Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 22 "Werving en selectie" vacatures voor je gevonden

 • Gezocht: commercieel manager

  JobManiac is een jonge dynamische landelijke maar ook regionale uitzend/detacheringsonderneming. Deze onderneming is opgericht door Willem Faasse op 25 oktober 2012 onder de missie om zijn steentje bij te dragen aan de Nederlandse arbeidsmarkt. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een serieuze speler op de markt van uitzenden en detacheren. Voor onze vestiging in Goes zijn we opzoek naar een enthousiaste Commercieel Manager die het aandurft de vestiging naar een hoger level te tillen. We zijn naar iemand opzoek die het commerciële team weet te motiveren en te ondersteunen. Je werkt volledig mee met het commerciële team. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met de opdrachtgevers en uitzendkrachten, het binnenhalen van nieuwe vacatures, het werven van nieuwe kandidaten en het plaatsen van kandidaten. Je bent eindverantwoordelijke voor de vestiging, voor de omzetten die behaald worden en voor het prestaties van de commercieel medewerkers. Ben jij op zoek naar een standvastige werkgever? Timmer jij samen met ons aan de weg? Solliciteer snel!

  12 uur geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Per direct : opperman

  Wij zoeken per direct een opperman voor diverse bouwwerkzaamheden voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Ben jij geïnteresseerd en wil je graag de handen uit de mouwen steken ? Bel ons dan, je kunt per direct aan de slag.

  4 dagen geleden Flexwerk de Visser ( Buiten Zeeland )
 • Intercedent (pools/nederlands sprekend)

  Uitdagende baan voor ondernemende personeelsbeheerder met mensenkennis die vloeiend Pools spreekt. De inzet van buitenlandse medewerkers is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. De juiste persoon bij het juiste project en begeleiding door mensen die de Poolse taal goed spreken maakt het verschil. Spreekt dit jou aan? Samen met de accountmanagers ben je verantwoordelijk voor het complete proces van werving, selectie en plaatsing van buitenlandse medewerkers. Je verzorgt de werving en selectie van arbeidsmigranten die al in de regio wonen en coördineert de vraag en kijkt voor een passende match. Je screent profielen, bespreekt deze met de accountmanager en bent contactpersoon voor de medewerkers. Je bespreekt met hen wat de werkzaamheden zijn, verzorgt de administratieve afhandeling en bewaakt de voortgang. Zo houd je voortgangsgesprekken samen met klant en medewerker, kijkt naar ontwikkeling van de medewerker en bent je verantwoordelijk voor verzuimbegeleiding van jouw medewerkers. Je bent vraagbaak voor werkgerelateerde zaken, signaleert tijdig problemen en lost ze waar mogelijk op. Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook al omdat ons bedrijf ontzettend snel groeit. Dit legt een gezonde druk op de organisatie.

  5 dagen geleden AB Werkt ( Goes )
 • Medewerker front office pools/nederlands sprekend - 15-18 uur per week

  Coördinerende baan voor een doortastend mensen-mens die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Om buitenlandse medewerkers volwaardig in te zetten, is méér nodig dan een caravan en een fiets. Dat huisvesting en vervoer goed op orde zijn volgens de hoogste norm, is wel het minimale. Een vriendelijk en gastvrije persoon die hen welkom heet in hun eigen taal en waar ze terecht kunnen met vragen, zorgt dat ze zich echt thuis kunnen voelen. Czy taka wizja do Ciebie przemawia? Onze buitenlandse medewerkers komen veelal uit Polen, maar ook uit Roemenië en Bulgarije. Jij bent hun eerste aanspreekpunt bij aankomst in Nederland. Je heet hen welkom, zorgt dat hun huisvesting beschikbaar is en wijst de weg. Je geeft voorlichting over praktische zaken wat betreft het wonen en werken via AB Werkt. Daarnaast informeer je over de planning van het werk en het vervoer en verzorg je de administratieve afhandeling. Gedurende hun verblijf kunnen de medewerkers bij jou terecht voor praktische zaken. Je signaleert tijdig problemen en lost deze waar mogelijk op. Je treedt op als tolk/vertaler en zo nodig ga je mee naar dokter of tandarts. Dat doe je overigens niet alleen maar met een team van collega’s. Gezamenlijk zorgen jullie er voor dat de medewerker een prettig verblijf heeft in ons land en zo zijn of haar werk goed kan doen.

