Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 57 "Administratief" vacatures voor je gevonden

 • Secretaresse/assistent makelaar

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, accurate duizendpoot voor 24 tot 28 uur per week. Werkzaamheden - behandelen van inkomende- en uitgaande correspondentie - agenda- en telefoonbeheer - uitwerken van objectinformatie, taxatierapporten en koopovereenkomsten - bijhouden van dossiers en relatiedatabase - coordineren van marketingacties - administratieve werkzaamheden

  13 minuten geleden Kramer Makelaars ( Kapelle )
 • Medewerker verhuurafdeling (fulltime)

  Voor onze vestiging in GOES zijn wij op zoek naar een enthousiaste: Medewerker verhuurafdeling (fulltime) Taken en verantwoordelijkheden: De medewerker verhuur vervult met enkele collega’s van de verhuurafdeling een centrale functie ten aanzien van de dagelijkse verhuur van ons materieel. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor de verhuur van ons materieel en draagt zorg voor de administratieve afhandeling van de verhuurtransacties. • Opstellen van huurcontracten. • Lopende contracten en afspraken volgen.

  een uur geleden Gunco B.V. ( Goes )
 • Administratief medewerker binnendienst in tholen

  Als administratief medewerker binnendienst onderhoud je telefonisch klantcontact, begeleid en ondersteun je accountmanagers, bereid je prijsopgaven en offertes voor, neemt bestellingen op en verwerkt ze. Verder ben je verantwoordelijk voor: •verwerken van orders; •maken van een onderhoudsplanning; •aannemen van orders van klanten en de interne organisatie; •ondersteuning geven aan de monteurs uit de buitendienst; •nauw samenwerken met andere planners en betreffende managers.

  3 uur geleden Start People Zeeland ( Tholen )
 • Administratief winkelmedewerker goes

  Bax Music heeft een team van ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door uitbreiding en groei van het bedrijf zijn we per direct op zoek naar een Administratief Winkelmedewerker om het verkoopteam van Bax Music te ondersteunen. Als Administratief Winkelmedewerker ben jij het visitekaartje van Bax Music. Jij zorgt ervoor dat klanten netjes en met een glimlach geholpen worden aan jouw kassa. Daarnaast zorg je ervoor dat de winkel er netjes uitziet voor klanten. Je ruimt alle rondslingerende dingen op in de winkel. Daarnaast kan het voorkomen dat je aan de retourbalie of afhaalbalie staat. Je bent een teamspeler en houdt het belang van zowel de klant als van het bedrijf constant in het oog. Ook ben je bezig met het bijhouden van de voorraden en verdiep je jezelf in financiële zaken die zich afspelen binnen de winkel.

  3 uur geleden Bax Music ( Goes )
 • Administratief financieel medewerker

  In de functie van financieel administratief medewerker bij Gemeente Reimerswaal bestaan je werkzaamheden uit o.a.: - Debiteurenadministratie - Crediteurenadministratie - (financiele) gegevens verzamelen, controleren en verwerken - Administratief ondersteunende taken, zoals het verzorgen van correspondentie en de voortgangsbewaking van gemaakte afspraken. Het is een fulltime functie, 36 uur, per 1 december tot naar verwachting 31 januari. Het is een tijdelijke functie ter vervanging van iemand.

  19 uur geleden Start People LA ( Kruiningen )
 • Crewing officer

  Als Crewing Officer ben je – in samenwerking met de Crewing Manager – verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbezetting van onze vloot. Je geeft administratieve ondersteuning en bent (mede) verantwoordelijk voor de gehele organisatie en administratie van de aflosschema’s van onze (internationale) vloot. Daarnaast verricht je algemene operationele werkzaamheden ten behoeve van onze vloot. Jouw verantwoordelijkheden Onderhouden van dagelijks contact met de (internationale) vlootbemanning. Wanneer er personele veranderingen zijn (zoals ziekte of overplaatsing van personeel naar andere materieel), zorg jij voor een adequate, tijdelijke of structurele oplossing. Monitoren van alle verplichte trainingen, certificaten en benodigde documenten. Assisteren bij promotie- en eventuele cursussen/opleidingstrajecten voor het vlootpersoneel.

  20 uur geleden HR Zeeland ( Terneuzen )
 • (junior) medewerker safety, healty, environment en quality

  Het adviseren van directie en medewerkers op het gebied van procedures en voorschriften (op gebied van veiligheid en gezondheid); Het uitvoeren van incidentenonderzoeken; Ontwikkelen van trainingen; Het houden van toolboxen; Het bijhouden en analyseren van rapportages (veiligheid en gezondheid); Het houden van werkplekinspecties; Het beheren van documentatie.

