Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 67 "Overige" vacatures voor je gevonden

 • Snoepontwerper

  Over Deltavorm Deltavorm ontwerpt en produceert stempelvormen voor snoepfabrikanten in binnen- en buitenland. Het is een dynamisch bedrijf dat meer dan 90% exporteert naar meer dan 50 lander over de hele wereld. Je komt te werken in een innovatief en initiatiefrijk team waar veel kansen liggen om talenten te ontplooien en te werken met unieke hard- en software. Functie omschrijving Het maken van schetsen/tekeningen voor nieuwe drop-, winegum- of chocoladevormen om deze vervolgens in 3D uit te werken met behulp van de allerbeste soft- en hardware op dit gebied. Ontwerp snoepvormen voor Nederlandse merken als Red Band, Klene, Autodrop en voor snoepfabrikanten in meer dan 30 andere landen wereldwijd.

  een uur geleden Deltavorm BV ( Scharendijke )
 • Aspriant brandweerofficier

  Brandweer Zeeland is onderdeel van Veiligheidsregio Zeeland. De afdeling wordt aangestuurd door de Manager Brandweer Zeeland en is onderverdeeld in de teams Operationele Voorbereiding, Vakbekwaamheid en Materieel, Techniek en Logistiek. De repressieve basisbrandweerzorg wordt tijdens kantoortijden op vier locaties ingevuld door een dagbezetting. Voor de overige tijd en door de andere brandweerposten in Zeeland wordt de repressie uitgevoerd door circa 1100 brandweervrijwilligers. Zij staan elk uur per dag klaar om snel en adequaat hulp te verlenen. Word Brandweerofficier! In september 2018 gaat bij de Brandweeracademie in Arnhem de 51e voltijdopleiding Brandweerofficier van start. De opleiding duur 1,5 jaar. Tijdens de opleiding doe je ervaring op door middel van stages en opdrachten en neem je deel aan trainings- en vormingsweken in binnen- en buitenland. Onder professionele en persoonlijke begeleiding leer je hoe je operationeel optreedt als officier van dienst en volg je vakken als: leiderschapsontwikkeling en leidinggeven, projectmanagement, bedrijfsvoering, multidisciplinaire planvorming en fire safety engineering. Voor ieder onderdeel leg je een examen af. Na de opleiding beschik je over de diploma’s Manschap, Bevelvoerder, Officier van Dienst, Operationeel Manager en Specialist Operationele Voorbereiding. Kortom, de beste basis voor een brede en succesvolle loopbaan bij Brandweer Zeeland.

 • Algemeen medewerker m/v

  Twice Interflex verwerkt technisch textiele grondstoffen tot uiteenlopende producten voor verschillende soorten industrie. Om het productieteam te versterken zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor alle voorkomende werkzaamheden. Die werkzaamheden kunnen inhouden: snijden, aftekenen, knippen, naaien, lassen, lijmen, gaten ponsen, zeilringen slaan, tellen, controleren, vouwen, inpakken en nog veel meer. Het betreft een fulltime baan van 38 uur in de week.

  4 uur geleden Twice Interflex BV ( Middelburg )
 • Leerling operator iws t

  Een job bij Indaver? Dat is kiezen voor afwisseling, autonomie en persoonlijke groei. Als Leerling Operator IWS T kom je terecht in een innovatief en hoogtechnologisch bedrijf. Je werkt in een team van toegewijde collega’s die veel belang hechten aan tevreden klanten, open communicatie en een informele werksfeer. Vind jij dit ook belangrijk? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. • Je bent binnen het werkgebied verantwoordelijk voor het correct en veilig afhandelen van taken en een goede werking van de afvalstoffenflow. • Je stuurt los- en laadoperaties aan van te behandelen afvalstoffen. • Je interpreteert analyseresultaten en informatie van derden. • Je kunt zelfstandig en probleemoplossend werken met een grote diversiteit aan afvalstoffen. • Je bewaakt de productieparameters en het proces.

