Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 85 "Zorg en welzijn" vacatures voor je gevonden

 • Haarstyliste en een salonassistente (3e jaars) ter versterking van ons team te vlissingen en/of goes

  Beschrijving wegens versterking van ons team , dringend gevraagd voor onze vestiging in Vlissingen en/of Goes (Haarstudio Vogue en Hairpoint Goes) een Allround Haarstyliste die : - volledig zelfstandig kan werken - minimaal 5 jaar salonervaring - uit de omgeving van Vlissingen of Goes - aantal uren : bespreekbaar - verloning volgens CAO een Salonassistente BOL of BBL (enkel 3e jaars komen in aanmerking) - kunnen knippen van eenvoudige kapsels heren+dames - uit de omgeving van Goes - verloning volgens CAO aamtal uren : overeen te komen stuur uw sollicitatie en CV via mail naar : liliane.d@zeelandnet.nl of bel gerust voor meer informatie. Conditie: Gebruikt http://www.kapsalonliliane.com

  3 weken geleden Kapsalon Liliane - v.o.f. ( )
 • Enthousiaste zorgkundige coach

  Als zorgkundige coach geef je uitvoer aan de ondersteuning en begeleiding van cliënten met een verstandelijke beperking, zowel op individueel als groepsniveau. Je draagt zorg voor het opstellen, uitvoeren, actualiseren en evalueren van begeleidingsplannen. Je bewaakt de uitvoering van de afspraken in het kader van de ondersteuning en hebt regelmatig afstemming met het netwerk van de cliënt. Je werkt nauw samen met je collega's en daarin ben je zorgvuldig in de overdracht en rapportage. Er wordt gewerkt in wisseldiensten volgens rooster. De werkplaats kan Tholen zijn, maar ook in de gemeente Goeree-Overflakkee zoeken wij versterking van onze teams.

  14 uur geleden Sjaloom Zorg ( Tholen )
 • Duizendpoot op het gebied van het werken met de computer en lichte administratieve werkzaamheden.

  Het mij kunnen ondersteunen in het werken met de computer en het aanleren van de vaardigheden zodat ik zelfstandig(er) kan worden hierin. Werken vanuit mijn bestaand kennisniveau. Het mij ondersteunen in het herschikken en controleren van mijn administratie.

  14 uur geleden Thomas Denies ( Middelburg )
 • Tandarts

  Voor een organisatie in Middelburg zijn we op zoek naar een Tandarts. De tandarts ziet de patiënt vaak als eerste. Hij/zij onderzoekt, stelt diagnoses, formuleert behandelplannen en behandelt gebitten. De tandarts zorgt ervoor dat ziekten en afwijkingen aan het gebit zoveel mogelijk worden voorkomen. Daarnaast behandelt de tandarts ziekten en afwijkingen. De patiënt houdt zo een goede mondgezondheid en behoudt de functies in het monden kauwstelsel zo lang mogelijk. Werkzaamheden kunnen zijn: - Algehele controle van het gebit en omliggende weefsels - Geven van verdoving - Behandelen van tandbederf (cariës en gaatjes) - Behandelen van tandvleesontstekingen - Behandelen van zenuwontstekingen - Behandelen van kaakgewrichtsklachten - Uitvoeren wortelkanaalbehandeling - Plaatsen van kronen en bruggen op zwakke tanden en kiezen met eventueel daarbij behorende implantaten - Verrichten van kleine kaakchirurgische ingrepen (bijvoorbeeld verstandskiezen verwijderen) - Beugelbehandelingen - Behandelen van tandletsel bij ongevallen - Voorschrijven van medicijnen De functie is voor 3 tot 5 dagen per week. De uren / dagen zijn in overleg

 • Tandarts assistent met baliewerk

  Als baliemedewerk(st)er ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je bent belast met administratieve en secretariële ondersteuning van de tandartspraktijk. Je ontvangt patiënten en derden, verzorgt telefoonverkeer, handelt zelfstandig eenvoudige gesprekken, post en e-mail verkeer af en verstrekt informatie, alles volgens de geldende protocollen. Je vraagt de patiënt om benodigde gegevens, zoals NAW, BSN, tandheelkundige, medische- en verzekeringsgegevens, slaat deze op in het systeem en ziet erop toe dat deze steeds actueel zijn. Je draagt zorg voor invulling van een medische anamneselijst door de patiënt en het verwerken ervan. Je plant afspraken in en beheert en bewaakt de agenda. Verder kun je indien nodig ingezet worden aan de stoel. Je verwerkt standaard recepten en verwijsbrieven. Je neemt klachten van patiënten in ontvangst en zorgt dat deze terechtkomen bij de daarvoor verantwoordelijke functionaris. Onze opdrachtgever is een jonge organisatie die sinds 1 januari 2013 actief is en momenteel een enorme groei doormaakt. Er wordt gewerkt met een gedreven team vanuit een prettige en collegiale sfeer.

