ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 5.607 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Familierondvaart, Passagiersschip de Onrust -Gebied Oosterschelde 11.00 uur

Extra vaartocht. Vertrek is 11.00 uur.  een korte rondvaart van 1,5 uur. Onder begeleiding van een gids gaat u een rondvaart maken over de oosterschelde. Bij laagwater zien we d..

Natuurvaartocht om 18.30 uur, rondvaart Passagiersschip de Onrust

Van 18.30 - 21.00 uur. Rondvaart op het national park de oosterschelde dit deel heeft een rijke historie en een prachtige gevarieerde flora en fauna. Er vaart een professionele g..

Bioscoopagenda

Snuffel & Brocante markt, Evenemententerrein Camping Kloet

Zierikzee

Van 10.00 tot 16.00 uur. Vlooien & brocante markt. Voor vele duizenden mensen, zowel kopers als verkopers, is dit evenement een begrip geworden dat staat voor gezelligheid, leuke..

Toeristendag; grote braderie in Ouddorp

8.30-18.00 uur toeristendag in het centrum van ouddorp. Grote braderie met meer dan 100 kramen en standplaatsen! Gezelligheid voor jong én oud!

Frisia, rondvaart Nationaal Park Oosterschelde

Zierikzee

Van 13.00 - 16.00 uur. De oosterschelde, nederlands duurst beveiligde natuurgebied, wordt ontsloten door de zeelandbrug, de langste brug van nederland en de stormvloedkering. De ..

Dorpswandeling Cadzand

Cadzand

Onder leiding van een deskundige gids komt de historie van cadzand-dorp tot leven. Een nog goed herkenbaar middeleeuws ringdorp met in het midden de gotische kerk uit begin 14e e..

Kinderbingo in de Zwinzaal

Retranchement

Woensdag 20 augustus is het om 19:00 weer tijd voor kinderbingo!! Deze gezellige bingo word gepresenteerd door ons vrolijke animatieteam in de zwinzaal en uiteraard mag je je pap..

Strandjutterstocht voor kinderen

Iedere woensdag in juli en augustus en op 4 september.met een snuffelrugzak op ontdekking naar het strand op zoek naar de schatten van de zee…onder begeleiding van een gids het..

Tekenen

Breskens

Tekenen voor kinderen in de zomervakantie. Iedere woensdagmiddag atelier, w.van der lee,dorpsstraat 25 breskens

Rondvaart met Sleepnetvissen

Breskens

Ze vertrekken vanuit de handelshaven/westhaven en varen de westerschelde op, richting hoofdplaat. Net als bij de rondvaart hopen we ook nu weer vele vogels en zeehondjes te zien,..

Amusefietstocht Noord-Beveland

In mei, juni en september: iedere donderdag en vrijdag.in juli en augustus: iedere dagmet deze tocht kunnen zowel de vaste bewoner, als de toerist op een leuke en sportieve manie..

Seizoensmarkt Vrouwenpolder

Vrouwenpolder

Seizoensmarkt in vrouwenpolder. Iedere woensdag van 2 juli t/m 27 augustus 2014 van 12.00 uur tot 20.00 uur.

Niederländisch für deutsche Gäste

Breskens

Endlich mitreden können! Niederländisch lernen ohne mühe: der urlaubsspaß für die ganze familie! Schon in der ersten stunde sprechen sie die ersten sätze niederländisch un..

Dagtocht naar Zierikzee vanaf Kamperland Roompot Beach resort

Kamperland

In de maanden juli en augustus vaart frisia rondvaarten vanaf het vakantiepark roompot beach resort in kamperland naar zierikzee. Het vakantiepark vrij toegankelijk. U kunt grati..

Rondvaart Oosterschelde vanuit kamperland

Kamperland

Op woensdag in de maanden juli en augustus vaart frisia rondvaarten een tocht over het nationaal park de oosterschelde. De boot vertrekt om 11.00 uur en om 14.30 uur voor een 3 u..

Rondritten met Goeree-Express

Het toeristentreintje van g-o, de goeree-express, verzorgt leuke rondritten, elke wo, do, vr. En zat. (zie actuele info: www.goeree-express.nl).

Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooi Zoutelande

Zoutelande

Op woensdagavond wordt het badkoerier zomeravond beachvolleybal georganiseerd bij strandpaviljoen neptunus. Erik en debbie maken er op hun paviljoen altijd wel iets bijzonders va..

Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooi

Zoutelande

Op woensdagavond wordt het badkoerier zomeravond beachvolleybal georganiseerd bij strandpaviljoen neptunus. Erik en debbie maken er op hun paviljoen altijd wel iets bijzonders va..

Trekpaardenfeesten op de Paardenmelkerij

Oostburg

Beleef de trekpaardenwereld, bezoek de ponyarena of rijd mee op de snelle marathonwagen. Neem een kijkje in de paardenmelkstal onder leiding van een van onze gidsen (nederlands o..

Mondriaan Rondwandeling o.l.v. een gids

Domburg

Iedere woensdag in juli en augustus.de badplaats domburg is een geslaagde mengeling van historie, natuurschoon, cultuur en vertier. De plaats heeft een indrukwekkend verleden, wa..

Golfsurfen&SUP en Skim- & Bodyboarden

Golfsurfen&sup € 20,00 p.p. Per uur.skim- & bodyboarden € 15,00 p.p. Per uur.meer info:  www.moio.nlvolgens ons ook  via twitter http://twitter.com/moiobeach en facebook ht..

O die Zee

Ritthem

'o die zee'tom de ket maakte een eigenzinnige en eigentijdse bewerking van het beroemde verhaal van de omzwervingen van odysseus, zich losjes baserend op het boek ‘waar eens tr..

Excursie in de Verdronken Zwarte Polder

De verdronken zwarte polder is een zandig schor, door een hoog duin begrensd van de westerschelde. Landinwaarts zijn de duinen begroeid met struwelen. Er leven talloze planten- e..

Fototentoonstelling Schipbreuk, Bunitesa di Dekadensia

Vlissingen

Fototentoonstelling schipbreuk, bunitesa di dekadensia. Oftewel: schoonheid van verval. Zowel curacao als vlissingen is verweven met de zee. De op curacao woonachtige fotografe m..

Koppelklaverjassen op camping de Magneet

19.45-23.30 uur koppelklaverjassen op camping de magneet, klarebeekweg 11 in ouddorp.

Kleistee-arrangement; wandelexcursie

14.00 uur kleistee-arrangement vanuit “de overkant”. Ontvangst in de overkant met een kleine foto-presentatie over het nabijgelegen natuurgebied “de kleistee”, vervolgens..

Expositie: 200 jaar afschaffing slavenhandel

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geeft deze tentoonstelling antwoord. In het kader van 200 jaar afschaffi..

Spoor van Geloof

In de kerkgebouwen in breskens, oostburg, aardenburg, groede, schoondijke, ijzendijke en waterlandkerkje worden tentoonstellingen ingericht rondom diverse geloofsthema’s van de..

Expositie 20 jaar 'de Blikvanger' Blikmuseum

Renesse

Het jaar 2014 is een bijzonder jaar : blikmuseum de blikvanger bestaat 20 jaar!!!! Natuurlijk staan er bijzondere dingen te gebeuren. De voorjaars expositie start op dinsdag 16 f..

Expositie 'Zeeuws-Vlamingen over vroeger'

Terneuzen

De expositie staat in de grote kerk (noordstraat 62) te terneuzen. Deze expositie toont 32 filmpjes waarbij inwoners van zeeuws-vlaanderen vertellen over vroeger. Er staan vier t..

Zeven Zomerse Weken `kunst uit `t kerkje` Waterlandkerkje

Waterlandkerkje

't kerkje van waterlandkerkje opent haar deuren voor u en het kunstenaarstrio marlies ingels, stien bol en hanneke manschot. Marlies ingels marlies was al heel vroeg creatief bez..

Tentoonstelling ‘Kind aan de ketting’

Middelburg

Kind aan de ketting besteedt aandacht aan kinderen in slavernij, vroeger en nu. Een bijzondere tentoonstelling van het ninsee, het nationaal instituut nederlands slavernijverlede..

