Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nieuwkomer Fajah Lourens op kop in Bestseller 60

Nieuwkomer Fajah Lourens op kop in Bestseller 60

DEN HAAG (ANP) - De Nationale Voorleesdagen gaan volgende week woensdag vanwege het coronavirus van start in aangepaste vorm. Verschillende edities van het Prentenboek van het Jaar, 'Coco kan het!' genaamd, komen deze week dan ook terug in de Bestseller 60 van deze week.

De hoogste notering van het boek, geschreven door Loes Riphagen, is plek vier. Het boek 'De meeste mensen deugen' van Rutger Bregman staat op plek drie, achter 'Wen er maar aan' van Maike Meijer. Het nieuwe boek 'Killerbody Lifestyle' van Fajah Lourens staat deze week voor het eerst in de lijst en bezet direct de eerste plek. Het boek geeft de lezer tips hoe fit te worden, af te vallen en je gelukkig te laten voelen door middel van een gezonde leefstijl.

Boeken Top 10 (notering, tussen haakjes notering vorige week, auteur, titel. Bron: CPNB. Zie: www.debestseller60.nl)

1. (-) Fajah Lourens - Killerbody Lifestyle

2. (8) Maike Meijer - Wen er maar aan

3. (2) Rutger Bregman - De meeste mensen deugen

4. (-) Loes Riphagen - Coco kan het!

5. (19) Edith Eger - Het geschenk

6. (1) Charlie Mackesy - De jongen, de mol, de vos en het paard

7. (17) Natalia & Walter - Project gezond. Afvallen met gezond en vooral lekker eten

8. (10) Michael Pilarczyk - Master your Mindset

9. (13) Wim Hof - De Wim Hof methode

10. (3) Barack Obama - Een beloofd land

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Rob Kemps winnaar van De Slimste Mens

HILVERSUM (ANP) - Rob Kemps mag zich De Slimste Mens noemen. De Snollebollekes-zanger kwam vrijdagavond als winnaar van de populaire kennisquiz uit de bus.

1 dag geleden
Paaspop mogelijk verplaatst naar september

SCHIJNDEL (ANP) - De aftrap van het festivalseizoen vindt dit jaar mogelijk later plaats dan normaal. De organisatie van Paaspop, traditiegetrouw in april de opener van het seizoen, overweegt de komende editie naar september te verschuiven, zegt festivaldirecteur Peter Sanders.

2 dagen geleden
Concertgebouworkest speelt telkens als avondklok ingaat

AMSTERDAM (ANP) - Het Koninklijk Concertgebouworkest zal zich elke avond laten horen vanaf het moment dat de avondklok ingaat. Het gaat vanaf zaterdag dagelijks om 21.00 uur korte concerten streamen via Instagram Live. Dat gebeurt onder het motto Stay in, stay tuned.

2 dagen geleden
Nieuwe James Bondfilm opnieuw uitgesteld, nu tot oktober

LONDEN (ANP) - De geruchten gingen al een tijdje, en nu heeft filmstudio MGM bevestigd dat James Bond-film No Time To Die inderdaad pas later dit jaar te zien is. De première stond gepland voor 2 april dit jaar, maar de planning is nu dat de film vanaf 8 oktober 2021 in de bioscopen te zien.

2 dagen geleden
Armin van Buuren kondigt tweedaags State Of Trance-festival aan

UTRECHT (ANP) - Het grootste trancefestival ter wereld, A State Of Trance, komt met een speciale editie naar Utrecht. Dat kondigde dj Armin van Buuren donderdag aan in de duizendste aflevering van het bijbehorende radioprogramma. Op 3 en 4 september is dat evenement in de Jaarbeurs in Utrecht.

2 dagen geleden
'Kans dat Pinkpop doorgaat wordt steeds kleiner'

LANDGRAAF (ANP) - De kans dat Pinkpop deze zomer kan doorgaan wordt steeds kleiner. De woordvoerder van het festival, Niek Murray, zegt dat. Donderdag werd bekend dat het kabinet 300 miljoen euro extra uittrekt voor het garantiefonds van de culturele sector, maar dat geldt enkel voor evenementen vanaf 1 juli. Pinkpop zou dit jaar van 18 tot en met 20 juni zijn.

2 dagen geleden
Kabinet hoopt dat vanaf 1 juli weer evenementen kunnen

DEN HAAG (ANP) - Het kabinet hoopt dat vanaf 1 juli weer grote festivals en andere evenementen met veel publiek kunnen worden gehouden. Er wordt wordt wel een slag om de arm gehouden. De sector verkeert in zwaar weer omdat grote evenementen sinds maart vorig jaar niet meer mogen worden gehouden.

2 dagen geleden