  5 dagen geleden AB Werkt ( Goes )
 • Recruiter

  Goed nieuws! Maandag® gaat uitbreiden in Zeeland en daarom zoeken wij Recruiters. Als Recruiter help je het ene na het andere toptalent aan een baan die past. Je rust niet tot je de perfecte match gevonden hebt! Wij zoeken Recruiters voor de volgende domeinen: • Onderwijs • Zorg • Sociaal Domein • Ruimtelijk & Bestuurlijk Domein • Bouw & Civiele Techniek • Informatiemanagement & ICT • Woningcorporaties Van maandagochtendkoffie tot vrijdagmiddagborrel. Elke dag is anders! Als Recruiter ben jij samen met de Accountmanager dé schakel tussen opdrachtgevers en professionals. Samen bepaal je naar wat voor professionals jij op zoek gaat. Je schrijft een frisse en to-the-point vacaturetekst waardoor meteen duidelijk is wat iemand gaat doen. En dan? Nee, niet wachten tot de sollicitaties binnenstromen. Je gaat snel op zoek! Je struint LinkedIn en alle jobboards af, legt contact met scholen, schakelt je netwerk in en rust niet tot je de perfecte match gevonden hebt. Het lijkt te mooi om waar te zijn... Via via kom je in contact met Ralph, een professional met een aantal jaar ervaring. Je nodigt hem uit op ons kantoor. Onder het genot van een kop koffie maak je kennis en bespreek je zijn wensen. Door jouw verhaal wordt Ralph enthousiast over het werken bij Maandag®. Afwisseling met zekerheid combineren staat hoog op zijn wensenlijstje. Je besluit Ralph te verwelkomen in het team en biedt hem een dienstverband aan. Daar heb je lef voor nodig, maar je bent er van overtuigd dat dit toptalent het verschil gaat maken! De Accountmanager gaat direct aan de slag. Hij licht het cv toe bij zijn klanten, en met succes! Ralph mag op sollicitatiegesprek bij een opdrachtgever in de buurt. Zoals je al verwachtte is ook de klant meteen enthousiast. Hoera! Je belt Ralph om hem het goede nieuws te vertellen, je geeft een slinger aan de bel en viert dit succes met collega’s. Van deze successen krijg je geen genoeg! Je gaat snel weer aan de slag om nog meer mensen te helpen aan een leuke baan! Hard werken doe je graag, maar op vrijdag is er ook tijd voor de vrijdagmiddagborrel! Hét moment om met je collega’s terug te kijken op een succesvolle week. Kun jij niet wachten tot je kunt beginnen? Solliciteer dan snel en wie weet kom je ons team versterken!

  een week geleden Maandag® Breda ( Middelburg )
 • Accountmanager

  Goed nieuws! Maandag® gaat uitbreiden in Zeeland en daarom zoeken wij Accountmanagers. Bezwaren, tijdsdruk, een klant die de boot afhoudt? Als Accountmanager laat je je niet uit het veld slaan en maak je van elke uitdaging een succesverhaal! Wij zoeken Accountmanagers voor de volgende domeinen: • Onderwijs • Zorg • Sociaal Domein • Ruimtelijk & Bestuurlijk Domein • Bouw & Civiele Techniek • Informatiemanagement & ICT • Woningcorporaties Een goed gesprek met een klant, het vervullen van een vacature en je persoonlijke doel behalen. Dat zijn de dingen waar je als Accountmanager energie van krijgt. En dat keer op keer. De ene keer makkelijker dan de andere keer. Maar jij geeft niet op tot je hebt wat je wil: een tevreden klant én een tevreden professional! Maandag® zoekt een Accountmanager die samen met de Recruiter dé schakel vormt tussen professionals en opdrachtgevers in Zeeland. Samen bepaal je jullie focus. De Recruiter gaat op zoek naar de beste professionals en jij pakt je telefoon om afspraken te maken met mogelijke klanten. Je hebt een leuk gesprek met De heer Bos, je contactpersoon van een opdrachtgever in de buurt. Moeiteloos laat jij hem inzien waarom hij met Maandag® moet samenwerken. Voor een echt goede samenwerking is het van levensbelang dat jij weet wat De heer Bos écht belangrijk vindt. Je springt daarom snel de auto in om een kop koffie met hem te drinken. Door de goede vragen te stellen achterhaal je waar De heer Bos op zijn afdeling behoefte aan heeft. Gaat er iemand van de afdeling met zwangerschapsverlof? Hebben ze te maken met een langdurig zieke? Of ligt de werkdruk te hoog? Jij weet de oplossing! Je hebt net het cv van een ervaren professional ontvangen van de Recruiter. Deze professional kan de afdeling vanaf morgen al uit de brand helpen. Hoera! Goed nieuws! De heer Bos is blij dat jij met hem hebt meegedacht en de professional is meer dan welkom. Je belt de Recruiter om het goede nieuws te vertellen. Door een perfecte communicatie, snelle samenwerking en een scherpe blik heb je dit samen maar mooi voor elkaar gekregen. Van deze successen krijg je geen genoeg. Snel weer de auto in; de volgende klant wacht op je! Hard werken doe je graag, maar op vrijdag is er ook tijd voor de vrijdagmiddagborrel! Hét moment om met je collega’s terug te kijken op een succesvolle week. Kun jij niet wachten tot je kunt beginnen? Solliciteer dan snel en wie weet kom je ons team versterken!

