Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wie wordt er Zeeuws kampioen apenkooien?

Wie wordt er Zeeuws kampioen apenkooien?

SEROOSKERKE - De Halve Maan in Oostkapelle is woensdag 26 februari, tijdens de voorjaarsvakantie, het decor van het Zeeuws kampioenschap Apenkooi.

Jongeren tussen de vier en zestien jaar kunnen meedoen aan het spel. Apenkooi is het bekende spel waarbij de tikker zoveel mogelijk ‘gevangenen’ moet maken in een veld vol hindernissen.

Schermpje

Het kampioenschap kent vier categorieën: vier tot en met zeven jaar (groepen twee en drie van het basisonderwijs), zeven tot en met negen jaar (vier en vijf), negen tot en met twaalf jaar (zes, zeven en acht) en twaalf tot en met zestien jaar. “Kinderen zitten vaak veel te lang achter een schermpje”, zegt Jerina Brasser, één van de organisatoren van het evenement. “Voor je het weet is er weer een dag van de vakantie voorbij zonder dat er iemand heeft bewogen.”

Aanmelden

Aanmelden kan tot 16 februari via de website van organisator sportvereniging Serooskerke: www.svserooskerke.nl. Iedereen met een team van minimaal zes en maximaal tien kinderen kan zich aanmelden.

Meer uit Middelburg

Mogelijk appartementen op locatie oude super en bouwmarkt Badhuisstraat in Koudekerke

KOUDEKERKE - Holding Vader onderzoekt de mogelijkheid om appartementen te realiseren op de voormalige Jumbo- en Hubo-locatie aan de Badhuisstraat 6-8A in Koudekerke. Dinsdag tekenden Holding Vader en de gemeente Veere hiervoor de intentieovereenkomst. 

5 uur geleden
31 juli geen aanvraag reisdocumenten in Middelburg

MIDDELBURG - Op woensdag 31 juli wordt de apparatuur voor het aanvragen van reisdocumenten vervangen.  Deze dag kunnen er geen aanvragen worden ingediend.  

5 uur geleden
Pop-up jeugdcentrum in De Spot tijdens Middelburgse kermis

MIDDELBURG - Vrijdag 2 augustus begint de kermis in Middelburg. Een evenement waar veel jongeren het hele jaar naar uit kijken. En reden voor de gemeente Middelburg en Vizita om een tijdelijk Jeugdcentrum in de binnenstad in te richten. Er is gekozen voor een pop-up jeugdcentrum in De Spot in de Beddwijkstraat.

19 uur geleden
Bezorger nagekeken na ongeval Middelburg

MIDDELBURG - De ambulancedienst heeft maandagmiddag een pakketbezorger gecontroleerd na een ongeval op bedrijventerrein Arnestein in Middelburg.De bezorger was rond 16.00 uur betrokken bij een ongeluk op de Ampèreweg, een doodlopende weg op het bedrijventerrein. De ambulancedienst werd gewaarschuwd. De bestuurder werd nagekeken maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.De verkeerspolitie heeft bij de automobilist een blaas- en speekseltest afgenomen maar de bestuurder bleek niet onder invloed te hebben gereden.

1 dag geleden
Stuur jouw Walcherse foto naar De Bode

MIDDELBURG/DOMBURG - Elke week staat op de ontspanningspagina van de wekelijkse Middelburgse & Veerse Bode een lezersfoto. Dit keer was het de foto van Marga Willemse uit Vrouwenpolder die gepubliceerd werd. 

1 dag geleden
Veerenaren kunnen rijbewijs nu ook online verlengen

DOMBURG - Verloopt uw rijbewijs binnenkort of wilt u uw rijbewijs uitbreiden met een categorie? Dat kan online, veilig en snel. Uw hoeft maar één keer naar het gemeentehuis in Domburg te komen en het rijbewijs ligt dan na 2 werkdagen voor u klaar. 

2 dagen geleden
Totale leegverkoop kledingwinkel Leger des Heils

MIDDELBURG - Dinsdag 23 en donderdag 25 juli is er totale leegverkoop in kledingwinkel van Leger des Heils in Middelburg. Alles 1 + 1 gratis. 

2 dagen geleden