Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 140 "Bouw en installatie" vacatures voor je gevonden

 • Monteur zonnepanelen / elektrotechniek

  De Saman Groep is een innoverende totaalinstallateur in Zuidwest-Nederland. De medewerkers zorgen ervoor dat het werk goed gedaan wordt bij alle klanten. En dat werkt! Wij zoeken in opdracht van de Saman Groep voor de afdeling Duurzame Energie een fulltime Monteur zonnepanelen / elektrotechniek. Werkzaamheden Samen met een collega-monteur zorg je er voor dat zonnepanelen geplaatst en aangesloten worden. Je verzorgt de elektrische installatie van de zonnepanelen, van het uitbreiden van de meterkast tot het bepalen en aanleggen van de bekabeling. Ook bestaan de montagewerkzaamheden uit het monteren van zonnepanelen op hellende en platte daken. De ene dag ben je bezig met kleine, particuliere installaties en de andere dag leg je honderden panelen bij een grotere opdrachtgever. Wordt jij de nieuwe elektromonteur zonnepanelen?

  2 weken geleden Recruitment4Zeeland ( Zierikzee )
 • Buitendienst montagemedewerker

  In teamverband installeer je onze winkelinterieurs nationaal en ook internationaal (Europa). Overuren en hotelovernachtingen zijn bij deze functie geen uitzondering. Wij verwachten dat je binnen de projectgroep meedenkt met de klant. Vereisten: representatief, in het bezit van een rijbewijs, timmerervaring.

  4 weken geleden Recruitment4Zeeland ( Tholen )
 • Projectleider riolering, water en haven

  Voor een gemeente in West-Brabant zijn wij op zoek voor diverse projecten naar een Projectleider op het gebied van riolering en water. Het gaat om een opdracht voor 28 uur in de week vanaf 1 januari 2018 tot en met december 2019, verlening behoort tot de mogelijkheden. De projectleider heeft als taak de projecten op het gebied van riolen en water in goed overleg met de interne opdrachtgever voor te bereiden, aan te besteden en uiteindelijk ook in de uitvoering te begeleiden. De projectleider is betrokken bij projecten vanaf de initiatiefase tot en met de uitvoeringsfase. De projecten hebben met name betrekking op complexe rioolprojecten zoals bijvoorbeeld het oplossen van wateroverlast waarbij kennis over het hydraulisch functioneren van een rioolstelsel erg belangrijk is. Daarnaast vallen ook projecten op het gebied van waterberging en haven gerelateerde projecten (kades / brug / sluis) onder de werkzaamheden. Er is sprake van een breed scala aan projecten variërend van het aanpassen van straatwerk bij bijvoorbeeld een wateroverlastlocatie tot zeer complexe projecten zoals onderhoud aan een beweegbare brug en sluis. Tot de werkzaamheden behoren onder andere: • Vakinhoudelijke expertise aanleveren en adviseren van de interne opdrachtgever tijdens de voorbereidende fase. • Op (laten) stellen van ontwerpen. • Op (laten) stellen van RAW-bestekken en werkomschrijvingen. • Bestekken / werkomschrijvingen toetsen op inhoud en praktische uitvoerbaarheid. • Directievoeren en aansturen toezichthouder(s) op de uit te voeren werkzaamheden. • Controleren van de geleverde kwaliteit. • Voorzittersrol vervullen tijdens de bouwvergaderingen en het opstellen van de notulen. • De financiën van een project bewaken, het meer- en minderwerk controleren en hierover adviseren richting de interne opdrachtgever. • Communicatie verzorgen met omwonenden en bedrijven.

  8 uur geleden Maandag® Breda ( Goes )
 • Opperman

  Voor onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar meerdere oppermannen die voor een zeer lange tijd aan de slag kunnen en niet bang zijn om stevig door te werken. Het gaat om veelzijdig straatwerk, van tuinen tot aan grotere straten waar machinaal gestraat word. Ben jij die veelzijdige stratenmaker die wij zoeken of ken jij iemand die zich hier volledig in kan vinden? Stuur dan snel je CV naar het bijgaande email adres of bel voor meer informatie!

  8 uur geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Iedereen met vca en eigen vervoer | startdatum per direct

  Ben jij iemand die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft, en niet bang is om af en toe zijn handen vuil te maken dan zijn wij opzoek naar jou! Want wij zijn opzoek naar: - Oppermannen - Grondwerkers - Bouwhulpen Wat belangrijk is, is dat je over eigen vervoer beschikt en in het bezit bent van een geldig VCA certificaat. Hier tegenover staat natuurlijk een goed salaris. Solliciteren kan direct d.m.v. jou CV naar sollicitaties@inworksprojects.nl te sturen. Of bel 06-86884410

  10 uur geleden inworks projects ( Kruiningen )
 • Lasser

  Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar lassers Elekrode/Duplex/RVS/TIG/MigMag/Staal. Als pijplasser monteer en las je zelfstandig stukken en componenten volgens de gestelde eisen. Herken jij jezelf hier in? Neem dan contact met ons op! Mocht je niet volledig aan de onderstaande eisen voldoen maar wel beschikken over de nodige aantoonbare werkervaring? Aarzel dan niet en solliciteer alsnog.

