Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ex-verloofde bezig met juridische stappen tegen Johnny de Mol

Ex-verloofde bezig met juridische stappen tegen Johnny de Mol

AMSTERDAM (ANP) - De ex-verloofde van presentator Johnny de Mol, Shima Kaes, zegt in drie landen juridische stappen te ondernemen tegen De Mol. Dat heeft haar juridisch adviseur Karim Aachboun bevestigd. Over de inhoud van deze stappen kan hij nog niets zeggen. "We willen dit graag zorgvuldig voorbereiden."

De adviseur kan niet zeggen op welke termijn hij duidelijkheid kan geven. Het gaat om juridische stappen in Nederland, Spanje en Mexico omdat het om "ernstige misdragingen" gaat die in deze landen zouden hebben plaatsgevonden.

Johnny de Mol en zijn vader John de Mol deden eerder aangifte van poging tot afdreiging omdat Kaes in een boek over de familie De Mol van journalist Mark Koster zou hebben gesteld dat Johnny haar zou hebben mishandeld. De adviseur van Kaes ontkent dat zijn cliënt aan het boek heeft meegewerkt. "Mijn cliënte wordt onterecht aangevallen en meent daarop te moeten reageren", stelt hij. Hij beklemtoont dat zijn cliënte zegt zich in de media nooit over de familie De Mol te hebben uitgelaten.

Kort geding

Kaes start daarnaast in Nederland een kort geding tegen schrijver Mark Koster. Volgens de juridisch adviseur van Kaes zou de journalist in een publicatie of in een tweede druk van het boek, dat eerder deze week verscheen, belastende privéfoto’s willen publiceren van zijn cliënt.

Een woordvoerder van John de Mol laat vrijdagmiddag weten niet op de juridische stappen te willen reageren.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Centre Pompidou Parijs vier jaar dicht voor renovatie

PARIJS (ANP/AFP) - Centre Pompidou in Parijs gaat vanaf eind 2023 vier jaar dicht voor een grondige renovatie. Een opknapbeurt voor het toonaangevende centrum voor moderne kunst in de Franse hoofdstad is noodzakelijk, zegt directeur Serge Lasvignes tegen Franse media. "Het gebouw lijdt. We hebben geen keus meer." De kosten worden geraamd op ruim 200 miljoen euro.

5 uur geleden
Burgemeester Urk uit afschuw over belagen cameraploeg NOS

URK (ANP) - Burgemeester Cees van den Bos van Urk heeft zondagmiddag in een videoboodschap zijn "afschuw" geuit over een groep Urker jongeren, die een cameraploeg van de NOS met pepperspray heeft bespoten. Dat gebeurde toen er opnames werden gemaakt van een testlocatie van de GGD, die zaterdagavond in Urk in brand is gestoken door relschoppende jeugd. "Dit kan niet langer, hier is een grens bereikt", aldus de geschokte burgemeester. De NOS brak de opnames na het incident af.

1 dag geleden
Matthijs gaat door begint met bijna 1,4 miljoen kijkers

AMSTERDAM (ANP) - De eerste reguliere aflevering van Matthijs gaat door heeft zaterdagavond bijna 1,4 miljoen kijkers getrokken. Het nieuwe tv-programma van Matthijs van Nieuwkerk op NPO 1 trok meer kijkers dan tijdens de oudejaarsspecial, toen er meer dan een miljoen mensen keken.

1 dag geleden
Rob Kemps winnaar van De Slimste Mens

HILVERSUM (ANP) - Rob Kemps mag zich De Slimste Mens noemen. De Snollebollekes-zanger kwam vrijdagavond als winnaar van de populaire kennisquiz uit de bus.

3 dagen geleden
Paaspop mogelijk verplaatst naar september

SCHIJNDEL (ANP) - De aftrap van het festivalseizoen vindt dit jaar mogelijk later plaats dan normaal. De organisatie van Paaspop, traditiegetrouw in april de opener van het seizoen, overweegt de komende editie naar september te verschuiven, zegt festivaldirecteur Peter Sanders.

3 dagen geleden
Concertgebouworkest speelt telkens als avondklok ingaat

AMSTERDAM (ANP) - Het Koninklijk Concertgebouworkest zal zich elke avond laten horen vanaf het moment dat de avondklok ingaat. Het gaat vanaf zaterdag dagelijks om 21.00 uur korte concerten streamen via Instagram Live. Dat gebeurt onder het motto Stay in, stay tuned.

3 dagen geleden
Nieuwe James Bondfilm opnieuw uitgesteld, nu tot oktober

LONDEN (ANP) - De geruchten gingen al een tijdje, en nu heeft filmstudio MGM bevestigd dat James Bond-film No Time To Die inderdaad pas later dit jaar te zien is. De première stond gepland voor 2 april dit jaar, maar de planning is nu dat de film vanaf 8 oktober 2021 in de bioscopen te zien.

3 dagen geleden