Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 542 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Lasser m/v

  Voor een opdrachtgever in Zeeland zijn wij op zoek naar een Constructiebankwerker/Lasser M/V Als Constructiebankwerker/Lasser werk je geheel zelfstandig vanuit tekening en houdt je je bezig met werktuigbouwkundige onderdelen te produceren en vervaardigen.

  2 weken geleden Levelplus Safety B.V. ( Goes )
 • Werkvoorbereider / planner

  Functieomschrijving Ben jij als werkvoorbereider besluitvaardig, innovatief en een echte planner? Dan ben jij misschien wel de werkvoorbereider waar wij naar op zoek zijn! Als werkvoorbereider maak je onderdeel uit van de afdeling Technische Zaken. Deze afdeling draagt zorg voor het optimaal functioneren van alle technische installaties en infrastructuur. Technische Zaken is tevens verantwoordelijk voor het energiezorg- en beheer en zorgt ervoor dat alle goederen onder de juiste condities worden opgeslagen. Zie jij als werkvoorbereider de volgende werkzaamheden als een uitdaging? Ontvangen van werkopdrachten van diverse afdelingen, ervoor zorgen dat deze opdrachten op de juiste wijze worden uitgevoerd. Indien nodig begeleid je hier externe monteurs bij Opstellen van preventieve onderhoudsschema’s en zorgen dat het onderhoud (door externe bedrijven) wordt uitgevoerd Zorgen dat machines volgens schema worden gekeurd Verwerken van de gegevens van meterstanden, onderhoud, meetgegevens etc. Onderhouden en beheren van Ultimo Uitvoeren van projecten Vervangen van Hoofd TZ bij diens afwezigheid Werken volgens aangegeven regels en normen en rapporteren bij afwijkingen

  3 weken geleden Recruitment4Zeeland ( Vlissingen )
 • Site manager (vaste baan, direct in dienst bij onze opdrachtgever)

  Wij zijn op zoek naar een Sitemanager, die zelfstandig en pro-actief te werk gaat. In deze rol werk je als meewerkend voorman mee aan het installeren, repareren en onderhouden van AV/IT/Security/Communicatie en Control systems op luxe megajachten. Wil jij deel uitmaken van deze innovatieve markt en werken in een dynamische en professionele omgeving? Solliciteer dan voor de functie van: Site manager. Taken: Je geeft functioneel leiding aan een projectteam en vertaalt de werkplanning in werkpakketten voor de installateurs Je rapporteert aan de Projectmanager (ook bij afwijkingen) over de voortgang van het project, bewaakt de productiviteit en de geldende kwaliteitseisen. Je draagt zorg voor een continue kwalitatieve en kwantitatieve beschikking van benodigde informatie en materialen Je bent verantwoordelijk voor de administratie van (kleine) wijzigingen en de communicatie naar de engineers Je voert zelfstandig installatie werkzaamheden uit en controleert de werkzaamheden van installateurs. Je draagt zorg voor een optimale klanttevredenheid en imago van de organisatie, door de kwaliteitseisen van VBH aan te houden Je fungeert als aanspreekpunt voor de uitvoerende medewerkers van en op de werf.

  4 weken geleden Recruitment4Zeeland ( Vlissingen )
 • Servicemonteur

  Jij bent als servicemonteur verantwoordelijk voor het onderhoud aan alle machines. Naast het onderhoud ben je bezig met het uitvoeren van reparaties, het uitvoeren van modificaties en revisies en het eventueel verhelpen van storingen op locatie. Dit bedrijf in de gemeente Terneuzen is actief in het ontwerpen en bouwen van machines en bestaat al meer dan 60 jaar. Je salaris is conform CAO Metalektro en bij goed functioneren een vast dienstverband. Interesse? Stuur je CV naar Femke Schout, f.schout@werkenvakmanschap.nl of bel 0115-649521

  4 uur geleden Werk en Vakmanschap ( Terneuzen )
 • Projectmanager merwelands shipyard rotterdam

  Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een Projectmanager met ervaring in de bouw van schepen en/of jachten. In deze rol ben je verantwoordelijk voor planning, werkvoorbereiding, en de projectbudgetten. Daarnaast verlies je continuïteit en kwaliteit van de diverse projecten niet uit het oog. Tevens draag je zorg voor een goede onderlinge samenwerking met het kantoor en teamleiders/projectleiders. In deze functie ben je de rechterhand van de bedrijfsleider. De functie wordt uitgevoerd op het kantoor en de werf in Rotterdam. Taken zijn onder andere: Het uitbrengen van offertes en het zorgdragen voor een overeenstemming aangaande de opdrachten; Voortgang financiële status projecten bij houden; Het dragen van overall projectverantwoordelijkheid; Het begeleiden van de projecten; Het verzorgen van projectrapportages; Vervangen bedrijfsleider bij afwezigheid.

