ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 2.869 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Weekmarkt

Zierikzee

Iedere donderdag  9.00 - 16.00 uur met een selectie van versproducten, bloemen en planten, vis, noten en kaas, kleding, kaarten, etc.  aansluitend koopavond tot 21.00 uur.

Natuurvaartocht om 13.30 uur, rondvaart Passagiersschip de Onrust

Van 13.30 - 16.00 uur wij varen over de oosterschelde om daar van de absolute rust en schoonheid te genieten. Aan boord is er een gids, die u over dit gebied kan vertellen. Dit d..

Bioscoopagenda

Expositie: 200 jaar afschaffing slavenhandel

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geeft deze tentoonstelling antwoord. In het kader van 200 jaar afschaffi..

For Sail Herfst Boatshow

10.00-17.00 uur for sail herfst boatshow, steiger k in marina port zélande, ouddorp. Ca. 50 gebruikte zeiljachten te bezichtigen in de prijsklasse vanaf € 50.000,-. Toegang is gr..

DigiDesk / Digitaal inloopspreek uur

Vlissingen

Vragen over je laptop, pc, smartphone, tablet, e-reader of sociale media? Kom naar digidesk: een gratis inloopspreekuur in de bibliotheek voor leden en niet-leden. wil je met ee..

Zeeland zet KANT in beeld in de Meestoof

De kracht van het museum ‘de meestoof’ ligt óók in de jaarlijkse wisseltentoonstellingen. De meestoof is altijd weer anders.zeeland zet kant in beeldin samenwerking met 3 andere ..

Beeldentuin

In de beeldentuin bij tuincentrum ter lucht tonen 14 zeeuwse kunstenaars hun werk. Er is een grote diversiteit aan beelden te zien van abstract tot figuratief in de materialen, g..

Tentoonstelling ‘Grenzen aan een grenzeloze oorlog’

Hulst

De tentoonstelling wordt opgebouwd als een kennismaking met de eerste wereldoorlog. Aan bod komen de 'dodendraad', de vluchtelingen, het leven aan weerszijden van de rijksgrens/d..

Voorstudies Zeeuwse Paarden Ena Marie van Bockel Rivera Streek en Landbouw Museum Goemanszorg

Dreischor

Ena marie van bockel rivera exposeert enkele voorstudies van haar schilderijen uit zeeland zwart/wit in het streek en landbouw museum goemanszorg in dreischor. Voor informatie ov..

Not all that is over is past

Vlissingen

Expositie met beelden van barbara polderman en tekeningen van jissel kerkstra. opening zondag 7 sept 15:00  bron van inspiratie: ll that is gold does not glitter; all that is lo..

Zeeuwse sieraden

Zierikzee

Zeeuwse sieraden die op ambachtelijke wijze worden gemaakt. De oorspronkelijke zeeuwse knoop is hierbij het uitgangspunt. Marielle overdulve ontwerpt en vervaardigt moderne zeeuw..

Gratis speurtocht Museum Bingo

Middelburg

Het zeeuws museum heeft gratis speurtochten (dagelijks). Bij de vaste collectie is de speurtocht museum bingo gemaakt die je kriskras door het museum voert. De hele familie kan m..

Javier Guzman in Luctor et Emergo

Javier guzman met een ty-out van zijn nieuwe programma ‘absurd verlicht’ook javier heeft al een aantal keren voor een volle zaal in rilland opgetreden. En we zijn blij dat hij we..

Tijdelijk Thuisland - Belgische kunstenaars in Domburg 1914-1918

Domburg

Tijdens de eerste wereldoorlog verbleven de kunstenaars emmanuel viérin, jozef posenaer, jean gouweloos en frans willems met hun families in domburg. De zomertentoonstelling 2014..

Films Land van Verandering, Zeeuwse Klei en Retour

Middelburg

Het zeeuws museum heeft regisseurs jos de putter, hanro smitsman en het duo mirka duijn/nina spiering gevraagd een film voor het museum te maken. Dit heeft geresulteerd in de kor..

Tasten in het duister. Hoe een verloren van Reymerswale wordt herontdekt

Middelburg

In tasten in het duister. Hoe een verloren van reymerswale wordt herontdekt staat een 16e-eeuws schilderij centraal dat wordt toegeschreven aan de zeeuwse schilder marinus van re..

Mode- en streekdrachtzalen

Middelburg

De streekdracht van de 19e eeuw was (kleur)rijk en liet zich volop beïnvloeden door hetgeen er in de mode was. Hedendaagse ontwerpers weten al lang hoe bijzonder die streekdracht..

