Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 126 "Bouw en installatie" vacatures voor je gevonden

 • Timmerman met gevoel voor het fijnere timmerwerk

  Vroegop Chaletbouw in Burgh-Haamstede bouwt al vele jaren chalets, deze worden door ons geheel compleet en volledig naar wens van de klant in onze eigen werkplaats vervaardigd. Door toenemende vraag zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste medewerkers die van aanpakken weten. Ben jij die vakkundige, enthousiaste medewerker/ster die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een mooi bedrijf dan zien wij graag je schriftelijke sollicitatie met CV voor 30 oktober 2017 tegemoet. Scholing en ervaring in timmerwerk of interieurbouw is een absolute pré. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 • Service-en onderhoudsmonteur

  Namens onze opdrachtgever - een complete, moderne en innovatieve installatiegroep in Midden-Zeeland met zowel particuliere klanten als opdrachtgevers in de aannemerij en (semi-) overheid – kijken wij uit naar kandidaten voor de functie van Service- en onderhoudsmonteur. Als servicemonteur centrale verwarming ben je onder andere verantwoordelijk voor het verrichten van service- en onderhoudswerkzaamheden aan centrale verwarmingssystemen. Je onderzoekt storingen en communiceert duidelijk met de klant. Tevens voer je inspecties en onderhoud uit. Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage van je bevindingen en overlegt hierover met je leidinggevende, de planning en de werkvoorbereiding.

  gisteren HB17 Werkt. ( )
 • Assistent werkvoorbereider e w (cad-tekenaar)

  Namens onze opdrachtgever - een complete, moderne en innovatieve installatiegroep in Midden-Zeeland met zowel particuliere klanten als opdrachtgevers in de aannemerij en (semi-) overheid – kijken wij uit naar kandidaten voor de functie van Assistent Werkvoorbereider E W (CAD-tekenaar). Taakomschrijving •Het onder begeleiding plannen van eigen werkzaamheden en voorbereiden van de werkzaamheden van de tekenaar en van monteurs op projectlocaties. •Het onder begeleiding ontwerpen, berekenen en met name tekenen van installaties voor projecten. •Voorbereiden en opvolgen van offertes. •Het onder begeleiding opstellen van offertes en kostenbegrotingen ten aanzien van meer- en minderwerk. – •Bestellen van materialen voor de projecten en bewaken van levertermijnen.

  gisteren HB17 Werkt. ( )
 • Medewerker constructie / lasser

  Als medewerker constructie / lasser is het belangrijk dat je ervaring hebt met metaalbewerken en lassen. Het werk is voornamelijk het opbouwen van wanden van de trailers. Er wordt voornamelijk aluminium gelast, maar dit is goed te leren als je de basis MIG/MAG onder de knie hebt. Het is een voordeel als je tekening kan lezen

  gisteren Start People Zeeland ( Axel )
 • (leerling) stratenmaker/betegelaar

  Voor een bedrijf wat gevestigd is in het oosten van Zeeuws-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een (leerling) stratenmaker/betegelaar. Indien je ervaring hebt met betegel werkzaamheden dan is dat een pré, maar zeker geen vereiste. Het bedrijf is voornamelijk werkzaam in de particuliere sector. Daarnaast werk je altijd met zijn 2e op de betreffende locatie.

  gisteren Randstad TNZ ( Terneuzen )
 • Wind technician (onshore)

  Werk jij graag op hoogte en weet je van aanpakken? Dan willen we graag met jou aan de slag! Voor omgeving Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een Wind Technician (onshore). Onze opdrachtgever is een van de grootse dienstverleners op het gebied van onderhoud van windturbines. Als wind technician ben je verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud en oplossen van storingen aan de windmolens.

 • Scheepselektromonteur

  Ben jij iemand die denkt in oplossingen, een passie heeft voor elektrotechniek en op zoek is naar een uitdagende baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Zeeland zijn wij per direct op zoek naar een: Scheepselektromonteur Onshore Onze opdrachtgever is een dynamische organisatie gespecialiseerd in scheepselektrotechniek. Het betreft een functie waarbij je zelfstandig aan de slag gaat zowel op de werkplaats als op locatie. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het verhelpen van storingen, het inbedrijfstellen van elektrische en automatisering installaties en het bouwen van besturingskasten.

