Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 54 "Marketing en sales" vacatures voor je gevonden

 • Dach sales & promotion medewerker

  Ben jij een ondernemend en reislustig type die het leuk vindt om (potentiële) klanten te bezoeken om onze producten aan te prijzen? Is het winnen van klanten op gerichte (huis) en vakbeurzen voor jou een sport? Houd jij graag de nieuwe trends en ontwikkelingen in de gaten? Dan is dit iets voor jou. Finsa BV zoekt een nieuwe collega in de buitendienst die Duits is of heel goed spreekt en de Duitse markt als geen ander kent (of leert kennen)! Jij gaat met de specialiteiten in hun Express-Service voorraad aan de slag. Zij hebben speciaal voor zowel bestaande als nieuwe klanten een promotool en brochure MDF Specialist ontwikkeld. Ook kan je hiermee prima producttrainingen verzorgen voor de distributeurs. Natuurlijk werken zij met een CRM-systeem waar jij ook input voor levert. Zo kunnen zij hun klanten monitoren en zo goed mogelijk van dienst te zijn.

  5 uur geleden AtynaWérkt ( Vlissingen )
 • Accountmanager / intercedent

  Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega! Wegens de snelle groei van de organisatie zijn wij op korte termijn opzoek naar iemand die ons op sales gebied wil ondersteunen. Waar kom je te werken? JobManiac is een jonge organisatie die zich op het moment aan het uitbreiden is. In-middels bestaat JobManiac uit vier vestigingen: Goes (hoofdkantoor), Oud-Beijerland, Apeldoorn en Geldrop. De organisatie kent een platte structuur. Je komt in een jong team terecht waar een open cultuur heerst. Samenwerken staat voor ons op nummer 1! Wat houdt de functie precies in? Je bent een echte allrounder die inzetbaar is op sales, recruitment en het onderhouden van klantcontact. Je bent dus verantwoordelijk voor het gehele traject. Je voert ver-koopgesprekken met prospects en klanten en probeert via deze weg nieuwe vacatures binnen te halen. Daarnaast schrijf je vacatureteksten, behandel je de binnenkomende sollicitatie, werf je kandidaten via jobboards en voer je intake gesprekken met kandida-ten.

  6 uur geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Medewerker sales support

  Heb jij affiniteit met technologie en ben je commercieel ingesteld? In deze functie als sales supporter ben jij de spin in het web tussen klant, distributeur en het sales team. Als sales support medewerker ga je aan de slag vanuit de vestiging in Vlissingen. Samen met jouw manager kijk je naar de juiste technische toepassingen voor je klanten en de bijpassende productkeuze. Je houdt de focus vooral op het administratief afhandelen van de verkooporders. Het invoeren en het bevestigen ervan zowel als de controle op juistheid en compleetheid. Verder ben je ook actief betrokken bij de afstemming met andere afdelingen, afhandeling van klachten en de retouren binnen het bedrijf. Doorgroeien in een coördinerende rol binnen het bedrijf sluit jij ook niet uit.

 • Commercieel medewerker binnendienst - duitsland

  Voor onze opdrachtgever in Tholen, zijn we op zoek naar een fulltime commercieel binnendienst medewerker. Wat houdt het werk in: - Je bent een belangrijke schakel tussen de sales managers, aankopers, leveranciers en klanten qua opvolging van orders en streeft er naar de beste oplossing te creëren voor alle partijen - Je ondersteunt de aan- en verkopers telefonisch en schriftelijk bij aan- en verkoopprocessen zoals ingeven van orders, controle bevestigingen en klachtenbehandeling - Je staat in voor de dagelijkse voorbereiding van orders zodat de logistieke afdeling leveringen kan inplannen - Je zorgt voor een nauwkeurige, adequate opvolging en controle van de administratieve processen met de daarbij behorende controle van documenten - Je bouwt zakelijke relaties op met externe eigen medewerkers, zusterbedrijven, klanten en leveranciers in heel Europa

 • Top verkoper

  Studenten gezocht voor deze ideale bijbaan! Op zoek naar flexibiliteit en gezelligheid? Houd jij van een babbel en kom je graag op diverse plekken? Dat is dit jouw ideale bijbaan! Hot Networkz zoekt studenten die het tof vinden om voor de Persgroep Nederland op pad te gaan. Start jouw traineeship bij Hot Networkz, verdien gemiddeld 100 euro per dag en beleef een geweldige tijd. Ervaring is niet nodig, maar als je het al hebt is dat natuurlijk wel mooi meegenomen. Heb je interesse?? Geef snel een belletje of mail even naar: Michel Drost, mdrost@hotnetworkz.com, 06-246 56 509.

