ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 6.743 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Zeeuwse Rijwiel- en Toervierdaagse Goes

Goes

De zeeuwse rijwiel- en toervierdaagse is een recreatief fietsevenement voor jong en oud door noord- en zuid-beveland. De tochten gaan door vele dorpen, over dijken en langs water..

Rondleiding visafslag en Stellendamse haven

Rondleiding visafslag en stellendamse haven. Beleef de visserij in al zijn facetten! Nadat u onder het genot van een kopje koffie en een kleine versnapering heeft genoten van het..

Bioscoopagenda

Natuurvaartocht om 18.30 uur, rondvaart Passagiersschip de Onrust

Van 18.30 - 21.00 uur. Rondvaart op het national park de oosterschelde dit deel heeft een rijke historie en een prachtige gevarieerde flora en fauna. Er vaart een professionele g..

Mauritstoernooi

IJzendijke

Tijdens het mauritstournooi in ijzendijke vinden er verschillende activiteiten plaats zoals krulbollen, boogschieten, gaaibollen, optredens en tombola. Een evenement voor jong en..

Rondvaart Mosselbeleving

Yerseke

Bij deze rondvaart laten wij u zien wat er zo al op het water afspeelt, voordat de mosselen aan wal komen om verwerkt te worden. De veiling, het verwatergebied, de vismethode en ..

Workshop natuurfotografie

Natuurfotografie, een workshop vol ongekende mogelijkheden. Beleef natuurgebied het zwin in cadzand op bijzondere wijze.liefde voor de natuur is een goede reden om de workshop te..

Chabot aan zee- De Zeeuwse landschappen van Henk Chabot

Domburg

Begin 20e eeuw wordt domburg een van de belangrijkste kunstenaarsdorpen van nederland. Bekende schilders als jan en charley toorop en piet mondriaan strijken er neer. Ze komen af..

Zomer braderie Terneuzen Nieuwstraat

Terneuzen

De gezelligste horecastraat van zeeland vol met kraampjes en muziek! Tot op het arsenaalplein waar ook een draaimolen en andere activiteiten voor kinderen te doen is!

Rondvaart met Sleepnetvissen

Breskens

Ze vertrekken vanuit de handelshaven/westhaven en varen de westerschelde op, richting hoofdplaat. Net als bij de rondvaart hopen we ook nu weer vele vogels en zeehondjes te zien,..

Amusefietstocht Noord-Beveland

In mei, juni en september: iedere donderdag en vrijdag.in juli en augustus: iedere dagmet deze tocht kunnen zowel de vaste bewoner, als de toerist op een leuke en sportieve manie..

Seizoensmarkt Westkapelle

Westkapelle

Seizoensmarkt westkapelle.iedere vrijdag van 27 juni t/m 29 augustus 2014 van 12.00 tot 20.00 uur.

Mosselfeesten

Middelburg

In middelburgse vlasmarkt worden elk jaar eind juli mosselfeesten georganiseerd. Elk deelnemend café en restaurant heeft zijn eigen programma. De een legt de nadruk op het eten,..

Rondritten met Goeree-Express

Het toeristentreintje van g-o, de goeree-express, verzorgt leuke rondritten, elke wo, do, vr. En zat. (zie actuele info: www.goeree-express.nl).

Moio Funsportkampen

Reserveer alvast een week van je vakantie!tijdens dit 3-5 daags kamp maak je kennis met de vetste fun&beach sports.ben je minimaal 8 jaar oud? Meld je dan aan voor één van ..

Stadswandeling Vlissingen o.l.v. een gids

Vlissingen

Vlissingen is een bekende maritieme stad met een unieke ligging, het centrum is gelegen aan de uitgestrekte zee. Nergens in nederland zie je schepen zo dichtbij voorbij varen als..

Golfsurfen&SUP en Skim- & Bodyboarden

Golfsurfen&sup € 20,00 p.p. Per uur.skim- & bodyboarden € 15,00 p.p. Per uur.meer info:  www.moio.nlvolgens ons ook  via twitter http://twitter.com/moiobeach en facebook ht..

