Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 15 "Communicatie" vacatures voor je gevonden

 • Stagiair(e) hbo communicatie, commerciele economie

  Wie zijn wij De afdeling Productmanagement & Content van Delta ontwikkelt en beheert het product aanbod van DELTA op het gebied van Internet, (mobiele) telefonie en (interactieve) televisie. Binnen Zeeland zijn wij marktleider in het aanbieden van (interactieve) TV-portalen. ZeelandNet.nl is met 80.000+ unieke bezoekers per dag, het grootste Zeeuwse online platform. Om onze platformen, waaronder ZeelandNet.nl, verder te laten groeien zijn wij continue op zoek naar nieuwe content, technieken en kanalen. Jouw stageplek: Als stagiair help je actief mee op de afdeling Productmanagement & Content , bij het ontwikkelen en beheren van telecomproducten,- en diensten. Je ondersteunt de product,- en content managers bij hun dagelijkse werkzaamheden. Concreet zal je aan de gang gaan op het gebied van web- en TV content. In de afgelopen periode hebben wij een volledig nieuw, op IP-gebaseerd, TV-platform ontwikkeld en geïmplementeerd (www.delta.nl/interactievetv). Momenteel zijn wij druk om dit platform verder te ontwikkelen. Video-apps, lokale content en de verbinding met ZeelandNet.nl zijn hierbij de thema’s waar jij aan kunt bijdragen.

  10 uur geleden DELTA ( Middelburg )
 • Meewerkend voorman

  Ben jij de (meewerkend) voorman die wij zoeken? Voor een bedrijf dat zich specialiseert in onderhoudsprojecten en renovatie zijn wij op zoek naar een voorman. Je kunt hierbij denken aan totaalrenovaties van woningen en panden die worden omgebouwd naar woningen. Het bedrijf werkt ook veel samen met woningbouwcorporaties. Wat ga je zoal doen? Tijdens de verschillende projecten fungeer jij als aanspreekpunt; Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het project; Je werkt samen met je collega's en stuurt deze aan gedurende het bouwproces; Je waarborgt de kwaliteiteisen op locatie; Je zorgt ervoor dat er wordt gewerkt binnen de vastgelegde gedragsregeles; Je communiceert met de opdrachtgevers en bent van begin tot eind hun aanspreekpunt. Dit alles doe je met het oog op de planning en met behoud van het gestelde budget.

 • Klantadviseur bij cz groep

  Als gedreven klantadviseur neem jij geen genoegen met een klanttevredenheidsscore onder de 8+. Je zorgt ervoor dat alle klanten persoonlijk advies krijgen. Jij bent het visitekaartje van CZ, geeft een antwoord op iedere vraag en lost eventuele problemen snel en naar tevredenheid op. Door je betrokkenheid bij CZ én haar klanten ben jij een echte ambassadeur van CZ! De verwachte startdatum is 26 maart 2018.

  een week geleden Start People LA ( Goes )
 • Grafisch vormgever

  Ben jij dit? Je hebt al de nodige ervaring op het gebied van on- en offline media. Je bent nieuwsgierig, open-minded en combineert dit met originaliteit en fantasie. Naast een relevante grafische opleiding heb je creatieve werkervaring. Programma’s als Indesign, Photoshop en Illustrator ken je als geen ander. Je hebt een scherp oog voor detail en kan goed binnen een klein team (samen-)werken. Herken jij jezelf hier in kijk dan snel op http://www.artgoes.nl/vacatures/

  een week geleden Marijnva ( Wolphaartsdijk )
 • Communicatieadviseur

  Spreek jij je uit over de voordelen terwijl je weet dat er vooroordelen zijn? Ingewikkelde zin? Klopt. Ons werk is ook ingewikkeld. Je solliciteert niet voor niets op de vacature voor een communicatieadviseur op de enige kerncentrale van Nederland. Jij herkent de grote kansen van kernenergie; voor ons klimaat en onze welvaart. Jij weet die over te brengen met respect voor wie anders denkt. Binnen onze organisatie werk je samen met ons technisch toptalent en je weet wat hen beweegt. Weet je uitgedaagd Het is geen baan van 9 tot 5. Eerder een baan die jou 24/7 bezighoudt. We vragen veel van je algemene ontwikkeling. We gebruiken speciale technologie en de politieke lading van ons werk is groot. Je volgt de actualiteit via oude én nieuwe media, kent de trends en je anticipeert creatief op ontwikkelingen die jij ziet. Weet je gewaardeerd Jij vertaalt jouw kennis en kunde naar advies over de te volgen strategie voor zowel de interne als de externe communicatie. Je adviseert de directie en onze managers. Je bent overtuigend zonder te drammen. Ook help je zelf keihard mee om de boodschap over te brengen naar onze medewerkers en de samenleving. Je hebt een vaardige pen en je bent een aantoonbaar effectieve woordvoerder. Eentje die weet wanneer hij/zij moet luisteren of moet spreken. Daarbij werk je graag samen met onze (technische) collega’s en (externe) creatieven. Je hebt ruime ervaring met de productie en de inzet van effectieve communicatiemiddelen.

