ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 7.754 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Tentoonstelling ‘Aan boord van een slavenschip’

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geven twee tentoonstellingen antwoord. In het kader van de herdenking va..

Mode- en streekdrachtzalen

Middelburg

De streekdracht van de 19e eeuw was (kleur)rijk en liet zich volop beïnvloeden door hetgeen er in de mode was. Hedendaagse ontwerpers weten al lang hoe bijzonder die streekdracht..

Bioscoopagenda

Ezelwandeling Noord-Beveland door polders en langs Veerse Meer

Kamperland

Wij organiseren ezelwandelingen met prachtige ezels, waaronder de zeldzame baudet du poitou (langharige reuzen-ezel) over het eiland noord-beveland. Een bijzondere wandeling van ..

Weekmarkt Ouddorp

Elke dinsdag weekmarkt in het centrum (ring) van ouddorp.

Handwerk

Middelburg

In handwerk nodigt het zeeuws museum ontwerpers en vakopleidingen uit om aan de slag te gaan met ambachtelijke technieken. De meest gespecialiseerde ambachtslieden dragen zorg vo..

Recreatief en Seniorenwandelen vanuit De Hoop

Beweeg jeook te weinig en heb je plannen om iets aan je conditie te verbeteren.regelmatig bewegen helpt je erbij om gezond oud te worden. Wandelen is een van de gemakkelijkste ma..

B(l)oeiende Quilts in Historisch Museum

Goes

80 wedstrijdquilts van het quiltersgilde. alle quilts zijn eigen ontwerp waarbij kleur een grote rol speelt. 80 ingestuurde quilts met als thema ‘bloei’ zijn in deze periode te ..

Rondvaart naar de Zeehondjes

Breskens

Vanuit de haven van breskens vertrekken we voor een leuke/gezellige rondvaart over de westerschelde. We gaan speciaal op zoek naar de kolonie zeehondjes die hier leeft. De laatst..

Zeehonden Rondvaart met Frisia 15.00 uur

Zierikzee

Vertrek 15.00 tot 17.00 uur. Wij verlaten de haven van zierikzee en varen over het nationaal park oosterschelde.er liggen nl op de zandplaat zeehondjes bij laag water, ze zijn me..

3 Daagse rondvaart met Witte Waaier Zeezeilschool

Wemeldinge

Gedurende 3 dagen een zeiltocht met schipper doen door zeeland, met comfortabel verblijf in hotel wemeldinge. het beste van twee werelden: heerlijk actief zeilen en toch lekker h..

Beklimming Sint Lievensmonstertoren (Dikke Toren)

Zierikzee

Vanaf 18 april is er naast de beklimming van de toren met het mooie uitzicht van de omgeving een film "silhouetten tegen het licht' ook maquettes en een stadsontdekkingtocht door..

Ringrijden Oostkapelle

Oostkapelle

Ringrijden is een folkloristische traditie in zeeland waarbij men te paard een lans door een ring probeert te steken.een ringrijder zit op een ongezadeld paard, dat hij in galop ..

Expositie (mei) in 't Blaeuwe Huus - mevrouw Santifort

Een expositie van mevrouw santifort in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zat..

Rondritten met het Boemeltreintje

Rondrit via de brouwersdam langs de noordzeestrand waar we stoppen om zeehonden spotten en dan via het grevelingenmeer terug, met uitleg over de deltawerken in 3 talen. Vertrek i..

Wisselexpositie Stadhuismuseum

Zierikzee

In het stadhuismuseum in zierikzee is van vrijdag 13 februari tot en met 30 september een bijzondere (wissel)expositie te zien met voorwerpen uit het boek de kajak van zierik een..

Openstelling Nehalenniatempel

Colijnsplaat

Openstelling nehalenniatempelin zomerseizoen dagelijks van 10.00 tot 20.00.ervaar de magie van de godin nehalennia uit de romeinse oudheid door het bezichtigen van de permanente ..

Reynaert, de Rekel uit de Regio

Hulst

Tentoonstelling over reynaert de vos met werk van theo van de goor.

De kunstenaarskolonie Schwaan

Domburg

Tentoonstelling van landschapschilderijen en dorpsgezichten van de noord-duitse kunstenaarskolonie schwaan.zoals er in de tweede helft van de negentiende eeuw talrijke kunstenaar..

Cursus Thaise Kruiden Stempel Massage

Vlissingen

Bij de thaise kruidenstempelmassage wordt gebruik gemaakt van thaise kruiden, welke geneeskrachtig zijn. De kruiden worden voor de bloeitijd geoogst, zodat ze beschikken over hun..

Pleingoed pop-up architectuurproject

Zierikzee

Nieuwe projecten en leuke samenwerkingsverbanden!kianoosh gerami en eef de graaf gerami zijn door reggy hulskens en kris van der wervevan idna architecten en vormgevers benaderd ..

Weekmarkt

Goes

De markt op dinsdag heeft allerlei kramen, op zaterdag is er een groente fruit en bloemenmarkt.

Seizoensmarkt Zoutelande

Zoutelande

Vanaf 19-05-2015 t/m 22-09-2015 is het weer iedere dinsdag seizoensmarkt in zoutelande. Openingstijden: 10:00 - 19:00 uur, 21-07 t/m 04-08 tot 21:00 uur. Locatie: langstraat en w..