 • Medewerker voormontage

  Als medewerker voormontage werk je mee aan het monteren van industriële schuur- en slijpmachines. Jij zorgt ervoor dat de verschillende onderdelen van de te monteren machine samen gebracht worden. Je test en stelt de gemonteerde machinedelen af en zorgt ervoor dat het product gereed is voor de eindmontage. Natuurlijk weet jij precies wat de gewenste specificaties en kwaliteitseisen zijn. Je werkt dan ook nauwkeurig en kunt goed de werkinstructies of tekeningen lezen. De werkzaamheden voer je zelfstandig of samen met collega's uit. Waar ga je werken? Dit internationale bedrijf zit in Goes en ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt indstriële schuur- en slijpmachines. Het bedrijf telt ongeveer 80 medewerkers. Wat bieden wij? Je salaris is conform CAO Metalektro en bij goed functioneren kans op een vast contract! Enthousiast? Stuur je CV naar Femke Schout, f.schout@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521 voor meer informatie.

  5 uur geleden Werk en Vakmanschap ( Goes )
 • E&i maintenance technician (2 vacatures) (ref. 1337)

  Voor een chemiebedrijf in Zeeland zijn wij op zoek naar twee E&I Maintenance Technicians met ruime ervaring met het oplossen van storingen in de chemie. De E&I technician werkt zelfstandig aan het preventief en correctief onderhoud of stuurt een aannemer aan om dat te doen. In dat geval moeten de nodige veilig werk vergunningen worden voorbereid en moet de kwaliteit van het uitgevoerde werk worden opgevolgd. De E&I technician is tevens verantwoordelijk voor het opleveren aan operations van de plant en het documenteren van het uitgevoerde werk.

 • E&i engineer (ref. 1490)

  Voor de ondersteuning van een industriële dienstverlener zijn wij op zoek naar een E&I engineer voor de duur van minimaal een half jaar. Als E&I engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van de elektrotechnische installaties binnen de industriële projecten. Je vertaalt de wensen van de opdrachtgever naar een technische oplossing en adviseert over de functionele mogelijkheden.

 • Project engineer electrical (ref. 1489)

  Voor een grote producent in Zeeuws Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Project Engineer Electrical, voor een project van minimaal 1 jaar. De project engineer electrical zal zelfstandig de engineering en projectbegeleiding doen voor een aantal projecten op het gebied van electro. De engineer electrical werkt onder leiding van de projectmanager en draagt de engineering over aan een werkvoorbereider die zorgt voor de werkpakketten.

 • Ils engineer (ref. 1488)

  For one of our clients in province Zeeland, we are looking for an ILS Engineer for a permanent position. Key tasks & responsibilities of the ILS Engineer: • Delivers ILS products and services within time, budget and within high quality standards. These ILS products includes; maintenance plans, spare parts packages, special tools, test equipment, training and documentation; • Translates customer specifications to supplier specifications and products and act as point of contact to suppliers / providers of ILS products/services; • Works in accordance to contract specifications, specific requirements and agreements with relevant stakeholders and departments within the company; • Drives continue improvements by calculating reliability, availability and maintainability of systems. • Provides LCC calculations and ARM calculations and based on design reviews imposes improvements; • Drafts (part of) ILS proposals (specification and price). • Drives new thoughts in approach, process and methodology, while respecting the work and processes of the past; • Ensures full compliance to all applicable requirements and specifications imposed by the company and the end-users; • Develops and describes standards and working methods. • Ensure all HSEQ policies and procedures are in place, understood, owned, maintained and followed to ensure a safe and healthy work environment.

