Paul\'s koi-Bonsai Caroline`s recepten site

Communities

ZeelandNet

Paul\'s koi-Bonsai Caroline`s recepten site

Iedereen van harte welkom op onze site

112.403 bezoekers 20 leden Log in

BULL TERRIERS


NU EVEN OVER DE BULL TERRIERS

DIT IS ONZE HOND DE BULLTERRIER "'DUNGU'" EEN WITTE BULL MET EEN KLEIN ZWART OOGJE AAN DE LINKERKANT SOMS EEN BEETJE STOUT MAAR MEESTAL HEEL ERG LIEF.EVEN OVER WAT MENSEN ZEGGEN OVER BULL TERRIERS NEE HET ZIJN GEEN PITBULLS EN ZE ZIJ OOK NIET GEMEEN EN ZE BIJTEN OOK NIET.

IK LIEP EEN KEER OP STRAAT MET DE HOND EN TOEN ACHTER M`N RUG HOOR JE DAN KIJK DAT IS ZO`N BIJTER.

MENSEN WETEN HALF NIET HOE LIEF BULL TERRIERS ZIJN HET ZIJN DE LIEFSTE EN BRAAFSTE HONDEN DIE ER ZIJN , EN IEMAND DIE ZELF EEN BULL HEEFD oF IEMAND KENT DIE ER EEN HEEFT WEET DAT MAAR ALS TE GOED.

SORRY HOOR MAAR IK KAN M`N EIGEN HIER ALTIJD ZO KWAAD OVER MAKEN

Wat een scheetje he ze is 4 jaar oud en heeft 1 zwart oog en een dropneusjeKnipoog

  Ze is nu bijna 5 jaar oud, en heel erg lief.We hebben haar gehaald in Middelburg 5 jaar geleden het waren allemaal witte pups dus de keus was niet zo moeilijk.Ik kon het toch niet laten na onze eerste Bull Georgie al heeft het 6 jaar geduurd voor we aan onze Dungu konden beginnen, maar een keer een Bull Terrier altijd een Bull Terrier. Hier een foto van ons met de hond alleen ja ik sta er niet op , maar iemand moet toch de foto nemen.

 

 

Onze vorig Bull heette Georgie, dit was ook een teefje.Hier een foto waar ze net bij ons was, zo ongeveer 9 weken oud.      Wat een scheetje he. Ze is er nu niet meer maar we hebben haar altijd nog met een fotootje in de kast staan. En Georgie blijfd altijd ons eerste scheetje.

 

Nu heb ik nog een foto waar ze al iets ouder is, ik weet niet meer hoe oud ze op deze foto is.De foto`s zijn niet zo scherp, want ze zijn gemaakt van foto van oude foto.

                             

Nu heb ik nog een foto gevonden van onze Georgie met een andere hond, die er ook al niet meer is Asta.Dit was de koningspoedel van mijn vader en moeder. Raar he dat je deze foto`s nu ziet het is zeker al zo`n 18 jaar geleden dat deze foto`s gemaakt zijn.

                                    

Omhoog