ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 7.158 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

14e Kunstgalerie Hulst

Hulst

Kunstgalerie hulst wordt dit jaar georganiseerd van 6 t/m 29 mei. Een 30-tal kunstenaars exposeren één van hun werken bij evenzoveel ondernemers in hulst, waarbij een wandelroute..

Expositie Paaseiland in Streekmuseum

In de historische kern van sommelsdijk vind je in een rijtje schattige trapgevelhuisjes het streekmuseumgoeree-overflakkee. Je maakt er een tijdreis door 2000 jaar eilandgeschied..

Bioscoopagenda

beeldentuin Ter Lucht 2016

Expositie tuinbeelden van vooral zeeuwse kunstenaars in de beeldentuin van tuincentrum-bloembinderij ter lucht. Er is een zeer grote diversiteit aan werk te zien. exposanten 201..

Zwemvierdaagse in De Gooye

Zwemvierdaagse waarin u 10, 20 of 30 banen kunt zwemmen.

Expositie Phantasms Dikke Toren

Zierikzee

Met de ontdekkingstocht van zierikzee van de vvv komt u eerst langs het stadhuismuseum, dit museum organiseert van 18 april tot en met  6 september een presentatie over silhouett..

Avondvierdaagse Breskens

Breskens

4 avonden lang zijn er verschillende wandelroutes uitgezet in de mooiste gebieden rondom breskens. Je kunt kiezen uit de 5 km of de 10 km. Vertrek exact vanaf 18.30 uur vanaf het..

Babyshower

Goes

Wil jij een zwangere vriendin of zus verrassen? dan is deze babyshower iets voor jou! Sis@work heeft een compleet pakket voor een onvergetelijk zwangerschapsfeest! Dit arrangemen..

Beklimming Sint Lievensmonstertoren (Dikke Toren)

Zierikzee

De toren beheerst het stadssilhouet van zierikzee. In 1454 werd begonnen met de bouw van de toren die vrijstaand gebouwd werd naast de bijbehorende gotische kerk, die helaas in 1..

Weekmarkt

Poortvliet

Kleine warenmarkt.

Expositie 'Beeld van een zeeslag anno 1304' Dikke Toren

Zierikzee

Beeld van een zeeslag  anno 1304 . in de dikke toren staat al 40 jaar een beeld van een zeeslag. Naar aanleiding  van  dit beeld is een presentatie gemaakt over de zeeslag op de ..

Het getij voorbij; Veere na de Watersnood

Veere

Van 12 maart tot en met 7 augustus is de tentoonstelling ‘ ‘het getij voorbij; veere na de watersnood’ in museum veere te zien. Onderdeel van de tentoonstelling is de prachtige f..

Weekmarkt

Kapelle

Wekelijkse markt van 8.00-12.00 uur in de c.d. Vereekestraat in kapelle.

Weekmarkt

Scherpenisse

Kleine warenmarkt in de spuidamstraat in scherpenisse van 13.00-14.30 uur. 

Camouflage Kunstenaars

Oostkapelle

Bij camouflage denk je waarschijnlijk als eerste aan een kameleon. Die verkleurt met zijn omgeving mee. Maar wist je dat er meer manieren zijn waarop dieren zich verstoppen voor ..

Expositie Grote of Sint Nicolaaskerk

Brouwershaven

De eerste kunstexpositie met als deelnemers:arie roon: olieverf op doek. Incorrect realisme/impulsief associatief.stephan ihrman: fotografieena bockel: zijde beschildert/keramiek..

Open Atelier- Daniëlle Orelio

Burgh-Haamstede

Open atelier/beeldentuin daniëlle orelioop 23 en 24 april is het atelier en de beeldentuin open voor bezoekers.het werk voor de kunstschouw vordert en in de werkplaats laat danië..

Weekmarkt

Tholen

Kleine warenmarkt  van 9.00-12.00 uur op de markt in tholen.

Wisseltentoonstellingen in de Meestoof

Van ondergoed tot bovengoedmaak kennis met de kleding die vroeger op tholen gedragen werd. Uit eigen collectie laten we ondergoed zien van ca. 1790 tot 1940. Vroeger was het onde..

Historisch Gapinge

Gapinge

Als je al 800 jaar oud bent, dan heb je veel te vertellen. Op zaterdag 21 mei openen we de tentoonstelling over de geschiedenis van gapinge. hoe zag de kaart van gapinge eruit? ..

Seizoensmarkt Zoutelande

Zoutelande

Vanaf 17-05-2016 t/m 20-09-2016 is het weer iedere dinsdag seizoensmarkt in zoutelande. Openingstijden: 10:00 - 19:00 uur, 18-07 t/m 09-08 tot 21:00 uur. Locatie: langstraat en w..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..

Workshop Decopatch

Goes

Decopatch is een erg leuke en eenvoudige techniek. met speciaal gecoat vloeipapier, in allerlei leuke, hippe patronen en kleuren, ga je een zelfgekozen voorwerp pimpen. er wordt ..

workshop kleurpotlood

s-Heer Arendskerke

Arceren, mengen met kleurpotlood, schaduw- en lichteffecten, dit zijn allemaal technieken waarmee je je tekeningen levendiger kunt maken. In mijn beroep als interieurarchitect we..

Weekmarkt

Goes

De markt op dinsdag heeft allerlei kramen, op zaterdag is er een groente fruit en bloemenmarkt.

Avondvierdaagse Axel

Axel

23 t/m 27 mei 2016 afstanden 5 - 10 - 15 km vertrekpunt en vertrektijd: kantine fc axel, sportlaan 5 km vanaf 18:30 uur 10 en 15 km vanaf 18:00 uur (ingang fc axel-terrein via pa..

