ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 7.317 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Tentoonstelling ‘Aan boord van een slavenschip’

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geven twee tentoonstellingen antwoord. In het kader van de herdenking va..

Sportvissen op de Westerschelde

Breskens

In het najaar, winter en voorjaar organiseren we vele sportvistochten. Er is dan voor zowel de gevorderde als de beginnende sportvisser iets te vangen. Mensen die het nog nooit o..

Bioscoopagenda

Niederländisch für deutsche Gäste

Breskens

Endlich mitreden können! Der etwas andere kurs über land und sprache für eine prima deutsch-niederländische verständigung! Wollen sie im urlaub ein wenig niederländisch sprechen?..

Expositie Walcherse Boerderijen

Middelburg

In het zeeuws archief is de expositie 'walcherse boerderijen' te zien in het kader van de activiteiten rondom de herdenkingen van de inundatie van walcheren, 1944-1945. Cees van ..

expositie Transparant - Toonbeeld Terneuzen

Terneuzen

De expositiewerkgroep passerelle brengt in samenwerking met toonbeeld de expositie ‘transparant’ graag onder uw aandacht. Van 23 februari tot 6 april is er werk te zien van de ku..

Still life, FiZi, De Weverij

Zierikzee

Gemeenteambtenaar john may heeft tot taak een passende uitvaart te verzorgen voor overledenen zonder nabestaanden. Hij is perfectionistisch en verzamelt zo veel mogelijk informat..

Omnium orchideeënweken

Goes

Om de tropen te ontdekken hoef je niet ver van huis. Kom naar de tropische plantenwereld van omnium in goes en ervaar hoe we bomen en planten – zonder het te beseffen – gebruiken..

TabletCafé in Bibliotheek Axel

Axel

In het bezit van een ipad of een andere tablet en wil je graag tips en trucs, of zit je met een aantal vragen? Kom dan naar het tablet café. tijdens het tablet café kun je op een..

Presentatie Pleingoed, 'Zeeuws leven'

Zierikzee

Maandag 30 maart geeft reggy hulskins vanidna een presentatie over dit tijdelijke project in filmtheater fizi in zierikzee. Aanvang 15.30 tot 17.00 uur. Kom ook en doe mee! idna ..

Veeristen en Veerse Joffers

Veere

Een documentaire en tentoonstelling over de veerse kunstenaarskolonieaan het begin van de twintigste eeuw stond het zeeuwse veere in binnen- en buitenland bekend als de schilders..

Tour de France in aquarellen

Kapelle

In het gemeentehuis te kapelle zijn de aquarellen van jacq. Th. Wondergem te bezichtigen van 23 maart tot en met 28 april 2015. Thema van deze aquarellen is een tour de france.

Sportvissen op de Westerschelde

Breskens

In het najaar, winter en voorjaar organiseren we vele sportvistochten. Er is dan voor zowel de gevorderde als de beginnende sportvisser iets te vangen. Mensen die het nog nooit o..

Fotografie Rieja van Aart

Hulst