Fototentoonstelling Schipbreuk, Bunitesa di Dekadensia

Vlissingen

Fototentoonstelling schipbreuk, bunitesa di dekadensia. Oftewel: schoonheid van verval. Zowel curacao als vlissingen is verweven met de zee. De op curacao woonachtige fotografe m..

Veerpont Stellendam-Tiengemeten met klipperaak “Linquenda”

Veerpont stellendam (binnenhaven) naar tiengemeten vaart op vrijdag 25 juli, vrijdag 1 en 29 augustus 2014. 10.00 uur vertrek pontje stellendam-tiengemeten met klipperaak “lin..

Expeditie Roggenplaat, op zoek naar hongerend zand

Natuurmonumenten organiseert samen met schip de onrust en nationaal park oosterschelde zes rondvaarten. Tijdens de 'expeditie roggenplaat' wordt er richting de roggenplaat gevare..

Expositie: 200 jaar afschaffing slavenhandel

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geeft deze tentoonstelling antwoord. In het kader van 200 jaar afschaffi..

Spoor van Geloof

In de kerkgebouwen in breskens, oostburg, aardenburg, groede, schoondijke, ijzendijke en waterlandkerkje worden tentoonstellingen ingericht rondom diverse geloofsthema’s van de..

Dijken van Wijven kunstmanifestatie

Sas van Gent

De door zeeland reizende kunstbiënnale dijken van wijven heeft voor de editie 2014 een bijzondere en verrassende locatie uitgezocht: sas van gent, zeeuws-vlaanderen. Geen forten..

Expositie

Breskens

Beeldend kunstenares wilma van der lee exposeert haar werk. Expositie 18 juni t/m 25 augustus 2014 '' kunst per meter "

Vers Zeeuws Beeld

Middelburg

Een expositie van een selectie van de beelden die gemaakt zijn tijdens het project ‘vers zeeuws beeld’. Deze tentoonstelling geeft visueel antwoord op de vraag hoe zeeuwse jo..

'Zeven Zomerse Weken' kunst uit 't kerkje'

Waterlandkerkje

In ’t kerkje van waterlandkerkje is in de week van zaterdag 19 juli t/m zaterdag 26 juli werk te zien van kunstenaars daniëlle vrijsen (aquarel) en leo van der heyden (beeldho..

Tentoonstelling ‘Kind aan de ketting’

Middelburg

Kind aan de ketting besteedt aandacht aan kinderen in slavernij, vroeger en nu. Een bijzondere tentoonstelling van het ninsee, het nationaal instituut nederlands slavernijverlede..

Expositie Dorpskerk Cadzand

Entree gratis.

Expositie Schoolmuseum Schooltijd Terneuzen

Terneuzen

In het museum zijn voorwerpen te zien, die in de afgelopen 200 jaar op de lagere scholen gebruikt zijn. Ook allerlei oude spelletjes, leer- en leesboeken kunt u hier bewonderen. ..

Openstelling Dorpskerk Hervormde Gemeente Goedereede

De 300 jaar oude dorpskerk van de hervormde gemeente, kerkpad 3 te goedereede, is in de maanden juli en augustus open voor bezichtiging. U kunt de kerk bezoeken van maandag t/m z..

Motorcross Aagtekerke

Aagtekerke

Jaarlijkse motorcrosswedstrijd op camping de pekelinge in aagtekerke. 50cc/65cc/85cc kleine+grote wielen mx1/mx3/mx2 - veteranen - local heroes - bromfietsen - pitbikes. Meer inf..

Expositie(s) in 'de Overkant'

Van april t/m september zijn er exposities te bezichtingen in 'de overkant', dijkstelweg 33 in ouddorp. April en mei: expositie van marieke bekke & carla raadsveldjuni en juli: e..

Diekdag Middelharnis

12.00-21.00 uur diekdag in middelharnis. Gezellige braderie met diverse activiteiten in winkelcentrum d’n diek. Org. Ov middelharnisthema's:vrijdag 25 juli: kinderen en sportde..

Kunstenaars lopen met molentjes

Aaquaart heeft een tiental kunstenaars die wonen en werken in zeeuws-vlaanderen uitgenodigd om, tijdens de grote festiviteiten, georganiseerd in het kader van het 200 jarig besta..

