Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Doktersassistenten en hotelreceptionisten tonen skills in Middelburg

Doktersassistenten en hotelreceptionisten tonen skills in Middelburg

MIDDELBURG - In Middelburg beginnen donderdag de landelijke finales van Skills Talents in de categorieën doktersassistent en hotelreceptionist.

De wedstrijden duren tot en met zaterdag. Locatie is het historisch stadhuis op de Markt in Middelburg.

23 studenten van MBO-scholen uit het hele land doen mee. Jo-anne de Munck van Scalda doet mee in de vakrichting hotelreceptionist en Nathalie Bouwman, eveneens van Scalda, is actief als doktersassistent.

RAI

Er zijn in totaal 58 Skills Talents-wedstrijden. De andere finales vinden van 20 tot en met 22 maart plaats in de RAI in Amsterdam en het ROC in Nijmegen. In totaal hebben 47 Zeeuwse studenten zich voor de eindstrijd gekwalificeerd.

Prijzen

Burgemeester Harald Bergmann van de gemeente Middelburg reikt de prijzen uit aan de winnaars van de twee finales in zijn stad. De hotelreceptionisten moeten twee dagen aan de bak, de doktersassistenten drie. Alle wedstrijden zijn toegankelijk voor publiek. Meer informatie is te vinden op www.skills-heroes.nl.

Meer uit Middelburg

Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

4 uur geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

10 uur geleden
Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

1 dag geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

1 dag geleden
Samenwerking Zeelandia Middelburg en voetbalschool JVOZ

MIDDELBURG - Voorzitter Remy Verhage van voetbalclub Zeelandia Middelburg en voorzitter Eugène Fagg van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze stap volgt op een succesvolle pilot in de afgelopen periode.

3 dagen geleden
Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

6 dagen geleden
Hardleerse Middelburger zonder rijbewijs voor derde keer betrapt achter het stuur

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. Vanwege de recidive krijgt hij niet alleen een proces-verbaal, maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.

6 dagen geleden