ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 2.737 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Modelautoruilbeurs

Kruiningen

Ruilen, kopen en verkopen van modelauto's, vrachtwagenmodellen, trekker miniaturen alsmede grondverzet machines en werktuigen. daarnhaast is het natuurlijk ook gewoon genieten va..

Orgelconcert Grote Kerk Terneuzen

Terneuzen

Orgelconcert door wim magré in de grote kerk in terneuzen

Bioscoopagenda

Rommelmarkt Middelburg

Middelburg

Iedere eerste zaterdag van de maand (maart t/m december) van 08.00-16.00 uur is er een rommelmarkt op de vismarkt. Liefhebbers van antiek en curiosa kunnen er hun hart op halen. ..

Zelf op excursie door 'de Kleistee' vanuit 'de Overkant'

Vanuit “de overkant”, dijkstelweg 33 in ouddorp, zelf een leuke excursie maken naar het nabijgelegen natuurgebied 'de kleistee'. Dvd bekijken, vragen “meenemen” en met verrassend..

Modelauto Ruilbeurs Kruiningen

Kruiningen

Op zaterdag 1 november zullen de deuren van ons dorpshuis te kruiningen opnieuw open gaan voor het publiek. Dan is err vanaf 10 uur 's ochtends opnieuw de modelauto ruilbeurs kru..

Repaircafé Middelharnis

Dat er al veel mensen zijn die de weg naar het repair café middelharnis hebben gevonden, is een feit. Maar er zijn nog mensen die (hoe ondenkbaar dan ook) nog nooit van ons hebbe..

Jeugdexcursie ‘Help de vogels de winter door’

13.30-15.30 uur jeugdexcursie ‘help de vogels de winter door’. Verzamelen: scoutinggebouw, deltahaven 60a in stellendam. Kinderen van 8 t/m 12 jaar. Kosten € 3,00 p.p. Aanmelden ..

Kledingverkoop Dorcas Schouwen-Duiveland

Zierikzee

Dorcas winkel zierikzee aan de zandweg;  verkoop van goede 2e hands kleding en schoenen, voor zowel volwassenen als kinderen, speelgoed, boeken en klein huisraad. openingstijden ..

De Zeeuwse Muzikanten - `t Spiegeltheater

Middelburg

Waar de zeeuwse muzikanten komen is het altijd feest!het orkest de zeeuwse muzikanten bestaat uit enthousiaste musici met een beperking maar met nog veel meer mogelijkheden. Zij ..

Tentoonstelling ‘Grenzen aan een grenzeloze oorlog’

Hulst

De tentoonstelling wordt opgebouwd als een kennismaking met de eerste wereldoorlog. Aan bod komen de 'dodendraad', de vluchtelingen, het leven aan weerszijden van de rijksgrens/d..

Excursie: Even lekker uitwaaien, door IVN-GO

10.00-12.00 uur natuurexcursie ‘even lekker uitwaaien’. Start: parkeerplaats buitenhaven stellendam. Deelname is gratis. Aanmelden bij mevrouw elema: 0187-486945 / amelema@hetnet..

Voorstudies Zeeuwse Paarden Ena Marie van Bockel Rivera Streek en Landbouw Museum Goemanszorg

Dreischor

Ena marie van bockel rivera exposeert enkele voorstudies van haar schilderijen uit zeeland zwart/wit in het streek en landbouw museum goemanszorg in dreischor. Voor informatie ov..

Expositie (november) int 't Blaeuwe Huus - Susanne Herppich

Een expositie van susanne herppich in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zate..

Not all that is over is past

Vlissingen

Expositie met beelden van barbara polderman en tekeningen van jissel kerkstra. opening zondag 7 sept 15:00  bron van inspiratie: ll that is gold does not glitter; all that is lo..

Zeeuwse sieraden

Zierikzee

Zeeuwse sieraden die op ambachtelijke wijze worden gemaakt. De oorspronkelijke zeeuwse knoop is hierbij het uitgangspunt. Marielle overdulve ontwerpt en vervaardigt moderne zeeuw..

