Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 137 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • Logistiek medewerker (bijbaan / parttime)

  Als logistiek medewerker zorg je ervoor dat dagelijks alle pakketten naar onze klanten worden verstuurd. De werkzaamheden bestaan uit orderpicken, inpakken en opruimen. Je werkt in deze functie ’s avonds. De functie wordt uitgevoerd op locatie te Goes.

  3 weken geleden Rapaat Logistics B.V. ( Goes )
 • Logistiek medewerker avondploeg

  Als logistiek medewerker zorg je ervoor dat dagelijks alle pakketten naar onze klanten worden verstuurd. De werkzaamheden bestaan uit orderpicken, inpakken en opruimen. Je werkt in deze functie ’s avonds. De functie wordt uitgevoerd op locatie te Goes. Als medewerker van de avondploeg werk je ’s avonds van 16:00 uur tot en met 01:00 uur. Afhankelijk van de drukte kunnen deze diensten ook uitlopen en eerder of later beginnen. De eerste werkweek wordt je overdag van 09:00 uur tot 18:00 uur ingewerkt. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de drukte bij ons, werk je 16 tot 40 uur per week.

  3 weken geleden Rapaat Logistics B.V. ( Goes )
 • Logistiek medewerker (studenten)bijbaan

  We zijn per direct op zoek naar studenten en scholieren naast hun studie en tijdens vakantieperiodes beschikbaar zijn! . De werkzaamheden bestaan uit orderpicken, inpakken en opruimen. Je werkt in deze functie ’s avonds. De functie wordt uitgevoerd op locatie te Goes.

  3 weken geleden Rapaat Logistics B.V. ( Goes )
 • Magazijnmedewerker die van aanpakken weet

  Inpakken, verdelen en verzendklaar maken van bloemen en planten. Laden en lossen van vrachtwagens; hierbij worden zware containers gebruikt.

  een uur geleden Bruno Houben ( Kamperland )
 • Logistiek medewerker

  Ben jij in het bezit van een geldig heftruckcertificaat en ben jij op zoek naar een baan binnen een handelsonderneming? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze opdrachtgever is op zoek naar een heftruckchauffeur. Je werkzaamheden zullen bestaan uit: - Het knippen en snijden van EPDM; - Het zagen van EPDM en Regupol; - Het picken van afhaalorders; - Klanten helpen met inladen bij het afhalen; - Het maken van speciale grote pallets voor EPDM rollen; - Het picken en palletiseren van orders voor de transportroute; - Het controleren en invullen van de raaplijsten; - Het laden van de vrachtwagens voor de uitgaande transportroute; - Het controleren en invullen van de laadlijst tijdens het laden; - Indien daarvoor gekwalificeerd: het picken, verzendklaar maken en via de computer aanmelden van pakketten die via UPS verzonden worden; - Het zorgen voor orde en netheid in het magazijn door de boel schoon te houden en overtollig verpakkingsmateriaal op te ruimen.

  3 uur geleden Modoc Werkt ( Rilland-Bath )
 • Vacature | magazijnmedewerker | tholen

  Wij zijn op zoek naar een magazijn medewerker voor een bedrijf dat is gespecialiseerd in de afbouw en inrichting van retail formules en nationale en internationale winkelketens en merkfabrikanten. Met de klanten en een team van 250 betrokken en enthousiaste specialisten, ontwikkelen en leveren ze winkelconcepten in heel Europa. Je bent verantwoordelijk voor orders picken via een geavanceerd warehouse barcodesysteem en alle daarbij komende magazijnwerkzaamheden. De voorraad op orde en peil houden van winkelformules wordt uitgevoerd middels heftruck en/of orderpicker. De functie kenmerkt zich door een echte "hands on mentaliteit" binnen het kwaliteitsproces van continue verbetering en vraagt een professionele, klantgerichte en resultaatgerichte aanpak.

  6 uur geleden Accent Jobs Goes ( Tholen )
 • Per direct : trekker chauffeur

  Wij zoeken per direct trekker chauffeurs voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb je interesse, bel ons dan direct, je kunt morgen al aan de slag.

  6 uur geleden Flexwerk de Visser ( Heel Zeeland )
 • Vacature | heftruckchauffeur 4 vork | zeeland

  Wij zijn op zoek naar een heftruckchauffeur voor een baan met optie vast! Dit bedrijf bestaat uit vijf vestigingen en een hoofdkantoor en is marktleider in de Benelux op het gebied van inkoop, reparatie en verkoop van hun product. Het bedrijf is al 45 jaar actief in de markt en nog steeds groeiend. Momenteel zoeken zij een heftruckchauffeur voor de vestiging in Sas van Gent. Als heftruckchauffeur houd je je voornamelijk bezig met het laden en lossen van vrachtwagens. Uiteraard horen daar ook andere taken bij zoals het op orde houden van het magazijn. Je bent werkzaam op de vestiging in Sas van Gent en werkt in de 2 ploegendienst, van 07.30 – 15.30 en 14.30 – 22.30.

  6 uur geleden Accent Jobs Goes ( Sas van Gent )
 • Vacature | vrachtwagenchauffeur | rotterdam

  Dit bedrijf bestaat uit vijf vestigingen en een hoofdkantoor en is marktleider in de Benelux op het gebied van inkoop, reparatie en verkoop van hun product. Het bedrijf is al 45 jaar actief in de markt en nog steeds groeiend. Momenteel zoeken zij een vrachtwagenchauffeur voor de vestiging in Rotterdam en Antwerpen. Als vrachtwagenchauffeur vervoer je steeds hetzelfde product met een trekker/oplegger combinatie. Eventueel vervoer je ook vrachten voor andere vestigingen. De ritten zijn binnen de Benelux, het is ook mogelijk dat je niet dagelijks terugkeert naar je vaste standplaats en dat je moet overnachten in de vrachtwagen.

  6 uur geleden Accent Jobs Goes ( Buiten Zeeland )
 • Planner / werkvoorbereider

  Wij zijn een multidisciplinair bedrijf dat actief is in vele sectoren. Maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid staan daarbij centraal. Wij zijn per direct op zoek naar een planner / werkvoorbereider. Als planner draag je zorg voor de planning van machines en personeel, rekening houdend met onderhoud en keuringen van de machines en inzetbaarheid van medewerkers. Je hebt hiervoor nauw contact met klanten en collega-planners. Ook het uitvoeren van een aantal administratieve taken horen bij je functie.

  6 uur geleden J. Hoondert & Zn. ( Heinkenszand )
 • Field buyer

  Als Inkoper rapporteer je aan de plaatselijke manager van de organisatie: • Je houdt je bezig met het ondersteunen en begeleiden van inkoopactiviteiten. • Je onderhoudt contacten met leveranciers, overlegt over inkoopprijzen en voert de administratieve kant van het inkoopproces uit. • Je plaatst en controleert de bestellingen in het SAP systeem en je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging. • Daarnaast vraag je offertes aan en beoordeelt deze. • Je neemt tevens deel aan de leveranciers evaluatie en verwerkt de gegevens hiervan. • Verder ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van de diverse bestanden, zoals de approved supplier lijst en leveranciers bestand. • Binnen het bedrijf onderhoudt je contacten met o.a. de afdeling Logistiek, Technische dienst, Project afdeling etc. en neemt deel aan de diverse overleg meetings. • Tevens zal je deelnemen aan diverse verbeter projecten.

  9 uur geleden Actief Werkt! ( Terneuzen )
 • Chauffeur pakkettendienst - rijbewijs b

  Dagelijks van Maandag t/m vrijdag en zaterdag met oproep. Postpakketten bezorgen op een vaste route. De chauffeur laadt 's morgens binnen de gestelde termijn hun eigen bus aan de hand van het postcode gebied. Vervolgens zorgt de chauffeur voor een vlotte en adequate bezorging van de pakketten. Per route staat het gemiddeld aantal stops dat je per uur moet kunnen leveren vast. Gemiddeld werk je 8 uur per dag en 40 uur per week.

  10 uur geleden Sako Transport B.V. ( Goes )
 • Auto rijders gezocht!

  Heb jij altijd al in de mooiste en nieuwste auto's willen rijden? Dan is dit je kans! Actief Werkt! Is per direct op zoek naar autorijders. Het betreft werk op oproepbasis. In drukke tijden is er de mogelijkheid om fulltime te werken, in rustige tijden zal dit wat minder zijn. De drukke periodes zijn meestal januari t/m maart, juni, juli, september en oktober. Wil je parttime werken? Dan is dit ook mogelijk! Het gaat om het laden en lossen van (voornamelijk Engelse) auto's van schepen en treinen. Ook verplaats je auto's op de terminal. Werktijden: Ochtenddienst 07.00-15.00 Middagdienst 15.00-23.00 Avonddienst 23.00-07.00 Voor de onregelmatige werktijden gelden ploegentoeslagen.

 • Allround logistiek medewerker

  Voor een bedrijf in Vlissingen-Oost zijn wij op zoek naar een Allround logistiek-/productiemedewerker. Het betreft een fulltime functie met kans op een vast dienstverband. Het bedrijf bestaat nu ongeveer een jaar en houdt zich bezig met het laden, lossen en blenden van loodconcentraat in bulk. Zij zijn momenteel in volle groei en daarom op zoek naar nieuwe medewerkers. Het bedrijf bestaat uit 11 medewerkers. Omdat het team vrij klein is zijn de taken heel veelzijdig. Zo wordt er verwacht dat je breed inzetbaar bent op meerdere afdelingen binnen het bedrijf. Het product komt binnen als grondstof per schip of vrachtwagen. Vervolgens worden er monsters genomen, worden de stoffen gescheiden en overgebracht naar een andere loods. In bulk wordt het product vervolgens per trein naar de klant geexporteerd. Meest voorkomende taken: - Laden en lossen van grondstoffen met loodconcentraat m.b.v. een wiellader/shovel; - Monsters nemen; - Het opensnijden van big bags; - Het wassen van vrachtwagens en shovels in de eigen wasstraat; - Overige corvee- / schoonmaak taken.

 • Parkeercontroleur gemeente middelburg

  Voor de gemeente Middelburg zijn wij op zoek naar een parkeercontroleur voor de zaterdagen. Bijvoorbeeld een ideale baan voor naast je studie! Mocht je door de weeks flexibel meer inzetbaar zijn is dit mooi meegenomen. Je komt te werken binnen het team handhaving van de gemeente Middelburg. Een team dat zich kenmerkt door een goede sfeer, fijn werkklimaat en vooral een no-nonsense cultuur.

  gisteren Randstad Goes ( Goes )