Zomerzangdienst Hervormde Kerk Goedereede

19.30 uur zomerzangdienst in hervormde kerk, kerkpad 3 in goedereede.

Expositie Dorpskerk Cadzand

Entree gratis.

Openstelling Dorpskerk Hervormde Gemeente Goedereede

De 300 jaar oude dorpskerk van de hervormde gemeente, kerkpad 3 te goedereede, is in de maanden juli en augustus open voor bezichtiging. U kunt de kerk bezoeken van maandag t/m z..

Rondleiding en wijnproeverij wijnhoeve 'de Kleine Schorre'

Dreischor

Rondleiding en proeverij op wijnhoeve ‘de kleine schorre’, zuiddijk 4 in dreischor (± 30 km vanaf ouddorp, routebeschrijving wordt verstrekt!). Proefdomein, wijngaard en wij..

Rommelmarkt bij Van der Linde

8.30-12.00 uur rommelmarkt in loods van v/d linde, zuidweg 3 in ouddorp. Opbrengst is voor div. Goede doelen. Toegang is gratis!

workshop schilderen

Breskens

Workshop schilderen in breskens. Maak kennis met verschillende technieken, zoals pastelkrijt,acryl en olieverf en breng uw talent naar voren. A.u.b. Aanmelden via telefoon of ema..

Sunset Safari; vaartocht door de Voordelta

Sunset safari; vaartocht door de voordelta vanuit buitenhaven stellendam. Zeehonden, natuur en de zonsondergang op zee beleven. Kosten: € 18,- (vw), € 12,- (kinderen tot 12 j..

Kunstenaars lopen met molentjes

Aaquaart heeft een tiental kunstenaars die wonen en werken in zeeuws-vlaanderen uitgenodigd om, tijdens de grote festiviteiten, georganiseerd in het kader van het 200 jarig besta..

Beach Yoga Ouddorp

10.00-11.00 uur yoga door yogastudio ouddorp. Woensdag: yoga aan ’t water bij zeil- & surfcentrum brouwersdamdonderdag en zondag: beach yoga op strand brouwersdam (bij natural ..

Live muziek: Woodworks, in MFG Dorpstienden

20.00 uur live muziek op toeristendag: woodworks in mfg dorpstienden, dorpstienden 4 in ouddorp. Toegang is gratis.

Kiddies Kids Klup

Terneuzen

Iedere woensdagmiddag in de zomermaanden (april tot en met september) is het kiddies kids klup, bij skidôme in rucphen en bij skidôme in terneuzen. Op woensdagmiddag kunnen de ..

Boot- en wandelexcursie, eilandje Hompelvoet

13.00 uur boot- en wandelexcursie naar het eilandje hompelvoet. Per boot vaart u naar dit eiland wat tussen de slikken van goeree en de slikken van bommenede ligt. Kosten: € 9,..

Rondleiding en wijnproeverij op Wijnhoeve De Kleine Schorre

Dreischor

Op woensdagmiddag en donderdagochtend : rondleiding en proeverij op wijnhoeve “de kleine schorre”, zuiddijk 4 te dreischor. rondleiding proefdomein, wijngaard (één  va de..

Jan Willem Hament exposeert

Kapelle

De 'vader' van leuntje en merien exposeert met zijn werken bij bas & mar de jager b.v. Tijdens de openingstijden kan je de schitterende afbeeldingen bewonderen die je steeds vake..

Activiteiten, Hervormde Jacobuskerk

Renesse

Evenals vorige jaren is het receatiepastoraat in renesse in de maanden mei t/m. September 2014 actief met verschillende activiteiten.in de maanden mei, juni en september is de do..

Rommelmarkt Vlissingen

Vlissingen

Ook in 2014 zijn er weer rommelmarkten op de oude markt te vlissingen. De markt is van 13.00-17.00 uur en gratis toegankelijk voor publiek. De data zijn op woensdag 16 april, 7 m..

Roofvogeldemonstratie, Roofvogelshow Valkeniershof

IJzendijke

Het wordt een gezellige middag, waarin weer veel te zien zal zijn. Maak kennis met onze grappige biko, kleine daantje en kom kijken naar onze snelwandelaar pino, zie hoe harrie r..

