ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 2.709 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

B(l)oeiende Quilts in Historisch Museum

Goes

80 wedstrijdquilts van het quiltersgilde. alle quilts zijn eigen ontwerp waarbij kleur een grote rol speelt. 80 ingestuurde quilts met als thema ‘bloei’ zijn in deze periode te ..

Kustmarathon Zeeland

De kustmarathon is de mooiste en zwaarste marathon van nederland, langs de zeeuwse kust, door bos, over dijk en duin, van burg-haamstede naar zoutelande. Naast de kustmarathon is..

Bioscoopagenda

familie rondvaart - passagiersschip de Onrust 11.00 uur

De familie rondvaart is het leukste uitje voor heel het gezin. Lekker uit waaien in zeeland. Laat je verrassen door de bruinvissen en zeehonden, deze leven het gehele jaar in het..

Rondritten met het Boemeltreintje

Renesse

Brouwersdam zondag en dinsdag: rondrit via de brouwersdam langs de noordzeestrand waar we stoppen om zeehonden spotten en dan via het grevelingenmeer terug, met uitleg over de de..

Expositie "Geschonden schoonheid"

Geersdijk

Expositie "geschonden schoonheid"  entree € 3,-- p.p.

Zondagsmarkt met Dierendag

Breskens

Markt met dierendag

Openstelling Bunkers in Zoutelande

Zoutelande

Iedere woensdag- en zondagmiddag vanaf 3 mei tot 1 november is het bunkermuseum in zoutelande geopend van 13.00-17.00 uur. De toegang is gratis!

Brocante markt

Middelburg

Vanaf mei tot en met oktober worden de koopzondagen in middelburg verrijkt met een antiek- en brocantemarkt op de markt. Deze wordt georganiseerd door le collectionneur (damplein..

Johnny Beerens - Sublieme verbeelding van het landschap

Vlissingen

Schelpen, fossiele haaientanden, vulkanisch zand en zelfs stukken nylondraad worden verwerkt in de gelaagde schilderijen en aquarellen van johnny beerens. Met behulp van een zoge..

Natuurcentrum De Braakmanboerderij

Biervliet

De braakmanboerderij (braakmanweg 5 - 4521 pv biervliet) is het informatiecentrum van staatsbosbeheer in zeeuws-vlaanderen. Het ligt midden in het natuurgebied braakman noord, wa..

Expositie fotokunst 'Thuiskomst' van Frank van Driel

Domburg

De solo expositie 'thuiskomst' van kunstenaar frank van driel is te bezichtigen van af begin augustus in de duingalerie te domburg. Dagelijks geopend van 12.00 - 18.00. Het conce..

familie rondvaart - passagiersschip de Onrust 13.30 uur

De familie rondvaart is het leukste uitje voor heel het gezin. Lekker uit waaien in zeeland. Laat je verrassen door de bruinvissen en zeehonden, deze leven het gehele jaar in het..

Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen

Het festival van zeeuws-vlaanderen (2 oktober t/m 17 oktober 2015) heeft tot doel het brengen van kwalitatief hoog niveau concerten klassieke muziek. Deze concerten worden verdee..

Zomerexpositie 'Frieda'

Westkapelle

Herontdekt zeeuws werk van frieda rutgers van der loeff-mielziner (1877-1948). De expositie toont schetsen, tekeningen en schilderijen, waaronder enkele topstukken, uit het heron..

Miniatuur- en spionagecamera’s

Zierikzee

Vanaf zondag 7 juni tot 1 december staat een vitrine van het cameramuseum in het teken van miniatuur- en spionagecamera's. En ondanks dat het een klein deel van het museum beslaa..

Miniatuur- en spionagecamera’s

Zierikzee

Vanaf zondag 7 juni tot 1 december staat een vitrine van het cameramuseum in het teken van miniatuur- en spionagecamera's. En ondanks dat het een klein deel van het museum beslaa..

Het brieschend paard

Dreischor

Werk van rien poortvliet in de grote schuur met als thema: het brieschend paard. Er zijn diverse tekeningen naar goemanszorg gehaald om het thema werkpaard extra aandacht te geve..

Textielwerken van Els Lemkes

Dreischor

Werk van els lemkes hangt in de hal van het boeren woonhuis. Er hangen werken van stof tot grafiek/grafisch linnen. Jaren geleden kreeg els van haar schoonmoeder enkele rollen ha..

Bezoek de vuurtoren van Breskens

Breskens

Op 3 juli 2015 is de vuurtoren van breskens feestelijk geopend voor het publiek..de toren zal op vrijdag, zaterdag en zondag open gesteld wordt voor het publiek van 13.00 uur tot..

Herfstgrassen en Asterparty

Biervliet

Herfstgrassen en asterparty 2,3 & 4 oktober. de afterparty, het 'nog te goed feestje'. Nog zo veel kleur, charme en bloemen en het najaar om naar uit te kijken. Als vuurwerk spet..

Sacramentsprocessie Kwadendamme

Kwadendamme

7 juni 201514:00 uur: eucharistieviering "stenen hoeve", siguitsedijk 15, kwadendamme.15:00 uur: start processie16:30 uur: lof in de bonifaciuskerk te kwadendamme 17:00 uur: geze..

Kleurrijk Goes

Goes

Kleurrijkgoes is een culturele activiteit van stichting variant goes.het is een activiteit met een rijk programma aan optredens van bands en andere bezienswaardigheden uit divers..