  gisteren M. DrostHN ( Vlissingen )
 • Meewerkstage sales & marketing

  Jouw functie in het kort Op de afdeling Sales & Marketing zijn de medewerkers onder andere verantwoordelijk voor campagnes, PR, parkcommunicatie, sponsoring, productie en beheer van content en de Koos Konijn Foundation. Daarnaast zijn ook webdevelopment, social media en emailmarketing onderdeel van deze afdeling. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die vanaf september ons team kan komen versterken. Wat ga je doen? De stagiair(e) biedt ondersteuning op het gebied van wielersponsoring, de Koos Konijn Foundation en themaweekenden op onze parken. Daarnaast heb je telefonisch contact met collega's, bedrijven en gezinnen rond de Koos Konijn Foundation Vakantiehuizen. Ook help je mee in de voorbereiding op fotoshoots, begeleid je deze en denk je mee over content op de website, social media en mailings. Een super afwisselende stage!

 • Manager gastbeleving

  Jouw functie in het kort Je bent verantwoordelijk voor een perfecte aansluiting van de gastbeleving in onze parken op onze strategie. In deze functie werk je nauw samen met de Director Operations en afdeling Sales en Marketing. Je draagt zorg voor het behalen van verkoopdoelstellingen door middel van een aantrekkelijk en vernieuwend aanbod. Wat ga je doen? Je zorgt voor een vernieuwend aanbod op het vlak van: - Animatie, sportactiviteiten, faciliteiten (zwembad etc.) - Onze mascotte Koos Konijn - Verhuurartikelen - Wellness & Beauty arrangementen - Overige arrangementen De gastbeleving in onze parken wordt gemeten via de NPS score. Op basis van deze resultaten ben jij continue op zoek naar verbetering zodat de gasttevredenheid wordt verhoogd en onze gasten ambassadeurs worden van Roompot. Daarnaast werk je aan park specifieke dag arrangementen voor (zakelijke) groepen. Je stelt jezelf ten doel om ons aanbod voor gasten in het park continue te vernieuwen en te optimaliseren. Jouw kerntaken zijn: • Het ontwikkelen en implementeren van doelstellingen op het gebied van Customer Experience, in samenwerking met de afdeling Sales en Marketing; • Het efficiënt en gestroomlijnd laten verlopen van processen & procedures m.b.t. de Customer Experience, in lijn met de doelstellingen; • Het structureren van processen als programmering, personele inzet, training en stage inzet tussen hoofdkantoor en de parken; • Meewerken aan de ontwikkeling of inkoop van grotere events op de parken; • Aansturen van afdeling Gastbeleving, momenteel bestaande uit 3 medewerkers. Je afdeling werkt ten dienste van 35 Roompot parken, waaronder 2 Duitse parken; • Gasttevredenheid toetsen en verhogen aan de hand van de NPS scores; • Continue kwaliteitsverbetering van ons aanbod; • Inspireren en coachen van alle medewerkers op het gebied van gastbeleving; • Overall bewaking van kosten en opbrengsten op de parken, op het vlak van gastbeleving; • Initiëren van events en promoties om gastverwachtingen te overtreffen.

 • E-mail marketeer

  Jouw functie in het kort Met jouw ervaring, passie en creativiteit vertaal je onze marketingstrategie naar onze E-mail campagnes. Wat ga je doen? Als E-mail Marketeer ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de E- mail campagnes. Je houdt de campagneflow continue in de gaten en probeert deze te optimaliseren. Hierbij maak je de campagne zo persoonlijk mogelijk. Je verliest in dit proces de ervaring van onze gasten niet uit het oog. Samen met onze Web Analist kijk je waar verbeterpunten liggen en zet jouw ideeën om in concrete acties. Je hebt ervaring met het lezen en schrijven van HTML en het maken van templates. Je kickt op het scoren van meer conversies en je bent altijd op de hoogte van de nieuwste online marketing. Ook het werken met strakke planningen en deadlines zijn voor jou geen probleem. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Solliciteer dan snel!