Zeeland zet KANT in beeld in de Meestoof

De kracht van het museum ‘de meestoof’ ligt óók in de jaarlijkse wisseltentoonstellingen. De meestoof is altijd weer anders.zeeland zet kant in beeldin samenwerking met 3 a..

O die zee

Ritthem

O die zee, een homerische rockopera.in augustus vindt in zeeland een uniek evenement plaats. Een spetterend muziektheaterspektakel: de homerische rockopera ‘o die zee’. tom ..

Strandyoga Westenschouwen, elke zondag en woensdag

Westenschouwen

Heerlijk in de buitenlucht, met de voeten in het zand. Iedere zondagmorgen en woensdagmorgen verzamelen we om 10.00 uur bij brasserie zeelust. Zorg om ontspannen te beginnen dat ..

Meester van der Heijdengroeve Nieuw-Namen

Het is eigenlijk een goed verborgen schat: de meester van der heijdengroeve in nieuw-namen. In dit zeeuwse dorp, verscholen in een klein bosje achter de kerk, is het oudste stukj..

Beklimming Sint Lievensmonstertoren (Dikke Toren)

Zierikzee

De toren beheerst het stadssilhouet van zierikzee. In 1454 werd begonnen met de bouw van de toren die vrijstaand gebouwd werd naast de bijbehorende gotische kerk, die helaas in 1..

Historie, Slot Haamstede beamer + toelichting

Burgh-Haamstede

Diapresentatie in de ridderzaal van slot haamstedekaartverkoop aan het hek, bij ingang!vanaf 25 juni t/m 10 september, alleen op woensdagtijd 11.30 uurprijs: volwassenen 2,50 eur..

Weekmarkt Renesse

Renesse

Markt op woensdag , met diverse kramen van 8.00 tot 15.00 uur. Deze markt is een trekpleister voor zowel de toerist als de bewoners.  een uitgebreide markt met een selectie van ..

Tramrit met de RTM, vanaf de Punt Ouddorp

Maak een tramrit met de rtm! De tram vertrekt vanaf de rtm-remise, g.c. Schellingerweg 2 (op de punt) in ouddorp. Informatie over prijzen en programma verkrijgbaar bij vvv ouddor..

700 jaar Vrouwenpolder

Vrouwenpolder

€vrouwenpolder 700 jaar , 1314-2014 , van bedevaartsoord tot badplaats”.het jaar 2014 is een belangrijk jubileumjaar: in 2014 bestaat vrouwenpolder 700 jaar. Zeventig jaar ge..

Collectie in kant

Veere

De tentoonstelling laat zien dat kant nog altijd een inspiratiebron is voor creatief talent. Deelneemsters aan het handwerkcafe hebben de collectie van het museum als uitdaging g..

Stadswandeling Goes

Goes

Op elke woensdagmiddag in de maanden mei, juni, juli, augustus en september kan men deelnemen aan de gratis stadsrondleiding in goes.voor wie, naast het royale aanbod van winke..

Amusewandeling in Wemeldinge

Wemeldinge

Een wandeling door het mooie dorp wemeldinge en langs de oosterschelde met onderweg drie stops voor een lekkere amuse. De wandeling start bij schoudee.

Boogschieten in Wemeldinge

Wemeldinge

Bezoek de trainingsavond van de boogschieters en je/u mag het zelf ook eens proberen! Uiteraard onder begeleiding van een ervaren schutter.

Beeldentuin

In de beeldentuin bij tuincentrum ter lucht tonen 14 zeeuwse kunstenaars hun werk. Er is een grote diversiteit aan beelden te zien van abstract tot figuratief in de materialen, g..

Stadswandeling Terneuzen

Terneuzen

Onze stadsgids vertelt u allerlei (ludieke) wetenswaardigheden over de stad van de ‘vliegende hollander’. Maak kennis met deze stoere havenstad en laat u verrassen door “ou..

Workshop malen und zeichnen

Breskens

***sommer-spaß-akademie*** workshops und ferienkurse für die ganze familie nederlanders welkom: tweetalige docenten! Das ganze programm finden sie unter www.talentenbureau.eu ..

