Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 33 "Marketing en sales" vacatures voor je gevonden

 • Buitendienstmedewerker brandveiligheid, zeeuws vlaanderen

  Als buitendienstmedewerker zorg je ervoor dat de (brand)veiligheid van de klanten 100% op orde is. Je komt over de vloer bij een grote diversiteit aan klanten, denk aan banken, verzekeraars, fabrieken, winkels en scholen. •Je geeft adviezen over de producten •Je draagt zorg voor verkoopopdrachten •Onderhouden en repareren van brandblussers in vele diverse uitvoeringen •Je verricht onderhoud aan brandslanghaspels, noodverlichting e.d. Daarnaast wijs je de klanten op eventuele gebreken of aanvullende producten en diensten. Voornamelijk handel je deze aanvullende opdrachten compleet zelfstandig af. Je werkt vanuit huis en bezoekt dagelijks klanten die zich in jouw gebied bevinden. Je zelf bent verantwoordelijk voor de voorraad in het voertuig. Heb je nog geen werkervaring? Geen probleem. Met een uitgebreid opleidingstraject wordt jij klaar gestoomd

  2 uur geleden Start People Zeeland ( Terneuzen )
 • Mbo/hbo meewerkstage grafisch ontwerper goes

  Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) Grafisch Ontwerper om het design team van Bax Music te ondersteunen vanaf februari 2018 tot en met juni 2018. Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor bij onze winkel in Amsterdam. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. Werkzaamheden Tijdens jouw meewerkstage bij Bax Music werk je voornamelijk samen met de specialisten op de marketing afdeling en ondersteunt hen waar nodig. Je bewaakt de huisstijl van Bax Music, in alle uitingen die van je gevraagd worden te ontwerpen. Dit loopt uiteen van sitebanners, print advertenties en snelwegmasten tot flyers en ons Bax Music magazine in meerdere talen. Je werkt samen met andere grafische ontwerpers, fotografen en een videograaf.

  3 uur geleden Bax Music ( Goes )
 • Mbo/hbo meewerkstage fotografie goes

  Wij zijn per direct op zoek naar een student voor de meewerkstage Fotografie om de studio van Bax Music te ondersteunen vanaf februari 2018 tot en met juni 2018. De opdracht is als volgt: Tijdens jouw meewerkstage bij Bax Music werk je voornamelijk samen met de foto specialisten en ondersteunt hen waar nodig. Je gaat aan de slag met het zelfstandig fotograferen en productfotografie.

  3 uur geleden Bax Music ( Goes )
 • Mbo/hbo meewerkstage campagne marketeer goes

  Wij zijn op zoek naar een MBO of HBO meewerkstagiair(e) om het marketing team van Bax Music te ondersteunen vanaf februari 2018 tot en met juni 2018. Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor bij onze winkel in Amsterdam. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. Je werkzaamheden zijn als volgt: – Marketeeren; – Bedenken en uitzetten van marketing campagnes, je bent in staat om met vernieuwende ideeën te komen om zo succesvolle campagnes te draaien! – ondersteuning campagne marketeer; – campagnes internationaal uitzetten in zowel Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zweden als Engeland. De opdracht is als volgt: Tijdens jouw meewerkstage bij Bax Music werk je voornamelijk samen met de marketing specialisten en ondersteunt hen waar nodig. Je oefent werkzaamheden uit op het gebied van SEO, SEA, affiliatie marketing, websitebeheer, email marketing, social marketing, web analyses, wilt je op de afdeling van specialisten bewijzen en pakt taken zelfstandig op.