 • Project & customer service manager

  Passie en beleving! Dat is wat je aantreft in ons team en onze producten. Ben jij een bevlogen Project & Customer Service Manager, zoek je uitdagende projecten en is jouw doel om van iedereen een ‘happy customer’ te maken? Solliciteer dan nu op deze vacature! Colijn IT levert één van de meest innovatieve ERP softwarepakketten van dit moment. Als Nederlandse marktleider in de woonbranche biedt Colijn IT geavanceerde oplossingen aan voor retailers, leveranciers, retail organisaties en formulegroepen in de Benelux. Met onze software automatiseren wij bedrijfsprocessen bij ca. 400 klanten, waaronder toonaangevende bedrijven als Seats and Sofas, Woonboulevard Poortvliet, Verberckmoes/De Piramiden, TMC, Babypark Kesteren, Furniture Village, Timothy Oulton en Buitenhof tuinmeubelen. Als Project Manager ben je direct betrokken bij de structurering en uitvoering van onze projecten in de meubel retail. Je bent samen met de consultant(s) het vertrouwde gezicht naar de klanten tijdens de implementatie van ons innovatieve ERP systeem iONE. Naast je actieve rol binnen de projecten ben je als Customer Service Manager tevens een belangrijke spil in de service die we aan onze klanten bieden wanneer ze iONE reeds hebben geïmplementeerd. Deze service wordt o.a. geleverd door onze supportafdeling. Aansturing van en samenwerken met onze Supportafdeling behoort daarom ook tot je verantwoordelijkheden. Klanttevredenheid staat daarbij hoog in het vaandel en aan jou dus de taak om van iedereen een ‘happy customer’ te maken. Naast interessante projecten bij onze opdrachtgevers, zijn er ook de nodige interne projecten waar je bij betrokken zult zijn. Bijvoorbeeld bij het verder ontwikkelen van onze standaard producten en templates, of het meedenken met het verder verbeteren van onze klanttevredenheid.

  4 dagen geleden Colijn IT ( Goes )
 • Commerciele binnendienst-medewerk(st)er - mbo/hbo - duits-engels

  - Je bent verantwoordelijk voor de orderverwerking op de binnendienst en biedt commerciële ondersteuning aan de sales medewerkers en directie. - Je bent het aanspreekpunt voor zowel klanten, relaties en verkoop buitendienst voor binnen- en buitenland. - Je zorgt voor een correcte afhandeling van offertes, verwerkt de binnenkomende aanvragen en de documentatie hiervan. - Enkele van je taken zijn afspraken vastleggen en bevestigen, afhandeling binnenkomende telefoontjes, verzenden van documentatie en opvolging, offertes en investeringsoverzichten, orderverwerking, opzetten en uitvoeren van mailings, onderhoud Social Media zoals LinkedIn. - Je behandelt de dossiers van bestaande en potentiële klanten. - Onderhoud website - Kortom; Commerciële duizendpoot

  4 dagen geleden Mulcol International BV ( Middelburg )
 • Customer service representative

  Customer Service Representative l Kruiningen l 40 uur per week l Italiaans l Engels Het bedrijf Jij komt te werken in een internationale organisatie binnen de foodindustrie, waar innovatie belangrijk is en continue gezocht wordt naar verbeteringen. Een werkgever die teamwork, initiatief en persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt. De werkomgeving is open en informeel. De job Het eerste aanspreekpunt voor klanten! Jij bent verantwoordelijk voor het leggen en onderhouden van contacten met (nieuwe) klanten en relaties. Jij behandelt de vragen die klanten hebben en verzorgt daarnaast diverse interne en externe rapportages. Verder zal jij offertes en orders verwerken en dien je als ondersteuning van de buitendienst. Binnen deze functie werk je zowel zelfstandig als in teamverband.

  6 dagen geleden Randstad Zeeland ( Kruiningen )
 • Creatieve marketing goeroe

  JobManiac zoekt voor op haar hoofdlocatie in Goes een echte marketing goeroe of marketing student die jaagt naar uitdaging. Deze visionair gaat JobManiac nog verder op de kaart helpen zetten door middel van publiciteit en vindbaarheid. Je krijgt de volledige vrijheid de marketingafdeling op te zetten! Wat wij zoeken is een creatief iemand die ervaring heeft met marketing in het algemeen. Deze persoon gaat een marketing plan verzinnen om deze organisatie landelijk maar ook zeker regionaal op de kaart te zetten. Het is de bedoeling dat we JobManiac, online een enorme boost geven. Samen met het marketing team ga je onder andere de onderstaande zaken doen: - Vloggen (filmpjes, intervieuws, verhaaltjes, belangrijke info en foto’s); - Online reclame en promotie (cookies etc.); - Sociale media maximaliseren aan de hand van budgeten; - Werving en selectie campagnes maken en uitvoeren; - Website aanscherpen; - Franchiseformule promoten; - Persoonlijke benadering via LinkedIn. Kortom een uitdagende, allround marketing functie voor 24 tot 32 uur waar jij je creatieve geest op los kan laten! Interesse? Willem@jobmaniac.nl / 0625550336

  6 dagen geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Ambitieuze moeders/vaders, vrouwen/mannen gezocht!

