ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 3.096 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Workshop Intuïtief Schilderen

Aardenburg

Stichting innerlijk landschap organiseert: een workshop intuïtief schilderen (hele dag). "ontdek je eigen innerlijke landschap" plaats: in het atelier aan de herendreef 41 te aar..

Winterfair Ouddorp

10.00-16.00 uur 3e ouddorpse winterfair in het centrum van ouddorp. De fair zal aangekleed worden met diverse attracties, zoals: wederom een ‘ouddurps snertkampioenschap’ en dive..

Bioscoopagenda

Dag van de Klant

Sluis

Op zaterdag 29 november zal de middenstands vereniging sluis het winkelend publiek extra in de watten leggen tijdens de ‘dag van de klant’. Bezoekers kunnen die dag gratis parker..

Sportvissen op de Westerschelde

Breskens

Vooral in het najaar, winter en voorjaar organiseren we vele sportvistochten. Er is dan voor zowel de gevorderde als de beginnende sportvisser iets te vangen. Mensen die het nog ..

Natuurtocht door Het Verdronken Land van Saeftinghe

Een excursie door het verdronken land van saeftinghe, een buitendijks gelegen brakwaterschor, is een ware belevenis! Diepe geulen doorsnijden het gebied, en brengen iedere vloed ..

Vogeltentoonstelling door vogelvereniging 'de Putter'

Vogeltentoonstelling door vogelvereniging ‘de putter’ in mfg dorpstienden, dorpstienden 4 in ouddorp. Toegang is gratis.

Galaconcert Sempre Crescendo

20.00-22.30 uur galaconcert t.g.v. Het 125-jarig bestaan van kon. Muziekver. Sempre crescendo in recreatiecentrum de staver, olympiaweg 32 in sommelsdijk. Optreden van sempre cre..

Zelf op excursie door 'de Kleistee' vanuit 'de Overkant'

Vanuit “de overkant”, dijkstelweg 33 in ouddorp, zelf een leuke excursie maken naar het nabijgelegen natuurgebied 'de kleistee'. Dvd bekijken, vragen “meenemen” en met verrassend..

Donkerwandeling Kwade Hoek, door Natuurmonumenten

19.30-21.30 uur donkerwandeling kwade hoek. Verzamelplaats: parkeerplaats kwade hoek, oostdijkseweg 81a in goedereede. Deelname: € 7,- (niet-leden), € 4,- (vw) en € 2,- (kind t/m..

Kledingverkoop Dorcas Schouwen-Duiveland

Zierikzee

Dorcas winkel zierikzee aan de zandweg;  verkoop van goede 2e hands kleding en schoenen, voor zowel volwassenen als kinderen, speelgoed, boeken en klein huisraad. openingstijden ..

Expositie (november) int 't Blaeuwe Huus - Susanne Herppich

Een expositie van susanne herppich in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zate..

Winterfair te Lewedorp

Lewedorp

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 november houden wij een winterfair. er is van alles te koop tijdens deze fair, van planten/bloemen/winterarangementen, sieraden, kleding, babbelaar..

Zeeuwse sieraden

Zierikzee

Zeeuwse sieraden die op ambachtelijke wijze worden gemaakt. De oorspronkelijke zeeuwse knoop is hierbij het uitgangspunt. Marielle overdulve ontwerpt en vervaardigt moderne zeeuw..

Gratis speurtocht Museum Bingo

Middelburg

Het zeeuws museum heeft gratis speurtochten (dagelijks). Bij de vaste collectie is de speurtocht museum bingo gemaakt die je kriskras door het museum voert. De hele familie kan m..

Tasten in het duister. Hoe een verloren van Reymerswale wordt herontdekt

Middelburg

In tasten in het duister. Hoe een verloren van reymerswale wordt herontdekt staat een 16e-eeuws schilderij centraal dat wordt toegeschreven aan de zeeuwse schilder marinus van re..

