Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 100 "Administratief" vacatures voor je gevonden

 • Administratief medewerking bewindvoering

  Sinke & Christ Bewindvoeringen is een kleinschalig kantoor in Middelburg dat zich richt op beschermingsbewindvoering. Het kantoor beheert de financiën van mensen die niet in staat zijn zich op financieel gebied te redden. Dit kunnen personen zijn met een beperking, maar ook personen die om wat voor reden dan ook in de financiële problemen zijn gekomen. Door de groei van ons kantoor zijn wij op zoek naar een: Administratief medewerker voor 24 uur per week Taken en bevoegdheden: • Het assisteren van de beschermingsbewindvoerders bij de administratie; • Het onderhouden van schriftelijke en mondelinge contacten met de cliënten, samenwerkende organisaties en rechtbanken; • Het invoeren en opstarten van nieuwe dossiers; • Het aanvragen van kwijtscheldingen; • Het aanvragen van inkomensaanvullende voorzieningen; • Het inventariseren van schulden en het aanvragen van schuldhulpverlening.

 • Zzp’ers die op zoek zijn naar een bijbaan

  Goedemorgen Goedemiddag is op zoek naar zzp’ers/freelancers die een bijbaan zoeken! Bent u ZZP'er/freelancer en heeft u ervaring met telefoonwerk? Lees dan hieronder verder. Via onze dienst Goedemorgen Goedemiddag bieden wij een telefoondienst aan voor ZZP'ers en MKB. Het gaat hierbij dan om de afhandeling van de gesprekken van onze klanten, denk hierbij aan advocaten, makelaars, reclame bureau's, consultants, etc. Bij 90% van de gesprekken hoeft er alleen maar een terugbelverzoek gemaakt te worden. Zo'n gesprek duurt dan gemiddeld 1-4 minuten. U noteert de naam van de beller, controleert het telefoonnummer en e-mailadres en noteert een boodschap. Ook verbindt u wel eens door. Het is afwisselend werk en u kunt het vanuit huis doen. Omdat u niet continue in gesprek bent kunt u dit werk combineren met andere werkzaamheden achter de computer. U krijgt van ons een telefoontoestel en een login code. Het enige dat u nodig heeft is een internetlijn. Uiteraard wordt u getraind om dit werk te doen. We zoeken op dit moment mensen die de volgende dagen en tijden kunnen werken: 1 persoon 13:00-18:00 dinsdagen 1 persoon 13:00-18:00 woensdagen 1 persoon 09.00-12.00 vrijdagen 2 personen vrijdagmiddagen 12:00-17:30 2 bijspringers op alle dagen (ma-vr) tussen 9:00-13:00 en 13:00-17:00 Als u op een gedeelte of combinatie van bovengenoemde tijden kunt werken is het ook goed. Met een bijspringer bedoelen we iemand die stand-by staat voor als alle andere telefonistes in gesprek zijn, deze persoon ontvangt dus minder telefoontjes en dan kan het werk nog beter gecombineerd worden met andere werkzaamheden. Interesse? Stuur een mail naar dennis@gmgm.nl

 • Assistent-plantcontroller

  Na je studie bedrijfseconomie ben je in een productieomgeving aan de slag gegaan als cost accountant. Je bent nu toe aan een nieuwe stap. Deze stap betekent voor jou een functie met meer verantwoordelijkheid en uitdaging binnen een organisatie waar je jouw ambitie kunt waarmaken én op korte termijn kunt doorgroeien, bijvoorbeeld naar de functie van plant controller. Arkema B.V. is een producent van verschillende chemicaliën voor diverse doeleinden, in o.a. de kunststofindustrie, composietmaterialen, coatings en de olie- en gasindustrie. Innovatie staat hoog in het vaandel en R&D ontwikkelt nieuwe oplossingen voor nieuwe vormen van energie en watermanagement, automotive industrie en meer. Zie https://www.youtube.com/watch?v=YGCRjFRopMo Het hoofdkantoor in Nederland ondersteunt de Nederlandse fabrieken in Rotterdam, Brummen en Vlissingen en bestaat uit 3 afdelingen; Operations, Sales en een Shared Services Center met Finance, IT, SHE, inkoop en HR. Je standplaats is Vlissingen maar je werkt voor alle drie de locaties. Wat is je rol? In deze functie ben je de schakel tussen de plant controller en de operationele processen op de werkvloer. Je bent betrokken vanaf het samenstellen van de budgetten tot het bewaken en analyseren van de financiële gegevens uit alle productie gerelateerde activiteiten. Je draagt zorg voor correcte kostenberekeningen en rapporteert rechtstreeks aan de Plant Controller. Arkema is een dynamische organisatie, waar ruimte wordt geboden voor ontwikkeling. Door de interne mobiliteit komen er altijd weer nieuwe kansen voor jou.

