Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Daniël Verlaan en Suzanne Vermeer nieuw in top drie Bestseller 60

Daniël Verlaan en Suzanne Vermeer nieuw in top drie Bestseller 60

DEN HAAG (ANP) - Het nieuwe boek van RTL-techjournalist Daniël Verlaan komt deze week op plek twee binnen in de Bestseller 60, blijkt uit de lijst die Stichting CPNB woensdagmiddag heeft gepubliceerd. Het nieuwe boek van Suzanne Vermeer, Midwinter, komt vers van de pers op plek drie binnen.

De nummer één blijft ongewijzigd ten opzichte van vorige week, dat is nog altijd De zilverboom van Lucinda Riley. Naast de nieuwe titels van Verlaan en Vermeer komt ook het boek Hart voor je brein van Erik Scherder en Leonard Hofstra deze week nieuw binnen in de top tien. Het boek is terug te vinden op plaats vijf.

Robert Galbraith, het pseudoniem van Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling, vist met Kwaad bloed net buiten de top tien. Dat boek komt nieuw binnen op plaats elf.

Boeken Top 10

(notering, tussen haakjes notering vorige week, auteur, titel. Bron: CPNB. Zie: www.debestseller60.nl)

1. (1) Lucinda Riley - De zilverboom

2. (-) Daniël Verlaan - Ik weet je wachtwoord

3. (-) Suzanne Vermeer - Midwinter

4. (3) Charlie Mackesy - De jongen, de mol, de vos en het paard

5. (-) Erik Scherder & Leonard Hofstra - Hart voor je brein

6. (6) Najat & Nadia Yachou - Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek

7. (16) Gerard Aalders - Oranje Zwartboek

8. (8) Raynor Winn - Het zoutpad

9. (12) Rutger Bregman - De meeste mensen deugen

10. (4) Marieke Lucas Rijneveld - De avond is ongemak

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Blanco boek over rechtse politicus Salvini bestseller in Italië

ROME (ANP/DPA) - Een boek over de Italiaanse rechtse oppositieleider Matteo Salvini domineert de bestsellerlijst in Italië, hoewel alle pagina's leeg zijn. Al dagen staat het blanco boek 'Waarom Salvini vertrouwen, respect en bewondering verdient' bovenaan de verkooplijst van de Italiaanse Amazon-website.

19 uur geleden
Memoires Obama onverminderd populair

DEN HAAG (ANP) - Het nieuwe boek van oud-president van de VS Barack Obama is onverminderd populair. Voor de tweede week op rij bezet het boek met de presidentiële memoires de toppositie in de Bestseller 60.

1 dag geleden
Kamer wil weten welke kunst van Oranjes is en welke van het Rijk

DEN HAAG (ANP) - De Tweede Kamer wil helderheid welke kunstwerken tot de privécollectie van de koninklijke familie behoren en welke in bezit zijn van het Rijk. Een meerderheid steunde een voorstel van D66.

1 dag geleden
Snelle meest gestreamde artiest van 2020 in Nederland

AMSTERDAM (ANP) - Snelle mag zichzelf dit jaar de meest gestreamde artiest van Nederland noemen. De zanger liet daarmee Boef, Frenna, Lil' Kleine en Josylvio achter zich. Spotify maakte de lijstjes van dit jaar dinsdag bekend.

2 dagen geleden
Verdachte overvalpoging Fred van Leer aangehouden

ROTTERDAM (ANP) - Een verdachte van de overvalpoging op Fred van Leer is maandagavond aangehouden, bevestigt het management van de stylist. De politie is nog op zoek naar een tweede dader.

2 dagen geleden
Eurovisie Songfestival zoekt mooiste Nederlandse plekjes

ROTTERDAM (ANP) - Het Eurovisie Songfestival roept Nederland op om de mooiste plekjes van eigen land in te sturen. Met de beste inzendingen worden de korte introductiefilmpjes tussen de liedjes, waarmee de 41 deelnemers worden aangekondigd, in elkaar gezet.

2 dagen geleden
Grote popsterren Zuid-Korea mogen dienstplicht uitstellen

SEOUL (ANP) - Grote Zuid-Koreaanse popsterren mogen hun dienstplicht gaan uitstellen. Het Zuid-Koreaanse parlement heeft een voorstel aangenomen om dat mogelijk te maken nadat K-pop-groep BTS een hit scoorde in de Verenigde Staten met het nummer Dynamite, bericht persbureau Yonhap.

2 dagen geleden