Dag van het Zeeuws Archief

Middelburg

De dag van het zeeuws archief wordt gehouden op zaterdag 1 november 2014 van 10.00-17.00 uur in het zeeuws archief, hofplein 16 te middelburg. De titel van deze dag is eerste wer..

Gratis speurtocht Museum Bingo

Middelburg

Het zeeuws museum heeft gratis speurtochten (dagelijks). Bij de vaste collectie is de speurtocht museum bingo gemaakt die je kriskras door het museum voert. De hele familie kan m..

Tijdelijk Thuisland - Belgische kunstenaars in Domburg 1914-1918

Domburg

Tijdens de eerste wereldoorlog verbleven de kunstenaars emmanuel viérin, jozef posenaer, jean gouweloos en frans willems met hun families in domburg. De zomertentoonstelling 2014..

Films Land van Verandering, Zeeuwse Klei en Retour

Middelburg

Het zeeuws museum heeft regisseurs jos de putter, hanro smitsman en het duo mirka duijn/nina spiering gevraagd een film voor het museum te maken. Dit heeft geresulteerd in de kor..

Tasten in het duister. Hoe een verloren van Reymerswale wordt herontdekt

Middelburg

In tasten in het duister. Hoe een verloren van reymerswale wordt herontdekt staat een 16e-eeuws schilderij centraal dat wordt toegeschreven aan de zeeuwse schilder marinus van re..

Mode- en streekdrachtzalen

Middelburg

De streekdracht van de 19e eeuw was (kleur)rijk en liet zich volop beïnvloeden door hetgeen er in de mode was. Hedendaagse ontwerpers weten al lang hoe bijzonder die streekdracht..

Ezelwandeling Noord-Beveland door polders en langs Veerse Meer

Kamperland

Wij organiseren ezelwandelingen met prachtige ezels, waaronder de zeldzame baudet du poitou (langharige reuzen-ezel) over het eiland noord-beveland. Een bijzondere wandeling van ..

Expositie Paviljoen Sluishaven

Het paviljoen waar u lekker kunt genieten van een hapje en een drankje is ook een plaats waar u kunt genieten van een mini-expositie met kleurrijk vrouwelijk schoon uit de collec..

rommelmarkt in meubilair

Terneuzen

Alle soorten meubilair, matrassen, witgoed, lampen elke eerste zaterdag van de maand

Weekmarkt

Goes

De markt op dinsdag heeft allerlei kramen, op zaterdag is er een groente fruit en bloemenmarkt.

De Bende van Beuving in de Mythe

Goes

Met zijn programma "klap van de korenmolen" . een cabaretesk muziektheaterprogramma van ernest beuving met zijn band en popkoor flashback uit goes. een oprecht concert met  veel ..

Weekmarkt

Wemeldinge

POP UP KUNSTUITLEEN

Middelburg

Pop up kunstuitleen vanaf zaterdag 1 november t/m zaterdag 22 november 2014 tijdelijke kunstuitleen in middelburg geopend van: maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur zaterdag va..

Groente- en fruitmarkt Middelburg

Middelburg

Elke zaterdag, groente en fruitmarkt op de markt, 8.30 – 16.00 uur

Op Reis

Veere

Wat betekende ’op reis gaan’ in de eerste helft van de vorige eeuw voor de inwoners van het geïsoleerde zeeuwse eilandenrijk? de tentoonstelling op reis neemt u mee naar de tijd..

Tentoonstelling in ’t Kerkje Ellesdiek

Ellewoutsdijk

Openienge van de tentoanstellege mie werk van cockie bruijnzeel. Muziek.

Tentoonstelling ivm 70 jaar bevrijding Aagtekerke/Wacheren

Aagtekerke

Oranje vereniging aagtekerke organiseert in verengingsgebouw amicitia i.s.m. Arie van sluijs en peter labruyere een tentoonstelling i.v.m. 70 jaar bevrijding aagtekerke/walcheren..

