Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Weerbericht woensdag 22 januari

2 2 2 2 2 2 2
  • Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }}
  • Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }}

Lokaal motregen, vannacht mist

Laatste update: 18:01
  • Temperatuur {{ weerVandaagVanPlaats.minimumtemperatuur }}º / {{ weerVandaagVanPlaats.maximumtemperatuur }}º
  • Wind: {{ weerVandaagVanPlaats.windrichting }} {{ weerVandaagVanPlaats.windkracht }}
  • Neerslagkans: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagkans }}%
  • Neerslag: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagsom }} mm

Vanavond ontstaat in het noorden op uitgebreide schaal (dichte) mist. Verder valt zeer lokaal motregen.

Vanavond ontstaat in het noorden op uitgebreide schaal (dichte) mist. Verder valt zeer lokaal motregen.

Vannacht is het vooral in het noorden en westen erg mistig. Elders is het bewolkt en nevelig. De temperatuur daalt naar 2-3 graden in het westen en tot net iets onder nul in het oosten.

Morgen is het in de ochtend in het noorden en westen mistig. De mist lost heel langzaam op en gaat over in laaghangende bewolking, maar het kan lang duren voordat de grijzigheid is verdwenen. In de rest van het land is het bewolkt en in het zuidoosten schijnt af en toe de zon.

In de middag verdwijnt de mist op de meeste plaatsen, maar het blijft in het noorden en westen grijs en bewolkt. In het zuiden en zuidoosten klaart het op en gaat de zon flink schijnen. De temperatuur stijgt naar 5-7 graden en dat is een hele normale temperatuur voor de tijd van het jaar. In hardnekkige mistgebieden is het enkele graden kouder. De wind waait zwak uit richtingen tussen zuid en oost.

Morgenavond en in het nacht naar vrijdag komt vooral in het zuiden en zuidoosten weer mist voor. In de rest van het land is het bewolkt. De temperatuur daalt tot iets boven nul in het westen en noorden. In het oosten, midden en zuiden gaat het licht vriezen.

Vrijdag verloopt de ochtend in het zuiden mistig. In de rest van het land is het bewolkt. Het blijft droog en waaien doet het niet of nauwelijks. De temperatuur stijgt naar maximaal 5-6 graden.

In de nacht naar zaterdag ontstaat weer mist in het zuiden en oosten. Overdag is het in het oosten eerst grijs, in de rest van het land is er een mix van wolkenvelden en geregeld zonneschijn. De zuidenwind is zwak tot hooguit matig en de temperatuur stijgt naar 5-6 graden. In het zuiden kan het 7 graden worden.

Zondag is het bewolkt en in de middag neemt vanuit het westen de kans op regen toe. De zuidwestenwind neemt toe naar matig tot vrij krachtig boven land en naar krachtig aan zee. Met die stevige wind wordt zachte lucht aangevoerd waarin de temperatuur stijgt naar 8-9 graden. In het zuidwesten kan het lokaal 10 graden worden.

Maandag neemt de zuidwestenwind flink in kracht toe en wordt (vrij) krachtig boven land en hard tot stormachtig aan zee, windkracht 7 tot 8, met kans op zware windstoten tot 90 km/uur. In de middag stijgt de kans op regen. De temperatuur bereikt overal weer de dubbele cijfers en stijgt naar 10 graden in het noorden en naar 12 in het zuiden.

Ook de dagen daarna is het onstuimig en wisselvallig met dagelijks kans op regen. De temperatuur stijgt naar 9-12 graden en daarmee is het weer duidelijk te zacht voor de tijd van het jaar.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg dan ons nieuwsblog.

{{ getijdeFaseVanPlaats }} water. {{ komendGetijdeVanPlaats }} om {{ komendGetijdeTijdVanPlaats }}

Zonsopkomst en waterstanden {{ plaatsNaam }}

Zonsopkomst 08:38
Zonsondergang 17:13
Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }} -
Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }} -

Zeeuwse weerfoto's

Bekijk alle weerfoto's
Water zuilen
Georges Blanchard + georges@zeelandnet.nl
Westerschelde.
Adri Joosse
Zon en vliegtuigstrepen.
adri joosse
wolken
Adri
Lekker windje bij de haven van Vlissingen. *van HT te T*
Harold Haroldb@zeelandnet.nl
Kleurrijke zonsopkomst.
Adri Joosse