Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Eva Jinek bovenaan de Bestseller 60 met Droom groot

Eva Jinek bovenaan de Bestseller 60 met Droom groot

DEN HAAG (ANP) - Eva Jinek staat deze week met haar boek Droom groot op de eerste plaats van de Bestseller 60. Dat maakte de Stichting CPNB die de lijst samenstelt woensdag bekend. Vorige week stond de interviewbundel met vrouwen die de presentatrice ziet als voorbeeld niet eens in de top tien, maar op de vijftiende plek.

Dat betekent dat de nummer 1 van vorige week, Het aanzien van 2021 van Han van Bree, deze week is gezakt. De terugblik op het afgelopen jaar is nu terug te vinden op de derde plaats, vlak achter het prentenboek De jongen, de mol, de vos en het paard van Charlie Mackesy. Vorige week bezette die titel ook al de tweede plaats.

Nieuw in de top tien deze week is Rosemary Sullivan met haar boek Het verraad van Anne Frank. Deze titel komt geheel nieuw binnen op plaats vier. Claudia de Breij is met haar boek over prinses Amalia ten opzichte van vorige week weer een plekje gestegen naar de achtste plaats.

Boeken Top 10

(notering, tussen haakjes notering vorige week, auteur, titel. Bron: CPNB. Zie: www.debestseller60.nl)

1. (15) Eva Jinek - Droom groot

2. (2) Charlie Mackesy - De jongen, de mol, de vos en het paard

3. (1) Han van Bree - Het aanzien van 2021

4. (-) Rosemary Sullivan - Het verraad van Anne Frank

5. (4) Hanya Yanagihara - Naar het paradijs

6. (3) Dai Carter - Nu of nooit

7. (36) James Norbury - Grote Panda & Kleine Draak

8. (9) Claudia de Breij - Amalia

9. (7) Lale Gül - Ik ga leven

10. (11) Annejet van der Zijl - Fortuna's kinderen

1 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

bung 88 3 maanden geleden
die wordt ook steeds lelijker.

Meer uit Entertainment

Songfestivaluitslag niet aangepast na ontdekken verdachte stemmen

TURIJN (ANP) - De uitslag van de finale van het Eurovisie Songfestival wordt niet meer aangepast. De European Broadcasting Union (EBU) heeft de eindrangschikking bevestigd nadat er de afgelopen dagen onderzoek is gedaan naar mogelijke stemfraude bij de jury's van zes landen.

1 dag geleden
Chinezen boos dat ze niet droog blijven onder 'paraplu' van Gucci

BEIJING (ANP/BLOOMBERG) - Chinezen halen op socialmediaplatform Weibo uit naar de 'paraplu' die luxemerk Gucci en sportmerk Adidas daar samen op de markt hebben gebracht. Ze schrijven dat het omgerekend 1500 euro kostende product niet eens water kan tegenhouden. De merken zeggen zelf dat het gaat om een modieuze parasol en geen paraplu.

1 dag geleden
Laura Pausini test positief op corona na songfestivalfinale

TURIJN (ANP) - De Italiaanse zangeres en presentatrice Laura Pausini heeft rond de finale van het Eurovisie Songfestival corona opgelopen. Ze maakte dat op Instagram bekend.

1 dag geleden
Glennis Grace wist niet van persbericht over dagvaarding

AMSTERDAM (ANP) - Glennis Grace en haar advocaat waren niet op de hoogte van het feit dat donderdag naar buiten zou komen dat de zangeres wordt gedagvaard. "Helaas moeten wij constateren dat het Openbaar Ministerie kennelijk liever communiceert via de media dan rechtstreeks met ons als advocaten", laat Kerem Canatan, de advocaat van Grace, weten in een reactie.

1 dag geleden
Senegalese zanger Youssou N'Dour naar Nederland

AMSTERDAM (ANP) - De beroemde Senegalese zanger Youssou N'Dour komt op 19 oktober naar Amsterdam voor een concert in Het Concertgebouw. Ook zal hij spreken op een conferentie van het Amsterdam Dance Event (ADE).

1 dag geleden
Grunberg ontvangt P.C. Hooft-prijs

DEN HAAG (ANP) - Arnon Grunberg krijgt donderdagavond in theater Diligentia in Den Haag de P.C. Hooft-prijs voor proza, een oeuvreprijs van 60.000 euro. Volgens de jury heeft Grunberg een "immense bijdrage geleverd aan de Nederlandse literatuur".

2 dagen geleden
Herontdekte schets van Michelangelo geveild voor 23 miljoen euro

PARIJS (ANP/AFP) - Een onlangs herontdekte tekening van Michelangelo, het eerste bekende naaktwerk van de Florentijnse kunstenaar, heeft ruim 23 miljoen euro opgeleverd inclusief veilingcourtage en andere kosten. Veilinghuis Christie's in Parijs had de schets een richtprijs van 30 miljoen euro gegeven. De naam van de koper is niet bekendgemaakt.

2 dagen geleden