Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 65 "Overige" vacatures voor je gevonden

 • Auto rijders gezocht voor c.ro ports (cobelfret)

  Heb jij altijd al in de mooiste en nieuwste auto's willen rijden? Dan is dit je kans! Actief Werkt! Is per direct op zoek naar autorijders. Het betreft werk op oproepbasis. In drukke tijden is er de mogelijkheid om fulltime te werken, in rustige tijden zal dit wat minder zijn. De drukke periodes zijn meestal januari t/m maart, juni, juli, september en oktober. Wil je parttime werken? Dan is dit ook mogelijk! Het gaat om het laden en lossen van (voornamelijk Engelse) auto's van schepen en treinen. Ook verplaats je auto's op de terminal. Werktijden: Ochtenddienst 07.00-15.00 Middagdienst 15.00-23.00 Avonddienst 23.00-07.00 Voor de onregelmatige werktijden gelden ploegentoeslagen.

  59 minuten geleden Actief Werkt! (voorheen Tence) ( Ritthem )
 • Super leuke baan binnen onze design afdeling!

  Wil je werken aan vijf trendy webshops? Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Ben je geïnteresseerd in mode? Kun je overweg met Photoshop? Shop je wel eens online? Vind je het leuk om creatieve uitingen te realiseren? Dan hebben wij wellicht een super leuke vacature voor jou! Als nieuwe collega op onze design afdeling houd je je namelijk bezig met de vormgeving van creatieve uitingen voor onze webshops. Betaalbarekralen Betaalbarekralen is dé online sieraad onderdelen groothandel. Alles wat met accessoires en sieraden te maken heeft kan je vinden bij Betaalbarekralen en haar zuster bedrijven. Betaalbarekralen bestaat uit een jong en dynamisch team met veel passie. Wat je concreet gaat doen • Het maken van productfoto’s en sfeerbeelden voor onze websites • Maken van inspiratie beelden op de site (slider, styleguide, etc.) • Het bijhouden van onze social media kanalen • Het maken en bewerken van filmpjes • Inspiratie volle teksten schrijven

  een uur geleden Betaalbarekralen ( Middelburg )
 • Catering medewerker op oproep basis

  Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om op oproepbasis in de catering te werken. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het bereiden van eten in bedrijfsrestaurants, assisteren in de keuken en het netjes houden van het bedrijfsrestaurant. Het werken vindt meestal overdag plaats, maar soms zijn er ook wel eens partijen of recepties in de avond.

  een uur geleden Hospitality Support ( Goes )
 • Per direct : hovenier / bosmaaier

  Wij zoeken per direct hoveniers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Wil je graag aan de slag? Bel ons dan, je kunt morgen beginnen.

  4 uur geleden Flexwerk de Visser ( Heel Zeeland )
 • Per direct : trekker chauffeur

  Wij zoeken per direct trekker chauffeurs voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb je interesse, bel ons dan direct, je kunt morgen al aan de slag.

  4 uur geleden Flexwerk de Visser ( Heel Zeeland )
 • Per direct : productie medewerker

  Wij zoeken per direct een productiemedewerker voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Ben jij geïnteresseerd ? Bel ons dan direct, je kunt morgen aan de slag.

  4 uur geleden Flexwerk de Visser ( Heel Zeeland )
 • Bezorger

  Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct opzoek naar klantvriendelijke brommer/auto en fiets bezorgers die ervoor zorgt dat pizza's, broodjes, pasta's, salades en nog veel meer heerlijke gerechten warm bij de klanten terecht komen. Het is een parttime functie voor minimaal 2 avonden van 17.00 tot 22.00.

  8 uur geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Per direct starten jong talent dakassistent zeeuws vlaanderen

  Mee helpen van isoleren, parkeren , aanbrengen en sjouwen dak matriaal en het vak leren.

  19 uur geleden Flexwerk de Visser ( Terneuzen )
 • Werkplaats manager

  Als Werkplaats manager houd je je dagelijks bezig met alle werkzaamheden in de werkplaats. Je zorgt ervoor dat de planning gewaarborgd blijft, zodat de reparaties op een juiste manier ingepland worden en de klant de auto op het afgesproken tijdstip weer op kan halen. In de functie zit veel variatie. Deels meehelpen in de werkplaats, begeleiden en coachen is wat je dagelijks werk inhoudt. Je geeft leiding aan een team van 20 collega’s. De werkzaamheden bestaan in ieder geval uit: • Opstellen en handhaven van de planning in de werkplaats • Sturen van de output van de werkplaats • Eerste aanspreekpunt voor de medewerkers in de werkplaats • Zorg dragen dat het werk volgens de juiste specificaties en voorschriften wordt uitgevoerd • Technische ondersteuning voor de medewerkers

  gisteren Sprngrs ( Goes )
 • Werken vanuit huis?