Zwintentoonstelling

Sluis

De tentoonstelling zin in het zwin in de raadskelder van het belfort wordt geopend op 12 september en eindigt op 22 november. zin in het zwin bestaat uit drie onderdelen: informa..

Dierendag in het duistere dierenrijk

Oostkapelle

Op deze speciale dag, zondag 4 oktober, kun je tijdens een bezoek aan het museum en speciaal aan de wisseltentoonstelling ‘het duistere dierenrijk’ laten schminken als bijvoorbee..

Rondvaart Grevelingenmeer Rederij Denick

Ontdek de geheimen van het meer met de denick. Wij nemen u graag mee op een schitterende vaartocht op ons gezellig ingerichte schip met buitendek en ruime salon met bar en keuken..

Dierendag in het duistere dierenrijk

Oostkapelle

Op deze speciale dag kun je tijdens een bezoek aan het museum en speciaal aan de wisseltentoonstelling ‘het duistere dierenrijk’ laten schminken als bijvoorbeeld vleermuis, das o..

Excursie Margarethapolder Terneuzen

Zaamslag

Tijdens de excursie kunt u de ontwikkelingen in de margarethapolder van nabij volgen. Sinds 2005 is de margarethapolder omgetoverd tot een prachtig natuurgebied. dit gebied is a..

Zeiltocht Veerse meer

Veere

Kom zeilen op het veerse meer! jolie outdoor & sailing veerse meer organiseren dagelijks meerdere zeiltochten op het veerse meer vanuit veere! Deze zeiltochten duren 3 uur, vert..

The Stones

Oostburg

Ga mee terug naar die opwindende beginperiode van the world’s greatest rock and roll band: the rolling stones! De britse tributeband ‘the stones’ brengt een buitengewoon energiek..

Strange Encounters, groepsexpositie van 7 kunstenaars

Strange encounters – tentoonstelling in lokaal 54, terneuzen van 2 sept. T/m 25okt. Op zaterdag 5 september om 15 uur vindt in lokaal 54 de officiele opening plaats van de tentoo..

Jeugdvoorstelling poppentheater MAX VERSTAPPEN

Middelburg

Poppentheater van max verstappen met 'de hik van rembrandt' amsterdam,18 juli 1655: alle ogen zijn gericht op le coq, een vooraanstaand man die zichzelf erg belangrijk vindt. H..

Boeken- en brocantemarkt in Koudekerke

Koudekerke

Boeken- en brocantemarkt in koudekerke. op zaterdag 3 en zondag 4 oktober wordt er weer een overdekte boeken- en brocantemarkt georganiseerd in het blauwe hof, breeweg 11 in kou..

Boeken- en Brocantemarkt in Koudekerke

Koudekerke

Boeken- en brocantemarkt in koudekerke. Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober wordt er weer een overdekte boeken- en brocantemarkt georganiseerd in het blauwe hof, breeweg 11 in koud..

Marieke Schneemann en het Rubens Kwartet Festival ZVL

Graauw

Marieke schneemann en het rubens kwartet. Ingetogen meesterschap van internationaal kwartet. Werken van purcell / mendelsohn / britten. Locatie rk kerk graauw 4 oktober 15.00 uur..

Dierendag markt

Breskens

Zondagsmarkt met op het middenterrein allerlei demonstraties met b.v. Pakwerker, de ganzenfanfare, gratis nakijken van uw huisdier door dierenartsen, gratis rit met de huifkar enz.

Dierendag 4 oktober bij kinderboerderij de ‘’Klepperhoeve’’.

Middelburg

Zondag 4 oktober organiseert kinderboerderij de ‘’klepperhoeve’’ in middelburg leuke activiteiten om de dieren extra te verwennen op dierendag. De middag is van 13:30 tot 16:00 u..

Zondag 4 oktober 2015 Jongerendienst

s-Gravenpolder

Zondag 4 oktober 2015 is er een jongerendienst in de protestantse gemeente s-gravenpolder de jongerendienst is het thema van deze dienst is: gevangen of... Bevangen door god. ..

Folkmuziek in ‘t Kerkje van Ellesdiek met Champagne & Wine en Slán

Ellewoutsdijk

Zondag 4 oktober om 14.30 uur is het folkmuziek dat de toon zet in ’t kerkje van ellesdiek. de groepen champagne & wine en slán verzorgen een programma waarbij amerikaanse en ..

Kermis Hulst

Hulst

Weer vier dagen lang kermisplezier voor jong en oud op de grote markt van hulst. Suikerspinnen, oliebollen, zuurstokken, twee keer in het jaar, mag dat allemaal! Het is op zijn m..

Dierendag in de Valkeniershof!

IJzendijke

Zondag 4 oktober is het dierendag en dat vieren we met een interactieve roofvogeldemonstratie, braakballen uitpluizen en een verrassing voor de kinderen. We gaan proberen zoveel ..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het cameramuseum biedt u een tijdlijn in de ontwikkeling van de fotografie. een volledig overzicht van camera's en fotografische middelen is in het museum aanwezig. op 3 etages..

Cursussen en workshops edelsmeden

Kapelle

Je kunt je nog opgeven voor de volgende cursussen of workshops edelsmeden: workshop van 3,5u, tijdens deze middag maak je je eigen zilveren sieraad naar keuze: nog 1 plaats vrij..

Tentoonstelling Tweezijdig Belicth

Veere

In museum veere is tot en met 29 november tweezijdig belicht te zien. Moderne beeldende kunst uit nederland en belgië brengt het maritieme leven van beide zijden van de grens pra..