ZeelandNet

Uit in Zeeland

Ontdek 7.894 evenementen bij u in de buurt:

Of bekijk de leukste Zeeuwse attracties

Tentoonstelling ‘Aan boord van een slavenschip’

Middelburg

Hoe verliep een slavenreis en wat is er nog te zien van het slavernijverleden in suriname? Op deze vragen geven twee tentoonstellingen antwoord. In het kader van de herdenking va..

B(l)oeiende Quilts in Historisch Museum

Goes

80 wedstrijdquilts van het quiltersgilde. alle quilts zijn eigen ontwerp waarbij kleur een grote rol speelt. 80 ingestuurde quilts met als thema ‘bloei’ zijn in deze periode te ..

Bioscoopagenda

Golfsurfen&SUP en Skim- & Bodyboarden

Golfsurfen&sup € 20,00 p.p. Per uur.skim- & bodyboarden € 15,00 p.p. Per uur.start activiteiten om 13.00 h, 14.15 h, 15.30 h.meer info:  www.moio.nlvolgens ons ook  via twitter h..

Krabbenvaart

Breskens

Speciale vaartocht voor kinderen. Na een korte vaartocht gaan we voor anker en is het de bedoeling dat de kinderen proberen om zoveel mogelijk levende, echte krabben te vangen. Z..

Zeehonden Rondvaart met Frisia 13.00 uur

Zierikzee

Vertrek 13.00 tot 15.00 uur. wij verlaten de haven van zierikzee en varen over het nationaal park oosterschelde.er liggen nl op de zandplaat zeehondjes bij laag water, ze zijn me..

Niederländisch für deutsche Gäste

Breskens

Endlich mitreden können! Der etwas andere kurs über land und sprache für eine prima deutsch-niederländische verständigung! Wollen sie im urlaub ein wenig niederländisch sprechen?..

Beklimming Sint Lievensmonstertoren (Dikke Toren)

Zierikzee

Vanaf 18 april is er naast de beklimming van de toren met het mooie uitzicht van de omgeving een film "silhouetten tegen het licht' ook maquettes en een stadsontdekkingtocht door..

Zomer weekmarkt

Brouwershaven

Van 10.00 - 17.00 uur. Diverse kramen met o.a. Kleding, hobby-artikelen,  horloges, parfums, sierraden, zonnebrillen, slippers, fleece-kleding, speelgoed, lederwaren, textiel, in..

Amusefietstocht Noord-Beveland

In mei, juni en september: alle donderdagen, vrijdagen zaterdag en zondagen.in juli en augustus: iedere dagmet deze tocht kunnen zowel de vaste bewoner, als de toerist op een leu..

Openstelling Nehalenniatempel

Colijnsplaat

Openstelling nehalenniatempelin zomerseizoen dagelijks van 10.00 tot 20.00.ervaar de magie van de godin nehalennia uit de romeinse oudheid door het bezichtigen van de permanente ..

Zelfplukkerij

Colijnsplaat

Zelf zomerfruit plukkeneind juni t/m half september, maandag en donderdaggeopend tussen 13.00 en 17.00. Kom zelf het lekkerste zomerfruit plukken. Rode, witte en zwarte bessen, f..

Openstelling Dorpskerk Hervormde Gemeente Goedereede

De 300 jaar oude dorpskerk van de hervormde gemeente, kerkpad 3 te goedereede, is in de zomermaanden open voor bezichtiging. U kunt de kerk bezoeken van maandag t/m zaterdag tuss..

Reynaert, de Rekel uit de Regio

Hulst

Tentoonstelling over reynaert de vos met werk van theo van de goor.

Expositie kerk Burgh

Vanaf zondag 5 juli t/m 25 juli, dagelijks van 13:30 uur tot 16:30 uur vindt de expositie plaats. Behalve op zondag. Bezichtig de schilderijen en collages van henc smit nu in de ..

Pleingoed pop-up architectuurproject

Zierikzee

Nieuwe projecten en leuke samenwerkingsverbanden!kianoosh gerami en eef de graaf gerami zijn door reggy hulskens en kris van der wervevan idna architecten en vormgevers benaderd ..

Seizoensmarkt Domburg

Domburg

Seizoensmarkt in domburg.iedere maandag van 18 mei t/m 21 september 2015.mei, juni en september van 10.00 uur tot 19.00 uur. Juli en augustus van 10.00 uur tot 21.00 uur.

Eten wat de Wemeldingse pot schaft

Wemeldinge

Kom in schoudee eten wat de pot schaft voor slechts € 9,00 p.p. Iedere week serveren we een ander hoofdgerecht. Kijk op facebook of twitter voor het gerecht van de week. Reserver..

Volleyballen

Wemeldinge

Elke maandagavond wordt er recreatief gevolleybald.speel een recreatief potje volleybal mee in de tuin van schoudee!

Expositie 'Silhouetten tegen het Licht' Dikke Toren

Zierikzee

Met de ontdekkingstocht van zierikzee van de vvv komt u eerst langs het stadhuismuseum, dit museum organiseert van 18 april tot en met  6 september een presentatie over silhouett..

Beach Yoga Domburg

Domburg

Beach yoga op het strand in domburg; van 25 juni t/m 31 augustus dagelijks (ook zonder aanmelding vooraf) op het strand bij watertoren oost ma t/m za van 9.30 tot 10.30 uur. Deel..

Workshop krans met schelpen.

Wemeldinge

Hangende of ronde kransen decoreren met schelpen en droogbloemen. De schelpen komen uit nederland en florida ! Een zomerse versiering voor buiten, we werken met natuurlijke mater..

beeldentuin Ter Lucht 2015

de 14 deelnemende kunstenaars zijn : betsy de jonge,onno jongewaard, hendrike huijsmans, marion kamper, frans kegels, juul kortekaas, frida van overbeeke, glenn priester, maria..

Zomermarkt Brouwershaven

Brouwershaven

Zomermarkt in brouwershaven, al meer dan 20 jaar een begrip in brouwershaven! ook dit jaar organiseren wij weer op de maandagen 10 weken lang van 29-06-2015 t/m 31-08-2015 de al..

Boeken en Verzamelmarkt Middelburg

Middelburg

De boeken- en verzamelmarkt is dankzij het verrassende aanbod van boeken, antiek en curiosa een feest voor verzamelaars. 

Strandyoga bij Beachclub 't Gorsje

Strandyoga bij beachclub ’t gorsje aan de brouwersdam bij ouddorp. Deelname € 7,50 p.p. Aanmelden is niet nodig. Org. Yogapraktijk goedereede.

Beeldentuin 's Landshuis Hulst

Hulst

Maandag 25 mei 2015, vindt om 14.00 uur de feestelijke opening van de jaarlijkse buitententoonstelling in de tuin van ’s-landshuis, aan de steenstraat 37 te hulst, plaats. Deze t..

Scottish Diaspora Tapestry, Wereldpremière

Veere

Een wandtapijt van 164 meter, gemaakt door vrijwilligers uit 34 landen. veere heeft een eeuwenlange relatie met schotland, hun sporen zijn nog op veel plekken in de stad terug t..

Op safari door het grootste bos van Zeeland , Natuurinformatiepunt/trampolinecentrum Westerschouwen

Westenschouwen

Skelterexpeditie door bos en duin,  op stap met routekaart en opdrachten. Op  skelter(s)/ familiefiets/ truusje trap de geheimen van het bos verkennen. Duur van de tocht voor spo..

expositie schilderijen Wim Schütz en dochter Sandra Meuldijk – Schütz

Groede

In de grote kerk in groede een expositie van de schilderijen van wim schütz en dochter sandra meuldijk – schütz.

Disney Frozen Summer Fun

Deze zomer viert het internationaal zandsculpturenfestival samen met disneyland® paris een frozen zomer op het groot strand van oostende en le front de mer in le touquet paris pl..

Informatiecentrum CADZAND-Maritiem

Kom eens langs in het informatiecentrum cadzand-maritiem. U kunt er het ontwerp, planningen en de film van het project te bekijken. Er ligt foldermateriaal, er staan maquettes en..

We Hangen!

Middelburg

Cbk zeeland presenteert van zondag 7 juni t/m woensdag 8 juli een overzicht van posters die in 2014 door zeeuwse vormgevers zijn ontworpen of in opdracht van zeeuwse bedrijven/in..

Met Electric City Mobiel langs de Damse Vaart

Sluis

Verhuur van electric citymobiel voor een ritje langs de damse vaart. alle dagen te boeken van tussen 12 juni en 30 september.van 10.00 tot 14.00 uurvan 14.30 tot 18.30 uurkosten ..

Workshop Flakkeese bolussen bakken

19.00-21.00 uur workshop flakkeese bolussen bakken bij bakkerij van harberden, julianaweg 30 in melissant (± 12 km vanaf ouddorp). Reserveren verplicht via bakkerij: 0187-601619 ..