Zelf op excursie door 'de Kleistee' vanuit 'de Overkant'

Vanuit “de overkant”, dijkstelweg 33 in ouddorp, zelf een leuke excursie maken naar het nabijgelegen natuurgebied 'de kleistee'. Dvd bekijken, vragen “meenemen” en met ve..

Grote rommelmarkt Kortgene

Kortgene

Rommelmarkt, boekenmarkt, wafels, poffertjes, drankjes etc. (tbv onderhoudsfonds kerk).tevens is gedurende deze dagen de kerktoren te beklimmen. Fantastisch uitzicht. Tip: neem u..

Beach Yoga Ouddorp

10.00-11.00 uur yoga door yogastudio ouddorp. Woensdag: yoga aan ’t water bij zeil- & surfcentrum brouwersdamdonderdag en zondag: beach yoga op strand brouwersdam (bij natural ..

Surf-Zen-satie; op strand Ouddorp

10.00-16.00 uur surf-zen-satie © bij de surfkaravaan, duinpad 3e blok in ouddorp. Surf en zen op het strand, met beach yoga door yogastudio ouddorp, lunch en golfsurfles. Reserv..

Toeristische Markt Zierikzee

Zierikzee

Van 15.00 tot 23.00 uur

Jan Willem Hament exposeert

Kapelle

De 'vader' van leuntje en merien exposeert met zijn werken bij bas & mar de jager b.v. Tijdens de openingstijden kan je de schitterende afbeeldingen bewonderen die je steeds vake..

Activiteiten, Hervormde Jacobuskerk

Renesse

Evenals vorige jaren is het receatiepastoraat in renesse in de maanden mei t/m. September 2014 actief met verschillende activiteiten.in de maanden mei, juni en september is de do..

Sjezenrijden Aagtekerke

Aagtekerke

Een sjees is een tweewielige vaak antieke wagen die achter een paard is gespannen. In de sjees zitten man en vrouw in zeeuwse klederdracht. Het paard moet draven door het parcour..

Zomer Open Tuindagen Rammekenshof

Ritthem

Geniet deze zomer van de tuin in zijn zomerkleed. Volle borders en een prairietuin met veel bloeiende echinacea, hemerocallisen en de grassen. Rammekenshof is een dynamische bloe..

Zomermarkt Arnemuiden

Arnemuiden

Op vrijdagen in juli en augustus is er een gezellige zomermarkt in arnemuiden met veel gevarieerd aanbod. Voor de kinderen zijn er verschillende kinderattracties. Er komt muziek,..

Boekenmarkt Oude Markt Vlissingen

Vlissingen

Op vrijdag 30 mei, 4 juli, 25 juli en 22 augustus is er een boekenmarkt op de oude markt in vlissingen.kraam reserveren is mogelijk via: 06-31193847/victor@zeelandnet.nl

Kledingverkoop Dorcas Schouwen-Duiveland

Zierikzee

Dorcas winkel zierikzee aan de zandweg;  verkoop van goede 2e hands kleding en schoenen, voor zowel volwassenen als kinderen, speelgoed, boeken en klein huisraad. openingstijde..

6e Jeugd Beachvolleybal toernooi Walcheren

Vrouwenpolder

Beachvolleybal is een hartstikke coole sport! Lekker duiken in het zand of de bal hard over het net smashen. Dat wil jij vast wel en je kunt het ook, ook al heb je nog nooit (bea..

Zeeland zet KANT in beeld in de Meestoof

De kracht van het museum ‘de meestoof’ ligt óók in de jaarlijkse wisseltentoonstellingen. De meestoof is altijd weer anders.zeeland zet kant in beeldin samenwerking met 3 a..

Meester van der Heijdengroeve Nieuw-Namen

Het is eigenlijk een goed verborgen schat: de meester van der heijdengroeve in nieuw-namen. In dit zeeuwse dorp, verscholen in een klein bosje achter de kerk, is het oudste stukj..

Beklimming Sint Lievensmonstertoren (Dikke Toren)

Zierikzee

De toren beheerst het stadssilhouet van zierikzee. In 1454 werd begonnen met de bouw van de toren die vrijstaand gebouwd werd naast de bijbehorende gotische kerk, die helaas in 1..