Workshop "Trompe l'Oeil" /malen

Sint Kruis

***sommer-spaß-akademie*** workshops und ferienkurse für die ganze familie nederlanders welkom: tweetalige docenten! Das ganze programm finden sie unter www.talentenbureau.eu ..

Beeldentuin 's Landshuis Jacky Zegers

Hulst

De zomer buiten expositie van beelden (thema kleur in de tuin) van jacky zegers in de binnentuin van het landshuis (steenstraat 37, 4561 ar hulst). De expositie is de hele zomer ..

Voorstudies Zeeuwse Paarden Ena Marie van Bockel Rivera Streek en Landbouw Museum Goemanszorg

Dreischor

Ena marie van bockel rivera exposeert enkele voorstudies van haar schilderijen uit zeeland zwart/wit in het streek en landbouw museum goemanszorg in dreischor. Voor informatie ov..

Expositie (augustus) int 't Blaeuwe Huus - Sija Vermaat en Theo Heydenrijk

Een expositie van sija vermaat en theo heydenrijk in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17..

Openstelling Grote Kerk

Tholen

Over de oorsprong van de grote of onze lieve vrouwe kerk is niets bekend. Zeker is dat er in de 13e en 14e eeuw een kerk heeft gestaan op de plaats van het huidige middenschip. D..

Beach Yoga Domburg

Domburg

Beach yoga; 28 en 29 juni van 10.00 - 11.00 uur. Verder dagelijks van 1 juli t/m 21 augustus op het strand bij watertoren oost di t/m za van 9.30 tot 10.30 uur en maandag en woen..

Expositie 'Westkapelle 1914-2014, 100 jaar door de ogen van de toerist'

Westkapelle

In de expositie 'westkapelle 1914 - 2014, 100 jaar door de ogen van de toerist' biedt het polderhuismuseum een bijzondere blik op het eigen dorp en omgeving. De ogen en de belevi..

Woon een veiling bij !

Woon een veiling bij in de hallen van alvantho, streekproducten staan centraal. Je kan dit bezoek combineren met een bezoek aan het streekmuseum de meestoof.  tijdens het veilin..

Scharrelen en snorkelen

De oosterschelde zit vol met prachtige planten en dieren. Ontdek het zelf en kom 'scharrelen en snorkelen' op neeltje jans. Voor kinderen van 8-12 jaar én eventueel één van hu..

Excursie Natuurmonumenten wandelen langs en door de inlagen van Koudekerke

Burgh-Haamstede

Langs de oosterschelde is van alles te beleven. De openheid van dit gebied is een heerlijke ervaring. De kleur van de lucht en van de zee is iedere keer weer anders.geheimzinnigd..

Expositie Galerie het Moment; ze zijn er weer

Zierikzee

Deze zomer exposeert galerie het moment in zierikzee weer tal van schilderijen van de kunstenaar hans leijerzapf. Zijn schilderstijl die gekenmerkt wordt door een soepele penseel..

Tentoonstelling bijzondere borduurwerken HCR de Schelphoek

In hrc de schelphoek (langs de n59 bij serooskerke op schouwen-duiveland). Is vanaf 1 juni a.s. Een expositie ingericht van bijzondere borduurwerken, gemaakt door joke jense. De ..

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: Hervormde Kerk Yerseke

Yerseke

Oude kerken staan voor u open: om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, om de schoonheid van het gebouw te ervaren.  open.. Voor een moment van rust en bezinning onderweg!..

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: RK H Maria Magdalenaparochiekerk

Goes

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.. Open voor een moment van rust en bezinning.

Kerkenpad Route Zuid-Beveland

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.. Open voor een moment van rust en bezinning.

Kerkenpad Route Zuid-Beveland Prot. dorpskerk "de Ark"

Hoedekenskerke

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.... Open, voor een moment van rust en bezinning onderwe..

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: Hervormde Kerk

Kapelle

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.... Open, voor een moment van rust en bezinning onderwe..

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: Prot. Geerteskerk

Kloetinge

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.... Open, voor een moment van rust en bezinning onderwe..

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: Prot. Maartenskerk

Wemeldinge

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.. Open voor een moment van rust en bezinning.

