo op camping de magneet, klarebeekweg 11 in ouddorp.

Natuurtocht door Het Verdronken Land van Saeftinghe

Een excursie door het verdronken land van saeftinghe, een buitendijks gelegen brakwaterschor, is een ware belevenis! Diepe geulen doorsnijden het gebied, en brengen iedere vloed ..

Beweging en Verstilling

Grijpskerke

Frans dingemanse, aquarellen - elsbeth de kuijper, schilderijen - frida van overbeeke, brons, keramiek, glas - en anderen

Paasbraderie terneuzen -nieuwstraat

Terneuzen

Gezellige paasbraderie met live muziek en diverse optredens, de kids kunnen op de foto met mascotte woellie en er zijn diverse kinder attracties waaronder een zweefmolen en diver..

Openingstentoonstelling

Terneuzen

Op 8 maart om 15 uur wordt in de nieuwstraat 54 in terneuzen de nieuwe galerie annex kunstcafe lokaal 54 geopend door de burgemeester van terneuzen, de heer lonink. Gelijktijdig ..

Tentoonstelling ‘Kind aan de ketting’

Middelburg

Kind aan de ketting besteedt aandacht aan kinderen in slavernij, vroeger en nu. Een bijzondere tentoonstelling van het ninsee, het nationaal instituut nederlands slavernijverlede..

James Cauty – The Aftermath Dislocation Principle

Vlissingen

Een overweldigende installatie, die aan het denken zet over vrijheid. "the aftermath dislocation principle” van james cauty ziet eruit als een verwoest, verlaten, vernietigd en..

MAURICE BOGAERT - THE APARTMENT

Vlissingen

The apartment is een architectonische reconstructie uit een film van roman polanski. Loop door de opeenvolgende ruimtes, neem de rol van de camera over en maak je eigen verhaal.

INGRID SILIAKUS

Vlissingen

Architectonische hoogstandjes gemaakt van papier waarin m.c. Escher werkelijkheid wordt. Houd onze website www.cultuurwerf.nl in de gaten want ingrid komt workshops geven.

Proef en Beleef dag

Kortgene

Op de paardekreek te kortgene is er ook dit jaar weer een “proef en beleef “ dag. deze dag staat in het teken van zeeuwse producten en beleving. 2014 is een lustrum jaar, ..

Paas fiets event

19 en 20 april paas-fietsevenement in cadzand.demonstraties, testfietsen en aanbiedingen, leuke activiteiten zoals springkussen, slothangen, gratis e-bike clinic (hoe kan ik zuin..

Salsa Party met live Salsaband

Oost-Souburg

Salsa para siempre paasparty met dj jobo en live de latin band sabor a mao. Entree €10.

Yogales in Yogastudio Ouddorp (8 weken)

8 weken yoga in yogastudio ouddorp, broekweg 13 in ouddorp.  kosten bedragen € 300,-, dit is inclusief werkboek, 3 cd’s en 1 dvd. Informatie en aanmelden via info@capabelcoa..

Paastest

Paastest bij zeil- en surfcentrum brouwersdam. Tijdens deze paastest krijg je de mogelijkheid om surfmateriaal te testen en/of te kopen.18 - 21 april, 4 dagen lang het nieuwste ..

Paasshow Middelharnis/Sommelsdijk

Paasshow bij tieleman keukens & knops middelharnis. Meer informatie op www.tieleman.nl en www.knopsgroep.nl.

Expositie(s) in 'de Overkant'

Van april t/m september zijn er exposities te bezichtingen in 'de overkant', dijkstelweg 33 in ouddorp. April en mei: expositie van marieke bekke & carla raadsveldjuni en juli: e..

Viering Vlissings Verzet

Vlissingen

Deze dag wordt gevierd dat de stad vlissingen zich op 6 april 1572 bevrijdde van de spaanse overheersing tijdens de 80 jarig oorlog. Deze daad van verzet vormde mede de aanzet vo..

