Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 24 "Agrarisch" vacatures voor je gevonden

 • Per direct : hovenier / bosmaaier

  Wij zoeken per direct hoveniers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Wil je graag aan de slag? Bel ons dan, je kunt morgen beginnen.

  4 uur geleden Flexwerk de Visser ( Heel Zeeland )
 • Per direct: trekker chauffeur

  Wij zoeken per direct trekker chauffeurs voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb je interesse, bel ons dan direct, je kunt morgen al aan de slag.

  4 uur geleden Flexwerk de Visser ( Heel Zeeland )
 • Accountmanager

  Als Accountmanager ben je de strategische gesprekspartner voor onze opdrachtgever die actief is in de bier-, voedsel- en maalderijsector. De klant is een snelgroeiende internationale organisatie actief in de de business to business sector. Er heerst een informele en vlotte werksfeer. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit: - Onderhouden en het uitbouwen van de omzet met bestaande en nieuwe producten bij grotere accounts; - Onderhandelen over prijzen, condities, promoties en distributie; - Je ziet toe op de implementatie en opvolging van de gemaakte afspraken en werkt nauw samen met collega’s; - Je bepaalt, in onderling overleg, het businessplan en je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de geformuleerde doelstellingen en budgetten; - Je bent verantwoordelijk voor een betrouwbare forecasting; - Je bent het 1e aanspreekpunt voor de grotere accounts binnen de organisatie en beantwoord o.a. vragen omtrent kwaliteit van het product. - Je staat op vakbeurzen en draagt zorg voor een commerciële opvolging van de gemaakte afspraken; - Verzamelen en delen van markt- en branchekennis, zowel binnen het netwerk als met collega’s en vakspecialisten.

 • Gezocht: leerling monteur

  Opzoek naar een leuke uitdaging waarbij je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen? Voor een opdrachtgever zijn wij voor meerdere locaties opzoek naar monteurs. Voor deze functie zijn wij niet opzoek naar iemand met jaren lange ervaring, maar juist naar iemand die handig is en bereid is zich te ontwikkelen tot een allround monteur. Werkzaamheden die in deze functie veel voorkomen zijn het verrichten van preventief onderhoud en het signaleren en aanpakken van technische problemen en knelpunten.

  7 uur geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Uitvoerder gww

  Als uitvoerder GWW ben je verantwoordelijk voor het delegeren van operationele werkzaamheden. Hierbij geef je leiding aan medewerkers en stuur je diverse GWW projecten aan. Verder ben je mede verantwoordelijk voor een positief projectresultaat. De volgende werkzaamheden worden o.a. uitgevoerd: • Toezien dat de uitvoeringswerkzaamheden conform de van te voren vastgestelde richtlijnen (kwantiteit en kwaliteit) worden uitgevoerd; • Verantwoordelijk voor het tijdig afroepen van materialen en een tijdige aan- en afvoer van al het benodigde materieel en materiaal alsmede voor de afvoer van afval; • Het signaleren van meer- en/of minder werk en dit rapporteren aan de projectleider; • Het instrueren en begeleiden van medewerkers en onderaannemers; • Deelnemen aan diverse bijeenkomsten waaronder kick off bijeenkomsten en bouwvergaderingen; • Het onderhouden van contact met de opdrachtgever over de start, - voortgang- en het afronden van projecten; • Verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de projecten; • Het nemen van beslissingen die samenhangen met- of voortvloeien uit de KAM-activiteiten behoren ook tot de functie. Kortom: Je organiseert het werk op basis van veiligheid, kwaliteit en productie.

  8 uur geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Hovenier (groenvoorziening)

  Voor ons team zijn wij opzoek naar mensen met groene vingers die compleet in hun element zijn als ze met tuinen, planten, bomen, plantsoenen etc. in de weer kunnen. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het onderhoud van tuinen en plantsoenen, ervaring hierin is dus een vereiste! Voel jij je meteen aangesproken? Stuur dan snel je CV naar het onderstaande email adres of bel voor meer informatie!

