Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

DI-RECT, André Hazes, Krezip, Danny Vera, Kensington op Paaspop

DI-RECT, André Hazes, Krezip, Danny Vera, Kensington op Paaspop

SCHIJNDEL (ANP) - Onder meer DI-RECT, André Hazes, Krezip, Danny Vera, Maan en Kensington zijn geboekt voor Paaspop. Het muziekfestival opent normaal gesproken in april het festivalseizoen maar is dit jaar verplaatst naar september vanwege de coronacrisis. Donderdag werden 92 acts bekendgemaakt.

Veel van de aangekondigde namen stonden al op het affiche van de geannuleerde editie van vorig jaar. Ook Duncan Laurence, Chef'Special, Davina Michelle en Suzan & Freek staan er ook nu weer op. Typhoon is een van de 'nieuwkomers'.

Begin deze maand werd bekend dat Paaspop vanwege de coronacrisis is verplaatst naar 3 tot en met 5 september. De eerste tickets voor de najaarseditie gaan 27 februari in de verkoop.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Marieke Lucas Rijneveld vertaalt Amanda Gorman toch niet

AMSTERDAM (ANP) - Schrijfster Marieke Lucas Rijneveld zal de poëzie van Amanda Gorman toch niet vertalen, zoals begin deze week werd bekendgemaakt. Dat meldt zijzelf op Twitter en uitgeverij Meulenhoff onder meer op Facebook. Ze heeft de opdracht teruggegeven nadat er discussie was ontstaan of de vertaling niet beter door een Afro-Nederlandse vertaler kon worden uitgevoerd.

12 uur geleden
Acteur Ronald Pickup (80) overleden

LONDEN (ANP) - De Britse acteur Ronald Pickup, de aartsbisschop van Canterbury in The Crown, is op 80-jarige leeftijd overleden. Hij stierf na een lang ziekbed, zegt zijn agent tegen Britse media.

1 dag geleden
Verkiezingsavond bij RTL onder leiding van Jinek en Lambie

HILVERSUM (ANP) - RTL Nieuws verslaat de verkiezingsavond met een uitzending van het programma Jinek, dat wordt geleid door Eva Jinek en Fons Lambie. De gebeurtenissen worden geduid door de politieke verslaggevers van RTL en de vaste commentatoren die vaker aanschuiven bij Jinek.

1 dag geleden
Songfestival kleurt Rotterdamse straten

ROTTERDAM (ANP) - Rotterdam heeft donderdag de kunstenaars gepresenteerd die de stad de komende maanden onderdompelen in songfestivalsferen. De artistieke aankleding wordt verzorgd door Studio VollaersZwart, Mothership, Arttenders, Stichting Hip Hop In Je Smoel en Flowerdales Agency, zo heeft de Rotterdamse songfestivalorganisatie bekendgemaakt.

1 dag geleden
100.000 mensen in wachtrij voor kaartverkoop proefevenementen

AMSTERDAM (ANP) - Maar liefst 100.000 mensen hebben donderdag in de digitale wachtrij gestaan voor een kaartje voor een van de proefevenementen van ID&T en MOJO.

1 dag geleden
De Vooravond komt met alternatief voor Boekenbal

AMSTERDAM (ANP) - Het tv-programma De Vooravond komt met een alternatief voor het Boekenbal, dat niet kan doorgaan vanwege de coronacrisis. In een speciale uitzending presenteren Fidan Ekiz en Renze Klamer op 5 maart vanuit de Stadsschouwburg (ITA) in Amsterdam met een reeks bekende schrijvers dat alternatieve boekenbal, meldt BNNVARA donderdag.

1 dag geleden
Fieldlab waarschuwt voor doorverkoop kaarten

AMSTERDAM (ANP) - Fieldlab Evenementen waarschuwt voor de doorverkoop van de kaarten voor de Back to Live-evenementen. Dat laat de organisatie weten. Op Marktplaats.nl verschenen donderdagmiddag al de eerste popfestivalkaarten, vanaf zo'n 300 euro per stuk. "Het zou zonde zijn als je die koopt, want het heeft geen nut. Alle kaarten staan op naam." Op het festival moeten de bezoekers namelijk onder meer een negatieve coronatest overleggen, die gekoppeld is aan hun BSN-nummer en naam. "En dat gaan we checken."

1 dag geleden