Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

Top 50 trending vacatures

 • Website beheerder/ junior online marketeer

  PAK Aanhangwagens timmert al vele jaren aan de weg met kwalitatieve aanhangers die jarenlang meegaan en zeer praktisch zijn in gebruik. Omdat onze activiteiten flink toenemen zijn wij op zoek zijn naar een website beheerder/ junior online marketeer voor onze verschillende vestigingen. Ben jij op zoek naar een leuke baan in een dynamische organisatie met een platte organisatiestructuur? Reageer dan vandaag nog. De functie In deze veelzijdige functie ben je onder meer verantwoordelijk voor het beheer van diverse websites, Social Media en nieuwsbrieven. Overtuigd van je eigen kunnen, breng je je ideeën met enthousiasme over op je collega’s. Je bewaakt deadlines en levert creatieve input, alles om de websites en de online uitingen te verbeteren. Verantwoordelijkheden • Bijhouden en vullen van diverse communicatiekanalen zoals websites, nieuwsbrieven en Social Media met content; • Vormgeven van documenten voor intern en extern gebruik; • Het optimaliseren van de zichtbaarheid van PAK Aanhangwagens op het internet en verkopen via de webshop; • Het meedenken in nieuwe campagnes en optimaliseren van bestaande campagnes.

 • Administratief medewerker (m/v)

  • reguleren van post- en telefoonverkeer; • verzorgen van eenvoudige administratieve ondersteuning t.b.v. de bewindvoerders; • bankafschriften controleren; • documenten digitaliseren en archiveren; • verzorgen van betalingen.

  2 dagen geleden ZSBB ( Middelburg )
 • Medewerker bediening m/v

  Ristorante Verdi in Domburg is op zoek naar NIEUWE COLLEGA'S voor in de bediening. Ben jij beschikbaar ook in de weekenden. Gastvrijheid,nette en vlotte uitstraling en collegiaal staan bij ons hoog in het vaandel.Kom versterk onze enthousiaste team. Heb je ervaring,en heb je een juiste instelling. Dan zijn wij op zoek naar jouw

  gisteren Ristorante VERDI ( Domburg )
 • Administratief- kwaliteitsmedewerker voor 24 – 30 uur verdeeld over 4 dagen (woensdag vrij).

  Werkzaamheden met betrekking tot het administratief gedeelte: - Tijdig en correct verwerken van boekhoudkundige gegevens zowel bestemd voor crediteuren als debiteuren administratie. - Externe partijen telefonisch te woord staan (na een zelfstandige beoordeling zorgen voor de juiste doorverwijzing of het verstrekken van informatie aan de belanghebbende). - Orders invoeren in het EDI- en KING-systeem. - Verrichten van commerciële ondersteunende activiteiten en verdere voorkomende administratieve werkzaamheden. - Controleren urenregistratie personeel. - Commerciële ondersteunende activiteiten uitwerken. Werkzaamheden met betrekking tot het IFS voedselkwaliteitssysteem: - Het onderhouden van het IFS voedselkwaliteitsmanagementsysteem. - Het beoordelen en analyseren van kwaliteitsregistraties en onderzoeksresultaten. - Het uitvoeren van inspecties en opstellen van verbeteracties. - Het assisteren en voorbereiden van audits door derden en het opvolgen van interne audits.

  2 dagen geleden DeCock Banket ( Hulst )
 • Commercieel medewerker buitendienst

  Heb jij affiniteit met de koeltechniek en wil je graag een spil zijn tussen je klanten en het productieteam? Dan is deze functie is voor jou! Onze opdrachtgever is een specialist in het ontwerpen, produceren en verkopen van luchtkoelers en luchtgekoelde condensors voor de industriële koel- en vriestechniek. Zij zijn op zoek naar een Commercieel Medewerker Buitendienst Medewerker. Je bent verantwoordelijk voor je klanten binnen de Benelux en hierdoor maak je veel dagtrips en soms ook overnachtingen. Je bent 70% werkzaam in de buitendienst en 30% werkzaam op de binnendienst afdeling. Je komt te werken binnen een bestaand Sales team van 5 collega’s. Binnen het bedrijf wordt het volgende van jou verwacht: -Ze verwachten van jou dat je een zelfstarter bent, die zich verantwoordelijk voelt voor het werven van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande accounts; - Jij bent iemand die graag je verkoopdoelstellingen wilt behalen; - Dat je de koeltechnische markt nauwgezet volgt, de ontwikkelingen rapporteert en hierop inspringt; - Dat je een gesprekspartner bent voor koeltechnische installateurs, OEM-bedrijven, adviseurs en groothandelaren; - Dat je een teamspeler bent met een creatieve en flexibele geest. Je wordt op werkdagen verwacht tussen 07:30 en 09:00 uur. Dit kun je naar eigen wens inrichten. Een werkdag bestaat uit 8,5 uur. In de praktijk ben je vaak tussen 16:00 en 17:30 uur klaar.

  2 dagen geleden Modoc ( Sint Maartensdijk )