Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

10º
10º
12º
10º
10º
11º
12º
12º
do vr za zo ma
7 6 6 5 6 5 5
  • Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }}
  • Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }}

Weerbericht donderdag 21 januari

Geregeld zon, langzaam minder wind

Laatste update: 12:01
  • Temperatuur {{ weerVandaagVanPlaats.minimumtemperatuur }}º / {{ weerVandaagVanPlaats.maximumtemperatuur }}º
  • Wind:
  • Neerslagkans: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagkans }}%
  • Neerslag: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagsom }} mm

Het is vanochtend overwegend droog en geregeld schijnt de zon. Er staat een (vrij) krachtige en aan zee eerst nog een harde tot stormachtige zuidwestenwind met zware windstoten van 80-90 km/uur. Vooral in het binnenland neemt de wind flink in kracht af. Aan het eind van de ochtend waait het landinwaarts matig tot vrij krachtig. Aan de noordwestkust blijft het echter onstuimig met een harde tot stormachtige wind (windkracht 7-8) en zware windstoten tot 90 km/uur.

Het is vanochtend overwegend droog en geregeld schijnt de zon. Er staat een (vrij) krachtige en aan zee eerst nog een harde tot stormachtige zuidwestenwind met zware windstoten van 80-90 km/uur. Vooral in het binnenland neemt de wind flink in kracht af. Aan het eind van de ochtend waait het landinwaarts matig tot vrij krachtig. Aan de noordwestkust blijft het echter onstuimig met een harde tot stormachtige wind (windkracht 7-8) en zware windstoten tot 90 km/uur.

Vanmiddag is er een mix van zon en wolkenvelden en verspreid over het land is kans op enkele buien. De grootste kans op buien maken het noorden en westen. Later vanmiddag neemt vanuit het zuiden de bewolking weer toe. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig in het binnenland en krachtig tot hard in het noordwesten. In het noordwestelijk kustgebied en bij de Wadden blijft tot ver in de middag kans op zware windstoten tot 90 km/uur.

De maximumtemperatuur is met 10-13 graden vannacht al bereikt, vanmiddag liggen de maxima rond 9 graden. Later vanmiddag gaat het kwik iets omlaag.

Vanavond is het bewolkt en vanuit het zuidwesten gaat het enige tijd regenen. Ook komende nacht regent het flink en kan het soms stevig doorplenzen. Later in de nacht wordt het vanuit het westen weer droog en klaart het op. De temperatuur daalt naar 2 tot 5 graden.

Morgenochtend is het droog en schijnt af en toe de zon. Er waait een matige, in het noordwestelijk kustgebied en bij de Wadden een (vrij) krachtige zuidwestenwind.

In de middag is er een mix van zon en wolken. Het blijft droog bij een matige en aan zee vrij krachtige zuidwestenwind stijgt het kwik naar ongeveer 7 graden. Het is dan ook prima weer voor een wandeling.

Morgenavond en in de nacht naar zaterdag is er een afwisseling van wolken en opklaringen. Het blijft droog en de temperatuur daalt naar waarden rond het vriespunt.

Zaterdag overheerst de bewolking en vanuit het zuidwesten stijgt de kans op regen. Er is ook kans op natte sneeuw, maar de kans op een sneeuwdek is klein. De wind waait zwak tot matig uit het zuiden en het wordt maximaal 4-5 graden.

Zaterdagavond en in de nacht naar zondag neemt vanuit het zuiden de kans op winterse neerslag toe. Vooral in het zuiden, midden en oosten is kans op sneeuw met kans op de vorming van een sneeuwdek. De temperatuur daalt naar waarden rond het vriespunt en er is kans op gladheid.

Zondag is het bewolkt en in de ochtend valt vooral in het oosten nog (natte) sneeuw. Vanuit het westen nemen de sneeuwkansen geleidelijk af en komt het nog tot een enkele bui, afgewisseld met zonneschijn. De westenwind is zwak tot matig en het wordt maximaal 3-4 graden. Daarmee is het vrij koud voor de tijd van het jaar.

Na het weekend is het maandag en dinsdag nog vrij koud met maxima van 2 tot 4 graden en in de nacht lichte vorst. Het weerbeeld blijft licht wisselvallig met naast geregeld zon ook kans op een winterse bui.

Vanaf woensdag neemt de wisselvalligheid toe en ook de temperaturen worden weer hoger. Aan het eind van de week liggen de maxima tussen 7 en 9 graden en de nachtelijke vorst verdwijnt weer.

Mede mogelijk gemaakt door Weeronline.nl

Zonsopkomst 08:38
Zonsondergang 17:13
{{ getijdeFaseVanPlaats }} water. {{ komendGetijdeVanPlaats }} om {{ komendGetijdeTijdVanPlaats }}

Meerdaagse verwachting voor {{ plaatsNaam }}

laatste update: do 12:01
{{ weerVandaagVanPlaats.maximumtemperatuur }}º
Neerslagkans: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagkans }}%
Neerslag: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagsom }} mm
Wind: {{ weerVandaagVanPlaats.windrichting }} {{ weerVandaagVanPlaats.windkracht }}
Zonsopkomst en waterstanden {{ plaatsNaam }}
Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }} -
Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }} -

Meerdaagse verwachting

Zeeuwse weerfoto's

Bekijk alle weerfoto's
windorgel bij de opkomende zon
Tanja van Eenennaam
HOMMEL&&
JOSHUA
When doves cry
Wim Kuijper
Waterhoos Walcheren Augustus 2006 (copyright Pieter de Korte)
Pieter de Korte pieter155@zeelandnet.nl
Geen brand, maar........
Adri Joosse
na de hagelbui
marjo keij