 • Arrangement engineer (ref. 1487)

  For one of our clients in province Zeeland, we are looking for an Arrangement Engineer for a permanent position. Tasks & Responsibilities of the Arrangement Engineer Design of: • Technical spaces such as the engine room, steering room and pump rooms. • Alignment of propulsion components such as main engines, gearboxes, shafting arrangements, based upon ship specification, general arrangement plan, design drawings, supplier information, norms, rules, and standards considering the requirements of all stakeholders. • Definition and maintenance of the arrangements in 3D CAD (NUPAS Cadmatic) • Making of detail drawings of propeller shafts, bearings and other component including machining drawings. • Providing advice and guidance in solving technical issues pertaining arrangements and propulsion layout/design. • Involvement of all stakeholders in proposed solutions and alternatives in order to get consensus for the final solution. • Following the applicable procedures, guidelines and standards

 • Civil supervisor (ref. 1486)

  Voor onze klant in Zeeuws-Vlaanderen zoeken wij een Civiel Supervisor. De civiel Supervisor is verantwoordelijk voor de dagelijkse opvolging van de werkzaamheden, veiligheid op de werkplek en bewaking van planning, evenals de coördinatie met andere disciplines. Taken en verantwoordelijkheden: •Dagelijks frequent controleren of iedereen veilig en vakkundig hun werkzaamheden uitvoerd.Direct ingrijpen indien nodig. Bij twijfel eerst duidelijkheid. •Uitvoeren van een gedegen start werk analyse bij elke vergunning uitgifte. Onderhouden van contacten/overleg met: •Afdeling Engineering voor feedback en of overleg voor technische oplossingen. •Aannemer(s) - vastleggen van onderlinge afspraken tijdens voortgangsmeetings , en andere meetings. •Plantvertegenwoordigers (gatekeepers, manreps, etc..) In uitvoering van het werk: •Nemen van beslissingen over meer- en minderwerk, door de scope te valideren met het pakket. •Administratieve voorafhandeling van meer-en minderwerk. •Voorbereiden, controleren en uitgeven van vergunningen. •Inspectie op de kwaliteit van het afgeleverde werk, danwel organiseren door derden. •Oplossen van technische onvolkomendheden, desgewenst in overleg met de engineering afdeling. •Bewaken van afgesproken planning. •Leiderschap in het stellen van de veiligheids verwachtingen naar de aannemers. •Stop werk in geval van twijfel. •Gatekeeper in het uitgeven van werk in het veld: SWA en BBP •Opvolging van alle werkzaamheden Rapporteert aan Area Constructie Manager

 • Logistiek planner (ref. 1485)

  Voor onze klant in Terneuzen zoeken wij een Logistiek Planner. In deze functie als logistiek planner ben je verantwoordelijk voor de logistieke planning van één van de plastic fabrieken. Specifieke taken: •Scheduling van activiteiten voor één van de plastic fabrieken •Zorgt dat er voldoende ruimte is in de silo’s zodat de fabriek kan blijven draaien. •Regelt de verplaatsing van product naar (externe) logistiek partners om te verpakken. •Bepaalt de werkbelasting voor de volgende dag voor het laden van eindproduct en het lossen van grondstoffen. •Regelt het tijdig pendelen van overschot aan bulk voorraad. •Controleert of de voor gisteren en vandaag geplande verschepingen zijn uitgevoerd. Controleert het pendelplan. •Controleert de actuele silovoorraad en de lege silo’s en vergelijk die met de planning. Voegt laadinstructies toe aan orders en de dagplanning, zoals laad en lossilo, afzakorder waar nodig. Bestelt verpakkingsmaterialen, inclusief consignment stock. •Coördinatie van de afzakplanning •Ontstof activiteiten •Bulk pendelplanning en verpakt productpendel plan in samenspraak met Supply Chain planning en de partners

 • Werkvoorbereider e&i (ref. 1484)

  Voor een chemiebedrijf in Zeeuws Vlaanderen zijn wij op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider E&I die met SAP kan werken. De werkvoorbereider zal deel uitmaken van een klein team van werkvoorbereiders en zich bezig houden met het E&I gedeelte van de voorbereiding met enige engineering, van enkele turnarounds voor de komende 1,5 jaar.

 • Maintenance engineer instrumentatie (ref.1483)

  Voor een de begeleiding van de bouw van een chemische plant in Zeeuws Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer Instrumentatie. De Maintenace Engineer Instrumentatie zal de productieafdelingen ondersteunen bij storingen die vaak terug komen of die erg complex zijn en zal de productieafdelingen adviseren of het gebruiken, onderhouden en vervangen van instrumentatie. Duur van dit project is ca. 1 jaar.