Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Paul de Leeuw gaat Op1 presenteren met Astrid Joosten

Paul de Leeuw gaat Op1 presenteren met Astrid Joosten

HILVERSUM (ANP) - Paul de Leeuw is vanaf volgende week vrijdag te zien als presentator van Op1. Namens BNNVARA zal De Leeuw, die de omroep in 2018 verliet voor RTL, een nieuw duo vormen met Astrid Joosten. Het huidige vrijdagavondduo, Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg, verhuist naar de maandag. Dat maakte BNNVARA woensdag bekend.

De Leeuw noemt het een "ongelooflijke eer" om het programma samen met Joosten het "weekendgevoel te geven". "En ook een uitdaging om met dit team, naast sfeer maken, ook een iets serieuzere kant van mezelf te laten zien." Ook zijn collega kijkt ernaar uit. "We hebben er erg veel zin in om elke vrijdag een sprankelende uitzending te maken Op 1."

Nu Hilbrand en Logtenberg verhuizen naar maandag, betekent het dat het duo Willemijn Veenhoven en Erik Dijkstra stopt. Veenhoven wordt de nieuwe presentator van het NPO Radio 2-programma Spijkers met Koppen en blijft ook Vroege Vogels presenteren. Dijkstra start begin volgend jaar met een nieuw, wekelijks programma op NPO Radio 1 en blijft ook onder meer Per Seconde Wijzer presenteren.

1 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

vermeulenk 1 maand geleden
kan hij dat programma niet alleen gaan doen en dan om 3 uur in de nacht.

Meer uit Entertainment

Blanco boek over rechtse politicus Salvini bestseller in Italië

ROME (ANP/DPA) - Een boek over de Italiaanse rechtse oppositieleider Matteo Salvini domineert de bestsellerlijst in Italië, hoewel alle pagina's leeg zijn. Al dagen staat het blanco boek 'Waarom Salvini vertrouwen, respect en bewondering verdient' bovenaan de verkooplijst van de Italiaanse Amazon-website.

19 uur geleden
Memoires Obama onverminderd populair

DEN HAAG (ANP) - Het nieuwe boek van oud-president van de VS Barack Obama is onverminderd populair. Voor de tweede week op rij bezet het boek met de presidentiële memoires de toppositie in de Bestseller 60.

1 dag geleden
Kamer wil weten welke kunst van Oranjes is en welke van het Rijk

DEN HAAG (ANP) - De Tweede Kamer wil helderheid welke kunstwerken tot de privécollectie van de koninklijke familie behoren en welke in bezit zijn van het Rijk. Een meerderheid steunde een voorstel van D66.

1 dag geleden
Snelle meest gestreamde artiest van 2020 in Nederland

AMSTERDAM (ANP) - Snelle mag zichzelf dit jaar de meest gestreamde artiest van Nederland noemen. De zanger liet daarmee Boef, Frenna, Lil' Kleine en Josylvio achter zich. Spotify maakte de lijstjes van dit jaar dinsdag bekend.

2 dagen geleden
Verdachte overvalpoging Fred van Leer aangehouden

ROTTERDAM (ANP) - Een verdachte van de overvalpoging op Fred van Leer is maandagavond aangehouden, bevestigt het management van de stylist. De politie is nog op zoek naar een tweede dader.

2 dagen geleden
Eurovisie Songfestival zoekt mooiste Nederlandse plekjes

ROTTERDAM (ANP) - Het Eurovisie Songfestival roept Nederland op om de mooiste plekjes van eigen land in te sturen. Met de beste inzendingen worden de korte introductiefilmpjes tussen de liedjes, waarmee de 41 deelnemers worden aangekondigd, in elkaar gezet.

2 dagen geleden
Grote popsterren Zuid-Korea mogen dienstplicht uitstellen

SEOUL (ANP) - Grote Zuid-Koreaanse popsterren mogen hun dienstplicht gaan uitstellen. Het Zuid-Koreaanse parlement heeft een voorstel aangenomen om dat mogelijk te maken nadat K-pop-groep BTS een hit scoorde in de Verenigde Staten met het nummer Dynamite, bericht persbureau Yonhap.

2 dagen geleden