 • Allrounder bouw in goes

  Voor een opdrachtgever in Goes zijn wij op zoek naar een échte alleskunner! Een aanpakker die kennis heeft van bouwgerelateerde zaken, kort gezegd: verbouwen, reparatie en onderhoud. Jij verbouwt panden samen met enthousiaste collega’s, elke keer op een andere locatie in Zeeland. Daarnaast is er een zakelijk en particulier klantenbestand waarvoor de werkzaamheden uitgevoerd worden. In deze functie kun je direct aan de slag. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Timmerwerk - Stucadoren - Verbouwen/vernieuwen badkamer/toilet - Schilderwerk -Tegelen - Klein electrawerk - Vloeren leggen - Dakdekwerkzaamheden - Dakkapellen realiseren - Tuinonderhoud: plaatsen schutting, bouwen schuur/afdak/overkapping, bestrating leggen

  gisteren Start People Zeeland ( Goes )
 • 50+'ers die willen werken!

  Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij opzoek naar 50+'ers die zin hebben om te werken en in het bezit zijn van een VCA certificering of bereid zijn om deze te halen. Wij merken dat veel 50+'ers worden afgewezen wegens hun leeftijd. JobManiac onderscheidt zich hierin! Wij zoeken juist die mensen met ervaring waar niet alles 5 keer voor herhaald hoeft te worden, die van aanpakken weten en hun kennis en ervaring die ze in de loop der jaren op hebben gedaan willen gebruiken op de werkvloer en eventueel hun kennis willen overdragen aan de jongere generatie! 50+'ers zijn een meerwaarde voor de arbeidsmarkt! Herken jij jezelf hierin? Aarzel niet en stuur je CV en motivatie naar het bijgaande email adres of bel voor meer informatie!

  gisteren JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Doorzetters met vca

  Wij zijn dringend opzoek naar doorzetters die niet bang zijn om te werken en die een VCA certificering hebben. Hierbij word ook gevraagd of je op een degelijke wijze logisch na kunt denken en je gezonde verstand kunt gebruiken zodat je ingezet kunt worden op meerdere werkplekken binnen de GWW, groenvoorziening etc. en daardoor uitzicht hebt op lange tijd werk! Heb jij dat stel goede hersenen en een VCA? Stuur dan snel je CV en motivatie naar het bijgaande email adres of bel voor meer informatie!

  gisteren JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Stratenmaker

  Voor een opdrachtgevers van ons in de omgeving van Goes zijn wij opzoek naar een ervaren stratenmaker. In deze functie krijg je de vrijheid om zeer zelfstandig te werk te gaan. Het gaat om veelzijdig straatwerk, van tuinen tot aan grotere straten waar machinaal gestraat word. Ben jij die veelzijdige stratenmaker die wij zoeken of ken jij iemand die zich hier volledig in kan vinden? Stuur dan snel je CV naar het bijgaande email adres of bel voor meer informatie!

  gisteren JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Kraanmachinist overslagkraan

  Voor een opdrachtgever zijn wij opzoek naar een kraanmachinist die ervaring heeft met overslagkranen. Ben jij die stressbestendige alleskunner die wij zoeken? Stuur dan snel je CV en motivatie naar het onderstaande email adres of bel voor meer informatie!

  gisteren JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Hovenier

  Voor ons team zijn wij opzoek naar mensen met groene vingers die compleet in hun element zijn als ze met tuinen, planten, bomen, plantsoenen etc. in de weer kunnen. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het onderhoud van tuinen en plantsoenen, ervaring hierin is dus een vereiste! Voel jij je meteen aangesproken? Stuur dan snel je CV naar het onderstaande email adres of bel voor meer informatie!

  gisteren JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Timmerman

  Voor onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar ervaren timmermannen voor meerdere projecten voor een langere periode! Als timmerman voor deze projecten heb je ervaring nodig binnen de nieuwbouw en afbouw. Ben je die gemotiveerde persoon of ken je iemand die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar het bijgaande email adres of bel voor meer informatie!

  gisteren JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Loodgieter

  Voor een opdrachtgever zijn we opzoek naar een ervaren loodgieter. In deze functie ga je naar mensen thuis die een lek melden in een leiding. Je gaat naar de locatie toe, je gaat opzoek naar het lek en hersteld de schade. In de functie is het belangrijk dat je goed kunt communiceren met de klant en ze op hun gemak weet te stellen. Het werkgebied is met name West-Brabant en een stuk Zeeland.

  gisteren JobManiac Goes B.V. ( Goes )