Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 33 "Zakelijke dienstverlening" vacatures voor je gevonden

 • Recruiter goeree overflakkee

  Wij zoeken een persoon die voor Recruitment4Zeeland onze klanten gaat bedienen in de omgeving van Goeree Overflakkee. In deze functie werk je volledig zelfstandig op ZZP basis, geen franchise en geen investering. Je bepaalt jouw eigen werktijden, kortom alle vrijheid.

  2 weken geleden Recruitment4Zeeland ( Bruinisse )
 • Reinigingsspecialist / cleaner (40 uur)

  Deze functie bestaat uit het uitvoeren van (reinigings)opdrachten van diverse soorten waarbij er sprake is van losmaken, verzamelen en verwijderen van vaste- en vloeistoffen, alsmede het uitvoeren van diverse werkzaamheden op ons terrein. De werkzaamheden variëren van zuiver handmatig werk tot werk met eenvoudige machines.

  3 dagen geleden Martens Cleaning ( Nieuwdorp )
 • Verkoopadviseur m/v automotive branche

  Het gaat goed met Wisse Automotive, Wisse Automotive, het aanspreekpunt voor Peugeot, Renault, Dacia en Citroen in Zeeuws-Vlaanderen met daarnaast een universele Bosch Car Service garage en Autoverhuur Zeeland. Wij doen er alles aan om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Wegens uitbreiding van ons team zijn wij voor onze Bosch Car Service vestiging opzoek naar een medewerker in de functie; Verkoopadviseur M/V Functieomschrijving - Je bent een uitstekende gastheer of gastvrouw en je doel is de klantverwachting te overtreffen; - Je geeft advies bij een aankoop van een nieuwe of gebruikte auto; - Je bent gemotiveerd om de klant ambassadeur te maken van het bedrijf; - Je zorgt voor een representatieve showroom en onderhoudt je netwerk en klantcontact; - Je kan goed luisteren en de wensen en de behoefte van de klant te vertalen naar de aanschaf van de ideale auto voor de klant.

  3 dagen geleden Wisse Automotive ( Terneuzen )
 • Receptionist/serviceadviseur m/v

  Het gaat goed met Wisse Automotive! Wisse Automotive, het aanspreekpunt voor Peugeot, Renault, Dacia en Citroen in Zeeuws-Vlaanderen met daarnaast een universele Bosch Car Service garage en Autoverhuur Zeeland. Wij doen er alles aan om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Voor onze Bosch Car Service vestiging zijn wij opzoek naar een medewerker in de functie; Receptionist/serviceadviseur M/V De receptionist/serviceadviseur vormt een belangrijke schakel tussen de klant en de werkplaats. In deze functie ben je medebepalend voor de servicegraad van het bedrijf en de tevredenheid van de klant. Dit vergt een commerciële, klantgerichte instelling, sterk ontwikkelde communicatie vaardigheden en doorzettingsvermogen. Functie omschrijving; - Het maken van afspraken, offertes en werkorders; - Aanspreken van klanten; - Controle houden over de planning en het werkproces; - Garantie afwerken en facturering; - Verhuuractiviteiten.

  3 dagen geleden Wisse Automotive ( Terneuzen )
 • Zaterdag / vakantie hulp

  Binnen Boels betekent een bijbaan als hulpkracht dat je veel afwisselende werkzaamheden hebt. Dit kan zijn laden en lossen, klein onderhoud verrichten aan machines en er voor zorgen dat het filiaal er tip top uitziet. Wanneer je je helemaal thuis voelt bij ons en je bent er klaar voor, dan mag je bijv. ook klanten adviseren over de machines, contracten maken voor de klant wanneer ze een machine komen huren en zorg je voor een correcte afhandeling wanneer de klant de machine weer terug komt brengen. Veel afwisseling dus.