Rondleidingen in de Valkeniershof.

IJzendijke

Nieuw! Rondleidingen in de valkeniershof tijdens de vakantieperiodes. Een leuke, educatieve rondleiding met informatie over de valkerij, de vogels, het werken met de vogels en de..

Kermis

Renesse

Joepie; het is weer kermis. Kom naar de grootste kermis van zeeland en maak het kind in je los.

700 jaar Vrouwenpolder

Vrouwenpolder

€vrouwenpolder 700 jaar , 1314-2014 , van bedevaartsoord tot badplaats”.het jaar 2014 is een belangrijk jubileumjaar: in 2014 bestaat vrouwenpolder 700 jaar. Zeventig jaar ge..

Collectie in kant

Veere

De tentoonstelling laat zien dat kant nog altijd een inspiratiebron is voor creatief talent. Deelneemsters aan het handwerkcafe hebben de collectie van het museum als uitdaging g..

Orgelconcert in de Sint Jacobskerk

Vlissingen

Orgelconcert door de jonge organist adriaan hoek uit tholen, student aan het rotterdams conservatorium

Carbootsale / Kofferbakverkoop, terrein van recreatieboerderij van Langeraad

Kerkwerve

Recreatieboerderij van langeraad organiseert in kerkwerve op het terrein in het bos een zogeheten kofferbakverkoop. Dit is eigenlijk een soort van “kleedjesmarkt” maar dan va..

Beeldentuin

In de beeldentuin bij tuincentrum ter lucht tonen 14 zeeuwse kunstenaars hun werk. Er is een grote diversiteit aan beelden te zien van abstract tot figuratief in de materialen, g..

kuschlige Sockentiere

Sint Kruis

***sommer-spaß-akademie*** workshops und ferienkurse für die ganze familie nederlanders welkom: tweetalige docenten! Das ganze programm finden sie unter www.talentenbureau.eu h..

Boekenmarkt

Vlissingen

Een boekenmarkt op de oude markt in vlissingen. De markt is van 10.00-16.00 uur en gratis toegankelijk voor publiek. 

Theatervoorstellingen Adri Oosterling: Zeeuws-Vlaanderen, je zal er maar zitten…!!!

Groede

Dit seizoen staat dit nieuw-geschreven programma van kleinkunstenaar adrie oosterling in het teken van de viering van 200 jaar zeeuws-vlaanderen. En nee, het wordt geen historis..

Panorama Walcheren

Vlissingen

In de zware plaatwerkerij, één van de voormalige gebouwen van de koninklijke maatschappij de schelde, gebeurt iets unieks: er wordt gewerkt aan het panorama walcheren. Schilder..

Rondvaart haven Vlissingen: beleef de haven vanaf het water

Vlissingen

Beleef de vlissingse haven vanaf het water. vaar rakelings langs de gigantische zeeschepen. ontdek zelf hoe groot bedrijven als verbrugge terminals b.v. En zeeland refinery zij..

Kijkje achter de schermen: het aquarium.

Oostkapelle

In het zeeaquarium leven vissen en andere zeedieren, die in de oosterschelde en aan de noordzeekust voorkomen. De dieren worden op het aangegeven tijdstip gevoerd en er kan een k..

Afrikaanse beelden koesteren zich in de Zeeuwse zon

Koudekerke

€afrikaanse beelden koesteren zich in de zeeuwse zon” elke vrijdag en zaterdag van 23 mei t/m 27 september van 10.00 – 17.00 uur. Entree gratis de bezoekerstuin “de houte..

Beeldentuin 's Landshuis Jacky Zegers

Hulst

De zomer buiten expositie van beelden (thema kleur in de tuin) van jacky zegers in de binnentuin van het landshuis (steenstraat 37, 4561 ar hulst). De expositie is de hele zomer ..

Voorstudies Zeeuwse Paarden Ena Marie van Bockel Rivera Streek en Landbouw Museum Goemanszorg

Dreischor

Ena marie van bockel rivera exposeert enkele voorstudies van haar schilderijen uit zeeland zwart/wit in het streek en landbouw museum goemanszorg in dreischor. Voor informatie ov..

