Amerikaanse bulldog

Communities

ZeelandNet

Amerikaanse bulldog

Welkom op de community Amerikaanse bulldog!

494.335 bezoekers 209 leden Log in

Bullenoproep; Broertjes en zusjes gezocht van.....


Broertjes en zusjes gezocht van....

 

Ik heb het idee dat heleboel mensen het toch leuk vinden om de fam. van hun viervoeter weer bij elkaar te zoeken om dingen uit te wisselen en kijken hoe hun viervoeter gegroeit is. Dus dit is dan de Bullen oproep voor alle bullen bazen die fam. zoeken of die hier een bekende Ambull tegen komen. Reageren kan dan weer in het gastenboek. Mail me als je ook op zoek ben en stuur een fotootje mee met info.

Hoi ik ben Devil.  O,ja ik zoek mijn broertjes en zusjes. Als u een baasje bent van één van mijn broertjes of zusjes reageer dan in het gastenboek. Ik ben geboren op 14 april 2003. Ik ben gekocht bij Andy van de Meijde.  ( ex. Ajaxied) Het was een nest van 12 pups. NOu ik hoop dat er zullen reageren.

Hier Devil nog een keer.

Ja ja er is fam. gevonden van Devil zijn zusje Des'ka. Geweldig hier twee foto's kijk en vergelijk.

Dit is ze dan Deska. En ze lijkt nog op Devil ook zeg leuk

Ja ja en dit is dan Joop weer een broertje gevonden

En hier is weer een fam. lid Inda. Leuk ik hoop dat jullie nog meer vinden.

 

Dit is Sheila, de zus van D'eska en Inda. Op één foto staat nog een stukje van Inda. Sheila is ook bij een gezin in Purmerend gekomen. Zij zijn gek met haar en Inda en Sheila spelen regelmatig met elkaar. Het lijkt echt alsof ze weten dat ze familie zijn!! Prachthonden zijn het. De zusjes Inda en Sheila samen. Leuk he steeds meer fam.

 

 

 

Omhoog