ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 7.331 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Mode- en streekdrachtzalen

Middelburg

De streekdracht van de 19e eeuw was (kleur)rijk en liet zich volop beïnvloeden door hetgeen er in de mode was. Hedendaagse ontwerpers weten al lang hoe bijzonder die streekdracht..

Balletstudio Free in De Mythe

Goes

Fantasie en licht zijn de ingrediënten voor de jubileumvoorstelling van balletstudio free. Dertig jaar geleden opende balletstudio free haar deuren en nog steeds staan er gedreve..

Bioscoopagenda

Antonio Vivaldi en Astor Piazolla - De vier jaargetijden

Zierikzee

Zowel vivaldi’s als piazzolla’s ‘vier jaargetijden’ worden gespeeld en toegelicht. Men zal ongetwijfeld tot de ontdekking komen dat ondanks de verschillende achtergrond en stijl ..

Handwerk

Middelburg

In handwerk nodigt het zeeuws museum ontwerpers en vakopleidingen uit om aan de slag te gaan met ambachtelijke technieken. De meest gespecialiseerde ambachtslieden dragen zorg vo..

Draai, Orgel!

Middelburg

Kinderklassiek er waren eens een orgelman, zijn draaiorgel, een houten mannetje dat op de trommel roffelt en een houten vrouwtje dat de bel slaat. Elke dag hetzelfde, trommeltj..

familie rondvaart - passagiersschip de Onrust

Beleef de oosterschelde in het vroege voorjaar. Geniet van de vogels zeehonden en bruinvissen en laat je verrassen door de natuur. Lekker buiten maar ook vanuit de verwarmde salo..

Draai, Orgel!

Middelburg

Kinderklassiek er waren eens een orgelman, zijn draaiorgel, een houten mannetje dat op de trommel roffelt en een houten vrouwtje dat de bel slaat. Elke dag hetzelfde, trommeltje..

familie rondvaart - passagiersschip de Onrust

Beleef de oosterschelde in het vroege voorjaar. Geniet van de vogels zeehonden en bruinvissen en laat je verrassen door de natuur. Lekker buiten maar ook vanuit de verwarmde salo..

Koffieconcert in Raadzaal Belfort

Sluis

Stichting johan hendrik van dale organiseert een koffieconcert in de raadzaal van het belfort sluis. Tijdens de pauze wordt aan de bezoekers van het koffieconcert een gratis kopj..

familie rondvaart - passagiersschip de Onrust 11.00 uur

Familie rondvaart de familie rondvaart is het leukste uitje voor heel het gezin. Lekker uit waaien in zeeland. Laat je verrassen door de bruinvissen en zeehonden, deze leven het ..

familie rondvaart - passagiersschip de Onrust 13.30 uur

Familie rondvaart de familie rondvaart is het leukste uitje voor heel het gezin. Lekker uit waaien in zeeland. Laat je verrassen door de bruinvissen en zeehonden, deze leven het ..

Kunst, natuurlijk! Pim Palsgraaf |Maartje Korstanje

Vlissingen

1e en 2e paasdag geopend. Officiele opening zondag 12 april 15:00 leven en dood, groei en wildgroei en alles wat daaruit voortkomt. het werk van pim palsgraaf doet soms denken a..

Museumweekend , Schouwen-Duiveland

De monumenten openen haar deuren voor publiek.er zijn historische figuren die op verschillende locaties in zierikzee hun eigen verhaal vertellen. stadhuismuseum koningin hortense..

Rondritten met het Boemeltreintje

Rondrit via de brouwersdam langs de noordzeestrand waar we stoppen om zeehonden spotten en dan via het grevelingenmeer terug, met uitleg over de deltawerken in 3 talen. Vertrek i..

Wisselexpositie Stadhuismuseum

Zierikzee

In het stadhuismuseum in zierikzee is van vrijdag 13 februari tot en met 30 september een bijzondere (wissel)expositie te zien met voorwerpen uit het boek de kajak van zierik een..

Wintertentoonstelling

Terneuzen

Op zaterdag 28 februari gaat in lokaal 54, na 2 maanden winterstop, het nieuwe tentoonstellingsseizoen weer van start met de opening van de wintertentoonstelling. Zoals gewoonlij..

GroeneGordelFietsfeest

Op zondag 29 april is het groene fietsgordeldag. Damme is een stopplaats in het groene gordelcircuit rond brugge. Redenen genoeg om hier halt te houden! Op het marktplein kan je ..

Damme Boekenmarkt

Op zoek naar een onvindbaar boek? Al overal gezocht? U bent ongetwijfeld nog niet in damme boekendorp geweest. Kom naar de boekenwinkeltjes en ontdek het boek dat u zocht! Maar d..

expositie

Geersdijk

Expositie "het kind in de kunst en de kunstenaar"4 april t/m 14 juni do t/m zo van 11.00 tot 17.00 uurentree € 3,00 p.ptevens zijn er enkele workshops voor kinderen i.v.m. Het pr..

Staatsbosbeheer, excursie strandjutten Noordzeestrand, Excursieschuur

Westenschouwen

Strandjutten is een leuke ervaring voor jong en oud. Soms spoelen er dingen aan waarvan je niet weet wat het precies is. Samen met anderen speuren langs de waterkant en de vondst..

Reynaert, de Rekel uit de Regio

Hulst

Tentoonstelling over reynaert de vos met werk van theo van de goor.

Tentoonstelling Balanceren tussen Zoet en Zout ,Bewaerschole

Burgh-Haamstede

Opening: zondag 22 maart door dhr. R maaskant.grenswerelduitnodiging om de wereld tussen zout en zoet te ervarener is geen heldere scheidslijn tussen zout en zoet, er ligt een we..