Dweilbandfestival

Westdorpe

Dweilbandfestival georganiseerd door dweilband "tandsjen bei" uit westdorpe.tandsjen bei is opgericht in 1982 en bestaat uit een formatie van 23 muzikanten plus een bierdraagster..

Open Atelier

Koudekerke

Atelier zeeuws genieten organiseert weer een open dag op zaterdag 1 november....mooie keramiek, sieraden en schilderijen te bewonderen. Ook objecten gemaakt van wrakhout van joop..

Gezellige 2e hands kledingbeurs

Kruiningen

Verkoop 2e hands kleding, t.b.v. De zending hhk en financiering nieuwe vloer in de vergaderzaal van de ichthuskerk koffie/ thee/fris en gebak in de koffiecorner broodje frikandel..

concert

Kapelle

Koor en combo nova musica viert haar 25-jarig jubileum met een concert. voor de pauze zingtlauwrens van der leer, begeleidt door kees van veen op gitaar, liederen over stad en l..

Truien bij de Vleet, Zeeuwse visserstruien en hun verhaal.

Arnemuiden

Had elk zeeuws vissersdorp een unieke, eigen visserstrui? en zo ja, hoe zag die er dan uit? Op deze tentoonstelling duiken we in de geschiedenis van het visserijverleden van zee..

Tragikomedie "Dekking"

Sas van Gent

In het mnh (militair neurose hospitaal) op de generaal van creveld kazerne verblijven soldaten met diverse trauma’s. Majoor van creveld, de dochter van generaal van creveld, heef..

Spirituele beurs in de Wemel in Wemeldinge

Wemeldinge

Spirituele beurs op zaterdag 1 november 2014 in de wemel in wemeldinge. wij organiseren een spirituele beurs die voor iedereen groot en klein, jong en oud wat biedt. Er komt in..

Regionale Vogeltentoonstelling

Hulst

Vogelvreugd hulst organiseert op 1 en 2 november een regionale vogeltentoonstelling, tevens grote verloting en verkoopklasse aanwezig! voor jong en oud. Gratis entree

Alzheimer cafe Walcheren

Middelburg

als de opname in zicht komt gastspreker is mevr: marjan saija, maatschappelijk werker en casemanager in het `t gasthuis. er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen en ook ..

Autisme informatiemarkt met workshops

Heinkenszand

Het bestuur van de regio zeeland van de nva en het team van het aic zeeland nodigen u uit voor: een informatiemarkt + workshops op zaterdag 1 november 2014 in de stenge in hein..

wandeling voor nabestaanden na zelfdoding

Kamperland

Op zaterdag 1 november organiseert indigo een korte wandeling voor nabestaanden, vrienden en sympathisanten na zelfdoding. Vertrek is om 13.30 uur vanaf hotel restaurant ‘de kamp..

Optreden Old spice band

s-Heerenhoek

Old spice is een clasic rock and soul coverband rock with a twist of soul

Disco Party

Renesse

Lekker swingen op disco- en andere hits uit de jaren '80 en '90 uit de vorige eeuw. Dj andré van leeuwen staat achter de knoppen en maakt er een super gezellige avond van voor al..

Expositie "Kruisbestuiving"

Terneuzen

Kruisbestuiving, expositie in lokaal 54 op zaterdag 1 november om 15 uur wordt de nieuwe expositie in lokaal 54 officieel geopend. De expositie, die als titel kruisbestuiving hee..

Open atelier bij Puck Meijer

Sint Maartensdijk

Cultuurhistoricus/schilder puck meijer houdt  op  zaterdag in haar atelier open huis voor belangstellenden.

