Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

Top 50 trending vacatures

 • Secretaresse centraal secretariaat

  De functie van Secretaresse CS Je verricht zowel zelfstandig als in teamverband algemene secretariële werkzaamheden ter ondersteuning van medewerkers en leidinggevenden. Deze werkzaamheden bestaan uit: het opstellen, corrigeren en verzenden van (juridische) correspondentie en documenten; het registreren van cliënt- en hulpverleningsgegevens; postbehandeling; het voorbereiden en notuleren van vergaderingen en/of bijeenkomsten; het bewaken van gemaakte afspraken en termijnen; het verrichten van archief- en dossierwerkzaamheden; het aannemen van inkomende telefoongesprekken en het verrichten van diverse ondersteunende werkzaamheden, zoals het actueel houden van diverse bestanden.

  2 dagen geleden Intervence ( Middelburg )
 • Medewerker bediening

  Wegens uitbreiding van ons bedrijf en ons team zijn wij opzoek naar medewerkers bediening. Je zal als één van de vaste medewerkers medeverantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken. Samen met je collega's zorg jij voor de constante kwaliteit van de service en een vrolijke sfeer. Houd je van de horeca en een uitdaging? Neem dan contact met ons op :) email: info@cityclub-zanzibar.nl www.cityclub-zanzibar.nl

  2 dagen geleden ZanziBar ( Middelburg )
 • Tijdelijk financieel administratief medewerker (16-24 upw)

  Voor onze opdrachtgever te Middelburg, actief in de kinderopvang, zoeken wij een tijdelijke parttime financieel administratief medewerker voor de Crediteurenadministratie, die per direct inzetbaar is. Het betreft een periode van een half jaar. Het betreft een functie voor 16 tot 24 uur per week, uren bij voorkeur verdeeld over 4 tot 5 dagen per week. Als financieel administratief medewerker verwerk je gegevens in de financiële administratie (declaraties, facturen, boekingen). Je controleert de dagelijkse verwerking van financiële gegevens, alsook de aansluiting tussen de boekhouding (het grootboek) en de sub-administraties zoals debiteuren, crediteuren en activa. Verder stel je facturen betaalbaar en controleer je betalingen aan crediteuren. Binnen gestelde kaders bewaak je het debiteurensaldo, verstuur je aanmaningen en tref je betalingsregelingen. Op verzoek verstrek je mondeling en/of schriftelijk informatie uit de financiële administratie aan management en in- en externe belanghebbenden.

 • Huishoudelijke hulpen 17.086

  Voor de thuiszorg op Walcheren zijn wij per direct en met ingang van 1 januari 2018 op zoek naar extra Huishoudelijke hulpen. Kan jij poetsen en opruimen als de beste, en vind je het prettig om te ‘’zorgen’’? Houd je van persoonlijk contact en draag jij graag een steentje bij aan het zelfstandig wonen van onze cliënten? Dan willen we jou heel graag ontmoeten! Als huishoudelijk hulp stap je in het leven van onze klant en laat je een schoon en opgeruimd huis achter. Het gaat hierbij om cliënten die op zichzelf wonen en met behulp van onze thuiszorg zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Jij hebt hier een belangrijke rol in. Je stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt op het gebied van huishoudelijke zorg en je voert huishoudelijke werkzaamheden uit. Je bent in staat een professionele vertrouwensrelatie met de klant op te bouwen en deze te onderhouden. Er wordt met name in de ochtenduren gewerkt maar ook werken in de middagen is mogelijk. De functie bied volop mogelijkheden om werk en privé te combineren en geeft veel ruimte om iedere dag je werkzaamheden samen met de cliënt af te stemmen. Het aantal uren is vanaf 0 tot maximaal 15 uur per week.

  2 dagen geleden Zorgstroom ( Middelburg )
 • Administratief financieel medewerker

  In de functie van financieel administratief medewerker bij Gemeente Reimerswaal bestaan je werkzaamheden uit o.a.: - Debiteurenadministratie - Crediteurenadministratie - (financiele) gegevens verzamelen, controleren en verwerken - Administratief ondersteunende taken, zoals het verzorgen van correspondentie en de voortgangsbewaking van gemaakte afspraken. Het is een fulltime functie, 36 uur, per 1 december tot naar verwachting 31 januari. Het is een tijdelijke functie ter vervanging van iemand.