Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 56 "Toerisme en recreatie" vacatures voor je gevonden

 • Sport & outdoor instructeur (oproepkracht)

  Als Sport en outdoor instructeur ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van alle sport en outdoor activiteiten van de camping. Jij zorgt ervoor dat de activiteiten leuk en uitdagend zijn voor alle kinderen en betrekt ook de ouders erbij. Daarnaast bewaak je natuurlijk altijd de veiligheid en durf je ook kinderen en ouders daar op aan te spreken. Veel activiteiten begeleid je zelfstandig, maar soms werk je met meerdere collega ’s samen.

  17 uur geleden Camping De Pekelinge ( Oostkapelle )
 • Parkmanager hof domburg

  Jouw functie in het kort Het park houd jij draaiende waarbij de ervaring van onze gasten altijd centraal staat. Wat ga je doen? Een vakantie aan de Zeeuwse kust begint op het veelzijdige Hof Domburg! Het park ligt op een unieke locatie (pal achter de duinen en direct naast het pittoreske dorp) en is ideaal voor gezinnen met kinderen. Naast zonnebaden en strandwandelingen is er op het park in zomer en winter van alles te doen. Wat dacht je van een duik in het subtropisch zwembad, knutselen in de Koos Kids Club, ontspannen bij de Beauty & Wellness of een borrel combineren met bowlen in het Sportcafé? Als parkmanager ben je verantwoordelijk voor het personeelsbeleid en stuurt dagelijks de verschillende afdelingen aan. Je ondersteunt de afdelingshoofden waar nodig, controleert de omzet en marges, ziet toe op roostering en gastcontact. Je werkt nauw samen met de Regiomanager en dit is dan ook diegene aan wie jij rapporteert. Daarnaast draag je er zorg voor dat alle wetten en regels worden nageleefd en dat het park er altijd netjes en verzorgd uit ziet. Ook draag je bij aan een leuke werksfeer en zorg je ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie beleven. Het is van belang dat je een hands-on mentaliteit hebt met veel flexibiliteit en kennis van recreatie en horeca.

  3 dagen geleden Roompot Vakanties vacatures ( Domburg )
 • Sport & animatie medewerker(-ster) (bijbaan) (kamperland)

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er voor dat onze kleine en grote gasten zich elke (vakantie)dag vermaken Wat ga je doen? Een vakantie bij Roompot moet een feest zijn voor jong en oud. Onze gasten willen samen leuke dingen doen. Het gratis sport & animatie programma is een belangrijk onderdeel van Roompot Vakanties. Jij maakt samen met koos in de ochtend de kinderen wakker tijdens de Koos wake up Route, organiseert daarna een knutselactiviteit en ’s avonds dans jij samen met de kinderen met Koos Konijn. Kun jij al onze gasten een lach op het gezicht toveren? Dan zijn wij op zoek naar jou Deze bijbaan is goed te combineren met school of studie!

 • Badmeester/juf (bijbaan) (kamperland

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er voor dat de ouders zorgeloos kunnen genieten in het zwembad terwijl de kinderen lekker zwemmen en spelen. Wat ga je doen? Een van de favoriete activiteiten van onze gasten tijdens hun verblijf op onze parken is zwemmen. De kinderen maken een bommetje, duiken in het water of doen een wedstrijdje wie het eerst aan de overkant is. Jij houdt een oogje in het zeil en komt eventueel in actie als dit nodig is. Deze baan is goed te combineren met school of studie.

 • (junior) revenue analist

  Jouw functie in het kort Word jij het brein achter de prestaties en het succes van onze vakantieparken? Wat ga je doen? Als Revenue Analist vertaal je boekingsdata naar effectieve marktbewerkingsstrategieën. Je doorziet trends en patronen in grote hoeveelheden data en ziet uitdaging in het optimaliseren van omzetten en bezettingen door het implementeren van de juiste prijsstrategie. Daarnaast ga je op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om onze vakantieparken op de juiste manier en op het juiste moment in de schijnwerpers te zetten. Je adviseert en zoekt proactief naar juiste verkoopkanalen in samenwerking met de afdelingen Sales & Marketing en Touroperating. In projectvorm neem je deel aan diverse commerciële onderwerpen en adviseer je vanuit je eigen expertise. Je begrijpt de dynamiek van vraag en aanbod en vertaalt deze naar kansen. Je bent kritisch op resultaat en hebt kennis van gedrag van klanten, concurrenten en trends. Adviseren gaat jouw net zo gemakkelijk af als analyseren en beslissingen neem je graag onderbouwd. Ben jij klaar voor deze verantwoordelijkheid? Solliciteer dan snel!