Landschapsdag Schouwen-Duiveland

Burgh-Haamstede

De dag van het veelzijdig landschap is de officiele naam van dit nieuwe evenement.paaszaterdag is het begin van het toeristenseizoen!alle natuurorganisaties die actief zijn op sc..

Zelf op excursie door 'de Kleistee' vanuit 'de Overkant'

Vanuit “de overkant”, dijkstelweg 33 in ouddorp, zelf een leuke excursie maken naar het nabijgelegen natuurgebied 'de kleistee'. Dvd bekijken, vragen “meenemen” en met ve..

Fietsen langs de Staats Spaanse Linies

Sluis

Een begeleide fietstocht van ca. 20 kilometer waarbij van alles verteld wordt over de tachtigjarige oorlog en de staats spaanse linies. Stop- en vertelplaatsen zijn onder andere ..

Leukste Rommelmarkt van zeeland

Heinkenszand

V.v. Luctor '88 organiseert 19 april weer de jaarlijkse rommelmarkt bij de sportvelden van heinkenszand . De rommelmarkt staat bekend als de gezelligste rommelmarkt van zeeland m..

D Deadly + Jon Auer

Goes

D deadly bestaat uit de eindhovenaren dennis ‘denvis’ grotenhuis, roel blommers, gijs van de burgt en jacco van rooij. Met een achtergrond in verschillende eindhovense bands ..

Beachboom DJ Contest

21.00 uur beachboom dj contest 2014 in mfg dorpstienden, dorpstienden 4 in ouddorp. Toegang is gratis.

Week van de watersport bij Marina Port Zélande

Week van de watersport bij marina port zélande. Diverse watersportactiviteiten: duiken, suppen, rib-proefvaarten, rondleiding over de werf en boatshow.

Flakkeese Dagen

De flakkeese dagen is het langst bestaande en bekendste jaarlijkse popfestival op goeree-overflakkee en daarmee het belangrijkste evenement van de popstichting jailhouse. Het uni..

Ezelwandeling met bijzondere ezels

Kamperland

Wij organiseren ezelwandelingen met prachtige ezels, waaronder de zeldzame baudet du poitou (langharige reuzen-ezel) over het eiland noord-beveland. Een bijzondere wandeling llan..

Tentoonstelling 'OVERKANTEN'

Terneuzen

Solo-expositie ‘overkanten’ adri geelhoed in de kunstuitleen terneuzen.opening vrijdag 14 maart om 16.30 door andré van der veeke  adri geelhoed (1957, nieuwdorp) toont twe..

Autocross in de Langeweg, Hoek

Hoek

Stichting autocross zeeland organiseert 6 á 8 maal per jaar een evenement waarin autocross centraal staat. Op deze dag worden er verschillende wedstrijden gehouden tussen versch..

Live Muziek bij Brasserie de Zwinhoeve met Alwin

Retranchement

Weer een gezellige avond met live muziek van alwin bij brasserie de zwinhoeve. Entree gratis. Welkom!

ZLM Tour

Goes

De “zlm tour om de arjaan de schipper trofee” is een bijzondere wedstrijd. Het is namelijk de enige nederlandse wedstrijd die meetelt voor de “uci nations’ cup under 23..

Expositie met werk van Herman Thielens en Marlies Boddaert

Graauw

Galerie terra groda nodigt u uit voor een nieuwe expositie met werken van herman thielens en marlies boddaert vernissage op zondag 6 april om 15.00 uur de opening word verricht d..

Paas windsurftest Brouwersdam

9.00-18.00 uur paaswindsurftest bij zeil- & surfcentrum brouwersdam, ossenhoek 1 in ouddorp. 4 dagen het nieuwste windsurfmateriaal testen voor € 150,-. Meer informatie: 0111-6..

rommrlmarkt

Middelburg

Rommelmarkt zaterdag 19 april 09.30 uur tot 15.00 uur op het terrein en in de hal van club jeu de boules middelburg. adres: kruispunt koudekerkseweg/laan der verenigde naties ..