De Zaak Piet Mondriaan * Mondriaan in Domburg

Domburg

Loek grootjans (arnemuiden, 1955) verzamelt en archiveert alles wat hem als mens en kunstenaar raakt. In 2008 begon hij met zijn project storage for distorted matter. In dit veel..

GEWOON KUNST

Middelburg

Wegens succes verlengd! Cbk zeeland toont van zondag 3 april t/m vrijdag 17 juni een ruimtevullende installatie van schrijver/kunstenaar wim hofman. Wim hofman die dit jaar 75 wo..

Workshop Etagere maken

Goes

Workhop etagère maken ...met lekkers je eigen unieke etagere maken, in jouw kleuren en in jouw style! Lekker kitch, romantisch brocante of toch liever strak en modern? De etagère..

Workshop Schilderen

Breskens

Workshop schilderen in breskens. Maak kennis met verschillende technieken, zoals pastelkrijt,acryl en olieverf en breng uw talent naar voren. A.u.b. Aanmelden via telefoon of ema..

Workshop Steigerplank Pimpen

Goes

Steigerhout is hip & trendy en bij alle wooninrichtingen te combineren. Maak tijdens de workshop steigerplank pimpen je eigen persoonlijke kapstok, memoplank of gewoon een mooie ..

Expo Metsers

Hulst

Expositie van de kunstenaars familie metsers. Deze is te zien in museum hulst van 2 april tm 24 juli en in het 's landshuis van 2 april tm 14 mei.het bevat werk van verschillende..

Streek- en landbouwmuseum Goemanszorg

Dreischor

Zaterdag 26 maart is de startdatum van het nieuwe seizoen 2016 voor het streek- en landbouwmuseum goemanszorg.aan de rand van het fraaie ringdorp dreischor ligt de monumentale bo..

Workshop Tapas Maken

Goes

Workshop tapas maken tapas, die heerlijke kleine borrelhapjes in mediteraanse stijl… leer tijdens deze workshop originele tapashapjes maken. We maken alioli en een rode tapenade,..

Expositie in 't Blaeuwe Huus - mei 2016

Een expositie van jan van der borden in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op za..

Natuur rondvaart

Rondvaart vol verrassende schoonheid van nationaal park oosterschelde. Een bijzondere en dynamische wereld. Een plek waar zeehonden, bruinvissen en duizenden vogels zich thuis vo..

expositie Erasmuspark Goes

Goes

In de fraaie ontvangstruimte van het erasmuspark is elke 2 maanden een nieuwe expositie te bezichtigen. in de maanden mei en juni exposeert hans van hoorn er een ruim aanbod van ..

gratis Zumba fitness les

Kattendijke

Zoals elke dinsdag, is er ook deze week weer gratis zumba fitness in kattendijke . iedereen die het eens wil proberen mag mee komen doen. aanmelden is niet nodig kom gewoon lang..

Ode aan de Vlaamse kust

Veere

Van 25 maart tot en met 7 augustus in de schotse huizen van museum veere te zien: de tentoonstelling ‘ode aan de vlaamse kust’, met werken van de vlaamse zeeschilder maurice segh..

Bridge Zomeravonddrives

Goes

Voor thuisbridgers, clubbridgers, vakantiegangers, kortom voor iedereen die van bridge houdt, een gezellig avondje bridgen. Samen met uw partner bent u van harte welkom!

Ouddorpse Avonddriedaagse

19.00 uur 44e ouddorpse avonddriedaagse 5 & 10 km wandelen (t/m 26/5). Vanavond feestelijke start vanaf mfg ‘dorpstienden’, dorpstienden 4 in ouddorp (inschrijven vanaf 18.00 uur..

ZEEUWS MUSEUM: PRESENTATIE JAKTRUI ANTOINE PETERS

Middelburg

In het kader van handwerk deed modeontwerper antoine peters het afgelopen jaar intensief onderzoek naar een negentiende eeuws jak. Dit ingenieus gevouwen en strak gesneden vrouwe..

Workshop Wraparmband Maken

Goes

De wraparmband is hip en trendy! het is erg leuk om de wraparmband te maken. Je vlecht drie suède veters tot één lange armband, die drie tot vier keer rond de pols gewikkeld kan ..

Film Het getij voorbij; Veere na de Watersnood

Veere

55 jaar geleden, op 24 april 1961, ontstond met het dichten van de veersegatdam het veerse meer. De eerste fase van de deltawerken was daarmee succesvol afgerond. De sluiting van..

Puzzelroute rond Breskens - 12,8 km

Groede

Wilt u breskens beter leren kennen? Doe de puzzelroute rond breskens (12,8 km)! Met de fiets of te voet. beantwoord onderweg vragen over breskens en de visserij. En maak kans op..

Avondvierdaagse WSC Vosmeer

Oud-Vossemeer

Heerlijk wandelen in je eigen omgeving met je klas, vrienden of familie. Je kan kiezen tussen afstanden van 5 of 10 km. 

Beach Yoga Domburg

Domburg

Beach yoga op het strand in domburg; van 4 juli t/m 26 augustus dagelijks (ook zonder aanmelding vooraf) op het strand bij watertoren oost ma t/m za van 9.30 tot 10.30 uur. Deeln..

SIGN OF THE TIMES. SOCIAL MEDIA VAN DE MIDDELEEUWEN

Middelburg

Heeft u wel eens van draagtekens of insignes gehoord? Het zijn eeuwenoude loodtinnen broches met de meest uiteenlopende afbeeldingen – van religieus tot uiterst obsceen. Met name..