  5 uur geleden Indaver Nederland ( Terneuzen )
 • Vacature | havenwerker m/v | vlissingen

  Wil je direct aan het werk? Ben jij niet vies van fysiek werk in de buitenlucht? Dan heeft Verbrugge Terminals de ideale job voor jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn opzoek naar nieuwe collega’s die weten van aanpakken en op zoek zijn naar werk in een interessante werkomgeving. Je levert een belangrijke bijdrage aan het laden en lossen van verschillende vrachtsoorten. De vrachten worden vervoerd via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en spoorwagons. Erg verschillend en verrassend! Het laden en lossen moet met precisie en op een veilige manier gebeuren. Dit is ook jouw verantwoordelijkheid, samen met die van je collega’

  8 uur geleden Intercrew B.V. ( Ritthem )
 • Teamleider administratie

  Voor het team personele, salaris- en financiële administratie binnen de afdeling Ondersteuning is formatieruimte beschikbaar voor een Teamleider m/v (32 tot 36 uur per week) Invulling van de vacature vindt in eerste instantie plaats voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. De organisatie Orionis Walcheren is een gemeenschappelijke regeling van de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen. We zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de Participatiewet en aanverwante wet- en regelgeving, schuldhulpverlening en het minimabeleid op Walcheren. Dat houdt onder andere in dat wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar (zo regulier mogelijk) werk begeleiden. Waar nodig bieden wij (tijdelijk) inkomensondersteuning en/of schuldhulpdienstverlening. Ontdek! Wil jij het sociaal domein van binnenuit leren kennen en ontdekken wat jij kunt betekenen voor Orionis Walcheren? Bekijk Walcheren van een hele andere kant! Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet “Ik krijg energie van de dynamische omgeving waarin ik werk. Iedere dag ziet er anders uit en ik kan goed inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Ik vind het een uitdaging om medewerkers te coachen en te begeleiden en zorg te dragen voor een klantgerichte dienstverlening. Mijn team zorgt ervoor dat de boekhouding en personele en salarisadministratie altijd up to date is. Vanuit mijn leidinggevende rol lever ik een bijdrage aan het realiseren van efficiënte werkprocessen binnen onze organisatie”. Hoe je dag eruit kan zien De medewerkers uit jouw team zijn verantwoordelijk voor een betrouwbare, volledige en tijdige vastlegging van de bedrijfsadministraties, te weten de boekhouding, de personele administratie en de salarisadministratie. De dienstverlening is ondersteunend aan de primaire processen binnen onze organisatie. Als Teamleider heb jij de verantwoordelijkheid dit geheel in goede banen te leiden. Je bent verantwoordelijk voor de oplevering van de begroting, tussentijdse rapportages, jaarrekening en budgetoverzichten en voor een juiste en volledige personeels- en salarisadministratie. Er vindt op regelmatige basis werkoverleg plaats om de kwaliteit, kwantiteit en continuïteit te waarborgen. In een jaarplangesprek met de medewerkers van je team spreek je doelen, wensen en targets af die het komende jaar haalbaar zijn. In het beoordelingsgesprek aan het eind van het jaar bepaal je hoe en of deze doelen, wensen en targets behaald zijn. Gedurende het jaar stuur je aan en coach je de medewerkers bij het behalen van hun resultaten. Je rapporteert aan het afdelingshoofd over o.a. voortgang en resultaten. Je werkt volgens de PDCA-methode.

  22 uur geleden Orionis Walcheren ( Vlissingen )
 • Coördinator financiën / financieel beleidsmedewerker

