VRIENDEN VAN DE KONINKLIJKE MARINE

Communities

ZeelandNet

VRIENDEN VAN DE KONINKLIJKE MARINE

Welkom op de community van de VVKM!

28.806 bezoekers 7 leden Log in

Welkom op deze community

Hallo beste lezer,

Helaas is het mij voorlopig onmogelijk deze community bij te werken, daarom verwijs ik  jullie allemaal naar de officiele site van de Stichting Vrienden van de Koninklijke Marine (  www.vvkm.nl )

Surf voor de meest recente verwikkelingen daar maar eens naar toe, nog steeds een zware zee voor de VVKM, gebrek aan geld sowieso, ondanks goede donateurs, maar zeker gebrek aan medewerkers/vrijwilligers speelt een grote rol in de voortgang van de projecten, zeer teleurstellend dat vanuit Den Helder er maar 2 man te porren zijn voor hulp en medewerking.

MEDE DOOR HET GEBREK AAN MEDEWERKERS IS DE VOORTGANG WAN WERKZAAMHEDEN TOT EEN MINIMUM BEPERKT.

Ondanks dat enkele maanden geleden de Ex. Snellius teruggegeven is aan de eigenaar (die al een koper had voor het schip) blijft de VVKM verantwoordelijke voor veel apparatuur welke de historie van de Hydrografie vertegenwoordigt.

In Den Helder, bij de huidige ligplaats van de ex Hoogeveen zal een museum worden ingericht, dit in samenwerking met de Stichting Lichtschip Texel.

WAAR ZIJN DE HELDERSE HYDROGRAFEN, die zouden wij graag willen inschakelen...

Groet aan allen!!

PS: Omdat ik te weinig tijd heb om aan deze community te besteden en mij er in te verdiepen, heb ik ook niets met leden etc. iedereen is welkom om van alles te lezen maar vooral door te klikken naar de VVKM website.

Interesse in het vervolgmaken van deze site is ook minder omdat ik nog altijd problemen heb met het uploaden van plaatjes...

Omhoog