 • Hr adviseur

  Jouw functie in het kort Je pakt verschillende HR projecten op en bent samen met de recruiter parken verantwoordelijk voor het werving- en selectiebeleid van al onze Roompot vakantieparken. Wat ga je doen? De afdeling HR is een frisse en dynamische afdeling binnen Roompot Vakanties en houdt zich bezig met alle HR gerelateerde zaken van onze sterk groeiende organisatie. De HR afdeling kent de volgende vakgebieden: werving & selectie, trainingen & opleidingen, talentmanagement, personeelsbeleid en (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Samen met jou werken we verder aan het optimaliseren van de HR processen. Als HR Adviseur ben je verantwoordelijk voor het werving- en selectiebeleid van alle medewerkers van onze Roompot vakantieparken. Dit zijn ongeveer 35 parken, campings en hotels. De diversiteit aan functies op onze parken is groot; van horecamedewerker tot parkmanager en van animatiemedewerker tot medewerker technische dienst. Samen met de recruiter parken kijk je waar er kansen liggen en stuur je bij waar nodig. Verder ben je betrokken bij het algemene HR beleid en is er ruimte om projecten op HR gebied verder op te pakken en vorm te geven. Je taken zijn o.a.: - Je draagt zorg voor de vormgeving van het wervingsbeleid - Je gaat actief op zoek naar nieuwe wervingsmiddelen - Je bent het eerste aanspreekpunt voor Parkmanagers - Je bent (mede) verantwoordelijk voor de social media hr agenda - Oppakken van verschillende (nieuwe) HR projecten

 • Accountant

  Accountant l Lewedorp l Vast l 40 uur per week l HBO Het bedrijf You will be working in an international organization within the food industry, where innovation is very important and where they are constantly looking for improvement. An employer that thinks sincerity, initiative and personal development is extremely important. The work environment is open and informal. The job You will be coordinating, monitoring and controlling the administrative processes and procedures. As an accountant you will be actively involved in the budget process and create and maintain master data elements, like cost centers and vendors. Furthermore you initiate journal entry postings based on trial balance and transactions. You are responsible for balance sheet reconciliations, coordination and control of the fixed assets movements and reporting of construction in progress. You plan, coordinate and control the Month End Close activities and also participate in projects and recurring activities, for example updating transfer pricing documentation. Lastly you interact with external service providers, including external auditors.

  3 dagen geleden Randstad Zeeland ( Lewedorp )
 • Receptionist(e) (soeten haert)

  Jouw functie in het kort Jij ontvangt elke gast met een lach en beantwoordt al hun vragen. Wat ga je doen? Ontvangen worden met een hartelijk welkom en een stralende lach, dat wil toch iedereen? Van het maken van een reservering tot het beantwoorden van vragen over bezienswaardigheden in de omgeving van Schouwen-Duivenland. Je komt het allemaal tegen. Elke vraag moet natuurlijk vriendelijk en duidelijk worden beantwoord. Dit niet alleen in het Nederlands, maar vaak ook in het Duits. Verder kan je ingezet worden op de parken Soeten Haert, Klein Poelland en Zeeland Village. Een afwisselende en uitdagende baan dus!

  3 dagen geleden Roompot Vakanties vacatures ( Renesse )
 • Telefoniste/receptioniste

  Telefoniste/receptioniste l Vlissingen l 32-40 uur per week l Langere tijd, uitzicht vast dienstverband l MBO Het bedrijf Jij komt te werken in een bedrijf dat gespecialiseerd is in glas verwerking. Een werkgever met jarenlange ervaring, waar kwaliteit en exclusiviteit voorop staat. Jij komt terecht in een klein, hecht team. De job Jij bent het visitekaartje van het bedrijf! Als telefoniste/receptioniste sta jij de klanten van het bedrijf te woord, zowel persoonlijk als telefonisch. Daarnaast zal je administratieve taken uitvoeren, zoals het maken van verkoopfacturen en orderbevestigingen. Verder hou jij je bezig met de planning en het archiveren van belangrijke documenten. Ook zal jij de verkoop binnendienst assisteren.