  Centraal in Zeeland ligt de gemeente Kapelle, “Bloesem van Zeeland”. Met 12.550 inwoners een bloeiende gemeente op Zuid-Beveland, gelegen tussen de Ooster- en de Westerschelde. Aantrekkelijk om te wonen, werken en recreëren dankzij enerzijds rust en ruimte en anderzijds volop activiteiten en nieuwe ontwikkelingen. In onze organisatie werken enthousiaste mensen die trots zijn op hun gemeente. De communicatielijnen met het bestuur en de collega’s zijn kort, zodat er ruimte is voor een persoonlijke benadering. De organisatie kent drie afdelingen: Beleid en Dienstverlening, Middelen en Leefomgeving. Daarnaast is er nog een Staf, rechtstreeks onder de gemeentesecretaris/¬directeur. De organisatie bevindt zich in een proces van verandering. Daarbij zijn Dienstverlening, Innovatie en Maatwerk sleutelbegrippen. We investeren in de medewerkers om hen in staat te stellen optimaal te functioneren, zowel intern als binnen de samenwerking met andere gemeenten en met ketenpartners. Voor de afdeling Middelen zoeken wij een Coördinator Financiën / Financieel beleidsmedewerker voor 36 uur per week Afdeling Op de afdeling Middelen zijn 25 collega’s werkzaam op het gebied van financiën, facilitaire zaken, informatievoorziening, archief, secretariaten en administratieve ondersteuning. Samen werken zij aan een goede dienstverlening voor de organisatie, het bestuur en de inwoners van de gemeente. Functie inhoud Je coördineert integrale (beleids)ontwikkelingen bewaakt procedures en zorgt dat het beleid en de wet- en regelgeving wordt nageleefd. Je bent verantwoordelijk voor het budgetbeheer, de jaarlijkse planning en control cyclus en de lange termijn agenda van het taakveld. Je adviseert integraal het afdelingshoofd, MT en het bestuur, je treedt op als vraagbaak en klank-bord voor medewerkers en bent sparringpartner voor het afdelingshoofd en de bestuurders. Je ziet ontwikkelingen, kansen en bedreigingen en vertaald deze door naar de behoefte van de organisatie. Je neemt deel aan externe overleggen en vertegenwoordigt de gemeente daarin

  gisteren GR de Bevelanden ( Kapelle )
 • Per direct : klusjesman met ervaring

  Wij zoeken per direct een klusjesman met ervaring voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij een brede ervaring met klussen en wil je graag snel aan de slag ?? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  4 dagen geleden Flexwerk de Visser ( Terneuzen )
 • Hallo ondernemers

  Deze jongeman van 55 jaar oud zit al enige tijd werkloos thuis, en dat begint hem ondertussen aardig te vervelen. Na 26 jaar economie les gegeven te hebben op dezelfde middelbare school kwam abrupt een einde aan deze arbeidsverhouding. (Hoe dat zit wil hij u best wel in een persoonlijk gesprek uitleggen). Deze lessen gaf hij aan alle klassen: van VMBO basis klassen tot aan VWO 6 en dat mocht hij doen, omdat hij een diploma Economie MO B bezit. Dat zegt u waarschijnlijk niets, maar Willem Drees sr. is er nog premier van Nederland mee geworden. Het diploma geeft in ieder geval een 1e graads onderwijsbevoegdheid.

  4 dagen geleden HaarSuffie ( Zierikzee )
 • Verkoopmedewerker m/v tankstation cevaal oil middelburg

  MEDEWERK(ST)ER GEZOCHT Voor ons tankstation in Middelburg zijn we op zoek naar een VERKOOPMEDEWERKER M/V Woonachtig in Walcheren Parttime variabel voor gemiddeld +/- 16 uur per week, dit houdt in een WISSELEND ROOSTER OVER DE GEHELE WEEK, het is dus GEEN BIJBAANTJE Werkzaamheden: Je belangrijkste taak is te zorgen dat klanten zich bij ons van harte welkom voelen! • Het adviseren van klanten en verkopen van artikelen uit onze shop • Het afrekenen van aankopen • Het verwerken van leveringen • Het verzorgen van promotionele acties • Het schoonhouden van shop en voorterrein • Alle voorkomende overige werkzaamheden Functie-eisen: Je haalt veel plezier uit het feit dat je iemand kunt adviseren en helpen! • Een vervolgopleiding van minimaal 4 jaar • Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal • Praktijkervaring met kassa- en computerapparatuur • Bereidheid om op ONREGELMATIGE TIJDEN TE WERKEN, OOK IN HET WEEKEND • Vriendelijk en behulpzaam • Betrouwbaar en flexibel, we kunnen op je rekenen • Zelfstandige en representatieve medewerk(st)er De honorering is overeenkomstig de CAO. Solliciteer alleen op deze baan als je ook echt op zoek bent naar werk, wij zoeken alleen serieuze kandidaten waar we op kunnen bouwen. Geïnteresseerd in een afwisselende baan? Stuur dan uw HANDGESCHREVEN sollicitatie voor 20 februari naar: CEVAAL OIL Laan der Verenigde Naties 1A 4334 ES Middelburg t.a.v. dhr. J.A. Cevaal