Vind het GOUDEN EI met de Paashaas bij de Stoomtreinen van StoomGroep Kerkwerve

Kerkwerve

Zaterdag vóór pasen houden we weer onze paasritten, en natuurlijk is de paashaas weer van de partij! samen met de kinderen gaat de paashaas weer op zoek naar het grote gouden..

Leukste Rommelmarkt van Zeeland

Heinkenszand

V.v. Luctor '88 organiseert weer de jaarlijkse rommelmarkt bij de sportvelden van heinkenszand . De rommelmarkt staat bekend als de gezelligste rommelmarkt van zeeland met een ze..

Vind het GOUDEN EI met de Paashaas bij de Stoomtreinen van StoomGroep Kerkwerve

Kerkwerve

Zaterdag vóór pasen houden we weer onze paasritten, en natuurlijk is de paashaas weer van de partij! Samen met de kinderen gaat de paashaas weer op zoek naar het grote gouden e..

STEC speelt het kluchtige blijspel "prive voor twee"

Oost-Souburg

Toneelvereniging “souburgs toneel en cabaret” (stec) brengt het kluchtige blijspel “prive voor twee” ten tonele op zaterdag 12 en 19 april. Hetty is een slimme, hartstoch..

Paper Flesh - Rohan Graeffly

Aardenburg

De reeks paper flesh typeert het werk van rohan graeffly, gecreëerd met een scherpe en kritische geest, zonder toegevingen te doen aan de normen en waarden van de moderne wester..

Jan Willem Hament exposeert

Kapelle

De 'vader' van leuntje en merien exposeert met zijn werken bij bas & mar de jager b.v. Tijdens de openingstijden kan je de schitterende afbeeldingen bewonderen die je steeds vake..

Dallas Buyers Club, FiZi , De Weverij

Zierikzee

Ron woodroof, een texaanse elektromonteur, vult zijn vrije tijd met drank, drugs, stierenrijden en onveilige seks met prostituees. Dan wordt de diagnose aids gesteld en de dokter..

Toeristische markt

Zierikzee

Van 10.00 tot 17.00 uur

Kluchtige Blijspel 'prive voor twee'

Oost-Souburg

Toneelvereniging “souburgs toneel en cabaret” (stec) brengt het kluchtige blijspel “prive voor twee” ten tonele op zaterdag 12 en 19 april. hetty is een slimme, hartstoch..

For Sail Paas Boatshow

10.00-17.00 uur for sail paas boatshow, steiger k in marina port zélande, ouddorp. Ca. 50 gebruikte zeiljachten te bezichtigen in de prijsklasse vanaf € 50.000,-. Toegang is g..

Stadswandeling Veere

Veere

Stadswandeling o.l.v. Een gids door het stadje veere. Vertrek om 11.00 uur vanaf vvv-kantoor veere. Prijs: € 5,00 p.p. 

Musical EVITA - Stadsschouwburg Middelburg

Middelburg

Evita, de musical van andrew lloyd webber en tim rice, gaat over het leven van eva perón, een onecht kind, ondervoed en nauwelijks geletterd. Met de hulp van een tangozanger, ag..

Expositie Tijdloze Actualiteit

Sluis

Tijdloze actualiteit" een bijzondere en unieke combinatie toont in deze expositie hun werk: peete van spankeren (fotografie) en mieke selleslagh (keramiek) fotograaf peete van sp..

Kledingverkoop Dorcas Schouwen-Duiveland

Zierikzee

Dorcas winkel zierikzee aan de zandweg;  verkoop van goede 2e hands kleding en schoenen, voor zowel volwassenen als kinderen, speelgoed, boeken en klein huisraad. openingstijde..

Lilian Vieira Samba Soul

Vlissingen

Lilian vieira, bijna 25 jaar in nederland, is voor velen de verpersoonlijking van brazilië. Eind vorig jaar bracht ze haar gelijknamige solo-album uit, waarvan de melodieën zic..

Paaseieren verven met meekrap

Zierikzee

Paaseieren verven met meekrap op zaterdag 12 en 19 april is er in het stadhuismuseum een paas workshop voor kinderen. dan gaan we eieren verven met meekrap incl. Een eierdopje. v..