Zeeuwse kunst en lekkernijen dag

Westkapelle

In de tuin van het polderhuismuseum wordt er van 11.00 uur tot 17.00 uur een 'zeeuwse kunstmarkt' gehouden met een montmatre-uitstraling, waarbij een groot gevarieerd aantal deel..

Zomeratelier 2014

Middelburg

Zes conceptuele kunstenaars vervaardigen ieder in een week tijd een levensgrote wandtekening in de tentoonstellingsruimte van cbk zeeland. De deelnemers zijn: piet dieleman, mart..

Rondleiding De Blauwe Hoeve

Retranchement

Rondleiding op melkveehouderij de blauwe hoeve. Ervaar de boerderij met hart, hoofd en gevoel. Met uitleg over de melkrobot en het dagelijkse leven van de koeien en kalfjes; pano..

Boerderijbeleving met proeverij van producten

Middelburg

Tijdens de boerderijbeleving geven wij u een kijkje achter de schermen van kaasopslag en in de stallen. Verder is er veel te proeven van de lekkere zuivelproducten die op schella..

Proefduiken Grevelingenmeer

Renesse

Er gaat een nieuwe wereld voor je open. Met een complete duikuitrusting, duiken we het grevelingenmeer in. Ineens zijn we gewichtloos en zweven tussen de vissen en zien zeesterre..

Polderavonturen

Borssele

De kinderen krijgen mee: een boot, lekkere dingen opdrachten en attributen. Of de ouders ook instappen, dat mogen ze zelf weten, ze kunnen via het wandelpad meelopen. voor meer ..

Zeeland Zwart/Wit Ena van Bockel bij La Boule Interieur

Zierikzee

Ena marie van bockel rivera exposeer in zierikzee de serie schilderijen, tekeningen en keramiek "zeeland zwart/ wit". Met de thema's zeeuwse paarden, zeeuwse klederdracht en zeeu..

Rondleiding mosselbedrijf

Yerseke

Een gids zal u in 2 uur alles vertellen over de mosselcultuur en verwerking van de mosselen. Na de mosselfabriek bezoekt u nog een oesterkwekerij waar u een oester kunt proeven. ..

Weekmarkt

Stavenisse

Symbiose, expositie met schilderijen, beelden en sieraden

Terneuzen

Symbiose, tentoonstelling in lokaal 54 met stenen en keramische beelden, schilderijen en sieraden. Op zaterdag 5 juli om 15 uur wordt in lokaal 54 de nieuwe tentoonstelling offic..

Open atelier: hoe ontstaat kunst?

Zierikzee

De franse beeldhouwer sophie verger, en de nederlandse kunstschilder victoria kloek laten hun bezoekers kennismaken met de eerste aanzet en het vervolg van hun kunstwerken.in fr..

MissMoza exposeert in Beeldentuin Ter Lucht

 expositie met tuinbeelden van missmoza. Zij zal dan toelichting geven op haar werk en er is gelegenheid om met haar in gesprek te gaan. De toegang is gratis en geïnteresseerde..

Strandyoga Westenschouwen

Westenschouwen

Yoga aan zee.heerlijk in de buitenlucht, met de voeten in het zand, elke zondagochtend in juli & augustus. 10.00 uur. Ontvangst bij brasserie zeelust en na afloop nagenieten met ..

Ambachtsmarkt Koudekerke

Koudekerke

Op deze nostalgische ambachtsmarkt vindt u tal van demonstraties van oude ambachten o.a. Mandenvlechter, hoefsmid, kaarsenmaker,imkerij, glasgaveren, stoelenmatter, smakelijke st..

Zomerse Taferelen

Zierikzee

Warme kleuren, schitterend licht, dat zijn de kenmerken van het beeldend werk van angenelle thijssen. Of het schilderijen, houtsneden of haar glaskunst is, in al haar werk is ste..

Rondvaart op de Grevelingen, Rederij Zeeland, Den Osse

Brouwershaven

Maak een pleziervaart op het grevelingenmeer met het party- en rondvaartschip "grevelingen"u maakt een vaart van ± 1,5 uur vanuit haven den osse langs port zélande daarna varen..