Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 11 "Onderhoud" vacatures voor je gevonden

 • Zzp-er zoekt werk in de bouw enkel in de ochtend uren ook voor onderhoud bedrijven ± 25 uur in de w

  ,,

  gisteren ZZP,er ( Vlissingen )
 • Servicetechnicus w utiliteit regio zeeland - west-brabant

  Als Servicetechnicus ben je bezig met het uitvoeren van preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden, reparatie aan en het oplossen van storingen in werktuigbouwkundige installaties met inbegrip van het schakel- en regeltechnische gedeelte. Het grootste deel van je tijd zorg je ervoor dat onze klanten een optimale kantoor omgeving ervaren. Daarnaast ben je ook werkzaam in hotels en onderwijsinstellingen. Hierbij voer je de volgende werkzaamheden uit: - Je voert service- en onderhoudswerk uit aan de hand van onderhoudsschema's en/of – voorschriften. - Je verzorgt de functionele inspectie van installaties op werking, toepassing en de onderlinge samenhang van de diverse installatieonderdelen. - Je signaleert gebreken en dreigende defecten. - Je verzorgt de uitvoering van reparaties en/of vervanging van onderdelen van de installaties; - Je signaleert, registreert en voert meer / minderwerk uit. - Je verzorgt het opnieuw inregelen en in bedrijf stellen van installaties binnen de daarvoor geldende planning. - Je monteert en controleert regelapparatuur en schakelkasten. - Je controleert de werkzaamheden van onderaannemers. Waar kom je te werken? Vanuit regio Zuidwest (Heinkenszand) zijn dagelijks 300 medewerkers werkzaam in elektrotechnische en werktuigkundige projecten in utiliteit, woningbouw, zorg, onderwijs en industrie. Wij zijn een volledig gecertificeerd en erkend installatiebedrijf dat de flexibiliteit van een middelgrote installateur combineert met de kennis, mogelijkheden en financiële draagkracht van één van de grootste installatiebedrijven van het land. Croonwolter&dros regio Zuidwest speelt snel, slagvaardig en flexibel in op de wensen van onze opdrachtgevers. Croonwolter&dros is onderdeel van TBI Holdings.

  een week geleden Croonwolterendros ( Heinkenszand )
 • Medewerker technische dienst

  Heb je affiniteit met productie en machines en vind je het leuk om in een klein team direct betrokken te zijn bij de complete productie processen en mee te werken aan de continue verbetering van onze machines? Dan maken we graag met je kennis! We willen graag ons team versterken met een enthousiaste en ambitieuze Medewerker Technische Dienst Als medewerker Technische Dienst bij de Koninklijke Kerckhaert ben je onder andere verantwoordelijk voor het goed laten draaien (output en rendement) van de productie machines. Je bent in staat zelfstandig onderhoud aan productie machines te verrichten en storingen te verhelpen, maar bent zeker ook een teamplayer. Wij vinden het belangrijk dat je een brede en kritische blik hebt op het gehele productieproces. Je denkt in oplossingen en dit weet je op een communicatief vaardige wijze op alle niveaus over te brengen. In deze rol ben je een cruciale schakel voor de totale onderneming, aangezien onze producten in de wereld verkocht zullen worden. Taken: • Het verrichten van preventief onderhoud; • Het reviseren en afstellen van machines; • Het lokaliseren en opheffen van storingen en het uitvoeren van inspecties; • Het terugkoppelen van kennis en ervaring op het gebied van onderhoud en storingen aan machines en installaties; • Het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden; • Het meewerken aan verbetervoorstellen voor het vergroten van de technische beschikbaarheid van de installaties.

 • Monteur technische dienst

  NOVOMATIC Netherlands is een dochteronderneming van NOVOMATIC Group of Companies en sinds 2013 actief op de Nederlandse kansspel markt. De NOVOMATIC Group is een familiebedrijf opgericht in 1980 en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat nog altijd privé-eigendom is. NOVOMATIC Netherlands heeft de ambitie om te groeien en wil haar groeiambitie realiseren door autonome groei en acquisitie. Met momenteel meer dan 300 mensen werkzaam binnen Nederland streeft NOVOMATIC Netherlands er na om marktleider te blijven als groothandel en horeca exploitant, toonaangevend te zijn als speelautomatenhallen- en casino exploitant en innovatief te zijn op gebied van landbased en online ontwikkelingen. Voor de omgeving Zeeland zijn wij op zoek naar een gedreven fulltime: Monteur Technische Dienst De functie De Monteur Technische Dienst verricht onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan alle typen speelautomaten en aanverwante automaten; De hoofdactiviteit is het periodiek onderhoud plegen en reparaties verrichten aan de speelautomaten. Dit kan vanuit de werkplaats te Middelburg zijn, maar ook in de horeca en in onze speelhallen; De Monteur Technische Dienst biedt tevens ondersteuning bij lopende projecten en bij het transport. De werkzaamheden worden voornamelijk verricht op locatie in dagdienst. De Monteur Technische Dienst zal tevens worden ingezet in de servicediensten (avonden en weekenden) ter vervanging van de servicemonteurs in de regio’s Zuid, Oost en Midden Nederland.

  een week geleden NOVOMATIC Netherlands ( Middelburg )
 • Timmermannen

  Vanwege toename in onze orderportefeuille zoeken wij per direct timmermannen om onze klanten te bedienen! Beschik jij over vakmanschap en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging neem dan gerust contact op. 0113-612230 of mail naar info@otte.nl

  2 weken geleden Otte Bouw ( Nieuwdorp )
 • Biljart monteur

  Wil jij opgeleid worden tot Biljartmaker/monteur, biljarttafels monteren en repareren, zowel in de werkplaats als op locatie bij de klant? Dan kan dit jouw nieuwe baan worden. Voor een familiebedrijf in Middelburg zijn wij op zoek naar iemand met een flexibele instelling, die graag met zijn handen werkt, maar het ook leuk vind om bij klanten over de vloer te komen. Deze klanten zitten zowel in Nederland, als in België en Duitsland. Je werkzaamheden zijn divers, de onderdelen worden besteld, als deze onderdelen binnenkomen, ga je zelf de biljarttafel monteren. Soms is dit op de werkplaats en soms bij de klant zelf. Daarnaast ga je ook reparaties uitvoeren bij de klant, je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan het repareren van een gescheurd biljartlaken.

