Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 17 "Vrijwilligerswerk" vacatures voor je gevonden

 • Maatschappelijk begeleider

  VluchtelingenWerk locatie de Bevelanden is op zoek naar vrijwilligers (m/v) voor de maatschappelijke begeleiding aan vluchtelingen in de gemeente Goes, Noord-Beveland, Kapelle, Reimerswaal en Borsele. Vluchtelingen zijn een bijzondere doelgroep. Ze zijn losgerukt van hun leven, hebben familie en vrienden achter moeten laten en zijn vaak getraumatiseerd. Wanneer vluchtelingen na hun vergunningverlening in de gemeente komen wonen zijn ze nog maar kort in Nederland. Ze krijgen te maken met ingewikkelde regelgeving en hebben een extra taalbarrière. Om er voor te zorgen dat deze vluchtelingen een goede start krijgen in Nederland, worden ze bijgestaan door de vrijwilligers van VluchtelingenWerk. Werkzaamheden van deze vrijwilligers bestaan onder andere uit: wegwijs maken van vluchtelingen in hun nieuwe omgeving, aanmelden bij verschillende instanties zoals huisarts, tandarts en school en huisbezoeken om te kijken hoe het de gezinnen vergaat.

  32 minuten geleden VluchtelingenWerk ( s-Gravenpolder )
 • Spreekuurhouder

  VluchtelingenWerk locatie de Bevelanden is op zoek naar vrijwilligers (m/v) voor het draaien van spreekuren voor vluchtelingen uit de gemeente Goes, Noord-Beveland, Kapelle, Reimerswaal en Borsele. Vluchtelingen zijn een bijzondere doelgroep. Ze zijn losgerukt van hun leven, hebben familie en vrienden achter moeten laten en zijn vaak getraumatiseerd. Wanneer vluchtelingen na hun vergunningverlening in de gemeente komen wonen zijn ze nog maar kort in Nederland. Ze krijgen te maken met ingewikkelde regelgeving en hebben een extra taalbarrière. Om er voor te zorgen dat deze vluchtelingen een goede start krijgen in Nederland, worden ze bijgestaan door de vrijwilligers van VluchtelingenWerk. Als spreekuurhouder draai je het spreekuur van 09:30 uur tot 16:00 uur. Tijdens de spreekuren kunnen vluchtelingen langskomen met post die ze niet goed begrijpen of kunnen ze met allerlei verschillende vragen komen. Jij als spreekuurhouder helpt ze hiermee.

  een uur geleden VluchtelingenWerk ( Goes )
 • Taalcoach

  VluchtelingenWerk locatie de Bevelanden is op zoek naar vrijwillige taalcoaches (m/v) voor de vluchtelingen in de gemeente Goes, Noord-Beveland, Kapelle, Reimerswaal en Borsele. Om deel te kunnen nemen aan onze samenleving moeten vluchtelingen zo snel mogelijk Nederlands leren. Je krijgt alleen een taal onder de knie wanneer je veel oefent. Word jij voor een paar uur per week taalcoach van een vluchteling? Je oefent samen de taal om de taalvaardigheid te vergroten in brede zin (spreken, lezen, schrijven en luisteren). Taalcoaching gebeurt doorgaans aanvullend op taallessen die elders gevolgd worden.

  2 uur geleden VluchtelingenWerk ( Goes )
 • Vrijwilliger sociale cliëntenraad walcheren

