Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

dinsdag 5 maart 2024
Editie: NL & Wereld | Zeeland
Ernie Brandts wil niet natrappen

BREDA - Ernie Brandts won als voetballer met PSV onder meer de UEFA Cup en speelde de finale van het wereldkampioenschap in 1978. Ook als trainer boekte hij talloze successen, maar op de een of andere manier heeft hij het nooit lang kunnen uithouden bij zijn clubs. Journalist - en columnist van deze krant - Louis Bovée heeft het turbulente leven van de Brabander opgetekend in ‘Ernie Brandts. Nooit natrappen’.

3 jaar geleden
'Het is duidelijk dat we met deze mensen verder willen'

HOOGERHEIDE - Grote veranderingen moeten bezoekers van de GP Adrie van der Poel zondag niet verwachten. Het parcours is op een paar kleine wijzigingen na hetzelfde als vorig jaar en het programma is eveneens vrijwel identiek aan voorgaande edities.

4 jaar geleden
Bas Verbiest na dertig jaar met molenpensioen

KRABBENDIJKE - Al dertig jaar is Bas Verbiest (80) uit Bergen op Zoom gediplomeerd vrijwillig molenaar bij De Rozeboom in Krabbendijke. Ook in Veere is hij al vele jaren molenaar. Vanwege zijn leeftijd stopt Verbiest aan het einde van dit jaar. Aan de vooravond van zijn ‘molenpensioen’ ontving hij van de gemeente Reimerswaal de Penning van Verdienste voor zijn uitgebreide inzet voor het behoud van het molenerfgoed. “Ik vind het belangrijk dat dit erfgoed niet verloren gaat”, verklaart hij de vele uren die hij aan de molens heeft gespendeerd. “De penning zie ik als een blijk van waardering.”

4 jaar geleden