  20 uur geleden HR Zeeland ( Terneuzen )
 • Tijdelijk financieel administratief medewerker (16-24 upw)

  Voor onze opdrachtgever te Middelburg, actief in de kinderopvang, zoeken wij een tijdelijke parttime financieel administratief medewerker voor de Crediteurenadministratie, die per direct inzetbaar is. Het betreft een periode van een half jaar. Het betreft een functie voor 16 tot 24 uur per week, uren bij voorkeur verdeeld over 4 tot 5 dagen per week. Als financieel administratief medewerker verwerk je gegevens in de financiële administratie (declaraties, facturen, boekingen). Je controleert de dagelijkse verwerking van financiële gegevens, alsook de aansluiting tussen de boekhouding (het grootboek) en de sub-administraties zoals debiteuren, crediteuren en activa. Verder stel je facturen betaalbaar en controleer je betalingen aan crediteuren. Binnen gestelde kaders bewaak je het debiteurensaldo, verstuur je aanmaningen en tref je betalingsregelingen. Op verzoek verstrek je mondeling en/of schriftelijk informatie uit de financiële administratie aan management en in- en externe belanghebbenden.

 • Secretaresse centraal secretariaat

  De functie van Secretaresse CS Je verricht zowel zelfstandig als in teamverband algemene secretariële werkzaamheden ter ondersteuning van medewerkers en leidinggevenden. Deze werkzaamheden bestaan uit: het opstellen, corrigeren en verzenden van (juridische) correspondentie en documenten; het registreren van cliënt- en hulpverleningsgegevens; postbehandeling; het voorbereiden en notuleren van vergaderingen en/of bijeenkomsten; het bewaken van gemaakte afspraken en termijnen; het verrichten van archief- en dossierwerkzaamheden; het aannemen van inkomende telefoongesprekken en het verrichten van diverse ondersteunende werkzaamheden, zoals het actueel houden van diverse bestanden.

  gisteren Intervence ( Middelburg )
 • Inkoopassistent

  Voel jij je als een vis in het water in een administratieve rol? Ben jij bereid om onze opdrachtgever tijdelijk uit de brand te helpen op hun inkoopafdeling? Dan komen wij graag in contact met je om deze tijdelijke vacature te bespreken! In deze functie lever je een bijdrage aan de inkoopactiviteiten en houd je jezelf voornamelijk bezig met het verwerken van inkoopfacturen voor onderdelen en materialen. Het overige deel van de functie bestaat uit diverse werkzaamheden zoals communicatie met de leverancier en het bestellen van kantoorartikelen. Wij zijn op zoek naar iemand die administratief onderlegd is en graag binnen een technische omgeving werkt. Je bent in staat om snel te schakelen tussen diverse taken en bent communicatief vaardig. Het is van uiterst belang dat je nauwkeurig te werk gaat, onder andere bij het invoeren en controleren van gegevens in het ERP-pakket.

  gisteren Modoc Werkt ( Nieuwdorp )
 • Administratief medewerker inkoop

  Op zoek naar een technische administratieve inkoop functie? Dan is dit iets voor jou! Deze fulltime functie is voor 23 maanden voor een vaste opdrachtgever in Vlissingen-Oost. Zij zijn op zoek naar een administratief medewerker voor de afdeling Maintenance, het gaat om een ondersteunende en controlerende office baan gericht op inkoop. Ervaring in een technische inkoopfunctie is handig, maar geen eis, mocht je bijvoorbeeld commerciële ervaring hebben kun je zeker ook solliciteren. Je taken in deze functie zijn onder andere: • Het opvragen van kosten voor uitgevoerde diensten die via orders zijn besteld voor onderhoud en shutdowns. Daarna beoordeel je deze en keur je ze goed; • Het organiseren van ‘proof of delivery’ en deze in SAP koppelen aan de order; • Het bespreken van kostenopgaven van leveranciers en Field Coördinator; • Het aanvragen van tarieven en verrekenprijzen bij dienstverlenende bedrijven. Deze laten valideren door de afdeling inkoop en ter beschikking stellen van werkvoorbereiding; • Het maken en opvolgen van aanvullende ATB’s (aanvraag tot bestelling) voor de orders waar goedgekeurde prijsverschillen via ATB verrekend moeten worden; • Het goedkeuren van diensten op order t.b.v. onderhoud en shutdowns; • Het controleren van kostenopgaven;

 • Projectadministrateur

  Wij zijn op zoek naar een projectadministrateur. Als projectadministrateur ben je onderdeel van één of meerdere projectteams. Jij bent hun financieel geweten! Je bent verantwoordelijk voor de totale administratie en financiële voortgang van de projecten en analyseert en signaleert op tijd afwijkingen t.o.v. de budgetbegrotingen. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit: • Coderen, beheren en muteren van werkbegrotingen • Beoordelen van contracten met onderaannemers en leveranciers • Verzorgen en analyseren van kostenrapportages en nacalculaties • Autorisatie van inkoopfacturen • Opstellen van liquiditeitsprognoses van grote projecten • Bewaken van correcte en tijdige facturatie • Bewaken van financiële verplichtingen en budgetbestedingsruimte van projecten • Het signaleren van financiële kansen en risico’s en hierin een proactieve rol spelen • Evalueren van projectresultaten

 • Administratieve en boekhoudkundige duizendpoot aangeboden.

