Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Domburger Koen Bekker wint bijna 4000 euro met muziekkennis

Domburger Koen Bekker wint bijna 4000 euro met muziekkennis

DOMBURG - Koen Bekker uit Domburg (en zijn zwager) hebben een goed oor voor popmuziek. Bekker heeft er 3900 euro mee verdiend.

Hij raadde deze week de zesde snipperhit, de ultrakorte fragmentjes van bekende liedjes op Radio Veronica. De radiozender geeft de hele week prijzen weg aan mensen die fragmentjes herkennen.

Layla

Bekker had wel wat hulp nodig, want zijn zwanger fluisterde hem het antwoord in: ‘Layla’ van Eric Clapton. Veronica-DJ Lindo Duvall reikte woensdag de cheque van 3900 euro uit aan de Domburger. “Ik ga zorgen dat mijn zwager en ik wat leuks gaan doen samen. Laten we dat voorop stellen.”

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Man ademt rook in bij brand in flatgebouw aan Dreesstraat

VLISSINGEN - In de nacht van maandag op dinsdag heeft er een brand gewoed op de vierde verdieping van een flatgebouw aan de Dreesstraat in Vlissingen. Hierbij heeft één man rook ingeademd.

20 minuten geleden
Wil jij alles weten over de maan, zon, sterren en planeten?

MIDDELBURG - Geïnteresseerd in de sterrenhemel? Wil je alles weten over de maan, zon, sterren en planeten?

25 minuten geleden
Windbroke laat Keltische klanken horen in kerkje van Kattendijke

KATTENDIJKE - De Keltische folkgroep Windbroke treedt zaterdag (14 december) op in het kerkje van Kattendijke.

1 uur geleden
Joris' Kerstboom hangt vol lieve wensen

MIDDELBURG – Joris’ Kerstboom is zaterdag op het Abdijplein in Middelburg vol gehangen met namen. Op het plein hing een gemoedelijke sfeer, waarbij veel werd gedacht aan en gesproken over mensen die worden gemist, ziek zijn en mensen die een steun zijn en daarom in het licht gezet moesten worden. Joris’ Kerstboom is een programma van de KRO-NCRV en vanaf zaterdag te zien op NPO2.

20 uur geleden
Provinciale cultuurprijs voor Engel Reijnhoudt

GOES - Engel Reijnhoudt heeft zondag de Goessche Diep Fondsprijs ontvangen.

20 uur geleden
Adrz krijgt vrijdag een nieuw zorginformatiesysteem

GOES - Adrz neemt vrijdag een nieuw zorginformatiesysteem in gebruik. Volgens het ziekenhuis neemt ze hiermee een belangrijke stap in het realiseren van digitale inzage van gegevens en uitwisseling daarvan binnen en buiten de regio.

20 uur geleden
Boom moet stapje opzij doen voor nieuwe kerk

THOLEN - De boom aan de Prins Bernardstraat in Tholen moet bijna letterlijk een stapje opzij doen voor de nieuw te bouwen kerk op die locatie. Hoewel buurtbewoners het er niet mee eens zijn dat de boom moet verhuizen vanwege de nieuwe plannen, is deze maandagochtend toch in alle vroegte uitgegraven.

21 uur geleden