Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 7 "Communicatie" vacatures voor je gevonden

 • Medewerker customer service aftersales fulltime

  Rapaat Logistics B.V. verzorgt de logistieke werkzaamheden voor Bax Music. Rapaat Logistics B.V. heeft een team van ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door uitbreidingen en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Customer Service medewerker om het team te ondersteunen. Als Customer Service medewerker After sales ben je een echte duizendpoot en doe je alles voor de klant om een topservice te leveren. Je bent voornamelijk bezig zijn met het beantwoorden van vragen van klanten via de e-mail en telefoon over retour gestuurde, defecte, geweigerde of verkeerd bestelde producten. Daarnaast houd je de klant op de hoogte van de status van de reparatie en bel je met de leveranciers om zo spoedig mogelijk de reparaties retour te krijgen. Als echter teamspeler wordt je incidenteel ook ingezet op het retourproces om je collega’s te helpen de retouren te verwerken.

  3 weken geleden Rapaat Logistics B.V. ( Goes )
 • Customer service productspecialist verlichting goes (parttime)

  Door uitbreiding en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Customer Service Productspecialist met kennis van Verlichting producten die zich vooral focust op het telefonisch klantencontact en het klantcontact per e-mail. Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor bij onze winkel in Amsterdam. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. Werkzaamheden Als CSP Verlichting van het Klantcontact Center ben je verantwoordelijk voor het op correcte wijze beantwoorden van alle vragen van onze klanten op het gebied van onze producten en algemene vragen zoals statusinfo. In deze functie ben jij diegene die de vertaalslag maakt van een probleem naar een oplossing voor de klant. Ervaring met klantencontact en affiniteit met het assortiment is hierbij erg belangrijk. Als CSP Verlichting werk je eerst een training af van 8 weken in het hoofdkantoor in Goes om alle collega's en organisatie te leren kennen als mede de systemen en kennis van producten te verhogen.

  12 uur geleden Bax Music ( Goes )
 • Customer service productspecialist pa goes (parttime)

  Door uitbreiding en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Customer Service Productspecialist met kennis van PA producten die zich vooral focust op het telefonisch klantencontact en het klantcontact per e-mail. Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor bij onze winkel in Amsterdam. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. Werkzaamheden Als CSP PA van het Klantcontact Center ben je verantwoordelijk voor het op correcte wijze beantwoorden van alle vragen van onze klanten op het gebied van onze producten en algemene vragen zoals statusinfo. In deze functie ben jij diegene die de vertaalslag maakt van een probleem naar een oplossing voor de klant. Ervaring met klantencontact en affiniteit met het assortiment is hierbij erg belangrijk. In deze functie ben je werkzaam vanuit ons kantoor in Amsterdam of Goes. Als CSP PA werk je eerst een training af van 8 weken in het hoofdkantoor in Goes om alle collega's en organisatie te leren kennen als mede de systemen en kennis van producten te verhogen.

  12 uur geleden Bax Music ( Goes )
 • Communicatieadviseur

  Weet jij als geen ander hoe je een online marketing- en communicatiestrategie moet vormgeven, heb jij sterke affiniteit met internal en external branding en vind jij het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag te gaan met uitdagende marketing- en communicatievraagstukken? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een commerciële en ambitieuze Communicatieadviseur voor minimaal 32 uur. In deze functie werk je in een jong en dynamisch team met als doel om Schipper op de kaart zetten bij mkb ondernemers in Zuidwest-Nederland. In deze veelzijdige functie ga je aan de slag met het (online) positioneren en profileren van de Schipper Groep en al haar labels. Daarnaast ben je in staat om onze ‘Customer Journey’ in kaart te brengen en ontwikkel je jaarlijks communicatieplannen op corporate en regionaal niveau. Ook signaleer je proactief de behoeften en ontwikkelingen van onze interne en externe relaties en daar speel je concreet op in! Je werkt nauw samen met het management en de directie en adviseert hen over het te volgen marketing- en communicatiebeleid.

