Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Weerbericht zaterdag 4 juli

20º
19º
20º
19º
19º
20º
21º
20º
6 7 7 4 6 5 4
  • Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }}
  • Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }}

Veel wind, af en toe regen

Laatste update: 06:07
  • Temperatuur {{ weerVandaagVanPlaats.minimumtemperatuur }}º / {{ weerVandaagVanPlaats.maximumtemperatuur }}º
  • Wind: {{ weerVandaagVanPlaats.windrichting }} {{ weerVandaagVanPlaats.windkracht }}
  • Neerslagkans: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagkans }}%
  • Neerslag: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagsom }} mm

Het is bewolkt en van west naar oost trekken gebieden met regen over het land. Er waait een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. Aan zee is de wind krachtig tot soms hard (6-7 Bft.) en is kans op windstoten tot 70 km/uur.

Het is bewolkt en van west naar oost trekken gebieden met regen over het land. Er waait een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. Aan zee is de wind krachtig tot soms hard (6-7 Bft.) en is kans op windstoten tot 70 km/uur.

Vanmiddag blijft het overwegend bewolkt met af en toe regen of motregen. De zon krijgen we niet of nauwelijks te zien. De maximumtemperatuur varieert van 19 graden in het noorden tot 21 graden in Limburg. De zuidwestenwind blijft stevig doorblazen en is landinwaarts matig of vrij krachtig en aan de kust krachtig tot hard (6-7 Bft.). Vlak langs de Noordzee zijn windstoten mogelijk tot 75 km/uur.

Vanavond is het aanvankelijk op veel plaatsen nog regenachtig. Later in de avond en nacht wordt het droger met lokaal nog af en toe lichte regen of motregen. De zuidwester blijft stevig doorwaaien en het koelt nauwelijks af. De minima komen uit rond 17 graden.

Morgenochtend is het bewolkt en regenachtig. Daarbij kan het soms even wat feller doorregenen. Het waait nog wat harder dan vandaag met in het binnenland een vrij krachtige zuidwester en aan zee een harde zuidwestenwind. Er is kans op zware windstoten tot circa 80 uur in de westelijke kustprovincies.

Morgenmiddag waait het nog steeds hard aan zee met kans op zware windstoten tot 80 km/uur. Vanuit het westen wordt het droger en volgen opklaringen. Wel is nog een enkele bui mogelijk. Het wordt 20 graden vlak aan zee tot 23 graden in het zuidoosten. Richting het einde van de middag neemt de wind wat in kracht af.

Morgenavond is het wisselend bewolkt met enkele buien. De meeste buien zijn dan voor de noordelijke helft van het land. De zuidwestenwind is matig landinwaarts en krachtig aan zee. In de nacht naar maandag draait de wind van zuidwest naar west en wordt weer hard aan de westkust. Er is veel bewolking en kans op regen. De minimumtemperatuur ligt rond 13 graden.

Maandag is nog een onstuimige dag met een matige tot vrij krachtige wind in het binnenland en een krachtige tot harde (6-7 Bft.) westenwind aan zee. Het weerbeeld bestaat uit veel wolken, een aantal buien en slechts af en toe zon. Met 16 graden in Den Helder tot 19 graden in Eindhoven is het een aantal graden kouder dan tijdens het weekend.

Op dinsdag is er beduidend minder wind. Aan zee is de (noord)westenwind nog wel vrij krachtig, 5 Bft. Er is een mix van wolken en zon en vooral in de noordelijke helft van het land is kans op een bui. In de zuidelijke helft verloopt de dag op de meeste plaatsen droog. Het wordt 17-20 graden.

De dagen daarna komt de temperatuur waarschijnlijk wat hoger uit met 19-20 graden in de kustregio’s en 22-23 graden in het zuiden en oosten van het land. Het blijft wisselvallig met soms zon, vaak veel wolken en elke dag kans op een paar buien.

Vanaf het volgende weekend neemt de kans op een droger weertype toe.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg dan ons nieuwsblog.

Mede mogelijk gemaakt door Weeronline.nl

{{ getijdeFaseVanPlaats }} water. {{ komendGetijdeVanPlaats }} om {{ komendGetijdeTijdVanPlaats }}

Zonsopkomst en waterstanden {{ plaatsNaam }}

Zonsopkomst 05:37
Zonsondergang 22:01
Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }} -
Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }} -

Zeeuwse weerfoto's

Bekijk alle weerfoto's
Kleine Zilverreiger.
Adri Joosse
windorgel bij de opkomende zon
Tanja van Eenennaam
Even na zonsopkomst.
adri joosse
Herfstlucht.
Adri Joosse
Slootmist.
Adri Joosse
na de hagelbui
marjo keij