Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Uit in Zeeland

Veelgestelde vragen

Uit in Zeeland is de evenementen en attractie website van en voor Zeeland. Ook kun je hier terecht voor handige informatie van alle Zeeuwse attracties, musea en speeltuinen. De evenementen op deze site worden geplaatst door de bezoekers van Uit in Zeeland, de VVV en Cinecity.

 • Hoe plaats ik een uitje?

  Iedereen kan een uitbericht insturen, graag zelfs!. Om een evenement in te sturen (en te beheren) heeft u een Zeelandnet of gastlogin nodig. Als je geen gastaccount hebt , kun je eenvoudig een gastaccount maken. Ook het plaatsen van een Uit bericht is gratis.

 • Wanneer verschijnt mijn uittip op de site?

  Als je inlogt op ZeelandNet om een evenement in te sturen wordt je evenement meteen op de site geplaatst.

 • Kan ik mijn bericht zelf aanpassen of verwijderen?

  Ja, dat kan. Je moet hiervoor inloggen op Uit in Zeeland via 'mijn uitjes'. Op deze pagina kun je je evenement aanpassen en desgewenst verwijderen.

 • Hoe lang blijft mijn bericht staan?

  Je uitbericht blijft online staat tot en met de datum waarop het evenement plaatst vindt. Daarna wordt het automatisch van de site verwijderd. Je kunt natuurlijk, als je dat wilt, het bericht zelf eerder verwijderen.

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.