RVS tuinbeelden van Arjan van Hekke bij Ter Lucht

De roestvaststalen (rvs) tuinbeelden van arjan van hekke krijgen ruim aandacht in de beeldentuin van tuincentrum ter lucht. Dieren en in het bijzonder insecten zijn de belangrijk..

Expositie Paviljoen Sluishaven

Het paviljoen waar u lekker kunt genieten van een hapje en een drankje is ook een plaats waar u kunt genieten van een mini-expositie met kleurrijk vrouwelijk schoon uit de collec..

Weekmarkt

Heinkenszand

Weekmarkt

Kleine warenmarkt met 9 kramen

Weekmarkt Middelburg

Middelburg

Elke donderdag, gezellige weekmarkt op de grote markt van middelburg midden in het centrum.

Weekmarkt

Oud-Vossemeer

Kleine warenmarkt

Expositie int 't Blaeuwe Huus - mevrouw Santifort

Een expositie van mevrouw santifort in ‘t blaeuwe huus / vvv-kantoor, bosweg 2 in ouddorp. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zat..

Op Reis

Veere

Wat betekende ’op reis gaan’ in de eerste helft van de vorige eeuw voor de inwoners van het geïsoleerde zeeuwse eilandenrijk? de tentoonstelling op reis neemt u mee naar de tijd..

Tentoonstelling ivm 70 jaar bevrijding Aagtekerke/Wacheren

Aagtekerke

In verenigingsgebouw amicitia te aagtekerke organiseert de oranje vereniging aagtekerke in samenwerking met arie van sluijs en peter labruijere een tentoonstelling i.v.m. Het fei..

lezing over de Slag om Walcheren

Aagtekerke

Amateur historicus hans sakkers zal ik verenigingsgebouw amicitia in aagtekerke een lezing houden over de "slag om walcheren". Naast deze lezing bent u deze avond ook van harte w..

DigiDesk

Vlissingen

Vragen over je laptop, pc, smartphone, tablet, e-reader of sociale media? Kom naar digidesk: een gratis inloopspreekuur in de bibliotheek voor leden en niet-leden.

Truien bij de Vleet, Zeeuwse visserstruien en hun verhaal.

Arnemuiden

Had elk zeeuws vissersdorp een unieke, eigen visserstrui? en zo ja, hoe zag die er dan uit? Op deze tentoonstelling duiken we in de geschiedenis van het visserijverleden van zee..

Cameramuseum Zierikzee

Zierikzee

Het museum het cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar facetten tot nu toe, een ware ontdekkingstocht. wat heeft een pris..

Film: Night Train to Lisbon

Night train to lisbon is de indrukwekkende verfilming van de gelijknamige bestseller, het boek van pascal mercier, geregisseerd door oscarwinnaar bille august. De film, met hoofd..

Halloween special in 't Beest

Goes

Morgen is het halloween, en daarom kun je vanavond in ’t beest geheel in stijl niet één, niet twee, maar drie horrorfilms bekijken! Als eerste de bloedstollende occulte thriller ..

Fototentoonstelling 's Landshuis

Hulst

Didier jansen exposeert in het 's landshuis in hulst met zijn fotografiewerk. In zijn werk is hij op zoek naar grote lijnen en verrassende details. Daarnaast zoekt hij naar foto'..

Expositie schilderijen Werkgroep Kunstzinnige Vorming Noord-Beveland

Colijnsplaat

Diverse noord-bevelanders exposeren hun schilderijen. Kom ook en ontdek de talenten van schilderend noord-beveland. openingstijden: vanaf donderdag 23 oktober 2014 donderdag, z..

Korte cursus edelsmeden, 5 lessen

Kapelle

U kunt zich voor dit jaar enkel nog inschrijven voor de cursus die start op woensdagochtend 19 november van 9.00u-11.30u, 5 lessen t/m 17 december. in het nieuwe jaar starten we..

Expositie schilderijen

Middelburg

In de galerie hangen werken van de zeeuwse kunstenaars margo wisse en johan van kaam, er is figuratief - en abstract werk tevens divers werk in stock.

Workshop Ouder/kind Boltaartje

s-Gravenpolder

Samen met je kind een 12 cm boltaartje versieren speciaal voor sinterklaas of de kerst! Allebei aan de slag, elkaar helpen en een gezellige middag ervan maken. de workshop zaterd..

Dag van de Dialoog

Middelburg

Nu aanmelden om aan een dialoogtafel plaats te nemen; thema geluk! www.middelburgindialoog.nl