Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nieuwe Nicci French komt binnen op derde plek Bestseller 60 

Nieuwe Nicci French komt binnen op derde plek Bestseller 60 

DEN HAAG (ANP) - Het nieuwe boek Wie niet horen wil van schrijversduo Nicci French is deze week goed ontvangen. Met een derde plaats in de Bestseller 60 is de psychologische thriller de hoogst genoteerde nieuwe titel in de lijst.

Wie niet horen wil gaat over Tess, die op onderzoek gaat nadat haar dochtertje Poppy vreemde taal begint uit te slaan en een tekening maakt van een ongeval. Tess is ervan overtuigd dat haar dochtertje getuige is geweest van iets naars en stapt naar de politie. Als die haar niet gelooft moet Tess het mysterie alleen oplossen.

Het boek Ik ga leven van Lale Gül voert net als vorige week de lijst aan. Ook De fundamenten van Ramsey Nasr is nog steeds te vinden in de top drie van de Bestseller 60. Het boek van de 47-jarige dichter steeg deze week van de derde naar de tweede plaats.

In de Bestseller 60 zijn deze week zeven nieuwe titels te vinden, waarvan drie voorkomen in de top 10 van de lijst.

Boeken Top 10 (notering, tussen haakjes notering vorige week, auteur, titel. Bron: CPNB. Zie: www.debestseller60.nl)

1. (1) Lale Gül - Ik ga leven

2. (3) Ramsey Nasr - De fundamenten

3. (-) Nicci French - Wie niet horen wil

4. (4) Charlie Mackesy - De jongen, de mol, de vos en het paard

5. (2) Pieter Omtzigt - Een nieuw sociaal contract

6. (55) Caroline de Gruyter - Beter wordt het niet

7. (-) Harlan Coben - Win

8. (10) Thomas Olde Heuvelt - Orakel

9. (8) Santa Montefiore - De verre horizon

10. (-) Ron de Wijk - De slag om Europa

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Muziekpodia krijgen 1,5 miljoen euro van cultuurfonds

DEN HAAG (ANP) - Het Kickstart Cultuurfonds heeft voor 46 muziekpodia een bedrag van in totaal 1,5 miljoen euro uitgetrokken. Dat geld moet gebruikt worden voor het coronaproof maken van de locaties. Zo krijgen de Melkweg in Amsterdam, Grote Kerk in Naarden en het PAARD in Den Haag een deel van het bedrag.

8 uur geleden
Libris Literatuurprijs naar Jeroen Brouwers

AMSTERDAM (ANP) - De Libris Literatuurprijs 2021 (50.000 euro) is voor Jeroen Brouwers en zijn boek Cliënt E. Busken. Dat is maandagavond bekendgemaakt door de jury onder voorzitterschap van Lilianne Ploumen.

21 uur geleden
Hugo de Jonge: coronabubbel rond songfestival werkt

ROTTERDAM (ANP) - De coronabubbel rond het Eurovisie Songfestival doet zijn werk. In de afgelopen dagen zijn voor de deur van Rotterdam Ahoy duizenden tests afgenomen waarvan slechts een enkeling positief was. Dat zei minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge maandag na afloop van een werkbezoek aan het songfestival.

1 dag geleden
Alle winnaars journalistieke prijs De Tegel bekendgemaakt

DEN HAAG (ANP) - Alle winnaars van de journalistieke prijs De Tegel zijn maandagavond vanuit de Centrale Bibliotheek in Den Haag bekendgemaakt. Onderzoeksjournalisten Eelke van Ark en Jan-Hein Strop van onderzoeksplatform Follow the Money hebben in de categorie nieuws De Tegel gewonnen.

1 dag geleden
Thekla Reuten wint Portugese prijs voor beste actrice

LISSABON (ANP) - De psychologische thriller Marionette van regisseur Elbert van Strien is op het festival Fantasporto in Portugal in de prijzen gevallen. Hoofdrolspeelster Thekla Reuten werd bekroond met de prijs voor beste actrice. Daarnaast kreeg Marionette ook de prijs van de critici.

1 dag geleden
Kopstukken cultuursector lopen te hoop tegen testwet

DEN HAAG (ANP) - Tientallen kopstukken uit de kunst- en cultuursector zijn zeer bezorgd over de gevolgen van de tijdelijke testwet voor musea, theaters, concertzalen en bioscopen. Ze vrezen dat mensen niet gaan komen door de testplicht en dat kunnen ze er niet meer bij hebben. Dat blijkt uit een brief in NRC, ondertekend door onder anderen directeur van het Holland Festival Emily Ansenk, directeur van het Groninger Museum Andreas Blühm, regisseur en acteur Hans Croiset, directeur van het Rijksmuseum Taco Dibbits, schrijver Arnon Grunberg en directeur van het Internationaal Theater Amsterdam Ivo van Hove.

1 dag geleden
Fotograaf doet aangifte na mishandeling bij stadion De Graafschap

DOETINCHEM (ANP) - De persfotograaf die in de nacht van vrijdag op zaterdag door meerdere mannen werd aangevallen bij het stadion van De Graafschap in Doetinchem, heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Zijn werkgever Roland Heitink, de eigenaar van het persbureau waar de fotojournalist voor werkt, heeft dat laten weten.

2 dagen geleden