 • Assistent drogist m/v

  Ben je gediplomeerd assistent drogist of heb je interesse in het drogistenvak om je diploma te halen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij 'm voor jou. Wij zoeken voor 4 dagen per week een nieuwe verkoopmedewerk(st)er voor dit mooie parfumeriebedrijf, annex kappersgroothandel. Je werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag en de ene week werk je de zaterdag, de andere week de zondag.

  4 dagen geleden Matchpoint Banen, Breskens ( Sluis )
 • Zweminstructeur (hof domburg)

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er voor dat de ouders zorgeloos kunnen genieten in het zwembad terwijl de kinderen lekker zwemmen en spelen. Daarnaast geef jij de zwemlessen met betrekking tot het zwem ABC en zwemvaardigheid diploma’s. Wat ga je doen? Een van de favoriete activiteiten van onze gasten tijdens hun verblijf op onze parken is zwemmen. De kinderen maken een bommetje, duiken in het water of doen een wedstrijdje wie het eerst aan de overkant is. Jij houdt een oogje in het zeil en komt eventueel in actie als dit nodig is. Als zweminstructeur ben je verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen met betrekking tot het Zwem ABC en de zwemvaardigheid diploma’s. Deze lessen worden voornamelijk gegeven aan externe bezoekers die woonachtig zijn in de omgeving van het park. Daarnaast geef je verschillende aqua sportlessen aan diverse doelgroepen; bijvoorbeeld babyzwemmen, aquafitness, fifty fit en aquabootcamp lessen.

  4 dagen geleden Roompot Vakanties vacatures ( Domburg )
 • Sport & animatie medewerker(-ster) (parttime) zomer 2018 (hof domburg)

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er voor dat onze kleine en grote gasten zich elke (vakantie)dag vermaken. Wat ga je doen? Een vakantie bij Roompot moet een feest zijn voor jong en oud. Onze gasten willen samen leuke dingen doen. Het gratis sport & animatie programma is een belangrijk onderdeel van Roompot Vakanties. Jij organiseert verschillende sport- en knutselactiviteiten, je helpt mee in het zwembad en ’s avonds dans jij samen met de kinderen de mini disco. Kun jij al onze gasten een lach op het gezicht toveren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze bijbaan is goed te combineren met school of studie!

  4 dagen geleden Roompot Vakanties vacatures ( Domburg )
 • Fietsverhuur medewerker(-ster) (parttime) (hof domburg)

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er voor dat onze gasten Zeeland kunnen ontdekken op een goed onderhouden fiets of lol kunnen trappen op een funfiets! Wat ga je doen? Een vakantie bij Roompot moet een feest zijn voor jong en oud. Fietsen is een activiteit waar veel gasten van genieten tijdens hun vakantie. Jij gaat aan de slag in de fietsverhuur. Jij houdt de fietsen in goede staat en voert kleine reparaties uit. Naast het onderhouden van de fietsen zorg jij er ook voor dat onze jonge gasten ongehinderd kunnen spelen in onze binnenspeeltuin. Kun jij al onze gasten een lach op het gezicht toveren en ben jij handig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  4 dagen geleden Roompot Vakanties vacatures ( Domburg )
 • Badmeester/juf

  Jouw functie in het kort Een van de favoriete bezigheden van onze gasten tijdens hun verblijf op onze parken is zwemmen. De kinderen maken een bommetje, duiken in het water of doen een wedstrijdje wie het eerst aan de overkant is. Na een dagje in het zwembad kunnen zij nog genieten van een frietje en een drankje in de horecagelegenheid bij het zwembad. Jij houdt een oogje in het zeil en komt eventueel in actie als dit nodig is. Wat ga je doen? Een van de favoriete bezigheden van onze gasten tijdens hun verblijf op onze parken is zwemmen. De kinderen maken een bommetje, duiken in het water of doen een wedstrijdje wie het eerst aan de overkant is. Na een dagje in het zwembad kunnen zij nog genieten van een frietje en een drankje in de horecagelegenheid bij het zwembad. Jij houdt een oogje in het zeil en komt eventueel in actie als dit nodig is.