  Wil JIJ parttime werken en een fulltime inkomen genereren via het internet? Wil je graag thuiswerken en voor je kinderen kunnen zorgen? Bekijk dan eens de video op onze website (Rechts bij onze contactgegevens vind je de websitelink) of surf naar: https://ervaringenmiljonairsmodel.nl/

 • Thuishulp in zeeland

  We zoeken voor onze clientèle in heel Zeeland thuishulpen, Thuishulp Zeeland biedt hulp bij o.a. schoonmaken en huishouding. Je verricht huishoudelijke taken bij mensen thuis. Je verzorgt bij hen bijvoorbeeld de was, het strijkwerk, de afwas en maakt de badkamer en het toilet schoon. Onze cliënten rekenen op betrouwbaarheid en kwaliteit, maar vooral ook op persoonlijke aandacht en een gezellig praatje.

  gisteren MB zld ( Heel Zeeland )
 • Gemotiveerde tolgaarders m/v

  Voor de Westerscheldetunnel in Borssele zijn we vanaf februari 2018 op zoek naar gemotiveerde Tolgaarders m/v die het team van de Westerscheldetunnel willen versterken. De NV Westerscheldetunnel is verantwoordelijk voor de succesvolle exploitatie van de Westerscheldetunnel. De Westerscheldetunnel is een klantgerichte organisatie waarin de medewerkers hun verantwoordelijkheid nemen. Openheid en teamspirit zijn belangrijke eigenschappen om op een plezierige en efficiënte wijze te kunnen werken. Het betreft een functie van de duur van 2 jaar. In deze periode is er een mogelijkheid om in overleg opleidingen te volgen. We willen samen je kansen vergroten om na deze periode van werk naar werk door te stromen. De instroomperiode ligt tussen februari en juni 2018. Werkzaamheden: Je werkt zowel in het tolhuisje als op het tolplein en de belangrijkste taken zijn: • Het innen van tolgelden; • Het verstrekken van informatie aan klanten; • Assisteren op het tolplein; • Aanwijzingen geven aan bestuurders; • De veiligheid op het tolplein waarborgen. Omdat de Westerscheldetunnel 24/7 open is, verwachten we dat je flexibel en volledig inzetbaar bent. Je moet bereid zijn om op onverwachte tijden onregelmatig te werken. Je krijgt minimaal een maand van tevoren je rooster en je krijgt per week 2 flexibele roostervrije dagen ingepland. Voor deze functie geldt geen urengarantie. Het betreft een flexibel inzetbare functie waar je tussen de 4-40 uur per week kan worden ingepland. Er wordt geen urengarantie afgegeven. In verband met het werken van nachtdiensten is de minimum leeftijd 18 jaar.

 • Thuiswerkers (spoed)

  Wil JIJ parttime werken en een fulltime inkomen genereren via het internet? Wil je graag thuiswerken en voor je kinderen kunnen zorgen? Bekijk dan eens de video op onze website (Rechts bij onze contactgegevens vind je de websitelink) of surf naar: https://ervaringenmiljonairsmodel.nl/

 • Chemisch analist

  Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Terneuzen zijn wij op zoek naar een chemisch laborant. In deze functie ben jij een vraagbaak voor onderwerpen met betrekking tot anorganischie, organische en analytische chemie. Daarnaast neem je actief deel aan procesontwikkelingen- en verbeteringen voor bestaande en nieuwe producten. De dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Het evalueren van en adviseren over de chemische processe.; - Het onderhouden van nauw contact met interne en externe partijen die betrokken zijn bij de werkzaamheden op het gebied van chemie; - Het deelnemen aan veiligheidschecks en het optimaliseren van de veiligheid van de chemische processen; - Het uitvoeren van interne en externe analyses met betrekking tot procesontwikkeling- en optimalisatie; - Het implementeren van nieuwe analysemethoden en nieuw laboratoriumapparatuur. Tevens ben je verantwoordelijk voor het instrueren van collega's in het gebruik; - Het beheer en onderhoud van de noodzakelijke grondstof- en productspecificaties en het evalueren van bestaande en nieuwe leveranciers; In al deze werkzaamheden rapporteer je direct aan de technisch manager en aanwezige sitemanager.

  4 dagen geleden Actief Werkt! ( Terneuzen )
 • Taxichauffeur west zeeuws-vlaanderen

  Wij zijn in de omgeving west Zeeuws-Vlaanderen op zoek naar een taxichauffeur voor het vervoer van scholieren speciaal onderwijs. Uren per week: c.a. 15 uur per week; •Werktijden ma t/m vrij: ochtend- en middagrit (gebroken dienst); •Salarisindicatie: CAO Taxivervoer;

  4 dagen geleden TCR Group ( Breskens )