Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 28 "Maritiem en havenwerk" vacatures voor je gevonden

 • Havenwerkers

  Voor diverse bedrijven in Vlissingen-Oost zijn wij op zoek naar havenwerkers met havenwerker certificaat. Wij zoeken zowel fulltimers als parttimers.

 • Havenwerkers

  Voor diverse bedrijven in Vlissingen-Oost zijn wij op zoek naar havenwerkers met havenwerker certificaat. Wij zoeken zowel fulltimers als parttimers.

 • Operator

  • Als operator voer je de laad- en losoperaties uit bij de schepen, trucks en spoorvoertuigen volgens de geldende procedures • Je draagt zorg voor de administratie m.b.t. werkopdrachten en controlelijsten. • Je voert voorbereidende taken uit voor onderhoudswerkzaamheden, waaronder het leegmaken van tanks en leidingen • Je bedient zware voertuigen (o.a. heftruck en spoorvoertuig) om te rangeren zodat de uitvoer van de werkzaamheden mogelijk is • Je streeft naar een veilige, correcte en tijdige uitvoer van de werkzaamheden; in nauwe samenwerking met je collega operators

 • Operator met ambitie

  Als Operator geef je uitvoering aan de operationele werkzaamheden met betrekking tot het laden en lossen van zeeschepen, wagons, binnenvaarttankers en tankauto's. Heb jij ambities om door te groeien naar een leidinggevende functie? Dan willen wij je graag ontmoeten! Je belangrijkste uitdagingen zijn: ‘Je laadt en lost trucks en wagons’ 'Je laadt en lost zeeschepen en lichters’ Hoe ga je dit doen? Je bent verantwoordelijk voor de opslag en behandeling van producten, het beheer van het tankenpark en reinigingswerkzaamheden zodanig dat met in achtneming van milieu- en veiligheidseisen/voorschriften wordt voldaan aan een efficiënte dienstverlening zowel in- als extern. De werkzaamheden bestaan uit het op correcte wijze uitvoeren en bewaken van productmanipulaties, verrichten van controle en andere voorkomende werkzaamheden zodanig dat de terminal optimaal en veilig kan functioneren. Jouw functie in bulletpoints: Laden /lossen van zeeschepen / lichters; Laden /lossen van trucks en wagons; Verzorgen interne overpompingen; Meten en monsteren van tanks; Lopen van temperatuur rondes; Goede correcte communicatie met schepen / lichters; Goede en correcte communicatie met chauffeurs en andere vertegenwoordigers van klanten; Assisteren ervaren operators bij de overige werkzaamheden; Informeren collega’s over de voortgang van de werkzaamheden; Verrichten van operationeel sleutelwerk.

 • She-q officer

  U bent, in samenwerking met de SHE-Q Manager, verantwoordelijk voor het implementeren en monitoren van het SHE-Q managementsysteem voor zowel de kantoororganisatie als het varend materieel. U bent (mede) verantwoordelijk voor het up-to-date houden van VCA, ISO 9001/14001, ISM, ISPS en MLC procedures, het uitvoeren van VCA/ISM/ISPS/MLC audits aan boord van schepen en kantoor. Daarnaast geeft u ondersteuning binnen de organisatie met betrekking tot de implementatie van nautische wetgeving.

  4 dagen geleden HR Zeeland ( Terneuzen )
 • Servicemonteur veiligheidsmiddelen

  Voor een van onze opdrachtgevers is Delta Marine Crewing op zoek naar een Veiligheidsmiddelen Keurmeester! Van de keurmeester wordt verwacht dat er aan boord van schepen veiligheidsmiddelen nagekeken, gekeurd, bijgevuld en of vervangen worden. Het betreft een functie waarin precisie, nauwkeurigheid en zorgvuldigheid voorop staat! Ook is de functie zeer afwisselend gezien het feit dat er aan de wal als aan boord van schepen gewerkt wordt in verschillende havens door Nederland en België. Er wordt gezocht naar een kandidaat die gemotiveerd en verantwoordelijk is. Opleiding en training wordt door het bedrijf verzorgd.