Expositie (juli) int 't Blaeuwe Huus - Ria van der Touw

Een expositie van ria van der touw in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op z..

Weekmarkt

Sint Philipsland

Kleine warenmarkt met 8 kramen

Weekmarkt

Yerseke

Weekmarkt

Kleine warenmarkt

Weekmarkt Vlissingen

Vlissingen

Wekelijkse markt: elke vrijdag

Fietstocht met gids

Yerseke

Om 13.30 uur start een fietstocht door yerseke en omgeving met een gids. De gids zal vertellen over mossel- en oesterteelt en het natuurgebied de yerseke moer.onderweg wordt nog ..

Beach Yoga Domburg

Domburg

Beach yoga; 28 en 29 juni van 10.00 - 11.00 uur. Verder dagelijks van 1 juli t/m 21 augustus op het strand bij watertoren oost di t/m za van 9.30 tot 10.30 uur en maandag en woen..

Kinderactiviteiten Intratuin: 'Voorjaar in je bol'

Koudekerke

Activiteiten voorjaarsvakantie bij intratuin koudekerketijdens de voorjaarsvakantie, van 27 februari t/m 1 maart, zijn er workshops bij intratuin koudekerke. Het thema is “voor..

Expositie 'Westkapelle 1914-2014, 100 jaar door de ogen van de toerist'

Westkapelle

In de expositie 'westkapelle 1914 - 2014, 100 jaar door de ogen van de toerist' biedt het polderhuismuseum een bijzondere blik op het eigen dorp en omgeving. De ogen en de belevi..

Tentoonstelling Balanceren tussen Zoet en Zout ,Bewaerschole

Burgh-Haamstede

Op 1 juni toont een aantal kunstenaars de laatste stand van zaken van hun onderzoek. Ronald boer en valerie dempsey hebben in en rond de oosterschelde onderzocht hoe de deltawerk..

Dream On

Vlissingen

Een ode aan de kwetsbaarheid dagdromen, zoete dromen, natte dromen. Kleurige beelden vol tegenstellingen zweven tussen droom en werkelijkheid. Bescheiden en overweldigend tegelij..

Expositie Galerie het Moment; ze zijn er weer

Zierikzee

Deze zomer exposeert galerie het moment in zierikzee weer tal van schilderijen van de kunstenaar hans leijerzapf. Zijn schilderstijl die gekenmerkt wordt door een soepele penseel..

Tentoonstelling bijzondere borduurwerken HCR de Schelphoek

In hrc de schelphoek (langs de n59 bij serooskerke op schouwen-duiveland). Is vanaf 1 juni a.s. Een expositie ingericht van bijzondere borduurwerken, gemaakt door joke jense. De ..

Kajakvaren naar de Roggenplaat

Serooskerke (SD)

Bij deze tocht varen we de schelphoek uit het grote water op en richten we onze punten op de oostkant van de roggenplaat. Een geweldige plek om te pauzeren. Onderweg zien we zeer..

Luxe vaartocht op de Oosterschelde

Wemeldinge

Luxe vaartocht over de oosterschelde, vertrek wemeldinge richting yerseke (evt. Via gorishoek tegen meerprijs € 12,50) wandeling door yerseke, bezoek weekmarkt, incl. Kaasproe..

Fotografie / Schelpen Safari

Wemeldinge

Een workshop fotografie voor de gevorderde fotograaf, toegespitst op kader,standpunt en compositie... Tevens gedeelte uitleg over raw en photoshop min. 4 en max. 10 deelnemers.

Polo Toernooien

Aagtekerke

Sinds 2000 vindt op het mooie zeeuwse landschap paarden polo plaats. domburg als badplaats c.q. Kuuroord kende een roemrucht verleden toen dokter mezger hier neerstreek. Begin v..

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: RK H Maria Magdalenaparochiekerk

Goes

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.. Open voor een moment van rust en bezinning.

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: Prot. Grote of Maria Magdalenakerk

Goes

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.. Open voor een moment van rust en bezinning.

Kerkenpad Route Zuid-Beveland: R.K. Bonifaciuskerk

Kwadendamme

Oude kerken staan voor u open. Open om zomaar door de stilte van de kerk te lopen, de schoonheid van het gebouw te ervaren.. Open voor een moment van rust en bezinning.