 • Preventie assistent

  Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een enthousiaste preventie-assistent die hun team wil komen versterken. Naast de taken van een tandartsassistent biedt de preventieassistent ook ondersteuning bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van patiëntenbehandelingen. Daarnaast voert de preventieassistent zelfstandig onderdelen van tandheelkundige behandelingen uit, voornamelijk op het gebied van preventie en mondhygiëne. De werkzaamheden zullen zijn: - Afnemen van vragen ter controle van de anamnese die door de tandarts of mondhygiënist is afgenomen (vragenlijst medicijngebruik/gezondheid) - Uitvoeren van een plak (plaque) kleurtest - In kaart brengen van conditie tandvlees - Verwijderen van tandsteen en plak (plaque) boven het tandvlees - Polijsten van tanden en kiezen - Aanbrengen van fluoride - Voorlichting en instructie geven over gebitsverzorging. Het betreft een functie voor minimaal 16 uur en maximaal 40 uur. Uren zijn in overleg.

 • Mond hygiëniste

  Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een Mondhygiëniste. Het betreft een redelijk groot bedrijf in middelburg die kwalitatief werk hoog in het vaandel hebben staan! De mondhygiëniste doet uiteenlopend werk binnen de praktijk, de mondhygiëniste; • brengt de mondsituatie in kaart, screent op tandheelkundige afwijkingen en stelt een passend behandelplan op; • maakt gebitsafdrukken, doet bacterieel onderzoek en maakt (in opdracht van de tandarts) röntgenfoto’s; • geeft uitgebreide voorlichting over het ontstaan van cariës, tandvleesaandoeningen en het effect van voedingsgewoonten, roken en afwijkend mondgedrag (zoals duimen) op het gebit; • geeft voorlichting en instructies over gebitsverzorging, zoals het gebruik van tandenstokers, ragers en mondspoelmiddelen; • verwijdert plaque, tandsteen en aanslag en maakt worteloppervlakken glad, zo nodig met behulp van verdoving; • brengt gebitsbeschermende middelen aan, zoals fluoride; • brengt een ‘laklaag’ op tanden en/of kiezen aan, polijst vullingen en kan het gebit bleken; • vult kleine gaatjes, in opdracht van de tandarts; • bepaalt samen met de patiënt hoe zij hun hele leven lang een gezonde, schone mond kunnen hebben en houden! Het betreft een functie voor langere tijd, 16 – 24 uur per week. De uren zijn in overleg en ook de dagen zijn bespreekbaar. Het zijn vooral dagdiensten er wordt ook flexibiliteit gevraagd voor 1 avond in de week.

 • Werkleider wlb gered gereedschap

  Jouw werkplek Werkleerbedrijf (WLB) Gered Gereedschap in Middelburg is voor een grote groep mensen een uniek bedrijf. Proefondervindelijk kunnen ze met allerlei soorten werk kennismaken. Dit kan binnen de regio nergens anders dan bij het WLB. De laagdrempeligheid van WLB (de lage eisen, het ontbreken van enige tijdsdruk en de eenvoud van de werkzaamheden) is bij uitstek een goede eerste stap in een arbeidsrehabilitatietraject. Met name het herstellen of nieuw leren van vaardigheden, het wennen aan arbeidsritme en het omgaan met anderen in een werksituatie zijn belangrijke elementen. De missie van WLB is mensen laten meedoen in onze maatschappij op een manier die bij hen past en de samenleving ten goede komt. Er werken meer dan 40 mensen op verschillende werkdomeinen: metaal- en houtbewerking, fietsreparatie en administratie. De medewerkers van het WLB zijn geschoold in het systematisch rehabilitatiegericht handelen (SRH). Door deze rehabilitatiebenadering te integreren in de praktijk is dit een bron van blijvende vernieuwing en verbetering van de zorg. Rehabilitatie op het gebied van arbeid en dagbesteding vervult een belangrijke brugfunctie tussen de geestelijke gezondheidszorg en de maatschappij. Jouw werkzaamheden Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend: De werkzaamheden van begeleider/werkleider zijn heel gevarieerd en gericht op het begeleiden en coachen van medewerkers. Vanuit de mogelijkheden en wensen van de mensen biedt je, zowel voor individuen als wel voor groepen, werkbegeleiding. Motiveren, stimuleren en coachen van de medewerkers zijn hierbij kernbegrippen, evenals een participerende werkhouding. Je komt te werken in een plezierige en professionele werkomgeving. Het differentiëren en uitbreiden van het werkaanbod binnen het WLB is momenteel in volle gang. Door de diversiteit aan werkvormen kun je op verschillende terreinen actief zijn en zijn er volop ontplooiingsmogelijkheden.