  6 dagen geleden Delta Marine Crewing ( Heel Zeeland )
 • Trainee havenveiligheid & milieu

  Zeeland Seaports staat voor de havengebieden van Vlissingen en Terneuzen. Samen de derde haven van Nederland en één van de snelst groeiende havens van Europa. Zeeland Seaports accommodeert nieuwe bedrijven, ondersteunt bestaande bedrijven en draagt zorg voor een veilig scheepvaartverkeer in de haven. Zeeland Seaports doet dit met ca. 90 gedreven en betrokken mensen en staat voor welvaart en werkgelegenheid in een regio waar het fijn is om te wonen en te werken. Met een unieke combinatie van water en land, net onder de Randstad en vlakbij enkele grote Vlaamse steden. De Havendienst draagt zorg voor de ontwikkeling van nautisch en port security & safety beleid, het implementeren van wet- en regelgeving, veiligheid en afhandeling van het scheepvaartverkeer en de handhaving van regels en voorschriften in de havengebieden. Voor de Havendienst zijn we op zoek naar een enthousiaste: Trainee Havenveiligheid & Milieu Als Trainee Havenveiligheid en Milieu maak je onderdeel uit van het team Havenveiligheid en Milieu en ga je jezelf ontwikkelen om, naast de Adviseur Havenveiligheid, het aanspreekpunt te worden op het gebied van havenveiligheid inclusief Port Security, milieu en gevaarlijke stoffen. Enerzijds maak je deel uit van het adviserend kader van de afdeling, anderzijds voer je zelfstandig inspecties uit binnen het beheersgebied en aan boord van schepen. In deze afwisselende en uitdagende functie behoren tot je werkzaamheden onder andere; • het bijdragen aan het opstellen en implementeren van het nautisch beleid op het gebied van milieu, gevaarlijke stoffen en havenveiligheid; • het onderhouden en beheren van het Havenafvalbeheersplan en het bewaken van de kwaliteit van deze dienstverlening; • het ondersteunen en inhoudelijk adviseren van de Havenmeester, de afdeling Havendienst en stakeholders (o.a. havenbedrijven, overheden) op het gebied van milieu, gevaarlijke stoffen en havenveiligheid; • het uitvoeren van inspecties en veiligheidsbeoordelingen in het kader van Port Security.

  6 dagen geleden Zeeland Seaports ( Terneuzen )
 • Havenwerker, bijbaan of fulltime

  Delta Marine Crewing is op zoek naar een havenwerker voor de Vlissingse haven. Er wordt in shifts gewerkt en je kan zelf aangeven hoeveel dagen je beschikbaar bent! Er wordt in Ochtenddiensten en Middagdiensten gewerkt. Bovendien is er plaats voor Havenwerkers die handmatig of met hydraulisch gereedschap de lading vastzetten. Of voor lassers die ogen en stutten plaatsen of losbranden. Weet je van aanpakken en ben je in bezit van je VCA certificaat, of ben je bereid deze te behalen? Solliciteer dan voor deze functie!

  een week geleden Delta Marine Crewing ( Vlissingen )
 • Veiligheidsmiddelen keurmeester

  Voor een van onze opdrachtgevers is Delta Marine Crewing op zoek naar een Veiligheidsmiddelen Keurmeester! Van de keurmeester wordt verwacht dat er aan boord van schepen veiligheidsmiddelen nagekeken, gekeurd, bijgevuld en of vervangen worden. Het betreft een functie waarin precisie, nauwkeurigheid en zorgvuldigheid voorop staat! Ook is de functie zeer afwisselend gezien het feit dat er aan de wal als aan boord van schepen gewerkt wordt in verschillende havens door Nederland en België. Er wordt gezocht naar een kandidaat die gemotiveerd en verantwoordelijk is. Opleiding en training wordt door het bedrijf verzorgd.

  een week geleden Delta Marine Crewing ( Heel Zeeland )
 • Man van 35 zoekt werk als rigger. Heb vca/vvl/ hoogwerker

  Hardwerkende gemotiveerde rigger zoekt werk, liefst met uitzicht op een vaste baan. Ik heb ruim 1 jaar ervaring en ben per direct beschikbaar.

