Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 24 "Maritiem en havenwerk" vacatures voor je gevonden

 • Machinist mobiele graafkraan

  Voor een toonaangevende klant in de GWW-sector zijn we per direct op zoek naar een Machinist mobiele kraan (m/v). De werkzaamheden vinden grotendeels plaats in Zeeland, West-Brabant en Zuid-Hollandse Eilanden. Functieomschrijving Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de grond- weg- en waterbouw. Je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of ... ; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Persoonlijke eigenschappen Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk. Goede communicatie met je collega's bij de kraan vind jij een 'must'. Je zorgt, samen met onze eigen Technische Dienst, voor het onderhoud aan je machine.

  gisteren Try act EWIV ( Hansweert )
 • Ervaren machinist voor op- en overslagkraan (rups / mobiel)

  Ervaren kraanmachinist overslagkraan (rups/mobiel) (m/v) Als kraanmachinist overslag draag je zorg voor het laden en lossen van binnenvaartschepen en duwbakken. Laden en lossen met grijper of poliep. Ervaring met meerdere hulpstukken is geen een must, maar een pré. Indien de werkzaamheden dit verlangen verricht je tevens bijkomende taken op het terrein en zo nodig ook in het ruim van het schip. Bij al deze werkzaamheden staat veiligheid voorop.

  gisteren Try act EWIV ( Ritthem )
 • Per direkt ervaren reachstackerchauffeur

  Wij per direct zijn op zoek naar een Reachstackerchauffeur Als reachstackerchauffeur ben je verantwoordelijk voor het op veilige wijze verplaatsen van containers op het terrein en het laden en lossen van vrachtauto’s en terminaltrekkers. Daarnaast kan er van je verwacht worden dat je meewerkt bij andere werkzaamheden met de heftruck en/ of terminaltrekker Het salaris is in overleg.

  gisteren MVH Detachering ( Hulst )
 • Per direkt ervaren hef-reachtruckchauffeur voor in de nacht

  Wij zijn op zoek naar ervaren Hef/Reachtruckchauffeurs. voor in de nacht De werkzaamheden zijn *Picken van Orders *Inruimen van producten *Voorbereiden van zendingen *Het in-en uitladen van containers en vrachtwagens m.b.v de heftruck *Ompakken, Labelen, Wikkelen en sealen van pakketten Heb jij ervaring met werken in deze omstandigheden en heb je in ieder geval 3 jaar ervaring als Hef/Reachtruckchauffeur en vind je het daarnaast geen probleem om in de nacht te werken Dan is Mvh op zoek naar jou !

  gisteren MVH Detachering ( Hulst )
 • Operator smal bags

  Wij zijn op zoek naar medewerkers die *Lopende bandwerk *computerbediening *licht stapelwerk kunnen uitvoeren ben jij die persoon aarzel dan niet en contacteer ons !

  gisteren MVH Detachering ( Hulst )
 • Per direkt ervaren hef-en reachtruckchaufeur

  Wij zijn op zoek naar ervaren Hef/Reachtruckchauffeurs. De werkzaamheden zijn *Picken van Orders *Inruimen van producten *Voorbereiden van zendingen *Het in-en uitladen van containers en vrachtwagens m.b.v de heftruck *Ompakken, Labelen, Wikkelen en sealen van pakketten Heb jij ervaring met werken in deze omstandigheden en heb je in ieder geval 3 jaar ervaring als Hef/Reachtruckchauffeur en vind je het daarnaast geen probleem om in ploegen te werken? Dan is Mvh op zoek naar jou !

  gisteren MVH Detachering ( Hulst )
 • Crewing officer

  Als Crewing Officer ben je – in samenwerking met de Crewing Manager – verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbezetting van onze vloot. Je geeft administratieve ondersteuning en bent (mede) verantwoordelijk voor de organisatie en administratie van de aflosschema’s van onze (internationale) vloot. Daarnaast verricht je algemene operationele werkzaamheden ten behoeve van onze vloot. Jouw verantwoordelijkheden: Onderhouden van dagelijks contact met de (internationale) vlootbemanning. Wanneer er personele veranderingen zijn (zoals ziekte of overplaatsing van personeel naar andere materieel), zorg jij voor een adequate, tijdelijke of structurele oplossing. Monitoren van alle verplichte trainingen, certificaten en benodigde documenten. Assisteren bij promotie- en eventuele cursussen/opleidingstrajecten voor het vlootpersoneel.