Mode- en streekdrachtzalen

Middelburg

De streekdracht van de 19e eeuw was (kleur)rijk en liet zich volop beïnvloeden door hetgeen er in de mode was. Hedendaagse ontwerpers weten al lang hoe bijzonder die streekdracht..

Ezelwandeling Noord-Beveland door polders en langs Veerse Meer

Kamperland

Wij organiseren ezelwandelingen met prachtige ezels, waaronder de zeldzame baudet du poitou (langharige reuzen-ezel) over het eiland noord-beveland. Een bijzondere wandeling van ..

Expositie Paviljoen Sluishaven

Het paviljoen waar u lekker kunt genieten van een hapje en een drankje is ook een plaats waar u kunt genieten van een mini-expositie met kleurrijk vrouwelijk schoon uit de collec..

Intocht Sinterklaas Poortvliet

Poortvliet

Een volksfeest voor klein en groot. Sinterklaas doet zijn intocht in poortvliet.

Op Reis

Veere

Wat betekende ’op reis gaan’ in de eerste helft van de vorige eeuw voor de inwoners van het geïsoleerde zeeuwse eilandenrijk? de tentoonstelling op reis neemt u mee naar de tijd..

Vaders Voor Lezen

Vlissingen

Een voorleesmiddag mèt vaders, vóór vaders en hun kinderen. Deze keer komt sinterklaas voorlezen!

ONGOING GROWTH

Vlissingen

Suzan drummen maakt schilderijen, fotoʼs, films, installaties en werken in de openbare ruimte. Het werk is ontstaan vanuit de fascinatie voor het kijken. Al spelend met ruim..

Weekmarkt

Goes

De markt op dinsdag heeft allerlei kramen, op zaterdag is er een groente fruit en bloemenmarkt.

Weekmarkt

Wemeldinge

MTB Strandrace

Op 29 november wordt voor het eerst een officiele mtb-strandrace gereden op de brouwersdam. Dit evenement is voor iedere mountainbiker toegankelijk. Om 12:30 uur klinkt het start..

Strandrace Brouwersdam

Op zaterdag 29 november 2014 om 12:30 zal de eerste strandrace op de brouwersdam worden gehouden. Er wordt gereden vanaf de brouwersdam in de richting van ouddorp. Een race voor ..

Groente- en fruitmarkt Middelburg

Middelburg

Elke zaterdag, groente en fruitmarkt op de markt, 8.30 – 16.00 uur

Muzikale kerst rommelmarkt

Vlissingen

Op zaterdag 29 november a.s. Organiseert de stichting vrienden van ons genoegen vanaf 09.00 tot 12.00 uur een rommelmarkt. In het repetitielokaal van de muziekvereniging aan de r..

Club 30 – The Vocal Edition

Goes

Alleen online-verkoop zaterdag 29 november is het weer zover. Voor de derde keer opent club30 zijn deuren in ‘t beest! de 6e editie van club30 heeft als ondertitel the vocal e..

Wintermarkt in het Ambachtscentrum

Goes

Er staan  op het middenplein allerlei kraampjes.

Choral Evensong

Buiten Zeeland

Magnificat en prins mauritskoor verzorgen choral evensong in dirksland een evensong is een kerkdienst in de late middag of vroege avond waarbij het grootste gedeelte gezongen w..

De Règâhs, Theater aan Zee, Dorpshuis

Renesse

Spéluh! Heet de nieuwe voorstelling van de haagse 'flamingo' groep de règâhs. Een voorstelling vol energiemet als voornaamste doel, niet praten, maar 'spéluh!'. Boordevol haagse ..

Expositie "Kruisbestuiving"

Terneuzen

Kruisbestuiving, expositie in lokaal 54 op zaterdag 1 november om 15 uur wordt de nieuwe expositie in lokaal 54 officieel geopend. De expositie, die als titel kruisbestuiving hee..

Open atelier bij Puck Meijer

Sint Maartensdijk

Cultuurhistoricus/schilder puck meijer houdt  op  zaterdag in haar atelier open huis voor belangstellenden.

Choral Evensong

17.00 uur vocaal ensemble magnificat voert samen met het schoolkoor van de csg prins maurits een choral evensong uit. De choral evensong is een traditionele engelse dienst die in..

Workshop zelfliefde het weekend van 29 en 30 november

Westenschouwen

Workshop zelf liefde, 29 en 30 november 2014 waarom tref ik altijd de verkeerde partner? waarom heb ik strijd met mensen om mij heen? waarom kan of durf ik me niet ..

Zeeland-Dordrecht uit de Kunst en over dichter C. Buddingh

Grijpskerke

Zaterdag 29 november 14.30 uur en 15.30 uur journalist hans berrevoets, voorzitter van het buddingh’ genootschap vertelt over de historische betekenis van ‘zeeland-dordrecht uit ..

Game of Skate Brogum Podium,

Zierikzee

Dit jaar organiseert brogum voor het eerst in de zaal een skateboard wedstrijd, de game of skate.de eerste deelnemer van de game of skate begint met een trick. Als hij deze landt..

Land van over zee

Heinkenszand

Theaterproductiehuis zeelandia brengt met land van over zee een toneelstuk over een relatie op afstand: moeder anna blijft verpauperd achter in zeeland, haar dochters gaan op zoe..

Training voor surfers in Yogastudio Ouddorp

09.00-13.30 uur training voor surfers in yogastudio ouddorp, broekweg 13 in ouddorp. Robert van surfschool surfkaravaan en bellatrix van  yogastudio ouddorp organiseren een work-..

IN EXTREMIS [bodies with no regret] - Sandro Gordiano

Vlissingen

De fotoserie in extremis van sandro giordano (rome 1972) is een grote hit op internet. Mannen en vrouwen liggen neergestort tussen hun eigendommen. Het zich continu willen meten ..

Schuurverkoop / Opendag Brocante kerstartikelen

Driewegen

Brocante en antiek 't bagatelletje te driewegen heeft de mooiste en leukste brocante artikelen voor u weten te vinden. Mooie collectie frans brocante kerstartikelen. Maar ook vee..

Sinterfair

Middelburg

Sinterfair 29 november 2014 locatie: oosterscheldestraat 18 wijkgebouw / grand café “het getij” middelburg. tijd: 10.00 tot 15.00 uur tevens is er een loterij, de opbrengst hi..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..

Grafiektentoonstelling 'INDRUK'

Terneuzen

November: maand van de kunstuitleen zaterdag 1 november: druksessie door jorien brugmans met uniek cadeau voor nieuwe leden. een huis vol grafiek! Van zaterdag 1 november t/m z..

Intocht Sinterklaas Hulst

Hulst

De gezellige tijd van sinterklaas is er weer. Van 16 november t/m 6 december zijn er allerlei leuke activiteiten rondom sinterklaas in hulst vestingstad. De intocht 16 november i..

Huis van Sinterklaas

Hulst

Op zaterdag 15 november gaat het huis van sinterklaas open. Alles is in gereedheid gebracht om de goedheiligman te verwelkomen. Het 's landshuis zal zijn residentie zijn van waar..

Open dagen nostalgie en Brocante

Kapelle

Bij bries en bloei kunt u snuffelen tussen nieuw en brocante. emaille, dadeltakken, brocante, ambachtelijke chocolade, serviesgoed, jeanne d''arc living, en hebbedingen.....

Letters versieren met choco-piet

Yerseke

Belangrijk nieuws uit spanje! zaterdag 29 november komen de choco-pieten weer! zeg eens eerlijk… wie wil dat nu niet? letters versieren en een beetje klieren, dat is wat choco-..

Expositie 'van Westkapelle tot Antwerpen'

Westkapelle

Op 1 november jl. Was het 70 jaar geleden dat in het kader van de slag om de schelde, de landing bij westkapelle en vlissingen plaats vond. In de navolgende felle gevechten hier ..

Popkoor Voix in De Vossenkuil.

Oud-Vossemeer

Beats the eléments. Onderleiding van : ester van der linden, presentatie melissa hommel. Begeleiding vox.