Albert Heijn Badgasten toernooi tennis+jeu de boules

Albert heijn badgastentoernooi tennis & jeu de boules bij l.t.c. Ouddorp, klarebeekweg 22 in ouddorp. Meer info op poster en via info@ltc-ouddorp.nl. 

Zomeratelier 2014

Middelburg

Zes conceptuele kunstenaars vervaardigen ieder in een week tijd een levensgrote wandtekening in de tentoonstellingsruimte van cbk zeeland. De deelnemers zijn: piet dieleman, mart..

Culturele week ‘Aardenburgse Zomerkunsten 2014’: Tentoonstellingen

Aardenburg

Tentoonstelling in de sint baafskerk met werk van eddy walrave (sculpturen in blauwe hardsteen), warne berckmans (glaskunstenaar). Warne werkt alleen met blauw glas. Dit zorgt vo..

Culturele week ‘Aardenburgse Zomerkunsten 2014’: Beeldenroute

Aardenburg

Via negen privé tuinen kun je kennismaken met een cultureel vierluik:1) kunst: beelden van vlaamse  en nederlandse kunstenaars. 2) poëzie: in elke tuin staat op een speciaal o..

Open Tuinen Groei & Bloei Walcheren - Grijpskerke

Grijpskerke

Voor uitgebreidere en actuele informatie bezoekt u de website: walcheren.groei.nl. Toegang gratis voor leden en niet-leden. fam. Geluk: deze tuin (gedeeltelijk opnieuw aangelegd..

Yoga op het strand

Nieuwvliet

Dagelijkse hatha yogales van 14 juli tot en met 14 augustus op het strand van nieuwvliet-bad. Verzamelen om 9.15 uur bij dijkovergang 16 pannenschuur. Voor iedereen tussen 16 en ..

Bingo

De wijkgroep houdt deze avond weer een bingo in ons dorpshuis er worden tien rondes plus een superronde gespeeld u bent van harte welkom!

Hans Warren wandeling

Borssele

Hans warren, schrijver/dichter groeide op in deze omgeving. De wandeling gaat langs gedichten, woonhuizen, school enzovoorts van de schrijver. U krijgt de route en een gevulde ru..

Sky Visions Tour, Stefan van de Sande

Breskens

Evenals in 2013 geeft troubadour en songwriter stefan van de sande live optredens op maar liefst 9 strandpaviljoens in zeeland. tijdens etenstijd 6-9 speelt hij mooie, rustige e..

Zeeland Zwart/Wit Ena van Bockel bij La Boule Interieur

Zierikzee

Ena marie van bockel rivera exposeer in zierikzee de serie schilderijen, tekeningen en keramiek "zeeland zwart/ wit". Met de thema's zeeuwse paarden, zeeuwse klederdracht en zeeu..

Pilates op het strandje

Wemeldinge

Spierversterkende oefeningen voor het gehele lichaam! Strandworkout,  bij slecht weer binnen bij schoudee.gaat door bij minamaal 3 deelnemers.

Atelierverkoop stenen beelden en schilderijen

Zierikzee

Van 7 juni tot 17 augustus houden c en c lijstenmakers in de verrenieuwstraat 32 een atelierverkoop van eigen werk en enige anderen. er zijn landschappen van chris grinwis en s..

Symbiose, expositie met schilderijen, beelden en sieraden

Terneuzen

Symbiose, tentoonstelling in lokaal 54 met stenen en keramische beelden, schilderijen en sieraden. Op zaterdag 5 juli om 15 uur wordt in lokaal 54 de nieuwe tentoonstelling offic..

MissMoza exposeert in Beeldentuin Ter Lucht

 expositie met tuinbeelden van missmoza. Zij zal dan toelichting geven op haar werk en er is gelegenheid om met haar in gesprek te gaan. De toegang is gratis en geïnteresseerde..

KBSS beachvolleybaltoernooi

Vrouwenpolder

De stichting promotie beachvolleybal zeeland organiseert voor kinderen van 9-12 jaar een aantal kbss beachvolleybaltoernooien. de kbss beachvolleybaltoernooien worden gespeeld v..