Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 6 "Onderhoud" vacatures voor je gevonden

 • Biljart monteur

  Wil jij opgeleid worden tot Biljartmaker/monteur, biljarttafels monteren en repareren, zowel in de werkplaats als op locatie bij de klant? Dan kan dit jouw nieuwe baan worden. Voor een familiebedrijf in Middelburg zijn wij op zoek naar iemand met een flexibele instelling, die graag met zijn handen werkt, maar het ook leuk vind om bij klanten over de vloer te komen. Deze klanten zitten zowel in Nederland, als in België en Duitsland. Je werkzaamheden zijn divers, de onderdelen worden besteld, als deze onderdelen binnenkomen, ga je zelf de biljarttafel monteren. Soms is dit op de werkplaats en soms bij de klant zelf. Daarnaast ga je ook reparaties uitvoeren bij de klant, je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan het repareren van een gescheurd biljartlaken.

 • Medewerker onderhoud en techniek

  Ben jij een zelfstandige installatie deskundige? Afdeling Huisvesting & Onderhoud van SVRZ zoekt een nieuwe, enthousiaste collega. Het werkgebied is Tholen, maar indien nodig (o.a. bij ziekte of vakantie van je collega´s) ben je bereid om ook in de andere locaties van SVRZ te werken. Het betreft een contract voor 18 uur per week. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een optimaal onderhoud en beheer aan gebouwen, installaties en terreinen van de locaties. Bij storingen en meldingen bepaal je zelfstandig hoe je de reparatie kan oplossen en schakel je eventueel derden in. Daarnaast zorg je ervoor dat het planmatig onderhoud wordt uitgevoerd. Je wordt aangestuurd door de serviceleider onderhoud. De afdeling Huisvesting & Onderhoud coördineert de nieuwbouw, verbouw en renovaties. Daarnaast worden door de afdeling de Lange Termijn Huisvestingsplannen en de Lange Termijn Onderhoudsplannen en het gebouwenbeheer van SVRZ opgesteld en uitgevoerd.

  2 dagen geleden SVRZ, Jobcare ( Tholen )
 • Allround monteur

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een allround monteur in de riooltechniek. Als monteur ben je werkzaam voor de particuliere markt en ben je voornamelijk aan het werk in West - Brabant en Zeeland. Het is een klein bedrijf. Je zult verantwoordelijk zijn voor de volgende werkzaamheden: - Je zult reparaties op locatie uitvoeren; - Ontstoppings- en reinigingswerkzaamheden; - Inspectie van de werkzaamheden.

  een week geleden Modoc Werkt ( Tholen )
 • Buiten schilder voor project

  vakbekwaam en of ervaring

  2 weken geleden Flexwerk de Visser ( Kapelle )
 • Servicetechnicus w utiliteit regio zeeland - west-brabant

  Als Servicetechnicus ben je bezig met het uitvoeren van preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden, reparatie aan en het oplossen van storingen in werktuigbouwkundige installaties met inbegrip van het schakel- en regeltechnische gedeelte. Het grootste deel van je tijd zorg je ervoor dat onze klanten een optimale kantoor omgeving ervaren. Daarnaast ben je ook werkzaam in hotels en onderwijsinstellingen. Hierbij voer je de volgende werkzaamheden uit: Je voert service- en onderhoudswerk uit aan de hand van onderhoudsschema's en/of – voorschriften. Je verzorgt de functionele inspectie van installaties op werking, toepassing en de onderlinge samenhang van de diverse installatieonderdelen. Je signaleert gebreken en dreigende defecten. Je verzorgt de uitvoering van reparaties en/of vervanging van onderdelen van de installaties; Je signaleert, registreert en voert meer / minderwerk uit. Je verzorgt het opnieuw inregelen en in bedrijf stellen van installaties binnen de daarvoor geldende planning. Je monteert en controleert regelapparatuur en schakelkasten. Je controleert de werkzaamheden van onderaannemers. Vanuit regio Zuidwest (Heinkenszand) zijn dagelijks 300 medewerkers werkzaam in elektrotechnische en werktuigkundige projecten in utiliteit, woningbouw, zorg, onderwijs en industrie. Wij zijn een volledig gecertificeerd en erkend installatiebedrijf dat de flexibiliteit van een middelgrote installateur combineert met de kennis, mogelijkheden en financiële draagkracht van één van de grootste installatiebedrijven van het land. Croonwolter&dros regio Zuidwest speelt snel, slagvaardig en flexibel in op de wensen van onze opdrachtgevers. Croonwolter&dros is onderdeel van TBI Holdings.

  3 weken geleden Croonwolterendros ( Hoofdplaat )
 • Schoonmaker / opruimer/productie medewerker

  Voor een bedrijf in Graauw zijn we voor minimaal 2 weken op zoek naar gemotiveerde schoonmakers/opruimers van mestzakken, mestpotten en mestkratten.

  4 weken geleden Tempo-Team-Terneuzen ( Graauw )