Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kunstenaars zamelen geld in voor Stichting Help Oekraïne

Kunstenaars zamelen geld in voor Stichting Help Oekraïne

‘s-GRAVENPOLDER - Bij een actiedag in ‘s-Gravenpolder zamelen de kunstenaars Ilse van Loo-Remijn, Jolanda Mateeuwse, Danker Jan Oreel, Truus Louisse en Wout Kole zaterdagmiddag (12 maart) geld in voor Stichting Help Oekraïne. Ze verkopen hun werken, maar ook posters, puzzels en ansichtkaarten en doneren de helft van de opbrengst aan het goede doel.

De actie ‘Kunst voor Oekraïne’ vindt plaats bij Traas Nederland, organisator van de middag. Van 12.00 tot 16.00 uur zijn bezoekers welkom aan de Baarlandsezandweg. Er vindt een veiling plaats van een originele tekening van Jan-Willem Hament. Ook kunnen bezoekers koffie en koekjes kopen. “Deze opbrengst gaat voor 100 procent naar Stichting Help Oekraïne”, laat Traas weten. Bezoekers kunnen een rondleiding krijgen door het pand, opgezette dieren bekijken en bij het weggaan gratis ansichtkaarten van ‘Leuntje en Merien’ meenemen. 

Hulpgoederendepot

Het depot waar mensen hulpgoederen kunnen doneren is zaterdag ook open.

Meer uit Beveland

Cadeautje voor Goese zwerfafvalhelden

GOES - Tien Goesenaren die regelmatig uit eigen beweging zwerfafval opruimen zijn woensdag in het zonnetje gezet bij het Milieu Educatie Centrum (MEC) de Bevelanden op de Hollandsche Hoeve in Goes. Zo ruimt Kees van den Berg al meer dan dertig jaar rommel als hij zijn hond uitlaat. "Het is een tweede natuur geworden."

27 minuten geleden
Thijmen wordt de nieuwe kinderburgemeester van Goes

GOES - Thijmen Roskam is verkozen tot de nieuwe kinderburgemeester van de gemeente Goes. Tijdens Goes Kinderstad, op zaterdag 17 augustus, wordt hij officieel geïnstalleerd.

4 uur geleden
Fietsster valt van fiets en raakt bewusteloos in Ellewoutsdijk

ELLEWOUTSDIJK - Een vrouw is zondagmiddag gewond geraakt nadat zij met haar fiets in de polder bij Ellewoutsdijk ten val was gekomen.

1 dag geleden
Busje en motor botsen in Wilhelminadorp: Ambulance rukt uit voor motorrijder

WILHELMINADORP - Een motorrijder is door ambulancemedewerkers nagekeken nadat hij vanmorgen betrokken was bij een ongeval. Een motor en een busje kwamen met elkaar in botsing.

1 dag geleden
Wie wint Zeeland Refinery Cultuurprijs 2024?

HEINKENSZAND - Met ingang van 2024 gaat de Culturele Raad Borsele de Zeeland Refinery Cultuurprijs niet tweejaarlijks maar jaarlijks toekennen. 

1 dag geleden
Aan de keukentafel met Helen en Greg Bihi-Zenou

Van 'hoi' naar huwelijk en van lunchroom HoneyPie naar buitenspeelplaats Hof Poppendamme. Aan de keukentafel met Helen en Greg Bihi-Zenou, horecaondernemers die elke drie jaar de kriebels krijgen. Greg: 'Dit hebben we onder de knie, wat kunnen we nog meer doen?'

2 dagen geleden
Man (58) ramt politiebureau Goes

GOES - De politie heeft vrijdag een 58-jarige man aangehouden nadat hij het politiebureau in Goes ramde. De man is naar Torentijd gebracht.

3 dagen geleden