Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Rapper Lil Kleine liep hersenschudding op bij beroving

Rapper Lil Kleine liep hersenschudding op bij beroving

ROTTERDAM (ANP) - Lil Kleine heeft een hersenschudding opgelopen toen hij in Rotterdam bij een beroving op straat werd geslagen met een vuurwapen. In een uitzending van het programma Bureau Rijnmond op regionale omroep RTV Rijnmond zijn beelden getoond van de drie verdachten die de Amsterdamse rapper begin november zijn peperdure horloge afhandig maakten.

Lil Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, woonde op 4 november in het Wereldmuseum in Rotterdam een albumpresentatie bij van zijn goede vriend en dj Jack Shirak. Rond 23.45 uur verliet hij het feestje en wachtte even buiten. Drie mannen in donkere kleding kwamen vervolgens op hem af, waarvan er één een bivakmuts droeg en hem bedreigde met een vuurwapen. De man sloeg Lil Kleine daarmee in zijn gezicht, waarbij de rapper een hersenschudding opliep en op de grond viel. De mannen gingen ervandoor met zijn Patek Philippe Nautilus-horloge ter waarde van 110.000 euro.

Op de getoonde beelden, die dinsdag ook te zien zijn in Opsporing Verzocht op NPO 1, zijn de mannen te zien terwijl ze Lil Kleine staan op te wachten. De politie verzoekt mensen die hen gezien hebben dit te melden. Ook wil de politie weten of het horloge ergens te koop is aangeboden. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in de zaak.

2 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

nieuwbox19 1 maand geleden
Dat krijg je als je zo loopt te schowen met zo,horloge eigenschuld bovedien ook een misselijk mannetje
JoMePi 1 maand geleden
Hersenschudding??

Meer uit Entertainment

DI-RECT wint Popprijs 2021 op Eurosonic Noorderslag

DEN HAAG (ANP) - De Haagse band DI-RECT heeft de Popprijs 2021 gewonnen. De prijs werd zaterdagavond uitgereikt tijdens de digitale editie van festival Noorderslag in Groningen. De prijs bestaat uit een cheque van 10.000 euro en een beeld van kunstenaar Theo Mackaay.

1 dag geleden
'Don't mention the war' uit Fawlty Towers komt in de Van Dale

UTRECHT (ANP) - De wereldberoemde quote Don't mention the war uit de omstreden aflevering van de Britse hitkomedie Fawlty Towers krijgt een plekje in de Van Dale. Dat heeft hoofdredacteur Ton den Boon van het woordenboek bekendgemaakt in het radioprogramma Volgspot.

2 dagen geleden
Jan Rot feliciteert Jacob Derwig met winst De Slimste Mens

HILVERSUM (ANP) - Jan Rot heeft Jacob Derwig gefeliciteerd met zijn zege in het negentiende seizoen van De Slimste Mens. Derwig won vrijdagavond de finale. Jan Rot, die voor de tweede maal in zijn leven meedeed aan het programma, viel eerder in de finaleweek af.

2 dagen geleden
Aangifte tegen Rijksmuseum om gebruik term 'bersiap'

HEEMSKERK (ANP) - De stichting KUKB, die volgens haar website opkomt voor slachtoffers van Nederlands kolonialisme, doet aangifte van discriminatie en groepsbelediging tegen het Rijksmuseum in Amsterdam, museumdirecteur Taco Dibbits en curator Harm Stevens. Aanleiding is het gebruik van de term 'bersiap' in de tentoonstelling 'Revolusi!' over de Indonesische onafhankelijkheidsstrijd. Volgens de stichting is deze term racistisch en stigmatiserend.

3 dagen geleden
Borsato en Ali B ook niet meer bij Talpa-radiozenders te horen

HILVERSUM (ANP) - In navolging van de radiozenders van de NPO, Qmusic en 100% NL hebben ook de zenders van Talpa besloten om voorlopig geen muziek meer te draaien van Marco Borsato en Ali B.

3 dagen geleden
Radiozenders doen Marco Borsato en Ali B in de ban

HILVERSUM (ANP) - Meerdere Nederlandse radiozenders draaien voorlopig muziek van Marco Borsato en Ali B niet meer. Dat laten de NPO, Talpa, Qmusic en 100% NL vrijdag weten. De zenders doen dit in reactie op de uitzending van BOOS over seksueel grensoverschrijdend gedrag van de twee bij The Voice of Holland. Daar waren ze coach van de kandidaten.

3 dagen geleden
Dijkgraaf over uitlating De Mol: schijn van 'victim blaming'

DEN HAAG (ANP) - John de Mols uitspraken over de slachtoffers van misstanden bij The Voice of Holland, die volgens hem eerder "aan de bel" hadden kunnen trekken, hebben volgens minister Robbert Dijkgraaf (Onderwijs) "de schijn van 'victim blaming'". Hij spoort mensen zoals De Mol aan om in hun organisatie voor een veilige werkcultuur te zorgen.

3 dagen geleden