  een week geleden Nicky1982Goes ( Goes )
 • Bemanningslid mosselkotter ye116

  De YE116 heeft als vaar- en werkgebied de Zeeuwse wateren en de Wadden. Alle voorkomende werkzaamheden aan boord en voor de kweek worden door de bemanning uitgevoerd

  een week geleden Roem van Yerseke B.V. ( Yerseke )
 • Sleephopper schipper

  Delta Marine Crewing is op zoek naar een Schipper voor op een Binnenvaart Sleephopper. Het vaarschema is van Maandag tot en met Vrijdag. Vaargebied is regio Westerschelde. Het betreft een positie met uitzicht op vaste rotatie en er wordt gevaren met een Schipper en een Matroos. Bent u bekend met Sleephoppers, Bagger – en of Beunschepen, de regio Westerschelde en woont u enigszins in de buurt? Zou u graag door de week willen werken, bent u flexibel en heeft u goede manoeuvreer ervaring? Informeer dan naar de mogelijkheden!

  2 weken geleden Delta Marine Crewing ( Heel Zeeland )
 • Projectleider

  Scheepswerf De Schroef is een reparatiewerf voor zeegaande- en binnenvaartschepen, gevestigd aan het Kanaal van Gent naar Terneuzen. Als projectleider bij Scheepswerf De Schroef werk je onder de verantwoordelijkheid van de bedrijfsleider in een uitdagende en afwisselende functie. Taken: - Het uitwerken en begroten van scheepsherstellingen en deze verwerken in offertes. - Deze offertes bespreken met de klanten en omzetten in opdrachten. - Deze opdrachten omzetten naar de werkvloer toe: werkplaatsplanning, het plannen van materialen, onderdelen, producten en diensten en het opmaken van werkplaatsinstructies. - In nauw overleg met de bedrijfsleider, de technische dienst en de afdeling inkoop de logistieke processen coördineren en sturen zodat termijnen gerespecteerd worden. - Organiseren en uitvoeren van scheepsherstellingen, aan boord en in de montagehal. - Leiding geven aan en toezicht houden op de uitvoerders. - De correcte uitvoering van de herstelling waarborgen, qua kwaliteit en tijd. - Contact onderhouden met klanten en onderaannemers. - Bijhouden van project administratie. - Nacalculatie en het opmaken van facturen. Deze laatsten bespreken met de klanten.

  2 weken geleden Scheepswerf De Schroef ( Sas van Gent )
 • Logistiek havenmedewerker (tally / controleur)

  Wij zijn per direct op zoek naar Logistiek medewerkers die flexibel op oproepbasis aan de slag gaan bij onze opdrachtgever in de haven van Vlissingen-Oost. Als Logistiek havenmedewerker (Tally / Controleur) ben jij degene die ervoor zorgt dat de juiste aantallen en producten naar de juiste klant verscheept worden. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit: - Controleren van productomschrijvingen, verpakkingen, nummers en merken m.b.v. tablet; - Nauwkeurig en exact bijhouden van datums en tijden; - Coördineren van juiste ladingen; - Ervoor zorgen dat alles in de haven efficiënt verloopt.

 • Crewing officer (maritiem)

  Als Crewing Officer ben je – in samenwerking met de Crewing Manager – verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbezetting van onze vloot. Je geeft administratieve ondersteuning en bent (mede) verantwoordelijk voor de gehele organisatie en administratie van de aflosschema’s van onze (internationale) vloot. Daarnaast verricht je algemene operationele werkzaamheden ten behoeve van onze vloot. Jouw verantwoordelijkheden Onderhouden van dagelijks contact met de (internationale) vlootbemanning. Wanneer er personele veranderingen zijn (zoals ziekte of overplaatsing van personeel naar andere materieel), zorg jij voor een adequate, tijdelijke of structurele oplossing. Monitoren van alle verplichte trainingen, certificaten en benodigde documenten. Assisteren bij promotie- en eventuele cursussen/opleidingstrajecten voor het vlootpersoneel.

  3 weken geleden HR Zeeland ( Terneuzen )