De Film 'Ventoux'

Vlissingen

Vier mannen, vrienden van weleer, beklimmen op hun racefiets de mont ventoux, zoals ze dat 30 jaar geleden ook deden. En ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en sla..

Zomerprogramma 2015 Wemeldinge

Wemeldinge

In de maanden juni t/m september worden er meer dan 300 evenementen georganiseerd in wemeldinge.het volledige programma is terug te vinden op: www.wemeldinge.info/zomerprogramma

Retrospectieve Herman Devaere (1934-2013)

Herman devaere werd als jongste zoon van de damse kunstschilder antoon devaere (1900-1989) geboren te oostrozebeke op 3 april 1934. Het gezin devaere telde nog zes andere kindere..

Beeldenroute op de Scheldeboulevard 2015

Terneuzen

De beeldenroute op de scheldeboulevard zal plaatsvinden vanaf zaterdag 4 juli tot en met zondag 30 augustus op en rondom de scheldeboulevard in terneuzen. In de passerelle van he..

Werelkampioenschap Feedervissen 2015

Terneuzen

Het vijfde wereldkampioenschap vissen met de feederhengel wordt op 11 en 12 juli aan het kanaal tussen gent en terneuzen gehouden. Twee dagen kruist de top van het wedstrijdvisse..

Beelden op de Scheldeboulevard

Terneuzen

Internationale kunstexpositie in de openlucht op de scheldeboulevard en in het stadhuis te terneuzen. Gratis toegang.de routefolder is vanaf begin juli verkrijgbaar bij: gemeent..

Sportvissen met Sportvisserij Zoeteweij v.o.f.

Colijnsplaat

Sportvissen op de oosterschelde vanuit colijnsplaat met ms desiré.                                                                 afvaart zowel overdag als 's avonds met groepen..

Workshop Hoofd, Nek, Schouder Massage

Vlissingen

Zomer actie van eur 30 voor eur 27,50 soms kan het gebeuren dat je ter plekke iemand wilt masseren zonder dat er handdoeken, olie of een passende ruimte beschikbaar is. Met deze ..

Zomerexpositie 'Frieda'

Westkapelle

Herontdekt zeeuws werk van frieda rutgers van der loeff-mielziner (1877-1948). De expositie toont schetsen, tekeningen en schilderijen, waaronder enkele topstukken, uit het heron..

Het brieschend paard

Dreischor

Werk van rien poortvliet in de grote schuur met als thema: het brieschend paard. Er zijn diverse tekeningen naar goemanszorg gehaald om het thema werkpaard extra aandacht te geve..

Textielwerken van Els Lemkes

Dreischor

Werk van els lemkes hangt in de hal van het boeren woonhuis. Er hangen werken van stof tot grafiek/grafisch linnen. Jaren geleden kreeg els van haar schoonmoeder enkele rollen ha..

Grote Kerk Groede vertelt . . .

Groede

De kerktoren spreekt je aan zodra je binnen komt. Als je in de kerkbank gaat zitten geeft hij in woord en beeld een verslag van zijn leven van de dertiende eeuw tot heden. Daarna..

Kunstmaand juli Hengstdijk

Hengstdijk

Onder deze naam organiseert het i.k.w.hengstdijk al meer dan tien jaar een tentoonstelling, die heel de maand (juli) omvat. Soms een speciale thematentoonstelling, maar meestal g..

Koers is Kunst

Terneuzen

Het peloton dat in waaiers door het vlaamse landschap trekt tijdens de voorjaarsklassiekers. Dat is koers. De prachtige schilderwerken van erik nagels zijn ongetwijfeld kunst. De..

Tour d'Artistique

Middelburg

De meeste caravans worden slechts een korte periode van de zomer gebruikt en na jaren van trouwe dienst worden ze afgeschreven. Door de tour d’artistique kunnen deze caravans een..

Fototentoonstelling Romi Tweebeeke

Sluis

Fototentoonstelling romi tweebeeke in raadskelder belfort sluis. vanaf 24 juni toont de raadskelder van het belfort de foto’s van romi tweebeeke.  romi tweebeeke (25) is een docu..

'Vloedlagen in de zeereep'

Zierikzee

De toren beheerst het stadssilhouet van zierikzee. In 1454 werd begonnen met de bouw van de toren die vrijstaand gebouwd werd naast de bijbehorende gotische kerk, die helaas in 1..

Workshops edelsmeden

Kapelle

Je kunt je nu opgeven voor een workshop edelsmeden. Deze wordt gehouden in overleg op een van de volgende data: bij voorkeur op een van deze 2 donderdagen: -donderdag 16 juli van..