Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Middelburg doet niets meer aan onderhoud atletiekbaan

Middelburg doet niets meer aan onderhoud atletiekbaan

MIDDELBURG - De gemeente Middelburg gaat niets meer doen aan het onderhoud van de oude atletiekbaan en sporthal aan de Nassaulaan.

Dat zegt het college van burgemeester en wethouders in antwoord op vragen van Bram de Buck van de Lokale Partij Middelburg (LPM). Ze gaat de gaten, die zijn gemaakt voor grondonderzoek, niet beter dichten dan nu al is gedaan en het gras wordt niet meer gemaaid. Hiermee bespaart de gemeente kosten.

Sloop

Het college hoopt dat de sloop van de sporthal snel kan plaatsvinden, zeker nu er geen huurders meer zijn. Het huurcontract liep oorspronkelijk pas eind juni af.

Vanwege het vandalisme wil de gemeente het terrein zo snel mogelijk afsluiten. De atletiekbaan is dan niet meer toegankelijk.

Rommelig

De Buck zei in zijn vragen ook bang te zijn dat omwonenden lang uitzicht houden op een rommelig bouwterrein. Daaraan is niets te doen, zegt het college. Vooral bewoners van de Fazantenhof en de Dillenburglaan zijn de klos.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

'Ouders verantwoordelijk zwemmen bij De Spetter'

THOLEN - Ouders maken zelf de keuze of ze hun kind dat een zwemdiploma heeft bij De Spetter laten zwemmen of niet. Dat zegt de gemeente Tholen.

7 uur geleden
The Wicked wil graag zelfs 'bieridioten' kunnen verrassen

VLISSINGEN - Met een blond, stevig triple-biertje vieren Marcel Lammers en Jolanda van Boven dat hun café The Wicked in Vlissingen twintig jaar bestaat. De coronaperikelen overschaduwen het jubileum, maar de twee laten zich niet uit het veld slaan. “Dat feestje komt er.”

7 uur geleden
Politie waarschuwt jongeren voor 'Blue Whale Challenge': 'Spel met gevaarlijke opdrachten'

THOLEN - De politie waarschuwt jongeren voor 'The Blue Whale Challenge'. Dit spel zou jongeren aanzetten tot het doen van gevaarlijke opdrachten.

8 uur geleden
Groep 8 neemt met bustoer afscheid van De Moolhoek

KAPELLE - Groep 8 van basisschool De Moolhoek in Kapelle is donderdagavond verrast met een bustoer, om afscheid te nemen van hun basisschooltijd.Veel activiteiten voor groep 8 konden door de coronamaatregelen niet doorgaan. Zo moesten de oudste leerlingen van De Moolhoek het zonder musical en kamp doen.

8 uur geleden
89-jarige Vlissinger op laffe manier beroofd van portemonnee

VLISSINGEN - Een 89-jarige man is donderdagavond in Vlissingen beroofd van zijn portemonnee met pas en geld. Binnen korte tijd werd er meer dan 1000 euro van zijn rekening gehaald.

9 uur geleden
Trouwauto gaat in vlammen op in Meliskerke

MELISKERKE - Aan de Torenstraat in Meliskerke is vrijdagmorgen een trouwauto uitgebrand die een bruidspaar vervoerde. De brand werd rond 11.35 uur gemeld.

10 uur geleden
Extra controles in Goes op hardrijders

GOES - De politie gaat op verschillende wegen in Goes meer controleren op snelheid.

10 uur geleden