Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

Nouvall Engineering Services BV is gespecialiseerd in de bemiddeling van technische professionals voor de Industrie in Zuidwest Nederland en Vlaanderen. Onze professionals hebben expertise op het gebied van Design, Engineering, Safety, Construction, Shut-down Management en Project Management. EN Wij faciliteren ook Recruitment Consultants die als ondernemer willen samen werken met ons, waarin zij volledig worden ondersteund door een professionele BackOffice. Dit zonder risico’s, maar met een ondernemers rendement.
Professionals4Technology is gespecialiseerd in het werven en selecteren van hoger opgeleiden binnen de Engineering en Technology. Dit doen wij middels het bieden van maatwerk- recruitmentoplossingen. Hierbij kan worden gedacht aan: executive search, employer branding & job branding, candidate marketing en RPO- oplossingen. Onze expertise heeft zich in de loop der jaren uitgebreid naar diverse disciplines, waaronder de werktuigbouwkunde, de chemische- en procesindustrie, elektrotechniek en de industriële automatisering. Dit binnen verschillende industrieën en sectoren zoals de olie- en gas industrie, infra- en energiesector, maritieme- en offshore industrie, mining en machinebouw. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan de volgende vakgebieden: engineering, commissioning, QHSE, inkoop, maintenance en projectmanagement. Iedere recruitmentprocedure start met een zorgvuldige inventarisatie van de organisatie, de opdracht en het kandidaatsprofiel. Wij searchen/ headhunten vervolgens via ons uitgebreide netwerk naar geschikte kandidaten. De kandidaten die deel uitmaken van het uitgebreide relatienetwerk van Professionals4Technology vertegenwoordigen de vele disciplines binnen de techniek en de daaraan grenzende gebieden. Missie Wij zijn onafhankelijke zelfstandigen, dé schakel tussen hogeropgeleide technische professionals. Onze kernwaarden zijn integriteit, betrouwbaarheid en professionaliteit welke zijn terug te vinden in onze maatwerkoplossingen. Visie Professionals4Technology streeft ernaar elke technische hogeropgeleide professional in Zuid-West Nederland te kennen en te verbinden.

Modoc Werkt

GOES
Modoc Werkt is dé werkbemiddelaar in de regio Zuid-West Nederland en werkt voor iedereen met een echte werkmentaliteit. Onze trots op deze reputatie en de trots op de regio zijn de basis ingrediënten voor ‘het modoc gevoel’. Herken jij dit ‘modoc gevoel’? Ben jij op zoek naar werk en zoek je een sparringpartner bij het solliciteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Maandag® Breda

BREDA
Maandag Breda Westbroek 51 / 4822 ZX Breda 076 707 4747 www.maandag.nl
Support Services Group (SSG) is hét bedrijf, gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening binnen de Leisure en Hospitality sector. U kunt al uw facilitaire diensten dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij verlenen onze diensten op een efficiënte, flexibele en een kwalitatieve goede wijze. Wij kunnen op vrijwel elk terrein de juiste mensen op de juiste plek leveren. We stellen tijdelijk personeel beschikbaar, bereiden dagelijks een smakelijke maaltijd, houden uw pand schoon of nemen (alle) activiteiten geheel over. Toonaangevende facilitaire dienstverlening binnen Leisure en Hospitality Support Services Group is toonaangevend in facilitaire dienstverlening. Wij werken met betrokken professionals. Daarnaast bieden wij onze opdrachtgevers een breed dienstenpakket. In de dynamische wereld van Leisure en Hospitality, zijn wij uiteraard constant bezig om ons dienstenpakket, te ontwikkelen en uit te breiden. Wij bedienen voornamelijk opdrachtgevers binnen de Leisure en Hospitality branche. Zeker in de huidige tijd waarin u als ondernemer kritisch kijkt naar kosten, kwaliteit en efficiency, is het wellicht het overwegen waard om al uw facilitaire diensten onder te brengen bij één partner. Met de mogelijkheid van een full-servicecontract kunt u optimaal gebruik maken van de voordelen van alle facetten van onze dienstverlening. Van deze voordelen maakt u ook gebruik, wanneer u slechts enkele diensten aan ons uitbesteedt! Verschillende divisies facilitaire dienstverlening Support Services Group. Onze specialiteit is het volledig verzorgen van facilitaire diensten, zodat u zich kan concentreren op uw kernactiviteiten. De dienstverlening van Support Services Group is verdeeld over de volgende gespecialiseerde divisies: Hospitality Support ?Personeelsdiensten Gastro Support ?Horeca beheer Cleaning Support ?Schoonmaakdiensten Legal Support ?Juridische diensten

Zebra-Flex

GOES
Uitzenden, werving & Selectie in de techniek, logistiek, productie en administratie.