  3 dagen geleden Randstad Midden Zeeland ( Vlissingen )
 • Receptionist(e) (parttime) (cadzand)

  Jouw functie in het kort Jij ontvangt elke gast met een lach en beantwoordt al hun vragen. Wat ga je doen? Ontvangen worden met een hartelijk welkom en een stralende lach, dat wil toch iedereen? Van het maken van een reservering tot het beantwoorden van vragen over bezienswaardigheden in de omgeving.. Je komt het allemaal tegen. Elke vraag moet natuurlijk vriendelijk en duidelijk worden beantwoord. Dit niet alleen in het Nederlands, maar vaak ook in het Duits. Een afwisselende en uitdagende baan dus!

  4 dagen geleden Roompot Vakanties vacatures ( Cadzand )
 • Receptionist(e) (parttime) (nieuwvliet)

  Jouw functie in het kort Jij ontvangt elke gast met een lach en beantwoordt al hun vragen. Wat ga je doen? Ontvangen worden met een hartelijk welkom en een stralende lach, dat wil toch iedereen? Van het maken van een reservering tot het beantwoorden van vragen over bezienswaardigheden in de omgeving.. Je komt het allemaal tegen. Elke vraag moet natuurlijk vriendelijk en duidelijk worden beantwoord. Dit niet alleen in het Nederlands, maar vaak ook in het Duits. Een afwisselende en uitdagende baan dus!

 • Meewerkstage kwaliteit

  Jouw functie in het kort Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) op de afdeling Kwaliteit op het hoofdkantoor in Kamperland. De afdeling bestaat momenteel uit drie vaste medewerkers. Deze medewerkers doen er alles aan om onze gasten te laten genieten van een onbezorgde vakantie of bieden uitstekende nazorg. Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je creatief te werk kan gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Het is jouw taak om een ontevreden gast weer tevreden te stellen. Dit doe je zowel telefonisch als per e-mail. Jij denkt actief mee met je collega's en over de verschillende oplossingen die wij onze gasten kunnen bieden. Verder reageer je op alle vakantie ervaringen van onze gasten op diverse social media kanalen, zoals TripAdvisor en Zoover. Daarnaast is het ons doel om de kwaliteit op de parken te verbeteren, hier heb jij een ondersteunende rol in.

 • Hr stagiair(e)

  Jouw functie in het kort Roompot Vakanties is voor haar hoofdkantoor in Kamperland vanaf september op zoek naar een HR Stagiair(e). Wat ga je doen? De afdeling HR is een frisse en dynamische afdeling binnen Roompot Vakanties en houdt zich bezig met alle HR gerelateerde zaken van onze sterk groeiende organisatie. De HR afdeling kent de volgende vakgebieden: werving & selectie, trainingen & opleidingen, talentmanagement, personeelsbeleid en (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Samen met jou werken we verder aan het optimaliseren van de HR processen. Als 'HR Stagiair(e)' kom je te werken op de HR afdeling. De afdeling is verantwoordelijk voor de werving en selectie van alle medewerkers van het hoofdkantoor en onze Roompot vakantieparken. Dit zijn ongeveer 35 parken, campings en hotels. De diversiteit aan functies op onze parken is groot; van horecamedewerker tot parkmanager en van animatiemedewerker tot medewerker technische dienst. Jij bent elke keer weer in staat de perfecte kandidaat te vinden! Zelfstandig verricht je verschillende ondersteunende taken. Denk hierbij aan het op- en uitzetten van vacatures, het plannen van diverse trainingen en opleidingen, het (mee)voeren van selectiegesprekken, het opstellen van contracten, ad-hoc werkzaamheden, het beantwoorden van vragen zowel per mail als telefonisch en het ondersteunen van het stagebureau.