Rommelmarkt

Heinkenszand

Jaarlijkse rommelmarkt bij de sportvelden van vv.luctor88. aan de dorpsstraat 102 te heinkenszand aanvang 09.00 uur einde 12.00 uur. om 10.00uur verkoop per opbod tijdens de romm..

Lilian Vieira Samba Soul - De Piek

Vlissingen

Lilian vieira, bijna 25 jaar in nederland, is voor velen de verpersoonlijking van brazilië. Eind vorig jaar bracht ze haar gelijknamige solo-album uit, waarvan de melodieën zic..

Schot in de Roos

Hulst

Schutterijen van de middeleeuwen tot heden. Prijs vanaf € 1

Dicht op de huid - Zeeuwse Bibliotheek

Middelburg

In het keramisch werk van willy neve speelt de structuur van het oppervlak van de klei een belangrijke rol. Niet alleen in de sobere, krachtige vormgeving, maar ook in de ‘huid..

Mary Remijnse - Zeeuwse Bibliotheek

Middelburg

Een verhalenverteller - filmisch fotograaf & fotografisch filmmaker - dat typeert mary remijnse. Met mooie beelden een intrigerend verhaal vertellen, daar ligt haar passie.naast ..

Klein en bijzonder. Bijzonder klein - Zeeuwse Bibliotheek

Middelburg

De zeeuwse bibliotheek bezit een grote verzameling miniatuurboekjes en kleine drukwerkjes.in de schatkamervitrine op de eerste verdieping is een selectie uit deze collectie van d..

Wandelen voor ouderen vanaf de Maartenshof

We willen samen met u een wandeling van ongeveer 2 kilometer maken, vertrek vanaf de recreatiezaal .  heeft u zin om mee te gaan geeft u dan op bij siem schot  of via de site v..

Trio Pulchra Muzica & Koor de Levensbron in ter Reede

Vlissingen

Trio pulchra muzica speelt klarinet, piano en viool in ter reede. Toegang gratis. 14.30 uur koor de levensbron. 

Louter Liefde door Murth Mossel in Theater Vestzak 99

Vlissingen

Lief.de (de; ~n, ~s)  de diepe genegenheid voor, welgezindheid tot of toewijding voor een ander; soms ook voor een dier, zaak of voorwerp;- het onderwerp voor de vierde avondv..

Verkoping van De Schutse

Scherpenisse

Grote verkoping van vele diverse artikelen, met aandacht voor de kinderen.

Maalstroom - Razzmatazz

Oost-Souburg

Maalstroom brengt keltische muziek in razzmatazz. Info: www.razzmatazzpodium.nl.

Salsa Paasdansparty - Karolingenburght

Oost-Souburg

Salsa paasdansparty in de karolingenburght om 22.00 uur. Meer info: www.salsaparasiempre.nl. Entree: € 10,-. salsa dansparty met dj jobo en live de latin band sabor a mao in d..

Bloesemfietstochten door het Bevelandse landschap

Kapelle

Maak je neus nat en laat je in het voorjaar bedwelmen door de schoonheid en geur van de bloesems. Fiets mee door het landschap van de appels en de peren en verrijk jezelf met de ..

Verkoop (Frans) Brocante en Antiek

Driewegen

Brocante en antiek 't bagatelletje houdt schuurverkoop. Groot assortiment frans brocante en jong antiek. unieke artikelen zoals: - emaille - kaptafels / tafels / kasten - kroonl..

Rommelmarkt

19 april ǀ 9.00 - 13.00 uur ...roerstraat terneuzen... Voor kopers en verkopers een jaarlijks gezellige rommelmarkt waar iedereen iets kwijt kan of waar je net datgene vindt..

Beach Yoga

Domburg

Beach yoga; 19, 27, en 30 april van 10.00 - 11.00 uur. 3, 4, 11, en 30 mei van 10.00 - 11.00 uur en 1, 7, 8, 9, 28 en 29 juni van 10.00 - 11.00 uur. Verder dagelijks van 1 juli t..