Indoor Rommelmarkt in de Driehoek

Zierikzee

Gezellig rondneuzen, misschien vind je iets leuks op deze rommelmarkt ! vanaf 1 november vindt er iedere zaterdagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur een indoor rommelmarkt plats in ..

Kon. Muz. Ver.

Terneuzen

Rhapsody in blue, onder die titel concerteert de koninklijke muziekvereniging “veronica” zuidzande, met als soliste cathelijne maat op piano, vrijdag, 29 november 2014, om 20.00..

De Zeeuwse Serviesbeurs

Koudekerke

De zeeuwse serviesbeurs in 2014 de 16e zeeuwse serviesbeurs vindt dit jaar plaats op zaterdag 29 november van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 30 november van 11.00 tot 16.00 uur. ..

markt van hoop --goede doelen markt

Goes

markt van hoop. Grootste goede doelen markt van zeeland. met muziek-koffie-veel kramen met allemaal leuke kado's. dit jaar voor de 24e keer georganiseerd met en door vrijwillige..

wintermarkt

Arnemuiden

Rommelmarkt, boekenverkoop, bloemstukjes, kadootjes, babbelaars, kaarten, verloting enz enz.

Trouwbeurs “Alles is Liefde”

Middelburg

Liefde bij maanlicht! trouwbeurs “alles is liefde” 29 november 2014! voor toekomstige bruidsparen een feest! op zaterdag 29 november organiseert de “alles is liefde” beurs weer ..

Optreden van Bonnie Raitt Tribute band

Middelburg

Een geweldig optreden van de bonnie raitt tribute band

kledingbeurs

Terneuzen

Alle kleding voor €1,00 per stuk en 10 stuks voor €7,50 we hebben heel veel mooie kleding dus kom gerust eens kijken opbrengst is voor het goede doel

Wintermarkt in de Gereformeerde kerk

9.30-16.00 uur wintermarkt in de gereformeerde kerk, dorpstienden 15 in ouddorp. Er worden mooie kerstdecoraties, antiek en curiosa, boeken, kerstkaarten etc. Verkocht. Op bepaal..

Bezichtiging Molen de Korenbloem

Kortgene

Molen geopend voor publiek. Geniet van het uitzicht vanaf de stelling. Molenwinkel met o.a. Allerlei soorten meel en cadeau-artikelen geopend van 11.00 tot 17.00. Meer info via w..

Maikel Harte - Hartekreten

Wissenkerke

Voor de tweede keer begroeten wij in wissenkerke maikel harte. De pzc-columnist en voormalig frontman van de roemruchte lamaketta’s verdient in het dagelijks leven de kost als ad..

Openstelling bezoek Korenmolen d'Arke

Oostkapelle

In  oostkapelle staat aan de noordweg korenmolen “d’arke”. Deze ronde stenen stellingmolen dateert uit 1858 en is nog steeds in bedrijf. Vrijwel iedere zaterdag draait de molen e..

Lezing dr. Johan Oldenkamp: Geheel ontwaken/ Wholly science

Breskens

Ieder dag opnieuw ervaren we het fysieke ontwaken (zolang we leven). We worden dan wakker in de fysieke wereld. We weten daarnaast allemaal dat er meer is dan alleen deze fysieke..

Sinterklaasconcert Tholen

Tholen

Sinterklaas wordt getrakteerd op een concert door de blokfluitgroep, samenspelgroep en 't klein orkest.

Markt van Hoop in de Grote Kerk

Goes

December wordt ook wel de cadeaumaand genoemd, met als hoogtepunten het sinterklaasfeest en het kerstfeest.fair trade producten en eerlijke cadeaus vind je op deze markt met arti..

Intocht Sinterklaas Scharendijke

Scharendijke

Vandaag komt sinterklaas aan in de jachthaven van scharendijke. Het feest duurt van 13:00  tot 15:00 uur.

