Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 58 "Agrarisch" vacatures voor je gevonden

 • Gezocht: mensen met groene vingers!

  Ben jij iemand met groene vingers en ben jij opzoek naar een functie voor langere tijd? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zijn per direct opzoek naar iemand die zich graag wil ontwikkelen in de groensector en graag de handen uit de mouwen steekt. Het betreft een afwisselende functie waar je opgeleid word tot medewerker groenvoorziening. Zie jij deze uitdaging wel zitten? Neem dan snel contact met ons op!

  6 uur geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Zelfstandig medewerker groen voorziening

  Ben jij gek op groen en kun je goed zelfstandig werken? Dan is deze functie voor jou weggelegd! In deze tijdelijke functie (maart tot oktober) mag je werken aan het onderhoud van groengebieden in de regio Breda. Hier zul je snoeien, maaien en allerhande diensten verrichten om bij te dragen aan het groene, verzorgde aangezicht van deze omgeving. De ene dag snoei je de bomen aan een doorgaande weg en de andere dag mag je aan de slag in het park. Je bent iedere dag in de buitenlucht. Bij goed functioneren is het mogelijk voor langere tijd aan de slag te gaan.

 • Hovenier (groenvoorziening)

  Voor ons team zijn wij opzoek naar mensen met groene vingers die compleet in hun element zijn als ze met tuinen, planten, bomen, plantsoenen etc. in de weer kunnen. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het onderhoud van tuinen en plantsoenen, ervaring hierin is dus een vereiste! Voel jij je meteen aangesproken? Stuur dan snel je CV naar het onderstaande email adres of bel voor meer informatie!

  6 uur geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Hovenier / groenvoorziener

  Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar Hoveniers. Het betreft hier algemeen voorkomende werkzaamheden in de hoveniersbranche zoals: - Onderhoud gazons van particulieren, bedrijven en instellingen - Snoei- en plantwerkzaamheden van bomen, coniferen & heesters, vaste planten, perkgoed en hagen - Controleren gezondheid planten en bomen - Schoonmaken tuinen: blad ruimen en afval verwijderen etc. - Klanten vakkundig adviseren over tuinonderhoud & -aanleg - Aanleg van kunstgras, bestratingen en afscheidingen

 • Assistent/e hovenier - zeeland

  Werk jij graag buiten en wil je het hoveniers vak leren? Functieomschrijving Als assistent-hovenier (m/v) leg je samen met collega’s tuinen aan en onderhoud je deze. Je bent onder meer bezig met het snoeien van bomen, verwijderen van onkruid, maaien van het gras en de beplanting. Daarnaast leg je straten, vijvers, terrassen en tuinverlichting aan. Een afwisselende baan dus. Omdat het om veel buk- en tilwerk gaat, is een goede conditie erg belangrijk.  

  3 dagen geleden Try act EWIV ( s-Heer Arendskerke )
 • Vakbekwaam hovenier tuinaanleg

  Voor een opdrachtgever uit Zeeland zijn wij op zoek naar een allround hovenier tuinaanleg (m/v). Hoveniers vormen het kloppend hart van hun organisatie. Creativiteit, kwaliteit en efficiëntie zijn de belangrijkste thema's, die zowel jou als hovenier en onze opdrachtgever kenmerken. Als hovenier ben je teamleider, ontwerper, projectmanager en vakman/-vrouw in één. Je bent en voelt je verantwoordelijk voor het hele proces van een tuinaanleg, van de eerste schop in de grond tot oplevering.

  3 dagen geleden Try-act EWIV ( s-Heerenhoek )
 • Vakbekwaam hovenier kwaliteitstuinen (m/v)

  Hou je van vakkundig aangelegde tuinen?Kun je in teamverband werken en heb je een klantvriendelijke instelling?

  3 dagen geleden Try-act EWIV ( Renesse )
 • Vakbekwaam boomverzorger (m/v)

  Voor een klant zijn wij op zoek naar een vakbekwaam boomverzorger (m/v).Het betreft een afwisselende functie in een groeiende onderneming. Je collega's hebben aandacht voor de wensen van de klant; het zijn creatieve mensen, trots op hun bedrijf.Medewerkers krijgen alle kansen zich in een prettige sfeer verder te ontwikkelen. De onderneming biedt voldoende vrijheid, goede beloning en alle kansen om de boomverzorgingstak verder uit te bouwen.

  3 dagen geleden Try-act EWIV ( Renesse )
 • Voorman, uitvoerder groenvoorziening (m/v)

  Ben jij iemand die enthousiast voor zijn/haar vakgebied is?Kun je anderen motiveren? Ben je vakbekwaam op een breed terrein van het groen kun je een ploeg van 2-5 medewerk(st)ers resultaatgericht aansturen? Solliciteer dan daar deze nieuwe uitdagende functie!

  3 dagen geleden Try act EWIV ( Renesse )
 • Vakbekwaam groenvoorziener voor onderhoud van openbaar groen (m/v)

  Heb je het groen echt in je vingers? Kun je technische hoogstandjes verwezenlijken in particuliere tuinaanleg of openbaar groen?Wil je meewerken in een team, waarin we topkwaliteit in groenaanleg en -onderhoud waarmaken?

  3 dagen geleden Try-act EWIV ( Renesse )
 • Ervaren kraanmachinist/ tractorchauffeur m/ v

  Onze opdrachtgever is een loon- en mechanisatiebedrijf in de regio West Zeeuws Vlaanderen. Wij zoeken per direct een ervaren en gecertificeerde kraanmachinist. Je hebt ruime werkervaring met het bedienen van een wielkraan. Het werk bestaat voornamelijk uit opdrachten voor regionale aannemers en diverse projecten aan de kust. Je kan direct fulltime aan de slag voor een langere periode. Daarnaast zijn wij voor dezelfde opdrachtgever ook op zoek naar ervaren tractorchauffeurs voor werkzaamheden op het land of in het grondverzet. Dit betreft ook een fulltime functie met veel overuren. Wij zoeken een kandidaat die flexibel inzetbaar is en niet gebonden is aan een 9-tot-5 baan.

  4 dagen geleden Matchpoint Banen, Breskens ( Breskens )
 • Medewerker bestrating en grondverzet m/v

  Het is druk in de bouw en verbouw. Daar hoort ook een hoop straat- en tegelwerk bij. Daarom zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een hulp stratenmaker. De werkzaamheden bestaan grotendeels uit het helpen aanleggen van bestratingen en terrassen.

  4 dagen geleden Matchpoint Banen, Breskens ( Breskens )
 • Aankomend hovenier die van aanpakken weet!

  We zijn op zoek naar een enthousiaste aankomend hovenier voor de tuinaanleg die van aanpakken weet. Je vindt het belangrijk om met plezier naar je werk te gaan en leert graag nieuwe dingen. We hebben meer werk dan dat we met ons huidige team van 15 medewerkers aankunnen, daarom zijn we op zoek naar een collega die goed in ons team past.

 • Enthousiaste leerling hovenier

  We zijn op zoek naar een enthousiaste leerling hovenier voor de tuinaanleg en -onderhoud die van aanpakken weet. Je vindt het belangrijk om met plezier naar je werk te gaan en leert graag nieuwe dingen. We hebben meer werk dan dat we met ons huidige team van 15 medewerkers aankunnen, daarom zijn we op zoek naar een collega die goed in ons team past.

 • Enthousiaste vakbekwaam hovenier

  We zijn op zoek naar een enthousiaste vakbekwaam hovenier voor de tuinaanleg. Verstraten Walhout Tuincentrum|Hoveniers is een begrip in Zeeland. Zowel op het tuincentrum als bij de hoveniers staat goed advies en klantvriendelijkheid voorop. We richten ons voornamelijk op het aanleggen en onderhouden van tuinen in de particuliere en zakelijke markt. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier hun werk doen en we maken er een sport van om zoveel mogelijk tevreden klanten te hebben. We hebben meer werk dan dat we met ons huidige team van 15 medewerkers aankunnen, daarom zijn we op zoek naar een vakbekwaam hovenier die goed in ons team past.