 • Hr medewerker(-ster) bijbaan

  Jouw functie in het kort Roompot Vakanties is voor haar hoofdkantoor in Kamperland vanaf april op zoek naar een HR medewerker(-ster). Wat ga je doen? De afdeling HR is een frisse en dynamische afdeling binnen Roompot Vakanties en houdt zich bezig met alle HR gerelateerde zaken van onze sterk groeiende organisatie. De HR afdeling kent de volgende vakgebieden: werving & selectie, trainingen & opleidingen, talentmanagement, personeelsbeleid en (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Samen met jou werken we verder aan het optimaliseren van de HR processen. Als HR medewerker(-ster) kom je te werken op de HR afdeling. De afdeling is verantwoordelijk voor de werving en selectie van alle medewerkers van het hoofdkantoor en onze Roompot vakantieparken. Dit zijn ongeveer 35 parken, campings en hotels. De diversiteit aan functies op onze parken is groot; van horecamedewerker tot parkmanager en van animatiemedewerker tot medewerker technische dienst. Jij bent elke keer weer in staat de perfecte kandidaat te vinden! Je taken zijn o.a.: • Het bijhouden van de vacature website • Op- en uitzetten van vacatures • Het beantwoorden van vragen zowel per mail als telefonisch. • Het opstellen van contracten Deze baan is goed te combineren met school of studie.

 • Commercieel administratief medewerker

  Jouw functie in het kort Samen met het team zorg jij voor een professionele afhandeling van alle contacten, zowel persoonlijk als telefonisch/ schriftelijk, met (potentiële) eigenaren. Wat ga je doen? De afdeling Eigenarenservice is het aanspreekpunt voor (verhurende) particulieren en beleggers die in het bezit zijn van één of meerdere recreatiewoningen op onze vakantieparken. Het team van vaste medewerkers van de afdeling zorgen er samen voor dat alle contacten met (potentiële) eigenaren (zowel persoonlijk als telefonisch/schriftelijk) professioneel worden afgehandeld. Je taken zijn o.a.: • Op professionele wijze contact onderhouden met (potentiële) eigenaren (zowel persoonlijk als telefonisch en schriftelijk) • Voeren van de administratie met betrekking tot de verhuur van recreatiewoningen, inhoudende het opstellen, verwerken, verlengen en beëindigen van (ver)huurovereenkomsten • Het verwerken van wijzigingen in persoonlijke gegevens van onze eigenaren en kenmerken van de recreatiewoningen • Verwerken van verkopen van recreatiewoningen in onze systemen • Werkzaamheden op projectmatige basis, zoals bijvoorbeeld nieuwe/overgenomen parken administratief correct in het reserveringssysteem verwerken. • Deelname aan verkoopweekenden voor potentiële kopers van een recreatiewoning • Het bijhouden van de content op de eigenarenwebsite • Analyseren van verhuuropbrengsten en vertalen naar commerciële kansen voor de eigenaar De werklocatie is Middelburg, medio 2019 verhuizen wij naar ons nieuwe kantoor in Goes.

 • Marketingassistent met goede kennis van de franse taal

  Ben jij creatief met letters en administratief sterk? Beheers je daarnaast de Franse taal? Wij zijn op zoek naar een sales en marketing assistent voor in de omgeving van Hulst. DETAILS FUNCTIE - Fulltime functie van maandag tot en met vrijdag - Eerste half jaar via Randstad, daarna bij goed functioneren op contract werkgever - Salaris afhankelijk van je ervaring tussen de €2200 en €2700 bruto DE FUNCTIE In de functie van sales en marketingassistent draag je zorg voor het up to date houden van alle informatiesystemen. Je ondersteunt het sales en marketingteam op administratief gebied. De sites van het bedrijf en de bijbehorende nieuwsbrieven houd je up to date. Daarnaast houd je je bezig met de administratieve afhandeling van de geplande seminars en congressen (uitnodigingen, inschrijvingen, programma’s en facturatie). Ook maak je zelf de nieuwbrieven op.

  4 dagen geleden Randstad TNZ ( Hulst )
 • Allround medewerk(st)er receptie

  Jouw functie in het kort Jij staat voor service. Of dit nu achter een receptie in Zeeland is of op het hoofdkantoor op de afdeling gastenservice, jij werkt er keihard aan om al onze gasten tevreden te houden. Wat ga je doen? Binnen de functie allround medewerk(st)er Receptie ben jij op verschillende parken in Zeeland achter de receptie inzetbaar. Daarnaast zal je ook werkzaamheden uitvoeren voor of op ons hoofdkantoor binnen de afdeling gastenservice. Het is daarom van belang dat voor jou tevredenheid van de gast op nummer 1 staat. Je weet hoe je gasten op een enthousiasmerende manier kunt informeren, maar weet ook hoe je op een professionele manier met klachten om moet gaan. Dit niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Duits. Word jij het visitekaartje van Roompot Vakanties? Solliciteer dan nu snel.