Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wekelijks

Stadswandelingen Vlissingen met gids

1 / 5
Veranderen

Beleef Vlissingen tijdens een wandeling met een gids door de oude stad. Waar woonde Michiel de Ruyter en wat doet die kogel boven zijn voordeur? Wie bezocht Vlissingen in 1809 of hoe hoog stond het water tijdens de Stormvloed van 1 februari 1953? Zie hoe een mooie stad ontstaat uit een mix van oude patriciƫrshuizen en moderne architectuur. Geniet van de mooie straatjes en pleinen en luister naar het verhaal over heden en verleden.

De stadswandeling is prima te combineren met een rit in de Zonnetrein, die door een ander deel van Vlissingen rijdt. De stadswandelingen vertrekken vanaf de Oude Markt, halte 4 van de Zonnetrein.

Stadswandeling Vlissingen met gids leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Vooraf reserveren noodzakelijk via: 06 51214269 of [email protected]

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 1 jan t/m 1 jan:
    • Dinsdag 10:30 - 14:00
    • Donderdag 10:30 - 14:00
    • Zaterdag 10:30 - 14:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.