Ron Glasbeek, Berookte Beelden - Sinti & Roma toen en nu. Schilderijen

Middelburg

Side-event van de concerten van het requiem voor auschwitz op 1, 2 en 4 mei 2015, achtereenvolgens in zierikzee, aardenburg en middelburg. Ron glasbeek is o.a. Door ontmoetingen ..

De kunstenaarskolonie Schwaan

Domburg

Tentoonstelling van landschapschilderijen en dorpsgezichten van de noord-duitse kunstenaarskolonie schwaan.zoals er in de tweede helft van de negentiende eeuw talrijke kunstenaar..

Viva-zeelanda.com tourrit italiaanse voertuigen vanuit s Gravenpolder

s-Gravenpolder

tourrit 19 april 2015. vanaf 9:30 uur staat de koffie klaar bij www.autokaelen.nl rangeerstraat 17 s gravenpolder. een mooie route is uitgezet. Het belooft weer een leuke..

Element Earth bij Fort Prins Frederik

Element earth op 18 en 19 april op onze bijzondere, sfeervolle en unieke locatie, fort prins frederik.op beide dagen van 12:00u tot 18:00u staat ons fort geheel in het teken van ..

De Geveltjesfair

Meer dan 30 kramen met leuke, mooie en lekkere zeeuwse producten! Heel veel gezelligheid, leuke koopjes en een knusse sfeer tijdens de geveltjesfair.

Concert Harmonie de Vereenigde Vrienden

Sas van Gent

Harmonie de vereenigde vrienden verzorgt een concert in multifunctioneel centrum de statie, canadalaan 2e 4551 al sas van gent. Er zal een gevarieerd programma ten gehore worden ..

Veeristen en Veerse Joffers

Veere

Een documentaire en tentoonstelling over de veerse kunstenaarskolonieaan het begin van de twintigste eeuw stond het zeeuwse veere in binnen- en buitenland bekend als de schilders..

The felicianos

Vlissingen

God, liefde, haat, treinen en katoen. Daar gaat het bij the felicianos om. En humor. Daar wordt over gezongen, geschreeuwd, gesoleerd. Een bont gezelschap dat graag onbeschaamd v..

Breskenspodium zondagmatinee Kleinkunstprogramma Adrie Oosterling

Breskens

Al 30 jaar schrijft adrie oosterling uit groede teksten, zet ze op muziek en voert ze uit, 's zomers in zijn huistheater de twee duiven te groede,'s winters in het nederlandse ta..

Workshop longboard skaten

Elke zondag in april van 10:30-12:00. Skate longboard workshop voor boys and girlz 10:30 tot 12.00. 15 euro inclusief gebruik verschillende soorten longboard skateboards en helm,..

Une heure de tranquillité, Fizi

Zierikzee

Michel, een fervent liefhebber van jazzmuziek, heeft een zeldzaam album gevonden en kan niet wachten om er in de beslotenheid van zijn woonkamer rustig naar te luisteren. Steeds ..

De film Silhouettten tegen het Licht

Zierikzee

Silhouetten in de dikke toren. de première van de film ‘silhouetten tegen het licht’filmmaakster eef de graaf geramiheeft het idee opgepakt om een bijzondere film over schouwen-d..

Expositie 'Water over Walcheren, oktober 1944 - februari 1946'

Westkapelle

Expositie 'water over walcheren’ in polderhuis westkapelle vanaf 28 maart tot 20 juni 2015. De expositie ‘water over walcheren, oktober 1944 – februari 1946’ toont foto’s over de..

Filmfestial Zeeuws Vlaanderen

Terneuzen

Filmfestival zeeuws- vlaanderen: ‘film is feest’de derde editie van filmfestival zeeuws-vlaanderen vindt plaats op 14 tot en met 19 april 2015.de filmprogrammering van het festiv..

Vier Je Vrijheid op Goeree-Overflakkee (themamaand)

Exposities Galerie ZeeUwArt

Renesse

Van 28 maart tot en met 5 mei zijn het de schilderijen van carla van gisbergen die te bezichtigen zijn naast het vaste werk van inge rens met sieraden, jan rens galskunst en vero..

van Vaete tot Gasjeshoek

Kloetinge

Het is weer lente, de bomen komen in blad, bloemetjes laten hun mooiste kleuren zien, kortom, de natuur komt tot leven. Ivn de zeeuwse delta organiseert op zondag 19 april a.s. D..

Country Trail Band van Wim Pols speelt Country Gospel in de Kandelaar ,Terneuzen

Terneuzen

Country trail band van wim pols speelt op 19 april country gospel in de kandelaar, terneuzen. de country trail band is ontstaan in 1985 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot één..

Country Trail Band van Wim Pols speelt Country Gospel in de Kandelaar ,Terneuzen

Terneuzen

Country trail band van wim pols speelt op 19 april country gospel in de kandelaar, terneuzen. de country trail band is ontstaan in 1985 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot één..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het cameramuseum biedt u een tijdlijn in de ontwikkeling van de fotografie. een volledig overzicht van camera's en fotografische middelen is in het museum aanwezig. op 3 etages..

Korte cursus edelsmeden, 5 lessen

Kapelle

Er is nog beperkt plaats in de volgende cursussen edelsmeden: woensdagochtend van13 mei t/m 10 juni en dinsdagavond van 12 mei t/m 9 juni. Dit zijn de laatste curussen voor de zo..