Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Films vandaag op TV

Bekijk de TV gids open_in_new
22:00 op Veronica

Twister (1996)

22:00 op Veronica
6.3
Met o.a. Helen Hunt, Bill Paxton en Cary Elwes
Jo en Bill zijn twee tornadojagers, wiens enthousiasme grenst aan bezetenheid. Samen met een team van wetenschappers hebben ze slechts een droom: met de meest geavanceerde meetapparatuur het hart van een tornado binnendringen. Het team vertrekt naar het mekka voor elke tornadojager: Tornado Valley.

Topfilms van zondag 9 mei

zondag 9 mei
La belle et la bête
6.4
05:55, RTL4 (2014) met Vincent Cassel, Léa Seydoux en André Dussollier

La belle et la bête

112 min | Drama, Familiefilm, Fantasy
6.4
1720. Nadat zijn schepen schipbreuk hebben geleden, moet een geruïneerde koopman met zijn zes kinderen naar het platteland te verhuizen. Onder hen bevindt zich Belle, de jongste van zijn dochters, maar ook de vrolijkste en de charmantste. Tijdens een uitputtende reis ontdekt de koopman het magische domein van het Beest, die hem ter dood veroordeeld voor het stelen van een roos. Belle voelt zich verantwoordelijk voor het verschrikkelijke lot dat haar familie treft en ze besluit om de plaats van haar vader in te nemen. Op het kasteel van het Beest wacht Belle niet de dood, maar een vreemd leven, waar een sprookjesachtige wereld, vreugde en melancholie zich met elkaar vermengen.
 • Regisseur: Christophe Gans
 • Sterren: Vincent Cassel, Léa Seydoux en André Dussollier
Masha en de Beer naar de Bioscoop
5.3
07:00, NPO3 (2016) met , en

Masha en de Beer naar de Bioscoop

85 min | Animatie, Familiefilm
5.3
Masha en de Beer komen naar de bioscoop! Het jonge meisje Masha wat niet stil kan zitten en de goedgeluimde beer die op zijn rust is gesteld, beleven nieuwe avonturen op het grote doek. Het perfecte uitje voor de allerkleinsten die dagelijks genieten van de populaire familieserie op Z@pp!
 • Regisseur: Oleg Kuzovkov
 • Sterren: , en
Flushed Away
6.6
10:10, Nickelodeon (2006) met Hugh Jackman, Kate Winslet en Ian McKellen

Flushed Away

85 min | Animatie, Avontuur, Komedie
6.6
Roddy is een huismuis die van zichzelf vindt dat hij het helemaal gemaakt heeft. Hij woont goed verzorgd in een prachtig ruim appartement in de deftige buurt Kensington, hij heeft een schitterende kooi en alle speelgoed die hij zich kan wensen. Als de familie een paar dagen op vakantie gaat, heeft Roddy het rijk. Helemaal alleen. Dan ontdekt hij dat er een vreemde muis, Sid, het huis is binnengedrongen. Roddy moet snel van dit onderkruipsel af. Hij lokt Sid naar het toilet en zegt dat het een bubbelbad is. 'Als jij erin springt, laat ik wel even de belletjes komen door deze ene hendel over te halen,' zegt Roddy. Maar daar trapt Sid niet in en uiteindelijk spoelt hij Roddy door. Hij komt in het Londense riool terecht, maar dat ziet er heel anders uit dan hij verwacht had. En eruit komen blijkt een tikkie moeilijker te zijn dan hij dacht. Daarbij komt dat Roddy nogal last heeft van de gemene plannetjes van die dictator van het riool, de vette pad Toad....
 • Regisseur: David Bowers:Sam Fell
 • Sterren: Hugh Jackman, Kate Winslet en Ian McKellen
A Farewell to Arms
6.5
11:15, BBC2 (1932) met Helen Hayes, Gary Cooper en Adolphe Menjou