  4 dagen geleden Boels Rental Terneuzen ( Terneuzen )
 • Ervaren commercieel medewerker zakelijk

  Als commercieel medewerker vervult u een spilfunctie op de commerciële vestiging, waarbij u enerzijds ondersteunende werkzaamheden verricht voor de adviseurs en veel direct klantcontact hebt en anderzijds de coördinerende rol hebt naar andere afdelingen binnen de organisatie, zoals de back office en de volmachtafdeling. U bent een enthousiaste resultaat-gerichte collega, een echte teamplayer en commercieel gedreven. verantwoordelijkheden Als commercieel medewerker bent u verantwoordelijk voor het actief opvangen en zoeken naar signalen en behoeften van (toekomstige) klanten en deze omzetten in voorbereidende en uitvoerende acties samen met de adviseurs. U kunt prioriteiten stellen en oplossingsgericht denken. Daarnaast verleent u ondersteuning bij het commerciële beleid van de vestiging en zorgt voor een tijdige en correcte afhandeling van de werkzaamheden, zoals offerteverwerking en aanvraag-behandeling.

  4 dagen geleden Driekleur verzekeringen ( Terneuzen )
 • Commercieel medewerker / intern adviseur zakelijk

  Als commercieel medewerker / intern adviseur vervul je een spilfunctie op de commerciële vestiging. Hierbij verricht je ondersteunende werkzaamheden voor de adviseurs en heb je veel direct klantcontact. Je hebt er plezier in om anderen te helpen en samen na te denken over oplossingen en mogelijkheden. Verder heb je een coördinerende rol naar andere afdelingen binnen de organisatie, zoals de back office en de volmachtafdeling. Je bent een enthousiaste en resultaatgerichte collega die van aanpakken weet. Je bent een echte teamplayer en vind het leuk om (samen met je collega’s) voor onze relaties de gewenste resultaten te behalen. Een servicegerichte instelling is een absolute voorwaarde voor het uitoefenen van deze functie.

  4 dagen geleden Driekleur verzekeringen ( Zierikzee )
 • Mobiel (aspirant) surveillant m/v zeeuws-vlaanderen

  Als mobiele surveillant zorg je voor een snelle opvolging van alarmmeldingen en controlerondes. Je bent veel onderweg en houdt toezicht op terreinen en gebouwen. Tijdens je werkzaamheden overdag, 's avonds of 's nachts blijf je alert. Je kan zelfstandig situaties inschatten en beslissingen maken. Je reageert adequaat op uitdagende situaties en weet onder alle omstandigheden oplossingsgericht te denken.

  4 dagen geleden Elie Beveliging ( Terneuzen )
 • Enthousiaste klantcontact medewerker

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers in de regio Middelburg en Terneuzen! Als medewerker klantcontact ben jij het visitekaartje van de gemeente. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor burgers, bedrijven en andere instellingen die bellen met vragen, klachten en/of problemen. Naast de telefonische afhandeling van vragen en/of problemen is er ook de mogelijkheid om aan de slag te gaan aan de balie Burgerzaken om bijvoorbeeld paspoorten en rijbewijzen uit te geven. Je leert om effectief te communiceren en op een dienstverlenende manier zoveel mogelijk burgers/ klanten te helpen. Kortom, een hele afwisselende functie die goed op je CV staat en waarbij je de kans krijgt om alvast een waardevol netwerk voor de toekomst op te bouwen! JOUW WERKDAG Een werkdag bij de gemeente is zowel aan de balie als op het KCC nooit hetzelfde. Aan de publieksbalie van de afdeling burgerzaken ontmoet je iedere dag weer nieuwe mensen en leer je iedere dag weer bij. Aan de balie help je mensen om een paspoort, ID-kaart of rijbewijs aan te vragen. Verder voer je verhuizingen door en reik je uittreksels van bijvoorbeeld de burgerlijke stand uit. Het klantcontactcentrum kenmerkt zich door het intensieve contact met klanten. Je hebt contact met inwoners van de gemeente, organisaties en overheidsinstanties die contact zoeken met ambtenaren. Je leert de gemeente van binnenuit grondig kennen doordat er veel telefoontjes doorverbonden moeten worden. Ieder contact is verschillend. Klanten kunnen bellen met een melding of een klacht, om een dienst aan te bieden of gewoon omdat ze om een praatje verlegen zitten. Je staat elke klant netjes te woord met het doel het gesprek voor de klant tevreden af kunnen te sluiten, of dit nou telefonisch is of fysiek in het gemeentehuis.

  4 dagen geleden Aethon B.V. ( Heel Zeeland )
 • Matroos 2 weken op 2 weken af

  Deze functie bestaat uit alle voorkomende werkzaamheden bij het innemen/laden van te vervoeren vloeistoffen en het uitvoeren van voorkomende onderhoudswerken. Het vaargebied betreft: ARA, hoofdzakelijk Rotterdam.

