Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zeven autobedrijven in Kapelle onderzocht bij grote controle

Zeven autobedrijven in Kapelle onderzocht bij grote controle

KAPELLE - De gemeente Kapelle heeft donderdag in samenwerking met de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) Zeeland, Belastingdienst, Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW), Landelijk Informatiecentrum Voortuigencriminaliteit (LIV) en de politie een controle uitgevoerd op en rondom de bedrijventerreinen in de gemeente Kapelle. Zeven autobedrijven zijn bezocht. Er zijn enkele milieuovertredingen ontdekt, maar geen noemenswaardige zaken, laat de gemeente weten.

Afgelopen week hebben er diverse acties plaatsgevonden om ondernemers in de autobranche in de Oosterschelderegio bewust te maken van ondermijnende criminaliteit. ‘Deze actieweek was een succes’, laat Kapelle weten. ‘Naast de bewustwording bij ondernemers was er aandacht voor de meldingsbereidheid van verdachte zaken.’

Er vinden regelmatig uitgebreide controles plaats om bedrijventerreinen veilig te maken en te houden. Inwoners die signalen herkennen van ondermijnende activiteiten of strafbare feiten kunnen deze melden bij de politie of anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Bij ondermijning zet bijvoorbeeld een crimineel een ondernemer onder druk om mee te werken met illegale zaken. 

Meer uit Reimerswaal

Lionsclub Kapelle-de Bevelanden doneert 2.500 euro aan Stichting Lentekind

KAPELLE - Lionsclub Kapelle-de Bevelanden heeft donderdag 11 april een donatie van 2.500 euro geschonken aan Stichting Lentekind. 

4 uur geleden
Treinreiziger aangehouden bij Kapelle

KAPELLE - Een treinreiziger (24) is woensdag aangehouden bij Kapelle.

21 uur geleden
Programma Koningsdag 2024 Kruiningen

KRUININGEN - Het Oranjecomité Kruiningen organiseert weer de jaarlijkse Koningsdagviering.

23 uur geleden
Nieuw brug verbindt wijken Hansweert

HANSWEERT - Wethouder Maarten Both van de gemeente Reimerswaal heeft donderdag op een soort waterfiets de brug aan de Sloestraat in Hansweert feestelijk in gebruik genomen.

1 dag geleden
Hulpdiensten oefenen ongeval bij sluizen Hansweert

HANSWEERT - Het sluizencomplex bij Hansweert was maandag het decor voor een grote, multidisciplinaire oefening van de hulpdiensten. De brandweer, ambulancedienst, politie en Rijkswaterstaat namen deel aan een complex scenario in een van de, op dit moment in onderhoud zijnde, sluiskolken.

1 dag geleden
PvdA Kapelle en D66 Kapelle roepen provincie op vaste buslijn Wemeldinge te behouden

WEMELDINGE - De provincie Zeeland heeft in haar vernieuwde aanbestedingsplan voor het busvervoer in Zeeland nog steeds de huidige lijn door Wemeldinge geschrapt. Daartegen komen PvdA Kapelle en D66 Kapelle in opstand.

2 dagen geleden
Feestelijk diner voor klanten Voedselbank dankzij rotary

GOES - Bij de Goederenloods Goes genoten 100 klanten van Voedselbank de Bevelanden, 70 volwassenen en 30 kinderen, donderdag van een feestelijk diner. Rotary clubs Goes de Bevelanden en Goes-Reimerswaal organiseerden dit diner in samenwerking met de Voedselbank. 

2 dagen geleden