  11 uur geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Schilder

  Voor onze opdrachtgever zijn wij voor een zeer groot project voor een lange tijd opzoek naar schilders met ervaring die uitzicht willen op een vast dienstverband! Onze opdrachtgever is een zeer grote speler in de markt, daardoor staat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel! Ben jij die allround schilder die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatie naar het bijgaande email adres en wij nemen per direct contact met je op!

  11 uur geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Betontimmerman

  Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een aantal ervaren betontimmermannen voor een project van meerdere jaren! Als timmerman voor dit project heb je ervaring nodig binnen de betonbouw, moet je tekeningen kunnen lezen en zelfstandig kunnen werken en moet je hier ook aantoonbare ervaring in hebben. Ben je die gemotiveerde man of ken je iemand die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar het bijgaande email adres of bel voor meer informatie!

  11 uur geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Kraanmachinist

  Wij zoeken een kraanmachinist die ervaring heeft met mobiele/rups kranen of op minikranen kan draaien. Als kraanmachinist voor op de mobiele kraan/rupskraan/minikraan draai je op kranen van diverse merken en variërende tonnages. Het leggen van leidingen, graven van bermen, uitvlakken, sleuven trekken etc. zijn je dagelijkse werkzaamheden. Ook moet je af en toe de handen uit de mouwen steken om de grondwerker te assisteren. Ben jij die stressbestendige alleskunner die wij zoeken? Stuur dan snel je CV en motivatie naar het onderstaande email adres of bel voor meer informatie!

  11 uur geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Timmerman

  Voor onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar ervaren timmermannen voor meerdere projecten voor een langere periode! Als timmerman voor deze projecten heb je ervaring nodig binnen de nieuwbouw en afbouw. Ben je die gemotiveerde persoon of ken je iemand die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar het bijgaande email adres of bel voor meer informatie!

  11 uur geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Grondwerker

  Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij opzoek naar Grondwerkers met diverse specialismen. Wij zoeken mensen die zich thuis voelen binnen de kabels & leidingen, rioleringen, industrie etc. Ook reguliere grondwerkers die goed kunnen assisteren bij en communiceren met de kraanmachinist zijn wij naar opzoek! Spreekt dit jou gelijk aan? Stuur dan je CV en motivatie naar het onderstaande email adres of bel voor meer informatie!

  11 uur geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Steigerbouwer

  Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar meerdere steigerbouwers met papieren voor 1e monteur, 2e monteur maar ook sjouwers en mensen met aantoonbare ervaring in de steigerbouw zijn welkom! Aanpakken is het motto, klagen hebben we nog nooit van gehoord. Ben jij die steigerbouwer en-/of sjouwer die wil aanpakken i.p.v. stilzitten? Stuur dan snel je CV en motivatie naar het bijgaande email adres of bel voor meer informatie!

  11 uur geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • metselaar

  Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar meerdere vakbekwame metselaars voor een zeer lange periode! Ben jij die allround metselaar en zoek jij afwisselend werk voor langere tijd? Stuur dan nu je CV en motivatie naar het bijgaande email adres of bel voor meer informatie!

  11 uur geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • 50+'ers die willen werken

  Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij opzoek naar 50+'ers die zin hebben om te werken en in het bezit zijn van een VCA certificering of bereid zijn om deze te halen. Wij merken dat veel 50+'ers worden afgewezen wegens hun leeftijd. JobManiac onderscheidt zich hierin! Wij zoeken juist die mensen met ervaring waar niet alles 5 keer voor herhaald hoeft te worden, die van aanpakken weten en hun kennis en ervaring die ze in de loop der jaren op hebben gedaan willen gebruiken op de werkvloer en eventueel hun kennis willen overdragen aan de jongere generatie! 50+'ers zijn een meerwaarde voor de arbeidsmarkt! Herken jij jezelf hierin? Aarzel niet en stuur je CV en motivatie naar het bijgaande email adres of bel voor meer informatie!

  11 uur geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Doorzetters met vca

  Wij zijn dringend opzoek naar doorzetters die niet bang zijn om te werken en die een VCA certificering hebben. Hierbij word ook gevraagd of je op een degelijke wijze logisch na kunt denken en je gezonde verstand kunt gebruiken zodat je ingezet kunt worden op meerdere werkplekken binnen de GWW, groenvoorziening etc. en daardoor uitzicht hebt op lange tijd werk! Heb jij dat stel goede hersenen en een VCA? Stuur dan snel je CV en motivatie naar het bijgaande email adres of bel voor meer informatie!

  11 uur geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )