Kapitein Rob - Pieter J. Kuhn

Communities

ZeelandNet

Kapitein Rob - Pieter J. Kuhn

268.880 bezoekers 11 leden Log in

006.004 Op de set !


OP DE SET

VEERE

De 4 'Skip's'  ..... Bamse, Nuka, Akka en Bosun

 

***********

VLISSINGEN

Spectaculaire beelden bij de Vlissingse boulevard (17 april 2007)

..... QN85 ....

In deze scene moet Kapitein Rob de dochter van de miljonair (Jennifer Hoffman) redden. Dit gebeurde met spectaculair stuntwerk ...................

....Kapitein Rob (met Skip in zijn armen) en de miljonairsdochter rennen naar de helicopter...

.........

.......

..... en worden vervolgens opgehesen ....

..... Kapitein Rob (Thijs Römer) en Skip .....

..... Een knuffel voor 'nep'-Skip, de echte Skip kijkt belangstellend toe ....

**********

PZC 2 mei 2007

Hallo,

Ik ben afgelopen zondagmiddag daarbij aanwezig geweest,aangezien ik een wedstrijd had gewonnen die uitgeloofd was door de krant De Faam.
Het was heel leuk om te zien hoe zo iets op een set in zijn werk gaat.
Katja had het erg druk met opnames op dat moment, maar Thijs hebben we wel gesproken,die had het op dat moment niet druk,die hoefde in de tijd dat wij er waren,niet of nauwelijks te spelen.
Zo sta ik ook met hem op de foto en met nog een paar spelers,zelf Petje Bell himself was aanweizg, want zijn vader is de producer van het geheel,en met hem sta ik ook op de foto.

Vrgr, Janneke Neutel
Vlissingen.

**********

5 mei 2007

Hoi, ik ben 5 dagen figurant geweest in Sluiskil en moet jullie eerlijk bekennen dat ik toch wel heb genoten, ondanks het lange wachten af en toe. Ik wil toch nog wel even een compliment maken naar Richard en Marjolein van Rits catering. Wat zij niet allemaal uit dat kleine vrachtwagentje toverden was ongelooflijk. Elke dag hadden we een ander thema qua eten. Van Italiaans tot Japans en van Indisch tot Spaans, echt geweldig. En de hondjes van Nienke zijn echt lief !!! Al met al hebben we de laatste opnamedag afgesloten met een feestje in Cinecity, waar ik tot mijn verbazing ook voor werd uitgenodigd. Voor mij waren het 5 fantastische dagen.

Jeroen

**********

 

Omhoog