A Farewell to Arms

80 min | Drama, Romantiek, Oorlog
6.5
Een Amerikaans soldaat rijdt op een ambulance in Italië waar hij een Engelse verpleegster ontmoet. Door overplaatsing worden ze gescheiden maar nadat hij de lucht in vliegt komt hij in haar ziekenhuis te liggen en bloeit de romance.
 • Regisseur: Frank Borzage
 • Sterren: Helen Hayes, Gary Cooper en Adolphe Menjou
Star Trek: The Wrath of Khan
7.7
13:55, Spike (1982) met William Shatner, Leonard Nimoy en DeForest Kelley

Star Trek: The Wrath of Khan

113 min | Actie, Avontuur, Sci-Fi
7.7
Admiraal Kirk is verbonden aan de Starfleet Academie, terwijl Spock het commando heeft over de Enterprise en tegelijkertijd rekruten opleidt. Ondertussen komt Chekov, die met zijn nieuwe collega's aan boord van de Reliant het supergeheime Genesis-project begeleidt, een oude vijand tegen: Khan Noonian Singh. Deze slaagt erin de Reliant te kapen en het Genesis-instrument te stelen, waarmee elke planeet is om te vormen tot een vruchtbare wereld.
 • Regisseur: Nicholas Meyer
 • Sterren: William Shatner, Leonard Nimoy en DeForest Kelley
Die Bremer Stadtmusikanten
6
14:05, NPO3 (2009) met Peter Striebeck, Harald Schmidt en Hannelore Elsner

Die Bremer Stadtmusikanten

58 min | Familiefilm, Fantasy
6
Het bekende sprookje van de Gebroeders Grimm, waarin een kat, een haan, een hond en een ezel worden achtergelaten op de boerderij waar ze wonen. Er is niets meer te eten, dus besluiten ze naar de stad Bremen te reizen en daar een carrière te beginnen als stadsmuzikanten. Onderweg komen ze aan bij een verlaten huisje, dat vol ligt met voedsel en goud. En er zijn rovers op pad… Zullen onze 4 helden de rovers weten te verjagen? En zal het ze ooit nog lukken om echte muzikanten te worden?
 • Regisseur: Dirk Regel
 • Sterren: Peter Striebeck, Harald Schmidt en Hannelore Elsner
Bridge to Terabithia
7.2
15:30, NPO3 (2007) met Josh Hutcherson, AnnaSophia Robb en Zooey Deschanel

Bridge to Terabithia

96 min | Avontuur, Drama, Familiefilm
7.2
Jess Aarons is op school en binnen zijn familie een buitenbeentje. Om ergens in uit te blinken traint hij om de snelste jongen van de klas te worden. Zijn droom wordt helaas op de valreep gedwarsboomd door het nieuwe meisje op school; Leslie Burke. Zij doet mee met de hardloopwedstrijd en wint.<br>Ondanks hun vervelende eerste kennismaking worden de twee al snel de beste vrienden. Leslie vertelt graag de meest fantastische verhalen aan Jess. En Jess houdt erg van tekenen, maar voordat hij Leslie kende was er niemand aan wie hij dat liet zien. Samen bedenken ze het geheime koninkrijk Terabithia, een magische plek die je alleen kunt bereiken door met een touw over een smal beekje in het bos te slingeren. In dat land zijn zij heersers, vechten ze met de Dark Master en spannen ze samen tegen de pestkoppen op school. Het leven van Jess verandert voorgoed door deze bijzondere vriendschap. Maar staat hij hierdoor ook sterk genoeg in zijn schoenen om zich door een ernstig drama te slaan....
 • Regisseur: Gabor Csupo
 • Sterren: Josh Hutcherson, AnnaSophia Robb en Zooey Deschanel
Inside Out
8.3
16:05, BBC1 (2015) met Amy Poehler, Phyllis Smith en Richard Kind

Inside Out

95 min | Animatie, Avontuur, Komedie
8.3
Opgroeien is moeilijk en Riley is daar geen uitzondering op. Haar leven komt op z’n kop te staan als haar vader een nieuwe baan krijgt in San Francisco. Net als ons allemaal, wordt Riley geleid door haar emoties – Vreugde, Angst, Woede, Afschuw en Verdriet. De emoties leven in het Hoofdkwartier, het controlecentrum in de geest van Riley. Vanuit daar adviseren zij haar in het dagelijkse leven. Maar als Riley en haar emoties zich met moeite proberen aan te passen aan een nieuw leven in San Francisco, breekt er chaos uit in het Hoofdkwartier. Ondanks dat Vreugde, de belangrijkste en grootste emotie van Riley, de zaken positief probeert te houden, vindt er een conflict plaats tussen de emoties over hoe omgegaan moet worden met een nieuwe stad, huis en school.
 • Regisseur: Pete Docter:Ronaldo Del Carmen
 • Sterren: Amy Poehler, Phyllis Smith en Richard Kind
Love in Translation
5.8
16:55, NET5 (2021) met Michelle Argyris, Corey Sevier en Elise Bauman