  gisteren Emergis ( Middelburg )
 • Verpleegkundige de ferleman

  Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg bij ouderenpsychiatrie in Terneuzen? Zoek jij een vaste functie als verpleegkundige in de ouderenpsychiatrie? Lees dan verder! Jouw werkplek Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we ongeveer 10.000 mensen met uiteenlopende problemen. Dat gebeurt door zo’n 1400 medewerkers op vijftig locaties door heel Zeeland. Geestelijke gezondheidsproblemen kunnen ieder van ons treffen, al dan niet als gevolg van het ouder worden. Met onze specialistische zorg zetten wij ons in voor de meest kwetsbare ouderen met complexe psychiatrische problematiek. Het is onze ambitie hen te ondersteunen en behandelen. Om de impact van de problematiek op hun dagelijks leven te minimaliseren. Om hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid zo veel mogelijk te behouden. En om hun geestelijke gezondheid te stabiliseren, herstellen of verbeteren. De Ferleman te Terneuzen is een afdeling van de sector ouderenpsychiatrie. De Ferleman biedt begeleiding en behandeling aan ouderen die door psychische klachten voor korte of langere tijd op een verblijf in een psychiatrische voorziening zijn aangewezen. Er zijn 17 plaatsen. Binnen Ouderenpsychiatrie worden er jaarlijks scholingsdagen met workshops georganiseerd, dit gaat samen met de kliniek in Kloetinge. Hier komen onder andere BHV, respons training (het creëren en/of herstellen van een veilige situatie) en voorbehouden risicovolle handelingen aan bod. Binnen de Ferleman werken we volgens de Rehab methodiek, natuurlijk word je hierin eerst goed geschoold. Jouw werkzaamheden Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend: Als verpleegkundige draag je de verantwoording voor de dagelijkse begeleiding en verpleging van onze cliënten. Als werkbegeleider vervul je samen met collega's een voorbeeld functie, zowel als team als individu. Je draagt zorg voor het socio-therapeutisch klimaat binnen de groep.

  gisteren Emergis ( Terneuzen )
 • Verpleegkundige ouderenpsychiatrie

  Heb je somatische ervaring en wil je dit uitbreiden met ervaring in de psychiatrie? En wil jij een afwisselende baan binnen de ouderenzorg van Emergis? Lees dan verder! Dus ook verpleegkundigen die op dit moment niet in de GGZ werken, nodigen we van harte uit om te reageren. Jouw werkplek Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we ongeveer 10.000 mensen met uiteenlopende problemen. Dat gebeurt door zo’n 1400 medewerkers op vijftig locaties door heel Zeeland. Ouderenpsychiatrie van Emergis behandelt en begeleidt cliënten van 65 jaar en ouder met een complexe combinatie van lichamelijke, psychologische en sociale problematiek. Dat doen we met een team van 120 collega’s. We bieden verschillende vormen van zorg, van intensieve begeleiding thuis tot klinische behandeling en dagbesteding. Met de verwijzers en de ketenpartners werken we intensief samen. Onze teams kenmerken zich door commitment, loyaliteit en een constructieve werkhouding. De afdeling Voortgezette Klinische Behandeling zet in op terugkeer naar huis of naar een verblijf in de V&V-sector. Er wordt gewerkt volgens een klinisch pad met inzet van modules op het gebied van behandeling, dagbesteding en beweging. Daarnaast is het ook een somatische zorgafdeling en een leerafdeling. Een leerafdeling is een innovatief stage concept waarbij een groep studenten onder deskundige leiding een afdeling runt. Op een leerafdeling lopen stagiaires dus niet meer mee aan de hand van een werkbegeleider, maar zijn zij zelf verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van een afdeling en hun leerproces. Jouw werkzaamheden Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend: Als verpleegkundige draag je de verantwoording voor de dagelijkse begeleiding en verpleging van onze cliënten. Als werkbegeleider vervul je samen met collega’s een voorbeeldfunctie, zowel als team als individu. Je bent in staat aansluiting te vinden bij het leerjaar en leerstijl van de stagiaire. Je bent reflectief en communicatief.