  4 dagen geleden Roompot Vakanties vacatures ( Domburg )
 • Sport & animatie medewerker(-ster) (bijbaan) (aquadelta)

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er voor dat onze kleine en grote gasten zich elke (vakantie)dag vermaken Wat ga je doen? Een vakantie bij Roompot moet een feest zijn voor jong en oud. Onze gasten willen samen leuke dingen doen. Het gratis sport & animatie programma is een belangrijk onderdeel van Roompot Vakanties. Jij organiseert verschillende sport- en knutselactiviteiten en ’s avonds dans jij samen met de kinderen de mini disco. Kun jij al onze gasten een lach op het gezicht toveren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze bijbaan is goed te combineren met school of studie!

 • Fietsverhuur / sport & animatie medewerker(-ster) (bijbaan) (aquadelta)

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er voor dat onze gasten de omgeving kunnen ontdekken op een goed onderhouden fiets of lol kunnen trappen op een funfiets! Wat ga je doen? Een vakantie bij Roompot moet een feest zijn voor jong en oud. Fietsen is een activiteit waar veel gasten van genieten tijdens hun vakantie. Jij gaat aan de slag in de fietsverhuur. Jij houdt de fietsen in goede staat en voert kleine reparaties uit. Naast het onderhouden van de fietsen help jij het sport & animatieteam bij de verschillende activiteiten. Kun jij al onze gasten een lach op het gezicht toveren en ben jij handig? Dan zijn wij op zoek naar jou. Deze baan is goed te combineren met school of studie.

 • Supermarkt medewerk(st)ers

  Werken in vakantiesfeer. Wij zijn op zoek naar supermarkt medewerkers voor Supermarkt de Schuur in Burgh-Haamstede. De klanten in onze supermarkt zijn allemaal in vakantiestemming waardoor er een relaxte en ontspannen sfeer heerst. Samen met ons team dragen wij bij aan een 100% tevreden vakantie. De werkzaamheden zijn o.a. kassawerkzaamheden, vakkenvullen, het verzorgen van de broodafdeling etc. Wij zijn op zoek naar mensen die beschikbaar zijn in de zomervakantie, weekenden en feestdagen. De werkdagen beginnen om 7:00 of 8:00 tot 13:00 of van 13:00 tot 18:00 of 19:00. Werkdagen zijn van te voren bekend. Er is in ieder geval genoeg ruimte om ook nog van je vakantie te kunnen genieten.

  4 dagen geleden Supermarkt de Wijde Blick ( Renesse )
 • Supermarkt medewerk(st)ers

  Werken in vakantiesfeer. Wij zijn op zoek naar supermarkt medewerkers voor Supermarkt de Schuur in Burgh-Haamstede. De klanten in onze supermarkt zijn allemaal in vakantiestemming waardoor er een relaxte en ontspannen sfeer heerst. Samen met ons team dragen wij bij aan een 100% tevreden vakantie. De werkzaamheden zijn o.a. kassawerkzaamheden, vakkenvullen, het verzorgen van de broodafdeling etc. Wij zijn op zoek naar mensen die beschikbaar zijn in de zomervakantie, weekenden en feestdagen. De werkdagen beginnen om 7:00 of 8:00 tot 13:00 of van 13:00 tot 18:00 of 19:00. Werkdagen zijn van te voren bekend. Er is in ieder geval genoeg ruimte om ook nog van je vakantie te kunnen genieten.

 • Nachtreceptionist(e)

  Voor een hotel op Walcheren zijn wij op zoek naar een nachtreceptionist(e) voor ongeveer 8 tot 16 uur per week; vaak in de weekenden. Je werkt zelfstandig, verricht receptiewerkzaamheden, bedient de telefooncentrale, verricht lichte schoonmaakwerkzaamheden en ontvangt gasten. Daarnaast ben je BHV-er in geval van calamiteiten. Je bent het visitekaartje voor onze opdrachtgever en gedraagt je als een dienstverlenende gastvrouw/gastheer.

  5 dagen geleden DeltaSafe Security Service BV ( Goes )