  een week geleden N.V. EPZ ( Borssele )
 • Creatieve designer

  Nilsson is een full-service bureau en groeit op alle fronten. Ons team blijft groeien en daarom zijn wij op zoek naar een creatieve designer. Alle disciplines werken onder één dak samen aan uitdagende projecten in diverse sectoren. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij samen met strategen, analisten/marketeers en designers het verschil maken? Lees dan snel verder! Wij zoeken een designer die gedreven, creatief en communicatief is. Je bent op de hoogte van de nieuwste design trends en kunt ideeën, voorstellen en concepten snel en goed vertalen naar een indrukwekkend, functioneel en kwalitatief hoogwaardig design. Je bent sociaal ingesteld en neemt je verantwoordelijkheid. Natuurlijk beschik je over een uitgebreid portfolio en goede beheersing van Photoshop, Illustrator en InDesign. Je wordt onderdeel van een toegankelijk, sociaal en betrokken team van harde werkers. We streven naar een informele en persoonlijke cultuur en zetten liever een stapje teveel dan een stapje te weinig.

  2 weken geleden Nilsson b.v. ( Goes )
 • Ervaren technisch support medewerker

  Nilsson is een full-service bureau en groeit op alle fronten, daarom zijn wij op zoek naar een ervaren technisch support medewerker. Alle disciplines werken onder één dak samen aan uitdagende projecten in diverse sectoren. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij samen met strategen, analisten/marketeers, designers en developers het verschil maken? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren technisch support medewerker die affiniteit heeft met webdevelopment, een technisch vraagstuk snel en effectief kan oplossen en klantgericht en communicatief vaardig is. Je begeeft je als een spin in het web in een toegankelijk, sociaal en betrokken team van harde werkers. We streven naar een informele en persoonlijke cultuur en zetten liever een stapje teveel dan te weinig.

  2 weken geleden Nilsson b.v. ( Goes )
 • Customer service medewerk(st)er

  Is multitasking voor jou geen probleem, werk je service- en oplossingsgericht en vind je klanttevredenheid belangrijk? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde Customer Service medewerker voor 16-40 uur per week. In de functie Customer Service medewerker ben jij het eerste (telefonische) contactpunt voor klanten van alle bedrijfsonderdelen. Hierbij horen de volgende taken: • Het afhandelen van vragen, verzoeken en klachten die je krijgt via verschillende inkomende kanalen (zoals telefoon, email of chat); • Indien nodig voorzie je de klanten van productinformatie en advies; • Het verzorgen en zelfstandig opstellen van correspondentie via email; • Het afhandelen van retourpakketten; Kortom, de klant staat bij ons op nummer 1, jij zorgt ervoor dat de klant bij ieder contact een goed gevoel overhoud en tevreden wordt gesteld. Naast de bovengenoemde werkzaamheden horen licht administratieve werkzaamheden ook tot je takenpakket.

  3 weken geleden Drogist.nl ( Goes )
 • Horeca medewerker / kantine 21 jaar of ouder ivm vergunning

  - Draaien van bardiensten met een kleine kaart (veelal frituursnacks) - Schoonmaak van de horeca gelegenheid (met name tijdens dagdienst) - Aannemen van goederen via diverse leveranciers en controleren pakbonnen - Ervoor zorgen dat de sporters in een relaxte sfeer kunnen genieten van 'de derde helft'. - Bij grote evenementen er voor de volle 100% induiken met zijn/haar collega's In de zomerperiode (juni,juli en augustus) sluit de sporthal en dus ook onze horeca. De kiosk aan het buitenbad wordt dan door ons geëxploiteerd in de vorm van dagdiensten. Er zijn in deze periode dus geen late diensten en er is een mogelijkheid tot het opnemen van een vakantie, ideaal voor mensen met kinderen. Daarnaast betreft het een gemeenschappelijk sportcentrum dat op alle wettelijke feestdagen gesloten is. Dat betekent werken in de horeca maar vrij met Kerst, Nieuwjaar, Pasen, Pinksteren, Goede Vrijdag en Hemelvaart. Bied het buitenbad niet voldoende werk (i.v.m. slecht weer) dan worden de uren zoveel mogelijk overgenomen door in de catering bij ons te werken.