  gisteren Emergis ( Kloetinge )
 • Administratief medewerker opleidingen

  Heb je een klantgerichte, servicegerichte instelling en heb je affiniteit met opleidingen? Lees dan verder! Jouw werkplek Het kenniscentrum en afdeling opleiding wil het centrum zijn op het vlak van onderwijs, onderzoek, kenniscirculatie en kwaliteit en veiligheid voor Emergis. Het zwaartepunt van haar dienstverlening ligt bij het primaire proces, met de focus op professionele ontwikkeling (HRD) en kwaliteit van patiëntenzorg (veiligheid). Zij stelt haar agenda en prioritering vast in nauwe samenhang met het strategisch beleid van de organisatie (directieteam) en de daarvan afgeleide koers binnen de voor Emergis belangrijke dossiers zoals kwaliteit & veiligheid, kwaliteitsmanagementsysteem, opleidingen en onderzoek. Emergis wil professionals opleiden en bijdragen aan het ontwikkelen van competenties en deskundigheden van hulpverleners, met als uitgangspunt een optimale inzet van personeel in relatie tot de vraag van onze cliënten. Jouw werkzaamheden Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend: In deze functie ben je zowel organisatorisch als procesmatig ondersteunend aan de afdeling Kenniscentrum/opleidingen. Je houdt overzicht op de gang van zaken rondom de opleidingen en bewaakt procedures en deadlines. Je verricht administratieve werkzaamheden omtrent het plannen en organiseren van opleidingen. Naast de interne contacten met diverse afdelingen onderhoud je contacten met externe opleidingsinstituten en organisaties. Voorts ben je verantwoordelijk voor de administratieve procedures rondom stages en beheer je de administratieve handelingen rondom subsidies. Je bent medeverantwoordelijk voor het actueel houden van het Leer Management Systeem (Mijnleeromgeving), bent hiervoor aanspreekpunt en ondersteunt bij het beheer hiervan.

  gisteren Emergis ( Kloetinge )
 • Verpleegkundige

  Wil je als verpleegkundige aan de slag op kliniek angst & stemming? Lees dan verder! Jouw werkplek Voor cliënten binnen het zorgprogramma angst & stemmingsstoornissen is klinische opname soms nodig. Kliniek angst & stemming biedt deze mogelijkheid. Op de afdeling zijn maximaal twintig bedden beschikbaar voor behandeling, verdeeld over twee huizen. Op beide huizen wordt door cliënten een therapeutisch dagprogramma gevolgd. Jouw werkzaamheden Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend: Als verpleegkundige begeleid je cliënten op de verschillende levensdomeinen en ben je verantwoordelijkheid voor de afstemming van de zorg en behandeling van cliënten en de samenwerking met naasten/familie. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en in samenwerking met hen lever je een bijdrage aan de uitvoering en bijstelling van het behandelplan waarbij de regie zoveel als mogelijk bij de cliënt ligt. Je schept een veilig leef- en therapeutisch klimaat voor cliënten en biedt begeleiding en structuur. Je hebt een actieve rol bij het meedenken in het beleid van de afdeling.

  gisteren Emergis ( Kloetinge )
 • Leerling hbo-verpleegkundige en social work (of afstudeerrichting sph/ggz agoog)