Bloesemfietstochten Fruitteeltmuseum

Kapelle

Geniet van het voorjaar, fiets mee met onze gids door de boomgaarden en geniet van de vele soorten bloesem in het landschap rondom kapelle.in het voorjaar is het genieten van de ..

Beach Yoga Domburg

Domburg

Beach yoga; 19, 27, en 30 april van 10.00 - 11.00 uur. 3, 4, 11, en 30 mei van 10.00 - 11.00 uur en 1, 7, 8, 9, 28 en 29 juni van 10.00 - 11.00 uur. Verder dagelijks van 1 juli t..

Plantjesdagen Kruidentuin Kruytenburg

Poortvliet

Elke zaterdag in april van 14.00 tot 16.00  plantjesdag op kruytenburg. Op deze dagen bieden wij je veel verschillende en bijzondere soorten (kruiden) planten aan. Tevens kan je..

Genealogische en Heemkundige markt

Kapelle

De nederlandse genealogische vereniging, afd. Zeeland, organiseert een genealogische en heemkundige markt. meer dan 70 meter aan tafels staan voor u gereed met boeken en tijdsch..

Rommelmarkt

Terneuzen

Werk-leerbedrijf organiseert samen met de buurt een rommelmarkt,opgeven kan bij gdevanzundert@zeelandnet.nl tel.nr. 0115-617530 opbouwen vanaf 08.00uur !!!! tevens presentatie ni..

Heropening Anouk van Wort Interiors & Design

Middelburg

Op zaterdag 19 april is de heropening van anouk van wort interiors & design aan de lange noordstraat in middelburg. U bent van harte welkom om onder het genot van een hapje en dr..

Een fancy Fair (rommelmarkt + opbod veiling)

Yerseke

Een fancyfair + verloting+ veiling t.b.v.stichting de kinderboerderij reimerswaal. hallo allemaal op zaterdag 19 april organiseren wij stichting de kinderboerderij een rommelmark..

combinatie-uitje...Garage Sale en Open Atelier

Koudekerke

Leuke garage sale in badhuisstr. 3 en open atelier in middelburgsestr. 40 in de garage sale is een keur aan producten te koop, w.o. Professioneel gereedschap, div. Restanten hout..

Italiano circus

Zierikzee

Italiano circus komt naar zierikzee op het evenemententerrein hatfieldpark met acrobaten,jongleurs, clownerie en heel veel dieren. De voorstellingen vinden plaats op onderstaande..

Forellenviswedstrijd, Recreatieboederij van Langeraad

Kerkwerve

Forellenvisvijver bij recreatieboerderij van langeraad weelweg 3 4321 ah kerkwerve tel: 0111-412547wordt zeeuws of schouws kampioen 2014drie wedstrijden, alle wedstrijden zijn ap..

Zeeland zet KANT in beeld in de Meestoof

De kracht van het museum ‘de meestoof’ ligt óók in de jaarlijkse wisseltentoonstellingen. De meestoof is altijd weer anders.zeeland zet kant in beeldin samenwerking met 3 a..

Concert Driekoningenkerk

Noordgouwe

Op 19 april zal duo mandolino (bestaande uit marina eckhart en svetlana tratch ) een concert geven in de driekoningenkerk te noordgouwe m.m.v. Willie den hollander op het orgel.g..

Paasritten met de stoomtrein RecreatieBoerderij van Langeraad

Kerkwerve

Paasritten miniatuurstoomtreinen door stoomgroep kerkwerve : kom heerlijk samen met de paashaas naar eieren zoeken in het bos. Vind je het gouden ei? Dan hebben we een leuke vera..

Fancy Fair + verloting en opbod veiling

Yerseke

Hallo allemaal, op zaterdag 19 april 2014 aanstaande organiseren de kinderboerderij reimerswaal een rommelmarkt aan het donkerswegje te kruiningen t.n.v de kinderboerderij. naast..