Love in Translation

min | Romantiek
5.8
Taalkundige Julie Walters spreekt bijna elke taal die je kunt bedenken. Ze vindt dat talen het beste kunnen worden geleerd tijdens leuke activiteiten zoals het volgen van een schilderles, wandelen of een museum bezoek. Dan, een medewerker van het museum waar ze graag wil werken, zet haar wereld op zijn kop, wanneer hij haar vraagt om Franse lessen. Terwijl Julie en Dan zich verdiepen in alle leuke activiteiten die Julie gewoonlijk plant voor haar studenten worden ze verliefd.
 • Regisseur: Adrian Langley
 • Sterren: Michelle Argyris, Corey Sevier en Elise Bauman
Catch Me If You Can
8
17:45, BBC2 (2002) met Leonardo DiCaprio, Tom Hanks en Christopher Walken

Catch Me If You Can

141 min | Biografie, Misdaad, Drama
8
De jonge Frank Abagnale wordt gezocht voor oplichting, omdat hij voor miljoenen dollars aan valse checks heeft ingewisseld. Om uit handen te blijven van de FBI vermomt hij zich op vele manieren.
 • Regisseur: Steven Spielberg
 • Sterren: Leonardo DiCaprio, Tom Hanks en Christopher Walken
Cooking Up Love
6.2
18:40, NET5 (2021) met Rachel Bles, Stephen Huszar en Ron Lea

Cooking Up Love

85 min | Romantiek
6.2
Zoey besluit om mee te doen aan een reality-tv kookwedstrijd. Ze ontmoet Collin, de knappe oprichter van een fastfoodketen, en de vonken vliegen al gauw over. Maar is hij wel echt uit op haar hart of is hij 'too good to be true'? Hij blijkt jurylid te zijn in de wedstrijd en Zoey begint te vermoeden dat hij eigenlijk ergens anders op aast.
 • Regisseur: Don McBrearty
 • Sterren: Rachel Bles, Stephen Huszar en Ron Lea
Mother's Day
5.6
20:00, RTL8 (2016) met Jennifer Aniston, Timothy Olyphant en Shay Mitchell

Mother's Day

118 min | Komedie, Drama
5.6
Na Valentine's Day en New Year's Eve is het tijd voor de moeder aller feestdagen; Mother’s Day! We volgen de perikelen van een stel jonge moeders, oudere moeders en dochters op zoek naar hun moeders. Of juist niet zo hard op zoek. Met de all-star cast die we van filmmaker Garry Marshall gewend zijn; Jennifer Aniston als single mum Sandy, Britt Robertson als moederloze Kristin, Julia Roberts als teleshopping-koningin Miranda, Kate Hudson als de kinderloze Jesse, Jason Sudeikis als single dad Bradley en Timothy Olyphant als Henry, de ex van Sandy die nu iets heeft met de veel jongere Tina (Shay Mitchell)…
 • Regisseur: Garry Marshall
 • Sterren: Jennifer Aniston, Timothy Olyphant en Shay Mitchell
Skyscraper
5.9
20:00, Veronica (2018) met Dwayne Johnson, Neve Campbell en Chin Han

Skyscraper

102 min | Actie, Thriller
5.9
Johnson speelt in Skyscraper een voormalig FBI Hostage Rescue Team leider en oorlogsveteraan die nu de veiligheid van wolkenkrabbers bekijkt. Tijdens een opdracht in China, ontdekt hij een brand in het hoogste en veiligste gebouw van de wereld en krijgt hij daar de schuld van. Vervolgens is hij een gezocht man, en moet hij de verantwoordelijken vinden, zijn naam zuiveren en zijn familie zien te redden die bovenin het gebouw, boven de brand, zit.
 • Regisseur: Rawson Marshall Thurber
 • Sterren: Dwayne Johnson, Neve Campbell en Chin Han
Windtalkers
6
20:00, RTL7 (2002) met Nicolas Cage, Adam Beach en Peter Stormare