 • Telefonisch commercieel talent gezocht voor delta

  Beschik jij over een flinke dosis enthousiasme en ben je een echte ondernemer? Is het omzetten van verkoopsignalen naar sales voor jou vanzelfsprekend? Dan komen wij graag met jou in contact! De afdeling Outbound handelt sales gerelateerde gesprekken en leads telefonisch af. Deze bestaan uit onder andere acquisitie en up- & cross sell gesprekken o.b.v. een leadlist. De afdeling outbound denkt en handelt in termen van sales conversie en excellente klantbeleving. Daarmee wordt een optimale bijdrage geleverd aan waarde verhoging in de executie van DELTA. In deze uitdagende commerciële baan ga je als Medewerker Outbound al je overtuigingskracht en enthousiasme aanwenden. Je voert zelfstandig telefonische verkoopgesprekken waarbij het jouw doel is om uit elk gesprek het maximale resultaat te halen. Door goed door te vragen naar de behoeften van de klant weet jij mooie verkoopresultaten te behalen. Na een aantal trainingsdagen ga je zelfstandig, maar onder begeleiding van een coach, aan de slag. Voor jou geldt dat je een ‘nee’ van een klant ziet als het vertrekpunt en niet als het eindpunt van het gesprek. In alle gevallen geef je advies over producten & diensten die aansluiten op de behoefte van de klant. Een fulltime baan. Minder uur is bespreekbaar, echter wel met ruime flexibiliteit. Je werkt tussen 12.30uur en 21.00uur.

  2 weken geleden Start People LA ( Middelburg )
 • Aangeboden: media- en evenementenmanager met grafische achtergrond

  Ik ben Media- en Evenementenmanager en op zoek naar een tof bedrijf. Ik ben veelzijdig opgeleid waardoor ik ook veelzijdig inzetbaar ben: - Organiseren, regelen, plannen - Promotie (zowel druk- als socialmedia) - Social media - Persberichten/artikelen schrijven - Grafische/DTP werk - Hands-On werkzaamheden (opbouwen/afbouwen etc.) - Probleem oplossend - Administratieve werkzaamheden Naast Media- en Evenementenmanagement heb ik ook ervaring als DTP'er/grafische ondersteuning. Kijk gerust eens op mijn site: www.franciennijsse.jimdo.nl Zullen we binnenkort een bakje koffie drinken om kennis te maken? Zonder suiker, zonder melk graag.

  3 weken geleden F. Nijsse ( Borssele )
 • Backoffice medewerker / marketing & communicatiemedewerker

  Zuidwest Business is op zoek naar een allround backoffice medewerker met nevenactiviteiten op het gebied van marketing & communicatie voor minimaal 24 uur per week die ons ambitieuze team komt versterken. Wil je werken in een dynamische omgeving met verschillende partners en een divers takenpakket? Ben je nieuwsgierig, georganiseerd en initiatiefrijk? Dan ben jij wellicht onze belangrijke schakel in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf! Zuidwest Business is een groeiende, ambitieuze organisatie met steeds verdere verbreding van diverse producten en diensten voor het B2B segment. In een recent betrokken inspirerend en nieuw kantoorpand werken wij dagelijks aan zakelijke magazines, kranten, netwerkevents, online mediaproducten, startersdagen en diverse business events. Deze events vinden primair plaats in Zeeland en West-Brabant (Bergen op Zoom tot en met Roosendaal) onder de merknamen Zeeland Business en West-Brabant Business. Onder de merknaam Startersdagen.com organiseren wij sinds 2015 diverse startersevents in geheel Nederland. In deze functie ben jij de centrale spil en organisatorische duizendpoot in de organisatie en ben je vaak de laatste schakel tussen bedrijf en klant. Je houdt je bezig met alle administratief gerelateerde werkzaamheden binnen diverse processen van onze organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en je beheert verschillende e-mailboxen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de volledige traffic rondom onze printmedia activiteiten. Je staat in contact met verschillende klanten, bewaakt deadlines en maakt planningen die je communiceert naar de verschillende leveranciers. Je verzorgt data en adressenbeheer, benodigd voor diverse commerciële en communicatieve doeleinden en bewaakt plus beheert de omzetten en bijbehorende rapportages over voortgang en status. Bovendien voer jij diverse communicatie en marketing gerelateerde activiteiten zoals ondersteunend beheer van de diverse websites en social media kanalen van ZB, WBB en SD.com. Waar nodig ondersteun je de eventmanagers tijdens voorbereiding en uitvoering van een evenement.

  4 weken geleden Zeeland Business B.V. ( Goes )