  De Sociale Cliëntenraad Walcheren behartigt de belangen van cliënten van Orionis en van alle inwoners van Walcheren met een laag inkomen en biedt hulp informatie en advies. Ons werkterrein is Walcheren (Middelburg, Veere, Vlissingen). Onze wettelijke aandachtsgebieden: Participatiewet, Werk & Inkomen, Armoedebeleid. Een belangrijke taak van de SCW is het geven van gevraagd en ongevraagd advies (inspraak) aan Orionis en de Walcherse gemeenten over alles wat cliënten & minima aangaat. Wat gaat wel en niet goed. Hoe pakt het beleid uit in de praktijk voor de doelgroep. Ook adviseert de Sociale Cliëntenraad Walcheren over nieuw beleid (beleidsontwikkeling): Waar moeten Orionis en gemeenten op letten bij het maken van nieuw beleid. Wat is belangrijk voor cliënten & minima. Ervaringen uit de praktijk zijn daarbij heel belangrijk. Daarnaast houdt de SCW op maandag- en donderdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur inloopspreekuur voor de gehele doelgroep. De Sociale Cliëntenraad Walcheren is een onafhankelijk en werkt op basis van ervaringsdeskundigheid. Heb je belangstelling om ons team te komen versterken? Reageer dan via het vacatureformulier op onze website. Of via s.c.walcheren@zeelandnet.nl Bezoek voor meer informatie de website van de SCW. www.socialeclientenraadwalcheren.nl

 • Ben jij een administratief talent?

  Stichting Present Walcheren werft, instrueert en begeleid groepen vrijwilligers die zich inzetten voor mensen die een klein of geen netwerk hebben, geen middelen hebben en onvoldoende gezondheid hebben. Via maatschappelijke organisaties komen er aanvragen voor hulp. Als administratieve kracht vrijwillig ben je een onderdeel van ons operationeel team. Elke week ben je aan de slag als schakel tussen instellingen, operationeel team en vrijwilligers.

  3 dagen geleden Present Walcheren ( Middelburg )
 • Maak jij het team compleet als vrijwilliger?

  Present organiseert en begeleidt op heel Walcheren groepen vrijwilligers. Voor groepen organiseren wij twee type projecten: 1. Sociale projecten: Het organiseren van een gezellige middag voor mensen met een lichamelijke of geestelijke of verstandelijke beperking, koffiedrinken met eenzame ouderen of een activiteit in een AZC. 2 Praktische projecten: Helpen verhuizen, opknappen of schoonmaken van een woning of een verwaarloosde tuin onder handen nemen. Zit jij in een leuke klas, vereniging of sportclub? Ben jij lid van een kerk en/of een vereniging die daaraan verbonden is? Zoekt u voor uw werk, kerkenraad of koor een andere invulling voor uw jaarlijkse gezellige uitstapje? Willen jullie, wilt u met die leuke groep waar jij, waar u deel vanuit maakt zo nu en dan iets doen voor mensen die hulp nodig hebben? Dan biedt Present die mogelijkheid. Aanmelden kan alleen of per groep vanaf 2 personen. Voor de sociale projecten nodigen we ook jongeren van harte uit om zich aan te melden! Ontdek hoe je door als groep een medemens centraal te stellen elkaar op een andere manier leert kennen.

  3 dagen geleden Present Walcheren ( Middelburg )
 • Kom jij ons team versterken als groepenbegeleid(st)er ?

  Wegens toename van het aantal projecten is Stichting Present Walcheren per direct op zoek naar versterking van het operationeel team met groepenbegeleiders. Als groepenbegeleider ben je: ->aanwezig tijdens het projectbezoek waarbij de contactpersoon van de groep kennismaakt met de hulpontvanger en waarbij werkafspraken gemaakt worden -> aanwezig bij het begin en aan het einde van de projectdag en staat tussentijds stand-by

  3 dagen geleden Present Walcheren ( Middelburg )
 • Ict'er / whizzkid / nerd / phonejunkie tbv jeugdverkeersexamens kapelle

  Je bent echt superhandig met je phone, en vind dat het in het verkeer echt wel wat veiliger mag. Dat vind je niet alleen, je hebt ook nog af en toe een beetje tijd over om daar iets aan te doen. Niet heel veel, maar genoeg om te zorgen dat de kinderen in Kapelle hun jeugdverkeersexamen komend jaar weer kunnen doen. Herken je je hier in? Dan komen we graag met jou in contact! Voor de Jeugdverkeersexamens 2018 zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (m/v) die niet alleen ervaring hebben met het gebruik, maar ook met het BEHEER van de gebruikelijke apps voor IOS en Android (bijv. Facebook) en die ons willen helpen met het voorbereidingstraject. Werkervaring in de ICT is hierbij een pre, maar ZEKER GEEN MUST. Wil je meer weten over onze app? Kijk dan eens op: https://vvn.nl/examenapp. Is deze vacature niet wat je zoekt? Maar lijkt het je wel leuk om voor VVN als vrijwilliger aan de slag te gaan? Neem dan toch contact met ons op: er is altijd wel een activiteit die past bij jouw talenten!