Windtalkers

134 min | Actie, Drama, Oorlog
6
Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de Navajo-taal gebruikt voor het versturen van geheime berichten. Door het kidnappen van Navajo-soldaten probeerden de Japanners deze codetaal te ontcijferen.
 • Regisseur: John Woo
 • Sterren: Nicolas Cage, Adam Beach en Peter Stormare
Fun with Dick and Jane
6.1
20:30, Comedy Cen.. (2005) met Jim Carrey, Téa Leoni en Alec Baldwin

Fun with Dick and Jane

90 min | Komedie, Misdaad
6.1
Wanneer Dick Harper gepromoveerd wordt tot hoofd communicatie bij het bedrijf Globodyne, zijn hij en zijn vrouw Jane zeer blij. Geen zorgen meer over geld en Jane kan stoppen met werken om thuis te zorgen voor zoontje Billy. Helaas blijkt dit alles een droom want de volgende dag gaat Globodyne op verdachte wijze failliet. Aangezien Jane haar baan al heeft opgezegd, staan de Harpers er slecht voor. De eerste maanden kunnen ze nog redelijk rondkomen maar wanneer het water hun echt aan de lippen staat, lijkt het criminele pad onvermijdelijk.
 • Regisseur: Dean Parisot
 • Sterren: Jim Carrey, Téa Leoni en Alec Baldwin
The Enforcer
6.8
20:30, SBS9 (1976) met Clint Eastwood, Tyne Daly en Harry Guardino

The Enforcer

96 min | Actie, Misdaad, Thriller
6.8
Inspecteur Harry Callahan, door zijn harde optreden beter bekend als Dirty Harry, en zijn collega DiGeorgio grijpen rigoureus in als drie gewapende mannen een drankwinkel overvallen. De volgende dag wordt Callahan gestraft voor zijn brute optreden en wordt hij overgeplaatst naar personeelszaken.
 • Regisseur: James Fargo
 • Sterren: Clint Eastwood, Tyne Daly en Harry Guardino
Twister
6.3
22:00, Veronica (1996) met Helen Hunt, Bill Paxton en Cary Elwes

Twister

113 min | Actie, Avontuur, Drama
6.3
Jo en Bill zijn twee tornadojagers, wiens enthousiasme grenst aan bezetenheid. Samen met een team van wetenschappers hebben ze slechts een droom: met de meest geavanceerde meetapparatuur het hart van een tornado binnendringen. Het team vertrekt naar het mekka voor elke tornadojager: Tornado Valley.
 • Regisseur: Jan de Bont
 • Sterren: Helen Hunt, Bill Paxton en Cary Elwes
Atomica
4.1
22:35, SBS9 (2017) met Tom Sizemore, Sarah Habel en Dominic Monaghan

Atomica

81 min | Sci-Fi, Thriller
4.1
De inspecteur van een afgelegen kernreactor begint te twijfelen aan de geestelijke gezondheid van twee van haar belangrijkste collega's.
 • Regisseur: Dagen Merrill
 • Sterren: Tom Sizemore, Sarah Habel en Dominic Monaghan
Sniper 2
5.2
22:40, RTL7 (2002) met Tom Berenger, Bokeem Woodbine en Erika Marozsán

Sniper 2

91 min | Actie, Oorlog
5.2
Op zijn waarschijnlijk laatste missie wordt Thomas Beckett naar een arm, door oorlog geteisterd land in Oost-Europa gestuurd om de leider te vermoorden. Als de missie is geslaagd, moeten Beckett en zijn spotter nog levend weg zien te komen. Hiervoor moeten ze door verwoeste steden en verlaten landschappen vluchten terwijl ze achtervolgd worden door huurmoordenaars.
 • Regisseur: Craig R. Baxley
 • Sterren: Tom Berenger, Bokeem Woodbine en Erika Marozsán