  3 weken geleden PromopolitanNL ( Terneuzen )
 • Customer service representative

  Before finishing your first cup of coffee, you already see the first emails coming in. A customer from Germany informs you that their truck is waiting to unload as they have not received the right certificates yet. You look it up in the system as quickly as possible and send it to the customer so that their truck can unload. Around 10.00 am you have a coffee break with your business group where improvement ideas and experiences are being discussed. Some customers are visiting the DOW servicecenter and together with your team members you have lunch with them. In the afternoon you sit down with a new colleague who recently joined the team. You are assigned as a ‘buddy’ to answer all his questions and act as a mentor on the job. Just before you call the day to an end, you notice an email from a customer who is requesting the availability of a product. You immediately contact your colleagues from the Scheduling department to check if the product is available and inform the customer on the status. A few minutes later you see his order coming in.

 • Communicatie medewerker

  Als communicatie medewerker help je mee aan het communicatie- en marketing beleid. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van externe PR-contacten, copywriting en social media. Verder behoort het onderhouden van de website tot jouw takenpakket.

  4 weken geleden RP Sanitas Humanus ( Kamperland )
 • Technisch/commercieel adviseur

  Je werkt in ons kantoor /showroom in Terneuzen, bent onderdeel van het cliëntsupport-team ondersteunt de dealermanagers en de (internationale) meclean dealers en importeurs. • Je geeft telefonisch en per e-mail technische en commerciële ondersteuning aan eindgebruikers, dealers, importeurs en buitendienst collega’s / dealermanagers; • Je adviseert dealers en eindgebruikers m.b.t. (plannen van) service en reparaties; • Je verkoopt machines en onderdelen aan klanten, dealers en importeurs; • Je bent verantwoordelijk voor alle demonstratiemachines en het inplannen daarvan; • Je ontvangt gasten in- en bent verantwoordelijk voor de showroom in Terneuzen; • Je organiseert praktische zaken m.b.t. presentaties op beurzen en bij dealers; • Je ondersteunt de logistiek bij het voorbereiden van projecten en bij de intake en uitlevering van machines en onderdelen;

  4 weken geleden meclean ( Terneuzen )
 • Customer service productspecialist vlaams

  Bax Music heeft een team van ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door uitbreidingen en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar fulltime Vlaamstalige Customer Service Productspecialist. Als Customer Service Productspecialist ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het op correcte wijze beantwoorden van vragen van onze klanten. Je denkt hierbij mee met de klant, maar ook over het verbeteren van interne processen. In deze functie ben jij diegene die de vertaalslag maakt van een probleem naar oplossing voor de klant. Affiniteit met en kennis van het assortiment is hierbij erg belangrijk. In deze functie ben je werkzaam vanuit ons kantoor te Goes of Amsterdam. De inwerkperiode duurt 8 weken en we vragen gedurende deze periode 25 uur per week beschikbaarheid verspreid over 5 dagen per week.

  4 weken geleden Bax Music ( Goes )
 • Customer service productspecialist verlichting goes (parttime)

  Door uitbreiding en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Customer Service Productspecialist met kennis van Verlichting producten die zich vooral focust op het telefonisch klantencontact en het klantcontact per e-mail. Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor bij onze winkel in Amsterdam. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. Werkzaamheden Als CSP Verlichting van het Klantcontact Center ben je verantwoordelijk voor het op correcte wijze beantwoorden van alle vragen van onze klanten op het gebied van onze producten en algemene vragen zoals statusinfo. In deze functie ben jij diegene die de vertaalslag maakt van een probleem naar een oplossing voor de klant. Ervaring met klantencontact en affiniteit met het assortiment is hierbij erg belangrijk. Als CSP Verlichting werk je eerst een training af van 8 weken in het hoofdkantoor in Goes om alle collega's en organisatie te leren kennen als mede de systemen en kennis van producten te verhogen.

  4 weken geleden Bax Music ( Goes )
 • Customer service productspecialist pa goes (parttime)

  Door uitbreiding en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Customer Service Productspecialist met kennis van PA producten die zich vooral focust op het telefonisch klantencontact en het klantcontact per e-mail. Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor bij onze winkel in Amsterdam. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. Werkzaamheden Als CSP PA van het Klantcontact Center ben je verantwoordelijk voor het op correcte wijze beantwoorden van alle vragen van onze klanten op het gebied van onze producten en algemene vragen zoals statusinfo. In deze functie ben jij diegene die de vertaalslag maakt van een probleem naar een oplossing voor de klant. Ervaring met klantencontact en affiniteit met het assortiment is hierbij erg belangrijk. In deze functie ben je werkzaam vanuit ons kantoor in Amsterdam of Goes. Als CSP PA werk je eerst een training af van 8 weken in het hoofdkantoor in Goes om alle collega's en organisatie te leren kennen als mede de systemen en kennis van producten te verhogen.

  4 weken geleden Bax Music ( Goes )