  3 uur geleden Bax Music ( Goes )
 • Accountmanager industrie

  Voor een bedrijf in Middelburg zijn wij op zoek naar een Accountmanager Industrie. Het betreft een full-time vaste baan! In deze uitdagende buitendienstfunctie ben je een echte relatiebeheerder die onze industrieklanten adviseert over onze dienstverlening. Je zet industrie nog beter op de kaart. Door de informatievoorziening over de allernieuwste trends, ontwikkelingen en productinnovaties investeer je in bestaande relaties. Je denkt mee met de klant en komt met oplossingen die zorgen voor meer efficiëntie en effectievere werkprocessen. En komt met ideeën over activiteiten voor leveranciersbijeenkomsten en klantenevents. Je toetst je activiteiten aan de hand van een ambitieus operationeel plan dat je zelf opstelt.

  gisteren Zebra-Flex ( Middelburg )
 • Commercieel medewerker binnendienst voor zweden, finland, zwitserland, spanje en portugal

  Voor onze opdrachtgever in Vlissingen zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst voor Zweden, Finland, Zwitserland, Spanje of Portugal. Het betreft een dienstverband van minimaal 16 uur per week. Vanwege onze constante groei en uitbreiding zijn we op zoek naar NATIVE SPEAKERS in iedere vreemde Europese taal. Ben jij een commercieel ingestelde Zweed, Fin of Portugees (allen m/v) of nog wat anders? Je wordt opgeleid om het aanspreekpunt van klanten uit jouw markt te zijn. Je adviseert, legt uit, verkoopt, zorgt voor aftersales en bent verantwoordelijk voor de uitbouw van je klantenbestand. Een veelzijdige functie waarin je adviseert om promoties en online uitingen aan te passen aan de eisen van jouw markt. Waar nodig vertaal je teksten. In deze uitdagende functie wordt je ondersteund door een jong, gezellig en informeel team.

  gisteren Zebra-Flex ( Vlissingen )
 • Customer service medewerker zweden

  Voor onze opdrachtgever in Vlissingen zijn wij op zoek naar Customer Service Medewerker Zweden. Het betreft een dienstverband van minimaal 16 uur per week. Vanwege de drukte op de Zweedse markt zijn wij op zoek naar een aanvulling van het Zweedse team. Je fungeert als aanspreekpunt voor onze Zweedse klanten, stelt offertes op, draagt zorg voor juiste productomschrijvingen in onze Zweedse webwinkel en bouwt de relaties met onze klanten verder uit. Klanten kunnen per e-mail, telefoon en chat contact met je opnemen, de telefoonlijn staat doorgeschakeld naar de Customer Service Medewerkers in Vlissingen.

  gisteren Zebra-Flex ( Vlissingen )
 • Accountmanager ict

  Onze opdrachtgever is een betrouwbare partner in Zeeland voor het aanleggen, onderhouden en uitbreiden van ICT-netwerk. Hierbij begeleiden zij bedrijven bij de opzet van een nieuwe IT structuur, het beheren van een bestaand netwerk, het adviseren bij en het uitrollen van een implementatie. Voor deze opdrachtgever zijn wij op korte termijn op zoek naar kandidaten voor de fulltime functie van: accountmanager ICT. Functieomschrijving: - Als accountmanager ICT ben je in jouw regio verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met bestaande relatie en de acquisitie van nieuwe klanten; - Je weet als de beste hoe je bij de juiste contactpersoon aan tafel kunt komen; - Netwerken is je op het lijf geschreven. Je houdt er van telkens bestaande en nieuwe contacten op te doen; - Scoren is belangrijk maar je hebt ook aandacht voor de bestaande klanten, je houdt zelf contact met je klanten en zorgt voor blijvende tevredenheid; - Je bent of wilt een expert worden op het gebied van ICT; - Kennis van zaken is een belangrijke pijler in jouw dienstverlening.

  gisteren HB17 Werkt. ( )
 • Junior accountmanager (moerdijk)

  Als accountmanager ben je onderdeel van het hechte kantoorinrichting-team. Dit team zorgt voor eigentijdse, efficiënte en inspirerende werkomgevingen bij MKB’ers. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van omzet(groei) binnen jouw regio, dit realiseer je via de volgende activiteiten: • Het creëren en opzetten van new business; • relatiebeheer met nieuwe en bestaande klanten; • het aangaan van verkoopgesprekken; • het ontwerpen van kantoorinrichtingen;