HR Zeeland

TERNEUZEN
HR Zeeland is een onafhankelijk Zeeuws adviesbureau gespecialiseerd in Flexdiensten, HR Advies en Projectmanagement en levert maatwerk op het gebied van: - Coaching - Flexdiensten: uitzenden, detachering en payrolling - Jobhunting - Outplacement - Projectmanagement/Interim Management - Recruitment - Re-integratie - Training/Loopbaanbegeleiding De deskundigheid en kwaliteit van HR Zeeland worden gewaarborgd door de combinatie van een ruime praktijkervaring en een uitgebreid netwerk in Zeeland en West-Brabant. Voor zowel korte als lange opdrachten kan een beroep worden gedaan op HR Zeeland. Vanuit een positieve levenshouding worden trajecten en projecten op een open, resultaatgerichte en mensgerichte wijze begeleid.

Unique Zeeland

Goes
Over Unique Unique is de specialist in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/wo-niveau. De focus binnen Unique ligt op administratieve, commerciële, financiële en secretariële banen. Unique heeft meer dan 100 vestigingen in heel Nederland. Missie en visie Vanuit de gedachten dat de uitzendbranche continu aan verandering onderhevig is, heeft Unique een visie geformuleerd. Lees meer over de missie en visie van Unique op www.unique.nl Kernactiviteiten Kenmerkend voor de dienstverlening van Unique is de persoonlijke aanpak en het bieden van toegesneden personeelsoplossingen, binnen voor het MKB essentiële speerpunten. Unique heeft de volgende kernactiviteiten: Uitzenden, detacheren en werving & selectie. De organisatie Unique is de specialist in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/wo-niveau. De focus binnen Unique ligt op Administratief, Commercieel, Financieel en Secretarieel personeel, maar we doen meer. Unique bestaat uit een breed palet aan verschillende labels en specialisaties.

24/7 Chauffeursdiensten

ROOSENDAAL
Hét uitzendbureau voor banen in de transportbranche! 24/7 Chauffeursdiensten houdt zich bezig met werven, selecteren, opleiden en uitzenden van vakkundige vrachtwagenchauffeurs voor transport en logistiek. En de naam zegt het al; 24/7 Chauffeursdiensten is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor zowel onze opdrachtgevers als onze chauffeurs.

DELTA

Middelburg
Bij Lidl zetten we ons samen in voor het beste resultaat. Lidl-medewerkers weten van aanpakken, houden van afwisseling en zetten nét dat stapje extra. Tevreden klanten, daar gaan we voor.
Bent u werkeloos of bent u klaar met het werk bij uw huidige werkgever? Houd u ook van afwisseling in het werk? Zoekt u persoonlijkheid en de juiste begeleiding? Onze kwaliteit en persoonlijkheid zijn onze kracht! Daarmee bedoelen wij dat onze werkwijze fundamenteel berust op een eerlijke en transparante bemiddeling. Door middel van een persoonlijk gesprek kunt u alle wensen bespreekbaar maken. Met deze informatie bekijkt uw persoonlijke aanspreekpunt binnen ons JobManiac team samen met u wat voor soort werk het beste aansluit op uw wensen/verwachtingen.

Flexwerk de Visser

GOES/VLISSINGEN

Zebra-ICE-

GOES
Van EPZ tot Zeeland Refinery, van flensmonteur tot projectmanager, Zebra ICE detacheert technisch vak personeel bij uiteenlopende en interessante bedrijven! Dit doen we met zeer ervaren en professionele consultants die echt weten wat er speelt in de markt. Wij kijken altijd verder dan iemand zijn cv! Wij vinden het belangrijk om de mensen achter het cv te leren kennen en vanuit daar te denken in mogelijkheden en kansen. Zo hebben we al vele kandidaten naar een passende baan begeleid en bedrijven geholpen bij het invullen van hun vacatures. Bent u op zoek naar een (andere) baan of invulling van uw vacature, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.Wij bespreken graag de mogelijkheden zoals: Detacheren - Payroll – Werving&Selectie - HR ondersteuning. Voor meer informatie zie: www.zebra-ice.com

MVH Detachering

HULST
MVH is continue op zoek naar nieuwe medewerkers! Neem snel contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen! Telefoon: 0031646990260 Email: suzanne-mvh@outlook.com of ingeborg-mvh@outlook.com

Bomont

Middelburg
Bomont is een sterk groeiend en toonaangevend modebedrijf met 9 inspirerende en gezellige winkels. De winkels bieden een ruime keuze en een zeer gevarieerd aanbod producten en merken op het gebied van fashion en living voor het hele gezin. De unieke combinatie van mode en interieur artikelen maakt Bomont exclusief. Een hoge mate van service en betrokkenheid is iets wat onze medewerkers dagelijks met veel passie en plezier uitstralen en dat waarderen onze klanten enorm.