60-jarig Jubileumconcert Middelburgs Kamerkoor

Middelburg

Zaterdag 1 november 2014 geeft het middelburgs kamerkoor ter ere van zijn 60e verjaardag een concert onder de titel “lager wal & hoger sferen”. Dirigent is christian blaha. Med..

Krea & Kadomarkt

Heel Zeeland

Krea & kadomarkt in mfc kloosterhof aan de huijbergseweg 3 te hoogerheide is op zaterdag 1 en zondag 2 november 2014 een krea & kadomarkt voor jong en oud. De theaterzaal en de..

Sfeervolle herfstfair

Vlissingen

Activiteitencentrum de onderneming wordt ingericht met kraampjes met herfstartikelen, keramiek, schilderijen, cadeautjes, tuinartikelen, houten producten en nog veel meer. er zi..

Expositie

Grijpskerke

Uitnodiging expositie ‘zeeland-dordrecht uit de kunst’ - 16 kunstenaars uit dordrecht rika bieren, bloemkunst / marjon den engelsman, schilderijen / bert gort, beelden / sjane ..

Hobby Crea-beurs

Zierikzee

Gezellige hobby crea-beurs met een diversiteit aan hobby artikelen en creaties

Concert met Franse Barokmuziek door Consort of Voices

Middelburg

Franse barokmuziek in lutherse kerk middelburg: zelden uitgevoerde muziek van charpentier, du mont, roberday en bouteiller te horen in zeeland op zaterdagavond 1 november 2014 i..

Hobbycreabeurs, MultiFunctioneelCentrum

Zierikzee

Voor de vierde keer een hobbycreabeurs in het mfc zierikzee. De beurs is gratis toegankelijk en duurt van 10.00 - 16.00 uur.presentatie van kaarten maken tot sieraden. Georganise..

Tweedehands boekenmarkt

Scherpenisse

De stichting ontspanning gehandicapten houdt haar jaarlijkse tweedehands boekenmarkt. U kan uw keuze maken uit enkele duizenden boeken. De verkoop wordt gehouden in het clubgebou..

Theaterconcert

Middelburg

Anders dan anders. Theaterconcert van de zeeuwse muzikanten in samenwerking met smartlappenkoor scharretjoe, de band the 5-ó-matics en marcel en kimberley minet op zaterdag 1 nov..

Opening tentoonstelling met werk van Cocky Bruijnzeel

Ellewoutsdijk

Cocky bruijnzeel exposeert in ’t kerkje van ellesdiek bescheidenheid en onzekerheid weerhielden cocky bruijnzeel ervan haar werk tentoon te stellen. Toch gaat het er nu van kome..

Koor- en Samenzangavond (CD Presentatie)

Kapelle

Chr. Samengesteld mannenkoor zeeland presenteert kerst cd kapelle: zaterdag 1 november wordt in de hervormde kerk van kapelle een koor- en samenzangavond gehouden. Het beloofd ee..

Opening expositie Cocky Bruijnzeel

Ellewoutsdijk

Cocky bruijnzeel exposeert in ’t kerkje van ellesdiek bescheidenheid en onzekerheid weerhielden cocky bruijnzeel ervan haar werk tentoon te stellen. Toch gaat het er nu van komen..

Fototentoonstelling 's Landshuis

Hulst

Didier jansen exposeert in het 's landshuis in hulst met zijn fotografiewerk. In zijn werk is hij op zoek naar grote lijnen en verrassende details. Daarnaast zoekt hij naar foto'..

Dansavond In Goes

Goes

Goes. Zaterdag 1 november organiseert dansclub "de vriendschap" uit goes weer een ouderwets gezellige dansavond in "wijkgebouw de spinne" joseph lunslaan 7 in goes-noord. Dan kan..

Theateravond mmv Popkoor Flashback Goes

Goes

Een cabaretesk muziektheaterprogramma van ernest beuving met zijn band en popkoor flashback uit goes. een muzikale en humoristische zoektocht naar gekte en echtheid, noemt beuvi..

