Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 27 "Toerisme en recreatie" vacatures voor je gevonden

 • Gastheer, -vrouw (horeca en receptie)

  Als gastheer / -vrouw ben je breed inzetbaar in ons bedrijf. Een ‘horeca kanjer’ én efficiënte balie- of receptie medewerker. Je belangrijkste taak om iedere bezoeker zich welkom te laten voelen. Je werkt in een jong en dynamisch vrijetijdsbedrijf met veel zelfstandigheid en wisselende werkzaamheden. Horecawerkzaamheden: Gasten ontvangen - Bestellingen opnemen - Serveren (drankjes en eten) – Afrekenen - Tafels indekken, afruimen en schoonmaken - Assisteren in (spoel)keuken Receptiewerkzaamheden: Gasten ontvangen - Speluitleg geven (Nederland, Duits) - Telefoon en ontvangen e-mails beantwoorden - Licht administratieve werkzaamheden - Onderhouden, schoonmaken van faciliteiten

  21 uur geleden Prison Island ( Middelburg )
 • Heb jij geen ervaring in de horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Heb jij geen ervaring in de horeca, maar ben jij wel benieuwd of de horeca iets voor jou is? Kom dan naar onze Horeca Proeverij bij Center Parcs Port Zélande op 12 December . Tijdens deze Horeca Proeverij nemen wij je mee in de wereld van de horeca en laten we jou ervaren en beleven dat een carrière in de horeca ook voor jou weggelegd is!

 • Badmeester

  Functieomschrijving Voor ons zwembad bij Strandpark De Zeeuwse Kust zijn wij op zoek naar een badmeester die toezicht houd in het zwembad en de veiligheid waarborgt.

 • Medewerker groenvoorziening

  Voor ons vakantiepark Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse zijn wij op zoek naar versterking in de groenvoorziening. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: het onderhouden van het complete park, tuinen bij chalets en rondom ons nieuwe hotel. In de wintermaanden zit er ook de nodige aanlegwerkzaamheden voor het park bij.

 • Medewerk(st)er bediening

  Jij bent een echte toevoeging aan ons team vanwege jouw enthousiasme, collegialiteit en gastgerichtheid. Je hebt plezier in de meest voorkomende werkzaamheden zoals o.a.; het opnemen en uitserveren van bestellingen, het verwelkomen van gasten en het uitvoeren van barwerkzaamheden.

 • Hoofd recreatie

  RCN de Schotsman is een vakantiepark direct gelegen aan het Veerse Meer. Wij zijn op zoek naar een hoofd recreatie. Jij zorgt ervoor dat de gasten het naar hun zin hebben. Hiervoor stel je een animatieprogramma op en help je mee met de uitvoering hiervan. Je doet dit vanaf het voorjaar tot en met het najaar. Hierin heb je te maken met pieken waarin je team groter is; jij zorgt voor de planning. Als hoofd recreatie ben jij het aanspreekpunt voor promotionele activiteiten, bestellingen en bijbehorende geld-en omzetstromen. Gasten kunnen bij jou terecht voor informatie over activiteiten op het park. Je begeleidt het recreatieteam ( rooster, contracten etc.) en je bent praktijkbegeleider van de stagiaires. Je springt bij waar nodig is op andere afdelingen, zoals de horeca.

 • Schildpadverzorger/ster voor in het weekend en de vakanties

  Een dierenvriend of vriendin hebben wij nodig.Die na begeleiding zowel in team verband als zelfstandig werkzaamheden kan verrichten. Schoonhouden en onderhouden van schildpadden verblijven, voedsel bereiding, voederen, en observeren van dieren.

  4 dagen geleden Iguana ( Vlissingen )
 • Zweminstructeur (domburg)

  Jouw functie in het kort Roompot Vakanties is voor haar locatie Hof Domburg in Domburg op zoek naar een Zweminstructeur. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan en ben je bereid om dat stapje extra te zetten? Voor deze functie zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team komen versterken. Wat ga je doen? Als zweminstructeur ben je verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen met betrekking tot het Zwem ABC en de zwemvaardigheid diploma’s. Daarnaast geef je verschillende aqua sportlessen aan diverse doelgroepen; bijvoorbeeld babyzwemmen, aquafitness, fifty fit en aquabootcamp lessen. Je gaat ongeveer vijf uur per week aan de slag met het geven van zwemlessen en aqua sportlessen. Je uren per week kunnen worden uitgebreid als toezichthouder in het zwembad. Een van de favoriete bezigheden van onze gasten tijdens hun verblijf op onze parken is zwemmen. De kinderen maken een bommetje, duiken in het water of doen een wedstrijdje wie het eerst aan de overkant is. Na een dagje in het zwembad kunnen zij nog genieten van een frietje en een drankje in de horecagelegenheid bij het zwembad. Jij houdt een oogje in het zeil en komt eventueel in actie als dit nodig is.