  3 dagen geleden HR Zeeland ( Terneuzen )
 • Werkleiders

  De werkleider coördineert en administreert alle voorkomende werkzaamheden voor de afnemers. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een moderne controlekamer in onze toren op het sluizencomplex in Terneuzen. De werkleiders werken in een ploegensysteem. U bent flexibel, enthousiast en goed in de omgang met mensen. U heeft een dienstverlenende en klantgerichte instelling. Zelfstandig werken in een dynamische omgeving ziet u als een uitdaging, u bent doortastend en bedenkt graag creatieve oplossingen.

  3 dagen geleden HR Zeeland ( Terneuzen )
 • Kapitein zee(sleep)dienst

  Als kapitein voor onze zeesleepdienst ben je – in de meest brede zin – verantwoordelijk voor het schip.

 • Vacature | havenwerker m/v | vlissingen

  Wil je direct aan het werk? Ben jij niet vies van fysiek werk in de buitenlucht? Dan heeft Verbrugge Terminals de ideale job voor jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn opzoek naar nieuwe collega’s die weten van aanpakken en op zoek zijn naar werk in een interessante werkomgeving. Je levert een belangrijke bijdrage aan het laden en lossen van verschillende vrachtsoorten. De vrachten worden vervoerd via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en spoorwagons. Erg verschillend en verrassend! Het laden en lossen moet met precisie en op een veilige manier gebeuren. Dit is ook jouw verantwoordelijkheid, samen met die van je collega’s.

  4 dagen geleden Intercrew B.V. ( Ritthem )
 • (leerling) (h)wtk haven- en zeesleepdienst m/v

  Als (hoofd)werktuigkundige ben je verantwoordelijk voor de machinekamer in de meest brede zin.

 • Schipper binnenvaart

  Als schipper binnenvaart ben je – in de meest brede zin – verantwoordelijk voor het schip.

 • Taxichauffeur op oproepbasis m/v

  U vervoert onze klanten naar hun bestemming waarbij u de hoogste service verleent. Vebocab is vooral actief in de nautische sector, daarom betreft het vaak vervoer van zeevarenden van en naar vliegvelden. De werkzaamheden vinden 7 dagen per week, 24 uur per dag plaats.

 • Kapitein / stuurman (evt parttime) op onze rondvaartboten / fietsveer

  Voor komend vaarseizoen (mei t/m september) zijn wij op zoek naar een collegiale en communicatieve kapitein/stuurman voor één van onze dagpassagierschepen in Veere en Middelburg, waarmee wij rondvaarten, feesten en ook het fiets-/voetveer Veere-Kamperland mee verzorgen. De functie betreft enkele dagen per week. Dat kan zowel in parttime of als aflosser zijn. Afhankelijk van uw wensen/voorkeur en ook ervaring, naast onze planning, kunnen wij u op één van de schepen inplannen. Het betreft dagwerk, dus u bent elke avond gewoon thuis. In het voor- en naseizoen kunt u, indien u wenst, ook af en toe aflossen. Ook voor aflossers in de vorm van volmatrozen met dienstboekje, hebben wij plek.

  een week geleden Rederij Dijkhuizen ( Veere )
 • Schipper binnenvaart nederland/belgië

  Op zoek naar wat nieuws? Kunt u deze verantwoording aan? Zandhandel Faasse zoekt een goede schipper voor beunschip Willem. Werkgebied omgeving Westerschelde/België.

  een week geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )