Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Politie roept getuigen overval Lil Kleine weer op zich te melden

Politie roept getuigen overval Lil Kleine weer op zich te melden

ROTTERDAM (ANP) - De politie heeft getuigen van de overval op Lil Kleine begin vorige maand in Rotterdam opnieuw opgeroepen zich te melden. Omdat er nog altijd geen verdachten zijn aangehouden, werden camerabeelden van de roof dinsdagavond getoond in het AVROTROS-programma Opsporing Verzocht.

Vorige week werden de beelden ook al in Bureau Rijnmond van Omroep Rijnmond uitgezonden. Reacties daarop hebben echter nog niet geleid tot de drie verdachte mannen, zo zei een woordvoerster van de politie in Opsporing Verzocht. Ook het peperdure horloge van Lil Kleine, dat hij tijdens het voorval weggooide, is nog niet terecht. De camerabeelden staan op de website van het opsporingsprogramma.

De rapper werd tijdens een albumreleaseparty van zijn goede vriend en dj Jack Shirak voor het Wereldmuseum benaderd door drie mannen in zwarte kleding. Lil Kleine werd bedreigd met een vuurwapen en daarmee in zijn gezicht geslagen. Hij hield daar een hersenschudding aan over.

De rapper wist zijn horloge van ruim een ton af te doen en weg te gooien terwijl hij op de grond lag. Het is nog niet duidelijk of de daders het horloge hebben gevonden en hebben meegenomen. Het klokje is na het incident niet meer op straat gevonden.

1 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

2stroke4me 1 maand geleden
Gevalletje verzekeringsfraude?

Meer uit Entertainment

Edwin Evers Band zet Jeroen Rietbergen aan de kant

HILVERSUM (ANP) - De Edwin Evers Band heeft de samenwerking met toetsenist Jeroen Rietbergen, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, beëindigd. Zanger en dj Edwin Evers laat donderdag op Instagram weten hiertoe besloten te hebben "na alle berichtgeving van de afgelopen dagen".

2 uur geleden
BOOS brengt onderzoek over The Voice naar buiten

HILVERSUM (ANP) - Na maandenlang onderzoek komen Tim Hofman en zijn team donderdag om 16.00 uur in de nieuwe aflevering van BOOS met hun bevindingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij het RTL-programma The Voice of Holland. Zaterdag werd bekend dat de uitzendingen om die reden voorlopig worden opgeschort. Bandleider Jeroen Rietbergen erkende de beschuldigingen aan zijn adres en stapte op. Hij gaf toe dat hij in het verleden relaties van "seksuele aard" met vrouwen heeft gehad die betrokken waren bij het programma.

7 uur geleden
The Voice-kandidate doet aangifte tegen bandleider Rietbergen

HILVERSUM (ANP) - Voormalig The Voice of Holland-kandidate Nienke Wijnhoven gaat aangifte doen van aanranding tegen Jeroen Rietbergen, de bandleider van het programma. Inmiddels heeft zij via haar advocaat, Sébas Diekstra contact opgenomen met de zedenpolitie, laat de advocaat weten.

17 uur geleden
Ook tweede aangifte rond The Voice is tegen Ali B

ALMERE (ANP) - Ook de tweede aangifte die is gedaan bij het Noord-Hollandse Openbaar Ministerie in de zaak rond The Voice of Holland is gedaan tegen Ali B. De aangifte betreft een zedenzaak, zegt de advocaat van de rapper en coach in het programma Bart Swier. Ali B "betwist volledig dat hij enig strafbaar feit heeft gepleegd", aldus Swier.

21 uur geleden
Nog een aangifte in zedenzaak The Voice of Holland

ALMERE (ANP) - Er is nog een aangifte binnengekomen rond de zedenzaak van het tv-programma The Voice of Holland. De woordvoerder van het Openbaar Ministerie in Noord-Holland kan niet zeggen of deze aangifte ook tegen Ali B is.

22 uur geleden
Kuipers: nog te vroeg voor besluit over opening cultuur

DEN HAAG (ANP) - Het is nu nog te vroeg om te besluiten of theaters en musea hun deuren straks kunnen openen, zegt zorgminister Ernst Kuipers. "Het gaat de goede kant op", zegt de bewindsman. Maar wat dat precies betekent voor de kunst- en cultuursector, kan Kuipers nog niet zeggen. "Je moet ons die tijd nog even geven."

22 uur geleden
Amsterdam geeft 'kapsalon' Concertgebouw officiële waarschuwing

AMSTERDAM (ANP) - De gemeente Amsterdam heeft het Concertgebouw een officiële waarschuwing gegeven omdat het open was tegen de regels in. In het Concertgebouw was woensdag een 'kapsalon' ingericht als protest tegen de sluiting van cultuurinstellingen vanwege corona.

23 uur geleden