  een week geleden Maandag® Breda ( Middelburg )
 • Intercedent / junior crewmanager / consultant

  Delta Marine Crewing is op zoek naar nieuw talent. De groei van ons bedrijf maakt dat wij snel een extra kracht nodig hebben op ons nieuwe kantoor in Vlissingen. In een constant veranderende wereld bewegen wij snel met onze reders mee en bieden onze zeevarenden flexibele en uitdagende projecten en werk aan. Delta Marine Crewing bestaat uit een jonge dynamische groep enthousiaste mensen met passie voor de sector en zeevarenden. We kennen elkaar, onze zeevarenden en onze opdrachtgevers. We bezoeken de schepen geregeld en weten waar onze mensen werken, wat ze doen en belangrijk vinden. Zo doen wij alleen kwaliteitsplaatsingen! Werkzaamheden Het werven en selecteren van nieuwe zeevarenden Plaatsen en plannen van bemanning voor vaste en flexibele projecten Onderhouden van contacten met de zeevarenden en reders Volledige crew changes plannen en uitvoeren Uitvoering geven aan het commerciële beleid

  2 weken geleden Delta Marine Crewing ( Vlissingen )
 • Talent recruiter

  Als corporate recruiter vervul je de vacatures van A tot Z. Je bent continue op zoek naar het beste talent voor alle teams. Je treedt op als een partner; je adviseert, ondersteunt en voedt op in alles gerelateerd tot recruitment. Je bepaalt samen het profiel, de vacaturetekst en de stappen die je gaat zetten om de juiste kandidaten te vinden en te binden. Kortom alles om te kunnen groeien. HOE DOE JE DAT * je zoekt en benadert talent, gaat met ze in gesprek en maakt ze enthousiast over het bedrijf; * je houdt de sollicitatieprocedures bij door je workflow op orde te houden; * je ziet altijd verbeteringen voor het recruitmentproces, pekt deze snel op en zorgt ervoor dat deze worden nageleefd; * je zorgt samen met HRM voor employer brandig zodat het bedrijf nog populairder wordt als werkgever; * je maakt slim gebruik van je netwerk;

 • Sorteermedewerker (avond) postnl

  Wij zijn op zoek naar medewerkers die in de avond willen werken (gemiddeld van 17:30- 01:00 uur). In de avond werken betekent dat je overdag tijd hebt om te sporten, winkelen of er voor de kinderen te zijn. Dit is op zondag t/m vrijdag. (dagen zijn bespreekbaar) Werkzaamheden: Als logistiek medewerker bij Post NL ben je werkzaam in een logistiek proces . Het sorteerproces bestaat uit verschillende functies. Bijvoorbeeld de sorteerband, het opvoeren van pakketten, intern transport en het aanvoeren van rolcontainers. Met het gehele team zorg je er voor dat het proces zo efficiënt mogelijk verloopt en dat alle pakketten aan het eind van de avond zijn gesorteerd en verder op transport kunnen.

  3 weken geleden In Person ( Goes )
 • Per direct : stratenmaker zeeuws-vlaanderen

  Wij zoeken per direct stratenmakers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Ben jij toe aan een nieuwe baan en wil je graag per direct aan de slag? Bel ons dan, je kunt morgen beginnen.

  3 weken geleden Flexwerk de Visser ( Terneuzen )
 • Per direct : stratenmaker zeeuws-vlaanderen

  Wij zoeken per direct stratenmakers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Ben jij toe aan een nieuwe baan en wil je graag per direct aan de slag? Bel ons dan, je kunt morgen beginnen.

  3 weken geleden Flexwerk de Visser ( Hoek )
 • Per direct : lasser

  Wij zoeken per direct lassers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Ben jij toe aan nieuwe uitdaging en wil je graag per direct aan de slag? Bel ons dan, je kunt morgen beginnen.

  3 weken geleden Flexwerk de Visser ( Heel Zeeland )
 • Per direct : gazon maaier ( chauffeur )

  Wij zoeken per direct hoveniers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Ben jij toe aan nieuwe uitdaging en wil je graag per direct aan de slag? Bel ons dan, je kunt morgen beginnen.

  3 weken geleden Flexwerk de Visser ( Scherpenisse )
 • Per direct : bosmaaier specialist

  Wij zoeken per direct hoveniers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Ben jij toe aan nieuwe uitdaging en wil je graag per direct aan de slag? Bel ons dan, je kunt morgen beginnen.

  3 weken geleden Flexwerk de Visser ( Tholen )
 • Per direct : groenmedewerker

  Wij zoeken per direct hoveniers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Ben jij toe aan nieuwe uitdaging en wil je graag per direct aan de slag? Bel ons dan, je kunt morgen beginnen.

  3 weken geleden Flexwerk de Visser ( Sint Annaland )