 • Vrijwillig coördinator "vriendschappelijk huisbezoek" humanitas zeeland

  Als je van regelen, organiseren, luisteren en vooral van mensen houdt, dan is dit echt iets voor jou! Humanitas Zeeland is een afdeling van de landelijke vereniging Humanitas. De vrijwilligersorganisatie die opkomt voor een samenleving waarin mensen actief vormgeven aan hun eigen leven en verantwoordelijkheid nemen voor het samenleven met elkaar. In Zeeland draaien we met tientallen vrijwilligers zeven succesvolle projecten. Omdat de huidige coördinator voor de Bevelanden haar functie neer gaat leggen, zijn we op zoek naar een enthousiaste coördinator voor dit project in deze regio. Wat houdt Vriendschappelijk Huisbezoek in? Centraal in dit project staat het contact van mens tot mens. Vrijwilligers worden gekoppeld aan mensen die behoefte hebben aan contact. Bijvoorbeeld omdat ze (tijdelijk) in een isolement zijn geraakt, behoefte hebben aan een luisterend oor na verlies van een dierbare of scheiding of nieuw zijn in hun omgeving en moeite hebben met leggen van contact. De vrijwilliger biedt gezelligheid, mogelijkheid tot contact met anderen en steun. Dit kan bijvoorbeeld door het voeren van een goed gesprek tijdens een kopje koffie of gezelschap bij een boodschap of wandeling. Wat doet de coördinator? De coördinator zoekt en koppelt vrijwilligers en deelnemers aan elkaar. Je houdt de vinger aan de pols over de gang van zaken en je bent het aanspreekpunt voor alle partijen. Je bent tevens de contactpersoon naar het bestuur. De gevraagde tijdsbesteding is afhankelijk van de mogelijkheden van de kandidaat-coördinator en in overleg met het bestuur. Je werkt in een team van 3 coördinatoren verdeeld over de regio's Walcheren, Noord- en Zuid Beveland en Schouwen-Duiveland.

  4 dagen geleden zeeuwsmeisjenl ( Goes )
 • Radio sasfm is op zoek naar enthousiaste radio makers m/v, en andere belangstellenden.

  Door de toenemende groei en de uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar enthousiaste radio makers m/v, en andere belangstellenden die zich graag zouden bezighouden met 'radio maken'. Bekijk ook onze video op zeelandnet http://www.zeelandnet.nl/video/bekijk/video/24977/5.html

  een week geleden Radio SASFM ( Heel Zeeland )
 • Enthousiaste uitleenmedewerker in onze kapelse speel-o-theek m/v

  Voor de uitleen en inname van speelgoed zijn we op zoek naar medewerkers die ons gezellige team willen versterken. Op dit moment hebben we ruim 40 vrijwilligers die de leden helpen op woensdagmiddag, woensdagavond, donderdagmorgen en vrijdagavond. Je helpt de leden en controleert hun speelgoed bij het inleveren. Dit is soms best wat telwerk. We maken gebruik van een eenvoudig computerprogramma en er worden kleine bedragen contant betaald. Je leent altijd uit in een team van 3 of 4 medewerkers, die elkaar goed helpen. Je hebt ongeveer eens per 3 weken één dagdeel (wat je zelf kan kiezen) de uitleen, waardoor deze gezellige vrijwilligersbaan niet al te veel tijd kost. Je mag helpen met nevenactiviteiten, zoals de collecte van Jantje Beton of de buitenspeeldag, maar dit is geen must. Verder maak je ongeveer eens per 9 maanden de speel-o-theek schoon met een andere vrijwilliger (ongeveer 1,5 uur). Je kan 2× per jaar een werkbespreking bijwonen.

