Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 531 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Cnc frezer

  Deltavorm ontwerpt en produceert stempelvormen voor snoepfabrikanten in binnen- en buitenland. Door aanhoudende groei zoeken we een CNC frezer. Je komt te werken in een innovatief, dynamisch en initiatiefrijk team waar veel kansen liggen om talenten te ontplooien en te werken met de modernste freesbanken en CAD/CAM software. De machines draaien veelal onbemand.

  22 uur geleden Deltavorm BV ( Scharendijke )
 • All-round monteur / technisch medewerker installatietechniek

  Pietro e Calore maakt een sterke groei door. En daarom zijn we op korte termijn op zoek naar een allround monteur of leerling monteur die na een inwerkperiode zelfstandig werkzaamheden kan verrichten. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en variëren van het plaatsen van pelletkachels, pelletketels, biomassaketels, boilers, buffers en schoorstenen tot het aansluiten van het elektra van de regelingen.

  2 weken geleden Pietro e Calore ( Heinkenszand )
 • Yard employee | logistiek medewerker | havenwerker

  Als Yard employee ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van schepen, maar ook voor het transport naar de productiehal. Daarnaast verricht je logistieke werkzaamheden met behulp van kranen, heftrucks en andere transportmiddelen. Werkzaamheden: - Laden en lossen van zware lading zoals kraandelen en containers uit zee- en binnenvaartschepen (rigging/aanslaan); - Stuffen en uithalen van containers; - Laden en lossen van pallets uit auto's; - Algemeen voorkomende stuwadoors- en havenwerkzaamheden.

  4 weken geleden Werk en Vakmanschap ( Westdorpe )
 • Onderhoudstechnicus

  ECS Technics is op zoek naar een onderhoudstechnicus met een elektrotechnische achtergrond en met ervaring binnen de industrie. Als onderhoudstechnicus wordt je geplaatst in een onderhoudsgroep waarin wij actief zijn bij één van onze opdrachtgevers. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan verschillende installaties en machines. Het is de bedoeling dat er wordt meegedacht om oplossingen te vinden met als doel het productieproces te verbeteren.

  56 minuten geleden ECS Technics ( Terneuzen )
 • Industriële elektromonteur

  ECS Technics is op zoek naar een zelfstandige elektromonteur met ervaring in de industrie. Als elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden binnen de elektrotechniek. Hierbij moet je denken aan het bekabelen, aansluiten en onderhouden van diverse installaties en machines. Je zal worden ingezet voor projecten, service en onderhoud bij verschillende opdrachtgevers in de kanaalzone.

  57 minuten geleden ECS Technics ( Terneuzen )
 • Hogere veiligheidskundige (105833)

  Wij zijn per direct op zoek naar een Veiligheidskundige. Je gaat ondersteuning verlenen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en gezondheid, milieuzorg, en inspectie. Je takenpakket zal hoofdzakelijk bestaan uit: Identificeren van de relevante wettelijke eisen m.b.t. persoonlijke veiligheid en gezondheid en deze intern door vertalen; Bijdragen aan het borgen van veilige werkprocessen en -procedures in het managementsysteem, conform OHSAS 18001 en VBS; Uitvoeren van arbo-checks bij de voorbereiding van projecten MOC’s; Ondersteunen en adviseren van de hiërarchische lijn bij hun taken m.b.t. veiligheid en gezondheid; Maken en geven van opleidingen; Ondersteunen van de afdelingen Supply Management en Onderhoud in het aansturen van en het overleg met de huisaannemers en andere contractors en het uitvoeren van pre-kwalificaties; Ondersteuning bij het uitvoeren van projecten en shutdowns van onze fabrieken; Onderzoeken van (bijna-)ongevallen en gevaarlijke situaties en organiseren van ‘lessons to learn’; Coachen van medewerkers en contractors op het terrein, en bijdragen aan een positieve veiligheidscultuur.

 • Filiaal monteur

  Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten.Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant

  een uur geleden Start People Zeeland ( Goes )
 • Elektromonteur zonnepanelen

  Samen met een collega-monteur zorg je ervoor dat zonnepanelen geplaatst en aangesloten worden. Je verzorgt de elektrische installatie van de zonnepanelen, van het uitbreiden van de meterkast tot het bepalen en aanleggen van de bekabeling. Ook bestaan de montagewerkzaamheden uit het monteren van zonnepanelen op hellende en platte daken. De ene dag ben je bezig met kleine, particuliere installaties en de andere dag leg je honderden panelen bij een grotere opdrachtgever. Wordt jij onze nieuwe elektromonteur zonnepanelen?

  een uur geleden Start People Zeeland ( Zierikzee )
 • Tekenaar (104936)

  Voor één van onze relaties zijn wij op zoek naar een accurate tekenaar die - na een passende inwerkperiode - zelfstandig en oplossingsgericht kan werken, initiatief neemt en een goede adviesvaardigheid heeft. Als tekenaar verzorg je het tekenwerk voor alle voorkomende disciplines van onze relatie. Met behulp van Autocad-Civil3D vervaardig je digitale ondergronden op basis van kadastrale tekeningen, meetgegevens en overig digitaal kaartmateriaal. In overleg met de betreffende projectleider/adviseur werk je diverse plannen uit tot werktekening of uitvoeringsontwerp. Het vervaardigen van 3D-terreinmodellen en het omzetten daarvan in ontgravingsmodellen behoort eveneens tot je werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit van het door jou geleverde tekenwerk. Tevens los je gesignaleerde problemen op, dan wel bespreek je deze met de betreffende projectleider/adviseur.

