Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vier nieuwe binnenkomers in top Bestseller 60

Vier nieuwe binnenkomers in top Bestseller 60

Den Haag (ANP) - Maar liefst vier nieuwe titels maken deze week hun opwachting in de top van de Bestseller 60. De hoogste nieuwe binnenkomer is Corina Bomann. Haar roman Solveigs belofte bezet direct de eerste plek in de lijst.

Het boek van de Duitse schrijfster is het afsluitende deel van de razendpopulaire trilogie De vrouwen van de Leeuwenhof.

Andere nieuwkomers deze week zijn Zo hadden we het niet bedoeld van Jesse Frederik op de tweede plaats, De waanzinnige boomhut van 130 verdiepingen van Andy Griffiths en Terry Denton op plek vier en Peter Römer's Baantjer. De Cock en de schim uit het verleden op nummer zeven.

Het boek De jongen, de mol, de vos en het paard van Charlie Mackesy, dat al 50 weken in de lijst staat, is van de eerste plek verstoten en moet het nu doen met een derde plek.

Boeken Top 10 (notering, tussen haakjes notering vorige week, auteur, titel. Bron: CPNB. Zie: www.debestseller60.nl)

1. (-) Corina Bomann - Solveigs belofte

2. (-) Jesse Frederik - Zo hadden we het niet bedoeld

3. (1) Charlie Mackesy - De jongen, de mol, de vos en het paard

4. (-) Andy Griffiths en Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 130 verdiepingen

5. (12) Elise De Rijck - Het bucketlist boek voor koppels

6. (7) Jan Brokken - De tuinen van Buitenzorg

7. (-) Peter Römer - Baantjer. De Cock en de schim uit het verleden

8. (8) Haemin Sunim - Dingen die je alleen ziet als je er tijd voor neemt

9. (10) Michael Pilarczyk - Master Your Mindset

10. (3) Maurice Leblanc - Arsène Lupin, gentleman inbreker

Meer uit Entertainment

Britse schrijver van The Horse Whisperer overleden

LONDEN (ANP) - De Britse schrijver Nicholas Evans, beroemd door zijn werk The Horse Whisperer, is op 72-jarige leeftijd aan een hartaanval overleden. De in 1995 gepubliceerde roman werd wereldwijd een enorm succes. Er werden vijftien miljoen exemplaren verkocht van het boek, dat in Nederland werd uitgebracht onder de titel De paardenfluisteraar. Het is in tientallen talen vertaald.

1 jaar geleden
BNN 25 jaar: van tv-programma tot spraakmakende publieke omroep

HILVERSUM (ANP) - BNN, dat staat voor Bart's Neverending Network, is maandag 25 jaar geleden opgericht. De publieke omroep werd op 15 augustus 1997 in het leven geroepen door Bart de Graaff, Gerard Timmer, Willem de Bois en Frank Timmer. Na de fusie van BNN en VARA staat de omroep inmiddels al een aantal jaar bekend als BNNVARA.

1 jaar geleden
Conservatieve Iraanse media prijzen aanvaller Rushdie

TEHERAN (ANP/RTR/AFP) - Conservatieve media in Iran prijzen de man die vrijdag de schrijver Salman Rushdie heeft neergestoken. Rushdie kampt sinds 1988 met bedreigingen vanwege zijn boek De duivelsverzen, dat door sommige moslims als godslasterlijk wordt beschouwd.

1 jaar geleden
Minister gaat FM-radiofrequenties veilen na uitspraak rechter

DEN HAAG (ANP) - Minister Micky Adriaansens (Economische Zaken) komt dit najaar met een voorstel voor een herverdeling van de landelijke FM-frequenties door middel van een veiling. De rechter zette onlangs een streep door het besluit van haar ambtsvoorganger Mona Keijzer om de bestaande vergunningen met drie jaar te verlengen.

1 jaar geleden
Grease-actrice Olivia Newton-John (73) overleden

LOS ANGELES (ANP) - Olivia Newton-John is maandag op 73-jarige leeftijd overleden. De actrice, met name bekend van haar rol als Sandy in de musical Grease, sliep in het bijzijn van vrienden en familie vredig in op haar ranch in Californië, meldt haar echtgenoot John Easterling op Facebook.

1 jaar geleden
Actrice Anne Heche in kritieke toestand na auto-ongeluk

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse actrice Anne Heche is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar auto een woning in reed in Los Angeles. De auto en het huis vlogen in brand en de bestuurder liep ernstige brandwonden op, melden Amerikaanse media. Een anonieme bron bevestigde aan CNN dat het om Heche ging en de LA Times meldt dat de auto op haar naam geregistreerd stond.

1 jaar geleden
1,9 miljoen kijkers zien Engelse voetbalsters EK winnen

HILVERSUM (ANP) - Bijna 1,9 miljoen mensen hebben zondag gekeken naar de finale van het EK tussen de voetbalsters van Engeland en Duitsland. Via NPO 1 zagen zij hoe de Engelsen, gecoacht door de Nederlandse Sarina Wiegman, er met de winst vandoor gingen.

1 jaar geleden