  8 uur geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Monteur landbouwmachines (steenbergen)

  Abemec Steenbergen zoekt op korte termijn een enthousiaste en gemotiveerde: Monteur Landbouwmachines Gaat jouw bloed sneller stromen van landbouwmachines? Vind je het gaaf om te sleutelen aan hoogwaardige landbouwmachines, zodat de klant een zo hoog mogelijk rendement uit zijn machines haalt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hoe krijg je dat als Monteur voor elkaar? Je werkt aan hoogwaardige tractoren en landbouwwerktuigen, waar je voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan mechanische-, elektronische- en hydraulische systemen. Jouw inzet is mede bepalend voor de veiligheid en het ongestoord rijden van het machinepark van onze klanten.

  8 uur geleden Abemec_ ( )
 • Schildpadverzorger/ster voor het weekend en de vakanties

  Een dierenvriend of vriendin hebben wij nodig.Die na begeleiding zowel in team verband als zelfstandig werkzaamheden kan verrichten. Schoonhouden en onderhouden van schildpadden verblijven, voedsel bereiding, voederen, en observeren van dieren.

  3 dagen geleden Iguana ( Vlissingen )
 • Meewerkend voorman - rucphen #318

  Voor een agrarisch bedrijf in de omgeving van Rucphen zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het kweken en verzorgen van planten en het pakken en verwerken van orders. De werkzaamheden bij deze functie zijn voornamelijk het aansturen van collega's, het maken van planningen en het signaleren van knelpunten. Ook zorg je ervoor dat het gehele proces foutloos verloopt, verder ben je zelf ook actief in de uitvoering.

  5 dagen geleden DG Select ( Buiten Zeeland )
 • Tractorchauffeur

  Voor de projecten van onze opdrachtgever in de grond- weg en waterbouw zijn wij opzoek naar een tractorchauffeur. Tot je werkzaamheden behoren o.a. : Rijden met trekker kieper Verrichten van maaiwerkzaamheden Verrichten van werkzaamheden met versnipperaar, stobbenfrees, bladblazer of watertank Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de tractor

  5 dagen geleden Uitzendbureau-ART ( Heel Zeeland )
 • Per direct trekker chauffeur rijden met dumper kipper

  vca 1 trekker rijbewijs is een pre

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser ( Biervliet )
 • Grondwerker

  Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar gemotiveerde grondwerkers. Je bent bekend met het: •Assisteren bij de graafmachine en/of mobiele kraan. •In meten, graven, hoogtes uitzetten, het plaatsen van kolken, etc. •leggen van kabels, leidingen, riool en buizen, van zowel distributie als huis aan huisaansluitingen. •Eenvoudige reparaties uitvoeren.

  6 dagen geleden 4U Group Personeelsdiensten ( Goes )
 • Leerling machinist mobiele kraan

  Voor onze projecten in de grond- weg en waterbouw zijn wij opzoek naar een leerling mobiele graafmachine machinist. De machinist word ingezet voor het graven van sleuven, bouwputten, sloten en het egaliseren van terreinen. Alles op de centimeter nauwkeurig. Maar ook met werkzaamheden als het afwerking van (berm)sloten, bermen en schuine hellingen, het laden en lossen van transportmiddelen, en het schade vrij graven tussen en nabij ondergrondse kabels en leidingen.

  6 dagen geleden Boonman Goes Gww ( Goes )
 • Leering machinist minigraver

  Voor onze projecten in de grond- weg en waterbouw zijn wij opzoek naar een leerling- machinist die vertrouwd is / wil worden met mini- en midi graafmachines. De machinist word ingezet voor het graven van sleuven, alles op de centimeter nauwkeurig, schade vrij graven tussen ondergrondse kabels en leidingen. Handen uit de mouwen, binnen dit werk is het niet alleen kraan werk, er word tevens ook van je gevraagd om waar nodig de schop te pakken en om na afronding van de werkzaamheden alles netjes achter te laten en waar nodig de bestrating terug te leggen.

  6 dagen geleden Boonman Goes Gww ( Goes )
 • Tractorchauffeur

  Voor onze projecten in de grond- weg en waterbouw zijn wij opzoek naar een tractorchauffeur. Tot je werkzaamheden behoren o.a. : • Rijden met trekker kieper • Verrichten van maaiwerkzaamheden • Verrichten van werkzaamheden met versnipperaar, stobbenfrees, bladblazer of watertank • Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de tractor

  een week geleden Boonman Goes Gww ( Goes )