  * Een samenwerking met (mij en) een bedrijf met natuurlijke producten met als hoofdbestanddeel Aloë Vera op het gebied van o.a. huidverzorging, persoonlijke verzorging en weightcare. * Coachen van mensen naar een gezonde(re) leefstijl en coachen van je eigen team want '' vele handen maken licht werk'' * Verschillende mogelijkheden om je eigen business op te zetten (dit leggen we u graag persoonlijk uit)

  een week geleden Mind,Body,Food ( Oost-Souburg )
 • Junior online marketeer - e-mailmarketing - 38 uur

  In verband met de groei van de afgelopen periode zoeken wij een Junior Online Marketeer met passie voor e-mailmarketing die ons e-commerceteam komt versterken. In het centrum van Goes vind je onze winkel: Rico Moda, een exclusieve multi-brand store voor mannen. Denk hierbij aan kleding, schoenen en accessoires van merken als Kenzo, Emporio Armani, Stone Island, EA7, Dsquared2 en meer. Al sinds de oprichting in 2006 is Rico Moda een begrip in Zuidwest-Nederland, maar ook ver daarbuiten. Naast de winkel speelt onze webshop www.ricomoda.com een grote rol in het succes van Rico Moda. Door de succesvolle combinatie met onze webshop kunnen wij ons met trots één van de beste (online) multi-brand stores van Nederland noemen! De Junior Online Marketeer - E-mailmarketing… … is verantwoordelijk voor onze nieuwsbrieven. … zorgt voor continue verbetering van e-mailcampagnes. … ondersteunt de e-commerce manager in uitvoerende taken. … houdt het aanbod in onze webshop up-to-date qua beeld en tekst. … is op de hoogte van de nieuwste trends in de wereld van e-commerce. … heeft passie voor mode en (online) marketing. … kan enthousiast mee brainstormen over nieuwe mogelijkheden voor de webshop en nieuwsbrief. Over ons Kort beschreven is het Rico Moda team jong, hecht, innoverend, enthousiast en betrokken. Er heerst een informele werksfeer, mede doordat de afdelingen nauw met elkaar verbonden zijn. Een goede werksfeer is van groot belang bij het streven naar ons gezamenlijke doel: Als team iedere dag een uitstekend resultaat neerzetten en daarmee Rico Moda op zowel de korte als lange termijn naar een hoger niveau tillen. Interesse? Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en lijkt het je leuk om aan te sluiten bij het Rico Moda team? Stuur dan uiterlijk maandag 26 februari 2018 je C.V. inclusief foto en motivatiebrief naar werkenbij@ricomoda.com t.a.v. Sjoerd de Bruijne. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan gerust contact op met Sjoerd via bovengenoemd e-mailadres of via het telefoonnummer 0113-296011.

  een week geleden Rico Moda Uomo ( Goes )
 • Junior online marketeer - social media - 38 uur

  In verband met de groei van de afgelopen periode zoeken wij een Junior Online Marketeer met passie voor Social Media die ons e-commerceteam komt versterken. In het centrum van Goes vind je onze winkel: Rico Moda, een exclusieve multi-brand store voor mannen. Denk hierbij aan kleding, schoenen en accessoires van merken als Kenzo, Emporio Armani, Stone Island, EA7, Dsquared2 en meer. Al sinds de oprichting in 2006 is Rico Moda een begrip in Zuidwest-Nederland, maar ook ver daarbuiten. Naast de winkel speelt onze webshop www.ricomoda.com een grote rol in het succes van Rico Moda. Door de succesvolle combinatie met onze webshop kunnen wij ons met trots één van de beste (online) multi-brand stores van Nederland noemen! De Junior Online Marketeer - Social Media… … is verantwoordelijk voor onze social media kanalen. … zorgt voor continue verbetering van social content. … ondersteunt de e-commerce manager in uitvoerende taken. … houdt het aanbod in onze webshop up-to-date qua beeld en tekst. … is op de hoogte van de nieuwste trends in de wereld van e-commerce. … heeft passie voor mode en (online) marketing. … kan enthousiast mee brainstormen over nieuwe mogelijkheden voor de webshop en social media. Over ons Kort beschreven is het Rico Moda team jong, hecht, innoverend, enthousiast en betrokken. Er heerst een informele werksfeer, mede doordat de afdelingen nauw met elkaar verbonden zijn. Een goede werksfeer is van groot belang bij het streven naar ons gezamenlijke doel: Als team iedere dag een uitstekend resultaat neerzetten en daarmee Rico Moda op zowel de korte als lange termijn naar een hoger niveau tillen. Interesse? Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en lijkt het je leuk om aan te sluiten bij het Rico Moda team? Stuur dan uiterlijk maandag 26 februari 2018 je C.V. inclusief foto en motivatiebrief naar werkenbij@ricomoda.com t.a.v. Sjoerd de Bruijne. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan gerust contact op met Sjoerd via bovengenoemd e-mailadres of via het telefoonnummer 0113-296011. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  een week geleden Rico Moda Uomo ( Goes )