 • Ben jij graag op de hoogte van de festivals, dancefeesten en theatervoorstellingen die staan gepland

  Ben jij graag op de hoogte van de festivals, dancefeesten en theatervoorstellingen die staan gepland? Pak dan je kans en wordt marketingmedewerker! (oproepbasis) Je verspreidt flyers en posters voor festivals, dancefeesten, tentoonstellingen en theatervoorstellingen op diverse locaties in Vlissingen. Je onderhoudt het huidige netwerk en breidt dit verder uit. Je hebt de luxe om je eigen werktijd in te delen van dinsdag t/m zaterdag. Het betreft oproepwerk voor diverse locaties in Zeeland: Middelburg, Goes en Vlissingen.

 • Hbo studenten voor het vullen van de webwinkel voor de zuidschor watersport!

  De Zuidschor Watersport is een veelzijdig nautische bedrijf. Naast een jachtwerf, verkoop en verhuur van boten hebben we een 800m2 grote watersportwinkel waar ook veel technische mode wordt verkocht. De webwinkel wordt een steeds belangrijker verkoopkaneel voor ons. We hebben een bestaande webwinkel, gebouwd in Magento. Tevens zijn we bezig met een multi-store in Woocommerce, de webwinkel variant van Wordpress. Van technische producten tot kleding; er dienen nog 1000-en producten goed en wervend, middels goeie SEO ingevoerd te worden.

 • Manager gastbeleving

  Je bent verantwoordelijk voor een perfecte aansluiting van de gastbeleving in onze parken op onze strategie. In deze functie werk je nauw samen met de Director Operations en afdeling Sales en Marketing. Je draagt zorg voor het behalen van verkoopdoelstellingen door middel van een aantrekkelijk en vernieuwend aanbod. Je zorgt voor een vernieuwend aanbod op het vlak van: • Animatie, sportactiviteiten, faciliteiten (zwembad etc.) • Onze mascotte Koos Konijn • Verhuurartikelen • Wellness & Beauty arrangementen • Overige arrangementen De gastbeleving in onze parken wordt gemeten via de NPS score. Op basis van deze resultaten ben jij continue op zoek naar verbetering zodat de gasttevredenheid wordt verhoogd en onze gasten ambassadeurs worden van Roompot. Daarnaast werk je aan park specifieke dag arrangementen voor (zakelijke) groepen. Je stelt jezelf ten doel om ons aanbod voor gasten in het park continue te vernieuwen en te optimaliseren. Jouw kerntaken zijn: • Het ontwikkelen en implementeren van doelstellingen op het gebied van Customer Experience, in samenwerking met de afdeling Sales en Marketing; • Het efficiënt en gestroomlijnd laten verlopen van processen & procedures m.b.t. de Customer Experience, in lijn met de doelstellingen; • Het structureren van processen als programmering, personele inzet, training en stage inzet tussen hoofdkantoor en de parken; • Meewerken aan de ontwikkeling of inkoop van grotere events op de parken; • Aansturen van afdeling Gastbeleving, momenteel bestaande uit 3 medewerkers. Je afdeling werkt ten dienste van 35 Roompot parken, waaronder 2 Duitse parken; • Gasttevredenheid toetsen en verhogen aan de hand van de NPS scores; • Continue kwaliteitsverbetering van ons aanbod; • Inspireren en coachen van alle medewerkers op het gebied van gastbeleving; • Overall bewaking van kosten en opbrengsten op de parken, op het vlak van gastbeleving; • Initiëren van events en promoties om gastverwachtingen te overtreffen.