  4 dagen geleden Roompot Vakanties vacatures ( Domburg )
 • Badmeester / badjuf (kamperland)

  Roompot Vakanties is voor haar locatie Beach Resort in Kamperland per april op zoek naar badmeesters en badjuffen! Ben jij een waterrat en houd je graag een oogje in het zeil? Dan willen we graag met jou aan de slag! Wat zijn de taken? Zwemmen is met stip de favoriete activiteit van onze vakantiegasten. Oneindig van de glijbaan, baantjes trekken, relaxen in een kuurbad….of stiekem een bommetje. Natuurlijk staat daar naast waterpret vooral ook veiligheid voorop. Heb jij een oplettend oog, kun je zo nodig actief optreden en houd je van zwemmen dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Medewerk(st)er receptie (januari t/m oktober 2018 )

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste receptiemedewerk(st)er met een brede interesse voor administratieve/receptie werkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan o.a. uit; • Behandelen van reserveringen voor verblijf en zorg dragen voor het in- en uitchecken van de gasten. • Aanspreekpunt voor gasten. • Gasten wegwijs maken op het park. • Toeristische informatie verstrekken. • Telefoon beantwoorden. • E-mails verwerken. • Beheren van diverse reserverings-en officesystemen.

 • Medewerk(st)er schoonmaak / ontbijt / receptie / boekingsadministratie

  Hotel en Bungalowverhuur Oase in Zoutelande zoekt een enthousiaste medewerk(st)er die het verzorgen van ontbijt, schoonmaken van hotelkamers en vakantiewoningen en diverse receptietaken wil en kan combineren met diverse andere voorkomende werkzaamheden. Het receptiewerk en het verzorgen van ontbijt is vrnl. aan de orde in de periode van maart t/m oktober. In de tussenliggende periode bestaat het werk voor een aanmerkelijk deel uit (grondig) schoonmaken en na volledig ingewerkt te zijn ook uit mailbehandeling. reserveringsadministratie en diverse andere werkzaamheden. Op korte termijn starten voor ca 20 – 30 uur per week is mogelijk wanneer er bereidheid is om het grootste deel daarvan in te vullen met de grondige (winter)schoonmaak. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijk dienstverband tot eind oktober, wat bij gebleken geschiktheid wordt omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het aantal uren wat gewerkt kan / moet worden is in het seizoen meer en in de winter minder en varieert tussen gemiddeld 20 uur per week en fulltime (afhankelijk van bezetting en beschikbaarheid).

 • Badmeester/ badjuf (bijbaan) aquadelta

  Zwemmen is met stip de favoriete activiteit van onze vakantiegasten. Oneindig van de glijbaan, baantjes trekken, relaxen in een kuurbad….of stiekem een bommetje. Natuurlijk staat daar naast waterpret vooral ook veiligheid voorop. Heb jij een oplettend oog, kun je zo nodig actief optreden en houd je van zwemmen dan zijn we naar jou op zoek.

 • Sport & animatie (bijbaan) (kamperland)

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er voor dat onze kleine en grote gasten zich elke (vakantie)dag vermaken Wat ga je doen Een vakantie bij Roompot moet een feest zijn voor jong en oud. Onze gasten willen samen leuke dingen doen. Dansen met Koos Konijn, voetballen, karaoke, boogschieten, knutselen…het gratis sport & animatie programma is een belangrijk onderdeel van Roompot Vakanties. Kun jij al onze gasten een lach op het gezicht toveren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze bijbaan is goed te combineren met school of studie!

 • Badmeester / badjuf (domburg)

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er voor dat onze gasten kunnen genieten in het zwembad. Natuurlijk staat naast waterpret ook veiligheid voorop. Wat ga je doen? Een van de favoriete bezigheden van onze gasten tijdens hun verblijf op onze parken is zwemmen. De kinderen maken een bommetje, duiken in het water of doen een wedstrijdje wie het eerst aan de overkant is. Na een dagje in het zwembad kunnen zij nog genieten van een frietje en een drankje in de horecagelegenheid bij het zwembad. Jij houdt een oogje in het zeil en komt eventueel in actie als dit nodig is.

  5 dagen geleden Roompot Vakanties vacatures ( Domburg )
 • Toezichthouder zwembad (bijbaan) (kamperland)

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er voor dat de ouders zorgeloos kunnen genieten in het zwembad terwijl de kinderen lekker zwemmen en spelen. Wat ga je doen? Een van de favoriete activiteiten van onze gasten tijdens hun verblijf op onze parken is zwemmen. De kinderen maken een bommetje, duiken in het water of doen een wedstrijdje wie het eerst aan de overkant is. Jij houdt een oogje in het zeil en komt eventueel in actie als dit nodig is. Deze functie is goed te combineren met school of studie.