  4 dagen geleden CEVAAL OIL Middelburg ( Middelburg )
 • Per direct : groenmedewerker voor het zagen van bomen

  Wij zoeken per direct een groenmedewerker voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Kun jij goed werken met een kettingzaag en heb je ervaring met het zagen van bomen, reageer dan zo snel mogelijk. Heb jij interesse en wil je komende maandag al aan de slag ? Bel ons dan of mail ons je C.V. toe.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser ( Heel Zeeland )
 • Coördinator particulieren (fulltime)

  Van de Velde Groenverzorging is in de regio Zeeland actief in het aanleggen en onderhouden van tuinen en openbaar groen voor zowel de particulieren klanten en bedrijven als voor de overheid. Inmiddels bestaat het team uit 10 vakbekwame mensen die samen altijd gaan voor de hoogste kwaliteit. Om naast het uitvoerend werk ook de commerciële activiteiten en het voorbereidend werk goed te organiseren vanuit de vestiging in Zonnemaire, zijn zij op zoek naar een (allround) coördinator particulieren. Waar je werkzaamheden uit bestaan: Allereerst staat voorop dat je verantwoordelijk bent voor de commerciële activiteiten voor de particuliere markt. Je hebt het eerste contact met de klant, geeft een passend advies en werkt vervolgens de wens van de klant uit in een ontwerp. Je maakt offertes op en draagt zorg voor de juiste administratieve opvolging. Als coördinator ben je het tevens ook het aanspreekpunt voor je team en sta je voor hen klaar op het moment dat dit van jou gevraagd wordt. Dit kan dus ook betekenen dat je zelf je mouwen opstroopt en meewerkt in de uitvoering.

  5 dagen geleden Schipper Groep ( Zonnemaire )
 • Nachtreceptionist(e)

  Voor een hotel op Walcheren zijn wij op zoek naar een nachtreceptionist(e) voor ongeveer 8 tot 16 uur per week; vaak in de weekenden. Je werkt zelfstandig, verricht receptiewerkzaamheden, bedient de telefooncentrale, verricht lichte schoonmaakwerkzaamheden en ontvangt gasten. Daarnaast ben je BHV-er in geval van calamiteiten. Je bent het visitekaartje voor onze opdrachtgever en gedraagt je als een dienstverlenende gastvrouw/gastheer.

  5 dagen geleden DeltaSafe Security Service BV ( Goes )
 • Nachtreceptionist(e)

  Voor een hotel op Walcheren zijn wij op zoek naar een nachtreceptionist(e) voor ongeveer 8 tot 16 uur per week; vaak in de weekenden. Je werkt zelfstandig, verricht receptiewerkzaamheden, bedient de telefooncentrale, verricht lichte schoonmaakwerkzaamheden en ontvangt gasten. Daarnaast ben je BHV-er in geval van calamiteiten. Je bent het visitekaartje voor onze opdrachtgever en gedraagt je als een dienstverlenende gastvrouw/gastheer.

 • Nachtreceptionist(e)

  Voor een hotel op Walcheren zijn wij op zoek naar een nachtreceptionist(e) voor ongeveer 8 tot 16 uur per week; vaak in de weekenden. Je werkt zelfstandig, verricht receptiewerkzaamheden, bedient de telefooncentrale, verricht lichte schoonmaakwerkzaamheden en ontvangt gasten. Daarnaast ben je BHV-er in geval van calamiteiten. Je bent het visitekaartje voor onze opdrachtgever en gedraagt je als een dienstverlenende gastvrouw/gastheer.