Expositie schilderijen Werkgroep Kunstzinnige Vorming Noord-Beveland

Colijnsplaat

Diverse noord-bevelanders exposeren hun schilderijen. Kom ook en ontdek de talenten van schilderend noord-beveland. openingstijden: vanaf donderdag 23 oktober 2014 donderdag, z..

Rommelmarkt

Middelburg

1 november is de grote actiedag voor help de zeeuwse jeugdselectie handbal naar zweden...wat kunt u die dag verwachten: * rommelmarkt: boeken, speelgoed, puzzels, spelletjes, d..

Snuffelmarkt

s-Heer Arendskerke

Snuffelschuur eindewege sponser buurtvereniging eindewege iedere eerste en tweede zaterdag van de maand open van 10 tot 17.00 uur u kunt ons altijd bellen en wij zijn open. sheer..

Zaterdagopening Ruilwinkel Goes

Heel Zeeland

Zaterdag 1 november is de ruilwinkel in goes weer geopend van 12.00 tot 16.00 uur. De inname is open tot 15.30 uur. Ook nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Wanneer u zich wi..

Brocante snuffelen

s-Heerenhoek

Gezellig, snuffelen tussen brocante en andere oude spulletjes! wij zijn weer open en nodigen u uit om onze winkel te komen bezoeken. u bent van harte welkom: de koffie/thee én ie..

Dansavond OVA

s-Gravenpolder

Ontspanningsvereniging 'amicitia' (ova) organiseert weer een dansavond in het dorpshuis 'ons dorpsleven'. Een mooie gelegenheid om de pas aangeleerde danspassen van dansles nog e..

Sunset door vocaal ensemble Waisisi

Zierikzee

Sunrise is het tweede deel van een productie ter nagedachtenis aan de eerste wereldoorlog en daarmee de opvolger van sunset. Waar sunset vooral de aanloop en het verloop van deze..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..

Herfstrondleiding op Struisvogelboerderij Monnikenwerve

Sluis

Op zaterdag 1 en zondag 2 november is er een herfstrondleiding om 14u00 op struisvogelboerderij monnikenwerve. Dit i.v.m. De herfstvakantie in belgië. Het bedrijf opent haar deur..

Korte cursus edelsmeden, 5 lessen

Kapelle

U kunt zich voor dit jaar enkel nog inschrijven voor de cursus die start op woensdagochtend 19 november van 9.00u-11.30u, 5 lessen t/m 17 december. in het nieuwe jaar starten we..

Garagesale

Hengstdijk

As zaterdag 1 november garagesale in hengstdijk, niet alleen op nr. 16 maar op diverse adressen in hengstdijk! Allemaal op loopafstand van elkaar. komt allen naar hengstdijk voor..

Expositie schilderijen met persoonlijke uitleg

Middelburg

In de galerie is nieuw werk van de zeeuwse kunstenaars margo wisse en johan van kaam er is figuratief- en abstract werk aanwezig.

mini Meervoud Festival

Goes

4 bands treden op; accidentalbird, rigid groove, elswhere en leftovers. entree eur 5,00 incl. Een consumptie. Beperkt aantal kaarten beschikbaar, reserveren mogelijk via mail mmf..

Cursus opleiding In-perspectief

s-Heer Arendskerke

Creativiteit is ook voor jongeren erg belangrijk. Zeker als zij in de toekomst hier in verder willen studeren. In deze cursus leren zij buiten het kader te denken, nieuwe materia..

Hobbybeurs

Sluiskil

Hobbybeurs met van alles wat tijdens de jaarlijkse vogeltentoonstelling van de sluiskilse vogelvrienden,ruim aanbod en veel gezelligheid en gratis entree !!

Katinka Polderman signeert !!

Goes

Zaterdag 1 november signeert katinka polderman " de onfor­tuinlijke dood van krijn kip en andere verhalen die best wel eens echt gebeurd zouden kunnen zijn (maar misschien ook ni..