  4 dagen geleden Martens Cleaning ( Nieuwdorp )
 • Taxichauffeur m/v

  Voor onze klant zijn we op zoek naar taxichauffeurs M/V. Dit bedrijf heeft een wagenpark van 24 wagens bestaande uit 13 auto’s en 11 busjes. Het bedrijf is in het bezit van een TX-keur, een keurmerk voor taxibedrijven wat staat voor vakkundige chauffeurs, goed onderhouden wagenpark en eerlijk en comfortabel taxivervoer. Van straattaxi, ziekenvervoer, luchthaven-vervoer tot Wmo-vervoer, geen dag is hetzelfde.

  een week geleden Den Doelder Recruitment BV ( Hulst )
 • Proces specialist aansluitingen

  De Proces Specialist Aansluitingen is verantwoordelijk voor het bewaken van de KPI’s en het proactief aandragen van voorstellen ter verbetering van het aansluitingsproces, dashboard Aansluitingen en het financiële dashboard. Belangrijk is het bewaken van de interfaces v.w.b. de afdeling overstijgende activiteiten (Projects, Tekenkamer, Debiteurenadministratie, Back Office, ICT), zodat de operationele aanvragen en opdrachten tijdig en correct verlopen. Daarnaast bewaakt de Proces Specialist Aansluitingen het externe vergunningentraject met het Waterschap, Rijkswaterstaat, etc. Er is continue aandacht voor het optimaliseren van de operationele processen en systemen, inclusief de implementatie en borging. De Proces Specialist Aansluitingen speelt een essentiële rol in de informatievoorziening van de Coördinatoren. De Proces Specialist Aansluitingen rapporteert aan de Teammanager Aansluitingen. De afdeling Aansluitingen behandelt alle aanvragen voor nieuwe aansluitingen, wijzigingen en verwijderingen voor de regio’s Zeeland, Brabantse Wal en Goeree-Overflakkee. Het betreft aansluitingen voor de disciplines elektriciteit (inclusief Openbare Verlichting (OV)), gas, water en multimedia. Hiernaast verzorgt de afdeling ook commerciële activiteiten die betrekking hebben omtrent aansluitingen, welke een totaaloplossing bieden voor de klant. Opdrachtgevers zijn Enduris, DELTA, Evides, Stedin en overige stakeholders (Gemeenten, Provincie, Rijkswaterstaat, Waterschap, etc.) Als Proces Specialist Aansluitingen ben je verantwoordelijk voor: • Coördineren van procesoptimalisatietrajecten: in samenwerking met lijnmedewerkers van de afdeling Aansluitingen en belanghebbende afdelingen een proces of delen van een proces optimaliseren waarbij indien nodig een bijdrage leveren aan het oppakken en implementeren van afdeling overstijgende issues; • In samenwerking met lijnmanagers periodiek analyseren van het aansluitingsproces en overige stuurinformatie met als doel het ketenproces dusdanig verder te optimaliseren dat de KPI’s binnen de gestelde normen blijven (continu verbeteren). Hiertoe ook proactief verbetervoorstellen aandragen aan het lijnmanagement en deze na goedkeuring doorvoeren in het proces; • Controleren, najagen en zorgdragen voor de naleving van het aansluitingsproces en dashboards. Proactief aandragen van verbetervoorstellen; • Monitoren van de werkvoorraad en tijdig signaleren om discontinuïteit te voorkomen (zowel intern als extern); • Levert een continue bijdrage aan de kwaliteitsdocumenten van de afdeling (bijv. product-dienst bladen, werkinstructies, etc.); • Key user van systemen zoals SAP, IRIS en Superuser; • Bewaking van de interfaces v.w.b. afdeling overstijgende activiteiten (Projects, Tekenkamer, Debiteurenadministratie, Back Office, ICT). Verzorgen van externe contacten met stakeholders.

  een week geleden Start People LA ( Goes )
 • Ervaren financieel medewerker m/v (één dag per week)

