Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zangeres Adele brengt nieuwe single Easy on Me uit

Zangeres Adele brengt nieuwe single Easy on Me uit

LONDEN (ANP) - Zangeres Adele heeft in de nacht van donderdag op vrijdag de nieuwe single Easy on Me uitgebracht. Het nummer en de videoclip verschenen om middernacht (lokale tijd). De videoclip begint op dezelfde locatie als die van haar hit Hello uit 2015. In Easy on Me verlaat ze dat huis en in de auto begint het nieuwe nummer, waarin ze terugblikt op de afgelopen jaren. Ze lijkt daarin ook haar scheiding aan te halen als ze zingt dat ze heeft geprobeerd haar huwelijk te redden. "Maar ik weet dat dat er nu waarschijnlijk niet zo uitziet", aldus de Britse zangeres in het nummer.

Adele had dinsdag op sociale media al een stukje gedeeld van de nieuwe clip. Ze vertelde toen dat het album haar door een turbulente tijd in haar leven heeft gesleept. De laatste keer dat Adele een nummer uitbracht is vijf jaar geleden. Onlangs kondigde de Britse zangeres ook een nieuw album aan, met de titel 30. De plaat komt op 19 november uit.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Ik Wil Dansen van Froukje is Song van het Jaar 2021

HILVERSUM (ANP) - Ik Wil Dansen van Froukje is door de luisteraars van VPRO 3voor12 uitgeroepen tot Song van het Jaar 2021. Dat werd donderdag bekendgemaakt in de NPO 1-talkshow M.

6 uur geleden
Rapper Lil Kleine liep hersenschudding op bij beroving

ROTTERDAM (ANP) - Lil Kleine heeft een hersenschudding opgelopen toen hij in Rotterdam bij een beroving op straat werd geslagen met een vuurwapen. In een uitzending van het programma Bureau Rijnmond op regionale omroep RTV Rijnmond zijn beelden getoond van de drie verdachten die de Amsterdamse rapper begin november zijn peperdure horloge afhandig maakten.

8 uur geleden
Rijksmuseum wijdt voor het eerst tentoonstelling aan Vermeer

AMSTERDAM (ANP) - Voor het eerst in zijn geschiedenis komt het Rijksmuseum met een tentoonstelling over de zeventiende-eeuwse meester Johannes Vermeer. De expositie, die in het voorjaar van 2023 is te zien, wordt volgens het Amsterdamse museum de grootste Vermeer-tentoonstelling ooit.

16 uur geleden
Amalia houdt Kemps en Van Nieuwkerk van koppositie Bestseller 60

DEN HAAG (ANP) - Het boek Amalia van Claudia de Breij staat voor de tweede achtereenvolgende week op nummer 1 in de Bestseller 60, maakte Stichting CPNB woensdag bekend. De biografie over de prinses, die volgende week 18 wordt, houdt daarmee nieuwkomer Chansons! van Rob Kemps en Matthijs van Nieuwkerk van de koppositie.

1 dag geleden
Merken breken met tv-familie Meiland na anti-islamquotes Erica

HILVERSUM (ANP) - Meerdere bedrijven hebben de afgelopen dagen de samenwerking opgezegd met de tv-familie Meiland. Aanleiding voor de breuk zijn de anti-islamuitspraken die Erica Meiland onlangs deed in haar biografie.

2 dagen geleden
Bon Bini Holland 3 en Soof 3 komen later uit

DEN HAAG (ANP) - Twee nieuwe Nederlandse films komen later uit vanwege de coronamaatregelen waardoor de bioscopen om 17.00 uur moeten sluiten en minder bezoekers mogen ontvangen. De release van Bon Bini Holland 3 en Soof 3 is voor onbepaalde tijd uitgesteld, zo laten distributeurs WW Entertainment en Dutch FilmWorks weten.

3 dagen geleden
Ahoy zet opnieuw streep door kerstcircus

ROTTERDAM (ANP) - Het Kerstcircus Ahoy gaat ook dit jaar niet door. Vanwege de verscherpte maatregelen rond het coronavirus heeft Rotterdam Ahoy de show geannuleerd.

3 dagen geleden