  Wil jij graag werken en leren tegelijk? Wil jij deel uitmaken van een open organisatie met een informele sfeer waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Dan hebben wij voor jou een opleidingsplaats! “De diversiteit maakt het leuk, je krijgt de kans om meerdere afdelingen te zien en met verschillende cliënten populaties ervaring op te doen. Er is altijd beweging en dynamiek; niet weten wat er morgen gebeurt maakt het een terugkerende uitdaging!” Monique Flipse, leerling hbo verpleegkundige. Jouw werkplek Tijdens jouw opleidingstraject maak je kennis met verschillende afdelingen en cliëntgroepen, zodat je breed wordt opgeleid in de geestelijke gezondheidszorg (ggz). Te denken valt aan klinische afdelingen of beschermende woonvormen. Je brengt de theorie direct in de praktijk. Emergis heeft zo’n 30 studenten in opleiding, verpleegkundigen en agogen op mbo- en hbo-niveau. Benieuwd naar de ervaringen van onze leerlingen, klik hier. Jouw werkzaamheden Je gaat jezelf verder ontwikkelen als verpleegkundige/begeleider door het: Bieden van professionele hulp en ondersteuning aan mensen, in hun woon- en leefsituaties, die door bijzondere omstandigheden, beperkingen of belemmeringen niet (volledig) zelfstandig kunnen functioneren; Leveren van een bijdrage aan het behandelplan, het opstellen van verpleegplannen en het begeleiden, stimuleren en ondersteunen van cliënten. Samenwerken met verschillende andere deskundigen. Met hen voer je regelmatig overleg over doelen en behandelmethoden. Onderhouden van contact met het netwerk van de cliënt. Uitvoeren van verpleegtechnische handelingen.

  gisteren Emergis ( Kloetinge )
 • Leerling mbo-verpleegkundige (bbl)

  Heb jij belangstelling voor de ggz en zoek je een afwisselende baan, centraal in de praktijk, waarin je samenwerkt met leuke, professionele collega’s? Dan hebben wij voor jou een opleidingsplaats! “Wat ik ervaar is dat: je wordt gezien als medewerker en wordt opgenomen in het team, je eigen verantwoordelijkheden hebt en binnen Emergis alle kanten op kan, de combinatie werken en leren goed te doen is en je het hele zorgproces van begin tot eind zelfstandig kunt uitvoeren.” Joanne Bijl, 3e jaars mbo verpleegkundige. Jouw werkplek Tijdens jouw opleidingstraject maak je kennis met verschillende afdelingen en cliëntgroepen, zodat je breed wordt opgeleid in de geestelijke gezondheidszorg (ggz). Te denken valt aan klinische afdelingen of beschermende woonvormen. Je brengt de theorie direct in de praktijk. Emergis heeft zo’n 30 studenten in opleiding, verpleegkundigen en agogen op mbo- en hbo-niveau. Benieuwd naar de ervaringen van onze leerlingen, klik hier. Jouw werkzaamheden Je gaat jezelf verder ontwikkelen als verpleegkundige door het: Bieden van professionele hulp en ondersteuning aan mensen, in hun woon- en leefsituaties, die door bijzondere omstandigheden, beperkingen of belemmeringen niet (volledig) zelfstandig kunnen functioneren; Leveren van een bijdrage aan het behandelplan, het opstellen van verpleegplannen en het begeleiden, stimuleren en ondersteunen van cliënten. Samenwerken met verschillende andere deskundigen. Met hen voer je regelmatig overleg over doelen en behandelmethoden. Onderhouden van contact met het netwerk van de cliënt. Uitvoeren van verpleegtechnische handelingen.

  gisteren Emergis ( Kloetinge )
 • Woonbegeleider

  Het betreft een vacature ter vervanging van zwangerschapsverlof, van 1 maart t/m 1 september 2018. Jouw werkplek Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we ongeveer 10.000 mensen met uiteenlopende problemen. Dat gebeurt door zo’n 1400 medewerkers op vijftig locaties door heel Zeeland. De sector wonen richt zich op herstel en begeleiding van cliënten met langdurige en complexe problematiek. In de beschermde woonvormen wonen mensen die door hun psychiatrische ziekte langdurig aangewezen zijn op zorg en ondersteuning. Er wordt gewerkt vanuit de rehabilitatievisie. Vanuit woonbegeleiding wordt toegewerkt naar zelfstandig wonen of begeleid zelfstandig wonen. De beschermende woonvormen in Zeeuws-Vlaanderen hebben locaties in Hulst, Oostburg en Terneuzen. Jouw werkzaamheden Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend: De bewoners zijn actief om de kwaliteit van hun leven te stabiliseren of te ontwikkelen met betrekking tot financiën, zelfzorg, studie, werk/dagbesteding, gezondheid, sport, sociale contacten etc. Medewerkers ondersteunen hen hierbij en richten zich op stabilisatie van vaardigheden en gezondheid en/of het ontwikkelen van vaardigheden. Waarbij medewerkers en bewoners op zoek gaat naar de eigen kracht van bewoners zodat men zo zelfstandig mogelijk kan functioneren en maatschappelijk kan participeren.

  2 dagen geleden Emergis ( Terneuzen )