Handwerk

Middelburg

In handwerk nodigt het zeeuws museum ontwerpers en vakopleidingen uit om aan de slag te gaan met ambachtelijke technieken. De meest gespecialiseerde ambachtslieden dragen zorg vo..

Privacy Café

Vlissingen

Veilig chatten, beschermd je bankzaken regelen en anoniem het internet op; dat leer je in het privacy café. Kom in de week van de mediawijsheid naar het privacy café in bibliothe..

Quatremainsconcertjes

Vlissingen

Quatremainsgroep zeeland nodigt u uit voor de uitvoering op 29 november a.s. In ‘t speelhuus van ter reede, 4-handig pianospel, aanvang 14.00 uur, entree gratis, vredehoflaan 370..

Dansavond In Goes

Goes

Goes. Zaterdag 29 november organiseert dansclub "de vriendschap" uit goes weer een ouderwets gezellige dansavond in "wijkgebouw de spinne" joseph lunslaan 7 in goes-noord. Dan ka..

Stichting OTM aanwezig op de Markt van Hoop

Goes

Welkom op zaterdag 29 november 2014 bij de stand van stichting otm tijdens de markt van hoop! locatie: maria magdalena kerk of grote kerk te goes tijd: 10.00 - 16.30 uur word d..

Vossenjacht

Burgh-Haamstede

De welpen van de kaninefatengroep - scouting westerschouwen organiseren een vossenjacht en hebben hulp nodig bij het zoeken naar de vossen. Voor basisschoolleerlingen vanaf groep..

Sinterklaasbuffet

Hengstdijk

Vanaf 17.00 uur van harte welkom om samen sinterklaas te vieren! Een heerlijk uitgebreid buffet met volop warme en koude gerechten. Vooraf gegaan door soep naar keuze. Na dit all..

Kerstfair GOEDt

Grijpskerke

In onze oude schuur organiseren we een kerstfair. We verkopen brocante meubels die we verfen met krijtverf, stoere en industriele en zelfgemaakte accessoires. En u kunt zich insc..

Dansavond OVA

s-Gravenpolder

Ontspanningsvereniging 'amicitia'(ova) organiseert weer een dansavond in het dorpshuis 'ons dorpsleven'. Een mooie gelegenheid om de pas aangeleerde danspassen van dansles nog ee..

Het spookhuis van Veere

Veere

Vanaf zaterdag 1 november 2014 vormt historisch museum de schotse huizen het decor voor een bijzondere expositie. Freelance fotograaf karin den boer brengt een oude zeeuwse sage ..

Winterfair 2014 bij Warstaal

Grijpskerke

We nodigen je hartelijk uit voor een bezoek aan onze woonwinkel in het laatste weekend van november. Met het oog op de feestdagen zijn er hele mooie aankopen gedaan en die willen..

Opera per Tutti!! in De Vroone

Kapelle

 gepassioneerd, van hoge kwaliteit, dichtbij en tussen het publiek, bezorgen de zangers aan zowel operakenners, operaleken en operatwijfelaars een gelukzalig gevoel. dit professi..

Dorsvloer vol confetti FiZi , De Weverij

Zierikzee

De jonge katelijne groeit in de jaren tachtig en negentig als enig meisje tussen zes broers op in een strenggelovig boerengezin in zeeland. Ze houdt van bijbelverhalen maar krijg..

Videodrome, fiZi De weferij

Zierikzee

De directeur van een tv-station raakt geïntrigeerd door de programma’s met seks en geweld van kabelpiraat videodrome. Hij krijgt verbijsterende hallucinaties en ontwikkelt een or..

Land van over zee

Heinkenszand

Land van over zee is een toneelstuk dat gaat over een relatie op afstand. De moeder blijft in zeeland, terwijl haar dochters naar amerika gaan, op zoek naar vruchtbare grond, hun..

De Zeeuwse Serviesbeurs

Koudekerke

De 16e zeeuwse serviesbeurs vindt dit jaar plaats op zaterdag 29 november van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 30 november van 11.00 tot 16.00 uur. Deze beurs wordt gehouden in het ..

