Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nieuw boek Esther Verhoef meteen op 1 in bestsellerlijst

Nieuw boek Esther Verhoef meteen op 1 in bestsellerlijst

DEN HAAG (ANP) - Esther Verhoef heeft opnieuw een bestseller te pakken. De Nachtdienst, het nieuwe boek van de winnares van de Gouden Strop in 2016, komt meteen binnen op de eerste plaats van de Bestseller 60.

Ook het vakantieboek Nederland Heeft Alles van Bas Smit en Nicolette van Dam doet het erg goed. Het vakantieboek is het resultaat van de ontdekkingsreis die Bas en Nicolette afgelopen jaar met hun dochters maakten door Nederland. Omdat reizen naar het buitenland vanwege de coronamaatregelen niet kon, ging het gezin op zoek naar mooie plekjes in eigen land. Via Instagram deelden ze tips met hun volgers en die zijn nu gebundeld in dit boek.

De top 10 van deze week kent deze week ook twee opvallende stijgers. DRIVE, geschreven door oud-schaatser Mark Tuitert, stijgt maar liefst 46 plaatsen en staat op de zevende plaats. Ook het boek van Joost Prinsen, waarin de acteur schrijft over de tijd na de dood van zijn vrouw Emma staat in de top 10. Na Emma stond vorige week nog op de 49e plaats in de bestsellerlijst, maar bezet deze week de negende plek.

Boeken Top 10

(notering, tussen haakjes notering vorige week, auteur, titel. Bron: CPNB. Zie: www.debestseller60.nl)

1. (-) Esther Verhoef - De Nachtdienst

2. (1) Charlie Mackesy - De jongen, de mol, de vos en het paard

3. (-) Bas Smit & Nicolette van Dam - Nederland heeft Alles

4. (2) Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman - Derksen

5. (4) Lale Gül - Ik ga leven

6. (3) Karin Slaughter - Valse getuige

7. (53) Mark Tuitert - DRIVE. Train je stoïcijnse mindset.

8. (5) Lucinda Riley - De zeven zussen. De zevende zus.

9. (49) Joost Prinsen - Na Emma

10. (6) Tonke Dragt - De brief voor de Koning

Meer uit Entertainment

Britse schrijver van The Horse Whisperer overleden

LONDEN (ANP) - De Britse schrijver Nicholas Evans, beroemd door zijn werk The Horse Whisperer, is op 72-jarige leeftijd aan een hartaanval overleden. De in 1995 gepubliceerde roman werd wereldwijd een enorm succes. Er werden vijftien miljoen exemplaren verkocht van het boek, dat in Nederland werd uitgebracht onder de titel De paardenfluisteraar. Het is in tientallen talen vertaald.

9 maanden geleden
BNN 25 jaar: van tv-programma tot spraakmakende publieke omroep

HILVERSUM (ANP) - BNN, dat staat voor Bart's Neverending Network, is maandag 25 jaar geleden opgericht. De publieke omroep werd op 15 augustus 1997 in het leven geroepen door Bart de Graaff, Gerard Timmer, Willem de Bois en Frank Timmer. Na de fusie van BNN en VARA staat de omroep inmiddels al een aantal jaar bekend als BNNVARA.

9 maanden geleden
Conservatieve Iraanse media prijzen aanvaller Rushdie

TEHERAN (ANP/RTR/AFP) - Conservatieve media in Iran prijzen de man die vrijdag de schrijver Salman Rushdie heeft neergestoken. Rushdie kampt sinds 1988 met bedreigingen vanwege zijn boek De duivelsverzen, dat door sommige moslims als godslasterlijk wordt beschouwd.

9 maanden geleden
Minister gaat FM-radiofrequenties veilen na uitspraak rechter

DEN HAAG (ANP) - Minister Micky Adriaansens (Economische Zaken) komt dit najaar met een voorstel voor een herverdeling van de landelijke FM-frequenties door middel van een veiling. De rechter zette onlangs een streep door het besluit van haar ambtsvoorganger Mona Keijzer om de bestaande vergunningen met drie jaar te verlengen.

9 maanden geleden
Grease-actrice Olivia Newton-John (73) overleden

LOS ANGELES (ANP) - Olivia Newton-John is maandag op 73-jarige leeftijd overleden. De actrice, met name bekend van haar rol als Sandy in de musical Grease, sliep in het bijzijn van vrienden en familie vredig in op haar ranch in Californië, meldt haar echtgenoot John Easterling op Facebook.

9 maanden geleden
Actrice Anne Heche in kritieke toestand na auto-ongeluk

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse actrice Anne Heche is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar auto een woning in reed in Los Angeles. De auto en het huis vlogen in brand en de bestuurder liep ernstige brandwonden op, melden Amerikaanse media. Een anonieme bron bevestigde aan CNN dat het om Heche ging en de LA Times meldt dat de auto op haar naam geregistreerd stond.

9 maanden geleden
1,9 miljoen kijkers zien Engelse voetbalsters EK winnen

HILVERSUM (ANP) - Bijna 1,9 miljoen mensen hebben zondag gekeken naar de finale van het EK tussen de voetbalsters van Engeland en Duitsland. Via NPO 1 zagen zij hoe de Engelsen, gecoacht door de Nederlandse Sarina Wiegman, er met de winst vandoor gingen.

9 maanden geleden