Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

RTL Boulevard opnieuw door meer dan miljoen mensen bekeken

RTL Boulevard opnieuw door meer dan miljoen mensen bekeken

HILVERSUM (ANP) - RTL Boulevard heeft maandag bij de terugkeer op televisie opnieuw veel kijkers getrokken. De uitzending werd bekeken door bijna 1,2 miljoen mensen, meldt Stichting KijkOnderzoek.

Boulevard trekt sinds vorige week woensdag, een dag na de aanslag op Peter R. de Vries, veel meer kijkers dan normaal in deze tijd. De laatste weken bereikte het programma zonder vroege wedstrijd op het EK voetbal zo'n 700.000 tot 800.000 kijkers. Woensdag stemden ruim 1,3 miljoen mensen af op een speciale uitzending die geheel in het teken stond van De Vries, al jaren een van de vaste gasten van het programma. Donderdag keken er 971.000 mensen en vrijdag daalde dat weer naar 769.000.

Zaterdag en zondag werden geen uitzendingen gemaakt. Het team van RTL Boulevard kreeg zaterdagavond vlak voor de uitzending te horen dat zij de studio aan het Leidseplein in Amsterdam vanwege een ernstige dreiging moesten verlaten. Zondagavond kreeg het team rust en RTL besloot om voorlopig vanaf het Mediapark in Hilversum uit te zenden. De gemeente Hilversum liet weten dat er bij het Mediapark diverse zichtbare en onzichtbare beveiligingsmaatregelen zijn getroffen. Over de inhoud van de maatregelen werden geen mededelingen gedaan.

Vorige week dinsdag werd misdaadverslaggever Peter R. de Vries kort na de uitzending van het programma neergeschoten op straat. Hij was te gast geweest in het programma en liep na afloop ervan naar de nabijgelegen parking. Sinds de beschieting ligt De Vries zwaargewond in het ziekenhuis.

Meer uit Entertainment

Britse schrijver van The Horse Whisperer overleden

LONDEN (ANP) - De Britse schrijver Nicholas Evans, beroemd door zijn werk The Horse Whisperer, is op 72-jarige leeftijd aan een hartaanval overleden. De in 1995 gepubliceerde roman werd wereldwijd een enorm succes. Er werden vijftien miljoen exemplaren verkocht van het boek, dat in Nederland werd uitgebracht onder de titel De paardenfluisteraar. Het is in tientallen talen vertaald.

9 maanden geleden
BNN 25 jaar: van tv-programma tot spraakmakende publieke omroep

HILVERSUM (ANP) - BNN, dat staat voor Bart's Neverending Network, is maandag 25 jaar geleden opgericht. De publieke omroep werd op 15 augustus 1997 in het leven geroepen door Bart de Graaff, Gerard Timmer, Willem de Bois en Frank Timmer. Na de fusie van BNN en VARA staat de omroep inmiddels al een aantal jaar bekend als BNNVARA.

9 maanden geleden
Conservatieve Iraanse media prijzen aanvaller Rushdie

TEHERAN (ANP/RTR/AFP) - Conservatieve media in Iran prijzen de man die vrijdag de schrijver Salman Rushdie heeft neergestoken. Rushdie kampt sinds 1988 met bedreigingen vanwege zijn boek De duivelsverzen, dat door sommige moslims als godslasterlijk wordt beschouwd.

9 maanden geleden
Minister gaat FM-radiofrequenties veilen na uitspraak rechter

DEN HAAG (ANP) - Minister Micky Adriaansens (Economische Zaken) komt dit najaar met een voorstel voor een herverdeling van de landelijke FM-frequenties door middel van een veiling. De rechter zette onlangs een streep door het besluit van haar ambtsvoorganger Mona Keijzer om de bestaande vergunningen met drie jaar te verlengen.

9 maanden geleden
Grease-actrice Olivia Newton-John (73) overleden

LOS ANGELES (ANP) - Olivia Newton-John is maandag op 73-jarige leeftijd overleden. De actrice, met name bekend van haar rol als Sandy in de musical Grease, sliep in het bijzijn van vrienden en familie vredig in op haar ranch in Californië, meldt haar echtgenoot John Easterling op Facebook.

9 maanden geleden
Actrice Anne Heche in kritieke toestand na auto-ongeluk

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse actrice Anne Heche is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar auto een woning in reed in Los Angeles. De auto en het huis vlogen in brand en de bestuurder liep ernstige brandwonden op, melden Amerikaanse media. Een anonieme bron bevestigde aan CNN dat het om Heche ging en de LA Times meldt dat de auto op haar naam geregistreerd stond.

9 maanden geleden
1,9 miljoen kijkers zien Engelse voetbalsters EK winnen

HILVERSUM (ANP) - Bijna 1,9 miljoen mensen hebben zondag gekeken naar de finale van het EK tussen de voetbalsters van Engeland en Duitsland. Via NPO 1 zagen zij hoe de Engelsen, gecoacht door de Nederlandse Sarina Wiegman, er met de winst vandoor gingen.

9 maanden geleden