Weekmarkt

Poortvliet

Kleine warenmarkt.

Weekmarkt

Scherpenisse

Kleine warenmarkt

Weekmarkt

Tholen

Kleine warenmarkt met groente fruit e.d.

De film Silhouettten tegen het Licht

Zierikzee

Silhouetten in de dikke toren. de première van de film ‘silhouetten tegen het licht’filmmaakster eef de graaf geramiheeft het idee opgepakt om een bijzondere film over schouwen-d..

Weekmarkt

Kapelle

Natuur rondvaart - passagiersschip Onrust

Natuurvaartocht |rondvaart rondvaart vol verrassende schoonheid van nationaalpark oosterschelde. Een dynamische wereld. Een plek waar zeehonden bruinvissen en duizenden vogels zi..

Expositie 'Silhouetten tegen het Licht' Dikke Toren

Zierikzee

Met de ontdekkingstocht van zierikzee van de vvv komt u eerst langs het stadhuismuseum, dit museum organiseert van 18 april tot en met  6 september een presentatie over silhouett..

Beach Yoga Domburg

Domburg

Beach yoga op het strand in domburg; van 15 maart t/m 15 oktober als het weer meespeelt. Bij aanmelding min. 12 uur vooraf. van 1 juli t/m 31 augustus dagelijks (ook zonder aan..

Museum 'Ouddorps Raad- & Polderhuis'

Ringrijden Koudekerke

Koudekerke

Ringrijden is een folkloristische traditie waarbij men te paard een lans door een ring probeert te steken.

beeldentuin Ter Lucht 2015

de 14 deelnemende kunstenaars zijn : betsy de jonge,onno jongewaard, hendrike huijsmans, marion kamper, frans kegels, juul kortekaas, frida van overbeeke, glenn priester, maria..

13e Kunstgalerie Hulst

Hulst

Kunstgalerie hulst wordt dit jaar georganiseerd van 8 t/m 31 mei. 34 kunstenaars exposeren één van hun op reynaert gebaseerde werken bij evenzoveel ondernemers in hulst, waarbij ..

Het Duistere Dierenrijk

Oostkapelle

Waarvoor komt een mol uit zijn hol? Jagen alle uilen alleen ’s nachts? Waaraan herken je een nachtvlinder? Wat eet een das? Is een hert een echt nachtdier? Kunnen vleermuizen in ..

Quilts op 't Eiland in de Meestoof

De kracht van het museum ‘de meestoof’ ligt óók in de jaarlijkse wisseltentoonstellingen. De meestoof is altijd weer anders.museum de meestoof heeft vier bekende quiltsters gevra..

Sergio Herman, Fucking Perfect, Fizi

Zierikzee

Vijfentwintig jaar lang streeft drie-sterrenkok sergio herman dag in dag uit naar perfectie. Maar zijn succes heeft een keerzijde: werkdagen van zestien tot achttien uur, nauweli..

Kunst in 25 etalages

En-passant" is een platform voor beeldende kunstenaars die willen getuigen van eigen inzicht, eigen identiteit, eigen vormgeving.dit is een jaarlijks terugkerende expositie van a..

Kunst in 25 etalages

En-passant" is een platform voor beeldende kunstenaars die willen getuigen van eigen inzicht, eigen identiteit, eigen vormgeving.dit is een jaarlijks terugkerende expositie van a..

Expositie in "De Herberg" , Vlissingen

Vlissingen

Expositie in "de herberg" in de maanden mei en juni zal mevr. Jopie minnaard uit heinkenszand exposeren in de herberg in vlissingen. Deze expositie wordt zaterdag 9 mei a.s. Om ..

Cameramuseum Zierikzee.

Zierikzee

Cameramuseum gaat definitief door! **************************************** het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in..

Avondvierdaagse Goes dd. 26, 27, 28, 29 mei 2015

Heinkenszand

Avondvierdaagse goes de 64ste avondvierdaagse van goes dit jaar onder verantwoordelijkheid vande koninklijke wandel bond nederland (kwbn) georganiseerd door het comité fruitwande..

Expositie Rémon Mulder in Gemeentehuis

Tholen

Hij studeert urban design aan de nhtv in breda, houdt zich bezig met het maken van tekeningen voor stedenbouwkundige plannen. In zijn vrije tijd werkt hij graag op zijn eigen man..

20 jaar Kunstuitleen Terneuzen - tentoonstelling 'Feest'

Terneuzen

Vier het mee!! Een feest in kleur en compositie. opening tentoonstelling ‘feest’ op zaterdag 16 mei om 14:00 uur door de heer j. Lonink, burgemeester van terneuzen. 20 jaar kun..

Workshops edelsmeden

Kapelle

Er kunnen nog mensen meedoen aan een workshop edelsmeden van 3,5u op woensdagavond 17 juni van 19.00u-2.30u ook op dinsdagavond 2 of 9 juni kun je je opgeven voor een workshop. ..

gratis zumba in Kattendijke

Kattendijke

Kom gezellig met ons meedoen. De hele maand juni nog gratis proeflessen zumba op dinsdag middag in het katshuis te kattendijke. we starten om 13:30 en de les duurt 45/50 min. de..