Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Lever gratis jouw nieuws aan voor De Bode

Lever gratis jouw nieuws aan voor De Bode

MIDDELBURG/DOMBURG - Al sinds jaar en dag mogen verenigingen gratis hun nieuws en foto's aanbieden bij De Bode, zodat zij gebruik kunnen maken van het enorme bereik. Met deze vernieuwde Bode wordt dat bereik alleen nog maar groter. Daarom willen wij alle verenigingen, stichtingen en organisaties graag, nogmaals, attenderen op deze mogelijkheid.

Wij kunnen ons namelijk goed voorstellen dat u bijvoorbeeld leden bent kwijtgeraakt door de coronacrisis, of misschien wilt u gewoon alle inwoners van uw gemeente laten weten dat jullie weer open zijn. Misschien willen jullie een speler van de week of een jubilaris in het zonnetje zetten. Het kan allemaal.

Input

Plaatst u regelmatig een verslag op de website van de vereniging? Lever het meteen aan bij De Bode en de hele gemeente is op de hoogte van wat jullie doen. Lezers willen namelijk maar al te graag weten wat er allemaal gebeurt in hun gemeente en daar hebben we ook úw input voor nodig. Om ruimte te creëren voor deze mooie verhalen, vragen we verenigingen echter wel om de uitslagen van wedstrijden via hun eigen kanalen te delen.

Aanleveren

Wij zijn van mening dat er namelijk prachtige verhalen te vertellen zijn vanuit verenigingen en wij brengen die verhalen graag bij het grote publiek. Dus, waar wacht u nog op? Via onze website kunt u heel gemakkelijk zelf een artikel aanleveren. Ga naar www.internetbode.nl. Klik op de editie naar keuze en klik vervolgens op 'Redactie' en dan op 'Redactie aanleveren'. De rest wijst zich vanzelf.

Meer uit Middelburg

Vuurwerk aangetroffen in woning Middelburg, EOD ingezet

MIDDELBURG - De politie heeft donderdagmiddag meerdere dozen illegaal vuurwerk aangetroffen in een woning in Middelburg. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) werd ingezet.

2 uur geleden
Oudere man gewond na valpartij in Middelburg

MIDDELBURG - Een oudere man is donderdagmiddag gewond geraakt bij een valpartij in het centrum van Middelburg. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

2 uur geleden
Auto beschadigd bij ongeval N57 Middelburg

MIDDELBURG - Bij een eenzijdig ongeval op de N57 bij Middelburg is donderdagmiddag een personenauto beschadigd geraakt. Eén rijbaan werd afgesloten.

2 uur geleden
Tentoonstellingsproject Jumping Fences komt naar Middelburg

MIDDELBURG - Op uitnodiging van Vleeshal komt Jumping Fences, een tentoonstellingsproject waarin artistieke ontwikkeling en collectief curatorschap centraal staan, naar Middelburg. Jumping Fences is een evoluerend tentoonstellingsproject en is dit jaar bij Het Paviljoen in Gent georganiseerd in samenwerking met studenten van KASK Curatorial Studies. 

3 uur geleden
Een weekend vol evenementen in de Oostkerk

MIDDELBURG - Aankomend weekend is het weer goed vertoeven in de Oostkerk. Met Bird on the wire die Leonard Cohen meest geliefde klassiekers laten horen op vrijdag, op zaterdag de Singer-songwriter die meeschreef aan Rollercoaster van Danny Vera en op zondag kan je lekker wijntjes proeven onder het genot van wijn cabaret door de Aimabele Schoften.

3 uur geleden
Basisschool Het Element krijgt modderkeuken van Soroptimisten

MIDDELBURG - Soroptimist club Walcheren heeft voor de kleutergroepen van basisschool Het Element in Middelburg een modderkeuken aangeschaft. Die werd donderdag feestelijk 'geopend'. De keuken is voor een groep grotendeels taalarme kinderen met verschillende culturele achtergronden.

3 uur geleden
Integrale controle bedrijventerreinen gemeente Veere

DOMBURG - Om ondermijning in de gemeente Veere te signaleren en aan te pakken vond op dinsdag 16 april een integrale controle plaats op verschillende bedrijventerreinen in de gemeente Veere. 

3 uur geleden