  Mensenmens, collegiaal, spontaan! Harde werker, leergierig. No nonsence mentaliteit. Zeer ervaren op diverse administratieve en boekhoudkundige vlakken.

  2 dagen geleden Marjoke Klaver ( Heel Zeeland )
 • Call-agent duitstalig (parttime)

  Leadhunter helpt bedrijven om binnen te komen bij potentiële nieuwe klanten. Ieder bedrijf wil immers graag groeien, maar vaak vindt men het moeilijk om het eerste contact te leggen. Of de tijd ontbreekt simpelweg om eraan te beginnen. Daarom maken bedrijven graag gebruik van Leadhunter. Onze call-agents bellen voor (verschillende) opdrachtgevers naar potentiële klanten met als doel een kennismakingsafspraak te plannen voor de opdrachtgever. Onze slogan is dan ook 'Wij bellen terwijl u werkt!'. Leadhunter is een jong bedrijf, maar we groeien hard. Daarom willen we graag in contact komen met mensen die willen worden opgeleid tot Call-agent. De uren zijn variabel en variëren doorgaans tussen 10 en 20 uur per week. De call-agents van Leadhunter werken vanuit huis en mogen de werktijden zelf indelen (uiteraard wel binnen de gebruikelijke kantoor-uren). Je logt in op het Leadhunter-systeem waarmee je je eigen opdrachten beheert en contact onderhoudt met je opdrachtgevers en collega's. De baan kent veel vrijheid, maar daarmee ook veel verantwoordelijkheid. Denk daarom voor je reageert eerst goed na of je in staat bent je eigen tijd goed in te delen ('beloofd is beloofd') en of je de positieve, klantgerichte, daadkrachtige houding hebt die nodig is om dit succesvol te kunnen doen. Instelling is belangrijker dan commerciële ervaring! Al is een commerciële houding uiteraard wel nodig (maar die kan je ook hebben zonder als 'verkoper' gewerkt te hebben). De ervaring leert dat vooral mensen met een brede interesse goed bij ons aarden. Mensen die zich graag verdiepen in bedrijven en graag alles willen ‘weten’. Een nieuwsgierige inslag is bij Leadhunter dan ook zeker een pré!

  3 dagen geleden Leadhunter ( Heel Zeeland )
 • Call-agent b-to-b vanuit huis

  Leadhunter helpt bedrijven om binnen te komen bij potentiële nieuwe klanten. Ieder bedrijf wil immers graag groeien, maar vaak vindt men het moeilijk om het eerste contact te leggen. Of de tijd ontbreekt simpelweg om eraan te beginnen. Daarom maken bedrijven graag gebruik van Leadhunter. Onze call-agents bellen voor (verschillende) opdrachtgevers naar potentiële klanten met als doel een kennismakingsafspraak te plannen voor de opdrachtgever. Onze slogan is dan ook 'Wij bellen terwijl u werkt!'. Leadhunter is een jong bedrijf, maar we groeien hard. Daarom willen we graag in contact komen met mensen die willen worden opgeleid tot Call-agent. De uren zijn variabel en variëren doorgaans tussen 10 en 20 uur per week. De call-agents van Leadhunter werken vanuit huis en mogen de werktijden zelf indelen (uiteraard wel binnen de gebruikelijke kantoor-uren). Je logt in op het Leadhunter-systeem waarmee je je eigen opdrachten beheert en contact onderhoudt met je opdrachtgevers en collega's. De baan kent veel vrijheid, maar daarmee ook veel verantwoordelijkheid. Denk daarom voor je reageert eerst goed na of je in staat bent je eigen tijd goed in te delen ('beloofd is beloofd') en of je de positieve, klantgerichte, daadkrachtige houding hebt die nodig is om dit succesvol te kunnen doen. Instelling is belangrijker dan commerciële ervaring! Al is een commerciële houding uiteraard wel nodig (maar die kan je ook hebben zonder als 'verkoper' gewerkt te hebben). De ervaring leert dat vooral mensen met een brede interesse goed bij ons aarden. Mensen die zich graag verdiepen in bedrijven en graag alles willen ‘weten’. Een nieuwsgierige inslag is bij Leadhunter dan ook zeker een pré!

  4 dagen geleden Leadhunter ( Buiten Zeeland )