 • Per direct starten jong talent dakassistent zeeuws vlaanderen

  Mee helpen van isoleren, parkeren , aanbrengen en sjouwen dak matriaal en het vak leren.

  3 weken geleden Flexwerk de Visser ( Terneuzen )
 • Chef werkplaats

  Als Chef werkplaats houd je je dagelijks bezig met alle werkzaamheden in de werkplaats. Je zorgt ervoor dat de planning gewaarborgd blijft, zodat de reparaties op een juiste manier ingepland worden en de klant de auto op het afgesproken tijdstip weer op kan halen. In de functie zit veel variatie. Deels meehelpen in de werkplaats, begeleiden en coachen is wat je dagelijks werk inhoudt. Je geeft leiding aan een team van 20 collega’s. De werkzaamheden bestaan in ieder geval uit: • Opstellen en handhaven van de planning in de werkplaats • Sturen van de output van de werkplaats • Eerste aanspreekpunt voor de medewerkers in de werkplaats • Zorg dragen dat het werk volgens de juiste specificaties en voorschriften wordt uitgevoerd • Technische ondersteuning voor de medewerkers

  4 weken geleden Sprngrs ( Goes )
 • Gemeente borsele zoekt dé opzichter groen (36 uur per week)

  Als opzichter groen werk je dagelijks in een team van vier medewerkers aan dit specifieke beleidsveld. Jij bent 1e aanspreekpunt voor aannemers en coördineert de opdrachtverstrekkingen van het grootschalige groenonderhoud. Je voert werkoverleg met uitvoerders over de opdracht en houdt dagelijks toezicht op de voortgang en de kwaliteit van het geleverde werk. Daarnaast ben je 1e aanspreekpunt voor groenbedrijf de Betho die een deel van het groenbeheer voor de gemeente Borsele uitvoert. Je bent mede verantwoordelijk voor het budgetbeheer en je maakt ontwerpen voor de herinrichting van bestaande plantsoenen Daarnaast handel je meldingen van inwoners af. Een bijzonder aspect van je werkzaamheden is de organisatie en coördinatie van uitvaarten. Hierbij is de dagelijkse telefonische bereikbaarheid voor uitvaartondernemers een belangrijk onderdeel.

  4 weken geleden GRdeBevelanden ( Heinkenszand )
 • Servicetechnicus w utiliteit regio zeeland - west-brabant

  Als Servicetechnicus ben je bezig met het uitvoeren van preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden, reparatie aan en het oplossen van storingen in werktuigbouwkundige installaties met inbegrip van het schakel- en regeltechnische gedeelte. Het grootste deel van je tijd zorg je ervoor dat onze klanten een optimale kantoor omgeving ervaren. Daarnaast ben je ook werkzaam in hotels en onderwijsinstellingen. Hierbij voer je de volgende werkzaamheden uit: - Je voert service- en onderhoudswerk uit aan de hand van onderhoudsschema's en/of – voorschriften. - Je verzorgt de functionele inspectie van installaties op werking, toepassing en de onderlinge samenhang van de diverse installatieonderdelen. - Je signaleert gebreken en dreigende defecten. - Je verzorgt de uitvoering van reparaties en/of vervanging van onderdelen van de installaties; - Je signaleert, registreert en voert meer / minderwerk uit. - Je verzorgt het opnieuw inregelen en in bedrijf stellen van installaties binnen de daarvoor geldende planning. - Je monteert en controleert regelapparatuur en schakelkasten. - Je controleert de werkzaamheden van onderaannemers. Waar kom je te werken? Vanuit regio Zuidwest (Heinkenszand) zijn dagelijks 300 medewerkers werkzaam in elektrotechnische en werktuigkundige projecten in utiliteit, woningbouw, zorg, onderwijs en industrie. Wij zijn een volledig gecertificeerd en erkend installatiebedrijf dat de flexibiliteit van een middelgrote installateur combineert met de kennis, mogelijkheden en financiële draagkracht van één van de grootste installatiebedrijven van het land. Croonwolter&dros regio Zuidwest speelt snel, slagvaardig en flexibel in op de wensen van onze opdrachtgevers. Croonwolter&dros is onderdeel van TBI Holdings.

  4 weken geleden Croonwolterendros ( Heinkenszand )
 • Concierge

  Lijkt het je leuk om als Conciërge bij KFC Middelburg te werken? KFC Middelburg is een groeiend bedrijf waarbij we continu op zoek zijn naar verbeteringen. De basis van ons bedrijf is natuurlijk de verse kip die wij nog zelf marineren en paneren. Bij KFC maken we gebruik van verschillende apparatuur welke wij graag schoon en goed onderhouden afsluiten iedere dag.

  4 weken geleden KFCMiddelburg ( Middelburg )