  een week geleden speel-o-theek ( Kapelle )
 • Aan huis begeleider

  VluchtelingenWerk locatie Schouwen-Duiveland is op zoek naar vrijwilligers (m/v) voor de maatschappelijke begeleiding aan vluchtelingen in de gemeente Schouwen-Duiveland. Vluchtelingen zijn een bijzondere doelgroep. Ze zijn losgerukt van hun leven, hebben familie en vrienden achter moeten laten en zijn vaak getraumatiseerd. Wanneer vluchtelingen na hun vergunningverlening in de gemeente komen wonen zijn ze nog maar kort in Nederland. Ze krijgen te maken met ingewikkelde regelgeving en hebben een extra taalbarrière. Om er voor te zorgen dat deze vluchtelingen een goede start krijgen in Nederland, worden ze bijgestaan door de vrijwilligers van VluchtelingenWerk. Werkzaamheden van deze vrijwilligers bestaan onder andere uit: wegwijs maken van vluchtelingen in hun nieuwe omgeving, aanmelden bij verschillende instanties zoals huisarts, tandarts en school en huisbezoeken om te kijken hoe het de gezinnen vergaat.

  2 weken geleden VluchtelingenWerk ( Brouwershaven )
 • Maatschappelijk begeleider

  VluchtelingenWerk locatie Schouwen-Duiveland is op zoek naar vrijwilligers (m/v) voor de maatschappelijke begeleiding aan vluchtelingen in de gemeente Schouwen-Duiveland. Vluchtelingen zijn een bijzondere doelgroep. Ze zijn losgerukt van hun leven, hebben familie en vrienden achter moeten laten en zijn vaak getraumatiseerd. Wanneer vluchtelingen na hun vergunningverlening in de gemeente komen wonen zijn ze nog maar kort in Nederland. Ze krijgen te maken met ingewikkelde regelgeving en hebben een extra taalbarrière. Om er voor te zorgen dat deze vluchtelingen een goede start krijgen in Nederland, worden ze bijgestaan door de vrijwilligers van VluchtelingenWerk. Werkzaamheden van deze vrijwilligers bestaan onder andere uit: wegwijs maken van vluchtelingen in hun nieuwe omgeving, aanmelden bij verschillende instanties zoals huisarts, tandarts en school en huisbezoeken om te kijken hoe het de gezinnen vergaat.

  2 weken geleden VluchtelingenWerk ( Zierikzee )
 • Buurtbuschauffeur

  Houd je van contact met mensen en vind je service bieden leuk? Lijkt het je leuk om samen met meerdere vrijwilligers openbaar vervoer te verzorgen voor inwoners uit je eigen woonomgeving? Word vrijwillig buurtbus chauffeur. Het vervoer wordt uitgevoerd met 8-persoons busjes. De buurtbus rijdt op maandag tot en met vrijdag ieder uur tussen 7.30 en 18.00 uur.

  3 weken geleden cojawi ( Middelburg )
 • Begeleid jij onze explo’s naar een toptijd?

  Voor onze Explo speltak [15-18 jaar] zijn wij opzoek naar een begeleiding die er een toptijd van weet te maken voor onze jeugdleden. Wekelijks begeleid je de Explo’s tijdens de opkomsten en maak je er samen een gezellige tijd van. Jij zelf organiseert activiteiten voor de jeugdleden maar hoofdzakelijk zullen de Explo’s dit zelf doen waar jij hun in begeleid. Taken: • Verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van het Scoutingspel op basis van de Scoutingvisie. Dit houdt in: het begeleiden van Explorers in het zelf maken, voorbereiden, uitvoeren en evalueren van wekelijkse programma’s, weekendkamp(en) en het jaarlijkse kamp. Dit met een groeiende mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. • Begeleiden en stimuleren van Explorers in hun persoonlijke ontwikkeling. • Uitvoeren van functie gebonden en organisatorische taken en activiteiten (zoals overleg binnen de groep en regio en werving van nieuwe teamleden). • Zich inzetten voor het verbeteren van het eigen functioneren en dat van het team

  4 weken geleden Scouting Gouden Cirkel ( Middelburg )