 • Elektromonteur zonnepanelen (106102)

  Hey Woeste Werker! Wegens uitbreiding van onze klant zijn wij op zoek naar elektromonteurs zonnepanelen. Samen met een collega-monteur zorg je ervoor dat zonnepanelen geplaatst en aangesloten worden. Je verzorgt de elektrische installatie van de zonnepanelen, van het uitbreiden van de meterkast tot het bepalen en aanleggen van de bekabeling. Ook bestaan de montagewerkzaamheden uit het monteren van zonnepanelen op hellende en platte daken. De ene dag ben je bezig met kleine, particuliere installaties en de andere dag leg je honderden panelen bij een grotere opdrachtgever. Ben jij de nieuwe elektromonteur zonnepanelen die wij zoeken?

  een uur geleden Woestwerk Personeelsdienst ( Goes )
 • Poedercoater (106103)

  Hey Woeste Werker! Voor deze functie ben je in een klein team van verantwoordelijk voor het spuiten en poeder coaten van diverse onderdelen ten behoeve van de machinebouw. Je taken bestaan onder andere uit de voorbewerking van het materiaal (voornamelijk staal), voorziet onderdelen van de juiste coating of spuit de onderdelen in de cabine. Je beheert en controleert het proces en zorgt voor kwalitatieve aflevering van de producten. Omdat de producten altijd klant specifiek zijn betreft het een afwisselende functie met een diversiteit aan opdrachten. Nog geen werkervaring maar wel in bezit van een afgeronde relevante opleiding vmbo-techniek? Of wil je gewoon graag aan de slag én ben je technisch aangelegd? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren! WOESTE maar nauwkeurige en leergierige werkers, die zoeken wij!

  een uur geleden Woestwerk Personeelsdienst ( Goes )
 • Auto/oldtimer monteur (106088)

  Hey Woeste Werker! Ben jij per direct beschikbaar voor een leuke full time functie in de regio Goes? Lees dan nu verder. Voor een van onze klanten zijn wij per direct op zoek naar een Auto/Oldtimer monteur. Wat je in deze functie gaat doen, lees je hieronder: - Reviseren/onderhouden oudere motoren (o.a. Citroen HY, Renault Estafette, Peugeot D4, Amerikaanse schoolbus). - Demonteren en opnieuw inbouwen en aansluiten van motoren Onderhouden/ reviseren/ vervangen van onderdelen zoals rem delen/ delen ophanging etc. - Zorgen dat de auto aan de APK eisen voldoet. - Gedane werkzaamheden controleren/testen (proefrit maken). - Diverse aanverwante werkzaamheden.

  een uur geleden Woestwerk Personeelsdienst ( Goes )
 • Keuken/inbouw monteur (106087)

  Hey Woeste Werker! Ben jij per direct beschikbaar voor een leuke fulltime functie in de regio Goes? Lees dan nu verder. Voor een van onze klanten zijn wij per direct op zoek naar keuken/inbouw monteur. Wat je in deze functie gaat doen, lees je hieronder: - Op maat maken keukendelen en zorgen voor een nette afwerking. - Inbouwen van keukens in een voertuig. - Aanleggen van elektra/groepen verdeling etc. in een voertuig. - Aanleggen van gasaansluitingen in voertuig Inbouwen van watertanks in voertuig. - Controleren en testen van de geplaatste inbouw. - Diverse aanverwante werkzaamheden.

  een uur geleden Woestwerk Personeelsdienst ( Goes )
 • Monteur bedrijfswagens (104536)

  Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een monteur bedrijfswagens met passie voor techniek! Als monteur voer je zelfstandig werkzaamheden uit, o.a. het uitvoeren van kleine en grote onderhoudsbeurten. Complexe werkzaamheden zijn door jouw vakmanschap, enthousiasme en interesse in de autotechniek geen probleem.

  een uur geleden Woestwerk Personeelsdienst ( Goes )
 • Inpakoperator/inpakker (104955)

  Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een inpakoperator. In deze functie ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor de vier geautomatiseerde inpaklijnen met de daarbij behorende randapparatuur. Wij zijn op zoek naar een echte aanpakker die er niet tegen op ziet om een bezem te pakken wanneer dit nodig is. De bedoeling van deze functie is dat je het proces van de inpaklijn zo optimaal mogelijk laat draaien. Daarnaast zorg je voor het instellen, opstarten en bedienen van de verschillende inpaklijnen, bewaak je de werking van de inpaklijnen en stuur je indien nodig bij. Tevens voer je kwaliteitscontroles van de producten uit.

  een uur geleden Woestwerk Personeelsdienst ( Goes )