 • Crm marketeer

  De afdeling e-commerce houdt zich bezig met zaken als webdevelopment, online marketing, social media, acties, content, bannering, nieuwsbrieven en veel meer. Een steeds belangrijkere taak van het e-commerce team is het optimaliseren van onze online platformen. Door beter in te spelen op wat een bezoeker zoekt en verwacht, hopen we een betere klantervaring te bieden met uiteindelijk ook voor Roompot een beter resultaat. Functieomschrijving: Roompot staat aan de vooravond van de implementatie van een nieuw CRM platform. Binnen het online marketing team ben je hét aanspreekpunt op het gebied van CRM en weet je als geen ander de (on)mogelijkheden van dergelijke systemen, koppelingen, multi-channel campagnes en persoonlijke communicatie.

 • E-mail marketeer

  Voor deze functie zoeken we een E-mail Marketeer met een passie voor online marketing. Samen met de andere E-mail marketeers is het jouw doel om onze e-mail KPI’s te laten stijgen en dit doe je op basis van onder andere het verrijken van klantdata, segmentatie en optimale deliverability. Als E-mail Marketeer ben je verantwoordelijk voor de campagneflows en probeert deze continue te verrijken en een vertaalslag te maken naar gepersonaliseerde e-mailcampagnes. Deze bedenk en ontwikkel jij zelf en verliest daarbij de ervaring van de Roompot gast nooit uit het oog. Samen met onze Web Analist bekijk je waar de verbeteringen liggen en zet je jullie ideeën om in concrete acties. Daarnaast heb je ervaring met het lezen en schrijven van HTML en het maken van templates en kick je op het scoren van meer conversies. Verder ben je niet bang om de verantwoordelijkheid te pakken, altijd op de hoogte van de nieuwste online marketing trends en kan je goed omgaan met strakke deadlines!

 • Social media marketeer

  Jouw functie in het kort Als Social Media Marketeer ben je expert op het gebied van engaging content. Je weet als geen ander wat je moet doen om onze fanbase te bereiken en te activeren. Tevens heb je een strategische kijk op alle ontwikkelingen binnen social media, incl. webcare en advertising. Hierdoor bedenk je unieke en creatieve content om elke keer weer op een leuke manier bij onze doelgroep onder de aandacht te komen en mensen te inspireren voor een vakantie. Wat ga je doen? De afdeling e-commerce houdt zich bezig met zaken als web development, online marketing, social media, acties, content, bannering, nieuwsbrieven en veel meer. Roompot Vakanties heeft de afgelopen jaren een behoorlijk fanbase opgebouwd op diverse social media kanalen: • Facebook: 230.000 volgers • Instagram: 6.000 volgers • Twitter: 15.000 volgers • Google+: 32.000 volgers Met deze kanalen bieden wij onze gasten en volgers een platform om geïnspireerd te raken met al onze diverse content. Daarnaast hebben onze gasten een laagdrempelige manier om contact met ons op te nemen bijvoorbeeld via Whatsapp en Livechat. Het opzetten van gerichte advertentiecampagnes die bijdragen aan het verhogen van naamsbekendheid, omzet of genereren van leads, inclusief rapportages en monitoring, behoren ook tot het takenpakket. Overige taken zijn: • Je zet een social media-strategie op voor de merken van Roompot Vakanties en voert deze uit; • Je verzorgt de social media-monitoring, analyseert maandelijks de resultaten daarvan en rapporteert daarover aan de verschillende stakeholders; • Je signaleert kansen op basis van de resultaten van de social media-monitoringrapportages en werkt die verder uit tot concrete acties; • Je bedenkt – in samenwerking met de Sales en Marketing afdeling – concrete social acties die een positieve bijdrage leveren aan de naamsbekendheid; • Je ondersteunt en adviseert bij het community management van de verschillende communities; • Je bedenkt en creëert creatieve content voor de verschillende social kanalen, denk aan Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram e.d.; • Je werkt nauw samen met je collega’s van de (Online)Marketing afdeling en het webcareteam.