  SCOTadvocatuur is een advocatenkantoor in Terneuzen dat zich voornamelijk richt op het vastgoed- en ondernemingsrecht. Ter versterking van ons team zijn wij per januari 2018 op zoek naar een financieel medewerker voor één dag per week. Taken en verantwoordelijkheden: Het bijhouden van de complete boekhouding (inkoopboek, bankboek, kasboek, memoriaalboekingen, loonjournaal etc.); Het verzorgen van aangiften omzetbelasting en ICP; Het verzorgen van de salarisadministratie en loonaangiften; Het opmaken van declaraties; Het op verzoek samenstellen van overzichten voor cliënten; Het voeren van debiteurenbeheer; Het bijhouden van mutaties op de derdenrekening; Het voeren van overleg met onze externe accountant.

  een week geleden SCOTadvocatuur ( Terneuzen )
 • Salarisadministrateur

  Voor het team HR Operations onderdeel van de afdeling HR&O binnen DNWG, zijn wij op zoek naar een fulltime Salarisadministrateur (1 fte) Afdeling: De stafafdeling Human Resources & Organization Development (HR&O) binnen DNWG heeft als primaire aandachtsgebieden personeelsmanagement (HRM) en organisatieontwikkeling (OD). De afdeling bestaat uit twee teams: Team HR Development en Team HR Operations. De afdeling HR Operations draagt zorg voor de operationele en administratieve HR-ondersteuning van de leidinggevenden binnen DNWG en behelst twee teams: HR Ops en Salarisadministratie, welke worden aangestuurd door de Teamleider HR Operations. In het team HR Ops zijn HRM Adviseurs en HR(D) Assistants actief. HRM Adviseurs hebben een functionele aansturende rol naar de HR(D) Assistants. Functie: De Salarisadministrateur is verantwoordelijk voor het foutloos en tijdig verwerken van alle voorkomende personele- en salaris-administratieve wijzigingen. Daarbij zijn accuratesse en kennis van processen en systemen randvoorwaardelijk. De Salarisadministrateur rapporteert aan de Teamleider HR Operations. Kerntaken: Mutatieverwerking en salarisadministratie: • De administratie up to date houden door controle en verwerking van mutaties; • Verwerking variabele beloning en beoordelingen; • Bruto/netto berekeningen maken en afstemmen met HRM Adviseurs; • Implementatie van veranderingen in arbeidsvoorwaarden en wijziging in wet- en regelgeving in SAP HR, inclusief het testen van de impact hiervan op de systemen; • Vanuit salarisadministratie perspectief meedraaien in projecten met raakvlakken op gebied van Finance, HRM en andere ondersteunende en primaire processen; • Optreden als Key-user voor verschillende onderdelen van het SAP HCM pakket; • Optreden als operationeel Key-user voor systeemaanpassingen bij reorganisatie. Payroll: • Controle en uitvoering van de payroll en controle op juiste toepassing arbeidsvoorwaardelijke regelingen; • Uitvoeren van afdrachten aan belastingdienst en ABP. Loonaangifte en verdere afstemming met de belastingdienst; • Jaarafsluiting voor jaarwerk. • Up to date houden van het payroll draaiboek en uitvoeren van acties i.h.k.v. de payroll kalender Datamanagement: • Geeft belangrijke input voor ontwerpen wijzigingsvoorstellen (RFC’s) door SAP CC • Controleren op juiste invoering van wijzigingen, testen en implementeren; Rapportage: • Maandelijkse (salaris) rapportages en adhoc (WKR) rapportages t.b.v. salariscontrole verzorgen; • Up to date houden van de informatie in SAP Business Warehouse (SAP BW) en kennishouder voor vragen op dit gebied; • Verantwoordelijk voor het up to date houden van formatieplaatsbeheer en kennishouder voor vragen op het gebied van SAP OM.

  een week geleden DNWG ( Goes )
 • Allround baliemedewerker

  Als allround baliemedewerker ben jij het visitekaartje van de gemeente. Je bent het eerste aanspreekpunt voor burgers, bedrijven en andere instellingen tijdens baliewerkzaamheden of als zij bellen met vragen, klachten en/of problemen. Je kunt alles vertellen over identiteit, documenten, de burgerlijke stand maar ook digitale dienstverlening schrikt je niet af. Je bent in staat om effectief te communiceren en op een dienstverlenende wijze inwoners te helpen. Ook vind je het geen probleem om zaken administratief af te handelen.

  een week geleden GR de Bevelanden ( Heinkenszand )