Boekenverkoop in de Jacobuskerk

Renesse

Keuze uit 4000 boeken in de jacobuskerk te renesse. Ook cd's en dvd's, een loterij, en het rode kruis verkoopt handwerkartikelen.er is koffie en thee met wat lekkers, soep.de opb..

Op reis: lezingen in De Schotse Huizen

Veere

In het veers historisch museum de schotse huizen is deze winter de tentoonstelling "op reis" te bezichtigen. Een schat aan beeldmateriaal toont de bezoeker hoe zeeuwen zich verpl..

Open monument van de maand November

Zierikzee

In het kader van de open monumentendag wordt iedere maand een monumentop schouwen-duiveland opengesteld. Deze maand is dat het gravensteen, de oudestadsgevangenis aan de mol in z..

Intocht Sinterklaas Zonnemaire

Zonnemaire

Vanaf 13.00 uur op breedveld zonnemaire. rondgang met de muziekvereniging n&u en sinterklaas met zwarte pieten door het dorp.om 13.45 uur is er een gezellige ontmoeting met sinte..

Intocht van Sinterklaas in 's Heer Arendskerke

De intocht van sinterklaas en zijn pieten vindt plaats op zaterdag 29 november. Aanvang voor het arendshuis 15.00 uur.bij slecht weer is alles in het arendshuis van 15.00 tot 16...

Trouwbeurs Alles is Liefde

Middelburg

Liefde bij maanlicht! Trouwbeurs “alles is liefde” 29 november 2014! Voor toekomstige bruidsparen een feest! Op zaterdag 29 november organiseert de “alles is liefde” beurs weer e..

Winterfair in De Zandlôôper.

Lewedorp

Gezellige winterfair met tal van gezellige kraampjes.

Stillevens komen tot leven

Zierikzee

Kunstenaar dirk bal exposeert zijn stillevens in olieverf op doek en zijn bronzen beelden. Voor meer informatie zie : www.galeriehetmoment.nl

Fruitteeltmuseum - 'In de Aanbieding"

Kapelle

Deze tentoonstelling is samengesteld met reclamemateriaal uit ons depot. wij willen laten zien hoe fruit wordt en werd gepropageerd. Het belooft een kleurrijke tentoonstelling t..

Steenworp 1e voorronde

Westdorpe

Steenworp de jongerenmuziekcompetie van zeeland 1e voorronde met zenobia - main4 - siruside - xeno special-act stunned ziggy

Wintermarkt

Goes

Glasgravren houten artikelen encaustic art zeepvariaties snij en knipkunstwerk stump-lintborduurwerk en patchwork. hobbykraam met o.a kaarten en swarovski sieraden. bloemenkraam ..

Expositie Vrijetijd Schilders Noord-Beveland

Colijnsplaat

De leden van de stichting kunstzinnige vormgeving noord-beveland nodigen u uit om ons werk te komen bezichtigen. een verzameling schilderijen met uiteenlopende thema's op doek, h..

Open Atelier en Beeldentuin

Burgh-Haamstede

Het laatste weekend van november zijn atelier en beeldentuin van daniëlle orelio weer te bezichtigen. U kunt genieten van haar kunstwerken en sieraden in brons, keramiek, rvs, sc..

lezing

Middelburg

Een lezing op woensdag 3 december over "een wereld aan ervaring als pum landen coördinator in oeganda" de zvu organiseert op 3 december een lezing over pum nederlandse senior e..

Open atelier goudsmid en kunstschilder

Nieuw- en Sint Joosland

Heeft u altijd al eens binnen willen kijken in de werkplaats van een goudsmid of een kunstschilder? vandaag is uw kans! Nomi-art studio en sieradenatelier vandeverademing stellen..

Open Huis & Lifestyle Event

Wolphaartsdijk

Een bijzonder en vernieuwend plan om kijkers naar een huis te trekken. Open huizendag is zo gratuite, dat ism makelaars samen met kunstenaars en ondernemers een plan ontwikkelde ..